25 Μαΐου 2012

Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Ύποπτες συναλλαγές ακόμα και την παραμονή της σύλληψης

Ύποπτες οικονομικές συναλλαγές για πόσο 600 χιλιάδων ευρώ, ακόμα και την παραμονή της σύλληψης, του περιγράφει σε ιδιόχειρες σημειώσεις του ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος.

Η σύζυγός του Βασιλική Σταμάτη εμφανίζεται από έγγραφες αποδείξεις πολυτελών ξενοδοχείων του εξωτερικού να ξοδεύει από το 2001 μεγάλα χρηματικά ποσά διάγοντας πολυτελή βίο.

Ψωμιάδης: Ο Τσίπρας είναι στραβός-Θαρθουν κι άλλα αδέρφια στη ΝΔ

Πεπεισμένος πως θα συστρατευθούν ακόμη περισσότερα στελέχη με την Νέα Δημοκρατία, εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ο οποίος έχει αναλάβει τον προεκλογικό αγώνα για την Βόρεια Ελλάδα.

Νταλάρα: «Η έξοδος της Ελλάδας θα κοστίσει 1 τρισ. Ευρώ»... άρα εμείς σαν σωστοί εκβιαστές πρέπει να τους εκβιάσουμε

Το κόστος της εξόδου της Ελλάδας από την Νομισματική Ένωση θα είναι ανυπολόγιστο και ενδεχομένως να ξεπεράσει το ένα τρισεκατομμύριο ευρώ υποστηρίζει ο Τσαρλς Νταλάρα σύμφωνα με το πρακτορείο Blooomberg. 

"Βουτιά" και στον τουρισμό... ας ειναι καλά οι πατριώτες του κώλου

Ισχυρό πλήγμα δέχονται τα έσοδα της χώρας και από την μείωση του τουρισμού, όπου από το πρώτο τρίμηνο του έτους η πορεία του είναι ιδιαίτερα αρνητική. Οι καθαρές εισπράξεις από ταξιδιωτικές υπηρεσίες Ελλήνων και ξένων επισκεπτών παρουσιάζουν μείωση που ξεπερνά το...

Ρεπούση...εεε Τουρκία ήθελα να πω: «Δεν υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων»

Την πάγια θέση της Τουρκίας σύμφωνα με την οποία δεν υπήρξε η γενοκτονία των Ποντίων, με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης για την ημέρα ανά τον ελληνισμό, επανέλαβε μέσα από ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

Νόμιμο το ''χαράτσι'' της ΔΕΗ, παράνομη η διακοπή ρεύματος

Δεν αντίκειται στο Σύνταγμα και στο Πρώτο Πρόσθετο Πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) το λεγόμενο ''χαράτσι'' της ΔΕΗ, έκρινε, κατά πλειοψηφία, με απόφασή της (1972/2012) η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ).

Πανελλήνιες 2012: Ακυρώνεται τελικά το θέμα Γ4 της Φυσικής

Την ακύρωση του θέματος Γ4 στη Φυσική αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων μετά τον εντοπισμό λάθους από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών.

Δώνης ή Γεωργιάδης

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η συμφωνία για λύση της συνεργασίας με τον Λάσλο Μπόλονι, ήρθαν στο προσκήνιο οι δύο λύσεις για τη θέση του προπονητή.Η μία είναι αυτή του Γιώργου Δώνη, που αποτελεί και το φαβορί λόγω της εμπειρίας του και της καλής χρονιάς που είχε στον Ατρόμητο και η δεύτερη του άπειρου πρώην Ομοσπονδιακού των Ελπίδων...

Δημοσκόπηση Metron Analysis: ΣΥΡΙΖΑ μπροστά με 0,2% (από 3,8% στις 11 Μαίου)

Σχεδόν ισοψηφούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ βάσει δημοσκόπησης της Metron Analysis για λογαριασμό του Ant1, που διενεργήθηκε το διάστημα 23-24 Μαΐου, ενώ πριν 2 εβδομάδες η διαφορά τους ήταν 3,8%.

Στην εκτίμηση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 27,2% και ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής...

Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Μπόλονι!

Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν, όπως όλα δείχνουν, Λάζλο Μπόλονι και ΠΑΟΚ καθώς στις συζητήσεις των δύο πλευρών τις τελευταίες ημέρες διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την απόφαση πήρε προσωπικά ο πρόεδρος του «Δικέφαλου», Ζήσης Βρύζας και αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει να κάνει με το οικονομικό (αν και έπαιξε ρόλο και αυτό καθώς η αρχική πρόταση του Παντελή Κωνσταντινίδη προέβλεπε…

Δημοσκόπηση RASS : ΝΔ 23,6% (σύγκριση με προηγούμενη)

Σε δημοσκόπηση της εταιρείας RASS για την free press εφημερίδα «ΜΕΤΡΟ», η ΝΔ είναι πρώτη με 23,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει...

Και ο λαϊκισμός και η αποχαύνωση των ηλιθίων συνεχίζονται

Δεν πρόκειται να συνετιστεί κανείς και όλοι θα συνεχίσουν να ζητάνε χωρίς να προσφέρουν τίποτα, όσο υπάρχουν άρθρα σαν το παρακάτω που απευθύνονται σε ηλίθιους και τους φουσκώνουν τα μυαλά, ότι μπορούν, χωρίς να εξάγουν τίποτα (30 δις$ εξαγωγές), να έχουν τις ίδιες απαιτήσεις όπως οι Γερμανοί (που εξάγουν κάθε χρόνο 1,5 τρις $) οι Ολλανδοί (660 δις $), οι Γάλλοι (600 δις$), οι Ισπανοί (300 δις$), οι Ιρλανδοί (126 δις$) ή ακόμα και οι Πορτογάλοι (60 δις$).

Μπαλάφας (ΣΥΡΙΖΑ): Μειώνουμε τις αμυντικές δαπάνες και ρισκάρουμε επεισόδιο με Τουρκία! (βίντεο)

Ένα ακόμη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο Γ. Μπαλάφας στην εκπομπή «επί του Πιεστηρίου» στο Contra channel τόνισε πως θα περικοπούν οι αμυντικές δαπάνες ρισκάροντας ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. Δείτε το βίντεο:

Kάθε τσυριζαίος και μια διαφορετική γνώμη (γελοιογραφία)

Δείτε τη:

Ποίημα υπερ της Ελλάδος δημοσίευσε ο νομπελίστας Γ. Γκράς (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ)

Με ένα ποίημα 24 στοίχων παίρνει θέση υπέρ της Ελλάδος και εναντίον της ΕΕ ο νομπελίστας ποιητής Γκίντερ Γκράς που πριν 2 μήνες είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών γράφοντας αντίστοιχο ποίημα εναντίον του Ισραήλ, το οποίο πριν ένα μήνα του απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα. Το ποίημα δημοσιεύθηκε πριν λίγο στην Sueddeutsche Zeitung και ο τίτλος του είναι "Η ντροπή της Ευρώπης". Διαβάστε το:

Ποιον συνεργάτη του Γ. Παπανδρέου «καρφώνει» ο Ά. Τσοχατζόπουλος

Μετά την «πόρτα που έφαγε» από τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου που αρνήθηκε να τον συναντήσει, όπως προκύπτει μέσα από τις ιδιόχειρες σημειώσεις του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος φαίνεται να στρέφει το ενδιαφέρον του στον κ. Πεταλωτή αποδίδοντας τους ρόλο «εντολέα» προς τη δικαιοσύνη.

Τον πούλο η Ελευθεροτυπία: Απορρίφθηκε η αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99

Απέρριψε το Πρωτοδικείο την αίτηση υπαγωγής της εταιρείας Χ. Κ. Τεγόπουλος που εξέδιδε την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», για την υπαγωγή της στις ευνοϊκές διατάξεις του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.

Εξιχνιάζεται η δολοφονία του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου 813 χρόνια μετά

Ειδικοί ερευνητές εξετάζουν μικροσκοπικό δείγμα του DNA από την καρδιά του επιβλητικού βασιλιά της Αγγλίας Ριχάρδου Α' και σε 100 μέρες περίπου θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν ποιός -κι ενδεχομένως γιατί- τον δολοφόνησε μετά τη μάχη της Ακουϊτανίας στη Νοτιοδυτική Γαλλία.

Αδυναμία πληρωμών δηλώνει η Καταλονία

Για αδυναμία πληρωμής των υποχρεώσεων της αυτόνομης περιφέρειας, στο τέλος του μήνα, έκανε λόγο ο κυβερνήτης της Καταλονίας Άρτουρ Μας.

Η Καταλονία, είναι η πλουσιότερη περιοχή της Ισπανίας με Ακαθάριστο Εθνικό Προϊών που ξεπερνά το αντίστοιχο ελληνικό. Η αυτόνομη περιφέρεια πρέπει να πληρώσει εντός του έτους 13 δισ. ευρώ, το 25% των οποίων ανήκει σε μικροομολογιούχους της περιοχής που την πάτησαν και αγόρασαν τα λεγόμενα patriot bonds.

Δημοσκόπηση VPRC: ΣΥΡΙΖΑ 28,5%

Πρώτος σε μία ακόμη δημοσκόπηση εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της VPRC συγκεντρώνοντας ποσοστό 28,5%. Η ΝΔ είναι δεύτερη με ποσοστό 26% ωστόσο φαίνεται να προηγείται στην παράσταση νίκης.
Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση θα παρουσιάσει το τηλεοπτικό κανάλι KONTRA και τα ποσοστά που συγκεντρώνουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις έχουν ως εξής:

Ο Σωκράτης ξαναδικάζεται τώρα - Δειτε ζωντανά την δίκη

To 399 π.Χ. ο μεγαλύτερος φιλόσοφος της αρχαιότητας, ο Σωκράτης, οδηγήθηκε σε μια περίφημη δίκη ενώπιον 500 Αθηναίων πολιτών, με την κατηγορία ότι εισήγαγε στην πόλη τους «καινά δαιμόνια». Σήμερα, 2500 χρόνια μετά, η Δίκη του Σωκράτη επαναλαμβάνεται, με διαπρεπείς νομικούς από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Σταθάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Εκτακτη εισφορά σε 700.000 νοικοκυριά μετά τις εκλογές

[Προσπαθούν τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής κάτι αποτυχημένους δημοσιογράφους να πούνε ότι το μέτρο είναι πολύ καλό γιατί αφορά όσους φοροδιαφεύγουν!!! Άρα Ο ΣΥΡΙΖΑ σαν ένα άλλο ΠΑΣΟΚ 2009 μας λέει ότι λεφτά υπάρχουν και θα τα βρούνε από την πάταξη της φοροδιαφυγής... όπως λένε όλοι. Το ερώτημα όμως για το σαϊνι "καθηγητή πανεπιστημίου που διδάσκει το μάθημα της Μαρξιστικής Ανάλυσης (!!) είναι:

20 Νομπελίστες τάσσονται στο πλευρό της Ελλάδας νετά από πρωτοβουλία γερμανού Νομπελίστα

Επιφανείς ξένοι διακεκριμένοι επιστήμονες, οι περισσότεροι εξ αυτών νομπελίστες, δημοσίευσαν στο περιοδικό «Science», μία επιστολή προς τους κορυφαίους Ευρωπαίους, με την οποία τάσσονται στο πλευρό της Ελλάδας και των Eλλήνων.

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Κ.Κιλτίδης... Γιατί; Του ζήτησε κανείς να είναι;

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Κιλτίδης. Ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός στη σχετική ανακοίνωσή του κάνει μία αναδρομή στην πολιτική του καριέρα και αφήνει αιχμές για τις πολιτικές δυνάμεις.

Θέμα με τις πανελλαδικές για το μάθημα της Φυσικής - Υπήρχε επιστημονικό λάθος - Ένωση Φυσικών: "Μην βαθμολογήσετε ακόμα τα γραπτά"

- Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών ζητά συγγνώμη από τις μαθήτριες και μαθητές που διαγωνίστηκαν στη Φυσική
- Πολλοί καθηγητές Φυσικής αναφέρουν πως δεν πρόκειται για σημαντικό λάθος
- Όλα τα θέματα της Φυσικής ήταν για "διαγωνισμό ταλέντων"

Στη ΝΔ τέσσερα στελέχη του ΛΑΟΣ και ένας από τους Αν. Έλληνες

Την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσαν τέσσερα στελέχη του ΛΑΟΣ.

Πρόκειται για τους Γεωργία Ντάτσικα, Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος, Παναγιώτη Αβραμόπουλο, υποψήφιος βουλευτής Ηλείας ΛΑΟΣ, Γεώργιο Γερολυμάτο, υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθηνών ΛΑΟΣ και Γεώργιο Ρούσσο, υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών ΛΑΟΣ.

Οι φυλές των εν δυνάμει ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ


Επειδή έφαγα μεγάλο μέρος της νιότης μου να διαβάζω ενδελεχείς και πολυσχιδείς πολιτικές θεωρίες και φιλοσοφίες, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι δεν οδηγούν πουθενά, εφόσον η τελική απόφαση παίρνεται στην κάλπη από τον κάθε Μήτσο, και τη κάθε Σούλα.

Στο μυαλό του κ. Τσίπρα

Του Νικου Κωνστανταρα

Πολύ σωστά τα λέει ο Αλέξης Τσίπρας: Μπορούμε να καταργήσουμε το Μνημόνιο και να κρατήσουμε το ευρώ. Με τον ίδιο τρόπο θα πληρωνόμαστε είτε δουλεύουμε είτε όχι, θα πέφτουμε από ταράτσες αλλά δεν θα χτυπάμε, θα τρώμε όσο θέλουμε χωρίς να παχαίνουμε, θα πίνουμε χωρίς να μεθάμε, θα παίρνουμε πτυχίο χωρίς να διαβάζουμε. Θα κάνουμε ό,τι θέλουμε, όποτε θέλουμε και όπως θέλουμε, και θα ελέγχουμε τις συνέπειες.

Μια φορά κι έναν καιρό, ένα κόμμα έστριψε αριστερά... (γελοιογραφία)

Δείτε το:

Μεγάλο ψώνιο το blogging!

Πριν μερικές μέρες μου ήρθε ένα μαιλ από την Unibet που έλεγε ότι έβαλαν στοιχήματα για τις ελληνικές εκλογές κ.λπ. Όπως βλέπετε στη φώτο το μαιλ συνοδευόταν και από μια φώτο της σελίδας της unibet με τα εν λόγω στοιχήματα. Το μάιλ μου ήρθε στις 11:35 π.μ:

Βίντεο: Αβραμόπουλος vs Μαυρογυαλούρος

Πρακτικές όπως πριν 50 χρόνια που ξεφτιλίζουν το κόμμα... απορώ ποιοι ηλίθιοι τον ψηφίζουν;;; Θαυμάστε τον:

Quizzzz

"Ποιο είναι εκείνο το κόμμα που από τα 19 μέλη της διοικούσας επιτροπής του τα 5 υπήρξαν...

ΣΥΡΙΖΑ: Εμείς θα βάψουμε αυγά με πορδές... θα γράφουν πάνω "Ζήτω ο λαϊκισμός"

Απαντώντας σε ερώτηση σχετική τον τρόπο καθορισμού του ενδεδειγμένου ποσού που πρέπει να ζητηθεί από τους ιδιοκτήτες καναλιών, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Μουλόπουλος, επικαλέστηκε επισημάνσεις του ΔΝΤ για τα ΜΜΕ.
Το Ταμείο, όπως είπε, έχει υπολογίσει ότι...

Διαμαντοπούλου: Έχω ήδη υποβάλει αίτηση για την Α Αθήνας

Διαψεύδει η Αννα Διαμαντοπούλου τις πληροφορίες που την θέλουν να είναι επικεφαλής του Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, και όχι υποψήφια ξανά στην Α Αθήνας.

Κ. Μαρκόπουλος: Στις 18 θα έχουμε κυβέρνηση... Ναι! Θα έχουμε εσένα Πρωθυπουργό για να μας αλλάξεις τις κουρτίνες

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι αν το μήνυμα των εκλογών είναι αντιμνημονιακό, Σαμαράς και Βενιζέλος δεν θα έχουν θέση στη νέα κυβέρνηση. «Αν αύριο το αποτέλεσμα είναι άκρως αντιμνημονιακό, όπως ήταν το πρώτο – κατά την εκτίμησή μου θα είναι ακόμα πιο αντιμνημονιακό – τί θέση άραγε έχουν ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος σε αυτό το παιχνίδι της κυβέρνησης; Καμία θέση» εξήγησε.

Στη ΝΔ προσχώρησε υπ. βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Ο κ. Κυριακίδης Γεώργιος, υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες”, προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία. Για την απόφασή του αυτή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

SPIEGEL: Γερμανικό σχέδιο έξι σημείων για την ανάπτυξη

Το περιοδικό Der Spiegel στην ηλεκτρονική του μορφή αποκαλύπτει σχέδιο έξι σημείων της γερμανικής κυβέρνησης για την ενίσχυση της ανάπτυξης στην Ευρώπη. Σύμφωνα με το περιοδικό, «η γερμανική κυβέρνηση τάσσεται υπέρ της δημιουργίας ειδικών οικονομικών ζωνών στα κλονισμένα από την κρίση κράτη της ευρωζώνης.

Γερμανικός Τύπος: Η Ευρωζώνη δεν επιτρέπει να την εκβιάζουν

Ο απόηχος της συνόδου κορυφής της ΕΕ και τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη είναι στο επίκεντρο των σχολίων και ρεπορτάζ του ευρωπαϊκού τύπου. Η συντηρητική Frankfurter Allgemeine Zeitung αναφέρεται στην ελληνική κρίση και τις προοπτικές της χώρας μετά τις εκλογές του Ιουνίου.

Γάμησ@@ και τη ναυτιλία (θα ακολουθήσει ο τουρισμός): Εχασε την πρωτιά από τη Μάλτα η ελληνική σημαία

Για πρώτη φορά η ελληνική σημαία χάνει την πρωτιά μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως αποτέλεσμα της ελαφριάς μείωσης του ελληνικού νηολογίου και της σημαντικής αύξησης του νηολογίου Μάλτας. Η Μάλτα με 46,4 εκατ. gt καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη σχετική κατάταξη του εμπορικού στόλου της Ευρώπης με βάση τη σημαία, ενώ το ελληνικό νηολόγιο περνά πλέον στη δεύτερη θέση με...

ΕΚΤΑΚΤΟ!! SILVER ALERT!!! Αναζητείται...

Δείτε την αφίσα μήπως μπορείτε να βοηθήσετε:

Η επιστολή του "Νικολάκη" που (πουλούσε φούμαρα ότι) θα έφτιαχνε την εικόνα του Άκη

[Εγώ πάντως για όλους όσους αναφέρονται (αν και το πιθανότερο είναι ο "Νικολάκης" να πούλαγε φούμαρα στον Άκη), μόνο για τους φίλους του taxalia.blogspot.com βάζω το χέρι μου στη φωτιά... για τους άλλους δεν ξέρω τι θα έκαναν αν το σχέδιο του "Νικολάκη" έμπαινε σε εφαρμογή... και επιτέλους μάθαμε πόσο ψώνια είναι μερικοί που αποτιμάνε μια δωρεάν φυλλάδα 270.000 ευρώ!!!]

Πάνω από 270.000 ευρώ ζητούσαν δημοσιογράφοι για να εξωραΐσουν το προφίλ του Άκη Τσοχατζόπουλου στην κοινή γνώμη. Το ποσό αυτό ήταν για προσωπικές τους αμοιβές, καθώς και για τη διενέργεια σφυγμομετρήσεων της κοινής γνώμης με κατευθυνόμενο θέμα τις «σκευωρίες κατά πολιτικών από συγκεκριμένα συμφέροντα».

Αν ήμουν ο Βαγγέλης Μαρινάκης...

Αν ήμουν ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έκανα ακριβώς τα ίδια πράγματα με αυτόν... Τι; Αρχικά, δεν θα βιαζόμουν να πάρω προπονητή, ενώ θα κοιτούσα να πάρω κάποιον φθηνό και από το δεύτερο ράφι...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Στρατηγείο στη Ρηγίλλης!

Στρατηγείο στήνει σε γνώριμο στέκι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, θέτοντας επικεφαλής Αχαιό βουλευτή, ο οποίος θα έχει ως αποστολή να προσελκύσει τους χαμένους ψηφοφόρους της Ν.Δ. και να τους πείσει να ψηφίσουν τη φιλελεύθερη παράταξη. Το γνώριμο στέκι είναι η Ρηγίλλης και ειδικότερα η ιστορική Αίθουσα Κήπου , και επικεφαλής ο πολύπειρος πρώην βουλευτής...

Η συνέχεια στο  online-pressblog.blogspot.com

Άγριο ξύλο στη Βουλή της Ουκρανίας (βίντεο)

Νέο επεισόδιο με ξύλο μεταξύ βουλευτών σημειώθηκε στο Κοινοβούλιο της Ουκρανίας.

Αυτή τη φορά, συζητούνταν νομοσχέδιο για τη χρησιμοποίηση της ρωσικής γλώσσας σε δικαστήρια και νοσοκομεία στις ρωσόφωνες περιοχές της χώρας.

Στον ανακριτή ο Β.Παπαγεωργόπουλος για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος

Για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος καλούνται να απολογηθούν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση υπεξαίρεσης στο δήμο Θεσσαλονίκης. Η ανακρίτρια Ανθία Τσαφίτσα, που χειρίζεται την υπόθεση, κάλεσε για απολογία τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, το πρώην γενικό γραμματέα του δήμου Μιχάλη Λεμούσια, τον πρώην αντιδήμαρχο Οικονομικών Μιχάλη Ζορπίδη και τον πρώην προϊστάμενο της Οικονομικής Υπηρεσίας.

"Πώς δεν θα πτωχεύσει η Ελλάδα"... λέει ο Άκης που ξέρει από λεφτά

Κι όμως δεν πρόκειται για ανέκδοτο: Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δίνει συμβουλές για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση! Αυτό προκύπτει μέσα από το προσωπικό του αρχείο και τις ιδιόχειρες σημειώσεις του, οι οποίες βρίσκονται στο…μικροσκόπιο των ανακριτικών αρχών.Ιδού οι προτάσεις του!

Ποιοι έχουν τα "GUTS";

Του Κώστα Ράπτη

Ξεχάστε τα PIIGS της κακοδαιμονίας ή τα BRΙCS των αναδυόμενων οικονομιών. Το ερώτημα στη σύγχρονη αρχιτεκτονική της διεθνούς ισχύος είναι ποιοι έχουν τα GUTS («κότσια»).

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν σε άρθρο τους στο ForeignPolicy.com οι Bruce Jones και Thomas Wright του αμερικανικού Ινστιτούτου Brookings, οι οποίοι έπλασσαν ένα ακόμη ακρωνύμιο προκειμένου...

Στο χείλος ενός άλλου γκρεμού

Tου Σταυρου Λυγερου

Ο φόνος του 30χρονου Πατρινού από Αφγανούς και τα επεισόδια που αυτός πυροδότησε είναι οι αναπόφευκτες συνέπειες του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, το οποίο καθίσταται ολοένα και πιο εκρηκτικό. Μπορεί οι προβολείς της δημοσιότητας να στρέφονται όταν έχουμε ακραία περιστατικά, αλλά τα στοιχεία καταδεικνύουν πρωτοφανή έκρηξη της εγκληματικότητας.

Ο Πύρρος φεύγει η Άννα έρχεται

Τα κόμματα ως γνωστόν πρέπει ενόψει εκλογών να φτιάξουν λίστες. Ή μάλλον καλύτερα οι αρχηγοί των κομμάτων πρέπει να φτιάξουν λίστες υποψηφίων βουλευτών.

Οι καραμπόλες θα είναι πολλές. Σε όλα τα κόμματα. Ακόμα και στα ψηφοδέλτια Επικρατείας. Στο ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην είναι πάλι επικεφαλής ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας.

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τα Ταμεία του Δημόσιου-20% κάτω τα έσοδα τον Μάιο-Άτυπη στάση πληρωμών

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης ώστε να μην κηρύξει το Δημόσιο στάση πληρωμών μέσα στο καλοκαίρι επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών με στόχο να υπάρχουν ταμιακά διαθέσιμα μέχρι και την εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου από Ε.Ε. και ΔΝΤ περί τα τέλη Ιουλίου.

Τσοχατζόπουλος: 81.300 ευρώ το 2010 για ένα τζιπ με κουρτίνες, ψυγείο, DVD

Εν μέσω οικονομικής κρίσης για όλους τους Ελληνες, το 2010, ο Ακης Τσοχατζόπουλος συζητά να αγοράσει πολυτελές τζιπ Μερσέντες αξίας 81.300 ευρώ ! Η προκλητική λεπτομέρεια προκύπτει από το αρχείο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές και δημιουργεί αίσθηση αφού το ο πρώην υπουργός δεν έκρυβε τον πλούτο του την ώρα που οι Ελληνες δυστυχούσαν.

Η Τρόικα άρχισε τα παζάρια για νέο Μνημόνιο

Σε ένα νέο Μνημόνιο που θα προκύψει μετά από επαναδιαπραγμάτευση με την Τρόικα, θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά ενδέχεται να περιλαμβάνει και περισσότερα δημοσιονομικά μέτρα, αναμένεται να οδηγηθεί η χώρα μας μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Κι αυτό εφόσον καταστεί δυνατό να σχηματιστεί κυβέρνηση, η οποία θα επιδιώξει τη διασφάλιση της παραμονής στην ευρωζώνη και θα ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις για το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας!

Δημοσκόπηση Π+13: Σαμαρά-Βενιζέλο θέλει το 21% για κυβέρνηση συνεργασίας

Κυβερνηση συνεργασίας ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ φέρεται ότι «προτιμούν» οι ψηφοφόροι σε νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα, θεωρώντας ότι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος είναι πιο κατάλληλοι για να συνεργαστούν μεταξύ τους.

Το ανέκδοτο της ημέρας από τον κ. Τίποτα

«Το άνοιγμα προς πρόσωπα και ομάδες ήταν θετικό, χάρηκα που είδα ότι άνοιξαν πόρτες και όλα αυτά συνεισφέρουν», κατέληξε ο κ. Αβραμόπουλος, ερωτηθείς για το εάν η επιστροφή της κ. Μπακογιάννη βοήθησε την παράταξη...

Δηλ. γιατί χάρηκε;

Στα 3,8 δις ευρώ οι εκροές καταθέσεων από την 6η Μάιου έως χθες, διαμορφώνονται στα 163-162 δις ευρώ

Στα 3,8 δις ευρώ έφθασαν οι εκροές καταθέσεων από την 6η Μαΐου έως και χθες με βάση τραπεζικές πηγές, απόρροια της αβεβαιότητας για την τύχη της χώρας και την τύχη των καταθέσεων.
Οι καταθέσεις πλέον διαμορφώνονται στα 163 με 162 δις ευρώ δηλαδή συνολικά από τις αρχές του 2010 που ήταν στα 237,5 δις ευρώ το ρεκόρ στην Ελλάδα έχουν χαθεί 75 δις ευρώ.

Η πορεία της ΝΔ για τις κάλπες αρχίζει από το ΣΕΦ

Με την ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη στην Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ το πρωί του Σαββάτου θα επισφραγιστεί και επίσημα η συμμαχία με τον Αντώνη Σαμαρά. Η Εθνική Συνδιάσκεψη της ΝΔ, που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας -καθόλου τυχαία, λένε εκείνοι που γνωρίζουν-, αποτελεί την επίσημη αφετηρία της πορείας του ενωμένου κεντροδεξιού μετώπου προς τις κάλπες της 17ης Ιουνίου.

Τράγκας για το νέο ΕΑΜ: Δεν θα συνεργαστώ με άλλο κόμμα γιατί θέλω όλα τα φράγκα για την πάρτη μου

Ως κακοήθειες χαρακτήρισε ο Γιώργος Τράγκας τις φημες ότι πρόκειται να συνεργαστεί με άλλο κόμμα στις εκλογές, μιλώντας σήμερα στην πρωινή του ραδιοφωνική εκπομπή, ενώ αποκάλυψε ότι γυρίζει πλάνα με παιδάκια που λιποθυμούν από την πείνα για να τα δείξει σε όλον τον κόσμο.

Ο Μπιλ Κλίντον και οι πορνοστάρ (βίντεο)

Να τι μπορεί να γίνει αν δε προσέχεις με ποίον φωτογραφίζεσαι. Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Bill Clinton φωτογραφήθηκε όλο χαμόγελα με δύο διάσημες πορνοστάρ στο Μονακό!


Το περιστατικό συνέβη σε...

Βίντεο: Νευράκια στο MEGA; Δείτε τι κάνει ο υπάλληλος πίσω από την Καρχιλάκη

Δείτε το:

Λαθροζώα επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στην Πέτρου Ράλλη

Επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί νωρίς το πρωί επίθεση από ομάδα αλλοδαπών στην οδό Πέτρου Ράλλη, έξω από το κτίριο Διεύθυνσης Αλλοδαπών. Συγκεκριμένα μία ομάδα αλλοδαπών επιτέθηκε στο περιπολικό, όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους βάλουν σε μια τάξη.

Goldman Sachs: Ασύμφορη για την Ελλάδα η έξοδος από το ευρώ

Ασύμφορη θεωρεί η Goldman Sachs για την Ελλάδα την επιλογή της αποχώρησης από το ευρώ, καθώς το κόστος έκδοσης ενός αξιόπιστου εθνικού νομίσματος θα είναι εξίσου υψηλό με την παραμονή της χώρας στη νομισματική ένωση, όπως εξηγεί στη σημερινή της έκθεση.

Το ξέσπασμα της μάνας του Λαζανά: «Γιατί να μου σκοτώσουν το παιδί μου;»

Οργισμένη και αγανακτισμένη είναι η οικογένεια του δολοφονηθέντος 29χρονου Θανάση Λαζανά. Η μητέρα του μιλώντας για το τραγικό περιστατικό είπε «Μες το σπίτι μου το σκότωσαν το παιδί μου. Το σκυλάκι του πήγε βόλτα και μου το σκοτώσανε, τι είναι αυτό; Γιατί να μου σκοτώσουν το παιδί μου; Ένα είχα».

Ο Περικλής και ο Αλέξης....

Τρίβω και ξανατρίβω τα μάτια μου αλλά οι λέξεις είναι ακόμη εκεί και επιμένουν ,δεν με νοιάζει λένε, εγώ τον Τσίπρα θα τον ψηφίσω και ξέρετε γιατί ; γιατί τον χτυπάει το σύστημα ,του επιτίθενται όλοι , εγχώριοι και εξωχώριοι ,τον αδικούν και τον ψέγουν .
 Και τι αν το πρόγραμμα δε στέκει και τι αν αντιφάσκει ή ψεύδεται ή στην «παρθενική» του εμφάνιση κατόρθωσε την ώρα που αναζητούμε συμμαχίες να δυναμιτίσει το κλίμα σε σημείο τέτοιο που και οι όποιες του κανονισμένες συναντήσεις αναβλήθηκαν ,τίποτα δεν ανακόπτει τον αποφασισμένο ψηφοφόρο απ το ν αποκαταστήσει αυτή την αδικία

Όταν η Κ.Ο.Ε. (ΣΥΡΙΖΑ) πανηγύριζε το ολοκαύτωμα του Δεκέμβρη..

Την ΚΟΕ όλο και περισσότεροι θα την έχετε ακούσει. Είναι η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας, η σημαντικότερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Στις τελευταίες εκλογές εξέλεξε 3 βουλευτές. Πρόκειται για Μαοϊκούς Κομμουνιστές καθαρά αντιευρωπαϊστές, ενάντια στην Ε.Ε και τον καπιταλισμό, πράγμα που ακόμη και σήμερα γράφουν στο site τους.

Επιτέλους η αλήθεια για το plan B του ΣΥΡΙΖΑ: ΕΚΤΑΚΤΟΙ ΦΟΡΟΙ!

Επιτέλους βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετείται υπεύθυνα για την ύπαρξη σχεδίου Β, στο οποίο προβλέπονται νέοι ΕΚΤΑΚΤΟΙ ΦΟΡΟΙ! Διαβάστε τις απαντήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκη:
Ρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης αν υπάρχει plan B στο ΜΕΓΚΑ, σε περίπτωση την οποία οι Ευρωπαίοι ενδώσουν στην επαναδιαπραγμάτευση (πρώην ακύρωση) αλλά...

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Grexit

Δείτε το:

ΝΔ: Ημέρα τιμής και μνήμης της θυσίας του Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη

Ημέρα τιμής και μνήμης η επέτειος της θυσίας του Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, έξι χρόνια μετά τον ηρωικό θάνατό του, κατά την άσκηση της αποστολής του.

Η ηρωική πράξη του έστειλε ένα μήνυμα γενναιότητας, αυταπάρνησης και αποφασιστικότητας των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας μας, απέναντι...

Καληνύχτα μας Έλληνες…

Λίγες εβδομάδες μέχρι τις εκλογές και η Ελλάδα θυμίζει χώρα της Βορείου Αφρικής στα πρόθυρα εμφυλίου. Με τις υπερβολές και τις ακρότητές μας καταφέραμε να φέρουμε την Ελλάδα μας –αυτή για την οποία όλοι κοπτόμαστε- από τα πρόθυρα της καταστροφής στην ελεύθερη πτώση του χάους.

Η συνέχεια στο logia-starata.blogspot.com

ΝΔ: Η Ελλάδα στην Ευρώπη με αξιόπιστη ηγεσία και όχι «μαθητευόμενους μάγους»

Μια μέρα μετά το ευρωπαϊκό φιάσκο του κ. Α. Τσίπρα, που στοίχισε ακριβά στην εικόνα της Ελλάδας, η παρουσία και η παρέμβαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Α. Σαμαρά στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου συμμετείχαν 15 πρωθυπουργοί και αρχηγοί κρατών επιβεβαίωσε την υψηλή αποδοχή που απολαμβάνει. Όπως, επίσης, και την ορθότητα των απόψεων που με συνέπεια υποστηρίζει την τελευταία διετία.

Ανακοίνωση τοπικής ΝΔ Αγίου Φανουρίου Iλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής οργάνωσης Αγ. Φανουρίου Ιλίου της ΝΔ, συνήλθε έκτακτα, ύστερα από την ανάρτηση στο ειδησεογραφικό site parapolitika.gr , ανακοίνωσης του προέδρου της τοπικής κ. Χρίστου Ράλλη, περί προσχώρησης σύσσωμης της οργάνωσης στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.