11 Ιουνίου 2012

Οι μυστικές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις , ποσοστά, διαφορές, σειρά

Από τώρα και μέχρι την Κυριακή τα κόμματα θα διαρρέουν ότι τα συμφέρει και έτσι θα κυκλοφορούν αντικρουόμενες προβλέψεις. Οι δικές μας πληροφορίες που προέρχονται όχι από κομματικά επιτελεία δείχνουν το απόλυτο ντέρμπυ, άλλες δημοσκοπήσεις δείχνουν μπροστά την Ν.Δ. και άλλες το Σϋριζα. Σε όλες τις δημοσκοπήσεις η διαφορά δεν ξεπερνάει τις 2 μονάδες. Και τα δύο κόμματα κινούνται από το...............

Νέα ΣΥΡΙΖομαχία. Τσίπρας: Θα καταγγείλω, θα ακυρώσω. Παπαδημούλης: Ποτέ δεν τα είπαμε αυτά. (βίντεο)

Μας θυμίζει το από Δευτέρα… δίαιτα. Κάτι δηλαδή που σχεδιάζεις, πείθεις τον εαυτό σου και ενίοτε τους γύρω σου ότι θα κάνεις αλλά αναβάλλεις επ’ αόριστον. Ο Τσίπρας στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στις 3/5/2012 ανακοίνωνε πως από Δευτέρα θα πρέπει να αποχαιρετίσουμε τις δανειακές συμβάσεις γιατί θα τις καταγγείλει και θα τις ακυρώσει. Στις 11 Ιουνίου όμως...

Παπαδημούληηηη!! Ο κόσμος ξύπνησε ρεεεε

Συνεχίζει ο Παπαδημούλης να λέει ψέμματα... αλλά το παρήγορο είναι ότι ο κόσμος τον έχει καταλάβει και τρώει κράξιμο. Δείτε τα σχόλια κάτω από το διπλανό tweet:

Αρχαία ελληνικά ως μάθημα επιλογής στα δημοτικά της Βρετανίας

Στις προτεινόμενες γλώσσες για διδασκαλία στους μαθητές δημοτικού της Βρετανίας περιλαμβάνονται τα ελληνικά, σύμφωνα με το νέο σχολικό πρόγραμμα που έθεσε σε δημόσια διαβούλευση η βρετανική κυβέρνηση και πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή από το 2014.

Πασαλάρης: «Και τι έγινε δηλαδή που έφαγε δύο σκαμπίλια η Λιάνα Κανέλλη»

Μεγαλύτερη διάσταση από όση κανονικά θα έπρεπε, δίνεται στα περιστατικά βίας της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χρήστο Πασαλάρη, ο οποίος αναρωτιέται... «και τί έγινε που έφαγε δυο σκαμπίλια η Λιάνα Κανέλλη και ένα ποτήρι νερό η κυρία Δούρου».

BILD: «ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ; ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ»

«Οι Έλληνες αράζουν στην παραλία, πίνουν την μπύρα τους με 8 ευρώ και κάνουν διακοπές σε γιοτ!» Τέτοιους Έλληνες ισχυρίζεται ότι συνάντησε ο ρεπόρτερ της γερμανικής εφημερίδας Bild στην αποστολή που είχε προκειμένου να διαπιστώσει εάν … όντως στην Ελλάδα υπάρχουν κρούσματα φτώχειας και εξαθλίωσης. Μάλιστα, ο ρεπόρτερ έχει φωτογραφηθεί με έναν Γιάννη, ο οποίος όπως γράφει είναι πλούσιος και φωτογραφίζεται στο γιοτ του ενώ δείχνει στον ρεπόρτερ και που βρίσκεται η βίλα του. Όπως αναφέρει η Deutsche Welle, η Bild στο ρεπορτάζ της αναφέρει:

Φουντώνει η αντιπαράθεση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Το σχέδιο της ΝΔ για νέους αγρότες παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς. «Η χώρα πρέπει να παραμείνει στην Ευρώπη γιατί η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρώπη θα σήμαινε απώλεια 3,5 δισ. το χρόνο, όπως επίσης απώλεια όλων των ενισχύσεων των υποδομών και των επενδύσεων για τους αγρότες μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

Μήνυση σε βάρος Κανέλλη και Δούρου κατέθεσε ο Ηλ. Κασιδιάρης

Στην εισαγγελία Αθηνών προσήλθε μετά την παρέλευση του αυτοφώρου που διατάχθηκε από την προϊστάμενη της εισαγγελίας Αθηνών και αφού διέφυγε τη σύλληψη, ο εκπρόσωπος Τύπου και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Τη σύλληψη Πάγκαλου για το "Μαζί τα φάγαμε" ζητά ο Χάρρυ Κλυνν

"Η απάντηση εις την κατακραυγή που υπάρχει εναντίον του πολιτικού προσωπικού της χώρας 'πώς τα φάγατε τα λεφτά', που μας ρωτάει ο κόσμος είναι αυτή: Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί. Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτική", είχε δηλώσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, τον Σεπτέμβριο του 2010 στη Βουλή.

Χέρι - χέρι… ΣΥΡΙΖΑ και Τουρκική ακροδεξιά

Κατά καιρούς αναφερθήκαμε στον ύποπτο ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, εθνικιστικά μειονοτικά στοιχεία έχουν διεισδύσει στις τάξεις του προκειμένου να προωθήσουν τον τουρκικό εθνικισμό. Η πρακτική αυτή ανέκαθεν εφαρμοζόταν στην Μητέρα Πατρίδα Τουρκία, όπου το παρακράτος φύτευε ανθρώπους στα αριστερά κόμματα, όχι μόνο για να ρουφιανεύουν, αλλά και για να αλλοιώνουν τις ιδεολογικές τους κατευθύνσεις. Η μακρά παράδοση έχει τις ρίζες της στον ίδιο τον Μουσταφά Κεμάλ...

Η συνέχεια στο alexpolisonline.blogspot.gr

Νέο βίντεο του αναρχοφασίστα Αμυρά, του ΣΥΡΙΖΑ: Είναι δυνατόν να είμαστε εναντίον της επανάστασης και να μη στηρίζουμε τους κουκουλοφόρους;

Δείτε το:

Reuters για έξοδο Ελλάδα από ευρώ: Επιβολή ορίου αναλήψεων στα ΑΤΜ, ελέγχους στα σύνορα και κεφαλαιακούς ελέγχους

Επιβολή ορίου αναλήψεων στα ΑΤΜ, ελέγχους στα σύνορα και κεφαλαιακούς ελέγχους προβλέπει μεταξύ άλλων το σχέδιο έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση εξόδου της χώρας από το ευρώ.

Τα μέτρα αυτά συζήτησαν οι ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών, όπως αποκαλύπτει το Reuters επικαλούμενο δύο κοινοτικούς αξιωματούχους.

Βίντεο: Βορίδης τα πήρε στην κράνα με τις παπαριές του ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε το:

Moody's: Αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ θα υποφέρουν δυο γενιές Ελλήνων

Εάν η Ελλάδα βγει από ο ευρώ θα υποφέρουν δυο γενιές Ελλήνων, υποστηρίζει ο επικεφαλής Οικονομικών της Μoody's Αnalytics, Μαρκ Ζάντι.

Λαφαζάνης: Καταγγελία του Μνημονίου σημαίνει έξοδος από το ευρώ [βίντεο]

Νέο επεισόδιο ανάμεσα στην ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, με τη Συγγρού να δίνει στη δημοσιότητα εν οίδει non-paper, βίντεο με δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι καταγγελία του Μνημονίου ισοδυναμεί με έξοδο από το ευρώ.

Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία στο non-paper αναφέρει τα εξής:

ΣΥΡΙΖΑ, μη σοκαριστείς!!! Ο Αμυράς ήταν υποψήφιός σου (όλες οι δημοσιεύσεις του ονόματός του)

Με την περίπτωση Αμυρά, έχουμε ασχοληθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις μας. O ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν είδε και δεν άκουσε ποτέ τον κ. Αμυρά.
Στην ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή excel τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Παρατηρήσαμε λοιπόν ότι το αρχείο "ψηφοδελτια ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ATTIKI THESS 20042012.xls" που περιέχει τα ψηφοδέλτια Αττικής και Θεσσαλονίκης συντάχθηκε στις 20/04/2012 και ο συγγραφέας του είναι ο "syn377".

Μιχελάκης: Ο Τσίπρας έχει επισκεφθεί τη ΓΑΔΑ μόνο ως διαδηλωτής

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Α. Σαμαράς: Έξοδος από την ΕE θα σήμαινε απώλεια 3,5 δισ. το χρόνο

Για τις απώλειες των κοινοτικών ενισχύσεων που θα συνεπαγόταν ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την Ε.Ε. προειδοποίησε τη Δευτέρα ο Αντώνης Σαμαράς, κατά την παρουσίαση των προτάσεων της ΝΔ για τη στήριξη των νέων αγροτών στον υπηρεσιακό υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ν. Μαραβέγια.

ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: Ποιο κόμμα δίνουν πρώτο οι κρυφές δημοσκοπήσεις

«Είμαστε πρώτοι» λένε στη Συγγρού. «Μπορούμε και αυτοδυναμία» υποστηρίζουν στην Κουμουνδούρου. Μια υπόγεια μάχη χαρακωμάτων με πολεμοφόδια τα στοιχεία δημοσκοπήσεων που – λόγω της νομοθεσίας- δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν, βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ είναι καθαρά μπροστά από το ΣΥΡΙΖΑ - Οι εκλογές δεν είναι ντέρμπι λένε για να μειώσουν τις απώλειες προς ΝΔ

«Δεν είναι ντέρμπι οι εκλογές, η ΝΔ είναι καθαρά μπροστά» διαμηνύει η Ιπποκράτους σε μια προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα που τείνει να δημιουργηθεί μέσω «διαρροών» από Συγγρού και Κουμουνδούρου και να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

Να απαντήσει εδώ και τώρα ο Τσίπρας αν ισχύει: Η Βόρεια Κορέα δεν θα πραγματοποιήσει πυρηνική δοκιμή!! Ο Αμυράς τι λέει για το θέμα;

Η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε προχθές ότι δεν ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει "στην παρούσα φάση" μια πυρηνική δοκιμή και κατηγόρησε τη Νότια Κορέα ότι προσπαθεί να επιδεινώσει την ένταση εξαπολύοντας εναντίον της αυτού του είδους τις κατηγορίες.

Ποια Ελλάδα θέλουμε;

Δείτε ποιους κρατικοδίαιτους θέλει να στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ:

Το Σύνταγμα των Κορυσχάδων του ΕΑΜ που κουβαλάει μέσα της η Δούρου

Γνωστή πλέον η δήλωση-απειλή (πριν λίγες μέρες) της Ρ. Δούρου, του ΣΥΡΙΖΑ, ότι κουβαλάει μέσα της τη φλόγα του Συντάγματος των Κορυσχάδων την κομμουνισικής κυβέρνησης που σχημάτισε το ΕΑΜ και το ΚΚΕ το 1944 προκειμένου να φέρουν στην Ελλάδα τη δικτατορία του προλεταριάτου. Παρόλο που και τότε έλεγαν τις ίδιες παπαριές και έφαγαν τελικά τα μούτρα τους...

Αν ο Πάνος Καμμένος μπορεί να απαντήσει, σε αυτούς στους οποίους απευθύνεται, ας το κάνει λοιπόν

Μπούκαρε στο Άγιο Όρος με φουσκωτό και παρανομώντας (αλλά εδώ είπαμε, κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει, γιατί να μην το κάνει αυτός;), πήγε στη Μονή Εσφιγμένου (!), προσβάλλοντας βάναυσα το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την ιερή κοινότητα και τη νομιμότητα. Ο εισαγγελέας που είναι, οεο; Μπα, με αυτά θα ασχολείται τώρα… Και η Μονή, νομίζαμε ότι φυλασσόταν…

Σκούζαν το Σάββατο Ιορδάνης και Χριστίνα επειδή έφαγε δυο ξώφαλτσες η εργοδότριά τους

Δεν υπάρχουν κόμματα για κάποιους παρά μόνο κλίκες:

Μαντέψτε ποιος είναι ο μόνος παίκτης μέχρι τώρα που η BILD του έβαλε άριστα "1" που σημαίνει παγκόσμια κλάση...

Δείτε ποιος είναι στο κάτω μέρος της φώτο, υπογραμμισμένος:

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους κι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος μετά την απολογία του

Περιοριστικοί όροι επεβλήθησαν στον πρώην Δημαρχο Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλο που απολογήθηκε σήμερα στον ανακριτή για την υποθεση της υπεξαίρεσης μαμούθ από τα ταμεία του Δήμου.

Σαμαράς:"Αυτοκτονία η δραχμή"

"Όποιος λέει για δραχμή είναι σαν να θέλει να αυτοκτονήσει και αυτός και η πατρίδα" , δήλωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι αυτά είναι τελειωμένα.

Δείτε το βίντεο από το MEGA

Προσχώρησε στη ΝΔ κι άλλος υποψήφιος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»

Στη ΝΔ προσχώρησε υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Πιερία. Ο Γ. Κεχαγιάς είχε σήμερα συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Κεχαγιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι πια ξεκάθαρο ότι οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν την πατρίδα μας σε δραματικές περιπέτειες.

Εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις του Ιφικράτη Αμυρά

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν σε δηλώσεις του Ιφικράτη Αμυρά, τον οποίο η ΝΔ εμφανίζει ως στελέχος του ΣΥΡΙΖΑ, διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθήνας Ελένη Ράικου.

Το κόμμα της Μέρκελ ζητάει σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ

Την προετοιμασία στρατηγικής εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, κατά τρόπο ο οποίος θα περιορίζει τις συνέπειες για τους υπόλοιπους, ζητεί από την γερμανική κυβέρνηση το Συμβούλιο Οικονομικών του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU).

Στον εισαγγελέα ο Κασιδιάρης: Μήνυση εναντίον της Κανέλλη και άρση τηλ. απορρήτου Δελατόλα για το "Ελένη έχουμε πρόβλημα"

Συνοδευόμενος από περίπου έξι άνδρες, ντυμένους με σκούρα ρούχα και κασκέτα, προσήλθε στην Εισαγγελία ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.
Όπως δήλωσε ο ίδιος στους δημοσιογράφους, θα υποβάλει μήνυση κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, για...

Φράγκος: "Μην αμφιβάλλετε για τις δυνατότητες του Ελληνικού Στρατού"

"Εύχομαι να λειτουργήσει η Δημοκρατία και με αμεσότητα να παραδώσω στον αιρετό Υπουργό Άμυνας", δήλωσε ο υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας Φραγκούλης Φράγκος από τα Μαράσια του νομού Έβρου.

Πατριώτες του κώλου χαλαρώστε: Η Ισπανία δεν είναι Ελλάδα... έχει πάρει μέτρα από μόνη της και δεν χρειάζεται μνημόνια

«Η Ισπανία θα συνεχίσει το μεταρρυθμιστικό της πρόγραμμα για την ανάταξη της οικονομίας της» ανακοίνωσε την Δευτέρα το ισπανικό υπουργείο Οικονομίας, δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση του ευρωπαϊκού σχεδίου στήριξης των ισπανικών τραπεζών.

ΣΚΑΪ ξεπλένει Ιφικράτη Αμυρά

Ο ορισμός της δημοσιογραφικής προστασίας, από τους Λυριτζή - Οικονόμου (όνειδος για την καριέρα τους η σημερινή συνέντευξη), που έφεραν στο στούντιο τον Αμυρά, ρωτώντας τον μόνο όσα βολεύουν και αποσιωπώντας με μαεστρία όλα τα δύσκολα. Όσοι είδαν τηλεόραση, έμειναν με...

Επιμένει ο δραχμολάγος κάθε μέρα: Το Euro 2012 θα γίνει ...Drachma 2012!

Ο Νουριέλ Ρουμπινί, νομπελίστας οικονομολόγος και προσωπικός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου έχει πολλές φορές αναφερθεί στο παρελθόν στη σκοπιμότητα μιας εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Δείτε την προκλητική αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη

Δείτε τη:

Πρόκληση ΣΥΡΙΖΑ για Δυτική Θράκη!

Φιγουράρει σε πολλά προφίλ μουσουλμάνων της Θράκης. Ως ένα σημείο δείχνει τη στάση που θα ακολουθήσουν, αν επανεκλεγούν, οι υποψήφιοι μουσουλμάνοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε Ροδόπη και Κομοτηνή. Οι κ.κ. Καραγιουσούφ και Ζεϊμπέκ, καθώς και η Κουμουνδούρου, πρέπει να πάρουν άμεσα θέση για την επίμαχη αφίσα…

Και η σύζυγος του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου κατηγορούμενη για ξέπλυμα «βρόμικου» χρήματος

Και η σύζυγος του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, κλήθηκε σήμερα να απολογηθεί κατηγορούμενη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Η σύζυγος του πρώην δημάρχου, Ελένη, οδοντίατρος, εμφανίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και παρέμεινε για περίπου δύο ώρες...

Μεγάλη άνοδος των ελληνικών εξαγωγών στην Κίνα

Σημαντική βελτίωση παρουσίασε το εξωτερικό εμπόριο της Ελλάδας με την Κίνα (Λ.Δ. Κίνας, Χόνγκ Κόνγκ. Μακάο, Ταϊβάν) και τη Μογγολία, κατά το α΄τρίμηνο του 2012 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το παρελθόν έτος, όπως προκύπτει από έκθεση του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας μας στο Πεκίνο.

Την εγκατάλειψαν οι γονείς της επειδή γεννήθηκε με πυκνό τρίχωμα [εικόνες]

Η τραγική ιστορία της Κινέζας Λιού Τζιανγκλί έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Αφού γεννήθηκε με πυκνό μαύρο τρίχωμα σε πάνω από 60% του σώματός της είδε διαδοχικά και τους δυο γονείς της να την εγκαταλείπουν. Ενώ, στο ορφανοτροφείο που πηγαίνει, δεν την πλησιάζει κανένα άλλο παιδί επειδή επειδή την φοβούνται.

Ο Κάμερον ξέχασε την κόρη του σε παμπ!

Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, ο Ντέιβιντ Κάμερον, ξέχασε την 8χρονη κόρη του σε μία παμπ του Λονδίνου ! Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας και η σύζυγος του χρειάστηκαν 15 λεπτά για να καταλάβουν ότι τους έλλειπε ένα... παιδί.

Τι αλλάζει η Ισπανία για την Ελλάδα και... τι όχι

Η “έκτακτη” χρηματοδότηση της Ισπανίας αλλάζει τον ορίζοντα των εξελίξεων στην Ευρωζώνη για τις προβληματικές οικονομίες “αλλά αυτό δεν είναι βέβαιο ότι θα αφορά και την Ελλάδα...”.

Στην εκτίμηση αυτή καταλήγουν στελέχη της Κομισιόν που παρακολουθούν από κοντά αλλά... διακριτικά την διαδρομή της προεκλογικής κατάστασης στην Αθήνα.

Der Spiegel : Πάμε για ευρωομόλογο και ευρωπαίο υπουργό Οικονομικών

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel που δημοσιεύεται σήμερα οι 4 θεσμικοί ηγέτες της ΕΕ, Μπαρόζο, Βαν Ρομπέι, Γιουνκέρ και Ντράγκι εργάζονται πυρετωδώς για μια «πραγματική ένωση προυπολογισμών» της Ευρώπης σύμφωνα με την οποία οι διάφορες χώρες δεν θα μπορούν πλέον να αυξάνουν τα χρέη τους ανεξάρτητα η μια από την άλλη.

Ντινόπουλος σε Κουντουρά: Που τα βρήκαν τα λεφτά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες; Φυσικά η Έλενα δεν απάντησε... [βίντεο]

Σφοδρή αντιπαράθεση ξεσπασε ανάμεσ στον Αργύρη Ντινόπουλο και την Έλενα Κουντουρά με αφορμή τις αφίσες των Ανεξάρτητων Ελλήνων που υπάρχζουν από άκρη σε άκρη στην Αθήνα.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ρώτησε κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του Kontra channel που βρήκαν τα λεφτά οι Ανεξαρττήτοι Έλληνες για να...

Υπερλαϊκισμός από Υπέρβαρους "Υπερπατριώτες"...

Ξεσάλωσαν τα παπαγαλάκια με το θέμα της Ισπανίας !!!

Ούτε λίγο ούτε πολύ προσπαθούν να πείσουν τους ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ψηφοφόρους ότι στην Ισπανία "Χάρισαν" 100 Δισ. €  , με το "λόγω τιμής"...

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

e-Επιλογές

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκης καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του κόμματος που θα χρειαστούν βοήθεια στις μετακινήσεις προς τους τόπους άσκησης του εκλογικού δικαιώματός τους να απευθύνονται στο Γραφείο Ετεροδημοτών, που από σήμερα αρχίζει και πάλι τη λειτουργία του.
Το Γραφείο θα στεγαστεί...

Παπακωνσταντίνου ζητάει να συλληφθεί ο Καμμένος!!!

Θα μας τρελάνει ο Παπακωνσταντίνου!! Είπαμε πως ο Καμμένος λέει ΜΟΝΟ ΑΕρολογίες και εκτοξεύει λάσπη, όπως έχει κάνει πχ. με εμάς: "το Δεξί Εξτρέμ πήρε 35.000 ευρώ για να με συκοφαντεί, αύριο όλες οι αποδείξεις, mail, έγγραφα κ.λπ" και από το "αύριο" έχουν περάσει 3 μήνες χωρίς καμία απόδειξη... αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ!!!Ή τέλος πάντως αν πρέπει να συλληφθεί...

Νέα αναβολή για τη δίκη του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη

Ακόμη μία αναβολή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, που είχε προγραμματισθεί για σήμερα, Δευτέρα. Η δίκη στο Εφετείο Κακουργημάτων αναβλήθηκε για τις 3 Σεπτεμβρίου, μετά από αίτημα του συνηγόρου του Ηλία Κασιδιάρη.

Γκαντέμης ο Τσίπρας: Εκτός Βουλής μένει ο φίλος του ο Μελανσόν-Έχασε την έδρα του από τη Λεπέν!

Εχασε την έδρα του στην περιοχή Hénin-Beaumon ο αριστερός ηγέτης Ζαν Λικ Μελανσόν από την ακροδεξιά ηγέτη Μαρίν Λεπέν. Ο Μελανσόν πήρε 7,5% των ψήφων και το κόμμα του «Αριστερό Μέτωπο» κινδυνεύει να χάσει τη δυνατότητα να έχει κοινοβουλευτική ομάδα στη Βουλή.

Τραγική η κατάσταση σε αρκετά νοσοκομεία, λόγω ελλείψεων σε βασικά είδη

Τεράστιες ελλείψεις σε αναλώσιμα υλικά παρατηρούνται σε πολλά νοσοκομεία τόσο της Αττικής όσο και της περιφέρειας. Οι γιατροί του ΕΣΥ διευκρινίζουν ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα σημειώνονται στα υπερχρεωμένα νοσοκομεία, όπου η τροφοδοσία από τους προμηθευτές γίνεται με το σταγονόμετρο. Αγκάθι για το ΕΣΥ, σύμφωνα με τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Ηλία Σιώρα, «είναι τα χρέη του ΕΟΠΥΥ προς το ΕΣΥ που αγγίζουν τα 1,7 δισ. ευρώ».

Ανάσα για τις επιχειρήσεις: Ο Γερμανικός Δημόσιος ασφαλιστικός οργανισμός θα ασφαλίζουν τις πιστώσεις για τις ελληνικές εισαγωγές-Μάλλον θα το κάνουν και οι Γάλλοι

Του Βασίλη Γεώργα

Με την εγγύηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανοίγει η πόρτα για να ξεκινήσει πάλι η ασφάλιση των πιστώσεων για τις εισαγωγές στην ελληνική αγορά που διακόπηκε από τις αρχές της χρονιάς με το σταδιακό «πάγωμα» των ασφαλίσεων από μεγάλες ξένες εταιρείες του κλάδου, με πιο πρόσφατη την Euler Hermes.

Τελικά ο Αϊνστάιν είχε δίκιο

H θεωρία του Αϊνστάιν πως τίποτε δεν ταξιδεύει πιο γρήγορα από το φως, δεν απειλείται πλέον. Οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι επιστήμονες που πέρυσι είχαν ισχυριστεί πως το υποατομικό σωματίδιο νετρίνο είναι οριακά ταχύτερο από το φως, τώρα παραδέχονται το λάθος τους.

Σήμερα η απολογία του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου

Αντιμέτωποι με την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση που αφορά στο ξέπλυμα βρόμικου χρήματος με επίκεντρο την υπεξαίρεση - «μαμούθ» από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, βρίσκονται σήμερα Δευτέρα ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και ο στενότερος συνεργάτης του και επί 11 χρόνια γενικός γραμματέας του δήμου Μιχάλης Λεμούσιας, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος εδώ και ένα χρόνο.

Διευρύνονται οι αποκλίσεις στα δημόσια έσοδα-500 εκ κάτω τα έσοδα τον Μάιο

Τα στοιχεία για την εκτέλεση του προϋπολογισμού στο πεντάμηνο Ιανουαρίου - Μαΐου 2012 που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα, Δευτέρα, θα καταδεικνύουν ότι η υστέρηση εσόδων στο πεντάμηνο ξεπέρασε τα 600 εκατ. ευρώ σε σχέση με τους στόχους του αναθεωρημένου προϋπολογισμού 2012, ενώ ξεπέρασε τα 1 δισ. ευρώ σε σχέση με τον προϋπολογισμό 2011.

Οπαδός φίλησε στο στόμα τον προπονητή της Κροατίας [εικόνα]

Η Κροατία νίκησε 3-1 την Ιρλανδία στο πρώτο παιχνίδι της στον τρίτο όμιλο του Euro 2012, κάτι που προκάλεσε υπερβολικό ενθουσιασμό σε έναν οπαδό των Κροατών που έκανε επίθεση... αγάπης στον προπονητή της ομάδας, Σλάβεν Μπίλιτς.

Η υποτίμηση της δραχμής και η επιστροφή στο '80

Με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν για έξοδο της χώρας από το ευρώ, εφιαλτικές είναι οι προβλέψεις για τα επίπεδα του πληθωρισμού και των επιτοκίων στα τραπεζικά δάνεια προς τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Βίντεο-Ψωμιάδης: Ποτέ δεν είπα τη ΧΑ αδελφό κόμμα-Πολιτεύομαι 31 χρόνια και Καμμένος δεν ήμουν

Τελειώνετε με τις παπαριές! Ο Ψωμιάδης διαψεύδει στο παρακάτω βίντεο ότι αποκάλεσε τη ΧΑ αδελφό κόμμα και ο Βαξεβάνης επιμένει να παραπληροφορεί ξεχνώντας ότι και αυτόν τον κατηγόρησαν για την ΕΥΠ αλλά αυτός το διέψευσε και τον πιστέψαμε. Ο Ψωμιάδης στο βίντεο κατηγορεί τον Καμμένο ότι ξεκίνησε την ιστορία με δήθεν δηλώσεις του Ψωμιάδη που τις "θυμήθηκαν" μετά από 1 εβδομάδα. Δείτε το:

Άθλια προπαγάνδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ: Αποκρύπτει την πραγματική θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τους λαθραίους

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ έφτιαξε μια ιστοσελίδα όπου λέει θα παρακολουθεί και θα καταγράφει (θα σχολιάζουν και οι αναγνώστες) τις θέσεις των κομμάτων πριν τις εκλογές και μετά από αυτές για να γίνει σύγκριση. Στο θέμα "Μεταναστευτικό" λέει περιληπτικά για τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ: 

ΒΙΝΤΕΟ: Σλάβοϊ Ζίζεκ, ο "πνευματικός" του Τσίπρα μας απειλεί με κρεμάλες!!!

ΕΑΜ-ΕΛΑΣ η Ρένα Δούρου... κρεμάλες το "όπλο" του Τσίπρα ο Ζίζεκ... εκτελέσεις ο Αμυράς... άντε να δούμε τι άλλο μας περιμένει αν ο λαός ξανακάνει μαλακί@@ και δώσει εξουσία σε ψυχωτικούς αναρχοφασίστες σαν τον Ζίζεκ. Δείτε τι λέει και με τι απειλεί την αστική ταξη... δηλ. όσους δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ:

Ήδη ξεκίνησαν οι έλεγχοι σε αεροδρόμια από ελληνικές πτήσεις

[Γιαυτό λέει ο Μιχελάκης ότι με δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ πως θα δώσει ταξιδιωτικά έγγραφα σε λαθραίους θα μας πετάξουν από τη ζώνη Σέγκεν... λες και είναι ηλίθιοι οι ξένοι και θα κοιτάνε τον Τσίπρα να δίνει έγγραφα σε λαθραιους τους οποίους θα υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες.. προς το παρόν διαβάστε πως υποδέχονται τους Έλληνες για να φανταστείτε τι θα γίνει αν γίνουν όσα λέει ο Τσίπρας]

“Έκτακτο” έλεγχο αναγκάζονται να υποστούν οι ταξιδιώτες που καταφθάνουν στο Βέλγιο από την Ελλάδα, μέσα στα βελγικά αεροδρόμια. Με ιδιαίτερη δυσφορία και χωρίς αυτό να συμβαίνει σε καμία άλλη πτήση εντός Σέγκεν, οι επιβάτες πτήσεων από τα ελληνικά αεροδρόμια περνούν από έλεγχο διαβατηρίου/ταυτότητος κάθε φορά που προσγειώνονται σε οποιοδήποτε βελγικό αεροδρόμιο.

Ότι θέλουν κάνουν οι "Τούρκοι" στην ΕΡΑ Κομοτηνής... με δικά μας λεφτά

-Οι «φωτογραφικές» συμβάσεις που είχαν γίνει για προσλήψεις μόνο ανθρώπων που γνωρίζουν απταίστως την Τουρκική γλώσσα έχουν λήξει από τις 6 Ιουνίου, αλλά οι τότε προσληφθέντες μουσουλμάνοι συνέχισαν να εργάζονται κάνοντας εκπομπή την Παρασκευή 8-6-2012

Μια ανάσα πριν από το κραχ η Ελλάδα

Η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος, η πολιτική αβεβαιότητα και ο διογκούμενος κίνδυνος εξόδου από το ευρώ δίνουν τη χαριστική βολή σε μια οικονομία που δοκιμάζεται ήδη επί μια πενταετία από την ύφεση, τη βίαιη δημοσιονομική προσαρμογή και την κατάρρευση του αναπτυξιακού της μοντέλου. Η Κομισιόν και το ΔΝΤ μπορεί να μην έχουν αλλάξει ακόμη επισήμως το μακροοικονομικό τους σενάριο, αλλά θεωρούν δεδομένο ότι η πρόβλεψη για συρρίκνωση του ΑΕΠ κατά 4,7% φέτος είναι πλέον αισιόδοξη.

Κασσιδιάρης: Μου την είχαν στημένη... και εγώ τσίμπησα... (βίντεο)

Για στημένη υπόθεση μίλησε ο Η. Κασσιδιάρης, στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση μετά το επεισόδιο με την Κανέλλη... το θέμα όμως είναι: Όπου του στήνουν παγίδες, αυτός τσιμπάει;; Μήπως είναι λάθος η υπερασπιστική γραμμή της ΧΑ; Πιο έντιμο θα ήταν να πει: Όποιον με ακουμπάει και κάνει κίνηση εναντίον μου θα τον μαυρίζω... για να ξέρουμε που βαδίζουμε και να προετοιμαστεί και ο Πάκης... Δείτε το βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: Πόλη της Ιρλανδίας κατάργησε το ευρώ και επέστρεψε στο παλίο νόμισμα

Δείτε το βίντεο: