07 Ιουνίου 2012

Παυλόπουλος: "Αν αντιδρούσα στον Κασιδιάρη, στο στούντιο θα γινόταν πάλη"... το είπε στ' αλήθεια! (βίντεο)

«Ολα έγιναν αστραπιαία» είπε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., Προκόπης Παυλόπουλος, σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί για το γεγονός ότι δεν αντέδρασε κατά τη διάρκεια της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη, εναντίον της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη.

Μιλώντας το απόγευμα της Πέμπτης σε τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ, ο κ. Παυλόπουλος, αφού ανέφερε πως δεν ήμουν μόνο αυτός που έμεινε ακίνητος, εξήγησε πως «όλα έγιναν σαν αστραπή», καθώς και ότι «όλη η ιστορία ήταν στον αέρα κι εάν κανείς επιχειρούσε εκείνη τη στιγμή να αντιπαρατεθεί με αυτόν τον κύριο - το κύριος είναι υπερβολικό - τότε...

Ο κ. Κοτσακάς επιβεβαιώνει την πλήρη ιδεολογική και πολιτική ταύτισή του με τον ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, και του antinews συμπεριλαμβανομένου, δίνει σε προσωπική του επιστολή ο Αντώνης Κοτσακάς, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που προσχώρησε στις τάξεις του κ. Τσίπρα.

Αχ καλέ, τι βία ήταν αυτή;

Σύσσωμος ο “πολιτικός” ο “δημοσιογραφικός” αλλά και ο “καλλιτεχνικός κόσμος” αντέδρασε στο σόου του τραμπούκου – καραγκιόζη της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη, με τη συμμετοχή της τηλεκομμουνίστριας Κανέλλη, της πασιονάριας του Κολωνακίου Δούρου, του μακαρίως κοιμόμενου Πάκη Παυλόπουλου και του δημοσιογράφαρου Γ. Παπαδάκη.

Ελεύθερος αφέθηκε από τους απαγωγείς, ο 15χρονος μαθητής στην Χαλκίδα

Αίσιο τέλος στην υπόθεση της απαγωγής του 15χρονου μαθητή από αγνώστους στην Χαλκίδα, καθώς οι δράσετς τον άφησαν ελεύθερο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι άγνωστοι επικοινώνησαν με την Αστυνομία και είπαν πως τον έχουν αφήσει στην περιοχή Δροσιά Ευβοίας.

Στον εισαγγελέα ο 24χρονος που καταδίωξε και σκότωσε διαρρήκτη στην Παιανία

Ο 24χρονος που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε έναν 43χρονο διαρρήκτη στην Παιανία πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Εκτός από το δράστη κρατείται και ανακρίνεται 46χρονος...

Αγριες συμπλοκές με τραυματίες στο Πάντειο μεταξύ αναρχικών και Χρυσαυγιτών

Συμπλοκές μεταξύ αναρχικών και μελών της Χρυσής Αυγής σημειώθηκαν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο το απόγευμα της Πέμπτης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κατά του ρατσισμού. Μάλιστα, από το επεισόδια τραυματίστηκαν συμμετέχοντες.

Σε αυτές τις γελοίες δηλώσεις Καμμένου και κουρτινάκια θα απαντήσει κανείς ή τις αποδέχονται δια της σιωπής τους

Βγήκε ο κουρτινάκιας, όπως τον αποκαλούν οι ΠΑΣΟΚοι και αναμάσησε τη δήλωση του αρχηγού του...

Βίντεο: Ο μικρός πρέπει να κάνει μερικά μαθήματα στον Κασιδιάρη που φάνηκε απροπόνητος...

Δείτε τον μικρό αντιδράσεις και πάθος:

Κοκορομαχίες ΠΑΣΟΚων βουλέυτών με Χρυσαυγίτες αλλά δεν έπεσαν σφαλιάρες (βίντεο)

Αφορμή στάθηκε ο εγκάρδιος χαιρετισμός υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ σε ψηφοφόρους που βρισκόταν σε καφετέρια του Σιδηροκάστρου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το συμβάν ξεκίνησε από την αντίδραση των μελών της Χρυσής Αυγής για την παρουσία του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, στον οποίο αρχικά επιτέθηκαν για την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, ενώ κατέληξαν με προσωπικές ύβρεις εναντίον του.

Η απόλυτη ξεφτίλα του προβοκάτορα Παπαδάκη: "Περίμενα ότι θα υπάρχει φοβερή ένταση"... όλα για την τηλεθέαση

Το λέει κατάμουτρα στον κόσμο: Ήξερε ότι θα πέσουν μπινελίκια αλλά παρόλα αυτά τους κάλεσε; Γιατί άραγε; Δείτε το βίντεο:

Αντώνης Σαμαράς για την Εθνική Ελλάδος

«Από αύριο η Εθνική μας Ομάδα –η Ομάδα που ενώνει όλους τους Έλληνες- ρίχνεται στις μάχες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.
Εύχομαι, από την καρδιά μου, στα παιδιά της Εθνικής μας, με την ομαδικότητα, το πνεύμα αγώνα και την ικανότητα που τα χαρακτηρίζει, να πετύχουν λαμπρές νίκες. Να φτάσουν, άλλη μια φορά, στην κορυφή. Και να μας κάνουν υπερήφανους, φέρνοντας στην Πατρίδα μας μήνυμα αισιοδοξίας».

Εφιάλτης η ανεργία: στο 21,9% τον Μάρτιο

Στο 21,9% αυξήθηκε η ανεργία στην Ελλάδα τον Μάρτιο, έναντι του αναθεωρημένου 21,4% τον προηγούμενο μήνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ, το ποσοστό ανεργίας το Μάρτιο του 2012 ανήλθε σε 21,9%, έναντι...

ΕΣΡ: «Δεν μπορεί να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή»

Μπορεί οι ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ με ανακοινώσεις τους να τόνισαν πως θα πρέπει η Χρυσή Αυγή να αποκλειστεί από τα ΜΜΕ, ωστόσο το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης απάντησε τονίζοντας πως δεν μπορεί να γίνει αποκλεισμός σε κανένα κόμμα.

Ελληνικές εξαγωγές αγροτικών προϊόντων προς Γερμανία

Περίπου το 1/3 των εξαγωγών μας προς τη Γερμανία αφορά τον κλάδο των τροφίμων και ποτών. Σύμφωνα με έκθεση του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Ντύσσελντορφ, οι ελληνικές εξαγωγές τροφίμων – ποτών προς τη Γερμανία σημείωσαν πτώση κατά 4% το 2011, μειούμενες στα 557 εκ. ευρώ από 579 εκ. ευρώ που ήταν το 2010. Η πτώση των εξαγωγών αφορούσε κυρίως τις κατηγορίες των φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Σε ποιους αναφέρεται η Κανέλη με το "πουσταριά";; Στον ευατόν της και το ΚΚΕ ή στον Κασιδιάρη και τη ΧΑ;

Για να καταλάβουμε δηλ... Δείτε το βίντεο με την "καθημερινή έκφραση πουσταρια":

Μεγάλη υποβάθμιση Ισπανίας από Fitch

Κατά 3 βαθμίδες στο ΒΒΒ, υποβάθμισε η Fitch την Ισπανία, πριν από λίγο και η είδηση αναμένεται να ταρακουνήσει αγορές και ιθύνοντες

Ανοιχτή επιστολή ξένου τουρίστα (τα λέει όλα και δεν ενδείκνυται για ΑΕροψεκασμένους)

Αγαπητέ φίλε Έλληνα
 
Θα ήθελα να εκφράσω τις σκέψεις μου, για εσένα και την πατρίδα σου. Σου διευκρινίζω για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, ότι εκπροσωπώ τον εαυτό μου, και όχι τις απόψεις της κυβέρνησή μου, των καναλιών, των τραπεζών ή οποιουδήποτε άλλου που θέλει πιθανώς να σε διασύρει (ο καθένας για τους λόγους του)…
Είμαι ένας σαν και εσένα. Που μπορεί να ζει...

"Τα πήρε στο κρανίο" ο Μαριάς που δεν τον προσφώνησαν..στο Τυμπάκι..


Έξαλλος μαθαίνουμε έγινε ο Ανεξάρτητος Ελληνας Νότης Μαριάς που παραβρέθηκε την Δευτέρα στην τοπική εορτή του Αγίου Πνεύματος στο Τυμπάκι επειδή στο γλέντι που ακολούθησε προσφωνήθηκε μόνο η Δήμαρχος.

ΙΚΑ: Δεν κινδυνεύουν οι συντάξεις


Αυξημένες κατά 13,04% είναι οι εισπράξεις Μαΐου από τις τρέχουσες και τις καθυστερούμενες εισφορές σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και μειωμένες σε ποσοστό 7,6% σε σχέση με το μήνα Μάιο του 2011, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΚΑ, που σημειώνει ότι εξασφαλίζονται οι προϋποθέσεις για την καταβολή των συντάξεων.

Με το χαστούκι της Λιάνη γελάγανε όλοι... τώρα;

Θυμάστε; Για δείτε το βίντεο:

Προκαταρκτική εξέταση για τα παράνομα επιδόματα τυφλότητας στη Ζάκυνθο

Προκαταρκτική έρευνα διενεργείται από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων μετά από παραγγελία του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, με σκοπό τη διερεύνηση λήψης παράνομων επιδομάτων τυφλότητας από πολίτες της Ζακύνθου.

ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΕ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ?





    Βλέποντας το γιαούρτι που είχε φάει στη μάπα η Κανέλλη,αν δεν κάνω λάθος σε μια διαδήλωση πέρσι το καλοκαίρι μου δημιουργήθηκε αμέσως η απορία.
    Ποιος κερατάς γιαούρτωσε την Λιάνα ?
    Να ήταν ΝΔΙΤΗΣ, δεν νομίζω γιατί εμείς οι ΝΔΙΤΕΣ είμαστε πολύ υπεράνω.
    Να ήταν ΠΑΣΟΚΟΣ ,δεν νομίζω γιατί οι ΠΑΣΟΚΟΙ δεν κατέβαιναν τότε σε απεργίες.
    Να ήταν ΚΟΥΚΟΥΔΙ, δεν νομίζω  γιατί οι ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ δεν κάνουν τέτοια πράγματα στους δικούς τους,ούτε για προβοκάτσια.
    Να ήταν ΧΑΓΙΤΗΣ,δεν νομίζω γιατί αυτοί μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό.
    Ποιοι να ήταν ,ποιοι να ήταν!
  Ο ευρών θα πάρει δωρεάν κουπόνια για να προμηθευτεί πετρέλαιο από τον Τσάβες.
    ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ 

«Κίνηση Νέων για την Ελλάδα» από την ΟΝΝΕΔ

Με μία νέα δράση που έχει ως στόχο την ενημέρωση των πολιτών για το σύνολο των πραγματικών θέσεων γύρω από τη θέση της Ελλάδας στο Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση προχωρά από σήμερα η ΟΝΝΕΔ.

Πάντως ο Σαμαράς μια χαρά ήπιε τον καφέ του ανάμεσα στον κόσμο... επειδή μας λένε ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει...

Ιδιαίτερα ικανοποιημένο είναι το επιτελείο της ΝΔ Πέλλας, αφού η επίσκεψη Σαμαρά στην περιφέρεια στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Ο Πρόεδρος της ΝΔ ήπιε τον καφέ του στο πεζόδρομο της Σκύδρας, μαζί με τους βουλευτές του νομού, Σταμενίτη και Τζαμτζή και συνομίλησε με πολύ κόσμο, που έσπευσε να τον χαιρετήσει. Δείτε φωτογραφίες:

Στις εφορίες οι οφειλές για το «χαράτσι» της ΔΕΗ

Στο υπουργείο Οικονομικών έχουν μεταβιβαστεί από τη ΔΕΗ οι οφειλές των καταναλωτών για το ειδικό τέλος ακινήτων και πλέον θα διευθετούνται μέσω των εφοριών, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ.

Economist: "Να βάλουμε μπρος τις μηχανές τώρα, κυρία Μέρκελ;" -Μπα θα περιμένω λίγο ακόμα...

Το περιοδικό Economist με ένα σαρκαστικό εξώφυλλο σχολιάζει τη στάση της Α. Μέρκελ και την πολιτική της Γερμανίας που ''βυθίζει'' την παγκόσμια οικονομία. Στο εξώφυλλο του Economist που θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου, το οικονομικό περιοδικό απεικονίζει ένα υποβρύχιο που βουλιάζει.

Το όνομά του:

ΕΥΓΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ

 Είπα και εγώ γιατί ο Παυλόπουλος ήταν τόσο ήρεμος το πρωί.

Αντιγράφοντας από το ΤΑΧΑΛΙΑ μου λύθηκε η απορία.

Από βέβαιο θάνατο γλίτωσε ο Κασιδιάρης το πρωί!

Ο Προκόπης έκανε την εξής δήλωση: «Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί...

Δεσμεύτηκε ο τίτλος «Ελευθεροτυπία»

Με προσωρινή απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου ο τίτλος «Ελευθεροτυπία» είναι υπό δέσμευση.

Πρώτη νίκη των εργαζομένων της Ελευθεροτυπίας στην κόντρα που έχουν με την εργοδοσία. Το Μονομελές Πρωτοδικείο τους δικαίωσε, καθώς αποφάσισε...

Γ. Μιχελάκης: Η αυτοδικία δεν είναι λύση... αλλά απ' την άλλη είναι κατανοητή και απόλυτα δικαιολογημένη η οργή των πολιτών

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την εγκληματικότητα και την αυτοδικία, με αφορμή το πρωινό περιστατικό, όπου νεαρός φοιτητής ιατρικής σκότωσε αλβανό ληστή που πριν λίγο είχε εισβάλει στο σπίτι του και είχε κακοποιήσει τη μητέρα του:

Καθηγητής Χάρβαντ: Η Ελλάδα θα αναπτυχθεί μόνο αν γυρίσει στην δραχμή

Υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ εμφανίστηκε ο καθηγητής οικονομικών του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, Μάρτιν Φέλντσταϊν, ο οποίος για να στηρίξει την άποψή του είπε, πως μόνο έτσι η χώρα μας θα μπορέσει να ξαναχτίσει την οικονομία της.

Βοήθεια!! Μου κλείσανε το gmail :)

Χαχαχα θα θέλατε;

Εδώ και μισή ώρα πολλοί λογαριασμοί gmail, σε όλο τον κόσμο, δεν λειτουργούν... οπότε μην αγχώνεστε... θα επανέλθει

Δείτε εδώ πότε

Βίντεο από το πέρασμα της Αφροδίτης μπροστά από τον ήλιο

Δείτε το:

Βίντεο: Χαμηλή πτήση F/A-18E Super Hornet

Πάρτε και καμιά δραμαμίνη πριν για να μη ζαλιστείτε:

Πάνο ευχαριστώ για τη διαφήμιση βρε!! (φώτο)

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον Πάνο Καμμένο, για τη διαφήμιση που μου έκανε με το να αναδημοσιεύσει ότι έγραψα για το περιστατικό Κανέλλη-Κασιδιάρη. Ευχαριστώ για τους 23.000 επισκέπτες που μου έστειλε και ελπίζω μέχρι το βράδυ να γίνουν 40.000-50.000....

Επίσης του αφιερώνω την παρακάτω φωτογραφία για την οποία δεν έχει πει τίποτα προκειμένου να μη στεναχωρήσει τα φιλαράκια του:

Η Δούρου μας απειλεί με νέο ΕΑΜ και επαναφορά της κυβέρνησης του βουνού!!

Γιατί φασίστες δεν υπάρχουν μόνο δεξιά μας αλλά και αριστερά μας:

Σκατόψυχα φασιστοειδή κατέστρεψαν μνημείο της ποντιακής γενοκτονίας

Το ίδιο βράδυ που στήθηκε το πανέμορφο γλυπτό για τη μνήμη της γενοκτονίας των Ποντίων στην Άρνισσα Πέλλας και λίγες μέρες πριν τα αποκαλυπτήρια του, κάποιοι ανεγκέφαλοι φασίστες το κατέστρεψαν. Μαζί μ’ αυτό δυστυχώς κατέστρεψαν τις μνήμες και την παράδοση.

Σάπια φωλιά με σάπια αυγά για σάπια φίδια στην όμορφη Άρνισσα. 
Τι συμβαίνει στην ιστορική, ευρύχωρη κι ευγενική Πέλλα; Ποιος δαίμονας κατοικεί στους μαύρους ίσκιους και δέρνει κάθε τρεις και...

Αυστραλία: Μεγάλη τράπεζα σταμάτησε τις συναλλαγές της με την Ελλάδα

Μία από τις τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες της Αυστραλίας, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Νέος Κόσμος», αποφάσισε να διακόψει τις συναλλαγές της με όλες τις ελληνικές τράπεζες «για να προστατεύσει τους πελάτες της», λόγω της κρίσης που διέρχεται η Ελλάδα.

Τσεκούρι στις εφάπαξ αποζημιώσεις έξι στα δέκα ταμεία

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν τα Ταμεία που καταβάλλουν τις εφάπαξ αποζημιώσεις των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα, τα έξι στα δέκα Ταμεία που χορηγούν εφάπαξ εξετάζουν στα πλαίσια των μνημονιακών υποχρεώσεων νέες περικοπές στα εφάπαξ, αλλά και αυξήσεις των ασφαλιστικών εισφορών.

Αριστερή υποκρισία και τρομοκρατία...

Όλοι οι παρακάτω, στις 15 Δεκεμβρίου του 2010, δεν έβγαλαν άχνα για τον πραγματικό ξυλοδαρμό του Κ. Χατζηδάκη:

Εν αρχή ο Χρήστος Φερεντίνος, που φαίνεται πραγματικά να βγήκε έξω από τα ρούχα του :

Φαρμακοποιοί: Αρμαγεδδών της Υγείας ο Λοβέρδος!

Σκληρή επίθεση στον τέως υπουργό Υγείας έκανε ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Αθήνας Κώστας Λουράντος λέγοντας ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ο “Αρμαγεδδών της φαρμακευτικής περίθαλψης”!

Κι άλλος υποψήφιος βουλευτής Καμμένου ήρθε στη ΝΔ

Ο 2ος στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ στο Κιλκίς Π Λαπατινας θα δώσει τη μάχη της πατρίδας με τη ΝΔ και τον Αντωνη Σαμαρα

Δήλωση Σαμαρά για τo επεισόδιο Κανέλλη-Κασιδιάρη

Από τη Μακεδονία όπου περιοδεύει, ο Πρόεδρος της ΝΔ έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή το περιστατικό που συνέβη το πρωί σε εκπομπή του ΑΝΤ1:

Θύμα απαγωγής έπεσε 15χρονος μαθητής στη Χαλκίδα

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ, καθώς ένας 15χρονος μαθητής απήχθη το πρωί της Πέμπτης, μπροστά στα μάτια συμμαθητών του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο 15χρονος είναι γιος του διευθυντή υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Χαλκίδα και οι απαγωγείς ήδη έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια, ζητώντας λύτρα πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Άνοδος επιτοκίων και ισχυρή ζήτηση σε δημοπρασία ισπανικών ομολόγων

Μεγάλη αύξηση σημείωσαν τα επιτόκια κατά τη δημοπρασία ισπανικών ομολόγων την Πέμπτη, από την οποία η χώρα άντλησε συνολικά ποσό ύψους 2,074 δισ. ευρώ, έναντι στόχου έως 2 δισ. ευρώ, καθώς εκδηλώθηκε ισχυρή ζήτηση από τους επενδυτές.

Διαψεύδει το Βερολίνο τις παπαριές περί «παραδειγματικής έξωσης» της Ελλάδας από την Ευρωζώνη

Σε διάψευση των σεναρίων που θέλουν το Βερολίνο να εξετάζει σχέδιο «παραδειγματικής έξωσης» της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, προχώρησε την Πέμπτη εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου οικονομικών, χαρακτηρίζοντας «βλακώδεις» και «ανυπόστατους» τους ισχυρισμούς.

Διεθνής Διαφάνεια: Στην Ελλάδα ανθεί -πάντα- η διαφθορά... ευτωχώς που μας ενημέρωσαν


Η Κομισιόν «παρήγγγειλε» και η Διεθνής Διαφάνεια πραγματοποίησε νέα έρευνα για τη διαφθορά σε 25 ευρωπαικές χώρες. Το αποτέλεσμα είναι αποκαρδιωτικό για μας: Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία παραμένουν πρωταθλήτριες στη διαφθορά σε αντίθεση με τις χώρες του Βορρά όπου η διαφθορά ανθεί πολύ λιγότερο.

Σε ποιούς δεν άρεσε ο χθεσινός Σαμαράς;

Λοιπόν, ο Αντώνης Σαμαράς στην εκπομπή του Χατζηνικολάου δεν ήταν καλός.

Πρώτον, γιατί έδειξε πως γνωρίζει οικονομικά αλλά δεν είναι καλός στα «τσιτάτα». Δεν πέταξε ένα… «μαντάμ Μέρκελ» για παράδειγμα, ώστε να έρθει και να στανιάρει η μαγκιά μας.

Δεύτερον, ήταν σοβαρός έως βλοσυρός. Σε μια εποχή που ο μέσος Έλληνας ξυπνάει με «αχ» και κοιμάται με «βαχ» δεν είχε το μακάριο μειδίαμα της Τζοκόντα και ούτε έκλεινε με μπρίο και διάθεση αλέγκρο το μάτι στους συνομιλητές του, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι.

Έχουμε και την καλή Δημοσκόπηση... όχι απ' τις γνωστές


Σαμαράς: «Θα φάω σίδερα, για να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα!»

Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν διακυβεύεται μόνον η παραμονή της χώρας στο ευρώ, αλλά και ευρύτερα η συμμετοχή της Ελλάδας στην ΕΕ, αν κάποιος επιλέξει τη σύγκρουση μαζί της, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε εκπροσώπους τοπικών φορέων στο Επιμελητήριο Πιερίας, στην Κατερίνη.

Επικοινωνία Αλ.Τσίπρα με Π.Πικραμμένο για το επεισόδιο Κανέλλη-Κασιδιάρη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Παν. Πικραμμένο, είχε λίγο πριν το μεσημέρι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή, κατά πληροφορίες, την επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Η. Κασιδιάρη, εναντίον των στελεχών του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη και του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου.

Βίντεο: Χαστούκια που έμειναν στην ιστορία...

Δείτε τα:

Βίντεο-Κασιδιάρης: Πρώτη με χτύπησε η Κανέλλη και θα της κάνω μήνυση

Δείτε τις δηλώσεις του Κασιδιάρη για το επεισόδιό του με την Κανέλλη:

Δούρου είπε ότι είπε κι ο Πάγκαλος όταν έφαγε το γιαούρτι: "Έχουν ευθύνες οι δημοσιογράφοι και το πολιτικό σύστημα"

"Υπάρχουν ευθύνες αυτή τη στιγμή, ευθύνες από τον δημοσιογραφικό κόσμο, ευθύνες από τον πολιτικό κόσμο", είπε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μερικά λεπτά μετά από την επίθεση που δέχθηκε από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

ΑΝΕΛ,ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

   Καλά κάνετε Πάνο μου γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι σας έχει καβαλήσει η Χ.Α.Δυστυχώς για εσάς.
   ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

e-Επιλογές

Ενδιαφέρουσες αναρτήσεις φίλων:

Πτώση 39,5% στις νέες άδειες κυκλοφορίας αυτοκινήτων

Συνολικά 36.070 αυτοκίνητα (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το διάστημα Ιανουαρίου - Μαΐου 2012, παρουσιάζοντας πτώση 39,5% ως προς την αντίστοιχη περίοδο του 2011, σύμφωνα με την ΕΛ.ΣΤΑΤ.

"Φόρτωσα τη συνείδησή μου με ένα έγκλημα, σκότωσα έναν άνθρωπο"

Σε δραματκή κατάσταση ο 22χρονος που σκότωσε τον ληστή στην Παιανία. Τι λέει στο Νewsit o δικηγόρος του.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο νεαρός φοιτητής της Ιατρικής που σκότωσε τον 45χρονο ληστή στην Παιανία. Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως σκότωσε έναν άνθρωπο.

Τα κόμματα για το επεισόδιο Κανέλη-Κασιδιάρη

Αποτροπιασμό προκάλεσε η επίθεση του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στον ΑΝΤ1.

Χρυσή Αυγή: Πρώτη χειροδίκησε η Λ.Κανέλλη

Η ανακοίνωσή της Χρυσής Αυγής με αφορμή το σημερινό επεισόδιο:

Στοπ σε επιδόματα δήμων με "μαϊμού" δικαιούχους; Ποιοι δήμοι δεν έχουν κάνει τίποτα και δεν παίρνουν λεφτά για να πληρώσουν επιδόματα;

"Φρένο" στις πληρωμές προνοιακών επιδομάτων σε όσους δήμους δεν διέγραψαν τους "μαϊμού" δικαιούχους, βάζει με απόφασή του ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Δημήτρης Μπαλασόπουλος.

Έλα ρε Πάκη γίγαντα

Καλεσμένος στην εκπομπή όπου Κανέλλη-Κασιδιάρης αντάλλαξαν "φιλοφρονήσεις" ήταν και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος βουλευτής της Α' Αθηνών της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, γνωστότερος ως Πάκης,. Ο Πάκης ο οποίος με γατίσια κίνηση απέφυγε το νερό με το οποίο ο Κασιδιάρης έπλυνε τη Δούρου, δεν κούνησε καθόλου από τη θέση του όταν ο φασίστας έστειλε στο νοσοκομείο την "αιμόφυρτη" Κανέλλη όπως έστειλαν οι κάφροι τον Χατζηδάκη το Δεκέμβριο του 2010, λίγο αργότερα δήλωσε:

ΣΥΡΙΖΑ: Επιμένει για το debate... δηλ. να δουλεύει τον κόσμο

Επιμένει πάση θυσία για το debate ο Αλ. Τσίπρας, πετώντας το γάντι στην πλευρά της Ν.Δ. Χθες βράδυ, από την Ελευσίνα, κάλεσε τον Αντ. Σαμαρά να μη φυγομαχεί και παράλληλα τον προκάλεσε να βάλει για συντονιστή ακόμη και τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ., Γ. Μιχελάκη, αρκεί να γίνει –όπως είπε– η τηλεμαχία των δυο τους.

Παρ'ολίγο νεκρός ο Ραγκούσης!! Σώθηκε από θαύμα...

Τον χάρο με τα μάτια του είδε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, όχι επειδή είδε μπροστά του τον Κασιδιάρη, αλλά ειπεδή το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτ. Ελλάδος Πελοποννήσου Ιονίων Νήσων, Τάσο Αποστολόπουλο, παραλίγο να συγκρουστεί με διερχόμενη αμαξοστοιχία σε διάβαση της Πάτρας.

Μήνυση θα κάνει στην Κανέλλη ο Κασιδιάρης!!

Με μάρτυρα το βίντεο, για όσους δεν φοράνε κοκκινα γυαλιά, ο Κασιδιάρης λέει ότι η Κανέλλη του επιτέθηκε πρώτη χτυπώντας τη με ένα φάκελο και αυτός αναγκάστηκε να απαντήσει. Όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους πιθανώς να της κάνει μήνυση αλλά η Κανέλλη δεν θα έχει πρόβλημα καθώς έχει βουλευτική ασυλία και δεν αναμένεται να συλληφθεί

Αυτούς τους βρήκατε ρε υποκριτές καραγκιόζηδες της αριστεράς; (φώτο βίντεο)

Όλοι οι γελοίοι έχουν ανέβει στα κάγκελα επειδή η Κανέλλη δέχθηκε απάντηση στην επίθεση που έκανε. Η δε εισαγγελέας, που έσπευσε να ζητήσει τη σύλληψη του Κασιδιάρη, δεν μας λέει αν βρήκε αυτόν που έστειλε στο νοσοκομείο...

Η "Δημοκρατία" αντεπιτίθεται... στο κενό: Τη σύλληψη Κασιδιάρη ζήτησε η εισαγγελέας Ράικου

Τη σύλληψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ζήτησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου μετά από επικοινωνία με τον φύλακα της Δημοκρατίας Δελατόλα, επειδή όταν η Κανέλη τον χτύπησε, όπως βλέπετε στην φώτο...

Απίστευτο κόμπλεξ Καμμένου που αποκαλεί τον Βορίδη "ναζιστή με τσεκούρι"!! (βίντεο)

Πρέπει να τσούζει πολύ που ο Βορίδης είναι στη ΝΔ και ο Καμμένος κοιτάει τα αεροπλάνα που τον ψεκάζουν! Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι βγήκε να καταγγείλει τα χαστούκια με τα οποία απάντησε ο Κασιδιάρης στο φάκελο που του πέταξε η Κανέλλη, και άρχισε να βρίζει τη ΝΔ και τον Βορίδη, μη τολμώντας βέβαια να αναφέρει το όνομά του, λέγοντας: "φταίνε αυτοί που υπουργοποίησαν τους ναζιστές με τα τσεκούρια"!! Δεν παίζεται ο άνθρωπος! Δείτε το βίντεο:

Επιτέλους!! Ο Κασιδιάρης της ΧΑ χαστούκισε την Κανέλλη η οποία τον χτύπησε πρώτη και πέταξε νερό στη Δούρου!!! (βίντεο)(

Στα χέρια πιάστηκαν η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Έρανος στις ενορίες της Αυστραλίας για την ενίσχυση οικογενειών στην Ελλάδα

Στη διενέργεια παναυστραλιανού εράνου, προκειμένου να αποσταλεί ενίσχυση στους δοκιμαζόμενους από την κρίση Έλληνες, προχωρεί την ερχόμενη Κυριακή 10 Ιουνίου η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, που απέστειλε ήδη σχετική εγκύκλιο προς όλες τις Ενορίες - Κοινότητες της χώρας.

Τον παλιοημερολογίτη Καμμένο καταγγέλει όλο το Άγιο Όρος

Για «μέγα πολιτικό σφάλμα» που προσβάλλει το Πατριαρχείο κάνουν λόγο αγιορείτες μοναχοί, σχετικά με την επίσκεψη του παλιοημερολογίτη (όπως έχει παραδεχθεί ο ίδιος) Πάνου Καμμένου στο Άγιον Όρος και συγκεκριμένα στην «αιρετική» Μονή Εσφιγμένου.

Ανησυχία για διαρροές «πράσινων» ψηφοφόρων (και) προς Σαμαρά

«Δεξιός κίνδυνος» απειλεί το ΠΑΣΟΚ, καθώς τμήμα των ψηφοφόρων του, που φοβάται μήπως σχηματιστεί κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η χώρα οδηγηθεί στη δραχμή, στρέφεται προς τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά.

Δεν έχει τέλος η ανωμαλία Τραβόλτα: Ο πιλότος-γκόμενος του τον παράτησε επειδή ήταν τριχωτός [εικόνες]

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχεδόν καθημερινά σχετικά με την σεξουαλική ζωή του 58χρονου σταρ. Πιο εντυπωσιακή αυτή του National Enquirer που θέλει τον Τζον σε εξάχρονη παθιασμένη σχέση με τον πιλότο του. Την ίδια εποχή που έβγαινε με την 16χρονη τότε Μπρουκ Σίλντς.


Δράσεις για στήριξη του τουρισμού στην Ελλάδα ζητά από την ΕΕ ο Γ. Χατζημαρκάκης

Την προσαρμογή του μνημονίου σε δράσεις που θα φέρουν άμεσα αποτελέσματα και θα στηρίξουν τον τουρισμό που πλήττεται στην Ελλάδα, ζητά με παρέμβαση του στον Επίτροπο Δημοσιονομικής Προσαρμογής, Όλι Ρεν, ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Ο κ. Χατζημαρκάκης στην επιστολή του προς τον Όλι Ρέν, επισημαίνει ανάμεσα στα αλλά:

Επτά γερμανοί ποιητές γράφουν -πάλι- για την Ελλάδα

Επτά γερμανοί λογοτέχνες έκαναν ένα ολοσέλιδο ποιητικό αφιέρωμα στη χθεσινή εφημερίδα Ντι Τσάιτ, μετά το πρόσφατο εγχείρημα του Γκύντερ Γκρας. «Ποίηση για τους Ελληνες» τιτλοφορείται το αφιέρωμα και είναι, κυρίως, ένας ύμνος για την Ελλάδα της αρχαιότητας που έδωσε τα φώτα της στην Ευρώπη.

Το Reuters "βλέπει" και νέες εκλογές στον ελληνικό ορίζοντα

Ενδεχόμενο τρίτου γύρου εκλογών στην Ελλάδα "βλέπει" το Reuters ακόμα και αν τα παραδοσιακά κόμματα επικρατήσουν τελικά του Αλέξη Τσίπρα, οι πολιτικές του οποίου μπορεί να οδηγήσουν την Ελλάδα εκτός ευρώ.

Ας τολμήσουν να τον βάλουν μέσα: "Παιανία: Νεαρός πυροβόλησε και σκότωσε αλβανό διαρρήκτη"

Ενας 25χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε στις 4:05 τα ξημερώματα έναν 43χρονο Αλβανό διαρρήκτη, ο οποίος είχε εισβάλει νωρίτερα στο σπίτι του στην Παιανία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε ένα σπίτι, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους και τράπηκαν σε φυγή.

Η Φώφη το είπε στον Παπακωνσταντίνου ότι είναι ανήθικο και ντροπή να χρησιμοποιούνται παιδιά για διαφήμιση; (φώτο)

«Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία, χωρίς πρόγραμμα, προτάσεις και θέσεις, επενδύει στο φόβο», δήλωσε η κ. Γεννηματά και χαρακτήρισε «απαράδεκτο», «ανήθικο» και «ντροπή, να χρησιμοποιεί παιδιά στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό μήνυμα, που διχάζει τους Έλληνες»...Δείτε τώρα και τις φώτο από τις εκλογές του 2009: