09 Ιουνίου 2012

Πουλάει το σπίτι της η Όλγα Τρέμη

Η κρίση φαίνεται ότι χτύπησε και την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, Όλγα Τρέμη, η οποία φέρεται να βάζει πωλητήριο στο αρχοντικό της στο...

Να ποιον πλούτο θα φορολογήσει ο Τσίπρας (φώτο)

Δείτε ποιον πλούτο θα φορολογήσει:

Με ένα κάρο μαλακί@@ απαντά ο αναρχοκρετίνος του ΣΥΡΙΖΑ, Αμυράς, στον Γιάννη Μιχελάκη

Aπάντηση στον Γιάννη Μιχελάκη και τη ΝΔ για το «αντάρτικο πόλεων» δίνει ο Ιφικράτης Αμυράς μέσω του προσωπικού του blog, κάνοντας λόγο για «δωσίλογους του μνημονίου» και «4ο Ράιχ».

Με ανάρτηση στο προσωπικό του blog, ο κ. Αμυράς απάντησε στον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας πως «την στιγμή που το μαύρο μέτωπο των δωσίλογων ετοιμάζεται να αιματοκυλήσει τον Ελληνικό Λαό με την ευρωπαϊκή στρατοχωροφυλακή, ο εκπρόσωπος της ΝΔ καλεί τους πολίτες να σκύψουν το κεφάλι στο 4ο Ράιχ και στους δωσίλογους του μνημονίου».,

Αναλυτικά η ανάρτηση έχει ως εξής:

Απαπα!! Οι Έλληνες της Ν. Υόρκης θεωρούν τους Έλληνες τεμπέληδες! Εμάς ρε; Τους μεγαλύτερους δουλευτεράδες του κόσμου;;;


Γροθιά στο στομάχι είναι τα όσα λένε και δηλώνουν μπροστά στην κάμερα νεαροί ελληνικής καταγωγής, με άπταιστα ελληνικά, όλοι τους παιδιά ΕλληνοΑμερικανών, δεύτερης και τρίτης γενιάς. Μιλούν για την Ελλάδα και τους Έλληνες, για το ελληνικό πολιτικό σύστημα και γενικά για την πολιτική και κοινωνική κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας. Ειδικά μετά την μεταπολίτευση.

Der Spiegel: Το σχέδιο των «τεσσάρων» για τη σωτηρία του Ευρώ

Οι επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών προετοιμάζουν ένα σχέδιο το οποίο θα οδηγήσει σε μια πραγματική ένωση των ευρωπαϊκών δημοσιονομικών πολιτικών για να σωθεί το ευρώ, γράφει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel κυκλοφορεί αύριο.

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (10-6-2012)

Δείτε τα:

ΕΜΦΑΝΙΣΗ Κασιδιάρη στα εγκαίνια του προεκλογικού περιπτέρου της Χρυσής Αυγής - Πορεία αριστεριστών προς το περίπτερο (φώτο)

Εγκαινιάστηκε πριν λίγο το προεκλογικό περίπτερο της Χρυσής Αυγής όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά το επεισόδιο που προκάλεσε ο Η. Κασιδιάρης...Τα εγκαίνια ήταν προγραμματισμένα για τις 19:00 και στο σημείο υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η Ισπανία δέχεται να ζητήσει βοήθεια για τις τράπεζές της.... αρχίζει η προπαγάνδα των αστείων

[Οι πατριώτες του κώλου θα βγουνε βέβαια να μας πούνε ότι η Ισπανία δεν υπέγραψε μνημόνιο, διαπραγματεύτηκε και ο Ραχόι δεν υπέγραψε επιστολές... στους ηλίθιους βέβαια δεν θα πούνε ότι οι Ισπανοί αντί για 125% χρέος, ΠΑΜΕ, Φωτόπουλο και χρεοκοπημένο ΟΣΕ, έχουν 70% χρέος, Repsol (με 60 δις τζίρο το 2009), Telefonica (με 60 δις τζίρο το 2010 ), Seat, την κατασκευαστική ACS (16 δις τζίρο το 2009 που προσπάθησε να αγοράσει την Hochtief), την Banco Satander (η 6η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο, το 2010 είχε τζίρο 42 δις, κέρδη 8 δις και συνολικό ενεργητικό 1,2 ΤΡΙΣ), την Inditex (που έχει Zara κ.λπ εταιρίες με τζίρο 12 δις)... μπορούν να γίνουν συγκρίσεις βρε αστείοι τύποι;;]

Πηγές στις Βρυξέλλες υποστηρίζουν πως η Ισπανία δέχεται να ζητήσει βοήθεια για τις τράπεζές της μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης του Eurogroup. Αναμένονται επίσημες ανακοίνωσεις.

Έχει χαζέψει τελείως ο Χάρρυ Κλυνν! «Η φασιστοπλέμπα της Νέας Δημοκρατίας ίδια σκατά με τη Χρυσή Αυγή»... αλλιώς μας τα έλεγε όταν τον στηρίζαμε για Δήμαρχο

[Εμείς σου φταίμε ρε Χάρρυ Κλυνν που παρόλη της στήριξη της ΝΔ και του Καραμανλή ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ να εκλεγείς Δήμαρχος στην Καλαμαριά;;; Αυτό είναι το ευχαριστώ σου στην παράταξη που όπως έλεγες πριν μερικά χρόνια ήταν η μόνη που σε βοήθησε (μέσω του Καραμανλή);; Εντάξει λόγω ηλικίας δικαιολογείσαι να πεις και μια μαλακ@@ παραπάνω οπότε δεν σου δίνουμε και τόση σημασία...]

Σκληρή επίθεση με ύβρεις εναντίον της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε σήμερα ο γνωστός κωμικός Χάρρυ Κλυνν από την ιστοσελίδα του με αφορμή μια δήλωση που φέρεται να έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, αποκαλώντας «αδελφό κόμμα» τη Χρυσή Αυγή.

Γ.Παπανδρέου: "Έκανα ό,τι μπορούσα"... και τα κατάφερα να τα γαμή@@ όλα

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ και τα μέτρα λιτότητας μπορεί να «χαλαρώσουν» εξέφρασε σε συνέντευξη του στο Bloomberg ο πρώην πρωθυπουργός.

«Μπορούμε να έχουμε κάποιες τροποποιήσεις στο πρόγραμμα. Εάν μπορέσουμε να επεκτείνουμε την δημοσιονομική προσαρμογή για έναν ακόμη χρόνο ή περίπου θα αφαιρέσει λίγο πόνο» είπε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Αντώνης Σαμαράς:«Οι τρεις πρώτες κινήσεις της κυβέρνησής μου»

Τις τρεις πρώτες κινήσεις της κυβέρνησής του, εφόσον κερδίσει τις εκλογές περιγράφει ο Αντώνης Σαμαράς: επαναδιαπραγμάτευση της οικονομικής πολιτικής, σπάσιμο της γραφειοκρατίας και αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

Πρωτιά για τη ΝΔ και εκλογική άνοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ «δείχνουν» τα στοιχήματα

Εκλογικό θρίλερ με πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας αλλά και μεγάλη άνοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τα ηλεκτρονικά γραφεία στοιχημάτων για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα «Ποιος θα λάβει υψηλότερο ποσοστό ψήφων» η εταιρεία Unibet δίνει τις εξής αποδόσεις:

Παρδαλό τσίρκο παρελαύνει στην Αθήνα - Κλειστή η Σταδίου - ΦΩΤΟ - BINTEO

Περίπου 5000 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος απ' όπου ξεκίνησε η πορεία ομοφυλόφιλων στα πλαίσια του Athens Pride... Μετά την "παρέλαση" προς την πλατεία Συντάγματος και το πέρασμα μπροστά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, θα ακολουθήσει ανοιχτή συναυλία και πάρτυ μέχρι το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Δείτε το βίντεο

Χαστούκια, καλάσνικοφ και χάος

Του Γιώργου Χαρβαλιά

Είναι δυνατόν τρία χαστούκια ενός… «πυροβολημένου» να ακούγονται περισσότερο από τους πραγματικούς πυροβολισμούς των Καλάσνικωφ που δονούν απ΄άκρη σ΄άκρη την ελληνική επικράτεια; Δυστυχώς στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, όλα μπορούν να συμβούν. Συμβάλλοντας περαιτέρω στην απαξίωση του πολιτικού συστήματος και της νοσηρής τηλεδημοκρατίας μας.

Α. Σαμαράς με αφορμή το νέο αποτρόπαιο έγκλημα: Η εισβολή των παρανόμων θα σταματήσει

Σε νέα δήλωση για την εγκληματικότητα προέβη το Σάββατο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, από το Επιμελητήριο Αχαΐας, μετά και τον αποτρόπαιο θάνατο της 82χρονης δασκάλας Ρεγγίνας Παπανδρέου με 36 μαχαιριές. Η δήλωση Σαμαρά:

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει ανταρτοπόλεμο!



Στο βίντεο που πρέπει να δείτε, ο Ιφικράτης Αμυράς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει οδηγίες για την οργάνωση ομάδων 3-4 ατόμων με πιστόλια, μαχαίρια, μολότοφ και τσεκούρια, καθοδηγώντας λεπτομερώς σε ανταρτοπόλεμο.

Ολυμπιακός: Το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές!

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας, με αφορμή τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

"Ο Ολυμπιακός δεν θα επιτρέψει να μπαίνει σε κίνδυνο η υγεία των ποδοσφαιριστών του" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παπαδημούλης: "Θα βάλουμε νερό στο κρασί μας για να γίνει κυβέρνηση"... λέι τώρα γιατί μετά θα λένε άλλα

"Αν βγούμε πρώτο κόμμα θα προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε μία κυβέρνηση. Αυτό απαιτεί κοινοβουλευτική πλειοψηφία που σημαίνει ότι θα επιδιώξουμε βάζοντας και νερό στο κρασί μας όπου χρειαστεί να εξασφαλίσουμε τη συνεργασία κομμάτων που θεωρούμε συγγενέστερα όπως η ΔΗΜ.ΑΡ...

Ν. Μιχαλολιάκος για Κανέλλη, Δούρου: Θέλανε ισότητα (video)

Για «ατυχές συμβάν» και για «παγίδα» που «έστησαν» στον Ηλία Κασιδιάρη κάνει λόγο ο επικεφαλής της Χρυσή Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος σχολιάζοντας την επίθεση Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου.

Τους πατριώτες του κώλου τους ρώτησαν οι "προδότες";;; Έκκληση σε Ράιχενμπαχ για χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ

[Γιατί είναι σίγουρο πως οι πατριώτες του κώλου προτιμούν να πεθάνουν παρά να ζητήσουν βοήθεια... όλα αυτά τα λένε βέβαια για τους άλλους και όσο τους παίρνει γιατί μόλις σφίξουν τα πράματα θα λένε άλλα... Και ο Καμμένος ακόμα ακόμα να βγάλει τα ονόματα των "προδοτών" στο Facebook; Ούτε μια ανακοίνωση ρε Πάνο;;;]

Με επιστολή τους στον επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας για την Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ, πέντε φορείς από τον χώρο του φαρμάκου απευθύνουν έκκληση να διατεθεί στον Οργανισμό 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ προκειμένου να καλυφθούν οι οικονομικές του δεσμεύσεις.

Τέσσερα χιλιόμετρα από την Αμμόχωστο βρέθηκε ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος

Πολύ κοντά στην κατεχόμενη Αμμόχωστο έφθασε σήμερα ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος, ο οποίος βρέθηκε στην κοινότητα Δερύνειας σε απόσταση περίπου τεσσάρων χιλιομέτρων από την κατεχόμενη πόλη του Ευαγόρα.

Μιχελάκης: ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας νομιμοποίησαν τον αναρχοφασίστα Αμυρά που ανακοίνωσαν σαν υποψήφιο

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία λέει πως δεν έχει καμία σχέση με τον υποψήφιο Ιφικράτη Αμυρά, που ανακοίνωσαν μονοι τους στην ΑΥΓΗ (!!), έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για ένα θέμα για το οποίο θα έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει ο Εισαγγελέας (η Ελένη δεν παρεμβαίνει αν δεν την πάρει τηλέφωνο το ΠΑΣΟΚ του Δελατόλα...), ο ΣΥΡΙΖΑ λόγω της δικής του εμπλοκής επιχειρεί, λέγοντας… παροιμίες, να το υποβαθμίσει.

Ας απαντήσει ευθέως:

Ωραίοι οι Ιρλανδοί (φωτο)

Αυτοί γυρνάνε στην Πολωνία και...

Στυλιανός Κυριακίδης: ένας αφανής Έλληνας ήρωας

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ , KAMIA OΔΟ με ΤΟ ΟΝΟΜΑ του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ; ...θα έπρεπε όμως...

Στην Πάφο γεννήθηκε. Στις 4 Μαΐου 1910. Πάνω από έναν αιώνα πια. Φτωχόπαιδο ήταν και κάποια στιγμή ξεκίνησε τον αθλητισμό στην Λεμεσό. Του άρεσε να τρέχει από πιτσιρίκι. Κατάφερε, μάλιστα, να πάρει μέρος ως δρομέας με την ελληνική εθνική ομάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του 1936!

ΒΙΝΤΕΟ-Ψέμμα Δούρου: Κανείς μας δεν μιλάει για μονομερή καταγγελία του μνημονίου και είναι δύσκολο να αποδείξετε το αντίθετο

Η κα. Δούρου (όπως και ο κ. Παπαδημούλης στο MEGA 8/06) ισχυρίζεται ότι κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κάνει δήλωση η οποία να αναφέρεται σε μονομερή καταγγελία της δανειακής σύμβασης υποτιμώντας με τον τρόπο αυτό τη νοημοσύνη και τη μνήμη των ελλήνων πολιτών. Επίσης, προκαλεί τους συνομιλητές της αναφέροντας ότι είναι πολύ δύσκολο να αποδείξει κάποιος το αντίθετο... Δείτε λοιπόν πόσο εύκολο είναι αυτό που η Δούρου λέει ότι είναι δύσκολο (για να έχετε και μια άποψη του τι σημαίνει "δύσκολο" για την αριστερά...):

Βίντεο: Πήγανε να κλέψουν το λάθος μαγαζί

Δείτε το:

ΠΑΣΟΚ: Πρώτα το κόμμα και μετά η κυβέρνηση... όπως κάνουν εδώ και 40 χρόνια δηλαδή...

Aπογοήτευση επικρατεί στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου καθώς τα μηνύματα από τις κρυφές δημοσκοπήσεις που διεξάγονται δεν συνάδουν με τις φιλοδοξίες περί τρίτου έστω «ισχυρου πόλου» όμως στο πολιτικό σκηνικό.

Επανεμφανίστηκε στο FB η "Ψωλή του Βουκεφάλα" για να ειρωνευτεί την Αστυνομία

['Εχει σκυλιάσει ο αριστερός συρφετός να λέει "η αστυνομία δεν συλλαμβάνει τον Κασιδιάρη" ή "για άλλη μια φορά φαίνεται η συνεργασία αστυνομίας-ΧΑ" κ.λπ μαλακί@@, λες και είναι έυκολο να βρεις κάποιον που κρύβεται σε μια πόλη 4 εκ.... έτσι και η αυτοαποκαλούμενη "Ψωλή του Βουκεφάλα", ο φασίσταςΤατσόπουλος, παρόλο που πριν λίγες μέρες είπε ότι κλείνει μέχρι τις εκλογές τη σελίδα του στο Facebook, έκανε μια κολοτούμπα όπως συνηθίζεται στον ΣΥΡΙΖΑ και σχολιάζει το ότι ο Κασιδιάρης δεν εντοπίστηκε από την Αστυνομία... Εννοείται πως όλος ο συρφετός των ρεμπελόσκυλων δεν σχολίασε την "εντολή" Δελατόλα στη Ράικου να ασκήσει δίωξη (εδώ και εδώ τα βίντεο)... φανταστείτε να το είχε κάνει κανας δεξιός...]
Το πιο φρέσκο σύντομο ανέκδοτο των ημερών δεν είναι άλλο από το...«Ψάχνουμε να βρούμε τον Κασιδιάρη» γράφει το υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος στο Faacebook, σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο το... γεγονός των ημερών!

Τον «μεγάλο σεβασμό» της για την Ελλάδα εκφράζει η Κριστίν Λαγκάρντ

Τον «μεγάλο σεβασμό» της για την Ελλάδα και για τον ελληνικό λαό «και τις θυσίες του» εκφράζει η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ και τονίζει ότι οι πρόσφατες δηλώσεις της στη βρετανική εφημερίδα Guardian παρεξηγήθηκαν.

Σαμαράς: Όχι σ’ εκείνους οι οποίοι ψάχνουν για τριτοκοσμικές λύσεις

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς,επισκέπτεται τους Νομούς Κορινθίας και Αχαΐας. Μετά τη σύσκεψη που είχε με τους παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Κορίνθου,έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κασιδιάρης: «Ήταν όλα σκηνοθετημένα για να με προκαλέσουν»

Παρά τη λήξη της αυτόφωρης διαδικασίας τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, για όσα συνέβησαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στο ΑΝΤ1 με το βίαιο επεισόδιο εις βάρος της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Ηλίας Κασιδιάρης, δεν εμφανίστηκε έως αυτήν την στιγμή στον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Εξέδωσε μάλιστα σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:

Να γιατί ήθελαν να τον δολοφονήσουν τον Καραμανλή! ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ Καραμανλή – Ομπάμα

Η αποκαλυπτική στιχομυθία για τους αγωγούς, που καθόρισε τις εκλογές του 2009
Της Γιώτας Αντωνοπούλου
Λέγεται, και σωστά, πως η Πολιτική είναι ένα κομμάτι Ιστορίας που γράφεται διαρκώς. Ο σύντομος αλλά εξόχως αποκαλυπτικός διάλογος Καραμανλή – Ομπάμα πριν από τρία χρόνια, τον οποίο δημοσιεύει το PRESSing, φωτίζει μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα το ομιχλώδες πολιτικό τοπίο του 2009 και τα όσα συνέβησαν τότε στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας οδηγώντας την κυβέρνηση Καραμανλή στην πτώση της και αλλάζοντας με βίαιο τρόπο τη «ρότα» της χώρας.

Το UFO των Κυπρίων, ήταν τελικά πύραυλος

Γράψαμε χθες ότι πάνω από την Κύπρο πολλοί είδαν κάτι σαν UFO. Όπως γράφει το rt.com την ίδια εμπειρία είχαν άνθρωποι και στο Αζερμπαιτζάν, τη Γεωργία, την Τουρκία, το Λίβανο, την Ιορδανία και το Ισραήλ!! Όλοι πίστεψαν ότι είδαν UFO αλλά η πραγματικότητα είναι μάλλον πιο απλή:

Το ιπτάμενο αντικείμενο που είδαν ήταν μάλλον βαλλιστικός πύραυλος αφού η ρώσικη κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες ότι έγινε δοκιμαστική εκτόξευση από το νότιο Αστραχάν προς ρώσικο πεδίο βολής στο Καζακστάν που απέχει 3.500 χλμ από το Ισραήλ και η τροχιά του πυραύλου (παρόλο που βρήκε το στόχο στο Καζακστάν) παρουσίασε ανωμαλίες. Να σημειωθεί πως το ίδιο πράγμα που είδαν χθες πολλοί άνθρωποι νότια της πορείας του πυραύλου, το είχαν δει νορβηγοί το 2009 όταν έγινε αποτυχημένη εκτόξευση ενός άλλου πυραύλου από την Ρωσία.


Video still from YouTube

Την εξήγηση στο γιατί ο πύραυλος ήταν ορατός από τόσες χώρες και τόσο μακριά τη δίνει ο ισραηλινός αστρονόμος και πρόεδρος της Ισραηλινής Αστρονομικής Εταιρίας, Dr. Yigal Pat-El. "Αν ο πύραυλος ανέβηκε σε ύψος 200-300 χλμ, μπορεί να ήταν ορατός από όλες αυτές τις χώρες" δήλωσε.

Το παρακάτω βίντεο είναι μίξη από 9 βίντεο, από διάφορες χώρες που είδαν το προχθεσινό "UFO"



Δείτε τώρα και τι είχαν δει οι Νορβηγοί το 2009 και επρόκειτο για αποτυχημένη εκτόξευση πυραύλου

Συνάντηση Τσίπρα με τους… μισούς G-20 και φυσικά τσιμουδιά για καταγγελία μνημονίου

Ο Τσίπρας πράγματι προσπάθησε να συναντηθεί με τους πρέσβεις των χωρών G-20 αλλά τελικά ανταποκρίθηκαν μόνον οι πρέσβεις ελάχιστων χωρών. Επίσης η ακύρωση του Μνημονίου πήγε περίπατο και τη θέση της (ξανα)πήρε η επαναδιαπραγμάτευση. Άλλο ένα παιχνίδι εντυπώσεων που κατέληξε σε φιάσκο. Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι θα είχε την Πέμπτη 7 Ιουνίου συνάντηση με τους πρέσβεις των χωρών της Ομάδας G-20 και ευρωπαϊκών χωρών.
Τελικά...

Τι να είχε άραγε η τσάντα;

Λέτε να είχε το 1 μύριο;

Εμπορική συνεργασία Αρμένη και Εβραίου

Ένας Αρμένης πηγαίνει σε έναν Εβραίο που πουλά σουτιέν και ρωτά αν έχει σε μαύρο χρώμα το XL. Ο Εβραίος αρχίζει να του εξηγεί πόσο σπάνιο είναι αυτό που του ζητά και πως "ναι, υπάρχει, αλλά είναι ακριβούτσικο". Θα του κοστίσει 50 ΕΥΡΩ. Ο Αρμένης αγοράζει 25 κομμάτια και φεύγει ενώ ο πονηρός Εβραίος τρίβει τα χέρια του. Σε λίγες μέρες...

Μη σας πουλάνε φούμαρα: Δείτε που οφείλεται η επισκεψιμότητα μερικών

Είσαι κάτοχος μιας ιστοσελίδας και θέλεις μοναδικούς πραγματικούς επισκέπτες? Θέλεις τα video σου στο youtube να αποκτήσουν πολλά views? Είναι απλό! Κάνε...

Μυστικό γκάλοπ με μεγάλες ανατροπές!

Ακόμη ένα μυστικό γκάλοπ, το οποίο ξεκίνησε μόλις χθες, το πρωί της Παρασκευής, σε μεγάλες πόλεις της χώρας, φέρνει τα πάνω κάτω, εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Μιλάμε για πολύ μεγάλες ανατροπές! Συγκεκριμένα....

Γυμνόστηθη διαμαρτυρία των FEMEN πριν τον αγώνα της Εθνικής μας (βίντεο, φώτο)

Γυναίκες μέλη της φεμινιστικής οργάνωσης που αντιτίθεται στη διεξαγωγή του EURO2012 (λένε ότι θα αυξήσει την πορνεία στην Ουκρανία), εμφανίστηκαν γυμνόστηθες έξω από το στάδιο που θα γίνονταν ο αγώνας της Εθνικής μας με την Πολωνία. Το περιστατικό συνέβη μερικές ώρες πριν τον αγώνα και οι ακτιβίστριες είχαν πυροσβεστήρες με τους οποίους ψέκαζαν γύρω τους. Σε μερικά λεπτά συνελήφθησαν και απομακρύνθηκαν από τους Αστυνομικούς. Δείτε φώτο και το βίντεο στο τέλος:

«Άδειασε» τον μυθοπλάστη του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλη... ο Μ. Σαλμάς στη ΝΕΤ

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν τις μυθοπλασίες για παροχές και φυσικά σιγά – σιγά ο κόσμος καταλαβαίνει πόσο ουτοπικές είναι όλες αυτές οι εξαγγελίες αλλά και που στοχεύουν . Το βραβείο του καλύτερου μυθοπλάστη φυσικά παίρνει ο συμπατριώτης μας κ. Στρατούλης...

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Τα Κασιδιάρικα 2

Δείτε το: