06 Ιουνίου 2012

ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ Κ@Λ@Υ ΘΥΜΑΣΤΕ? (Αφίσες κομμάτων με παιδιά)

  Θα συνεχίσω και εγώ από εκεί που σταμάτησε το ΔΕΞΙ ΕΧΤΡΕΜ. Θα θυμίσω σε κάποιους ΔΕΞΙΟΥΣ που όταν τις έβλεπαν στις κολώνες και τις γιγαντοαφίσες έμεναν με το στόμα ανοιχτό.
  Έμεναν με το στόμα ανοιχτό από τον θαυμασμό,γιατί το τότε ΠΑΣΟΚ μιλούσε στη καρδιά και το μυαλό του κάθε Έλληνα.

Α. Σαμαράς για τη διαφήμιση που τσούζει το κλάμπ της δραχμής

Τσούζει το σποτάκι της ΝΔ... Ξύδι (προεκλογικά σποτ άλλων κομμάτων με παιδιά)

Το διαφημιστικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας έχει δεχθεί επικρίσεις, αφενός με το επιχείρημα ότι σε αυτό πρωταγωνιστούν παιδιά (πράγμα το οποίο επιλεκτικά κατηγορείται ως απαράδεκτο), αφετέρου με το επιχείρημα ότι καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας.

Παπαϊωάννου: Ούτε συνάντησα ούτε μίλησα ποτέ με τον Τσοχατζόπουλο

Για «αυθαίρετες ερμηνείες σε χειρόγραφα του Άκη Τσοχατζόπουλου» που τον εμφανίζουν να συνομιλεί μαζί του για την υπόθεσή του, κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

Απίστευτο κόμπλεξ Άγγλων ακόμα και για την Εθνική μας!!! Δείτε τι γράφει η Mirror!

Οδηγό για να εντυπωσιάσετε με τις ποδοσφαιρικές σας γνώσεις φίλους και συναδέλφους κατά τη διάρκεια του Euro παρουσιάζει η "Mirror". Συγκεκριμένα παραθέτει δέκα απίστευτα πράγματα για κάθε μία ομάδα από τις 16 που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Reuters: "Αύξηση στην αγορά ακινήτων από Ρώσους στην Ελλάδα"... δεν μας νοιάζει... αρκεί που δεν είναι γερμανοί!

Αύξηση παρατηρείται στην αγορά ακινήτων στην χώρα μας από Ρώσους, σύμφωνα με το Reuters.

To ρεπορτάζ του πρακτορείου Reuters αναφέρει ότι η αύξηση στη ζήτηση και την αγορά ακινήτων από Ρώσους οφείλεται στην κατακόρυφη πτώση των τιμών λόγω της κρίσης.

Βάλθηκε η ΝΔ να βγάλει αντικειμενικό τον Χατζηνικολάου και αυτός προπαγανδίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και καλά κάνει αν βλέπει τι έχει απέναντί του

Όταν είναι να συμμαχήσεις με τον διάολο, να συμμαχήσεις αλλά να έχεις και κάποιο όφελος. Να στέλνεις sms για να δούμε την εκπομπή του, να διαφημίζεις την "αντικειμενικότητά του", έστω και βγάζοντάς τρελούς όσους βλέπουν ότι από τις 10 αναρτήσεις του οι 5 αφορούν τον Καμμένο και και και. Αν το κάνεις όμως και είσαι ο βλάκας της υπόθεσης, ενώ ο διάολος συνεχίζει να σε ξεσκίζει και να σπρώχνει τους αντιπάλους σου, τότε είσαι επιεικώς άσχετος. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ επικοινωνιακά τρώει τα μούτρα της, αλλά ας έχουν υπόψη τους οι φωστήρες πως ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει:

Επιμένει ο Μοσκοβισί... για τον οποίο ο Τσίπρας μας υποσχόταν λεφτά με τη σέσουλα

Συνεχίζουν οι Ευρωπαίοι να στέλνουν μηνύματα για παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, με ταυτόχρονη όμως τήρηση των δεσμεύσεων.

Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί επανέλαβε την Τετάρτη ότι η Ελλάδα ανήκει στο ευρώ, αρκεί...

Κοινή επιστολή Τζήμερου-Μάνου σε Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη

Κοινή επιστολή προς τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη, απέστειλαν ο Θάνος Τζήμερος και ο Στέφανος Μάνος καλώντας για συσστράτευση των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων και θέτοντας 18 ερωτήματα πολιτικής στα οποία ζητούν τη συμφωνία τους.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

"Δεν θα πήγαινα ποτέ στον Αρη"

[Δε σε ξεχνάμε ποτέ ρε γίγαντα...]

Στον Libero 107,4 μίλησε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Κώστας Βασιλειάδης. Αρχικά απάντησε γιατί συνέχεια μετά από καλάθι πιάνει το σήμα της ομάδας:

"Είναι κι αυτός ένας τρόπος να ξεσηκώνεις το κοινό, άλλωστε είναι καλύτερα να σε γουστάρουν παρά να σε γιουχάρουν στο παιχνίδι".

Συνεχίζοντας δήλωσε:

FT: "Οι Έλληνες νομίζουν πως ο Τσίπρας θα σκίσει το Μνημόνιο"... και όχι μόνο! Θα αυξήσει και τους μισθούς

Επιστροφή στο παρελθόν βλέπει για τους Έλληνες ο απεσταλμένος των Financial Times στην Αθήνα, Τζόσουα Τσάφιν, ο οποίος επεσήμανε πως οι δημόσιοι υπάλληλοι, μεταξύ των «κύριων ευεργετηθέντων» από το πελατειακό σύστημα, πηδούν τώρα στην «σωσίβια λέμβο» του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν τα προνόμιά τους.

Πάλι τις ίδιες παπαριές οι Άγγλοι-BBC: Τουρίστες ρωτούν αν υπάρχει αρκετό φαγητό στη Ζάκυνθο

Η σημαντική πτώση του τουρισμού στην Ελλάδα αποτελεί το θέμα ρεπορτάζ του βρετανικού BBC, όπου φιλοξενείται μάλιστα δήλωση Ελληνίδας ξενοδόχου ότι ξένοι τουρίστες που την έπαιρναν τηλέφωνο για κράτηση την ρωτούσαν αν υπάρχει αρκετό φαγητό στη χώρα!

Επείγουσα εγκύκλιος στις εφορίες για ανελέητο κυνήγι οφειλετών με κατασχέσεις και διώξεις


Το βαρύ πυροβολικό επιστρατεύει το υπουργείο Οικονομικών σε μια ύστατη προσπάθεια αύξησης των κρατικών εσόδων μέσω είσπραξης -έστω μέρους- ληξιπρόθεσμων χρεών που αγγίζουν τα 45 δισ. ευρώ.

Από κάτι τέοιους καραγκιόζηδες πότε θα ξεμπλέξουμε;;; Υποψήφιος βουλευτής την ΝΔ κάνει δωρεάν μαθήματα... επιστροφής στη δραχμή

[Γνωστός κρυφοΠΑΣΟΚος βγήκε από τους τελευταίους στις εκλογές στην Α'Αθηνών αλλά τη ζημιά του την κάνει...]

Γελάει ο κόσμος με κάτι άτομα σαν τον Αλέξανδρο Μωραϊτάκη, υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ και προέδρου της Nuntius ΑΧΕΠΕΥ που προσφέρει δωρεάν σεμινάρια...επιστροφής στη δραχμή.

ΔΑΚΕ ΔΕΗ: Ο Ζερβός έφερε τη ΔΕΗ στο χείλος της χρεοκοπίας

Για ανευθυνότητα, αδυναμία διαχείρισης της ΔΕΗ και κατάρρευση των οικονομικών της επιχείρησης κατηγορούν τον πρόεδρό της Αρθούρο Ζερβό συνδικαλιστές που πρόσκεινται στη ΔΑΚΕ.

Επισημαίνουν ότι με την πολιτική που ακολούθησε τα τελευταία χρόνια ζημίωσε τη ΔΕΗ.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε: Η ΠΓΔΜ δεν αποκλείει νέα προσφυγή κατά της Ελλάδας στη Χάγη

Ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Νίκολα Πόποσκι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προσφύγει η χώρα του εκ νέου στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης (ΔΔΧ) κατά της Ελλάδας.

«Στην παρούσα φάση δεν θα απέκλεια αυτό το ενδεχόμενο, ούτε και κανένα άλλο. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας. Η απόφαση της Χάγης είναι σημαντική, διότι περιέχει ένα σαφή ορισμό σχετικά με το ποιος είναι ο παραβάτης και τι αναμένεται από αυτόν στο μέλλον.

Βίζα για Τούρκους τουρίστες σε Ρόδο και Κω

Αρχίζει από αύριο, στα λιμάνια της Ρόδου και της Κω, η πιλοτική εφαρμογή των διαδικασιών χορήγησης βίζας στους υπηκόους της Τουρκίας, που θα επισκέπτονται τα νησιά μας, για διάστημα μέχρι και 15 ημερών, ικανοποιώντας το σχετικό διαχρονικό αίτημα των τοπικών αρχών και φορέων, προκειμένου να διευκολυνθεί το περαιτέρω «άνοιγμα» στην τουριστική αγορά της γείτονος χώρας.

Μισό εκατομμύριο ευρώ από τη Ρωσική Εκκλησία για τα συσσίτια στην Αθήνα

Στο πλαίσιο της συμπαράστασης προς το δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, η Εκκλησία της Ρωσίας έδωσε 18 εκ. ρούβλια (442.769 ευρώ) προς ενίσχυση των συσσιτίων και του φιλανθρωπικού έργου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: πρώτα η Ελλάδα…

  …λέει και ξαναλέει ο τ. πρωθυπουργός σε όλους όσους καθημερινά τον επισκέπτονται στο πολιτικό του γραφείο.
   Και όταν κάποιοι απ’ αυτούς αρχίζουν να γκρινιάζουν η να σχολιάζουν τα εσωκομματικά—έτσι όπως τόσο χαριτωμένα και από παλιά συνηθίζεται στη Νέα Δημοκρατία, ο Κώστας Καραμανλής τους κλείνει την κουβέντα λέγοντας τους «πρώτα η Ελλάδα σήμερα».

Ρ. Δούρου-ΣΥΡΙΖΑ: Λεφτά υπάρχουν!!

Γρήγορα πήρε μαθήματα από τη Λούκα η Ρένα...και γιατί να μην πάρει άλλωστε ; Αφού τα ζώα θα το πιστέψουν πάλι μιας και έχουν ξεχάσει που τους οδήγησε το ίδιο σύνθημα πριν 2 χρόνια

Ο Μπαλάφας ξέρει...

Θα έλεγα, με την ορμή της συνήθειας, ότι είναι «εκπληκτικό». Αντιλαμβάνομαι όμως ότι είναι απολύτως ταιριαστό με την απερισκεψία όσων κηρύττουν την καταγγελία του Μνημονίου να μην σταθμίζουν καθόλου τις πολιτικές συνέπειες, που θα είχε τυχόν έξοδος της χώρας από την Ευρωζώνη.

Ανοιχτή επιστολή στον Γρηγόρη Ψαριανό


Αξιότιμε κύριε βουλευτά,

Συγκινήθηκα ιδιαιτέρως για τις πρόσφατες ερωτήσεις σας στη Βουλή, όπου ζητήσατε την κατάργηση του αγιασμού και της προσευχής στα Σχολεία και την κατάργηση του σώματος των στρατιωτικών ιερέων.

Είναι παρήγορο ότι άτομα οξυδερκή σαν και εσάς αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι δυνατόν τον ελληνικό λαό να τον απασχολούν θέματα ήσσονος σημασίας, όπως...

Ερντογάν: ''Η Ελλάδα ζητά ελεημοσύνη και πουλά νησιά''... δεν πειράζει!!! Καλύτερος είναι από τη Μέρκελ!

''Πώς μπορεί να είναι παράδειγμα για την Τουρκία η Ελλάδα, η οποία ζητά ελεημοσύνη 100 δισ. δολαρίων'', αναρωτήθηκε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχολιάζοντας πρόσφατη σχετική δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Κεμάκ Κιλιτσντάρογλου.

Μουρούτης: Αφού δεν θέλουν ντιμπέιτ με εμάς ας κάνουν με τις συνιστώσες τους για τους λαθρομετανάστες

«Καλέσαμε σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει –έστω και την ύστατη στιγμή- αν αποδέχεται τα όσα συμφωνήσαμε για το debate των δύο αρχηγών.

Προφανώς ο φόβος τους για την αποκάλυψη του πραγματικού τους προσώπου, τους οδηγεί στο να «πετούν την μπάλα στην εξέδρα» και με «φιλολογικού τύπου» προσεγγίσεις να ζητούν τη μία συνάντηση των εκπροσώπων των κομμάτων παρουσία πρακτικογράφου, την άλλη συζήτηση γαλλικού ή αμερικανικού τύπου, την άλλη τηλεμαχία αντίστοιχη του 2009, την άλλη συμμετοχή όλων των κομμάτων, την άλλη διαπραγμάτευση για τον αριθμό των δημοσιογράφων.

Οριστικό ναυάγιο στο ντιμπέιτ

Πόλεμος δηλώσεων από τις οποίες προκύπτει ότι οι πιθανότητες να γίνει ντιμπέιτ είναι ανύπαρκτες, ξέσπασε τις τελευταίες ώρες μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ. Τα επιτελεία των δύο κομμάτων ανταλλάσσουν ανοικτές προσκλήσεις για διάλογο τις οποίες, όμως, ταυτόχρονα δυναμιτίζουν με αιχμηρές δηλώσεις.

«Ομάδα αλήθειας» ΝΔ

Αλήθειες, Ψέματα και Επιθέσεις...Ανακάλυψε τα δεδομένα από την ομάδα αλήθειας http://ekloges.nd.gr/truthteam/

Η "Ομάδα Αλήθειας" είναι μια ομάδα πολιτικής ανάλυσης στο πλαίσιο της Νέας Δημοκρατίας. Τα κείμενα που δημοσιεύονται στον ιστότοπό της αποτελούν θέσεις της "Ομάδας Αλήθειας" και όχι του πολιτικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Υπέρβαρη λογίστρια επιδίδεται σε pole dancing για τρελό γέλιο! [βίντεο]

Μια υπέρβαρη που χορεύει σε στύλο δεν είναι και το πιο συνηθισμένο θέαμα. Όμως η Λούλου, μια 27χρονη λογίστρια, τα καταφέρνει μια χαρά, παρά τα παραπανίσια κιλά της. Ο στύλος βέβαια, δεινοπαθεί...

Προθέρμανση ενόψει ΣΥΡΙΖΑ και δραχμής

Έτσι για να προετοιμαζόμαστε για τον σοσιαλΗστικό παράδεισο που μας υπόσχεται ο Λαφαζάνης άμα επιστρέψουμε στη δραχμή: Δείτε τι αξία έχουν τα πλέον άχρηστα χαρτονομίσματα του πλανήτη και σημειώστε πως αυτές οι χώρες δεν θεωρούνται χρεοκοπημένες:

Currecy
Country
Exchange rate
Riel
Cambodia
4035.55 per dollar
Guarani
Paraguay
4659.27 per dollar
Guinean Franc
Guinea
6884.50 per dollar
Kip
Lao
7948.92 per dollar
Rupia
Indonesia
8826.13 per dollar
Rial
Iran
10,224.9 per dollar
Manat
Turkmenistan
14,250 per dollar
Dobra
Sao Tome and Principe
17,783.13 per dollar
Dong
Vietnam
19,327.13 per dollar

Δεν γίναμε «σωστοί άνθρωποι»


Δεν γίναμε «σωστοί άνθρωποι» διότι μεγαλώσαμε βλέποντας:

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi75q_wmsp-0_b7EBPtsD_oNe4omZK0Ec0-6DE-RXZ9p6BIFn3_6T0HyWFAEkHRJuI-C47uWEKOP_xq4nWyw-8xlvbSuKVU0wSZFO_XbPeakMWoZURbKuqGrodByzJdpEeBIr93fWKtuRQ/s200/908000-paperone_large.jpg
· Τον Σκρουτζ Μακ Ντακ να συσσωρεύει πλούτο, εκμεταλλευόμενος ακόμα και τους συγγενείς του.

Α. Τσίπρας: Στόχος μου σε 4 χρόνια να πληρώνετε άλλα 8 δις φόρους...

[Τον ηλίθιο όμως δεν τον ενδιαφέρει τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ... αρκεί να τιμωρήσει την ΝΔ για όλα αυτά που του είπε το ΠΑΣΟΚ ότι έκανε η ΝΔ... πχ. το σκάνδαλο του ΓΓ που πηδούσε μια γκόμενα κ.λπ]

ΑτΕτήσια αύξηση των φορολογικών εσόδων κατά 1% του ΑΕΠ, ώστε έπειτα από μία τετραετία η Ελλάδα να φτάσει στο ευρωπαϊκό μέσο όρο εσόδων, στοχεύει να πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας...

Άλλη μια φωτοβολίδα Καμμένου: Έκθεση γραφολόγου δείχνει ότι το non paper είναι πλαστό-Και γιατί δεν το έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα;

[Δώστο στη δημοσιότητα ρε φίλε και μη μας ζαλίζεις!! Δώστο κι ας είναι και ο Μαρκόπουλος ο γραφολόγος... ]

Έκθεση από γραφολόγο, που αποδεικνύει ότι το non paper, το οποίο φέρεται να είχε παραδώσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια είναι πλαστό, επικαλέσθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Τετάρτης.

Μπορούν να αντέξουν το Grexit οι γερμανικές τράπεζες - Süddeutsche Zeitung: Δραχμή; Κανένα πρόβλημα!

Οι γερμανικές τράπεζες είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στο ενδεχόμενο αποχώρησης της Ελλάδας από το ευρώ, αναφέρει ο γερμανικός Τύπος.
Με τίτλο "Δραχμή; Κανένα πρόβλημα" η γερμανική εφημερίδα "Süddeutsche Zeitung" εστιάζει στην προετοιμασία των γερμανικών τραπεζών για μια πιθανή ελληνική αποχώρηση.

Στο 1,2 δισ. ευρώ οι οφειλές προς τη ΔΕΗ- στο ζενίθ οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί

Μεταξύ ενός και 1,2 δισεκατομμυρίου ευρώ κυμαίνεται το συνολικό ποσό που οφείλουν στη ΔΕΗ οι πελάτες - κάθε είδους- της εταιρείας. Απόρροια αυτών των οφειλών, είναι έλλειμμα της τάξης των 320 – 400 εκατομμυρίων ευρώ, στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, συνολικά.

Είμαστε ήδη Πρωταθλητές Ευρώπης!! ... στην ύφεση, με -6,2%

Με την ύφεση στο άκρως απογοητευτικό -6,2%, η χώρα μας εμφάνισε μακράν τη χειρότερη επίδοση στην προσπάθεια (;) αναθέρμανσης της οικονομίας, στην Ευρωζώνη, κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Θεσσαλονίκη: Δεν πλήρωνε το Δημόσιο για 20 χρόνια - Κοντά στα 2,5 εκατομμύρια το χρέος του!

Ο λόγος για έναν 75χρονο διαχειριστή εταιρείας που εμπορεύεται νήματα, ο οποίος τελικά βρέθηκε με χειροπέδες.

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης,...

Στο τέλος του μήνα οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων

Η υπουργός Παιδείας Φρ. Κιάου σε συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε ότι οι βαθμολογίες θα γνωστοποιηθούν στο τελευταίο πενθήμερο Ιουνίου ενώ στο τέλος Αυγούστου, όπως πάντα θα ανακοινωθούν οι βαθμολογικές βάσεις και τα ονόματα των επιτυχόντων.

Καμπανάκι χρεοκοπίας από τους New York Times

Φόβους και προειδοποιήσεις Ελλήνων εφοριακών για «στέγνωμα» των ταμείων από τους εναπομείναντες απλήρωτους φόρους παρουσιάζει η γνωστή αμερικανική εφημερίδα.

Τα κυβερνητικά χρηματοκιβώτια ξεμένουν σιγά σιγά από ρευστό και οι αρμόδιοι υπάλληλοι, που βλέπουν το πρόβλημα εκ των έσω κρούουν των κώδωνα του κινδύνου.

Στα κόμματα παραπέμπει η Διακομματική για το θέμα του ντιμπέιτ

Στα ίδια τα κόμματα παρέπεμψε το θέμα της διεξαγωγής του ντιμπέιτ εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου η Διακομματική Επιτροπή που συνεδρίασε την Τετάρτη.

Αν και το συγκεκριμένο θέμα ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης, τελικά μονοπώλησε τη συνάντηση.

Ενοχλεί η αλήθεια τους επαγγελματίες bloggers ...

Αυτό το προεκλογικό spot της ΝΔ , που φέρνει ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ τον κάθε ψηφοφόρο , τάραξε τα νερά...
Θα ήταν φυσικό οι σημαντικότερες αντιδράσεις να προέρχονται από τους πολιτικούς αντιπάλους της ΝΔ και από αντίθετα Sites & MME...

Ροζ σκάνδαλο στην Εθνική Γερμανίας - με μοντέλο του Playboy ο Μπόατενγκ

«Ροζ» σκάνδαλο στην εθνική Γερμανίας παραμονές της έναρξης του Euro 2012. Ο Ζερόμ Μπόατενγκ εθεάθη με μοντέλο του Playboy σε φτηνό ξενοδοχείο του Βερολίνου λίγες ώρες πριν η αποστολή των «πάντσερ» αναχωρήσει για το Γκντανσκ. Το ραντεβού δεν πέρασε απαρατήρητο και οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του γερμανικού Τύπου, ενώ η νεαρά κλήθηκε για... εξηγήσεις.

Ο Καρεμπέ παίζει γκολφ φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος

Στην Πάφο βρέθηκε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος μεταξύ άλλων, έπαιξε γκολφ μαζί με τους Τάκη Γκώνια και Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, φορώντας μάλιστα τη φανέλα της Εθνικής μας.

e-Επιλογές

Ενδιαφέρουσες αναρτήσεις φίλων:

Τοξικές οι φανέλες των ομάδων;

Επικίνδυνες για την υγεία ενδέχεται να είναι οι φανέλες των εθνικών ομάδων που παίρνουν μέρος στο Euro. Όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική έκδοση της Gazzetta dello sport, μετά από ελέγχους που έγιναν στις μπλούζες 9 ομάδων, προέκυψαν υψηλές ποσότητες σε μόλυβδο, νίκελ και άλλες τοξικές ουσίες, επικίνδυνες για την υγεία των αθλητών. Ανάμεσα στις φανέλες που ελέγχθηκαν δεν βρίσκεται η Ελληνική.

Σεληνιακό τοπίο για την Ελλάδα αν φύγει από το ευρώ «βλέπει» το Bloomberg

Φαινόμενα όπως νεκρές τράπεζες, κατάρρευση επιχειρήσεων, εκτόξευση τιμών στις εισαγωγές, ραγδαία αύξηση του εθνικού χρέους αλλά και έλλειψη τροφίμων και βίαιες διαδηλώσεις είναι τα φαινόμενα που μπορεί να αντιμετωπίσει η Ελλάδα μετά το ευρώ, σύμφωνα με αναλυτές που επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg.

Ποιος αρχηγός κόμματος "παίρνει αποφάσεις με τον σοφέρ του και τη γραμματέα του" και του έφυγαν όλοι;

Τις παραιτήσεις τους από τα όργανα της "Δημιουργίας, Ξανά" του κ. Θ. Τζήμερου υποβάλλουν τις τελευταίες ημέρες στελέχη και συνεργάτες του κόμματος, εκφράζοντας τη διαφωνία τους με τις επιλογές του επικεφαλής του σχηματισμού και καταγγέλλοντας τον τρόπο λήψης αποφάσεων.

Γ. Μουρούτης: Το debate δεν είναι συνεδρίαση 15μελους

Το χρονικό της συζήτησης με τον Ν. Παπά αποκάλυψε στον realfm 97.8 ο Γ. Μουρούτης καλώντας και πάλι τον Αλ. Τσίπρα να πάει στο debate με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιοποίησε κάτι διαφορετικό ως θέση από αυτά που είχαμε συμφωνήσει» είπε ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά παρουσιάζοντας το χρονικό των συζητήσεων με τον Νίκο Παπά για το debate των δυο.

Δεν υπάρχει «Θεός της Ελλάδας»


Στην Ελλάδα υπάρχει μια κακή συνήθεια. Κάθε φορά που δεν μας αρέσει το μήνυμα, «πυροβολούμε» τον αγγελιαφόρο. Ακόμα κι αν αυτός, αποδεδειγμένα, έχει ή είχε, τουλάχιστον στο πρόσφατο παρελθόν, τις καλύτερες των προθέσεων.

Προειδοποίηση για τους επόμενους Πρωθυπουργούς


Συνέβη προ καιρού να βρεθώ στο γραφείο του εκάστοτε πρωθυπουργού της χώρας, στο Μέγαρο Μαξίμου, και είχα την εξαιρετική τύχη να με αφήσουν μόνο εκεί μέσα, για χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των τεσσάρων λεπτών.

Σε εξέλιξη στρατιωτική άσκηση για ενεργοποίηση δύναμης ταχείας αντίδρασης


Σε εξέλιξη βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, από τις 7:30 το πρωί, άσκηση για την ενεργοποίηση του συνόλου της δύναμης ταχείας αντίδρασης, χωρίς μετακινήσεις στρατευμάτων, για τον έλεγχο των προβλεπομένων προς τούτο διαδικασιών.

Ομαλή ελληνική έξοδο από το ευρώ συστήνει Βρετανός βουλευτής... καλά αυτοί τι ζόρι τραβάνε;;

Υπέρ μιας ελεγχόμενης εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη τάσσεται ο επικεφαλής της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της βρετανικής Βουλής των Κοινοτήτων, Άντριου Τάιρι.

Νέα ανθρώπινα μέλη στάλθηκαν σε σχολεία στον Καναδά

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα κομμένα ανθρώπινα μέλη στον Καναδά, παρόλο που ο 29χρονος Λούκα Ρόκο Μανιοτά βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας στο Βερολίνο.

Ένα ανθρώπινο χέρι και ένα πόδι στάλθηκαν ξεχωριστά σε δύο σχολεία στο Βανκούβερ, ανακοίνωσε η καναδική αστυνομία.

Πάτρα: Τυλίχθηκε στις φλόγες και πήδηξε στο κενό!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα η είδηση της απόπειρας αυτοκτονίας μιας 50χρονης.

Η απελπισμένη γυναίκα πήδηξε από τον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ναυαρίνου 112, ενώ είχε τυλιχθεί στις φλόγες!

180 ευρωπαίοι διανοούμενοι υπέρ της Ελλάδας

Ανοιχτή επιστολή, η οποία ζητά από τους Ευρωπαίους πολίτες να στηρίξουν τον αγώνα των Ελλήνων ενάντια στην πολιτική λιτότητας δημοσίευσε η γαλλική εφημερίδα Liberation. Η ανοιχτή επιστολή έχει συνταχθεί από τον φιλόσοφο Ετιέν Μπαλιμπάρ, την αρχισυντάκτρια του περιοδικού «Αλήθεια» Βίκυ Σκουμπή και τον κοινωνιολόγο και φιλόσοφο Μισέλ Βακαλούλη και συνυπογράφεται από 180 Ευρωπαίους διανοούμενους.

Το Λονδίνο γίνεται η «Νέα Εκάλη» - Έλληνες κροίσοι πρώτοι στις αγορές ακινήτων

Οι βασικοί αγοραστές ακινήτων στο Λονδίνο είναι πλέον οι Έλληνες. Μόνο μέσα στον τελευταίο μήνα και παρά την άνοδο κατά 4% της στερλίνας έναντι του ευρώ, η ζήτηση ακινήτων στο Λονδίνο από Έλληνες έχει αυξηθεί κατά 40%.

Η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ ως “μεθαδόνη” σε ένα λαό εθισμένο στα δανεικά και το “δημόσιο” !

Οι Ιρλανδοί μέ δημόσιο χρέος κάτω τού 60% τού ΑΕΠ μπήκαν στό μνημόνιο γιά νά πληρώσουν τό μεγάλο χρέος πού άφησαν αμανάτι οι τράπεζές τους. Δηλαδή τά υπερκέρδη τών τραπεζών τους μοιράστηκαν σέ πολύ λίγα άτομα, αλλά τήν ζημιά πού άφησε τό σπάσιμο τής κερδοσκοπικής φούσκας (η οποία επέτρεψε τά υπερκέρδη) τήν ανέλαβε ο Ιρλανδικός λαός. Μνημόνιο λιτότητας καί Τρόϊκα δέν έχουμε μόνο εμείς, αλλά καί οι Ιρλανδοί.

Προκαλεί το τσόλι η Χρουσαλά: «Κανένας» δεν μπορεί να χαλάσει την επέτειο της Χρουσαλά-Ούτε ο ΣΔΟΕ

Η σημερινή επέτειος δυο χρόνων γάμου της Μαριέττας Χρουσαλά είναι, όπως δηλώνει, μια από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της. Αλλά φαίνεται να υπάρχει κάτι που να την έχει τσαντίσει. Τι μπορεί να είναι αυτό; Ίσως το 1.000.000 ευρώ που ζητάει ο ΣΔΟΕ από τον σύζυγό της για την νομιμοποίηση του γιοτ της.

Εντυπωσιακή η «διάβαση» της Αφροδίτης που παρακολούθησαν δεκάδες χιλιάδες κόσμου

Τη «διάβαση» της Αφροδίτης μπροστά από τον Ήλιο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Το σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο, που θα επαναληφθεί σε 105 χρόνια και βρίσκεται σε εξέλιξη, ήταν ιδιαίτερα ορατό και εντυπωσιακό στην Αυστραλία, λόγω της ηλιοφάνειας.

Συγκεντρώσεις σε Ζάππειο και ΔΕΘ οργανώνει η Νέα Δημοκρατία

Δύο ανοικτές συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προγραμματίζει η ΝΔ εν όψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 17ης Ιουνίου. Παράλληλα, επί ποδός βρίσκονται όλα τα κορυφαία στελέχη του κόμματος, τα οποία καλούνται να αναλάβουν ένα μεγάλο τμήμα των γαλάζιων περιοδειών.

Απίστευτο καραγκιοζιλίκι και κόμπλεξ από τον γραφικό Μηλιό του ΣΥΡΙΖΑ! Δείτε τι δημοσίευσε!!

Ντροπή και αίσχος. Ο γελοίος ο Μηλιός του ΣΥΡΙΖΑ, που θα λύσει τα προβλήματά μας διώχνοντας τις λίγες επιχειρήσεις που υπάρχουν ακόμα εδώ, αφού θα τους αυξήσει τη φορολογίας στος 60-70%, κοινοποιεί αφίσα Μαοκικού Κομμουνιστή που...

Έλα ρε γελοίοι, κόψτε την προπαγάνδα και σταματήστε να τρομπάρετε τους ηλίθιους!

Ο αντιγερμανισμός πουλάει, γενικά στην Ελλάδα και όχι μόνο τώρα. Αυτό εκμεταλλεύονται και μερικοί γελοίοι για να κερδίσουν μερικά κλικάκια. Τελευταίο παράδειγμα οι πρασινοφρουροί κρητικοί του cretalive που γράφουν ότι "σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες" γερμανοί τουριστικοί πράκτορες αποτρέπουν τουρίστες να έρθουν στην Κρήτη λέγοντάς τους ότι τα ξενοδοχεία είναι γεμάτα και θα ταλαιπωρηθούν!!! Είναι οι ίδιοι που πριν λίγους μήνες πέταξαν τη φωτοβολίδα ότι οι Γερμανοί ζητάνε να πληρώσουν σε δραχμές τα πακέτα διακοπών που έκλειναν... για να αποδειχθεί ότι επρόκειτο για ένα χαρτί που είχε στείλει ένας σουηδός τουριστικός πράκτορας!

Πριν διαβάσετε τις παπαρίες τους να πω και εγώ μια ασφαλή πληροφορία, "που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση" (αυτό ξέχασαν να μας το πούνε οι πρασινοφρουροί):

«ΤΣΙΠΡΑΝΤΡΕΟΥ . . .!»

Γράφει ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ
(ξέρετε αυτός που είδε από μέσα τους ΑΕροψεκασμένους και λάκισε πριν αρχίσει κι αυτός να πιστέυει ότι μας ψεκάζουν αμερικάνικα αεροπλάνα)
Δικηγόρος/Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών
Νέα Δημοκρατία

Είναι δεδομένο ότι η πολιτική που υπαγορεύεται από τα δύο μνημόνια οδηγεί στην ύφεση της οικονομίας, παραλύει την κοινωνία και οδηγεί στην κατάρρευση.

Βίντεο: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταματήσει και τον πόλεμο στο Αφγανιστάν...

Απόλαυση! Απορώ πως κρατιέται ο Μάνεσης και δεν λύνεται στα γέλια όπως ο Άδωνις ακούγοντας το νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι θα σταματήσουν τον πόλεμο στο Αφγανιστάν:

Επί του πρακτέου

του Β. Μπαλάφα

Έχουμε ήδη διανύσει μια πολύ μεγάλη περίοδο στην χώρα κατά την οποία ο κύριος πολιτικός διάλογος, προεκλογικά και μετεκλογικά, κινήθηκε στο πεδίο της γενικότητας χωρίς την ευθύνη όλων. Για αρκετό καιρό οι συζητήσεις παρασύρθηκαν από τις εσωτερικές αναζητήσεις ενός πολιτικού φορέα, αποτελούμενου από ένα ψηφιδωτό συνιστωσών, παράπλευρων δυνάμεων, ημι – συνεργαζόμενων νεφελωδών μορφωμάτων, ετερόκλητων μεταξύ τους προσώπων, που κατά περιόδους, ακόμα και μέσα στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, έπαιζαν το ρόλο των «επαναστατικών» μειοψηφιών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ…ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ! ! !

ΧΡΕΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΗΝ 05/06/2012 = 203 ΔΙΣ

ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ = ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.

Αντιγραφή λέξη-λέξη ήταν το άρθρο του Ν. Θεοδωρίδη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αυγή, που έλεγε ότι δεν υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων!!!

Η εφημερίδα Αυγή δημοσίευσε το Σάββατο που μας πέρασε ένα άρθρο για την Ποντιακή Γενοκτονία με όνομα συντάκτη Νάσος Θεοδωρίδης, δικηγόρος και μέλος της Π.Κ. του ΣΥΝ Αμπελοκήπων, απότι μας πληροφορεί η εφημερίδα δλδ.

Μόνο που το πραγματικό όνομα του Νάσου Θεοδωρίδη είναι Γεώργιος Νακρατζάς και είναι γιατρός στην Ολλανδία, κι όχι δικηγόρος στους Αμπελόκηπους και το κείμενο αυτό το έγραψε το 2004. Μια γρήγορη ματιά πείθει τον καθένα:

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Τζίζεκ

Δείτε το:

Ανάλυση της πολιτικής των 2 Μετώπων που αναμετρώνται στις εκλογές της 17ης Ιουνίου

Κάθε φορά που μια εξουσία παίρνει μια απόφαση με πολιτικό κόστος, η βασική της ανταγωνίστρια, φτιάχνει μέτωπο εναντίον της πρώτης, ή έστω εναντίον της πολιτικής της πρώτης.Το 1975 ήταν μέτωπο κατά της δικτατορίας, το 1981, το 1993 και το 2009 μέτωπο κατά της δεξιάς, το 1989 και 2004 μέτωπο κατά της διαφθοράς,  το 1998 κατά του Καποδίστρια, το 2010 κατά του Καλλικράτη...

Η συνέχεια στο logia-starata.blogspot.gr

Η στρίπερ ξαδέλφη της Μίντλετον γιορτάζει την βασίλισσα γυμνή [εικόνες]

Ένα «πρωτότυπο» τρόπο βρήκε η 21χρονη Κατρίνα Ντάρλινγκ, ξαδέλφη της Κέιτ Μίντλετον, για να γιορτάσει μαζί με την υπόλοιπη Μεγάλη Βρετανία τα 60 χρόνια της βασίλισσας στο θρόνο. Συγκεκριμένα παρουσίασε -ντυμένη βασίλισσα- ένα σέξι burlesque show στο Whiskey Mist, στα πλαίσια του οποίου γδύνεται εντελώς υπό τους ήχους του God Save The Queen.

Moody΄s: Υποβαθμίζει Εμπορική και Geniki, αρνητικά τα outlooks

Στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Εμπορικής Τράπεζας και της Geniki Bank σε Caa2 από B3, με αρνητικό outlook, προχώρησε η Moody΄s Investors Service. Η Moody΄s επικαλείται για την απόφαση της "τον κίνδυνο που απορρέει από την αυξανόμενη πιθανότητα μιας ελληνικής εξόδου από το ευρώ" όπως έχει προειδοποιήσει και σε παλαιότερη ανάλυση της.

Όταν ο Αλέξης πρότεινε να πληρωθεί το ομόλογο στους «γύπες και τους τοκογλύφους»... με συνέπεια να μην υπάρχουν λεφτά για φάρμακα ;)

Βγήκε φορτσάτος σήμερα στα κανάλια  ο Δημήτρης Βαρνάβας, πρόεδρος της ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών, που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, και τι ξεστόμισε;

''Τα 430 εκατομμύρια ευρώ, που βρήκε ο Παπαδήμος για το κερδοσκοπικό ομόλογο και τα έδωσε στους τοκογλύφους, δε θα μπορούσε να τα δώσει στο δημόσιο σύστημα υγείας για να μην πεθαίνουν σαν τα ποντίκια οι άνθρωποι;''
Και συνέχισε ακάθεκτος ο σύντροφος Βαρνάβας (δημόσιος υπάλληλος κι αυτός):

Ζευγάρι χώρισε λόγω ανήθικης πρότασης για... τρίο

Αλληλοκατηγορίες, μία ανήθικη πρόταση και ένα διαζύγιο είχε το μενού υπόθεσης που έφθασε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Η αντιδικία ενός ζευγαριού, που πλέον έχει χωρίσει έγκειται στο ότι, η πρώην σύζυγος κατά τη διάρκεια έκδοσης του διαζυγίου, συμπεριέλαβε και ανήθικη πρόταση που φέρεται να της έκανε ο πρώην σύζυγός της, ενώ ήταν παντρεμένοι.