19 Μαΐου 2012

Μήνυμα της ΛΙΤΣΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, για τη Γενοκτονία των Ποντίων

[Το παρακάτω μήνυμα είναι της Λίτσας Αμανατίδου, βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Β Θεσσαλονίκης, που λόγω καταγωγής έχει κάποια ευαισθησία, και ΟΧΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ όπως πλασάρεται στο διαδίκτυο... στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ πάντως δεν υπάρχει... αν πράγματι το μήνυμα είναι του Τσίπρα γιατί δεν το βάζουν και στη σελίδα τους;]

Η 19η Μαΐου είναι ημέρα μνήμης για τους 353.000 δολοφονημένους και τις χιλιάδες διωγμένους από τις πατρογονικές τους εστίες Έλληνες Πόντιους. Αποτίουμε φόρο τιμής στα θύματα και απαιτούμε από την πολιτική και πνευματική ηγεσία της Τουρκίας την αναγνώριση των διωγμών και των δραματικών συνεπειών τους στον Ποντιακό Ελληνισμό.

Όλες οι αυριανές δημοσκοπήσεις

Πρωτιά της ΝΔ δείχνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας στις κυριακάτικες εφημερίδες. Στα όρια του στατιστικού λάθους τα δύο κόμματα. Τρίτη δημοσκόπηση της Metron Analysis, φέρνει στην πρώτη θέση τον ΣΥΡΙΖΑ. Και στις τρεις έρευνες η διαφορά των δύο κομμάτων είναι μικρή, ενώ τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφουν άνοδο στα ποσοστά τους. Οριακή άνοδος καταγράφεται και για το ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά τα ποσοστά:

Δήλωση Σαμαρά για τη γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

Οι Έλληνες δεν ξεχνούμε! Τιμούμε, στις 19 Μαΐου, τους Εθνομάρτυρες του Πόντου. Τους σφαγιασθέντες και τους διωχθέντες αδελφούς μας. Και αξιώνουμε, από την Τουρκία, να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού ως ελάχιστο βήμα στο δρόμο για τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της.

Νέα δήλωση Ρεπούση που δεν μπορεί να το βουλώσει: Οι απαντήσεις για τις γενοκτονίες είναι σύνθετες και χρειάζονται διάλογο

Δείτε τι έγραψε στο Facebook:

Alexis στους NYT: "Μου αρέσει ναπαίζω πόκερ με τους Ευρωπαίους"... Μεγάλε παίχτη...

Άλλη μια διαφήμιση του Alexis από αμερικάνικο ΜΜΕ

«Στόχος μας δεν είναι να εκβιάσουμε, αλλά να ταρακουνήσουμε» αναφέρει στην εφημερίδα New York Times ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι η ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα θέσει σε πολύ μεγάλο κίνδυνο την Ευρώπη. Με αφορμή τη σύνοδο της G8, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι πρέπει να πειστεί η κ. Μέρκελ να ακολουθήσει το παράδειγμα της Αμερικής για ανάπτυξη.

Η ΤτΕ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα για επιβολή ορίου στις αναλήψεις

Καλά μάλλον δεν ισχύει...αλλά και να ίσχυε δεν θα το επιβεβαίωναν κιόλας!!

Η Τράπεζα της Ελλάδος διαψεύδει κατηγορηματικά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ανακοίνωση της, δημοσίευμα της εφημερίδας...

Αβαντάρει τον Τσίπρα το Spiegel γράφοντας ότι η Μέρκελ πρότεινε δημοσψήφισμα στον Παπούλια... επικαλούμενο το MEGA!!!

Εμμένει το γερμανικό περιοδικό «Spiegel» για την ορθότητα της είδησης πως η καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, πρότεινε στον Κάρολο Παπούλια να γίνει στην Ελλάδα δημοψήφισμα για την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη.  Το γνωστό περιοδικό, αριστερής ιδεολογίας προσπαθεί επανερχόμενο στο θέμα να διεγείρει τα ανακλαστικά της ελληνικής κοινωνίας, που δικαίως αντιδρά σε έξωθεν παρεμβάσεις. Στόχος να κατευθυνθούν ψήφοι ελλήνων στην αγκαλιά του Τσίπρα που δήθεν αποτελεί το αντίπαλο δέος της Μέρκελ στην Ελλάδα.

Ο ΣΤΥΛ. ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ

Σε μια ιστορική σειρά του δημοσιογράφου Αλεξάνδρου Γ. Πωπ, που είχε δημοσιευθεί στο "Έθνος" από τις 11 Ιανουαρίου 1947, παρουσιάζεται η δράση του - άγνωστου ακόμη στο ευρύ κοινό τότε - Στυλιανού Παττακού κατά τη διάρκεια της Κατοχής. Μαζί με τον επίσης άγνωστο τότε Γρηγόριο Σπαντιδάκη συμμετείχαν στο κρυπτογραφικό τμήμα της αντιστασιακής οργάνωσης "Όμηρος". Δείτε το αφιέρωμα κάνοντας κλικ στις φώτο για μεγέθυνση

«Μακάρι να το πάρει η Μπάγερν»

Δύο ημέρες μετά την κλήση του από τον Φερνάντο Σάντος για το Euro, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση αναφέρθηκε στον μεγάλο τελικό του Champions League και ψήφισε Μπάγερν για την κατάκτηση του τροπαίου.

Δημοσκόπηση Alco: Πρώτη η ΝΔ με 23,1%

Μια νέα δημοσκόπηση που φέρνει πρώτη τη Νέα Δημοκρατία με διαφορά 1,7% έρχεται στο φως της δημοσιότητας με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ να κρατούν τα ποσοστά που πήραν στις εκλογές της 6ης Μάιου και το ΚΚΕ και την Χρυσή Αυγή να χάνουν δυνάμεις.

Οι συνθέσεις Μπάγιερν και Τσέλσι για τον τελικό

Δείτε τις:

Γυρνώντας στην δραχμή, τα ευρώ στο σεντούκι θα είναι παράνομα

Ολοένας και περισσότεροι είναι αυτοί που σκέφτονται τι να κάνουν με τις καταθέσεις τους και τα χρήματά τους στο υποθετικό σενάριο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Συμφωνία για ντιμπέιτ Σαμαρά - Τσίπρα

«Το ντιμπέιτ Τσίπρα-Σαμαρά θα έχει πολύ ενδιαφέρον», έγραψε στο twitter ο Νίκος Παππάς διευθυντής στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αυτό τον τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας αποδέχτηκε την πρόσκληση - πρόκληση του Γιάννη Μιχελάκη για μια τηλεμαχία με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Βίντεο: Δημοσιογράφος πήγε να φιλήσει στο στόμα τον Will Smith! Πως αντέδρασε;

Ένα περίεργο συμβάν κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο Will Smith ο οποίος βρέθηκε στην Μόσχα για την πρεμιέρα της ταινίας "Men in Black 3". Συγκκεριμένα, ένας Ουκρανός δημοσιογράφος πήγε να το φιλήσει. Όχι στο μάγουλο αλλά στο στόμα! Ο ηθοποιός δεν του χαρίστηκε επειδή ήταν παρόντες ρεπόρτερ και τηλεοπτικά συνεργεία οπότε τον έσπρωξε και τον χαστούκισε.

Δραγασάκης: Άρχισε η προεκλογική περίοδο οπότε μπορούμε να λέμε μαλακί@@ δηλ. θα καταγγείλουμε μονομερώς το μνημόνιο

Ανοικτό αφήνει εκ νέου το ενδεχόμενο μονομερούς καταγγελίας του μνημονίου ή τους χρέους ο υπεύθυνος Πολιτικού ΣΧεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ κ Γ Δραγασάκης. " Υπάρχει ανάγκη μιας συνολικής αναδιαπραγμάτευσης του μέλλοντός μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε ετοιμότητα για μονομερείς ενέργειες, εάν προκληθούμε γι' αυτό" δηλώνει χαρακτηριστικά.

Εξελίξεις για το θέμα του ντιμπέιτ Σαμαρά-Τσίπρα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να αποδέχεται την πρόταση για διεξαγωγή πολιτικού ντιμπέιτ πριν τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 17 Ιουνίου.

Σχέδιο για όριο στις αναλήψεις... (αλήθεια-ψέμματα...ένας θεός ξέρει)

Οριο αναλήψεων από τους τραπεζικούς λογαριασμούς και περιορισμοί στη μεταφορά κεφαλαίων στο εξωτερικό μελετούν οι Αρχές, καθώς στις τράπεζες καθημερινά εξελίσσεται ένα θρίλερ που απειλεί να τινάξει τη χώρα στον αέρα.

Η Ρεπούση παρακαλεί τα "φασισταριά" να μην την ενοχλούν με τη Γενοκτονία των Ποντίων...

Θα παρακαλούσα πολύ όσοι και όσες θέλετε να ανταλλάξετε τις απόψεις σας για το ζήτημα της γενοκτονίας των Ποντίων, να το κάνετε από τη δική σας σελίδα. Να πάψετε να με ενοχλείτε.

Αυτό έγραψε πριν λίγο (δείτε και μόνοι σας εδώ) και δεν πιστεύω να πάει κανένας φασίστας εδώ:

Προσπαθεί ο Πικραμμένος να γλυκάνει τον τουρισμό

Σε θετικό κλίμα έχει αρχίσει να επιστρέφει το επίπεδο των κρατήσεων, αγγίζοντας το αντίστοιχο της περασμένης τουριστικής περιόδου, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης κατά τη συνάντηση που είχε με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο.

Έτοιμο να τυπώσει δραχμές το Reuters... προκειμένου να δημιουργήσει κλίμα και να κάνει μπίζνες

Τελειωμό φαίνεται να μην έχει η κινδυνολογία από τα διεθνή ΜΜΕ. Αυτή τη φορά το πρακτορείο Reuters σε δημοσίευμα του, αναφέρει ότι βρετανική εταιρεία προσφέρθηκε οικειοθελώς να τυπώσει δραχμές εάν και εφόσον της ζητηθεί από την ελληνική κυβέρνηση.

Λαθροζώα μαχαίρωσαν 29 Πατρινό

Τραγικό θάνατο βρήκε νεαρός στην Πάτρα ο οποίος μαχαιρώθηκε κατ'εξακολούθηση από αλλοδαπούς κατά την διάρκεια συμπλοκής, τα ξημερώματα στην Πάτρα.

Süddeutsche: Και στο Eurogroup ετέθη θέμα δημοψηφίσματος

Όλα τα βλέμματα των Ευρωπαίων ηγετών φαίνεται πως έχουν στραφεί στην Ελλάδα μετά το τηλεφώνημα της Άνγκελα Μέρκελ στον Κάρολο Παπούλια.

Δημοσίευμα της Süddeutsche αναφέρει ότι στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας οι 16 υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης ζήτησαν από τον πρώην υπουργό Φίλιππο Σαχινίδη που εκπροσωπούσε την Ελλάδα, να διερευνήσει στην Αθήνα το ενδεχόμενο ενός δημοψηφίσματος.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ιδού γιατί απουσίασε η ρεπούση από τη σιγή για τη Γενοκτονία


Η φιλόλογος Γαλλικής, που γρήγορα εξελίχθηκε σε καθηγήτρια ιστορίας -μία μετριότατη επιστήμων- είναι επιφανές μέλος της "συμμαχίας των πρόθυμων", αυτών δηλαδή που ένα αόρατο υπερατλαντικό χέρι, βοηθά να ανελίσσονται ακαδημαϊκά. Μέλη της συμμαχίας των πρόθυμων, έχει εγκαταστήσει το χέρι του...

Κόμμα Πειρατών για την απαγόρευση του downloading

Αυτή την εβδομάδα γίναμε και στην Ελλάδα μάρτυρες προσπάθειας φίμωσης του διαδικτύου με αφορμή τις καταχρηστικές εξουσίες των "μη κερδοσκοπικών" οργανισμών (που έχουν στόχο την αύξηση των εσόδων τους) με πρόφαση τους απαράδεκτους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

ΝΔ Θεσσαλονίκης για τη Γενοκτονία του ποντιακού Ελληνισμού

Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου από τους Τούρκους εξακολουθεί να αποτελεί ντροπή για τον πολιτισμένο κόσμο και για όσους ακόμη δεν τον αναγνωρίζουν.

Οι εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων, που καθιερώθηκαν στις 19 Μαΐου, δεν αποτελούν περίεργες εμμονές ορισμένων Ποντίων ούτε πράξεις μισαλλοδοξίας. Είναι ευλαβικό μνημόσυνο, ελάχιστος φόρος τιμής και σεβασμού στην ιστορική μνήμη των εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών του Πόντου, θύματα των Νεότουρκων και του Κεμαλισμού. Είναι πράξη εθνικής ευθύνης.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Μπουτάρης...

ΔΗΜ.ΑΡ.: Η Ρεπούστη πήγε για κατούρημα...γιαυτό έλειπε

"Πήγε για κατούρημα" Αυτό λέει, μέσες-άκρες, η ανακοίνωση της ΔΗΜ.ΑΡ. για την εμετική ενέργεια της καθηγήτριας Γαλλικής φιλολογίας, μαρίας ρεπούση (βρέθηκε στο κοινοβούλιο με 1.629 ψήφους), να αποχωρήσει από τη Βουλή την ώρα που...

Ζαννιάς: Υπερωρίες στις εφορίες για να εισπράξουμε φόρους

Σε νέα εργασιακή τροχιά φαίνεται να μπαίνουν οι εφορίες, καθώς ο νέος υπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζαννιάς ζήτησε την αύξηση του ωραρίου των εργαζομένων σε οικονομικές υπηρεσίες, προκειμένου μέσα σε τριάντα ημέρες να εισπραχτούν οι απαραίτητοι φόροι.

Έριξαν οι Anonymous την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής;

Εκτός λειτουργίας εχει τεθεί από χθες το βράδυ η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής η οποία κάνει λόγο για συντονισμένη επίθεση και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πίσω από την επίθεση να κρύβονται οι Anonymous .

Συγκεκριμένα, η Χρυσή Αυγή αναφέρει:

Αυτόνομη κάθοδο στην αφάνεια αποφάσισε ο Καρατζαφέρης-Προσχωρούν στη ΝΔ Πλεύρης και άλλοι πρώην βουλευτές του

Αναταράξεις έχουν προκληθεί στον ΛΑΟΣ, καθώς μετά το ναυάγιο των συνομιλιών για συνεργασία με την Νέα Δημοκρατία, ο Γιώργος Καρατζαφέρης εισηγήθηκε την αυτόνομη κάθοδο του κόμματος στις εκλογές, μία απόφαση με την οποία ωστόσο εναντιώνονται αρκετά στελέχη.

Δημόσια πρώτη του Π.Ψωμιάδη ως επικεφαλής εκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Β.Ελλάδα

Κάλεσμα σε κεντροδεξιά συστράτευση απηύθυνε ο επικεφαλής του εκλογικού αγώνα Βορείου Ελλάδας της ΝΔ Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος, μιλώντας σε στελέχη και πολιτευτές της γαλάζιας παράταξης, άσκησε έντονη κριτική εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κατσέλη ανταποδίδει το ρουσφέτι του Αρσένη στον Αλέξη: Να συνεργαστούμε με το ΣΥΡΙΖΑ

Τελικά το όνομα του Γεράσιμου Αρσένη ίσως και να μην έπεσε τυχαία στο τραπέζι του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών. Όλοι μιλούσαν από την Τετάρτη όταν στο Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών είχε πέσει το όνομα του Γεράσιμου Αρσένη από τον Αλέξη Τσίπρα για υπηρεσιακός πρωθυπουργός, ότι προσπαθεί να κάνει άνοιγμα προς την Κοινωνική Συμφωνία της Λούκα Κατσέλη, συζύγου του Γ.Αρσένη.

Δημοσκόπηση Metronanalysis: Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ από κοντά ΝΔ

Την πρωτιά εξακολουθεί να κατέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, καθώς σύμφωνα με την νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε για λογαριασμό του protagon.gr, συγκεντρώνει το 25,1%, ενώ ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 23,8% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 17,4%.
Πιο συγκεκριμένα τα ποσοστά που συγκεντρώνουν τα κόμματα έχουν ως εξής:

Παίζει το κεφάλι του ο Χάινκες...

Το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί μονόδρομο για την Μπάγερν και αν το χάσει, τότε βλέπω τον Χάινκες να παίρνει το καπελάκι του και να φεύγει από το Μόναχο... 


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Βίντεο: Ολοι οι τελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ από το 1992

Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι διεκδικούν το Τσάμπιονς Λιγκ στον τελικό που θα γίνει (21:45) στην έδρα των Βαυαρών. Η Μπάγερν θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 2001, ενώ οι «μπλε» να αναδειχτούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ένα μικρό…Μόναχο στην καρδιά της πόλης-Στο Ινστιτούτο Γκαίτε για τον τελικό του CL

Μπορεί αρκετά από τα μέλη του συνδέσμου φίλων Μπάγερν «Macedonia – Hellas» να βρίσκονται ήδη ή να αναχωρούν αύριο για το Μόναχο, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην αγαπημένη τους ομάδας, κόντρα στην Τσέλσι, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αυτοί που δεν βρήκαν τρόπο να ταξιδέψουν, θα μείνουν παραπονεμένοι.

Δημοσκόπηση Public Issue: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, εντός Βουλής ο Τζήμερος

Οκτωκομματική Βουλή προκύπτει μετά από δημοσκόπηση της Public Issue για λογαριασμό της "Καθημερινής της Κυριακής", τα αποτελέσματα της οποίας φέρνουν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ με 28%...

Επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου

Θυροκολλήθηκε το προεδρικό διάταγμα στο περιστύλιο της Βουλής σύμφωνα με το οποίο η Βουλή διαλύεται και προκηρύσσονται εκλογές την Κυριακή 17 Ιουνίου 2012.

Τηλεμαχία μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα προτείνει η ΝΔ

Τη διεξαγωγή μίας τηλεμαχίας μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα πρότεινε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, σε δηλώσεις του στον Βήμα 99,5.

Δημοσκόπηση MRB: ΝΔ 20,1%...

Στη δημοσκόπηση της MRB που έγινε για τη realnews η ΝΔ παίρνει 20,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ...

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Τσίπρας μιλάει γκρήκλις

Δείτε το:

19 Μαΐου: Μέρα μνήμης της Γεονοκτονίας των Ποντίων απ' τους Τούρκους

Δείτε την παρουσίαση:

Καρέ καρέ η αποχώρηση Ρεπούση από τη Βουλή όταν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τη γενοκτονία των Ποντίων (φώτο)

Χθες το μεσημέρι γράψαμε πρώτοι ότι η Ρεπούση αποχώρησε από την αίθουσα της Βουλής όταν ο Β. Πολύδωρας ζήτησε από τους βουλευτές να εγερθούν προκειμένου να κρατήσουν ένα λεπτό σιγής για τη μνήμη της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού. Πολλοί το αναδημοσίευσαν, κάποιοι με ερωτηματικό (ενώ χρησιμοποίησαν και τη φώτο που βάλαμε χθες το βράδυ)  και κάποιοι στα σχόλια ΗΘΕΛΑΝ ΠΗΓΗ. Είναι τόσο αφελείς που ενώ κατηγορούν όλη μέρα τα ΜΜΕ αν δεν δούν ΠΗΓΗ: MEGA ή in.gr δεν το πιστεύουν. Ότι μαλακία τους γράφει το τρομΠακτικό την καταπίνουν αμάσητη... μόλις τους γράψει κάποιος άλλος κάτι θέλουν ΠΗΓΗ... πάρτε λοιπόν τις φώτο για να πειστείτε

Ωρα : 12 :42 μμ Διακρίνεται η Ρεπούση ακόμα μέσα στη Βουλή

Τσίπρας: «Δε θα πειραχτούν οι καταθέσεις των πολιτών»... απλά ο Στρατούλης είναι μαλάκ@@ και του ξεφεύγουν...

Στην εκπομπή «Σκάι Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να κοροιδέψει και να κρύψει αυτό που ξέφυγε και αποκάλυψε ο Στρατούλης.Έτσι είπε  ότι δε θα πειραχτούν οι καταθέσεις των πολιτών. «Τις καταθέσεις τις εγγυάται το ίδιο το Σύνταγμα, τις εγγυάται η παρουσία μας στην ευρωζώνη και θα τις εγγυηθούμε από όποια πλευρά και αν είμαστε», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά και χρησιμοποίησε την ευρωζώνη, επειδή βολεύει, τη στιγμή που βουλευτές του και συνιστώσες λένε να αποχωρήσουμε από το ευρώ...

Επιμένει να κοροϊδεύει ο Καμμένος: Θα καταγγείλει λέει το μνημόνιο... κι ας λέει άλλα στο πρόγραμμά του!

[Το έχουμε ξαναπεί και το επαναλαμβάνουμε: Το πρόγραμμα Καμμένου λέει ότι το μνημόνιο θα καταγγελθεί εαν και εφόσον βρεθούν λεφτά από αλλού... και το "αλλού" είναι πηγές που θα αποδώσουν λεφτά σε μερικά χρόνια, όπως οι υδρογονάνθρακες... και μη μας λένε παπαριές ότι θα προεισπράξουν χρήματα πουλώντας μερίδια σε μελλοντικά κέρδη από εξόρυξη πετρελαίου!! Ποιος μαλάκ@@ θα δώσει λεφτά για κάτι που εικάζουμε ότι υπάρχει;... Καλά είπε και ότι θα καταργήσει τα χαράτσια κ.λπ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... αλλά αυτά είναι ανάξια σχολιασμού...]

«Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει να πληρώσει», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και στο ερώτημα τι θα κάνει με τα χαράτσια που ετοιμάζεται να στείλει το κράτος στους Έλληνες πολίτες, απάντησε «Εμείς θα τα καταργήσουμε».

Η Ισπανία αναθεωρεί ξανά το έλλειμμα της

Σε αναθεώρηση του ήδη αναθεωρημένου ελλείμματος για το 2011 προχώρησε η Ισπανία, αφού η «τρύπα» στα οικονομικά αρκετών αυτόνομων περιοχών δεν άφηνε κανένα περιθώριο τήρησης των συμφωνηθέντων.

Το ΠΑΣΟΚ, και όμως, είναι εδώ (Γιατί αυτή η χώρα είναι και θα είναι ΠΑΣΟΚ)

Εμφανίστηκε μία ημέρα ξαφνικά στη συντηρητική Ελλάδα με το σάπιο κομματικό και πολιτικό σύστημα ο Α.. Ήρθε σωτήρας σε μία χώρα, την οποία βασάνιζε η δεξιά (που και αυτή κάποτε ως δημοκράτης σωτήρας είχε έρθει). Ηγέτης. Μεγάλος ηγέτης ο Α. Πήρε μαζί του το λαό, του έταξε ότι θα τον κάνει εξουσία: «Ο λαός στην εξουσία». «Ήρθε η ώρα της αριστεράς», «οι έχοντες να πληρώσουν», «έξω από την Ε.Ε.», «έξω από τις τυραννικές συμβάσεις», «Ε.Ο.Κ. και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», «Μέρκελ, Σαρκοζί υπάλληλοι των τραπεζικών» και άλλα τέτοια νόστιμα.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΤΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Συνήλθε σήμερα στην πρώτη συνεδρίασή της μετά τις εκλογές της 6η Μαΐου, η Εκτελεστική Επιτροπή της Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Κύπρου,(ΝΟΜ.ΕΚ.Ε). Σε σύντομη εισήγησή του ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ και μέλος της Π.Ε, Ελευθέριος Δημητρίου έκανε μια πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, ενημέρωσε την Επιτροπή για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις τονίζοντας τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες μέσα στις οποίες διεξήχθησαν οι πρόσφατες εκλογές.

ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ – καρέ η ανάκαμψη της φύσης σε περιοχή ηφαιστειακής έκρηξης

Ένα βίντεο με δορυφορικές φωτογραφίες που απεικονίζουν την ανάκαμψη στην περιοχή γύρω από το ηφαίστειο “St. Helens” το οποίο είχε σημειώσει την τελευταία του έκρηξη το 1980, έδωσε στην δημοσιότητα η NASA.