30 Μαΐου 2012

Βίντεο: Έπιασαν δασκάλα να φιλιέται με μαθητή της

Μοιάζουν να είναι το τέλειο ζευγάρι. Οι ερωτευμενοι νέοι κάθονται στο πάρκο και απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, ανταλλάσοντας φιλιά χωρίς να νοιάζονται για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Όλα θα έμοιαζαν ιδανικά αν η κυρία του βίντεο δεν ήταν καθηγήτρια και ο νεαρός από κάτω της... μαθητής της.

Τα "καυτά" μοντέλα του Euro!

Το 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι προ των πυλών με 10 μόνο ημέρες να απομένουν για την πρώτη σέντρα (Πολωνία-Ελλάδα) και όλα δείχνουν πως οι Ουκρανοί συνδιοργανωτές είναι έτοιμοι από κάθε πλευρά. Απόδειξη το γεγονός ότι τοπική ιστοσελίδα είχε την "έμπνευση" να διοργανώσει διαγωνισμό body painting μεταξύ μοντέλων από διάφορες χώρες της Ευρώπης, με το επίπεδο να είναι αντάξιο των 16 ομάδων που συμμετέχουν στα τελικά του θεσμού.

Μαλάκ@@ ζαχαροπλάστης παρενοχλούσε σεξουαλικά 14χρονη μέσω Facebook

Η γνωριμία της 14χρονης από την Καλαμάτα με τον νεαρό ζαχαροπλάστη που ξεκίνηση από το Facebοοk, σύντομα κατέληξε σε εφιάλτη αφού ο 24χρονος υπό την απειλή της δημοσιοποίησης στο ίντερνετ πορνογραφικού υλικού την ανάγκαζε να προβαίνει μαζί του σε συνομιλίες σεξουαλικού περιεχομένου.

Bloomberg: Δεν είναι εγγυημένες οι καταθέσεις αν καταρρεύσει η Ευρωζώνη

Η απειλή της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη μπορεί να επηρεάσει τις καταθέσεις, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Bloomberg.

Το συγκεκριμένο άρθρο έρχεται σε συνέχεια των όσων έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για την "ελληνική έξοδο", προειδοποιώντας για πιθανές επιπτώσεις, που αυτή τη φορά έχουν να κάνουν με τους καταθέτες.

Προτελευταία η Ελλάδα στην Παγκόσμια Επετηρίδα Ανταγωνιστικότητας

Προτελευταία είναι η Ελλάδα στην Παγκόσμια Επετηρίδα Ανταγωνιστικότητας του Διεθνούς Ινστιτούτου Ανάπτυξης του Μάνατζμεντ (IMD).

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους 2011, η Ελλάδα βρέθηκε στην 58η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης Ανταγωνιστικότητας μεταξύ των...

Τουρκική ανησυχία για την πυραυλική "καταιγίδα" στο Αιγαίο – Βολές Exocet, Penguin & Sea Sparrow

Εξαιρετικά άβολα φαίνεται να αισθάνονται στην Άγκυρα από το γεγονός ότι οι ελληνικές ΕΔ έχουν αποδυθεί τους τελευταίους δύο μήνες σε ένα μπαράζ ασκήσεων προκειμένου να καταδείξουν την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα και να αποτρέψουν τις «κακές» σκέψεις απόπειρας δημιουργίας τετελεσμένων στο Αιγαίο και την Αντ. Μεσόγειο. Η τελευταία «πυραυλική καταιγίδα» στο Αιγαίο, τόσο με τις βολές όλων των κατευθυνόμενων όπλων του ΠΝ με...

Δημοσκόπηση Pulse RC: Ισοπαλία

Απόλυτη ισοπαλία για τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ελαφρά αύξηση του ΠΑΣΟΚ και επιβεβαίωση της συρρίκνωσης των μικρότερων κομμάτων καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC, η οποία δημοσιεύεται αύριο στην εβδομαδιαία πολιτική εφημερίδα «Το Ποντίκι».

Quiz Τι βλέπετε σε αυτή την φώτο;

Προσέξτε τη καλά:

Κ. Μπακογιάννης: Τα πράματα είναι απλά-Ας δεσμευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα αμνηστεύσει τη 17Ν

Την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να μην δεχθεί τυχόν αμνήστευση των μελών της 17 Νοέμβρη, κάλεσε ο δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης, μέσω δημοσίευσης που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Ο Κώστας Μπακογιάννης έγραψε χαρακτηριστικά:

Καρφιά Μουρούτη για τους δημοσκόπους Βερναρδάκη-Μαυρή

Με καυστικό τρόπο σχολίασε εμμέσως πλην σαφώς, μέσω Twitter, ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, την δημοσκόπηση της VPRC που δημοσιοποιηθηκε σήμερα και δείχνει το ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 30%. 

Έγραψε χαρακτηριστικά, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση των στοιχείων της έρευνας:

«Ψήφος στη ΝΔ είναι ψήφος στην Ελλάδα της Ευρώπης»

Την ανάγκη συστράτευσης όλων των πολιτών έτσι ώστε να αποφευχθεί η καταστροφή που θα σημαίνει η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρώπη επισημαίνει σε γραπτή του δήλωση ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, υποψήφιος στην τελευταία θέση του νομού Σερρών.

Ο Αλέξης παραχωρεί και το Αιγαίο… Σύμφωνα με τις συνιστώσες του!!!

Άρθρο του εμετικού Νάσου Θεοδωρίδη -που τον κάναμε και διάσημο τρομάρα του- πριν 9 μήνες στην προοδευτική φυλλάδα ΑΥΓΗ. Ο Αλέξης και άπαντες Συριζέοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους κάθε φορά οτι τέτοιες θέσεις αποτελούν απόψεις συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ και όχι του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ…

 
Ακόμα περιμένουμε όμως σαφείς απαντήσεις για τις θέσεις του ”σωτήρα” Αλέξη όσον αφορά εθνικά ζητήματα και θέματα πέραν του μνημονίου

Alert πατριώτες του κώλου: Όσο κολοβαράτε στο ιντερνετ ο ναζί Φούχτερ (όπως λέει ο Καμμένος) αλώνει την επαρχία

Στη Δράμα βρέθηκε ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας Hans-Joachim Fuchtel ή Γκαουλάιτερ ΦούχτεΡ κατά τον Καμμένο, επικεφαλής πολυπληθούς αντιπροσωπείας βουλευτων, τουριστικών πρακτόρων, στελέχων της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπροσώπων γερμανικών τουριστικών ιδρυμάτων και οργανισμών με σκοπό την παροχή τεχνογνωσίας στους Έλληνες επιχειρηματίες.

Δημοσκόπηση VPRC γοια το πέος: ΣΥΡΙΖΑ 30%, ΝΔ 26,5%... και παράσταση νίκης: ΝΔ 39%, ΣΥΡΙΖΑ 29%!!!

Μια νέα δημοσκόπηση που δείχνει πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά παράσταση νίκης για τη Νέα Δημοκρατία, δημοσιοποιηθηκε σήμερα...

Διαψεύδει το υπουργείο Δικαιοσύνης έλλειψη φαγητού στις φυλακές

Διαψεύδει το υπουργείο Δικαιοσύνης δημοσιεύματα που αναφέρονται σε προβλήματα σίτισης κρατούμενων σε συγκεκριμένα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας. Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, «σε κανένα σωφρονιστικό κατάστημα δεν σημειώθηκε διακοπή τροφοδοσίας», ενώ η σίτιση των κρατουμένων συνεχίζεται κανονικά.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα λέμε: Στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ η Κατσέλη

Σε συμφωνία ελάχιστης προγραμματικής σύγκλισης για μία προοδευτική διακυβέρνηση κατέληξαν κατά τη σημερινή τους συνάντηση ο Αλέξης Τσίπρας και η Λούκα Κατσέλη. Τη συμπαράταξή της με τις «κοινωνικές δυνάμεις που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ», διατηρώντας την πολιτική αυτοτέλειά της, ανακοίνωσε σήμερα και η Ελληνική Οικολογική Αριστερά.

Γερμανία: Παραμένει δημοφιλής η Μέρκελ

Γερμανία: Παραμένει δημοφιλής η Μέρκελ
Εξακολουθεί να παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα της η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκέλα Μέρκελ, αν και βρίσκεται μεταξύ διασταυρούμενων πυρών στην Ευρώπη για τη στάση της στις προσπάθειες για τη διαχείριση της κρίσης χρέους στην Γηραιά Ήπειρο, όπως προκύπτει από σφυγμομέτρηση που δημοσιεύεται.

Λαφαζάνης: Θα καταργήσουμε ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ το μνημόνιο... και μην ακούτε τις μαλακί@@ Τσίπρα, Δούρου, Παπαδημούλη

Δύο ημέρες πριν την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ένα από τα κορυφαία του στελέχη κάνει λόγο για μονομερή κατάργηση του μνημονίου.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ και σε ερώτηση εάν ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρήσει στην μονομερή κατάργηση του μνημονίου είπε χαρακτηριστικά.

Μπακογιάννη: «Εξτρεμισμός και αντιφάσεις χαρακτηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ»

Εξτρεμισμός και αντιφάσεις χαρακτηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη και ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα «επειδή τον καίει η αλήθεια, ας πάρει επιτέλους καθαρή πολιτική θέση για το φαινόμενο της τρομοκρατίας».

Γιαγιά σκότωσε 82χρονο αφού τον είχε "μαγέψει" με το σεξ

Το δικαστήριο ομοφώνως την έκρινε ένοχη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση χωρίς να της αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Ισόβια κάθειρξη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε 74χρονη γυναίκα, η οποία κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία 82χρονου, στις αρχές του 2009, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Δημοσκόπηση για το πέος από το Παν/μιο Πάτρας: Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 10% διαφορά....

Καλά κρασιά...καλύτερες είναι του Μάκη που βγάζουν τους ΑΕροψεκασμένους να παίρνουν 30%...

Το εκλογικό σώμα
Από όλες τις ενδείξεις που υπάρχουν, στις εκλογές του Ιουνίου το εκλογικό σώμα που θα συμμετέχει θα είναι διαφορετικό από το εκλογικό σώμα του Μαΐου.

Πατριώτες του κώλου ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΑΕροψεκασμοί στην Λακωνία... προκειμένου να ψηφίσουν μνημονιακά κόμματα

Ψεκασμοί για αντιμετώπιση της ελονοσίας στη Σκάλα Λακωνίας - Κλειστά τα σχολεία.

Ψεκασμοί εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, σε όλες τις σχολικές μονάδες, πραγματοποιούνται σήμερα στην Σκάλα Λακωνίας, για την αντιμετώπιση της ελονοσίας. Τα σχολεία είναι κλειστά και θα επαναλειτουργήσουν, μετά την ολοκλήρωση της δράσης του φαρμάκου.

Ένας Οθωμανός εθελοντής υπερασπίζεται την πολιορκούμενη Κωνσταντινούπολη (1453)

γράφει ο Νίκος Νικολούδης, Διδάκτωρ Ιστορίας του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (σε πρώτη διαδικτυακή δημοσίευση στο http://www.istorikathemata.com/ )


Στα γεγονότα της άλωσης της Κωνσταντινούπολης, το 1453, δεν πολέμησαν μόνο οι Έλληνες εναντίον των Τούρκων, όπως ίσως πιστεύεται γενικότερα, αλλά και αρκετοί ξένοι. Ορισμένοι πολέμησαν στο πλευρό των Οθωμανών καταναγκαστικά, όπως ένα σερβικό απόσπασμα, σταλμένο από τον δεσπότη της μεσαιωνικής Σερβίας Γεώργιο Μπράνκοβιτς που ήταν υποτελής των Οθωμανών. Άλλοι πάλι...

Η Σάλμα Χάγιεκ σε ελληνικό νησί!

Για άλλη μία φορά, μια διεθνής προσωπικότητα προσέθεσε στο χάρτη των διακοπών της τη γραφική και πανέμορφη Σύμη. Αυτή την φορά, οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της εντυπωσιάστηκαν όταν το πρωινό του προηγούμενου Σαββάτου αντίκρισαν μπροστά τους της Σάλμα Χάγιεκ!

Πάντως κάποιος πρέπει όντως να τους ψεκάζει... δεν εξηγείται αλλιώς η σχιζοφρένεια

Σε πόσο ηλίθιους απευθύνεται ο Πάνος Καμμένος στο Facebook;
Κάθε μέρα είναι καλεσμένος και σε άλλο κανάλι...

Θεός ο Πάγκαλος! Σπάει αρχίδ@@

Μέχρι τώρα το έκανε από την τηλεόραση και τη Βουλή... τώρα τελευταία ανακάλυψε το twitter:

Συνεχίζεται η ελληνική υποτέλεια: «Ευχαριστώ» Παπούλια στον Ομπάμα

Αντιπροσωπεία του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου δέχθηκε την Τετάρτη στο προεδρικό μέγαρο ο Κάρολος Παπούλιας.

Στο καλωσόρισμά του προς την αντιπροσωπεία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέφερε τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό ομόλογό του, Μπαράκ Ομπάμα, «για την στήριξη που δίνει αυτή την κρίσιμη περίοδο στην Ελλάδα». [Δίνει ο Ομπάμα στήριξη χωρίς ούτε ένα δολάριο και δεν δίνουν οι Ευρωπαίοι....]

Τι εξόργισε τον Θ.Πάγκαλο - Γιατί ακύρωσε ομιλία του

Ούτε 100 άτομα δεν συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κάλεσμα του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παπανδρέου και Παπαδήμου, Θεόδωρου Πάγκαλου. Θα μιλούσε σε αίθουσα κινηματογράφου στην Καλλιθέα, καθώς βρισκόμαστε μόλις 2 εβδομάδες πριν από τις εκλογές.

Ψωμιάδης: Ο Σόρος ο βασιλιάς των κερδοσκόπων στηρίζει Τσίπρα

Δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του επικεφαλής του, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Ν.Δ. στη βόρεια Ελλάδα, Παναγιώτης Ψωμιάδης, διατυπώνοντας ερωτηματικά για την προέλευση των χρημάτων που ξοδεύει το κόμμα προεκλογικά.

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγορούμενος για τα στημένα

Το ΠΑΣΟΚ τοποθέτησε πρώτο στη λίστα των εκλογών της 17ης Ιουνίου στα Ιωάννινα τον συνεταιριστή Μιχάλη Κασσή, πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Δοξα Κρανούλας που μετέχει στο πρωτάθλημα Football League 2. Μόνο που ο συγκεκριμένος νεόκοπος πολιτικός κατηγορείται εδώ και μήνες από τη Δικαιοσύνη για συμμετοχή στα στημένα παιχνίδια του ποδοσφαίρου μαζί με τον προφυλακισμένο, για τον ίδιο λόγο, Γρηγόρη Τσακογιάννη,της ΠΑΕ Ηλιούπολης.

e-Επιλογές

Δείτε ενδιαφέρουσες αναρτήσεις φίλων:

Ο Βενιζέλος υπενθυμίζει στους δημοσίους υπαλλήλους τους δεσμούς αίματος με το ΠΑΣΟΚ: «Αδελφικοί οι δεσμοί μας με την ΑΔΕΔΥ»

[Στην ΑΔΕΔΥ πήγε ο Μπένυ προκειμένου να θυμίσει στους ΔΥ ποιος τους κρατάει ακλόνητους επί 3 χρόνια και παρά τις συνεχείς πιέσεις της τρόικα δεν έχει απολύσει κανέναν...]

Είμαστε ανοικτοί στο διάλογο για να πούμε αλήθειες, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στη διάρκεια της συνάντησής του με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ. Κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος έχει...

Διαψεύδει ο Λ. Παπαδήμος ότι ζήτησε «σκληρή δήλωση» από την Κομισιόν

Διαψεύδει ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters σύμφωνα με το οποίο δήλωση του προέδρου της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ότι «η Ελλάδα θα πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της, ή αλλιώς να φύγει από το ευρώ» προήλθε μετά από αίτημα του κ. Παπαδήμου.

Bloomberg: Στο προσκήνιο η προστασία των καταθετών σε περίπτωση ελληνικής εξόδου

Οι αδυναμίες των ευρωπαϊκών τραπεζών που σχετίζονται με την προστασία των καταθετών, ενδέχεται να έρθουν στο φως σε περίπτωση που η Ελλάδα αποχωρήσει από το ευρώ.

Σύμφωνα με το Bloomberg, τα κρατικά προγράμματα εγγύησης καταθέσεων, που ενισχύθηκαν από την ΕΕ το 2009 ώστε να διασφαλίζονται ως ελάχιστο ποσό οι 100.000 ευρώ, αφήνει τους καταθέτες με τον κίνδυνο ζημιών, σε περίπτωση που μια χώρα εγκαταλείψει το ευρώ.

Οι νεολαίοι του Άκη στο ΠΑΣΟΚ πήγαν ΣΥΡΙΖΑ!!!

Χθες 127 στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην πλειοψηφία τους είναι μέλη του Ρεύματος Νέων Σοσιαλιστών, με διαδρομή στο εθνικό συμβούλιο της νεολαίας του Κινήματος, αλλά και στο εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Το ανώτερο καθοδηγητικό όργανο μεταξύ δύο συνεδρίων. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι οι...

Αναμενόμενο: Την έκδοση του Ασάνζ στη Σουηδία αποφάσισαν οι Άγγλοι

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας αποφάσισε υπέρ της έκδοσης του Τζούλιαν Ασάνζ, ιδρυτή του ιστότοπου WikiLeaks, στη Σουηδία, όπου κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα.

Οι επτά δικαστές του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας απέρριψαν με πλειοψηφία 5-2 τον ισχυρισμό του Ασάνζ ότι το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εναντίον του δεν είναι έγκυρο.

Σεμινάρια του Άρη για το πως χάνεις δυο ταλέντα

Ακόμη ένα μάθημα για το πως μια ομάδα μπορεί να χάσει χωρίς οικονομικό όφελος κάποιους ποδοσφαιριστές της, παραδίδει η ΠΑΕ Άρης... Γιαννιώτας και Κατίδης στο σφυρί...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ποιός ζήτησε από τον Σαμαρά να χορέψουν καλαματιανό;

Ήταν ο πρεσβευτής της Δανίας στην Ελλάδα Τομ Νόρινγκ. Είπε στον Πρόεδρος της ΝΔ:

«Γνωρίζω ότι οι ρίζες σας είναι στη Μεσσηνία. Εκεί έχετε έναν χορό, τον καλαματιανό, που χορεύεται από πολλούς. Μέχρι τώρα, όμως, σε κυβερνητικό επίπεδο είχατε συνηθίσει να χορεύει μόνο ένας... Πόσο έτοιμο είναι το ελληνικό πολιτικό σύστημα για μια αλλαγή; Πόσο έτοιμος είστε να συνεργαστείτε;».

Πάγκαλος: Θέλουν να μας κυβερνήσουν μαλλιαροί, σπυριάρηδες χωρίς γραβάτα

Νέο απολαυστικό χτύπημα από το Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος αποφάσισε μεταξύ άλλων να ασχοληθεί με τα ενδυματολογικά ήθη της εποχής των ανδρών της πολιτικής, κατηγορώντας κυρίως τους νέους που πηγαίνουν στο Κοινοβούλιο χωρίς γραβάτα.

Κρήτη: Κάνει διακοπές την ώρα που ''σφάζονται''... για τα πόδια του!

Είναι 22 χρονών και δίνουν μάχη για να τον αποκτήσουν Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Ένας διεθνούς φήμης αστέρας του ποδοσφαίρου, κάνει από χθες τις διακοπές του στην Κρήτη. Ο νεαρός άσος της...

Liberation: Οι Ελληνες το παίζουν θύματα, είναι αχάριστοι - Η Τουρκία είναι καλύτερη

Με αυτή τη φωτογραφία κοσμεί το σημερινό της άρθρο η εφημερίδα Liberation η οποία περνάει γενιές δεκατέσσερις τη χώρα μας. «Η Ελλάδα έχει τάση να το παίζει θύμα και ζητάει συνεχώς χάρες με το επιχείρημα ότι αποτελεί το λίκνο του ευρωπαικού πολιτισμού» γράφει και τονίζει ότι «οι Ελληνες αρνούνται να αναγνωρίσουν ότι είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για την άθλια κατάσταση της χώρας τους».

«Δώστε χρόνο στην Ελλάδα» λένε 50 κορυφαίοι οικονομολόγοι

Έκκληση στον πολιτικό κόσμο της Ευρώπης να μην αφήσει την Ελλάδα να καταρρεύσει, απευθύνουν 50 κορυφαίοι οικονομολόγοι, πρώην πρωθυπουργοί και ευρωβουλευτές, προειδοποιώντας πως ενδεχόμενη έξοδος της χώρας από το ευρώ «θα μπορούσε να προκαλέσει την διάλυση της Ευρωζώνης, κάτι που θα οδηγούσε σε βαθιά ύφεση και θα είχε ως συνέπεια μια νέα παγκόσμια χρηματοοικονομική κρίση».

Θεσσαλονίκη: Ξύλο και δακρυγόνα στο δημαρχείο - ΜΑΤ εναντίον εργαζομένων! (βίντεο)

Εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας του δήμου αντιδρούν στην ανάθεση της αποκομιδής των σκουπιδιών σε ιδιώτες - Αυτή πάντως ήταν προεκλογική δέσμευση του δημάρχου Γ.Μπουτάρη που ενέκρινε ο λαός της Θεσσαλονίκης...

Αυτός είναι ο άστεγος που του έφαγε 75% του προσώπου ο Zombie Killer [εικόνες]

Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του θύματος του Ρούντι Γιουτζίν, αποκαλούμενου και ως Zombie Killer του Μαϊάμι, ο οποίος ακόμη χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Πρόκειται για τον -άστεγο εδώ και 30 χρόνια- 65χρονο Ρόναλντ Πόππο που συνήθιζε να κοιμάται επί χρόνια κάτω από την γέφυρα που έλαβε χώρα το έγκλημα.

Ηλιακές καταιγίδες απειλούν την καθημερινότητά μας το 2012

Επιστήμονες της NASA εντόπισαν ένα σημείο στον ήλιο (AR 1476), μήκους 100.000 χιλιομέτρων το οποίο αναμένεται να εκραγεί στο διάστημα που διανύουμε. Αυτό θεωρείται φυσιολογικό καθώς ο ήλιος εισέρχεται στην ενεργή φάση της δραστηριότητά του μετά την ενδεκαετή περίοδο που βρισκόταν “εν υπνώσει”.

Αμβρόσιος: Η Αρβελέρ έχει πνευματικό δαλτωνισμό

Στην Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ επιτέθηκε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος και της άσκησε μέσα από το μπλογκ του δριμύτατη κριτική για τις τοποθετήσεις που έχει κάνει η ίδια εναντίον της Εκκλησίας.

Ο κ. Αμβρόσιος μάλιστα κατηγορεί την κυρία Αρβελέρ πως βλέπει τα πάντα μέσα από ένα...

Ωραία η Λαγκάρντ! Παραδέχεται ότι δεν πληρώνει φόρους... εμείς όμως γιατί βγαίνουμε απ' τα ρούχα μας;

[-Αν πλήρωνε δεν θα είχε να φάει;
-Χώρια που είναι γνωστό από πέρσι με τον Στρός Καν, ότι ο Διευθυντής του ΔΝΤ δεν πληρώνει φόρους... και εμείς κάνουμε λες και ανακαλύψαμε την Αμερική
-Α, και για όσους δεν κατάλαβαν: Χθες η Λαγκάρντ ζήτησε συγγνώμη από το ΔΝΤ για την αναστάτωση που προκάλεσε και όχι από τους Έλληνες...]

Πάνω στην ώρα που νομίζαμε ότι είχε μετανιώσει για τα λεγόμενα της για την Ελλάδα, η κυρία Κριστίν Λαγκάρντ επανέρχεται προκλητική μέσω αναρτησής της στο twitter: «That's right, i dont pay taxes»! Η Γαλλίδα επικεφαλής του ΔΝΤ οι αποδοχές της οποίας ανέρχονται ετησίως στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 380.989 ευρώ παραδέχεται προκλητικά ότι αυτή δεν πληρώνει φόρους.

Ώρα για γέλιο-Τσάκας: Τώρα που πλήρωσε ο Αλαφούζος μπορώ να λέω πάλι ότι ο πρίγκηπας θα αγοράσει τον ΠΑΟ

Για τα επόμενα βήματα στην προσπάθεια του Πρίγκιπα Φεϊζάλ ώστε να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της πράσινης ΠΑΕ μίλησε στον "NOVASPORT-FM" ο Βλάσης Τσάκας.
Από τη στιγμή που η ΕΕΑ έδωσε την άδεια στον Πρίγκιπα ώστε να γίνει κάτοχος των μετοχών θα πρέπει από την πλευρά του να γίνουν οι απαραίτητης κινήσεις.

Η Γερμανία ξαναφέρνει στο τραπέζι το Ταμείο Εξαγοράς Χρέους

Του Peter Coy

Οι Γερμανοί ανατριχιάζουν στην ιδέα της κάλυψης των χρεών των μεγάλων ανοιχτοχέρηδων της Νότιας Ευρώπης, αλλά η νέα υπερμοδάτη ιδέα για το μοίρασμα του χρέους της Ευρώπης προέρχεται από... τη Γερμανία.

Δημοσκόπηση ΕΔΕ: Και εδώ πρώτη η ΝΔ με 25,6%

Μικρό προβάδισμα στην ΝΔ στην πρόθεση ψήφου αλλά μεγάλο στην παράσταση νίκης, δίνει νέα δημοσκόπηση της Ελληνικής Δημοσκοπικής Εταιρίας που έγινε την Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Μαΐου για λογαριασμό του Euro2day.

Νέα σημαντικά ευρήματα για υπερτιμολογήσεις προϊόντων από πολυεθνικές

Νέα σημαντικά ευρήματα έχουν στα χέρια τους τα στελέχη της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, που αφορούν παραβιάσεις στις ενδοομιλικές συναλλαγές.

Το άγνωστο τηλεφώνημα Παπαδήμου στον Μπαρόζο αποκαλύπτει το Reuters

O πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος άσκησε πιέσεις στην ΕΕ να κάνει σκληρές δηλώσεις για την ανάγκη τήρησης του Μνημονίου, αποκαλύπτει άρθρο-ανάλυση του πρακτορείου Reuters. Η ανάλυση εξετάζει την δύσκολη θέση που βρίσκονται οι ευρωπαίοι ηγέτες που, όπως γράφει, περπατούν σε τεντωμένο σχοινί.

Ποια είναι η ΣΥΡΙΖΑία υπουργός, Α. Κιάου, που έκανε μπάχαλο τις Πανελλαδικές

Οταν η άγνωστη, στο ευρύ κοινό, δικηγόρος και φιλικά προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ Αγγελική Κιάου εκλήθη να αναλάβει το υπουργείο Παιδείας στην κρίσιμη συγκυρία των Πανελληνίων εξετάσεων κανείς δεν φανταζόταν ότι σε μια εβδομάδα θα γίνονταν τόσα πολλά λάθη και αστοχίες !

Ο Μπουτάρης χτίζει σπίτι στα Σκόπια

Μουσείο και κατοικία 30 δωματίων ετοιμάζει στη γειτονική χώρα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Οι σχέσεις του κ. Μπουτάρη με τους Σκοπιανούς ήταν πάντα καλές, καθώς όπως σημειώνει το σκοπιανό δίκτυο “kanal 5” ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατάγεται από την πόλη Krucevo.

Βίντεο: Ακόμα τρέχει η ιταλίδα που έζησε το σεισμό

Δείτε το:

Σύγκριση των θέσεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε 10 βασικά ζητήματα

Δείτε τις:

ΒΙΝΤΕΟ: Ποιος είναι πιο έξυπνος; Ο ηλίθιος που βάζει σχόλια επι 5 λεπτά ή εγώ που του τα σβήνω με ένα κλικάκι;

Απόλαυση ο ηλίθιος που νομίζει ότι χαλιέμαι :)



Βίντεο: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από τους ΣΥΡΙΖΑίους για τους υποστηρικτές της 17Ν

Δείτε τον κόρη του Κωνσταντόπουλου (δεν υπάρχει οικογενειοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ...):

Τρικυμία εν κρανίω: Τελικά τι θές ρε Έλληνα;

-Τα λεφτά μου. Τη σύνταξή μου, το μισθό μου. Αυτά που μου μείωσαν κι ακόμα παραπάνω.
-Και που θα τα βρει το κράτος να στα δώσει;
-Δεν ξέρω... από τις μίζες που έπαιρναν τα λαμόγια.

Οι Ευρωπαίοι γνωρίζουν οτι με τις δηλώσεις τους ενισχύουν τον ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό και τις κάνουν

Άπαντες στην χώρα παραδέχονται οτι δηλώσεις σαν αυτές της Λαγκάρντ και των Μέρκελ-Σόιμπλε ενισχύουν την Αριστερά και τον Αλέξη Τσίπρα. Για να καταλάβεις, όμως, το σκεπτικό του καθενός πρέπει να γνωρίζεις σε ποια λογική βαδίζει. Δεν μπορώ να πιστέψω οτι όλοι οι παραπάνω είναι ηλίθιοι ή άμαθοι απο προεκλογικές εκστρατείες, πολιτικοί είναι και αυτοί και καλύτεροι απ' τους δικούς μας. Άρα ποιο είναι το πραγματικό τους κίνητρο και γιατί μας βομβαρδίζουν καθημερινά με σκληρές δηλώσεις περί ''ελληνικής υποταγής αλλιώς.....'';

Βίντεο από το χθεσινό σεισμό στην Ιταλία

Δείτε τα:

ΕΣΡ: Δεν είναι υποχρεωμένα τα κανάλια, ούτε ο Πρετεντέρης, να προβάλλουν βουλευτές

Μία νέα οδηγία εξέδωσε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, σχετικά με την ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της προεκλογικής περιόδου των βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου, μετά την έγγραφη καταγγελία της Χρυσής Αυγής, την επίσημη διαμαρτυρία από το ΚΚΕ για μη τήρηση των κανόνων της πολιτικής πολυφωνίας και τις τσιρίδες του αργόμισθου Κουίκ των 56.000 επειδή δεν τους καλεί ο Πρετεντέρης.

Στο Πειθαρχικό του Κορυδαλλού ο Άκης για χρήση κινητού

Ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος έκανε χρήση κινητού στις φυλακές Κορυδάλλου όπου και κρατείται και για αυτό παραπέμπεται στο Πειθαρχικό των φυλακών. Όταν σωφρονιστικός υπάλληλος εντόπισε τον πρώην υπουργό να κάνει χρήση κινητού, γεγονός που δεν επιτρέπεται από το Σωφρονιστικό Κώδικα, το ανέφερε στον διευθυντή των φυλακών ο οποίος τον παρέπεμψε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Κορυδαλλού.

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Από ποιά δημοσκοπιά το βλέπεις

Δείτε το:

Δημοσκόπηση GPO: Ξανά πρώτη η ΝΔ με 23,4% (κάρτες)

Ενα προβάδισμα του 1,3% φαίνεται να διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, στη νέα δημοσκόπηση της GPO. Τα δύο κόμματα συγκεντρώνουν 23,4% και 22,1% αντίστοιχα.