16 Μαΐου 2012

Συνελήφθη ο πρόεδρος των Πακιστανών

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, Τζαβέτ Ασλάμ. Συνελήφθη έπειτα από ένταλμα της Interpol, σύμφωνα με το οποίο καταζητούνταν για διακίνηση λαθρομεταναστών.

Μήνυση στον Γκαρσία

Μπορεί το τελευταίο αντίο των Νίκου Λυμπερόπουλου και Τραϊανού Δέλλα στον κόσμο της ΑΕΚ να ήταν η πιο συγκινητική στιγμή στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, μπορεί οι προπονητές να ανέλυσαν με τον δικό τους τρόπο την αναμέτρηση, όμως, αυτό που τελικά έκλεψε την παράσταση ήταν η... μήνυση που κατέθεσε οπαδός της ΑΕΚ κατά του Πάμπλο Γκαρσία!

Δήλωση ΕΚΤ για στήριξη ελληνικών τραπεζών

«Μόλις η ανακεφαλαιοποίηση ολοκληρωθεί, οι τράπεζες θα επανέλθουν στο βασικό μηχανισμό ρευστότητας του ευρωσυστήματος».

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα διέψευσε σήμερα ξένα μέσα ενημέρωσης, τα οποία είχαν μεταδώσει πως η ΕΚΤ θα σταματήσει την χρηματοδότηση ελληνικών τραπεζών λόγω της μη ανακεφαλαιοποίησής τους. Εκπρόσωπος της ΕΚΤ δήλωσε σήμερα πως η Ευρώπη στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τις ελληνικές τράπεζες.

Πρακτικά Σύσκεψης πολιτικών αρχηγών στην Προεδρία της Δημοκρατίας, 16.05.2012

Διαβάστε τα:

Μέρκελ: «Οι Ελληνες πληρώνουν τα λάθη των πολιτικών τους»

Οι Eλληνες διανύουν μία πολύ σκληρή περίοδο πληρώνοντας χωρίς να φταίνε τα λάθη που διέπραξαν στο παρελθόν οι πολιτικοί τους, δηλώνει σε τηλεοπτική συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο CNN η Aνγκελα Μέρκελ, σημειώνοντας πως η Γερμανία εργάζεται για την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη, αλλά η στήριξη συνδέεται με την εφαρμογή των δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί.

Νέα επιβαρυντικά στοιχεία για Τσοχατζόπουλο – Ανακοίνωση των δικηγόρων

Νέα επιβαρυντικά στοιχεία για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τους συνεργάτες του έχουν προκύψει από τις κατασχέσεις εγγράφων στο προσωπικό του αρχείο, μετά τη σύλληψή του από τις εισαγγελικές αρχές.

Συνάντηση Παπαδήμου-Πικραμμένου στο Μαξίμου

Σε εγκάρδιο κλίμα συναντήθηκαν στο Μαξίμου ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός κ. Παναγιώτης Πικραμμένος και ο απερχόμενος πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος.Ο κ. Παπαδήμος ενημέρωσε τον κ. Πικραμμένο και ευχήθηκε επιτυχία στο έργο του, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της χώρας.

Παπούλιας προς Καμμένο: «Με μέφθηκες»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έκρυψε την ενόχληση του για τα όσα συνέβησαν με τα «σχέδιο Β» του Προέδρου της Ανεξάρτητων Ελλήνων

Ο διάλογος από τα επίσημα πρακτικά

Προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της Pulse

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Ποντίκι».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, η Βουλή εμφανίζεται επτακομματική με τον ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώνει ποσοστό 22% στην πρόθεση ψήφου, τη ΝΔ...

Αντιφάσεις ΣΥΡΙΖΑ για το ευρώ

Σε νέες αντιφάσεις σχετικά με την αναγκαιότητα παραμονής της χώρας στο ευρώ υποπίπτει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπμοπή του ANT1, ο Μανώλης Γλέζος, αφού επανέλαβε τις απόψεις του περί του ότι το χρήμα δεν έχει πατρίδα και απλώς έχει εφευρεθεί ως μέσο ανταλλαγής αξιών, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "το αν θα είμαστε εντός ή εκτός ευρώ δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία για μας. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα είμαστε ή όχι στο ευρώ. Μας ενδιαφέρει ότι δεν μπορεί το χρήμα να κανονίζει τις τύχες ενός λαού».

Τσίπρας: ο Γ. Αρσένης εκφράζει το εκλογικό αποτέλεσμα (!!!)

Θα μας τρελάνουν τελικά οι ΣΥΡΙΖΑιοι. Διαβάστε τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας για την πρότασή του στην σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωθυπουργός ο … Γεράσιμος Αρσένης, τσάρος κάποτε της οικονομίας επί Ανδρέα και παντοδυναμίας ΠΑΣΟΚ, υπεύθυνος των κρατικοποιήσεων και άλλων δεινών για την χώρα.

Αρνάκι ο Δώνης με τον ΠΑΟ...

Στα ματς με την ΑΕΚ ο Γιώργος Δώνης μας έχει συνηθίσει σε θερμές καταστάσεις... Με τον ΠΑΟ τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά... Γιατί άραγε;


H συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

PAOK - AEK Live Stream (ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 20:00)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω λινκ:

Που πληρώθηκε με ρίσκο το ομόλογο των 436 εκατ. ευρώ

Στην κατοχή του "Dart Management Fund" πέρασε το 90% των 436 εκατ. ευρώ που πλήρωσε χθες το ελληνικό Δημόσιο για το ομόλογο που έληγε. Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα των New York Times.

Το συγκεκριμένο Fund που έχει ιδρυτή τον Kenneth Dart και έδρα του τις Νήσους Cayman, είναι ένα από τα πιο γνωστά "vulture Funds" (σε ελεύθερη μετάφραση "γύπες"), όπως χαρακτηριστικά τα περιγράφει το εν λόγω δημοσίευμα.

Ποιοι είναι οι νέοι υπουργοί της υπηρεσιακής κυβέρνησης Πικραμμένου

Πολλά νέα ονόματα αναμένεται να στελεχώσουν την νέα υπηρεσιακή κυβέρνησης του Παναγιώτη Πικραμμένου.

Όπως δημοσιεύει το real.gr, ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης αρνήθηκε την παραμονή του στην υπουργική του θέση, και αναμένεται όπως όλα δείχνουν να αντικατασταθεί από τον συνταγματολόγο Αντώνη Μανιτάκη.

Α.Σαμαράς: Έχουμε δύο δρόμους μπροστά μας (βίντεο)

Ή θα αλλάξουμε τα πάντα ή θα ζήσουμε τρόμο της εξόδου από το ευρώ, ήταν το δίλημμα που έθεσε μπροστά στις νέες κάλπες ο πρόεδρος της ΝΔ.

Η ύψιστη πολιτική ανάλυση του Μιχάλη Χρυσοχοίδη

Του Κώστα Καίσαρη

ΕΔΩ που τα λέμε αυτός ο Χρυσοχοΐδης, και κάτω από κανονικές συνθήκες, δείχνει να έχει κάτι προβληματάκια. Οταν μιλάει, δηλαδή, να στρέφει δεξιά κι αριστερά το κεφάλι του. Να μην μπορεί να συγκεντρώσει το βλέμμα του σταθερά σε μια κατεύθυνση. Να κομπιάζει και να μην μπορεί να ολοκληρώσει μια πρόταση. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η διαφαινόμενη απώλεια της εξουσίας, έχει δυσκολέψει τα πράματα.

Συγκινητικό βίντεο κλιπ από παιδιά που πάσχουν από λευχαιμία

Παιδιά-ασθενείς νοσοκομείου του Seattle έφτιαξαν ένα βίντεο που αν μη τι άλλο δικαιώνει τον τίτλο του κομματιού και μοιράζει δύναμη και ελπίδα.

Με σκηνοθέτη τον Chris Rumble και πρωταγωνιστές παιδιά-ασθενείς του αιματολογικού-ογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου Παίδων του Seattle, το τραγούδι "Stronger" της Kelly Clarkson έχει "ταξιδέψει" τις τελευταίες ώρες σε μια άλλη διάσταση και μάλιστα με ένα διαφορετικό βίντεο κλιπ.

Επιμένει αδιάβαστος ο Καμμένος να παραπληροφορεί για τα Σκόπια και το ΝΑΤΟ για να πάρει κανα ψήφο ηλιθίου!

Τη διαφωνία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με την παραμονή του Λουκά Παπαδήμου στην πρωθυπουργία εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος, προτείνοντας τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Π. Πικραμμένο.

Λίγο πριν το «γάμο» με τη ΝΔ...

Έντονες παρασκηνιακές επαφές βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, που έχουν ως στόχο την επιστροφή στελεχών που για οποιοδήποτε λόγο βρίσκονται εκτός ΝΔ. Η σχετική κινητικότητα άρχισε να αναπτύσσεται μετά το προσκλητήριο που απηύθυνε δυο μέρες μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου ο Αντώνης Σαμαράς.

"Κάτσε καλά Αλέξη" - Η κόντρα με τον Βενιζέλο όταν ο Τσίπρας πρότεινε Αρσένη!

Έντονη αντιπαράθεση προκλήθηκε στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών όταν για την θέση του υπηρεσιακού πρωθυπουργού ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε τον Γεράσιμο Αρσένη.


Όταν ο κ.Τσίπρας έριξε στο τραπέζι το όνομα του Γεράσιμου Αρσένη ο κ.Βενιζέλος με οργισμένο ύφος του είπε:

Δεν θα δοθούν βουλευτικές αποζημιώσεις

Δεν θα δοθούν βουλευτικές αποζημιώσεις στους 300 βουλευτές που θα ορκιστούν αύριο. Στο Δημόσιο Ταμείο του Κράτους θα παραμείνει η βουλευτική αποζημίωση των 300 βουλευτών που έχουν εκλεγεί στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαίου και θα ορκιστούν αύριο στις 11 το πρωί.

Δεν τα βρήκαν για πολιτικό, o Π. Πικραμένος για πρωθυπουργός

Μία ώρα και κάτι διήρκεσε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συμφωνία και των έξι συμμετεχόντων στο όνομα του υπηρεσιακού πρωθυπουργού.

Η τρόικα θα καταφθάσει με «10+1» ... ζόρικες αξιώσεις, στη μετεκλογική Αθήνα

Ο... πονοκέφαλος που προκαλούν οι επενδυτές – αρνητές του PSI, η κατάσταση των τραπεζών και οι «10+1» πιεστικές αξιώσεις τις οποίες θα κομίσει η τρόικα, συνθέτουν τη δύσκολα ατζέντα της κυβέρνησης που θα προκύψει από τις νέες εκλογές.

Προσφυγή Καμμένου στη δικαιοσύνη όχι για τον Γεωργαλά αλλά για το «non paper»... που μπορεί να κυκλοφορούσε στα γραφεία τους ;)

Πάντως μήνυση στον Γεωργαλά, που το 1996 σε συνέντευξή του λέει ότι ήταν συνεργάτης του και τον βοηθούσε, δεν έχει κάνει ο Καμμένος...

Ο κ.Καμμένος σε δηλώσεις του πριν απο λίγο (Real FM) επανέλαβε ότι το κείμενο δεν είναι δικό του και δεν ανταποκρίνεται στις θέσεις του κόμματός του.

Η αλήθεια δεν κρύβεται-Γλέζος: Τι δραχμή τι ευρώ...

Ο ελληνικός λαός στις 6 Μαΐου καταδίκασε τα κόμματα του δικομματισμού, καταδίκασε την πολιτική που ακολουθήθηκε ως τώρα και εφόσον δεν έδωσε σε κανένα κόμμα αυτοδυναμίας καλούν τα κόμματα να βρουν μια λύση, ανέφερε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Αnt1 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.

Δικαιώθηκαν μετά από 13 χρόνια οι συγγενείς των 39 θυμάτων της Ρικομέξ

Σχεδόν 13 χρόνια έχουν περάσει από το φονικό σεισμό της Αθήνας και μόλις τώρα δικαιώθηκαν οι συγγενείς των 39 θυμάτων του εργοστασίου της Ρικομεξ, το οποίο κατέρρευσε στις 7 Σεπτεμβρίου 1999.

H Mέρκελ αδειάζει τη Φέκτερ: Δεν συμπεριφέρεστε σωστά στην Ελλάδα...

Τη δυσαρέσκειά του για τους υπαινιγμούς περί εξόδου της Ελλάδας από της Ευρωπαϊκή Ενωση που εξαπέλυσε η αυστριακή υπουργός Οικονομικών Μαρία Φέκτερ, εκφράζει το επιτελείο της γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ.

Δημοσκόπηση VPRC: 20% ΣΥΡΙΖΑ, 14% ΝΔ πολύ χαμηλά οι άλλοι

Τη ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και μετεκλογικά επι­βεβαιώνει η δημοσκόπηση της VPRC. Παρότι η λαϊκή εντολή είναι πολύ νωπή, τα όσα ακολούθησαν από το κλείσιμο της κάλπης ανα­τρέπουν εκ νέου τα δεδομένα, αφού μόλις δέκα ημέρες μετά τις εκλογές το 24% αυτών που ψή­φησαν δηλώνει πλέον... αναπο­φάσιστο.

«Αντίπαλός μας ο ΣΥΡΙΖΑ»

«Έχει αλλάξει το πλαίσιο της αντιπαράθεσης και σίγουρα ο μεγάλος αντίπαλος για τη ΝΔ σε αυτές τις εκλογές είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι και ιδεολογικός αντίπαλος, γιατί πρεσβεύει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα και είναι και ο μεγάλος αντίπαλος, γιατί στις προηγούμενες εκλογές είναι η αξιωματική αντιπολίτευση...» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, δίνοντας το στίγμα της νέας προεκλογικής αντιπαράθεσης.

Ο Καμμένος παραδέχτηκε ότι «το σενάριο Β μπορεί να κυκλοφορούσε στο κόμμα»

[Ε δεν θέλει πολύ μυαλό πλέον: Το χαρτί κυκλοφορούσε, "κατά λάθος" το πήρε ο Καμμένος μαζί του και "κατά λάθος" το ξέχασε στην Προεδρία της Δημοκρατίας... εντάξει Πάνο πειστήκαμε!]

«Δεν έχει καμία υπογραφή το non paper δεν έχει αριθμό πρωτοκόλλου, εμείς δεν πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρχουν non paper και δεν κρύβουμε τίποτα από τον Ελληνικό λαό» είπε ο Πάνος Καμμένος (στη φώτο με μερικούς από τους συνολικά 7 συνοδούς που πήγε χθες στη σύσκεψη καθώς οι υπόλοιποι δεν τον εμπιστεύονται και μπορεί να το είχαν καλωδιώσει με κοριούς προκειμένου να ακούνε τι λέει μέσα...) στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Διαβάστε τα πρακτικά της σύσκεψης της 15ης Μαΐου στο Προεδρικό Μέγαρο

Στη δημοσιότητα έδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας τα πρακτικά της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών, την Τρίτη 15 Μαΐου. Διαβάστε τα:

Δεν θα παραστεί στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών ο Ν. Μιχαλολιάκος

Δεν θα παραστεί ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για το σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης.

Ελεος ρε ηλίθιε! Πανηγύριζε με τη σημαία των Σκοπίων ο Σπανούλης!!


Είτε πάνω στη «μέθη» της νίκης, είτε από απερισκεψία, ο Βασίλης Σπανούλης έκανε ένα μεγάλο λάθος…....


Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και MVP του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, φωτογραφήθηκε με τον Πέρο Άντιτς στα αποδυτήρια με τη σκοπιανή σημαία στα πόδια τους.

Παρα τρίχα η Ελλάδα γλύτωσε απ' τη "σωτηρία" της με κυβέρνηση Καμμένου

Κυβέρνηση Ανεξάρτητων Ελλήνων ζήτησε ο Πάνος Καμμένος στην τελευταία και πιο κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Θα πρέπει να γίνει κυβέρνηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
 ΣΑΜΑΡΑΣ: Τι κυβέρνηση θέλεις δηλαδή; Κυβέρνηση Καμμένου;

Νέα επίθεση του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ Τράγκα στον Καμμένο


Τι είπε πριν από λίγη ώρα...

«Απεχθάνομαι τα μπαλόνια που ξεφουσκώνουν πολύ πιο γρήγορα από τον προσδόκιμο χρόνο» είπε πριν από λίγη ώρα ο Τράγκας, μέσα από την εκπομπή του στον Real Fm. Η συγκεκριμένη φράση, αφορούσε τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου. Επί της ουσίας ο γνωστός δημοσιογράφος, ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε ότι το μπαλόνι Καμμένου, «ξεφούσκωσε». Όμως, δεν έμεινε εκεί, αφού λίγο πριν θυμήθηκε μια λαϊκή φράση, η οποία όπως είπε ταιριάζει στον πρόεδρο των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων».

Financial Times: Στα 395 δισ. ευρώ το κόστος για την Ε.Ε. από την επιστροφή στη δραχμή

Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ μπορεί σε χρήματα να στοιχίσει στην Ευρωζώνη 395 δισ. ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, ωστόσο μεγαλύτερη ανησυχία δημιουργεί ο φόβος για τη μετάδοση της κρίσης και το κόστος που θα έχει αυτή για την Ευρώπη...

Παπαδημούλης: Είστε ηγέτες των προβάτων! -Οικονομέας: Με 16%, έχετε 100% αλαζονεία

Άγρια κόντρα ξέσπασε σήμερα στην πρωϊνή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, και του δημοσιογράφου Γιώργου Οικονομέα.

“Μάχες” Ελλήνων και ιθαγενών!

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το πάρκο του Μρίσμπεϊν στην Αυστραλία. Η μάχη δόθηκε μεταξύ αστυνομικών και ιθαγενών Αβορίγινων, ωστόσο στο επίκεντρο βρέθηκαν οι Έλληνες μετανάστες.

Τις επόμενες ημέρες στο ίδιο πάρκο πρόκειται να διεξαχθεί το “ελληνικό πανηγύρι” μια μεγάλη εκδήλωση της ελληνικής κοινότητας της πόλης του Μπρίσμπεϊν.

WSJ: Πως θα φύγει η Ελλάδα από το ευρώ (VIDEO)

Να απαντήσει στο επικίνδυνο, όπως το χαρακτηρίζει, σενάριο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, επιχειρεί σε άρθρο της με ημερομηνία 15/5,η Wall Street Journal, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία νομική διάταξη στις συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μια χώρα να εξέλθει από την ευρωζώνη και ένα τέτοιο σενάριο οδηγεί τους εμπειρογνώμονες σε ανεξερεύνητα ύδατα κατά την προσπάθεια να αξιολογηθεί η μέθοδος και ο αντίκτυπος. Παρόλα αυτά επιχειρεί να δώσει απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα

Με το δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» πάει στις κάλπες η Νέα Δημοκρατία

Σε προεκλογική τροχιά κινείται από την Τρίτη η Νέα Δημοκρατία μετά το ναυάγιο στις συνομιλίες των πολιτικών αρχηγών για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. Όπως φάνηκε από τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά μετά το τέλος της σύσκεψης, το κόμμα θα κινηθεί προς τις κάλπες θέτοντας το δίλημμα «ευρώ ή δραχμή», ενώ παράλληλα θα γίνει προσπάθεια για συστράτευση των δυνάμεων που εγγυώνται τη θέση της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

«Αν ήμουν Ελληνας θα ψήφιζα το Κόμμα της Πανούκλας, δηλ. ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Μπιλ Εμοτ στους «Times» του Λονδίνου εξηγεί την διαφορετική ψήφο του ως «θέμα ελπίδας»

«Πολλοί από εμάς, αντιμέτωποι με ένα ψηφοδέλτιο, αισθανόμαστε την ακατανίκητη επιθυμία να γράψουμε "Πανούκλα να σας φάει". Αν αρκετοί από εμάς το πράξουμε, το Κόμμα της Πανούκλας θα σχηματίσει κυβέρνηση σε λίγα χρόνια», γράφει ο Μπιλ Εμοτ στους «Times» του Λονδίνου.

Εντός των ημερών τα πρώτα 18 δισ. για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών... οπότε δεν υπάρχει λόγος να τρέχετε στις Τράπεζες

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται στα ταμεία των ελληνικών τραπεζών τα πρώτα 18 δισεκατομμύρια ευρώ που προορίζονται για την ανακεφαλοποίησή τους, δίνοντας επιπλέον ρευστότητα στο σύστημα. Τα κεφάλαια αυτά βρίσκονται ήδη σε ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος.

Μακαρίτισσα γιαγιά τοκογλύφος - ρακοσυλλέκτρια με τα 16,4 εκατ. ευρώ

Μια απίστευτη ιστορία φέρνουν στην επιφάνεια οι ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος με βασική πρωταγωνίστρια μια γιαγιά -πλέον μακαρίτισσα- που στα τελευταία της ήταν ρακοσυλλέκτρια αλλά για μια δεκαετία "έκρυψε" στους καταθετικούς της λογαριασμούς 16,4 εκατομμύρια ευρώ και δήλωνε στην εφορία επάγγελμα οικιακά και εισοδήματα ολίγων χιλιάδων ευρώ.

Ποιους καλεί ο Σαμαράς και ποιοι οι αντίπαλοι σε αυτές τις εκλογές

Ενιαίο κεντροδεξιό μέτωπο, αλλά και ενιαίο ψηφοδέλτιο με άλλες δυνάμεις επιδιώκει η Συγγρού

Όλα δείχνουν ότι ακόμη και εντός της ημέρας το τηλέφωνο θα πάρει ... φωτιά. Ο Αντώνης Σαμαράς, λένε οι πληροφορίες, ξεκινάει την εκστρατεία συνένωσης της “κεντροδεξιάς πολυκατοικίας”, με κύριο στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση ενόψει εκλογών.

Πάνω από 1 δισ. ευρώ οι αναλήψεις καταθέσεων

Νέο κύμα εκροών φοβούνται για σήμερα το πρωί οι τραπεζίτες.

Η προκήρυξη των επαναληπτικών εκλογών, καθώς και η ανησυχία που εκφράστηκε –κατά τη διάρκεια των τελευταίων συσκέψεων των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας- για τη σταθερότητα του εγχώριου χρηματοπιστωτικού συστήματος, δημιουργούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που θα στείλουν και σήμερα κόσμο στα γκισέ για αναλήψεις.

Οδεύουμε στην καταστροφή...

του Μιχαλη Ιγνατίου

Ο κίνδυνος «παγώματος» του προγράμματος και κατ' επέκταση των δόσεων είναι υπαρκτός, καθώς στην περίπτωση που η χώρα επιλέξει εκλογές, είναι εξαιρετικά δύσκολη η κάθοδος των στελεχών της τρόικας.

Φοιτητικές εκλογές σήμερα σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ

Κάλπες στήνονται σήμερα, σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ, για τις φοιτητικές εκλογές. Παράλληλα με τον αναβρασμό που επικρατεί λόγω των νέων βουλευτικών εκλογών, οι ψήφοι τον φοιτητών θα αποτελέσουν ένα ακόμη σημαντικό δείγμα των πολιτικών προτιμήσεων της νεολαίας

Δεν παραχωρεί την πλατεία Αγ.Σοφίας ο Μπουτάρης για τον επέτειο της ποντιακής γενοκτονίας

Την αντίδραση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας προκαλεί η άρνηση του δήμου Θεσσαλονίκης να τους παραχωρήσει το χώρο της πλατείας Αγίας Σοφίας, προκειμένου να διοργανώσει την καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης για τη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού στις 19 Μαΐου.

Πιο κάτω πάει; Τούρκοι θα σβήνουν τις φωτιές στην Ελλάδα!

Μοιάζει με ... ανέκδοτο, όμως είναι πραγματικότητα. Για την ακρίβεια είναι το πιο πιθανό σενάριο. Τουρκική εταιρεία έχει πλέον τον πρώτο λόγο να αναλάβει τη δασοπυρόσβεση, μέσω ελικοπτέρων, στην Ελλάδα Για να είναι διαφανής η διαδικασία επιλογής ελικοπτέρων για τη δασοπυρόσβεση που κοστίζει εκατομμύρια κάθε χρόνο στο ελληνικό κράτος επιλέχθηκε διαγωνισμός μέσω του ανεξάρτητου φορέα NAMSA του ΝΑΤΟ.

Κατά διαόλου ο τουρισμός... λόγω πολιτικής αστάθειας και κάφρων

Ακόμα ένα χτύπημα δέχθηκε ο τουρισμός της Ελλάδας μετά το πλήρες πολιτικό αδιέξοδο και την αποτυχία των αρχηγών των κομμάτων να σχηματίσουν κυβέρνηση συνεργασίας. Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και οι επαγγελματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό στην Ελλάδα βρίσκονται σε απόγνωση.

Τι λες ρε καραγκιόζη Χήτο: «Όλοι οι Κρητικοί θέλουν την ανεξαρτησία τους από την Ελλάδα»! [video]

Θαυμάστε τον πατριώτη του κώλου Β. Χήτο και υποψήφιο των Αεροψεκασμένων να διαδίδει ψέμματα... γιατί εμείς δεν έχουμε γνωρίσει κανένα κρητικό που να θέλει ανεξαρτησία. Οι Κρητικοί ρε βλαχαδερό...

Άρχισαν τις παπαριές...

Δείτε τι γράφουν οι ρώσοι:

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Ακυβερνώσα Αριστερά

Δείτε το:

ΣΥΡΙΖΑ: Ένα συνονθύλευμα από 18 συνιστώσες

Ποιος είναι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ή αν θέλετε ο νέος κυβερνητικός συνασπισμός που θέλει να σώσει τη χώρα; Ένα συνονθύλευμα από 18 συνιστώσες, όπου χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.

Με πιο ισχυρή τάση μάλιστα το «αριστερό ρεύμα», που σάλπιζε σενάρια άτακτης χρεοκοπίας και επιστροφής στη δραχμή μέσω του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, που είναι η ηγετική μορφή αυτής της συνιστώσας.

Το πόθεν έσχες του Μπάρακ Ομπάμα

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα διαθέτει ένα λογαριασμό ο οποίος περιέχει τουλάχιστον 500.000 δολάρια στην τράπεζα JP Morgan Chase, όπως ανακοίνωσε απόψε ο Λευκός Οίκος.

Νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης

Νέα συνεδρίαση όλων των πολιτικών αρχηγών, όπως προβλέπει το Σύνταγμα, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στη 1 το μεσημέρι, προκειμένου να σχηματιστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές, στις 10 ή -το πιθανότερο- στις 17 Ιουνίου, έπειτα από το αδιέξοδο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη για το σχηματισμό κυβέρνησης.

Πολιτικός σεισμός από το ημερολόγιο του κ. Τσοχατζόπουλου

«Κάθε σελίδα και ένα έγκλημα», ανέφερε στο «Βήμα» ανώτερη εισαγγελική πηγή περιγράφοντας το ημερολόγιο του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου. Στον ανακριτή κ. Γαβριήλ Μαλλή παραδόθηκε πριν από δύο ημέρες το ημερολόγιο του πρώην υπουργού, το οποίο φέρεται να φωτίζει ακόμη περισσότερο το πλέγμα των υπεράκτιων εταιρειών της διαδρομής του μαύρου χρήματος αλλά και της πορείας των μιζών που περιέχονται στην πολυσέλιδη δικογραφία.

Σε πλήρη συναγερμό οι Ειδικές Δυνάμεις στο Αν. Αιγαίο!! "Είμαστε έτοιμοι να τους τσακίσουμε" το μήνυμα των καταδρομών μας!!

Με ρευστή την πολιτική κατάσταση στην χώρα μας και με όλους τους παίκτες της πολιτικής σκακιέρας να έρπουν και να γλείφουν τους πάντες, στην προσπάθειά τους να καταστήσουν μια κυβέρνηση τσίρκο ή μια κυβέρνηση προσωπικοτήτων, ''αχρείοι Έλληνες'', δεν βλέπετε οτι θέλουν το καλό μας κι εσείς τους λέτε προδότες και κλέφτες; Άλλωστε δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα που θα έπρεπε να μας απασχολεί.

Ξεσκίζουν τον Τράγκα στο facebook οι ΑΕροψεκασμένοι


Έτσι είναι οι οπαδοί του Καμμένου. Ξεχωριστή, ιδιόρυθμη, επιθετικότατη φυλή. Φτιάχνουν είδωλα στο λεπτό και με την ίδια ευκολία τα γκρεμίζουν. Βλέπουν παντού συνωμοσίες, προδότες, κρεμάλες, ανθρώπους που τα παίρνουν.... 

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com