18 Μαΐου 2012

Καλή η Τζούλια Αλεξανδράτου αλλά για δείτε και την αδελφή της Άρτεμη [εικόνες]

Mπορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να έχει τραβήξει επάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας αλλά σιγά- σιγά βγαίνει από το «σκοτάδι« και η λιγότερο γνωστή μέχρι σήμερα αδελφή της Άρτεμις.
Δύο αδελφές με διαφορετικές πορείες αλλά με κοινό παρονομαστή τη σέξι εμφάνιση. Τζούλια ή Άρτεμις; Ξανθό ή μελαχρινό. Δύσκολη η σύγκριση...

Την Δευτέρα το έμβασμα των 2 εκατ. ευρώ από τον Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ό,τι ήταν να κάνει για να πάρει το δάνειο των 2 εκατ. ευρώ μέσα στις επόμενες ημέρες, το έκανε, αφού από το μεσημέρι της Παρασκευής όλες οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν και πλέον απομένει η εισροή των χρημάτων από την πλευρά του δανειστή και υποψήφιου επενδυτή, Ιβάν Σαββίδη.

Ξεφτιλιστήκαμε: Οι Γερμανοί διαψεύδουν την διαρροή Παπούλια για δημοψήφισμα

[Επικίνδυνος με κινήσεις που μόνο βλάπτουν τα συμφέροντα της χώρας ο υπέργηρος δανειστής του Ανδρέα που απ' ότι φαίνεται εκμεταλλεύεται τη θέση του για να βγάζει το αντιγερμανικό μένος του, ζημιώνοντας τη χώρας και ξεφτιλίζοντας τους θεσμούς της...]

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε η γερμανική Καγκελαρία την είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, πως η Άνγκελα Μέρκελ πρότεινε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια να διεξαχθεί δημοψήφισμα στην Ελλάδα για την παραμονή της χώρας στο ευρώ.

Δημοσκόπηση Rass: ΣΥΡΙΖΑ 21,7%, ΝΔ 20,2%, τρίτο το ΠΑΣΟΚ με 11,7%

Αλλάζουν πάλι οι συσχετισμοί δυνάμεων μεταξύ των κομμάτων. Σύμφωνα με την νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Rass που θα δημοσιευτεί στην εφημερίδα Metro, πρώτο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 21,7% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 20,2%. Στην τρίτη θέση παραμένει το ΠΑΣΟΚ με 11,7%.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση τα κόμματα συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά.

Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησαν δύο υποψήφιοι βουλευτές του ΛΑΟΣ

Δύο υποψήφιοι βουλευτές του ΛΑΟΣ, οι κύριοι Κωνσταντίνος Μακρυνόρης και Ιωάννης Κοτσίρης ανακοίνωσαν την Παρασκευή την απόφασή τους να προσχωρήσουν στη Νέα Δημοκρατία.

Η ΝΕΤ θα ζητήσει συγγνώμη για τις μαλακί@@ που έλεγε η Κανέλη το πρωί; (βίντεο)

Όπως γράψαμε πριν από λίγο πολλοί αναδημοσίευσαν τη μούφα ότι στην Ολλανδία εγκρίθηκε και υπάρχει κόμμα παιδοφίλων. Το πρωί στη ΝΕΤ η Λιάνα Κανέλη "δάκρυσε" όταν αναφέρθηκε στην πρωτοφανή απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης να νομιμοποιήσει το Κόμμα Παιδόφιλων της Ολλανδίας (PNVD), η οποία φυσικά δεν υπάρχει. Η βουλευτής του ΚΚΕ άρχισε να στήνει ολόκληρα σενάρια πως νομιμοποιείται ο σεξουαλικός τουρισμός στο βωμό της ανάπτυξης. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά

Αντ. Σαμαράς: Τουλάχιστον ατυχής η δήλωση Μέρκελ

«Ο ελληνικός λαός δεν έχει ανάγκη από δημοψήφισμα για να αποδείξει την επιλογή του στο ευρώ, επιλογή, που, άλλωστε, υπερασπίζεται με αιματηρές θυσίες» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σχολιάζοντας την πρόταση της Γερμανίδας καγκελαρίου 'Αγκελα Μέρκελ για δημοψήφισμα σχετικά με την παραμονή ή όχι στο ευρώ παράλλημα με τις νέες εκλογές.

Δημοψηφίσμα για το ευρώ μαζί με τις εκλογές πρότεινε η Μέρκελ στον Κ.Παπούλια

Σκέψεις για τη διενέργεια δημοψηφίσματος παράλληλα με τις εκλογές, με το ερώτημα κατά πόσον επιθυμούν οι Έλληνες πολίτες την παραμονή στην ευρωζώνη, μετέφερε η Γερμανίδα Καγκελάριος Α.Μέρκελ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια, κατά την τηλεφωνική συνομιλία τους, για το περιεχόμενο της οποίας ενημέρωσε ο πρωθυπουργός Π.Πικραμμένος όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Η Κομισιόν διαψέδει τον Ντε Χουχτ για τα σχέδια έκτακτης ανάγκης...

Με ένα tweet του εκπροσώπου της Ολιβιέ Μπαγί, η Κομισιόν διαψεύδει τα σενάρια περί ύπαρξης σχεδίων αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν τα καταφέρει. Από πλευράς ΕΚΤ η διάψευση ήρθε δια στόματος μέλους του διοικητικού της συμβουλίου, Χοσέ Μανουέλ Γκονθάλεθ- Παράμο.

Ο Fitch υποβάθμισε πέντε ελληνικές τράπεζες

Ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings υποβάθμισε σε κατηγορία CCC, από Β-, πέντε μεγάλες ελληνικές τράπεζες.

Πρόκειται για τις: Εθνική, Eurobank, Alpha Bank, Πειραιώς και Αγροτική.

Δικαστική διαταγή για μπλόκο από τους παρόχους στο παράνομο κατέβασμα αρχείων

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διατάχθηκε η λήψη τεχνολογικών μέτρων από τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών σύνδεσης στο διαδίκτυο για την παρεμπόδιση της πρόσβασης χρηστών σε ιστοσελίδες μέσω των οποίων διακινούνται παράνομα ψηφιακά έργα προστατευόμενα με δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση της δασκάλας του Δερείου ο Ευάγγελος Πουλιλιός

Καταδικάστηκε σήμερα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ορεστιάδας σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, ο Δήμαρχος Σουφλίου κ. Ευάγγελος Πουλιλιός, ύστερα από έγκληση που κατέθεσε εναντίον του η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου για τα όσα συκοφαντικά και ψευδή είχε πει ο πρώην Δήμαρχος Ορφέα (και νυν Σουφλίου) στην εκπομπή «Αθέατος Κόσμος» του Κώστα Χαρδαβέλλα στο ALTER, λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2010…

Ψαλιδίστηκαν τα αρχικά κέρδη της Facebook

Εντυπωσιακό ντεμπούτο έκανε η μετοχή του Facebook στο Χρηματιστήριο του Nasdaq, με το άνοιγμά της στα 42,05 δολ (από 38 δολ. που ήταν η τιμή της αρχικής δημόσιας εγγραφής), για να φθάσει προς στιγμήν ακόμα και στα 42,99 δολ. Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα, δείχνει να χάνει τα αρχικά της κέρδη, υποχωρώντας στην περιοχή των 38 δολ. Η τιμή πάντως αυτή, βρίσκεται ήδη στην οροφή του εύρους αρχικής τιμολόγησης μεταξύ 34 και 38 δολαρίων.

ΜΑΛΑΚ@ δικαστές!!! Στέλνουν πάλι στο "σπίτι" του τον 7χρονο

Η εισαγγελέας ανηλίκων Θεσσαλονίκης που κλήθηκε να αποφασίσει για την τύχη του ανήλικου αγοριού εκτίμησε ότι δεν πρέπει να αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού από τους γονείς. Έτσι, ο 7χρονος θα επιστρέψει κανονικά στο σπίτι του, μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς".

Μας φλομώσατε στη μούφα με το κόμμα παιδοφίλων της Ολλανδίας

μαιμού είδηση που τη συσχετίζουν με την κρίση προκειμένου να φουσκώνουν τα μυαλά των αφελών είναι ενδεικτική της ενημέρωσης που σας ταϊζουν... και όχι ότι εμείς δεν κάνουμε λάθη, αλλά το συμπέρασμα πρέπει να είναι: Φιλτράρουμε, αξιολογούμε και διασταυρώνουμε ότι ακούμε]

Η ανάρτηση που κυκλοφορεί τελευταία (έχει μπει σε "σοβαρά" blog που φουσκώνουν τους ηλίθιους) και προχθες έγινε και είδηση από το newsbomb του Χαρδαβέλα και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ του κομιστή, λέει το εξής:

Μετά την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).

Καταρχάς....

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ! 7ΧΡΟΝΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ!

Ανατριχιαστική είναι η ιστορία μιας 7χρονης από την Ξάνθη, η οποία νοσηλεύεται εδώ και 10 μέρες μετά από ακατάσχετη αιμορραγία στα γεννητικά όργανα.
Το άτυχο κοριτσάκι, που ανήκει στην μειονοτική κοινότητα, έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και το πιο τραγικό είναι ότι οι άνθρωποι στον οικισμό προσπαθούν να συγκαλύψουν το περιστατικό!

Σαμαράς μετά τη συνάντηση με τον Σούλτς

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε σήμερα, στο Γραφείο του στη Βουλή, με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Μάρτιν Σούλτς. Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Σπουδαίο νέο! Το λέμε 1 μήνα και ο Καμμένος ακόμα να το καταλάβει: Δεν θα συζητηθεί το ζήτημα της ΠΓΔΜ στη σύνοδο του ΝΑΤΟ

Το Αφγανιστάν θα βρεθεί στην κορυφή της ατζέντας της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο (20-12 Μαΐου), όπου τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν οι υπουργοί Εξωτερικών και Αμυνας, Π. Μολυβιάτης και Φ. Φραγκούλης. Αντίθετα δεν αναμένονται εξελίξεις στο ζήτημα της ένταξης της ΠΓΔΜ στη Συμμαχία.

Time: Οι Έλληνες θα πρέπει να πουν ''danke'' στη Γερμανία

Η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας είναι εδώ και αρκετό πρώτο θέμα στα διεθνή μέσα. Το αβέβαιο αποτέλεσμα των εκλογών πυροδότησε σενάρια εξόδου της χώρας από το ευρώ και τα δημοσιεύματα για χρεοκοπία δεν έχουν τέλος.

ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

Γράφει ο Β.Α. Κόκκινος

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός, ότι ουδείς των νεαρών αρχηγών αναφέρεται στα εθνικά συμφέροντα του ελληνικού λαού. Ο κ. Τσίπρας απευθύνεται στους οπαδούς του αριστερού χώρου, ωσάν οι άλλοι πολίτες να μην είναι Έλληνες. Και ο κ. Καμμένος επίσης απευθύνεται στους ανεξάρτητους Έλληνες, ωσάν οι οπαδοί των άλλων κομμάτων να μην είναι ανεξάρτητοι.

Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένες ομάδες κατά μέσο όρο στον κόσμο

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και να έχασε τον τίτλο της Primera Division από την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως οι παίκτες των «μπλαουγκράνα» κατέκτησαν μία πρωτιά στη φετινή σεζόν.

Κρατικοδίαιτος του Σημίτη και σύμβουλος του Γιωργάκη ο Ανεξάρτητος Έλληνας Ν. Μαριάς!

Διαβάστε από το βιογραφικό του Ν. Μαριά το πόσο κρατικοδίαιτος ήταν στην 8ετία Σημίτη και τώρα, μαζί με τον Τέρενς της αργομισθίας των 56.000 ευρώ, μας λέει ότι θα σώσει την Ελλάδα και θα δικάσει αυτούς που έφαγαν τα λεφτά...:

Ενισχύεται η Ν.Δ. και σε νέα δημοσκόπηση για τη metro weekend

Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΕντυπωσιακό το ποσοστό συσπείρωσης των ψηφοφόρων της Ν.Δ. σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Rass

Ανοδική τάση στο ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας και εντυπωσιακή συσπείρωση της βάσης καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της Rass για την εφημερίδα metro weekend.

Πρώτη απόφαση Φράγκου να διορθώσει το χαβαλέ του άσχετου κ. Τίποτα Αβραμόπουλου: «Εκτός πυρόσβεσης οι Τούρκοι»

Ενημερωση: Ο κ. Τίποτα Αβραμόπουλος με απείλησε με δικηγόρο ότι η ανάρτηση αυτή είναι υβριστική και πρέπει να την κατεβάσω, επειδή στον τίτλο έγραψα...

Νέα χαμηλά ρεκόρ για τις αποδόσεις των γερμανικών ομολόγων

Σε νέα ιστορικά χαμηλά υποχωρούν την Παρασκευή οι αποδόσεις των διετών και δεκαετών γερμανικών ομολόγων, καθώς συνεχίζεται η αβεβαιότητα γύρω από την Ελλάδα και την Ισπανία.

Η υποβάθμιση της Ελλάδας σε CCC από την Fitch σε συνδυασμό με την υποβάθμιση 16 ισπανικών τραπεζών από τη Moody’ s συνέβαλαν στην ενίσχυση της αβεβαιότητας στις αγορές και την εκτόξευση του κόστους ασφάλισης έναντι κινδύνου χρεοκοπίας της Ισπανίας σε νέο ρεκόρ.

Γιγαντοαφίσα με άρωμα Ελλάδας στην Ουάσινγκτον - «See you in Greece»

Γιγαντοαφίσα που προβάλει την Ελλάδα ως φιλόξενο τουριστικό προορισμό τοποθετήθηκε σε κεντρικό δρόμο της Ουάσιγκτον με πρωτοβουλία και δαπάνη μιας ομάδας ομογενών της Αμερικανικής πρωτεύουσας.

Πλεύρης: Θα ενταχθώ στη ΝΔ αν ο ΛΑΟΣ δε δεχτεί τη πρόταση Σαμαρά

«Θα είναι καταστροφικό να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και πρέπει να δημιουργήσουμε ανάχωμα» δήλωσε ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ. Ο πρώην βουλευτής Αθανάσιος Πλεύρης δήλωσε πως εξετάζει το ενδεχόμενο να ενταχθεί στη ΝΔ, αν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δεν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real.

Ισχυρή κυβέρνηση τον Ιούνιο, η τηλεφωνική «ευχή» της Μέρκελ στον Κ.Παπούλια

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια επικοινώνησε η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της γερμανικής κυβέρνησης, η καγκελάριος τόνισε στον Πρόεδρο την ανάγκη να σχηματιστεί ισχυρή κυβέρνηση στην Ελλάδα μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Aπέλαση από την Ελλάδα του γνωστού αλβανού δημοσιογράφου, Ν. Άγκο... αναμένονται οι αντιδράσεις των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

[Φυσικά στο τέλος θα επικρατήσει για΄άλλη μια φορά η αριστερή τρομοκρατία και ο Άγκο δεν θα απελαθεί μιας και για τους αριστερούς δεν ισχύουν οι νόμοι...]

Μετά από είκοσι χρόνια διαμονής στην Ελλάδα, και με το αιτιολογικό της απόκλισης από το "απαιτούμενο όριο ενσήμων" κατά την περίοδο 2007-08, ο αριστερός, αλβανός δημοσιογράφος, Νίκο Άγκο, που ήθελε να μας υποδείξει τι θα ψηφίσουμε και τι όχι, απελαύνεται από τη χώρα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος. Ο δημοσιογράφος είχε γίνει γνωστός κατηγορώντας και κατακρίνοντας κάθε τι...

Πρόκληση Ρεπούση!!! Διαβάστε γιατί αποχώρησε από τη Βουλή

Αποχώρησε από τη Βουλή, η γνωστή τουρκολάγνα Ρεπούση, όταν ο β. Πολύδωρας κάλεσε τους βουλευτές...

Αυτή είναι η φυλή μας!!! Έλληνες εκμεταλλεύονται Έλληνες στη Γερμανία

Κατακόρυφη αύξηση παρουσιάζει η μετανάστευση άνεργων Ελλήνων με προορισμό τη Γερμανία, γεγονός το οποίο σπεύδουν να εκμεταλλευτούν ομογενείς εργοδότες. Σε μεγάλο ποσοστό, αναβιώνουν «ήθη και έθιμα» της πατρίδας, όπως η παραβίαση ωραρίων, η ανασφάλιστη εργασία και η περικοπή εισοδημάτων σε σχέση με τα αρχικώς συμφωνηθέντα.

Γεννούν και τα κοκόρια του Μαρινάκη!

Από χίλιες μεριές έρχονται τα καλά νέα στον Ολυμπιακό, αφού εν μέσω κρίσης τα οικονομικά του ανθίζουν... Νέα έσοδα από Ριέρα και Εθνική....

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Γερμανικός Τύπος: Ο δημαγωγός κύριος Τσίπρας...

Συκρουσιακό και δημαγωγό αποκαλούν τον Α. Τσίπρα Γερμανοί σχολιαστές. Αν η ευρωζώνη ενέδιδε στις πιέσεις του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ θα εμφανιζόταν εκβιάσιμη, σημειώνουν.

Στο "κάδρο" των Γερμανών σχολιαστών σήμερα και πάλι οι εξελίξεις στην Ελλάδα, το σοβαρό ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από το ευρώ και οι επιπτώσεις για την ίδια τη χώρα, αλλά και την ευρωζώνη.

Επίσκεψη Μπέκαμ στο Πειραματικό Σχολείο Αθηνών

Σε μια συμβολική κίνηση μετάδοσης του Ολυμπιακού Ιδεώδους και του αθλητικού πνεύματος στα παιδιά, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επισκέφθηκε σήμερα το Πειραματικό Σχολείο Αθηνών και μίλησε στα παιδιά. Ο άσος του αγγλικού ποδοσφαίρου, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα από χθες, λόγω της παράδοδης της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους μαθητές, οι οποίοι του πρόσφεραν κλαδιά ελιάς, φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν μαζί του.

Αν δεν υπάρξει συμφωνία θα σταματήσουμε την αποπληρωμή του χρέους, λέει ο Αλ.Τσίπρας

Την άποψη ότι η ΕΕ δεν πρόκειται να διακόψει τη χρηματοδότηση προς την Ελλάδα, καθώς αυτό θα οδηγούσε τη χώρα να σταματήσει την αποπληρωμή του χρέους της, εξέφρασε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Wall Street Journal.

Τα μαθηματικά δεν βγαίνουν – Πείτε την αλήθεια

του Μ. Ιγνατίου
[Μιχάλη μου, την αλήθεια στο λαό την είπε ο Καραμανλής και πήγε αδιάβαστος... ο λαός προφανώς δεν θέλει την αλήθεια όταν είναι σκληρή... οπότε μην αγωνιάς για τη χώρα... η καταστροφή της είναι προδιαγεγραμμένη]

Η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, για τις μαζικές αναλήψεις καταθέσεων ύψους 700 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες μέσα σε μία μέρα, δημοσιοποιήθηκε ευρύτατα από τα αμερικανικά Mέσα Μαζικής Ενημέρωσης και οι σχολιαστές, πέραν των ειρωνικών σχολίων, έκαναν και δύο σημαντκές τοποθετήσεις:

Εξετάζεται σχέδιο εξόδου Ελλάδας, επιβεβαίωσε ο Επίτροπος Εμπορίου της ΕΕ

Ο Κάρελ ντε Χουχτ ανέφερε ότι καταρτίζονται σενάρια για την περίπτωση που η Ελλάδα «δεν τα καταφέρει».

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα καταρτίζουν ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση του σεναρίου της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος Κάρελ ντε Χουχτ σε συνέντευξή του η οποία δημοσιεύεται σήμερα.

Νίκολας Γκέιτζ: «Τσίπρας ο νέος "Παρδαλός Αυλητής"»

Άρθρο με το οποίο ενημερώνει τον αμερικάνικο λαό τι εστί Τσίπρας έγραψε στους New York Times ο Νίκολας Γκέιτζ, πρώην δημοσιογράφος του και συγγραφέας δύο βιβλίων με θέμα τον ελληνικό εμφύλιο και το θάνατο της μητέρας του. Είναι η δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες που παρεμβαίνει με άρθρο του για την ελληνική κρίση, αφού τον Φεβρουάριο μέμφθηκε τους Ελληνες εφοπλιστές που δεν βοηθούν την Ελλάδα.

Θανάσης Πλεύρης: Να επιστρέψει και ο Καρατζαφέρης στη ΝΔ

Υπέρ της δημιουργίας της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης -ανάχωμα στον ΣΥΡΙΖΑ- με την ένταξη του ΛΑΟΣ και των στελεχών του στη ΝΔ τάχθηκε σήμερα ο Θανάσης Πλεύρης.
«Πιστεύω οτι είναι καταστροφικό για τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας το ενδεχόμενο δημιουργίας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε σήμερα ο πρώην βουλευτής, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real.

Τηλεφωνική συνομιλία Παπούλια - Μέρκελ

Τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ -κατόπιν δικής της πρωτοβουλίας- είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο Δ. Τσιόδρας θα είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος που θα αντικαταστήσει τον Καψή. Μέχρι τώρα ο γνωστός ΠΑΣΟΚος δημοσιογράφος ήταν Διευθυντής του Γραφείου του Παπαδήμου

UBS: Νέα αναδιάρθρωση χρέους αν η Ελλάδα μείνει στο ευρώ

Η παραμονή της Ελλάδας εντός της ζώνης του ευρώ είναι το κεντρικό σενάριο που διατυπώνει σε έκθεσή της (με ημερομηνία 18 Μαΐου 2012) η UBS, η οποία εκτιμά ωστόσο ότι σε μία τέτοια περίπτωση θα χρειαστεί νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

Κραχ στα δημόσια έσοδα - 20% κάτω λόγω αδυναμίας είσπραξης των φόρων

Σε ποσοστό πάνω από 20% υπολογίζεται η μείωση των κρατικών εσόδων από την είσπραξη φόρων το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, βάσει στοιχείων του υπουργείου Οικονομικών, γεγονός που αποδίδεται στην παρατεταμένη ακυβερνησία της χώρας.

Τι να προσέξετε με τις αποδείξεις στη φορολογική σας δήλωση

Για να μην πληρώσετε επιπλέον φόρο οι αποδείξεις που θα προσκομίσετε πρέπει να είναι βάση του τεκμαρτού εισοδήματος και όχι βάση του πραγματικού. Αναλυτικές οδηγίες από τον φοροτεχνικό Παναγιώτη Παντελή.

Όταν ο Σόιμπλε μου μίλησε με τα μάτια πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε

Γιώργος Κοκκόλης
Πολιτικός Επιστήμονας

Όταν με την Ελίνα Μακρή ξεκινήσαμε την ευρωπαϊκή περιπέτεια του Cafebabel κανείς μας δεν περίμενε ότι μια μέρα θα βρισκόμασταν στο Άαχεν για να παραλάβουμε ένα βραβείο και μάλιστα μαζί με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Και για να είμαστε και ειλικρινείς δεν μας ενδιέφερε κιόλας.

Έσπασε κάθε ρεκόρ το Facebook - 104 δισ. η χρηματιστηριακή αξία του!

Το αστρονομικό ποσό των 16 δισ. δολαρίων άντλησε το Facebook από την δημόσια προσφορά των μετοχών του που έληξε χτες, κάνοντας ζάμπλουτο τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ και τους συνιδρυτές της μεγαλύτερης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Μέρκελ:''Καλό και για εμάς και για την Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ''

''Και λιτότητα και ανάπτυξη'' η συνταγή των Ευρωπαίων ηγετών της Γερμανίας, της Βρετανίας, της Γαλλίας, και της Ιταλίας που ''συντόνισαν'' τις θέσεις τους ενόψει της συνόδου κορυφής του G8.

Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε η Άγκελα Μέρκελ, ο Ντέιβιντ Κάμερον, ο Φρανσουά Ολάντ και ο Μάριο Μόντι ''συμφώνησαν σε μεγάλο βαθμό ότι η δημοσιονομική σταθεροποίηση και η ανάπτυξη δεν συνιστούν αντίθετες έννοιες αλλά είναι και οι δύο αναγκαίες'', όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ.

Τέρατα: Δικαστές χτύπησαν και έδιωξαν από το σπίτι τον 7χρονο γιο τους

Ένας 7χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και εκδιώχθηκε από το σπίτι του από τους ίδιους τους γονείς, που είναι δικαστές στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

EE: Η έξοδος της Ελλάδας απο την Ευροζώνη θα ήταν πιο διαχειρίσιμη σήμερα απ'οτι πριν 2 χρόνια

Μία έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα ήταν σήμερα πολύ πιο διαχειρίσμη από ό,τι πριν από δύο χρόνια, δηλώνει ο επικεφαλής του βουλευτών του κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών στο γερμανικό κοινοβούλιο Ράινερ Μπρούντερλε σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Handelsblatt.

Πρόεδρος ευρωκοινοβουλίου:"Δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να αλλάξει την γνώμη του κ.Τσίπρα"

Ο Πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου είναι στην Αθήνα. Και πρωί πρωί έδωσε συνέντευξη σε γερμανικό ραδιόφωνο. Αφού είπε τα γνωστά για την έξοδο ή μη της Ελλάδας από το ευρώ, ρωτήθηκε και για τον Αλέξη Τσίπρα. Άλλωστε θα συναντηθεί σήμερα μαζί του. Όταν ρωτήθηκε λοιπόν είπε: «Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να αλλάξει τη γνώμη του Α. Τσίπρα» που απορρίπτει κατηγορηματικά την πολιτική λιτότητας που εφαρμόζεται στην Ελλάδα από το 2010.

Η Cosco Pacific επιμένει με νέες επενδύσεις στον Πειραιά κόντρα στην ύφεση

Αποφασισμένη να στηρίξει την επένδυσή της στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από την οικονομική κρίση στη χώρα και τα σενάρια πιθανής αποχώρησής της από το ευρώ, εμφανίζεται η Cosco Pacific.
Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Xingu Wang, σε δηλώσεις του χθες σε δημοσιογράφους στο Χονγκ Κονγκ, τις οποίες αναμετάδωσε το Bloomberg, σημείωσε ότι δεν θα έχει μεγάλες επιπτώσεις για τη «Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά Α.Ε.» το ενδεχόμενο εξ΄πδου της Ελλάδας από το ευρώ.

Ρεπόρτερ πιάνεται on air με φούστα ψηλά και αντικείμενο ανάμεσα στα πόδια [βίντεο]

Η πιο άτυχη στιγμή στην καριέρα της δημοσιογράφου του Βloomberg, Σάρα Έισεν, ήρθε όταν μια αναπάντεχη στροφή της κάμερας την έφερε πρώτο πλάνο με την φούστα σηκωμένη και μια ερώτηση στο μυαλό όλων «Τι ακριβώς είναι αυτό ανάμεσα στα πόδια της;»

ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ: Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ


Ο άνθρωπος είναι απίστευτος! Ο δικηγόρος Στρατούλης έχει μαύρα μεσάνυχτα από οικονομικά! Είπε πριν από λίγο στο ΜΕΓΚΑ: δεν θα πληρώσουμε τους δανειστές και με τα χρήματα που θα πάρουμε από τις φορολογικές δηλώσεις θα πληρώσουμε τους μισθούς και τις συντάξεις!!!
Το δημόσιο εισπράττει 85 δις ευρώ κάθε χρόνο!!! Τι πίνεις...

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΧΙΛ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Διαβάστε πως με παιδιάστικα κόλπα, άλλαξαν τα λίνκ, τι βγάζει η google στην αναζήτηση 100 χιλιάδες προσλήψεις και δείτε την μεγαλοπρεπή αριστερόστροφη κωλοτούμπα τους εδώ:

Οι κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο αναφορικά με τη στάση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με την πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί στο ζήτημα της καταγγελίας ή μη του μνημονίου, αλλά και της αποκατάστασης μισθών και συντάξεων. Άλλα λέει ο Τσίπρας, άλλα ο Δραγασάκης, άλλα ο Στρατούλης, άλλα ο Παπαδημούλης...

Έκανε το Βουκουρέστι... Βελιγράδι ο Καμμένος (βίντεο)

Ιδρωμένος, κουρασμένος και ιδιαιτέρως αγχωμένος από τη δημοσκοπική κατάρρευση του κόμματος του, ο Πάνος Καμμένος αποκάλεσε δις την απόφαση του Βουκουρεστίου (το βέτο, δηλαδή, για τα Σκόπια), ως απόφαση του... Βελιγραδίου. Δείτε:

Βίντεο: 2η Πτήση του κινέζικου stealth J-20

Δείτε το:

Με 24 αεροσκάφη είπαν "καλορίζικος" στο Φράγκο οι Τούρκοι

Με 24 αεροσκάφη μπήκαν στο Αιγαίο οι Τούρκοι ,σήμερα…καλοσωρίζοντας, τον πρώην Α/ΓΕΣ και νυν ΥΕΘΑ Φ.Φράγκο!

Η παρουσία της τουρκικής ΠΑ στο Αιγαίο τα τελευταία 24ωρα είναι...

Independent: Το πέρασμα του τσολιά από τον ποταμό Αχέροντα (φώτο)

Συναγωνίζεται σε ευρηματικότητα ο διεθνής τύπος σχετικά με την δύσκολη οικονομική κατάσταση της Ελλάδας. Ο Independent μάλιστα εμπνεύστηκε από την αρχαιότητα και ετοίμασε ένα μακάβριο σκίτσο. Το πέρασμα του τσολιά ενώ πλησιάζει ο Χάρος για να τον περάσει από τον Αχέροντα ποταμό.