17 Μαΐου 2012

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση Αρσένη

[Τσαντίστηκαν οι σύντροφοι επειδή ο Αλέξης τους πρόδωσε και τα βρήκε με το βαθύ ΠΑΣΟΚ της Λούκας και του Γεράσιμου]

Επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρόσφατη πρόταση να αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας ο Γεράσιμος Αρσένης ως υπηρεσιακός πρωθυπουργός, εξαπέλυσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατηγορώντας τον για «συνεχή αποδυνάμωση του κινήματος που έφερε σε αδιέξοδο τα κόμματα του Μνημονίου».

Συνάντηση Α. Σαμαρά και Ντ. Μπακογιάννη, τώρα

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία έχει αρχίσει.

Αυτήν την ώρα η κ. Ντόρα Μπακογιάννη συναντάται με τον πρόεδρο του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε η «Δημοκρατική Συμμαχία» να ενσωματωθεί στο φιλευρωπαϊκό – κεντροδεξιό μέτωπο που συμπαρατάσσεται με τη Νέα Δημοκρατία.

Economist: Ο δρομέας της «ελληνικής φυγής»


Μετά τον Αχιλλέα που έβγαζε το (θανατηφόρο) βέλος από τη φτέρνα του προσερχόμενος στην κάλπη και κοσμούσε το εξώφυλλο του περασμένου τεύχους του βρετανικού Economist, σειρά έχει τώρα ο δρομέας, ο οποίος καίει με τη φλόγα της δάδας του ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ. «Η GREXIT - όπως χαρακτηρίζεται στον διεθνή Τύπο μία πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ - είναι ένας άσχημος όρος που μπορεί σύντομα να καταστεί μία ακόμα πιο άσχημη πραγματικότητα: Η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη», αναφέρει στην ανάλυσή του ο Economist.

Μιχαλολιάκος: Κανένα τανκ δεν πλάκωσε τα "παλικάρια" στο Πολυτεχνείο [βίντεο]

Για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου μίλησε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος ο οποίος σε συνέντευξή του είπε πως κατά την είσοδο του τανκ στον χώρο της σχολής δεν υπήρχε κανένα θύμα.

Ο οίκος Fitch υποβάθμισε την Ελλάδα

Επισημαίνοντας τον κίνδυνο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, ο οίκος Fitch προχώρησε απόψε στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας στο CCC από Β-. Εν τω μεταξύ, το ενδεχόμενο ελληνικής αποχώρησης έχει αποκτήσει πλέον και επίσημο όρο στο διεθνή Τύπο: πρόκειται για το GREXIT.

Αναβλήθηκε το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Την αναβολή του πρώτου τελικού του ελληνικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αποφάσισαν η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο ΕΣΑΚΕ και η Αστυνομία.

Μετά την επίθεση που δέχθηκε στην Ποσειδώνος, στο ύψος του Μοσχάτου, το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των «πρασίνων» και η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των ...

Βίντεο: Καροτσάκι τον πάει τον Λούι Ντε Φινές η Μέρκελ

Δείτε το:

Νέες Τηλεφωνικές Υπηρεσίες ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους πελάτες του ότι προσθέτει δύο νέες τηλεφωνικές υπηρεσίες στα προγράμματά του:

Ερευνα σοκ: Πτώση αστεροειδών μπορεί να εξαφανίσει 10 χώρες! Στο κόκκινο η Ιταλία

Η επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου του Σάουθαμπτον ανακοίνωσε τις χώρες που σύμφωνα με τα στοιχεία της NASA και των δικών της ερευνών αντιμετωπίζουν τον άμεσο κίνδυνο να αφανιστούν από τον χάρτη εάν αστεροειδείς πλανήτες περάσουν στη γήινη ατμόσφαιρα.

Πέθανε η διάσημη τραγουδίστρια Ντόνα Σάμερ (βίντεο)

Η «βασίλισσα της ντίσκο» Ντόνα Σάμερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, έπειτα από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο, μεταδίδει η ιστοσελίδα ΤΜΖ, που ειδικεύεται στη ζωή των διασήμων.


Στις αρχές της δεκαετίας του '70, η τραγουδίστρια είχε σημαδέψει την μουσική ντίσκο, ερμηνεύοντας τραγούδια...

Προσβλητικό πανό κατά της Κατερίνας Στικούδη σε γήπεδο

Ένα προσβλητικό πανό κατά της Κατερίνας Στικούδη σήκωσαν οι τουρκολάγνοι οπαδοί της Ομόνοιας στον τελικό κυπέλλου στην Κύπρο με την ΑΕΛ. Συγκεκριμένα, την ώρα του ημιχρόνου που τραγουδούσε η Κατερίνα οπαδοί στη θύρα 9 ανάρτησαν ένα πανό το οποίο έγραφε:

Συγχαρητήρια Σαμαρά για τη μεγάλη νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ, για να συγχαρεί τη φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ για τη μεγάλη νίκη στις φοιτητικές εκλογές.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε:

Δείτε ζωντανά την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στους Βρετανούς

Πολύ λίγος ο κόσμος (κάτι σαν συγκέντρωση ΠΑΣΟΚ) προφανώς λόγω καιρού. Δείτε το:

Προβάδισμα 2,5% δίνει στη ΝΔ νέο γκάλοπ

Το πρώτο μετεκλογικό γκάλοπ που δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έρχεται από την Marc και παρουσιάστηκε στις 19.00 το βράδυ, στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

ΔΝΤ: Αναστολή επαφών με Ελλάδα ως τις εκλογές

Την αναστολή των επαφών του με την Ελλάδα μέχρι το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, μετά την εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου, ανακοίνωσε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ).

Σταμάτη: "Τιμωρούμαι γιατί ερωτεύτηκα έναν πολιτικό"... ότι παντρεύτηκε στο Fourseasons και μένει κάτω απ' την Ακρόπολη το ξέχασε;

Επιστολή στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου απέστειλε απο τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βασιλική Σταμάτη.

Στην επιστολή, η κ. Σταμάτη ζητά την παρέμβασή της Προέδρου επικαλούμενη ανθρωπιστικούς λόγους που σχετίζονται με την επιμέλεια του ανήλικου παιδιού της.

Μέχρι το Σαββατοκύριακο η συμφωνία της Ν.Δ. με τη Δημοκρατική Συμμαχία

Σε καλό επίπεδο θεωρεί ότι βρίσκονται οι συνομιλίες που έχουν ξεκινήσει ανάμεσα στη Δημοκρατική Συμμαχία και τη Ν.Δ. ο πρώην βουλευτής της ΔΗΣΥ, Γιώργος Κοντογιάννης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, ο κ.Κοντογιάννης, για το ενδεχόμενο επανασυσπείρωσης της ΔΗΣΥ, στη Ν.Δ. ανέφερε χαρακτηριστικά πως...

Καμμένος: "Στις επόμενες εκλογές να είμαστε πλειοψηφία"... Καλό Πρόεδρε! Γελάσαμε!

«Το διακύβευμα των επικείμενων εκλογών είναι εάν θα κρατήσουμε την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας» είπε ο Πάνος Καμμένος στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.

Επισήμανε ότι ο ελληνικός λαός στις εκλογές της 6ης Μαΐου είπε «όχι στην ξένη κατοχή, στο μνημόνιο και στις λύσεις των τραπεζιτών.»

Γ. Φλωρίδης: «Ολο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ»

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real.

«Όλη η παρασιτική αντίληψη έχει βρει καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε, σημειώνοντας ότι ...

Μεγάλη ρομπιά ετοιμάζει του Τσίπρα ο Μπένυ!

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο στην ομιλία του στους τελευταίους των Μοικανών βουλευτές του, στις 23 Μαίου...

Μανώλη ζούμε, εσένα να ακούμε!

του Σ. Θεοδωράκη

Ο Γλέζος ξαναχτύπησε! Το χρήμα δεν είναι το παν στη ζωή! Τον άκουσα – «με τα ίδια μου τα αυτιά» που λένε και οι πετυχημένοι ρεπόρτερ. Ήμουν στον δρόμο εκείνη την ώρα και εκείνος ήταν σε ένα παράθυρο στην τηλεόραση. Όχι παράθυρο ακριβώς, σύνδεση με το γραφείο του. Άλλωστε στην τηλεόραση το έχουμε γυρίσει το τροπάρι και είμαστε πλέον «αντιστασιακοί».

Όποιοι δυσκολεύονται να καταλάβουν τον Alexis....

Μπορούν να δοκιμάσουν και στα Ιαπωνέζικα:

Σήκω Ανδρέα να δεις τους ΣΥΡΙΖΑίους!

Θα κρατικοποιήσουν την Ολυμπιακή και τον ΟΤΕ, θα επιβάλουν φόρο 1% επί του τζίρου των επιχειρήσεων, θα χρησιμοποιήσουν τις καταθέσεις για ανάπτυξη, θα προσλάβουν 100.000 δημοσίους υπαλλήλους, θα συνάψουν υποχρεωτικά δάνεια σε όσους Έλληνες έχουν στις τράπεζες περισσότερα από 20.000 ευρώ. Ποιος θα τα κάνει όλα αυτά; Ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δηλώσεις στελεχών του. Αυτή είναι η κυβερνητική τους πρόταση.

Για γέλια οι επιλογές του Σάντος...

Βλέποντας τις επιλογές του Σάντος για το επερχόμενο Euro, πραγματικά δεν ήξερα αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω... Κολλήματα στο φουλ από τον Ρεχάγκελ τον 2ο...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Συνεχίζει να βγάζει γέλιο το δίδυμο Τσίπρα-Κούλογλου... πως λέμε Δον Κιχώτης-Σάντσο Πάντσο

Δείτε τι έγραψε πάλι σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος  Δ. Κοτταρίδης για τη χθεσινή φελοιότητα Κούλογλου που μόνο δεν σηκώθηκε να χειροκροτάει τον Τσίπρα:

Χάγη: Αναβλήθηκε επ'αόριστον η δίκη του Μλάντιτς

Η δίκη του πρώην στρατιωτικού αρχηγού των Σέρβων της Βοσνίας Ράτκο Μλάντιτς αναβλήθηκε επ' αόριστον λόγω «παρατυπιών» στη διαβίβαση στην υπεράσπιση ντοκουμέντων που βρίσκονται στην κατοχή του γραφείου του εισαγγελέα.

ToscaFund: "Ζιμπάμπουε" η Ελλάδα εκτός ευρώ

Με τη Ζιμπάμπουε παραλληλίζει την Ελλάδα, στη μετά το ευρώ εποχή, το επενδυτικό σχήμα ToscaFund, σε έκθεσή με τίτλο “Το πιο σκοτεινό ελληνικό δράμα: ένα παιχνίδι επιβίωσης”. Επίσης εκτιμά ότι οι εκλογές του Ιουνίου αποκτούν χαρακτήρα δημοψηφίσματος για την παραμονή της χώρας στο ευρώ, δεδομένου ότι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις στην πλειονότητά τους οι Έλληνες πολίτες τάσσονται κατά της συνέχισης των μέτρων λιτότητας.

«Όχι λιμουζίνες, όχι ταξίδια» είπε στους υπουργούς ο Πικραμμένος – Δε θα αποζημιωθούν τα μέλη της κυβέρνησης

- Δεκτή απ’ όλους η πρόταση Πικραμμένου να μην αποζημιωθούν οι υπουργοί
- «Αποφύγετε δηλώσεις που μπορεί να παρεξηγηθούν» είπε στους υπουργούς του
- Δε θα πάει στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, θα πάει όμως στις Βρυξέλλες στις 23 Μαΐου
- Μπορούμε να ξανασυζητήσουμε κάποια από τα μέτρα είπε

Διέλυσαν τον τουρισμό τα ζώα... 50% η πτώση τις τελευταίες εβδομάδες

Ο πρώτος απολογισμός για τον τουρισμό μετά τα αποτελέσματα των εκλογών και την αβεβαιότητα που έχει προκύψει  είναι απογοητευτικός .

Σύμφωνα με την Πανελληνία Ομοσπονδία ξενοδόχων αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου στην Κέρκυρα, μείωση του ρυθμού των κρατήσεων έφθασε  στο...

Αλ. Τσίπρας: Να σταματήσει ο «βρώμικος πόλεμος» κατά του ΣΥΡΙΖΑ... αφήστε μας να λέμε ανενόχλητοι, ότι θέλουμε

[Βρώμικες επιθέσεις εννοεί να μην επισημαίνουμε τις ανακολουθιες Παπαδημούλη, Γλέζου, Λαφαζάνη, Μήλιου που μια λένε ότι θα μείνουν στο ευρώ, μια λένε ότι θα φύγουν, μια λένε ότι θα βάλουν χαράτσι σε όσους παίρνουν πάνω από 20.000 και μια λένε ότι θα χαρατσώσουν τις επιχειρήσεις, για να διώξουν και τις τελευταίες που έχουμε. Λες και του είπε κανένας ότι είναι αδερφή, ή ότι η γυναίκα του δεν πάει καλά! Σοβαρέψου ρε... όσο μπορείς...]

Για «βρώμικο πόλεμο» κατά του ΣΥΡΙΖΑ από τις άλλες παρατάξεις, ο οποίος ζήτησε να σταματήσει, έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, και ζητώντας λαϊκή εντολή για κυβέρνηση αριστεράς.

«Συντριπτικές» ή «διαχειρίσιμες» οι επιπτώσεις μιας «ελληνικής εξόδου» από το ευρώ;

Την ώρα που συνεχίζονται αμείωτα τα σενάρια περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και με την αβεβαιότητα για την επόμενη ημέρα της Ευρωζώνης να μεγαλώνει, ακούγονται πλέον και αντικρουόμενες απόψεις και προβλέψεις, με αποκορύφωμα τις τελευταίες δηλώσεις του Axel Weber, πρώην επικεφαλής της Bundesbank και νυν προέδρου της UBS...

Με το Βραβείο Καρλομάγνου τιμάται ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε


Στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, απονέμεται την Πέμπτη στο Άαχεν της Γερμανίας το Βραβείο Καρλομάγνου «για την συμβολή του στην υπέρβαση της διαίρεσης της Γερμανίας και της Ευρώπης και σε αναγνώριση της συνεισφοράς του στην σταθεροποίηση της Νομισματικής Ένωσης».

"Κλείδωσε" η επιστροφή της Ντόρας στη ΝΔ - Το δύσκολο κάνει ακόμα ο Καρατζαφέρης

Ζήτημα χρόνου θεωρείται πλεον η επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ. Ολα δείχνουν ότι η συμφωνία με τον Αντώνη Σαμαρά έχει "κλείσει". Ενας από τους βασικούς όρους που έθεσε η κα Μπακογιάννη ήταν η σαφής φιλελεύθερη στροφή του κόμματος.

Βίντεο από το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Αυστραλία

Δείτε το:

Τρόμαξε η Αλέκα μόλις είδε τον Μιχαλολιάκο και έκανε κύκλο για να μπει στη Βουλή!

[Δεν βλέπω και πολύ διάθεση από το ΚΚΕ για μετωπικό αγώνα, πάλη κ.λπ!! Έτσι θα πάμε ρε στον τρίτο γύρο;;; Σαν τις κότες;]

Όπως ο διάολος το λιβάνι απέφευγαν οι βουλευτές όλων των κομμάτων τους «νεοφώτιστους» Χρυσαυγίτες, κατά την είσοδό τους στη Βουλή για την ορκωμοσία. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που συνέβη με την Αλέκα Παπαρήγα. Μόλις έφτασε, είδε στις σκάλες τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και κατάλαβε ότι διέτρεχε τον κίνδυνο να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του.

Προσπαθούν να τα μαζέψουν αλλά... Γιάννης Μηλιός: «Εκτακτο μέτρο ο φόρος 1% στο τζίρο των επιχειρήσεων, όχι μόνιμο»... μας τα είπαν κι άλλοι

O Γιάννης Μηλιός, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, απαντά σε όσους τον επικρίνουν για την πρότασή του να φορολογηθεί 1% ο τζίρος όλων των μεγάλων επιχιερήσεων, ζημιογόνες και μη.

Καταπέλτης ο εισαγγελέας: «Να μείνει στη φυλακή η Βίκυ Σταμάτη»

Να παραμείνει στη φυλακή η Βίκυ Σταμάτη εισηγείται ο εισαγγελέας Γιώργος Βούλγαρης προς το Δικαστικό Συμβούλιο. Απορρίπτει όλους τους λόγους που προβάλλει στην αίτηση αποφυλάκισής της και τονίζει ότι τη θεωρεί ύποπτη φυγής από τη χώρα, αλλά και ύποπτη τέλεσης νέων αδικημάτων.

Υπ. Τύπου ο δικηγόρος που προσέφυγε πρώτος στο ΣτΕ εναντίον του χαρατσιού της ΔΕΗ!

Τον δικηγόρο Αντώνη Αργυρό ο οποίος προσέφυγε πρώτος στη Δικαιοσύνη κατά της συνταγματικότητας του ειδικού τέλους ακινήτων που επέβαλε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πέρυσι τον Σεπτέμβριο επέλεξε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος ως υπουργό Επικρατείας και εκπρόσωπο Τύπου της κυβέρνησής του.

Π. Ψωμιάδης: 'Οταν σε καλεί η πατρίδα δεν μπορείς να πεις όχι - Αναλαμβάνω εν λευκώ την προεκλογική εκστρατεία στη Β. Ελλάδα

«Αλλάζουν τα πάντα στην Κεντροδεξιά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με τον κ. Ψωμιάδη «όταν σε καλεί η πατρίδα, τα παιδιά σου και η ιστορία σου, όσο αδικημένος και παραγκωνισμένος να νιώθεις, δεν έχεις το δικαίωμα να πεις όχι σε μια ειλικρινή πρόσκληση πανστρατιάς».

Με χάπια θα κοιμηθούν απόψε οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής... δεν ορκίστηκε ο Ανδρουλάκης!!!

Σε ένδειξη δυσφορίας για την παρουσία βουλευτών της «Χρυσής Αυγής», ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης απουσίαζε από την αίθουσα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας με αποτέλεσμα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μην ξέρουν που να κρυφτούν από τη ντροπή τους που με την παρουσία τους οδήγησαν το τέρας του πατριωτισμού να μην ορκιστεί... που δεν θα ορκίζονταν ούτως ή άλλως αλλά λέμε τώρα...

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής για το Euro της Πολωνίας

Τερματοφύλακες:
Χαλκιάς, Σηφάκης, Τζόρβας (κλάυτα Χαράλαμπε... το είπε και ο σάντος πιο κομψά: "Προβληματίστηκα με τους τερματοφύλακες και πήρα τελικά αυτούς που ήταν τον πιο πολύ καιρό μαζί μας")

Αμυντικοί:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το MEGA την ώρα του δελτίου ειδήσεων (βίντεο)

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε έξω από το κανάλι της Μεσογείων για να διαμαρτυρηθεί για τις πολιτικές θέσεις του

Ένταση δημιουργήθηκε έξω από τις εγκαταστάσεις του MEGA CHANNEL χθες το απόγευμα στις 8, όποτε...

Συντεταγμένη η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή (βίντεο)

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έφτασαν όλοι μαζί λίγο μετά τις 10 στη Βουλή και κάθησαν στα επάνω έδρανα του δεξιού άκρου της Βουλής καθώς πριν μερικές μέρες η Α. Παπαρήγα είχε πει στον Παπούλια να τους βάλει όσο το δυνατόν πιο μακριά τους καθώς φοβούνται για την σωματική τους ακαιρεότητα. Δείτε το βίντεο:

Αντ. Σαμαράς: «Το δίλημμα είναι εντός ή εκτός Ευρώπης»

Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κ. Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα και έθεσε από την δική του πλευρά το δίλημμα των εκλογών.

«Δεν υπάρχει χαλάρωση, έχει αρχίσει η μάχη που θα την δώσουμε με πίστη με αγάπη για την πατρίδα, ένα μέτωπο αποφασισμένων Eλλήνων και θα την κερδίσουμε με ομοιογένεια στις θέσεις και επαφή με το κόμμα για να υπάρχει ενιαίος λόγος απέναντι στα ξύλινα συνθήματα του λαϊκισμού» ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

Ελλάδα-Ευρώπη ένα χρόνο μετά

Οποιος δεν διαισθάνεται ότι όχι μόνο η ρητορική, αλλά και η πρακτική της διεθνούς κοινότητας και ιδιαίτερα των Ευρωπαίων απέναντι στην ελληνική κρίση και την πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ έχει μεταβληθεί θεαματικά, απλώς δεν παρακολουθεί τη διαχρονική εξέλιξη του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζεται από την Ευρωζώνη το ενδεχόμενο αυτό σε πολιτικό και τεχνικό επίπεδο.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έρχεται στην Αθήνα!

Το βαρύτιμο πόδι του στην πολύπαθη Αθήνα αναμένεται να πατήσει σήμερα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ!

Ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, θα βρεθεί στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα, προκειμένου να...

Δείτε ζωντανά την ορκομωσία της πιο βραχύβιας μεταπολεμικής Βουλής

Δείτε το ζωντανά

To who is who της υπηρεσιακής κυβέρνησης

Δικαστές, πανεπιστημιακοί, γνωστοί νομικοί, αλλά και διπλωμάτες είναι τα μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτη Πικραμμένο.

Άλλη μια νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στους σοβαρούς και μορφωμένους νέους-Ανύπαρκτος ο Τσίπρας

Για 26η-27η χρονιά, έχουμε χάσει το μέτρημα, η ΔΑΠ ΝΔΦΚ αναδεικνύεται πρώτη δύναμη στους μορφωμένους νέους ανθρώπους με πε΄ριπου τα ίδια ποσοστά με πέρσι, δηλ. 40% στα ΑΕΙ και 50+% στα ΤΕΙ. Για άλλη μια χρονιά είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη η φοιτητική παράταξη του Τσίπρα που η ΔΑΠ, μέχρι τώρα, τη δίνει στο 4,78% όπως και πέρσι και τα ΕΑΑΚ (αναρχοκομμούνια) τη δίνουν σε πολύ λίγα τμήματα που επιλέγουν "ειδικά" για πάρτη τους, στο 8% από το 5,3% πέρσι

Τα αποτελέσματα που ακολουθούν είναι αυτά που δίνει η ΔΑΠ.

Το σημερινό πρωοσέλιδο του Guardian

Αν χωράγανε κι άλλα μηδενικά στη σελίδα θα τα έβαζαν...:

Μετά το κράξιμο το MEGA ανασκεύασε την παραποιημένη δήλωση Σόιμπλε!! (βίντεο)

Χάρη σε έναν παρατηρητικό αναγνώστη του taxalia μάθαμε ότι το MEGA παραποίησε δήλωση του Σόιμπλε, ο οποίος ενώ είπε "ο ελληνικός λαός υποφέρει λόγω παραλείψεων προηγουμένων δεκαετιών", το MEGA μετέφρασε "ο ελληνικός λαός, λόγω παραλείψεων, θα υποφέρει τις επόμενες δεκαετίες". Χθες βράδυ φτιάξαμε και βάλαμε και ένα βίντεο με την παραποιημένη δήλωση το οποίο σε 24 ώρες το είδαν 24000 άνθρωποι!!!

«Κοινώς χάος...φαντασθείτε και να κυβερνήσουν»

«Σήμερα (χθες Τετάρτη) άκουσα τα εξής:
  • τον κ. Παπαδημούλη το πρωι στον Real να εξηγεί ότι δεν θα καταγγείλουν το Μνημόνιο αλλά θα το επανεξετάσουν.

Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: Η «ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ» ΤΟΥ ΕΥΡΩ! ΕΛΠΙΔΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ!

άρθρο του Παναγιώτη Λαφαζάνη*

Η αθλιότητα ξεπέρασε κάθε όριο. Οι άνθρωποι και οι πολιτικοί κύκλοι που βύθισαν κυριολεκτικά τη χώρα στην άβυσσο και τώρα την έχουν μετατρέψει σε κακιάς ώρας αποικία, και λεηλατούν χωρίς αιδώ και όριο τον ελληνικό λαό, φτάνουν στο σημείο να τρομοκρατούν με τα πανάθλια έργα τους.

Συνέντευξη Τσίπρα στον Κούλογλου: Στον καφέ θέλετε και γαλατάκι;

Δεν θα σχολιάσω εγώ τη χθεσινή συνέντευξη που έδωσε ο Κούλογλου στον Τσίπρα (και όχι ανάποδα) προκειμένου ο τελευταίος να αποφασίσει αν θα τον κάνει Πρόεδρο στην ΕΡΤ όταν έρθει στα πράγματα και χρειαστεί να διορίσει τους 100.000 υπαλλήλους. Θα σας παραθέσω απλώς τα σχόλια ενός συναδέλφου του Κούλογλου του γνωστού Δ. Κοτταρίδη του ΑΝΤ1:

Μάθημα αγγλικών με τον Alexis

Μην το ακούσετε περισσότερες από μία φορές γιατί κινδυνεύετε να ξεχάσετε κι αυτά που ξέρετε:

Φαντάσου να επιδίωκε και την προβολή βάσει των εμφανίσεών της δηλαδή!!

Η Βαλερί Τριερβελέρ (αυτό είναι το επώνυμο που δεύτερου πρώην συζύγου της και πατέρα των τριών παιδιών της ενώ το επώνυμό της είναι Μασονό) είναι η γκόμενα του Ολαντρέου. Στην πρώτη της συνέντευξη αμέσως μετά την εκλογή του Ολάντ, στη βρετανική εφημερίδα The Times, είχε πει:

Δείτε την ατυχία με την οποία ξεκίνησε ο νέος Πρωθυπουργός! (φώτο)

Δείτε τι έγινε χθες βράδυ έξω απ' του Μαξίμου κατά την πρώτη επίσκεψη του νέου Πρωθυπουργού:

Ανοιχτή επιστολή Παπαδήμου προς τις Ελληνίδες και τους Έλληνες


Παρέδωσα πριν από λίγη ώρα στον νέο Πρωθυπουργό κ. Παναγιώτη Πικραμμένο, που αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας και θα την οδηγήσει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Θα ήθελα με την αποχαιρετιστήρια αυτή επιστολή να απευθυνθώ σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Είχα τη σπάνια τιμή να υπηρετήσω την πατρίδα μου σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο.

Ανέλαβα ως Πρωθυπουργός στις 11 Νοεμβρίου, κάτω από δραματικές συνθήκες που συμπυκνώνονταν σε μια διπλή απειλή άτακτης χρεοκοπίας και εξόδου από το ευρώ. Οι πολιτικές δυνάμεις που στήριξαν την κυβέρνηση συνεργασίας μού ανέθεσαν συγκεκριμένους στόχους:

Ανακοινώθηκε η νέα Κυβέρνηση

Ανακοινώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης, υπό τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο, που θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Αναλυτικά, η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης έχει ως εξής: