01 Ιουνίου 2012

Ούτε στις ΗΠΑ δεν μπορούν οι μαντραχαλάδες να απολαύσουν το σεξ με τις δασκάλες: Καθηγήτρια κατηγορείται για βιασμό 16χρονου μαντράχαλου

Ένα σκληρό μάθημα δίδαξαν οι αστυνομικοί σε μια φιλόλογο, απαγγέλλοντας της κατηγορίες για βιασμό, επειδή είχε επανειλημμένες σεξουαλικές επαφές με μαθητή της εντός του σχολείου, αφού πρώτα του έδινε μαριχουάνα.

Β.Αγγελόπουλος (Διοικούσα του ΣΥΡΙΖΑ): Η 17Ν απέτυχε γιατί δεν τους σκότωσε όλους και δεν βρήκε μιμητές!!!

Ο Βενιος Αγγελόπουλος (τέρμα αριστερά, στη μέση ο φίλος του Γιωτόπουλος και δεξιά οι αδελφοί Ξηρού), μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν από τους πρώτους μάρτυρες υπεράσπισης της 17Ν. Μεταξύ άλλων είχε καταθέσει και τα εξής εντυπωσιακά, όπως αποδεικνύεται από τα πρακτικά της δίκης:

No Spain, no pain

Έφυγε το "S" από την Ισπανία και έμεινε το pain (πόνος):

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ λέμε: Δείτε πως μπήκε ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα στην Αθηναϊδα, όπου ανακοίνωσε το πρόγραμμά του

Δείτε την αποκλειστική φώτο:

Bloomberg: Εμάς μας στέλνει στη δραχμή και στους δικούς του κόβει την Coca Cola...

Την πρόθεση του να απαγορεύσει την πώληση των αναψυκτικών στα εστιατόρια και τα σινεμά της πόλης, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Μετά την απαγόρευση του καπνίσματος στους δρόμους και τα ακόρεστα λιπαρά οξέα από τα εστιατόρια της μεγαλύτερης πόλης της Αμερικής, ο Μάικλ Μπλούμπεργκ, σειρά έχουν τα ζαχαρούχα αναψυκτικά

Δημοσκόπηση: Δύο διαφορετικές Ελλάδες...

Προβάδισμα της ΝΔ στην επαρχία και αντίστοιχο προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική δείχνει η δημοσκόπηση της Marc για τον ALPHA.

Σύμφωνα με την πρόθεση ψήφου με βάση την περιφέρεια, η ΝΔ προηγείται στην επαρχία με 27,6% έναντι 23,7%, ενώ στο Λεκανοπέδιο προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 25,5% έναντι 22,7% της ΝΔ.

Τσίόδρας για τις ασκήσεις του Bloomberg με τη δραχμή

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τσιόδρας με αφορμή ασκήσεις προσομοίωσης σχετικά με το νόμισμα της Ελλάδας που είδαν το φως της δημοσιότητας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Βιετνάμ 40 χρόνια μετά: Το κορίτσι που δεν ξέφυγε ποτέ από τη φρίκη του πολέμου

Ο τρόμος στο πρόσωπο του κοριτσιού που έτρεχε γυμνό στη μέση του δρόμου για να γλιτώσει ενώ οι Αμερικανοί ισοπέδωναν το χωριό της με βόμβες ναπάλμ άλλαξε την κρίση της παγκόσμιας κοινής γνώμης για τον πόλεμο του Βιεντάμ. Σαράντα χρονιά μετά η Kim Phuc μιλά για την ημέρα που στοίχειωσε τη ζωή της.

Δίκαιη δίκη ζητάει ο Άκης... δηλ. τι εννοεί; Να τον δικάσει κανας Γιάννος;

Έκκληση προς όλους να συμβάλλουν στην διατήρηση των όρων της δίκαιης δίκης στην υπόθεση του πρώην υπουργού ζητούν οι δικηγόροι του Άκη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυς Σταμάτη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των δικηγόρων του ζευγαριού:

Το μεσημέρι το εξήγγειλαν, το βράδυ το ακύρωσαν: Δούρου ακυρώνει Τσίπρα

Διαφοροποίηση και παραδοχή υπήρξαν μετά την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ  από τον Α. ΤΣΙΠΡΑ. Η υποψήφια βουλευτής Ρένα Δούρου μιλώντας στον Real Fm 97.8 και αναφερόμενη στα επιδόματα ανεργίας είπε χαρακτηριστικά:

Δημιουργία Ξανά!: Τι το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ το δάνειο των έξι εκ. ευρώ από την Εθνική;

Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Δημιουργία Ξανά! αναφορικά με το οικονομικό πρόγραμμα που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνοντας πως το κόμμα πρέπει να δώσει εξηγήσεις τι έκανε με τα χρήματα που δανείστηκε από την Εθνική Τράπεζα, πέραν της κρατικής επιχορήγησης.


Ψάχνουν καταθέσεις 850 εκατ. δολαρίων που «χρεώνουν» στον Άκη

Στην… αναζήτηση «κρυμμένου θησαυρού ;» του Άκη Τσοχατζόπουλου εξακολουθούν να βρίσκονται οι εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές, καθώς εμπιστευτικές πληροφορίες που έφτασαν στο ΣΔΟΕ ανέφεραν ότι ο πρώην υπουργός διατηρεί λογαριασμό στην ελβετική Τράπεζα UBS, ύψους 850.000.000 δολαρίων και ότι μεγάλο μέρος του προσωπικού του αρχείου μεταφέρθηκε νύχτα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Washington Post: Το ΔΝΤ εξετάζει το κόστος της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ

Τον ισχυρισμό ότι η προοπτική εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ μετατρέπεται από ενδεχόμενο σενάριο σε απειλή, λαμβάνουν πλέον σοβαρά υπόψη τους το ΔΝΤ και η ΕΚΤ. Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε άρθρο της Washington Post το ΔΝΤ στις πρόσφατες αναλύσεις του έχει αρχίσει να συνυπολογίζει το κόστος της ενδεχόμενης απομάκρυνσης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Σε 33χρονο Κινέζο ανήκουν τα μέλη που εστάλησαν σε διάφορα σημεία του Καναδά

Σε έναν 33χρονο Κινέζο φοιτητή του πανεπιστημίου Κονκόρντια του Μόντρεαλ ανήκουν τα ακρωτηριασμένα μέλη που εστάλησαν με το ταχυδρομείο σε διάφορα σημεία της καναδικής πρωτεύουσας, μεταξύ αυτών και στο Συντηρητικό Κόμμα του Καναδά.

Η Δραπετσώνα γίνεται... Μονακό - Έρχεται η Formula 1 στην Ελλάδα;

Στο Μονακό, με σκοπό την προώθηση της ελληνικής υποψηφιότητας για αγώνες F1 στην περιοχή της Δραπετσώνας, βρέθηκε το «DielpisFormula1».

Το Σάββατο 26 Μαΐου 2012, υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Μπέρνι Εκλεστοουν και του μελετητή της πρότασης Dielpis-Formula1, Θανάση Παπαθεοδώρου όπου συζητήθηκε η πρόταση για τη Δραπετσώνα, ο τρόπος υλοποίησης και φυσικά η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, η οποία θεωρείται άρρηκτα συνδεδεμένη με την εξέλιξη της υποψηφιότητας.

Η δολοφονία 4 ψυχών στην Μαρφίν έγινε "υπόθεση της 5ης Μάη 2010"!!!

Τελικά ποιες είναι οι δολοφονικές ιδεολογίες; Αυτές που γεμίζουν με μίσος, οπλίζουν τα χέρια και δημιουργούν δολοφόνους και τρομοκράτες. Είναι αυτές που μας λέει το σύστημα μέσα από τα ΜΜΕ και το "πολιτικά ορθό" φάσμα ή είναι εκείνες που μας παρουσιάζουν ως ανθρωπιστικές και "αγαπησιάρικες";

Γιατί πάντα χαϊδεύουν και καλύπτουν τους δήθεν επαναστάτες και ποτέ μα ποτέ δεν χρεώνουν την ιδεολογία τους για τα εγκλήματα τους, την ώρα που....

Ο Αλέξης Τσίπρας χρειάζεται μαθήματα οικονομίας, λένε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Σεμινάρια διπλωματίας και μαθήματα οικονομίας χρειάζεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος, σχολιάζοντας το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας.

Βίντεο: Άδωνις vs. Ούρφ

Δείτε το "διάλογο" του Ά. Γεωργιάδη με έναν εκπρόσωπο των αναρχικών που αυτοαποκαλείται Ούρφ:

Ν.Δ.: «Συνονθύλευμα εξαγγελιών» το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Για «συνονθύλευμα εξαγγελιών» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, σε δήλωσή του σχετικά με τις εξαγγελίες που έκανε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας.

Αναλυτικά, στην δήλωσή του ο κ. Μιχελάκης αναφέρει:

Δεν έγινε καμία γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα, δηλώνει ο Νίκολιτς

«Δεν υπήρξε καμιά γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα. Είναι πολύ δύσκολο να αποδοθούν κατηγορίες και να αποδειχθεί ενώπιον δικαστηρίου ότι ένα γεγονός είχε τη μορφή μιας γενοκτονίας» δήλωσε ο Τόμισλαβ Νίκολιτς την επομένη της ορκωμοσίας του στην προεδρία της Σερβίας.

Αποδοκίμασαν τον Πάγκαλο σε χωριό της Κρήτης

Το γύρο της Ελλάδος κάνει το έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε κατοίκους στο χωριό Αρχάνες στον νομό Ηρακλείου και το Θεόδωρο Πάγκαλο. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος και ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού-Βενιζελείου Νοσοκομείου, Νίκος Κοκκίνης, ο οποίος είναι στενός φίλος αλλά και παλαιός συνεργάτης του πρώτου, έκαναν βόλτα στο χωριό και μετά κάθισαν σε ένα από τα καφενεία του χωριού.

Σε 129 υποθέσεις, αστυνομικοί, εφοριακοί και πολεοδόμοι οργίαζαν

Στο πρώτο τετράμηνο του 2012, έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βάρος 21 ατόμων και έχουν συλληφθεί 17. Περί τις 130 ποινικές διώξεις (σσ. 129) ασκήθηκαν μέσα στο 2011 από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, σε βάρος δημοσίων υπαλλήλων (αστυνομικών, εφοριακών και υπαλλήλων πολεοδομιών) για διαφθορά, χρηματισμό κ.λπ. αδικήματα, ενώ έγιναν 38 συλλήψεις.

Είπε στο twitter ότι είναι άθεος και κινδυνεύει με 1,5 χρόνο φυλακή! Που αλλού στην πρότυπο Τουρκία...

Tweet και... μήνυση
Η δήλωση του ότι είναι άθεος αλλά κυρίως τα καυστικά σχόλια του για το κάλεσμα του μουεζίνη από τους μιναρέδες της Πόλης, έστειλαν τον παγκοσμίου φήμης Τούρκο πιανίστα, Φαζίλ Σάι, στο δικαστήριο βάσει του άρθρου 216 του ποινικού κώδικα για προσβολή των θρησκευτικών δικαιωμάτων.


"Ο Λαλιώτης μας συγχαίρει για την πορεία μας και κάνει παρατηρήσεις"!!

Ο συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος δεν ήταν στη σημερινή παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθηναΐδα. «Δεν έχει έρθει» με διαβεβαίωσε συνεργάτης του Τσίπρα εξηγώντας: «Και τον Φωτόπουλο και τον Μπαλασόπουλο, τους κράτησε εκτός ο Σπύρος Παπασπύρος για να παλέψουν για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ». Όσο για τον Λαλιώτη;

ΝΔ: Εθνικός στρατηγικός σχεδιασμός για τον Τουρισμό (βίντεο)

Μετά τις ανακοινώσεις Τσίπρα... η Δραχμή εμφανίστηκε στις ισοτιμίες του Bloomberg!!!

Ερωτηματικά και ανησυχία προκαλούνται από την εμφάνιση της δραχμής στους πίνακες συναλλάγματος του Bloomberg, κάτι που ωστόσο πρόκειται για εσωτερικό τεστ της εταιρείας όπως αναφέρουν τουλάχιστον τα διεθνή ΜΜΕ.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ: Ξανά ο Πύρρος Δήμας θα κάνει το πρόβατο...

Δύο αλλαγές σε σχέση με το ψηφοδέλτιο της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης έχει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Οι αλλαγές στο ψηφοδέλτιο που έδωσε στη δημοσιότητα το Κίνημα, αφορούν στην ένατη και τη δωδέκατη θέση. Συγκεκριμένα...

Ρε τους μαλάκ@@ τους Ιρλανδούς! Με 60,3% αποδέχθηκαν τον Ευρωπαϊκό οικονομικό έλεγχο...

Με ποσοστό 60,3%, ενέκριναν οι Ιρλανδοί το Δημοσιονομικό Σύμφωνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσερχόμενοι στο δημοψήφισμα.

Η συμμετοχή στην διαδικασία ανήλθε στο 50% και το αποτέλεσμα χαιρέτησε και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, μέσω του λογαριασμού του στο twitter ο οποίος είπε πως...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.Ο ΤΣΙΠΡΟΘΕΟΣ?

  Μεταξύ των άλλων που είπε σήμερα ο ΘΕΟΣ,( λέγε με Τσίπρα).

 Κατάργηση σε όλα τα χαράτσια για τους μη έχοντες
- Μερική ή ολική διαγραφή χρεών σε υπερχρεωμένα νοκοκυριά

πως το ξέρεις ρε ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΕ ποιοί είναι οι ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ.
    -από τις φορολογικές δηλώσεις ?
    -θα κάνεις κατ οίκον επίσκεψη?
    -θα ρωτάς τον αρμόδιο δήμαρχο?
    -θα ζητάς χαρτί υπακοής στο κόμμα?
  Γιατί στο μόνο κατά κάποιο τρόπο αξιόπιστο ντοκουμέντο,που είναι οι φορολογικές δηλώσεις,θα δεις ιατρούς,δικηγόρους,υδραυλικούς,ηλεκτρολόγους κ.α.,να έχουν μικρότερα εισοδήματα και από συνταξιούχους του ΟΓΑ.
  στα δε υπερχρεωμένα νοικοκυριά!!!
   ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ.
  και πως θα διακρίνεις την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
  μάλλον θα έχουμε επανάληψη της δεκαετίας του ΄80.Τότε που το ΠΑΣΟΚ δικαίωνε τους ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝΤΕΣ.
  Ευτυχώς υπάρχει ελπίδα ακόμα.
  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ Super 3D... μην το χάσετε

Δείτε το βίντεο:

Όλες οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών με μια ματιά

Δείτε τις αναλυτικά:

Αντώνης Σαμαράς: «Επισπεύδεται(!) η ανακήρυξη της ΑΟΖ»...

Της Ζέζας Ζήκου
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ενα ελληνικό Μνημόνιο εξόδου της χώρας από την κρίση, είναι εθνικώς αναγκαίο για την επιβίωσή μας. Το δικό του το εξήγγειλε χθες ο Αντώνης Σαμαράς. Οι 17 προτάσεις από τις 18 -που αποτελούν τα μέτρα επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της Ε.Ε. από τον Αντώνη Σαμαρά- με αφήνουν παγερά αδιάφορη. Ομως, στο εθνικό σχέδιο σωτηρίας της χώρας που παρουσίασε, περιλαμβάνεται στον αριθμό 18 το μέτρο της επίσπευσης της ανακήρυξης της ΑΟΖ με στόχο να αξιοποιηθεί ο υποθαλάσσιος ενεργειακός μας πλούτος.

Βουλγαράκης: Συμφωνώ με τον Καραμανλή και στηρίζω ΝΔ και Σαμαρά

Υπέρ της σημερινής παρέμβασης  Καραμανλή,  να υπερψηφισθεί  η ΝΔ και να μην στραφεί η ψήφος σε άλλα κόμματα της Κεντροδεξιάς, τάχθηκε πριν από λίγο ο Γιώργος Βουλγαράκης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.  

Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ "ξεπαγώνει" μεγάλα έργα - 1.000 νέες θέσεις εργασίας

Τη διάθεση 180,9 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή της οδικής αρτηρίας που θα συνδέει την περιοχή του Ακτίου με τον δυτικό άξονα Βορρά- Νότου στην Ελλάδα, ενέκρινε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Υπολογίζεται ότι θα δημιουργηθούν περίπου 1.000 θέσεις εργασίας.

Καμμένος: Παραδέχεται την ορθότητα της δήλωσης Καραμανλή ότι ψήφος υπερ του πάει στον ΣΥΡΙΖΑ Καραμανλή

«Δεν θέλω να σχολιάσω τη δήλωση του Κώστα Καραμανλή» ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφερόμενος στην παρέμβαση του τέως προέδρου της Ν.Δ. Και πρόσθεσε: «Παρ’ όλα αυτά δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά τα όσα είπε...

Καμμένος: Παραδέχεται την ορθότητα της δήλωσης Καραμανλή ότι ψήφος υπερ του πάει στον ΣΥΡΙΖΑ Καραμανλή

«Δεν θέλω να σχολιάσω τη δήλωση του Κώστα Καραμανλή» ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφερόμενος στην παρέμβαση του τέως προέδρου της Ν.Δ. Και πρόσθεσε: «Παρ’ όλα αυτά δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά τα όσα είπε...

Συνάντηση Αντ. Σαμαρά με εκπροσώπους του τουριστικού τομέα

Ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους φορέων του τουρισμού και σε δηλώσεις του τόνισε πως η έξοδος από την ευρωζώνη θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και στον τουρισμό.

Επανέλαβε δε πως η μονομερής καταγγελία της δανειακής σύμβασης σημαίνει ουσιαστικά και την έξοδό μας από το ευρώ.

Βερολίνο: «Ναι» σε παράταση για Ισπανία

Υπέρ της πρότασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να δοθεί περισσότερος χρόνος στην Ισπανία για να εξυγιάνει τα δημοσιονομικά της τάχθηκε σήμερα η γερμανική κυβέρνηση, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι οι αγορές σύντομα θα τιμήσουν «την αποφασιστικότητα» της Μαδρίτης να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις.

Σαμαράς: Ο Τσίπρας έχει κρυφή ατζέντα

Δριμεία επίθεση άσκηση ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσιάστηκε την Παρασκευή, χαρακτηρίζοντάς το τυχοδιωκτικό, χωρίς καμία κοστολόγηση, τα οποία αποκαλύπτουν κρυφές ατζέντες.

Παπαρήγα: «Περιμέναμε Σοβιέτ απ' τον Αλέξη, αλλά ακούσαμε εξαγγελίες τύπου ΠΑΣΟΚ»

Ειρωνικά αντιμετώπισε την ανακοίνωση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ η Αλέκα Παπαρήγα: «Ακούγαμε και εμείς για πρόγραμμα τύπου Σοβιέτ, που θα έβαζε σε πανικό τους καπιταλιστές. Μέχρι και εμείς είχαμε τρομάξει κατά κάποιο τρόπο με τις πληροφορίες για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ» είπε η Αλέκα Παπαρήγα.

Τσίπρας: Λεφτά υπάρχουν: Ολική ή μερική διαγραφή των δανειακών υποχρεώσεων των υπερχρεωμένων νοικοκυριών-επιχειρήσεων... είμαστε όλοι υπερχρεωμένοι

[Αλέκο μαζί σου!!! "Είμαστε όλοι υπερχρεωμένοι" κατ' αντιστοιχία του "Είμαστε όλοι Έλληνες"... βέβαια ο Αλέκος είπε δυο τρεις φορές ότι οι Τράπεζες που θα κρατικοποιήσει θα χρηματοδοτούνται από το ΕΤΧΣ... δίκιο έχει γιατί θα πει στη Μέρκελ: "Σκάσε μωρή που θες και μνημόνιο και βάλε καμιά 50αρία δις ευρώ στο Ταμείο για να χαρίσω τα δάνεια"]

Ως «επεξεργασμένο και συγκεκριμένο, σύγχρονο πολιτικό σχέδιο» της Αριστεράς που εγγυάται την έξοδο της χώρας από την κρίση, και την παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας με παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ενωση, χαρακτήρισε το νέο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας.

Πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ κοστίζει μόνο 500 τρις δραχμές: Έτοιμα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων! Δείτε τα

Δεν λένε ότι λεφτά υπάρχουν και δεν υπόσχονται ότι ο δρόμος που δείχνουν θα είναι εύκολος για το λαό είπε ο Α. Τσίπρας στην ανακοίνωση του οικονομικού προγράμματος του κόμματός του:


αλλά:

Το μισό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ "κλεμμένο" από τη ΝΔ

Δείτε ποιες θέσεις της ΝΔ παρουσίασε ο Τσίπρας με το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ... και όχι ότι απαγορεύεται αλλά να μη νομίζουν μερικοί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λέει κάτι άλλο. Δείτε πχ. τι ανακοίνωσε σήμερα:

ΠΛΕΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ

 Να-να και τα πρώτα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΑΝΙΦΕΣΤΑ.
 Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του επισημαίνει.

  «Ο ΣΥΡΙΖΑ διευκρινίζει ότι η παρουσία στελεχών μας στο ίδιο «τραπέζι» τηλεοπτικού διαλόγου με μέλη της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής δεν είναι δική μας επιλογή, αλλά απόρροια του εκλογικού νόμου και των διατάξεων του ΕΣΡ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπαίνει σε πολιτικό διάλογο με την Χρυσή Αυγή . Δεν τους αναγνωρίζουμε ως πολιτικό κόμμα ούτε καν ως πολιτικό αντίπαλο. Οι καταδίκες στελεχών τους για εγκληματικές ενέργειες, οι δολοφονικές επιθέσεις κατά μεταναστών, αριστερών αγωνιστών και συνδικαλιστών αποδεικνύουν – για άλλη μια φορά – ότι τα χιτλερικά σύμβολα και οι ακραία ρατσιστικές ιδέες, καλύπτουν συμμορίτικες πρακτικές βίας και απειλής κατά και των πιο στοιχειωδών δημοκρατικών ελευθεριών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται για την υπεράσπιση των δημοκρατικών και πολιτικών ελευθεριών απέναντι στην ακροδεξιά απειλή.»
 δεν αναγνωρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
 και τι θα κάνετε ρε ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ?
  θα τους καταργείσετε?με ποια δικαιολογία.
  Αφού αυτοί είναι πιο ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ από εσάς.
  Έρε γλέντια που θα έχουμε.Συνεχίστε να λέτε ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

 ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ.

Με τον αδερφό του Sarkozy έχει δεσμό η Mary Kate Olsen

Τι και αν είναι αυτός 42 και εκείνη 25 ετών; Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά (και καλά κάνει). Με τον αδερφό του πρώην Γάλλου πρόεδρου Nicolas Sarkozy, Olivier, θέλουν οι φήμες να διατηρεί σχέση η Mary-Kate Olsen.

«Έλληνες, τι κάνατε τα δισεκατομμύρια μας»;

Αυτός είναι ο τίτλος της Bild, που γράφει πως ελάχιστα από τα χρήματα των δυο πακέτων βοήθειας έφτασαν στα χέρια των Ελλήνων πολιτών. «Μια χώρα πριν από την κατάρρευση. Έλληνες, τι κάνατε τα δισεκατομμύριά μας» είναι ο τίτλος του άρθρου της γερμανικής εφημερίδας.

«Φέρτε την Ελλάδα στο γκρεμό», γράφει το στέλεχος του Reuters, Χιούγκο Ντίξον

«Μόνο εάν φθάσει στο γκρεμό η χώρα τους, οι Έλληνες θα υποστηρίξουν μια κυβέρνηση που θα συνεχίσει το απαιτούμενο σκληρό πρόγραμμα», υποστηρίζει ο Χιούγκο Ντίξον, υπεύθυνος του τμήματος άρθρων γνώμης του πρακτορείου Reuters.

Οπαδός εισέβαλε στο γήπεδο και σκόραρε με εκτέλεση φάουλ! [βίντεο]

Η Μπουντόσνοστ κατάκτησε το πρωτάθλημα στο Μαυροβούνιο παρά την εντός έδρας ήττα της από την Λόβκνεκ, όμως την παράσταση στο τελευταίο πανηγυρικό παιχνίδι κατάφερε να κλέψει ένας οπαδός των γηπεδούχων.

Εικόνες από την Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα μετά τη σύλληψη μουσουλμάνας που φορούσε νικάμπ

Διαδηλωτές έριξαν κάδους απορριμμάτων και μεταλλικά κιγκλιδώματατα εναντίον αστυνομικού τμήματος στις Βρυξέλλες χθες τη νύχτα μετά τη σύλληψη μουσουλμάνας, η οποία αρνήθηκε να βγάλει το νικάμπ, μεταδίδουν σήμερα τα βελγικά ΜΜΕ.

Κύπρος: Εκτός κατηγορητηρίου για την έκρηξη στο Μαρί ο Π. Τσαλικίδης

Λόγω μη έκδοσής του από την Ελλάδα.

Το όνομα του τέως αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Πέτρου Τσαλικίδη θα αφαιρεθεί από το κατηγορητήριο στη δικαστική ποινική υπόθεση για τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», μετά την απόφαση των εισαγγελικών αρχών της Θεσσαλονίκης ότι δεν μπορεί να εκδοθεί στις κυπριακές αρχές.

Κ. Καραμανλής: Στηρίξτε ΝΔ-Ψήφος σε μικρά κεντροδεξιά κόμματα ισοδυναμεί με ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ

Με δήλωση του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κάλεσε του πολίτες να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία επισημαίνοντας ότι η ψήφος σε μικρότερους σχηματισμούς της κεντροδεξιάς στην ουσία ισχυροποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ.Καραμανλής τόνισε πως υπάρχει όσο ποτέ ανάγκη να εξασφαλιστεί πολιτική σταθερότητα, καθώς η Ελλάδα πρέπει να αποφύγει μια ακόμη πιο οδυνηρή περιπέτεια.

Ολόκληρη η δήλωση του Κώστα Καραμανλή:

Για την ΑΕΚ ρε γαμώτο...-Έπεσε από το πλοίο στη θάλασσα!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα ανοιχτά του νησιού όταν ξαφνικά, ένας από τους επιβάτες του «Blue Star Naxos» άρχισε να φωνάζει συνθήματα υπέρ της ΑΕΚ και του Ντέμη Νικολαϊδη. Την αρχική έκπληξη των επιβατών, διαδέχτηκε η αγωνία, καθώς ο επιβάτης βγήκε στο κατάστρωμα του πλοίο και βούτηξε στη θάλασσα!

Παρασκευή+13: «Πρώτο κόμμα οι αναποφάσιστοι: 19,2%»

Με τον τίτλο «Πρώτο κόμμα οι αναποφάσιστοι: 19,2%» κυκλοφορεί η εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκευή+13».

Η εφημερίδα δημοσιεύει την τελευταία έρευνα πριν από την κάλπη. Στους υπότιτλους αναφέρεται: Πρόθεση ψήφου: ΣΥΡΙΖΑ 18,3%, ΝΔ 18%, ΠΑΣΟΚ 10% - Παράσταση νίκης: Πρώτη η Ν.Δ. 33,8% - Δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ με 25,6%-διαφορά 8,2% - Να επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο.

Σε 4 δισ. ετη θα συγκρουστούν ο Γαλαξίας και η Ανδρομέδα (βίντεο)

Ο Γαλαξίας μας και ο κοντινός γαλαξίας της Ανδρομέδας βρίσκονται σε πορεία μετωπικής σύγκρουσης που αναμένεται να γίνει σε τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια, ανακοίνωσαν Αμερικανοί επιστήμονες μετά από συστηματική έρευνα με τη χρήση του τηλεσκοπίου Hubble.

Άντε γαμηθεί@@ ρε παλιοαδερφές-BBC: H ευρωζώνη θα ξεράσει την Ελλάδα σαν χαλασμένο κεμπάπ (βίντεο)

Αήθη επίθεση κατά της χώρας μας και της ελληνικής οικονομίας εξαπέλυσε ο Τζέρεμι Πάξμαν, παρουσιαστής της εκπομπής του BBC Newsnight.Στη διάρκεια της εκπομπής με θέμα την ευρωζώνη και την ελληνική κρίση, με καλεσμένους σχολιαστές τον...

Γερμανία: Ο Γκάουκ πήρε πίσω το "το Ισλάμ ανήκει στη Γερμανία"-Αντιδράσεις μουσουλμάνων

Ο πρόεδρος της Γερμανίας Γιοάχιμ Γκάουκ προκάλεσε αντιδράσεις μουσουλμανικών οργανώσεων αφού, σε συνέντευξή του, απέρριψε την άποψη του προκατόχου του ότι το Ισλάμ «ανήκει» στη χώρα. Πολλοί συντηρητικοί είχαν εξοργιστεί όταν ο Κρίστιαν Βουλφ, τότε πρόεδρος, είπε σε μια εθνική εορτή της Γερμανίας τον Οκτώβριο του 2010 ότι «ο Χριστιανισμός ανήκει στη Γερμανία χωρίς καμία αμφιβολία. Ο Ιουδαϊσμός ανήκει χωρίς καμία αμφιβολία. Αλλά τώρα, και το Ισλάμ ανήκει» στη Γερμανία.

Εξαλλη η Σεγκολέν Ρουαγιάλ για τη σύγκριση με τη νέα σύντροφο του Ολάντ

Τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ, μπορεί να την πει κανείς δύο φορές χαμένη, μία από την παλιότερη εκλογική αναμέτρηση για την Προεδρία της Γαλλίας, όταν έχασε από τον Νικολά Σαρκοζί και μία ως παρ' ολίγον Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

«Εγκρίνεται το Δημοσιονομικό Σύμφωνο» λένε ιρλανδικές κυβερνητικές πηγές

«Ναι» στο Δημοσιονομικό Σύμφωνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης φαίνεται πως είπαν οι Ιρλανδοί, σύμφωνα τουλάχιστον με κυβερνητικές πηγές, οι οποίες δηλώνουν ότι το «ναι» θα φτάσει στο 60%. Σε επίπεδα ρεκόρ η αποχή.

«Αντιμνημόνιο» Σαμαρά με 18 μέτρα ανάπτυξης και στήριξης

Το δικό του «αναπτυξιακό Μνημόνιο» παρουσίασε χτες ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς. Πρόκειται για ένα σχέδιο κυρίως φοροελαφρύνσεων και μερικών παροχών αλλά και μέτρων για την στήριξη της επιχειρηματικότητας. Χαρακτηριστική είναι η εξαγγελία του ότι θα έχουν δημιουργηθεί 150.000 νέες θέσεις εργασίας μέσα σε ένα χρόνο αν εκμεταλλευτούμε σωστά τα Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Τα πρώτα θετικά σημάδια της επαναδιαπραγμάτευσης από τις χθεσινές προτάσεις Σαμαρά

Του Παναγιώτη Μπουσμπουρέλη

Από τις πιο κρίσιμες ημέρες του προεκλογικού πολέμου είναι η σημερινή, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιοποιεί το επίσημο οικονομικό του πρόγραμμα με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Ο Αντώνης Σαμαράς με μια σειρά εύστοχων προτάσεων στα 18 σημεία ανέβασε τον πήχη, καθώς έδειξε ότι η Νέα Δημοκρατία ξύπνησε σε βασικά θέματα της οικονομίας που αναζητούν λύσεις. Αυτό δεν αναιρεί ότι η επιδείνωση των πραγματικών δεδομένων είναι τεράστια και η προεκλογική περίοδος έχει κάνει ήδη ζημιά.

Όλες οι σημερινές δημοσκοπήσεις

Δείτε τις:

ΙΝΤΑ ΜΩΡΕ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ

  Χρησιμοποιώ την ατάκα του Παπαμιχαήλ από μια ταινία του,απαντώντας στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ κ.Καμμένο .
  Ο πρόεδρος λοιπόν σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ διερωτήθηκε "ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ "και κάλεσε τους εισαγγελείς να τον συλλάβουν.
  Μα αγαπητέ μου Πάνο γιατί πάντα ομιλείς σε τρίτο πρόσωπο και δεν κάνεις το αυτονόητο.
  Μια ΜΗΝΥΣΗ εναντίον του Παπακωνσταντίνου ,που θα συλληφθεί  ΠΑΡΑΥΤΑ ,αφού δεν είναι βουλευτής.
  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ. Εμείς δε θα καταλάβουμε ότι όταν ΛΕΣ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΟΛΛΑΣ.
  Γιατί ρε παιδί μου έχουμε ΚΟΡΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ.
  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

  

Δημοσκόπηση Καπα Research: Και εδώ μπροστά η ΝΔ ενώ πριν 3 βδομάδες ήταν πίσω

Στις 3,5 μονάδες διαμορφώνεται η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Καπα Research για την εφημερίδα Τα Νέα, που διενεργήθηκε από τις 29 έως τις 31 Μαΐου και δημοσιεύεται την Παρασκευή. Όπως προκύπτει από τη σύγκριση με την προηγούμενη έρευνα περίπου μία εβδομάδα νωρίτερα, η ΝΔ διατηρεί το προβάδισμα, ωστόσο τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφουν άνοδο. Σε μονοψήφιο ποσοστό πέφτει το ΠΑΣΟΚ.

Δημοσκόπηση Rass: Πρώτη η ΝΔ με 26,5% ενώ πριν 15 μέρες προηγούνταν ο ΣΥΡΙΖΑ

Πρωτιά για τη Νέα Δημοκρατία καταγράφει η δημοσκόπηση της εταιρίας Rass δεκαέξι μέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές της 17ης Ιουνίου, δίνοντας προβάδισμα στο κόμμα του Αντώνη Σαμαρά 2,3%, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας στις 16 Μαίου προηγούνταν με 1,5%. Τα ποσοστά που δίνει η δημοσκόπηση της RASS και παρουσιάζει ο «Ελεύθερος Τύπος» είναι:

Δημοσκόπηση PUBLIC ISSUΕ: Στο +6% ο ΣΥΡΙΖΑ... αλλά στην παράσταση νίκης στο +24% η ΝΔ... μή γίνει και ρόμπα στις εκλογές ο Αλαχαβούζος

Προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ με 6%, με παράσταση νίκης στη ΝΔ στο +24% (!!!) προκειμένου μεθαύριο στις εκλογές όπου θα αποδειχθεί ότι λέει μαλακί@@ να έχει καλυμμένο τον κώλο του, δίνει ο Αλαχαβούζος στο παπαρόμετρο της Public Issue που βρίσκεται σε παραφωνία με όλες τις άλλες εταιρίες δημοσκοπήσεων.

Morgan Stanley: Ανεξαρτήτως ποιο κόμμα θα είναι πρώτο στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις – Τα 4 σενάρια

Τον ΣΥΡΙΖΑ αναγάγει η Morgan Stanley σε έκθεση της με ημερομηνία 31 Μαίου ως το πολιτικό κόμμα που θα καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα μετά τις 17 Ιουνίου. Η Morgan Stanley επιχειρεί να αναλύσει τα πιθανά σενάρια και την περίοδο των διερευνητικών εντολών μετά τις 17 Ιουνίου.

Η Georgia Salpa πασαλείβεται με σιρόπια..

Η Georgia Salpa πασαλείβεται με σιρόπια..

Δείτε το βίντεο

Καυγάς για τον πρώτο τάφο βρυκόλακα- Γιατί είχε τούβλο στο στόμα [εικόνες]

Αιτία ομηρικής διαμάχης έγινε ο σκελετός που βρέθηκε σε ομαδικό τάφο της Βενετίας από την σκοτεινή εποχή της Ιεράς Εξέτασης. Είχε προηγηθεί εξορκισμός ή υπήρξε νεκρανάσταση που λαχτάρισε τους νεκροθάφτες;

Mιχελάκης (ΝΔ): Το λόμπι της δραχμής παραμένει αμετανόητο

"Το λόμπι της δραχμής παραμένει αμετανόητο", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Μιχελάκης, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δημοσιοποιήθηκε με αφορμή το οικονομικό πρόγραμμα 18 σημείων της ΝΔ.

Η Σαμάνθα Φοξ προκαλεί κυκλοφοριακό κομφούζιο!

Μαζί με τη μπόρα έφερε και το χάος στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Αλλά χαλάλι της! Η Σαμάνθα Φοξ, το μικροσκοπικό σύμβολο του σεξ τη δεκαετία του ’80 έφτασε στη χώρα μας και ση στη Θεσσαλονίκη για μια εμφάνιση σε κλαμπ της Χαλκιδικής.

Πρωτοβουλία ομογενών: Κάθε Έλληνας είναι πρεσβευτής της Ελλάδας

Μία νέα προσπάθεια ξεκίνησαν Έλληνες της Ομογένειας και συγκεκριμένα από την Αυστραλία, με την οποία θέλουν αν συμπαρασταθούν στην δοκιμαζόμενη πατρίδα τους. Η κίνηση ονομάζεται «Πρεσβευτές της Ελλάδας».

Πρωτοπόρος στην προσπάθεια αυτή είναι η Εύη Γιαννά, η οποία έγραψε στην ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος» της Αυστραλία, πως η προσπάθεια αυτή πρέπει να προωθηθεί.

Μεταξύ άλλων, έγραψε:

e-Eπιλογές

Ενδιαφέρουσες αναρτήσεις φίλων: