21 Μαΐου 2012

Βίντεο: Τρομακτική σύγκρουση Ferrari με ταξί

Πρόκειται για το πιο τρομακτικό δυστύχημα που έχει καταγραφεί ποτέ σε κάμερα. Μία Ferrari συγκρούεται με απίστευτη ταχύτητα με ένα ταξί, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους.

Αυτό το τρομακτικό υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπενθύμιση της φονικής δύναμης ενός από τα γρηγορότερα σπορ αυτοκίνητα στον κόσμο.

Απίστευτες ατάκες ΓΑΠ σε ομιλία σε ημερίδα Google Zeitgeist στο Λονδίνο!


Ο άνθρωπος προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε περιβάλλον!! Διαβάστε πως ανέλυσε την κρίση και με ποια μαεστρία τα φόρτωσε στους άλλους! Είπε λοιπόν στην ομιλία του:

"Η Ελλάδα ήταν στο μάτι του κυκλώνα τα τελευταία 3 χρόνια. Και εγώ βρέθηκα στο τιμόνι, οδηγώντας τη χώρα μου σε αχαρτογράφητα νερά, στην ανοικτή θάλασσα, και χωρίς GPS...

Πάτρα: Ξεσηκωμός των κατοίκων για το φόνο του 30χρονου! Ένταση με μέλη της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ομάδα κατοίκων κινείται απειλητικά προς τον "καταυλισμό" των μεταναστών! Δεκάδες κάτοικοι συμμετέχουν στη λαϊκή συνέλευση - έχουν αποκλείσει την Ακτή Δυμαίων - σκέψεις για αποκλεισμό του αστυνομικού μεγάρου!

Δείτε πως κάνουν προπαγάνδα και δημιουργούν κλίμα

Γράψαμε προηγουμένως ότι ο Γάλλος υπουργός κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Σόιμπλε είπε «Όλοι πιστεύουμε ότι η Ελλάδα έχει θέση στην ευρωζώνη. Θα πρέπει όμως να τηρήσει τις δεσμεύσεις της». Εγώ που βλέπω τα στατιστικά του blog αλλά και έχοντας γνώση από άλλα blog έχω διαπιστώσει ότι το 70-80% του κόσμου διαβάζει μόνο τους τίτλους των ειδήσεων. Με αυτό το σκεπτικό οι προπαγανδιστές βάζουν τη δήλωση του Γάλλου ΥΠΟΙΚ στα ψιλά γράμματα και στους τίτλους βάζουν:

Φοβερός ο κερατάς ο Κουρής, ξεγλυστράει σαν το χέλι

Τα παρακάτω πρωτοσέλιδα μπορεί να έχουν και διαφορά μιας μέρας:

Δραγασάκης: Ο Τσίπρας δύσκολα θα τηρήσει τις υποσχέσεις του


Από άρθρο του Spiegel

Ούτε όλα τα μέλη της νέας πολιτικής δύναμης της Ελλάδας ωραιοποιούν τα πράγματα. Ο Γιάννης Δραγασάκης, 64 ετών, είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σπούδασε Οικονομικά στο London School of Economics. Ψυλλιάζεται ότι θα είναι δύσκολο...

Τελεσίγραφο Τζήμερου σε Μάνο: «Αν δεν διώξεις τον Βαλλιανάτο, φεύγω εγώ»

Καζάνι που βράζει φαίνεται να είναι ο φιλελεύθερος μεταρρυθμιστικός χώρος λίγο μετά την ανακοίνωση του «γάμου» μεταξύ του Στέφανου Μάνου και του Θάνου Τζήμερου, καθώς ο πρόεδρος της «Δημιουργίας, Ξανά!» δεν επιθυμεί την παρουσία του Γρηγόρη Βαλλιανάτου στο νέο πολιτικό σχηματισμό.

Πακιστανοζώα έσφαξαν την κόρη τους, που δεν ήθελε να την παντρέψουν, μπροστά στα μάτια της μικρότερης κόρης, προς παραδειγματισμό της

Αγριο έγκλημα διαλευκάνθηκε για τις αρχές όταν εννέα χρόνια μετά το φονικό η μικρή κόρη της οικογένειας συνελήφθη για κλοπή και από τον φόβο της μαρτύρησε τί πραγματικά συνέβη στην αδερφή της! Κάποια οστά και προσωπικά αντικείμενα της άτυχης κοπέλας βρέθηκαν θαμμένα στον κήπο.

Νεκρές 13 φοιτήτριες στην Χειμάρα από λεωφορείο που έπεσε σε γκρεμό

Σε τραγωδία εξελίχθηκε ένα δρομολόγιο λεωφορείου από το Ελπμασάν στην Χειμάρα της Αλβανίας, όταν το όχημα μεταφέροντας 50 φοιτητές, έπεσε σε γκρεμό με αποτέλεσμα να βρεθούν νεκρές μέχρι στιγμής 13 φοιτήτριες.

Δικαστικό μπλοκάρισμα δύο ιστοσελίδων για «πειρατεία»

Εντολή για διακοπή πρόσβασης σε δύο ιστοσελίδες, το ellinadiko.com και music-bazaar.com και δύο IP 67.159.26.126 και 217.23.143.152, έδωσε στους παρόχους internet στην Ελλάδα το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών επικαλούμενο τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Το PSI έριξε το δημόσιο χρέος

Στα 280 δισ ευρώ «προσγείωσε» στο πρώτο τρίμηνο του έτους το δημόσιο χρέος η εφαρμογή του PSI, από 367 δισ που ήταν στο τέλος του 2011.

Στη ΝΔ προσχώρησαν Πλεύρης-Ανατολάκης... καμία επαφή με Βελόπουλο


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε, σήμερα, με τους πρώην βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ., Αθανάσιο Πλεύρη και Γιώργο Ανατολάκη. Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ρόμπα κάνει τα παπαγαλάκια κι ο Ολάντ!!! Γάλλος ΥΠΟΙΚ: Να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ... τηρώντας τις δεσμεύεσεις εννοείται

[Εδώ και 10 μέρες κάποιοι και κάποιες εντός και εκτός Ελλάδος αναπαραγάγουν επιλεκτικά δηλώσεις Ολάντ και Γάλλων προκειμένου να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι η Γαλλία θα πλακωθεί με τη Γερμανία για χάρη της Ελλάδος και θα μας υποστηρίξει. Έφτασαν να αποκρύψουν από δηλώσεις του Ολάντ τη φράση «η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της» για να δημιουργούν εντυπώσεις ότι ο Ολάντ συμφωνεί με τον Τσίπρα και θα επαναδιαπραγματευτεί από το μηδέν! Τους δικαιολογούμε γιατί σαν ΠΑΣΟΚοι έχουν χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια τους και βρήκαν καταφύγιο στο νεοΠΑΣΟΚο Τσίπρα... ακούστε τα τώρα και από τον υπουργό του Ολάντ για να μη σας παραμυθιάζουν ότι όλα είναι απλά αρκεί να βγει ο Τσίπρας...] 
Γερμανία και Γαλλία θα κάνουν «το πάν για να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη», υπογράμμισαν από τη γερμανική πρωτεύουσα ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ο Γάλλος ομόλογός του Πιερ Μοσκοβισί μετά την πρώτη τους συνάντηση, επαναλαμβάνοντας τη σημασία «τήρησης των δεσμεύσεων» από την ελληνικη πλευρά.

Στα παπάρια μας μήπως; Δεν προσχωρεί στη ΝΔ ο Σκυλακάκης... μακάρι να τον ακολουθούσε κι ο Αυγενάκης

Την απόφασή του να παραμείνει ανεξάρτητος στις τάξεις των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων, ανακοίνωσε ο ευρωβουλευτής της Συμμαχίας των Φιλελεύθερων και Δημοκρατών για την Ευρώπη, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο οποίος νωρίτερα είχε διαφωνήσει με την απόφαση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρας Μπακογιάννη να συνεργαστεί με τη Ν.Δ..

Les Echos: «Βγαίνει κανείς από το ευρώ; Πολύπλοκο, αλλά γίνεται»

Απάντηση σε όσους στην Ελλάδα ισχυρίζονται ότι είναι αδύνατο να βγει η χώρα από το ευρώ έδωσε χθες η οικονομική γαλλική εφημερίδα Les Echos. Αρκεί μια ομόφωνη συμφωνία του Ευρωπαικού Συμβουλίου για την έξοδο της Ελλάδας και η υιοθέτηση ενός άρθρου που θα ξεπερνούσε τα νομικά προβλήματα, αναφέρει στην εφημερίδα ο ερευνητής Eric Dor, του Ieseg School of Management.

Γυμνόστηθη ακτιβίστρια των FEMEN προσπάθησε να κλέψει το Κύπελλο του Euro 2012 (φώτο)

Σήμερα στις 11.00 στο Ντνιεπροπετρόβσκ η Γαλλίδα δημοσιογράφος του Marie Claire Γαλλίας, Emma Ayels, μαζί με την ακτιβίστρια της FEMEN, Inna, αφού τα ¨πεταξαν" αποπειράθηκαν να πάρουν το κύπελλο του EURO 2012.Το περιστατικό συμβαίνει για δεύτερη φορά καθώς οι "topless" ακτιβίστριες είχαν ξαναρίξει το τρόπαιο στο Κίεβο! Δείτε φώτο από τη σημερινή "επίθεση" και στο τέλος φώτο και βίντεο από τη χθεσινή:

Στη δημοσιότητα δόθηκε το ημερολόγιο του Άκη-Δείτε το

Στη δημοσιότητα δόθηκε το ημερολόγιο – βόμβα του πρώην υπουργού στο οποίο εστιάζονται πλέον οι εισαγγελικές έρευνες.

Δικαστικές πηγές εκτιμούσαν ως πολύ σοβαρές τις σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου και δεν απέκλειαν να πραγματοποιηθεί και νέος γύρος απολογιών και άσκησης ποινικών διώξεων για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα TOR M1 και τα υποβρύχια.

Δείτε το:

Υπόκλιση Μιχαλολιάκου στην Ντόρα!!!


Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μπορεί να κατηγορείται από πολλούς για τις ιδέες του, δύσκολα όμως θα βρεθεί υπόλογος για τους τρόπους του, αφού συναντώντας τυχαία την Ντόρα Μπακογιάννη...υποκλίθηκε δείχνοντας πως παίζει το savoir vivre στα δάχτυλα!

Το δάνειο του Σαββίδη... δίνει την αδειοδότηση στον ΠΑΟΚ

«Δώσαμε τη μάχη μας και πήγαμε πολύ καλά», ήταν το σχόλιο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ την ώρα που εξέρχονταν από την αίθουσα επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ, μετά την εξέταση του φακέλου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Προσχώρησε στη ΝΔ η Ντ. Μπακογιάννη

Ανακοινώθηκε επισήμως η συστράτευση της Ντόρας Μπακογιάννη με τη ΝΔ. Κατά τη διάρκεια κοινών δηλώσεών της με τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως «μπροστά στον κίνδυνο για την Ελλάδα πρέπει να παραμερίσουμε τις διαφορές μας» και έκανε γνωστό πως στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

«Παγώνει» για μετά τις εκλογές η μετενέργεια

Συνάντηση με τους εργοδοτικούς φορείς θα επιδιώξει, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Αντώνης Ρουπακιώτης, προκειμένου να υπάρξει μορατόριουμ στο θέμα της μετενέργειας μέχρι το τέλος Ιουνίου και να διαχειριστεί το θέμα η κυβέρνηση που θα αναδειχθεί από την κάλπη της 17ης Ιουνίου.

Βάλτε παλτό και διαβάστε το βρετανικό χιούμορ: "Προτάσεις Guardian για το νέο χαρτονόμισμα της Ελλάδας"...

Προτάσεις για τα νέα ελληνικά χαρτονομίσματα κάνει η βρετανική εφημερίδα που θεωρεί ότι είναι πιθανό η χώρα μας να βγει σύντομα εκτός του ευρώ.

«Η παρούσα οικονομική αστάθεια στην Ελλάδα μπορεί σύντομα να εξαναγκάσει την χώρα εκτός της ευρωζώνης, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να τυπώσει ένα νέο νόμισμα σύντομα» γράφει μεταξύ άλλων η Guardian που ζήτησε από 4 καλλιτέχνες καρτούν να σχεδιάσουν το νέο νόμισμα.

Ο Άδωνις δεν έχει τρόπους!!! Ξεβράκωσε τον Χαικάλη... ο οποίος κατέφυγε στα γνωστά επιχειρήματα: "Ο κολοτούμπας, ο κομανέτσι..."

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς και εκφράσεις αντάλλαξαν στο Πρωινό ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη οι βουλευτές της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης και των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαικάλης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε ανάγκη να αξιοποιηθεί η ευκαιρία που μας προσφέρει η Ευρώπη. Ο Παύλος Χαϊκάλης, ακούγοντας όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του είπε χαρακτηριστικά: «Συγνώμη τώρα, αλλά ποιες ευκαιρίες να δώσουμε στην Ευρώπη;»

Δύο χρόνια με αναστολή στο Γιώργο Κουρή


Ποινή φυλάκισης 2 ετών, με τριετή αναστολή και τριετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, επέβαλε το δικαστήριο στον εκδότη της εφημερίδας «Αυριανή» Γιώργο Κουρή και στον διευθυντή της Γ.Τσιρογιάννη. Η καταδίκη αφορά στα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης και της εξύβρισης, που τους απαγγέλθηκαν μετά από μήνυση του

"Παγώνουν" καταβολές δόσεων δανείων για υπερχρεωμένα νοικοκυριά

"Ασπίδα προστασίας" υψώνει η Δικαιοσύνη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, καθώς δέχεται ότι μπορεί να «παγώσει» για σημαντικό διάστημα η καταβολή δόσεων για τραπεζικές οφειλές, εφόσον υπάρχει πραγματική οικονομική αδυναμία, δίνοντας προβάδισμα στην ανθρώπινη αξία έναντι του χρήματος.

Διαρρήκτες μπήκαν στην πολυκατοικία που μένει ο Μιχαλολιάκος!

Άδειασαν το διπλανό διαμέρισμα από του κ. Ν. Μιχαλολιάκου, ενώ στην είσοδο υπήρχε περιπολικό!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Pheme.gr το περιστατικό συνέβη προχθές και, όπως λέγεται, έχει προκαλέσει την έντονη ενόχληση του προέδρου της Χρυσής Αυγής κ. Νίκου Μιχαλολιάκου για τα ελλιπή μέτρα αστυνόμευσης.

Ποιοι βουλευτές της ΝΔ μπορεί να τον πιούνε λόγω ΔΗΣΥ-ΛΑΟΣ

Τρόπους για να χωρέσουν σε εκλόγιμες θέσεις στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας και του ΛΑΟΣ επεξεργάζονται στην Συγγρού προκειμένου να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότερες αντιδράσεις από τους εκλεγμένους βουλευτές αλλά και από τους πρώτους επιλαχόντες που περιμένουν την πιθανότητα να αυξηθεί ο αριθμός των εδρών της ΝΔ.

Αλταφάζ: Mέρος της απάντησής μας στην κρίση, τα ευρωομόλογα

Ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομίας, Όλι Ρεν, παρέπεμψε ωστόσο στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, λέγοντας ότι είναι θέμα πολιτικής απόφασης των κρατών-μελών της ευρωζώνης.

«Τα ευρωομόλογα είναι μέρος της απάντησής μας στην κρίση» δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο Αμαντέου Αλταφάζ, εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομίας, Όλι Ρεν, προσθέτοντας, ωστόσο ότι προϋπόθεση για το ευρωομόλογο είναι ο στενός συντονισμός των οικονομικών πολιτικών των κρατών- μελών της ευρωζώνης.

«Καληνύχτα και …bon nuit!»

του Γιάννη Πιτταρά

Πιάνομαι από τη φράση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Σουλτς “οι Ευρωπαίοι πρέπει να μιλήσουν επιτέλους με τους Ελληνες” για να πω ότι και οι Έλληνες πρέπει να πάνε στην Ευρώπη για να καταλάβουν, τελικά, τους Ευρωπαίους.
Η ιστορία με γεγονότα:

*Παρίσι, Ιούλιος 2004.

Στις 6 ανακοινώνεται από Σαμαρά-Ντόρα η προσχώρηση της στη ΝΔ-Διαλύεται η ΔΗΣΥ

Την αναστολή της λειτουργίας της Δημοκρατικης Συμμαχίας ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η αναστολή γίνεται για νομικούς λόγους που σχετίζονται με το μπόνους των 50 εδρών το οποίο κινδυνεύει να χάσει η Νέα Δημοκρατία συνεργαζόμενη με την κυρία Μπακογιάννη ενώ το κόμμα της είναι σε λειτουργία.

Σήμερα στις 6 το ραντεβού Σαμαρά-Ντόρας

Καμμένος: Να καταγγείλουμε άμέσως το μνημόνιο... επειδή τα ποσοστά μου πέφτουν...

καταγγελία του Μνημονίου πρέπει να γίνει άμεσα, και η κατάσταση της χώρας δεν επιτρέπει να συνεχιζουμε σε αυτήν τη ρότα" δήλωσε ο Καμμένος μετά τη συνάντηση με τον Πικραμμένο (κάνει και ωραία ρίμα)... έλα ρε Πάνο δε το πιστεύουμε! ότι είσαι εκτός των εντολών που δέχθηκες από τους "Είμαστε πολλοι-Είμαστε ΑΕροψεκασμένοι κλπ"! 

Να καταγγείλουμε το μνημόνιο πριν κρατικοποιήσεις την Τράπεζα της Ελλάδος; 

«Παντρευτεί τε μας ή γαμήστ@ μας»!! Ποιες το φώναζαν; (βίντεο)

Ξέφρενο πανηγύρι στήθηκε στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας για τους θριαμβευτές του Μονάχου. Μοναδικές στιγμές για τους ποδοσφαιριστές που πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά στις οροφές δύο ανοιχτών λεωφορείων.

ΚΟΕ (ΣΥΡΙΖΑ): Στις καλένδες η έξοδος από το ευρώ-Είμαστε και υπερ των μονοπωλείων προκειμένου να γίνει ο Τσίπρας Πρωθυπουργός


 Ιδιαίτερα αμυντικά βγήκε η ΚΟΕ για να απαντήσει στις επιθέσεις που δέχεται ότι είναι υπερ της εξόδου από το ευρώ. Η απορία είναι πως μια σταλινική και αντιευρωπαϊκή συνιστώσα λέει ότι ξαφνικά είναι υπέρ του ευρώ!!!. Δεν συζητάμε βέβαια τι άλλαξε από το 2010 που έβγαλαν την αφίσα αριστερά... Η απολογητική ανακοίνωση της πάντως θυμίζει περισσότερο δήλωση νομιμοφροσύνης στον Τσίπρα ο οποίος προφανώς τους έβαλε χέρι να κόψουν τις παπαριές τώρα που βρίσκονται στον προθάλαμο της εξουσίας και έχουν πιάσει στο χέρι την κουτάλα...

Αναλυτικά η ανακοίνωση όπου από την αφίσα παραμένει μόνο το σύνθημα με μικρά γράμματα: “Για μια άλλη Ελλάδα σε μια άλλη Ευρώπη”.  Αναλυτικά:

Παπαδημούλης: Ο Σαχινίδης υπέγραψε 120 μεταθέσεις-ρουσφέτια σε ένα μήνα

Καταγγελία για 120 προεκλογικές μεταθέσεις-ρουσφέτια υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών που υπεγραψε ο πρώην υπουργός, Φίλιππος Σαχινίδης, έκανε λόγο με δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, τονίζοντας ότι έγιναν για «ψηφοθηρικούς λόγους».

Νέα διάψευση από το Βερολίνο για τα περί δημοψηφίσματος

Τα περί πρότασης της Ανγκελα Μέρκελ για διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Ελλάδας, σχετικά με την παραμονή ή μη της χώρας στο ευρώ, διέψευσε κατηγορηματικά για μία ακόμη φορά ο εκπρόσωπος της γερμανίδας καγκελαρίου.

Αφαίρεση διπλώματος στον Κωστένογλου!

Βλέποντας το ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό δε θα μπορούσα να μην σχολιάσω την ακατονόητη ενέργεια του Κωστένογλου να κάνει αλλαγή στην αλλαγή τον Ταξιάρχη Φούντα... Εκεί, του αφαιρείς απλά το δίπλωμα προπονητικής...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Παίκτης της Τσέλσι έδωσε συνέντευξη Τύπου μεθυσμένος [βίντεο]

Ο Νταβίντ Λουίς της Τσέλσι μάλλον το παράκανε με τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, μια και εμφανίστηκε μεθυσμένος σε συνέντευξη Τύπου.

Το Ισραήλ διαψεύδει τις παπαριές των Τούρκων οτι θέλει στείλει στρατό στην Κύπρο

Το Ισραήλ διέψευσε σήμερα τις πληροφορίες του Τουρκικού Τύπου, που αναφέρουν οτι εξετάζει το ενδεχόμενο να αναπτύξει χιλιάδες στρατιώτες στην Κύπρο για να προστατεύσουν τα ενεργειακά συμφέροντά του στην περιοχή.

Η Ιρλανδία κάνει το δημοψήφισμα που ήθελε ο Γιωργάκης

Ηρθε η ώρα της Ιρλανδίας να κρατήσει σε αγωνία την Ευρώπη ! Μετά το ελληνικό εκλογικό θρίλερ, μετά την εκλογή Ολάντ και τη σύνοδο των G8 που έδωσαν όρκο για την Ανάπτυξη, η Ιρλανδία πηγαίνει σε κρίσιμες κάλπες, για το δικό της Μνημόνιο, στις 31 Μαίου και κάνει την καρδιά της Ευρώπης να χτυπά.

Σαμαράς: "Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στο ευρώ"

Την ανάγκη η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ προκειμένου να επωφεληθεί των αλλαγών που συντελούνται στην Ευρώπη υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς,

Χάζεψε τελείως!! Καρατζαφέρης: Ο Σαμαράς εξαγοράζει τους βουλευτές μου

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς τόσο κατά του κ. Αντώνη Σαμαρά όσο και των πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ που προσχώρησαν στη Νέα Δημοκρατία εγκαινίασε ουσιαστικά την προεκλογική του εκστρατεία ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Πτώση 3,7% των νέων παραγγελιών στη βιομηχανία... ότι έχει απομείνει από βιομηχανία

Μείωση 3,7% παρουσίασε ο Γενικός Δείκτης Νέων Παραγγελιών στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) του μηνός Μαρτίου 2012, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Μαρτίου 2011, έναντι μείωσης 7,0% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2011 προς το 2010.

Άνθιμος: «Δώρο Θεού ο νέος Υπουργός Εθνικής Αμυνας»

"Η ανάθεση του υπουργείο Εθνικής Αμύνης, στον κ. Φρ. Φραγκούλη, που ήταν αρχηγός του επιτελείου, ήταν κάτι από Θεού. Πολλούς έχουμε ικανούς και ικανότατους", είπε. Και πρόσθεσε πως "με το να είναι υπουργός (σ.σ. ο κ. Φραγκούλης), έχουμε τη σιγουριά ότι παρά τα όσα συμβαίνουν η οχύρωση και η άμυνα της πατρίδας είναι ικανή να αποσείσει κάθε κίνυδυνο".

Γάλλος ΥΠΕΞ: Μην ψηφίσετε κόμματα που θα σας βγάλουν από το ευρώ

Αν οι Ελληνες θέλουν να παραμείνουν στην ευρωζώνη, δεν μπορούν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου «να στηρίξουν κόμματα που θα τους κάνουν να εγκαταλείψουν το ευρώ», τόνισε ο νέος Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς.

Πανικός με την Ολυμπιακή φλόγα στην Αγγλία!

Σήμερα ξεκίνησε η μεταφορά της Ολυμπιακής Φλόγας μέσα στη Βρετανία και ο πανικός στους δρόμους δεν έχει προηγούμενο. Η φλόγα σήμερα πρώτη μέρα ξεκίνησε από το Exeter για το Taunton στην Ουαλία και από όπου περνάει...

Συνελήφθη το λαθροζώο που μαχαίρωσε θανάσιμα τον Πατρινό-Διαβάστε γιατί τον σκότωσαν!!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο ένας από τους τρεις αλλοδαπούς που σκότωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29χρονο Πατρινό. Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων δύο δραστών.

Alexis από το εξωτερικό: Θέλουμε τα δανεικά για να έχουμε ανάπτυξη και να μπορέσουμε να αποπληρώσουμε τα χρέη μας!!!

Έπεσαν οι μάσκες και είμαστε περίεργοι πως θα δικαιολογήσουν οι Παπαδημούληδες και οι Λαφαζάνηδες τη δήλωση του Τσίπρα στο Reuters, μιας και απ' ότι φαίνεται ο Αλέξης έχει επιστρέψει ολοκληρωτικά στη δεκαετία του 80 όταν ο Αντρέας άλλα έλεγε έξω και άλλα μέσα!!! Σε συνέντευξή του στο Reuters τάχθηκε υπερ του να συνεχιστεί η δανειοδότηση της Ελλάδας από την ΕΕ και ζήτησε...

Με κείμενο της Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ ξεκίνησαν οι Πανελλαδικές

Σε κείμενο της Ελένης Γλύκατζη - Αρβελέρ το οποίο αναφερόταν στην Τέχνη βασιζόταν το θέμα της νεοελληνικής γλώσσας, το οποίο κλήθηκαν να αναπτύξουν οι εξεταζόμενοι κατά την πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων.

Οι σκοπιανολάγνοι Οικολόγοι τα έβαλαν τώρα και με τον Φράγκο...

Το θέμα της δίκης των 39 ανδρών του Λιμενικού Σώματος το 2011 καθώς και των "ρατσιστικών" (όπως λένε) συνθημάτων που αυτοί φέρονται να φώναξαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2010 ανακινείται από τους Οικολόγους Πράσινους. Ο στρατηγός Φ. Φραγκούλης (στη φώτο τον χαιρετάει ο Μιχαλολιάκος της ΧΑ), που τοποθετήθηκε στη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην υπηρεσιακή κυβέρνηση, είχε υπερασπιστεί τους άνδρες των Μονάδων Υποβρυχίων Καταστροφών του Λιμενικού που είχαν φωνάξει τα συνθήματα. Οι Οικολόγοι Πράσινοι εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους τονίζοντας ότι ο νυν υπουργός έχει επικροτήσει την παραβίαση της νομιμότητας.

Β. Χίσλοπ: Δεν αποσύρω τα λεφτά μου από την ελληνική τράπεζα

Αγαπά την Ελλάδα σαν να είναι Ελληνίδα.

Η Victoria Hislop, η Βρετανίδα συγγραφέας που έγραψε "Το νησί" και "Ο γυρισμός" σε άρθρο της στην Daily Telegraph γράφει για την Ελλάδα και τις δύσκολες ώρες της.

Άρχισαν να του φεύγουν και του Μάνου: Τη ΝΔ στηρίζει ο Σταυρίδης

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικράτειας της Δράσης, Στέλιος Σταυρίδης, ανακοίνωσε την στήριξη του στην Νέα Δημοκρατία. Ο Σ. Σταυρίδης είναι αυτός που έκανε πύραυλο τον Τατσόπουλο με αποτέλεσμα να τον αναγκάσει να βγάλει την ψυχολογία του φασίστα που κρύβει, όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο:

Δεκάδες συλλήψεις και τραυματίες στις αντι-ΝΑΤΟικές διαδηλώσεις στο Σικάγο (βίντεο)

Δεκάδες συλλήψεις αλλά και αρκετοί τραυματίες είναι ο απολογισμός των συγκρούσεων που σημειώθηκαν την Κυριακή στο Σικάγο μεταξύ της αστυνομίας και των αντι - ΝΑΤΟικών διαδηλωτών. Το Σικάγο λόγω της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, είχε μετατραπεί σε απόρθητο φρούριο, με χιλιάδες αστυνομικούς να έχουν επιστρατευτεί αλλά και χιλιάδες διαδηλωτές να έχουν συρρεύσει από όλη τη χώρα.

Το λεγαμε επί εβδομάδες και ο Καμμένος στην κοσμάρα του-ΝΑΤΟ: Επιβεβαιώθηκε ότι συνεχίζει να ισχύει το βέτο Καραμανλή του 2008

[Το είχαμε γράψει από τις 29 Φεβρουαρίου: Ακόμα μας πάνε τα απόνερα Καραμανλή-ΝΑΤΟ: Πρώτα λύση στο όνομα και μετά είσοδος των Σκοπίων. Ωστόσο κάποιοι αδιάβαστοι σαν τον Καμμένο επέμεναν ότι υπάρχει θέμα ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με το όνομα "Μακεδονία". Μάλιστα ο Καμμένος έθεσε το "θέμα" και σε κάποια από τις συσκέψεις στην Προεδρία της Δημοκρατίας!!! Μετά περιμένει ο άνθρωπος να πιστέψουμε τις υπόλοιπες ασυναρτησίες που λέει... αλλά τι να περιμένεις από τον τύπο που δεν ξέρει ότι το βέτο το άσκησε ο Καραμανλής στο Βουκουρέστι και όχι στο Βελιγράδι όπως είπε την περασμένη εβδομάδα]

Επαναβεβαίωσε την απόφαση του Βουκουρεστίου για την ΠΓΔΜ, η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο. Δήλωση του Πέτρου Μολυβιάτη.

Δεν φτάνουν τα κουκιά για κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΔΗΜΑΡ -Χρειάζονται και άλλον "επαναστάτη"

Ακόμη και με βάση την ευνοϊκότερη δημοσκόπηση για τον ΣΥΡΙΖΑ, ως υπόθεση εργασίας, έως αυτή την ώρα καθίσταται αμφίβολη η δυνατότητα συγκρότησης κυβέρνησης είτε της αριστεράς είτε με τη στήριξη άλλων κομμάτων.

Τρομοκρατία με φόρους που δεν θα επιβληθούν αφού θα τους καταργήσουν οι Τσιπραμμένοι

Όλες τις πρόσθετες επιβαρύνσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου και συγκεκριμένα αυτές που προκύπτουν από την ειδική εισφορά αλληλέγγύης, το τέλος επιτηδεύματος, τον φόρο εισοδήματος, το ειδικό τέλος ακινήτων, τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας και τα τέλη κυκλοφορίας.

Ηράκλειο: ''Χρυσάφι'' στο λιμάνι-Έφτασε το γιοτ του σεϊχη Αμπντουλάχ!

Το Mega Yacht Radiant με μήκος 110 μέτρα αξίζει 300 εκατομμύρια ευρώ

Στο λιμανι του Ηρακλειου βρέθηκε ενα απο τα εντυπωσιακοτερα γιωτ του κοσμου και... θάμπωσε όσους το επισκεφτηκαν! Ανήκει στον σείχη Abdullah Al Futtaim και θεωρείται ότι πιο πολυτελές υπάρχει στον κόσμο...

Ντόρα-Σαμαράς: Κοινή πορεία προς τις κάλπες

Οι πολυήμερες συζητήσεις ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και στη Ντόρα Μπακογιάννη ολοκληρώθηκαν και οι ανακοινώσεις αναμένονται σήμερα.

Και οι δύο πλευρές έδιναν «καλό κλίμα» μέχρι χθες το βράδυ, παρότι εμφανίσθηκε ως «πρόβλημα» η επιλογή της κ. Μπακογιάννη να μην «επιστρέψει» στα πάτρια εδάφη διαλύοντας το κόμμα της, αλλά να προκριθεί εκλογική συνεργασία της Δημοκρατικής Συμμαχίας με τη ΝΔ.

Ραχόι: Υπέρ της λιτότητας και της Μέρκελ και κατά του Ολάντ

Σταθερά στην πορεία που έχει χαράξει για τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος και την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων θα συνεχίσει ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι, όπως τόνισε μετά το τετ-α-τετ που είχε με την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ.

Την πού@@ισαν οι δανειολήπτες σε επιστροφή στη δραχμή

Μια πιθανή επιστροφή στη δραχμή μπορεί να σημάνει μεγάλες απώλειες για όσους έχουν πάρει στεγαστικά δάνεια, με τα επιτόκια να ξεπερνούν το 15% από 5-6% που βρίσκονται σήμερα στην χειρότερη περίπτωση.

Η Ελλάδα της δραχμής θα ζήσει σκηνές Αποκάλυψης

Η Ελλάδα της δραχμής θα ζήσει σκηνές Αποκάλυψης Mια πραγματική κόλαση θα ζήσει η Eλλάδα το πρώτο διάστημα, αν φύγει από τη ζώνη του ευρώ και επιστρέψει στη δραχμή. H εκτίμηση αυτή δεν αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά ούτε μεταφέρεται από κάποιους που θέλουν να τρομάξουν τους ψηφοφόρους, αλλά είναι μία πραγματικότητα, που απαιτείται να ληφθεί σοβαρά υπόψη από όλους τους Eλληνες, πολιτικούς και πολίτες, και να καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια ώστε να αποφευχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Μετά τον Μεντβέντεφ και ο άλλος «σωτήρας» ο Κάμερον, πήρε θέση: Τηρείστε τις δεσμεύσεις σας αλλιώς εκτός ευρώ

[Ρωσιά και Αγγλία ήταν οι δύο χώρες που θα μας έσωζαν από τους κερδοσκόπους και τα νύχια της Μέρκελ... Χθες στη διάρκεια των G-8 πήραν θέση τόσο ο Μεντβέντεφ (δείτε εδώ τι είπε) όσο και ο Κάμερον και είπαν "σοβαρευτείται αλλιώς έκτός ευρώ και μόνοι σας"... Όλοι φυσικά καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι και η μόνη λύση μετά την απόφαση του ΓΑΠ να τα διαλύσει όλα τον Οκτώβριο του 2009... Όλοι το καταλαβαίνουν εκτός από τον Καμμένο που συνεχίζει τις γραφικότητες για τζάμπα δανεικά από τη Ρωσία]
Οι Ελληνες στις εκλογές του Ιουνίου δεν έχουν την πολυτέλεια να ψηφίσουν ποιο κόμμα προτιμούν αλλά ποιο κόμμα θα τους κρατήσει στο ευρώ, δήλωσε από το Σικάγο και τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Το μήνυμα του Μολυβιάτη στη ΠΓΔΜ

Μήνυμα στους Σκοπιανούς ότι είναι ανοικτές οι πόρτες του ΝΑΤΟ και των άλλων διεθνών Οργανισμών, αρκεί να εκπληρώσουν τις προϋποθέσεις που τους έχουν τεθεί, επανέλαβε ο νέος υπουργός Εξωτερικών, Πέτρος Μολυβιάτης, εκφράζοντας παράλληλα τη βαθιά εκτίμηση της Αθήνας για τη σταθερή υποστήριξη που η αμερικανική κυβέρνηση και ο πρόεδρος Ομπάμα προσωπικά έχουν προσφέρει στην Ελλάδα από την αρχή της τρέχουσας οικονομικής κρίσης, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Σικάγο και εκπρόσωποι της ελληνοαμερικανικής κοινότητας.

Κύκλοι του Ολυμπιακού για την έξοδο του ΠΑΟ στο CL

Kύκλοι του Ολυμπιακού σχολίασαν για τα πλέι οφ: "Οι διαιτησίες στα δυο τελευταία παιχνίδια του Παναθηναικού με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ προκάλεσαν την αλλοίωση της βαθμολογίας των πλει οφς και συνεπώς την ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.