16 Ιουνίου 2012

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

 Οι οιωνοί είναι άριστοι. Ν.Δ και εθνική Ελλάδος πάνε πακέτο.
  Πάρτε το χαμπάρι,ότι το 2004 θα επαναληφθεί με ότι αυτό και αν σημαίνει.
  ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ.
  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Βραδινή επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στο σπίτι του Πικραμμένου

Τον προβληματισμό του για την επόμενη ημέρα των εκλογών, εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης της χώρας, εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας στο σπίτι του Παναγιώτη Πικραμμένου.

Έπεσαν οι μάσκες...Τα "ξαδελφάκια" ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ έβγαλαν κοινή ανακοίνωση μια μέρα πριν τις εκλογές...

Με ΚΟΙΝΗ ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ "καταδικάζουν επεισόδια από μέλη της Χ.Α στα Α.Λιόσια". Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι η ΚΟΙΝΗ ανακοίνωση γίνεται ΜΙΑ ημέρα πριν τις εκλογές...και το αστείο της υπόθεσης είναι τα ...κροκοδείλια δάκρυα για τις δύο ελληνικές σημαίες που "ποδοπατήθηκαν", ίσως και ..."εκούσια" από μέλη της Χ.Α)

Η τελευταία δημοσκόπηση-Τι δείχνει;

Πρόκειται για την τελευταία δημοσκόπηση που έγινε .Η δημοσκόπηση  αναφέρεται σε εκτίμηση αποτελέσματος και δεν είναι από κόμματα. Πάντα όμως κρατάτε μικρό καλάθι σε αυτά που λένε οι δημοσκόποι τούτες τις ώρες Αύριο θα αποδειχτεί αν έχουν δίκιο και προπάντων δεν χαλαρώνουμε:

Ο Κουίκ ήταν ο γαμπρός του γάμου της δραχμής, Τσίπρα-Κουρή;


Όπως λέει ο Κουρής στην WSJ πριν τρεις μήνες έφαγε με τον Τσίπρα στο σπίτι του Τέρενς Κουίκ... Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να διαψεύσει όπως και ο Τέρενς Κουίκ.

Αυτό είναι το μπουρδέλο που ζούμε και για αυτό δεν φταίνε οι ξένοι τοκογλύφοι

Ανατιμήσεις που φτάνουν το 18% διαπιστώνονται στις τιμές πολλών προϊόντων στα ράφια των σούπερ μάρκετ, παρά την πτώση της κατανάλωσης και την πρωτοφανή οικονομική κρίση που βιώνουν τα ελληνικά νοικοκυριά. Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Τιμών του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, σε σχέση με πέρυσι, με την υψηλότερη ανατίμηση κατά 18,23% παρουσιάζει η ζάχαρη. Προσέξτε τώρα πως το δικαιολογούν παράγοντες της αγοράς δηλ. τα λαμόγια οι χονδρέομποροι και ιδιοκτήτες σουπερ μαρκετ:
Παράγοντες της αγοράς υποστηρίζουν, σύμφωνα με Τα Νέα, ότι αυτό οφείλεται στις αυξήσεις που σημείωσαν διεθνώς οι τιμές των εμπορευμάτων και των πρώτων υλών από τον περασμένο Μάιο και οι οποίες ακόμα και σήμερα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.


Δείτε τώρα και πως κινήθηκε η διεθνής τιμή της ζάχαρης: Από πέρσι το Μάιο παρουσίασε πτώση 8% και τα λαμόγια στην Ελλάδα την πουλάνε με αύξηση 18%:

Οι ξένοι τοκογλύφοι, οι γκάουλάιτερ,ο Φούχτελ (ή Φούχτερ όπως λέει και ο άσχετος) και η Μέρκελ φταίει για το ότι είμαστε απατεώνες και κοιτάμε να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου;

Αύριο θα γράψουν ιστορία τα παιδιά του Αλέξη

Χάθηκαν οκτώ αυτόματα όπλα από αστυνομικό τμήμα στην Κω

Οκτώ αυτόματα όπλα διαπιστώθηκε ότι λείπουν από το αστυνομικό τμήμα της Κω σήμερα το μεσημέρι, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΑΠΕ έως αυτή την ώρα, γίνεται καταμέτρηση για να διαπιστωθεί αν λείπει και άλλος οπλισμός. Αμέσως μετά τη διαπίστωση...

Γιατί -αποκλείεται- να ψηφίσω Τσίπρα! Πλήρης περιγραφή του πολιτικού αδιεξόδου!

Ένα άρθρο που πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις, για το πολιτικό αύριο της χώρας μας.

Δεν μπορώ να ψηφίσω ένα μπούλη αστό ο οποίος ενώ βλέπει την χώρα να καταστρέφεται, δεν μιλά πως θα αλλάξουμε την χώρα προκειμένου να μην συνεχίσουμε τον κατήφορο αλλά γενικολογεί (όπως έκανε όλα τα χρόνια της πολιτικής του καριέρας) με αυτή την φλυαρία/λεξιλόγιο τύπου Τσοχατζόπουλου (δείτε το video παρακάτω και θα καταλάβετε).

Και η BILD στο κόλπο: "Τους τσατίζουμε, ψηφίζουν Τσίπρα και τους πετάμε απ' το ευρώ"

Επιστολή προς τους Έλληνες ψηφοφόρους απευθύνει, μετά τους γερμανικούς Financial Times, και η Βild. Γραμμένη στα ελληνικά και στα γερμανικά, η επιστολή προειδοποιεί σε ιδιαίτερα οξύ τόνο ότι «εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία- θα σταματήσουμε να πληρώνουμε».

ΓΑΠ: Επιμένει ο γελοίος να μας λέει τι έγινε στο τέλος αλλά δεν λέει πως μας έβαλε στο μνημόνιο

Η Λιμπερασιόν φιλοξενεί συνέντευξη του ''εξαφανισμένου'', όπως χαρακτηρίζει, πρώην Πρωθυπουργού, ο οποίος επιμένει να υπερασπίζεται την ιδέα του περί δημοψηφίσματος.

Εκτός ελέγχου η φωτιά στην Κερατέα - Νέες εστίες σε Μαραθώνα, Κάλαμο, Πεντέλη

Μάχη με τις φλόγες, κάτω από αντίξοες συνθήκες, δίνουν εκατοντάδες πυροσβέστες στη μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε στην Δροσιά Κερατέας και λόγω των θυελλωδών ανέμων επεκτάθηκε σε Παλαιά Φώκαια και Ανάβυσσο, ενώ όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, νέες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν νωρίς το απόγευμα στην περιοχή...

ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ.

  Φωτιές,πολλές φωτιές ρε παιδιά.Τι μου θυμίζει.
  Ήταν 14 Αυγούστου 2007 στις 11 το πρωί όταν ο Καραμανλής ανακοίνωσε τις πρόωρες εκλογές.
  Οι δημοσκοπήσεις τον έδειχναν να κερδίζει τις εκλογές άνετα.
  Τότε που ξέσπασαν πυρκαϊές σε όλη την Αττική και μετά σε όλη την Ελλάδα.Φυσούσε και τότε πολύ,πάρα πολύ.
  Προσπάθησαν να αποτρέψουν το μοιραίο για αυτούς αποτέλεσμα,αλλά πήραν το ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ.
  Έτσι καλή ώρα και τώρα.
  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Η ευθύνη του καθενός μας

Β.Μπαλάφας

Έφτασε η ώρα της κάλπης. Η ώρα της επιλογής στις πιο δύσκολες ιστορικά εκλογές για τους Έλληνες πολίτες. Συνεχίζω να το πιστεύω, και το γράφω μέχρι και αυτή την τελευταία στιγμή, ότι οι Έλληνες καλούμαστε να πάρουμε μια ευθύνη τερατωδώς μεγαλύτερη από εκείνη που αναλογεί στον καθένα μας χωριστά. Οι περιστάσεις, όμως, και το, όχι συλλήβδην, «αιμορροφιλικό» πολιτικό σύστημα, μας οδηγούν στο να κάνουμε μια επιλογή που σίγουρα θα σημαδέψει την ιστορία της πατρίδας μας εφεξής και θα επηρεάσει επί του πρακτέου το κάθε ελληνικό νοικοκυριό, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε, για ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΜΜΕΝΟ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λίγο πριν ψηφίσουμε

Γράφει ο Στέφανος Αναγνώστου

Η αντίστροφη μέτρηση για να βρεθούμε μπροστά  στις  κάλπες της Κυριακής 17 Ιουνίου έχει αρχίσει. Ο κάθε  Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία  έχουν  αποφασίσει  και έχουν δώσει απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα αν με την ψήφο τους θα επιλέξουν την φωνή της λογικής ή τις κραυγές της καταστροφής.

«Ξεχνιέσαι εσύ;» είπε ο Σαμαράς στον Τάκη με τα τατουάζ

Αίσθηση προκάλεσε πριν από μερικές μέρες η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να κάνει στάση για να δει τον Τάκη με τα τατουάζ, ιδιοκτήτη καφετέριας στην Κόρινθο, κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Τι όμως ειπώθηκε μεταξύ τους;

Δεν είναι ΜΟΝΟ η οικονομία, ηλίθιε... θα ΄λεγε ο Έλληνας Κλίντον

Αγαπητό extrem

Παραλλάσσοντας την εφευρετική ρήση του Bill Clinton, θεωρώ ότι σε δύο ημέρες οι νουνεχείς, ήρεμοι και ψύχραιμοι συμπατριώτες μου θα οδεύσουν προς τις κάλπες σκεπτόμενοι και κάποιες άλλες παραμέτρους, εκτός από τις οικονομικές. Διότι, σε τελική ανάλυση, ό,τι και να επισυμβεί στην Οικονομία της Χώρας (μέσα – έξω από ευρωζώνη, μέσα – έξω από ευρώ, κλπ κλπ) οι πολίτες της θα πρέπει, για να δρέψουν τους όποιους (οικονομικούς) καρπούς, καταρχήν να ζουν και προπάντων θα πρέπει να υπάρχει πατρίδα!!

Αυγή και Αυριανή χέρι χέρι με τον λαικισμό και την δραχμή!

Με ίδια πρωτοσέλιδα βγήκαν σήμερα στα περίπτερα η Αυριανή και η Αυγή θυμίζοντας με το τσιτάτο 'το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω..." εποχές Ανδρέα Παπανδρέου! Τυχαίο που οι δύο εφημερίδες βγήκαν με τον ίδιο τίτλο; Δεν νομίζουμε...

Φώτο ντοκουμέντο: Ξεκινάει η Επανάσταση

Ποιους επαναστάτες αναγνωρίζετε στην παρακάτω φώτο;

«Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα», δηλώνει η Μις ΗΠΑ [εικόνες]

Η αισιοδοξία της ηλικίας της (είναι μόλις 17χρονων) γέμισε το πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου -όπου και εμφανίστηκε μαζί με την μαμά και την γιαγιά της- με την 17χρονη εστεμμένη Ελληνοαμερικανίδα Ελεάνα Φρανγκέδη να δίνει το δικό της μήνυμα εθνικής ενότητας.

Όχι Αλέξη δεν είσαι ένας από εμάς...

Ο Τσίπρας είναι τριαντάρης όπως και γω. Γεννηθήκαμε περίπου την ίδια εποχή, έχουμε ζήσει στην Ελλάδα τα ίδια χρόνια, μεγαλώσαμε στην ίδια πόλη, οπότε μάλλον θα έπρεπε να χαιρόμουνα που ενδεχομένως ένας από την γενιά μου είναι κοντά στο να γίνει πρωθυπουργός. Όμως δεν χαίρομαι με αυτή την προοπτική - του 'ναντίων ανησυχώ βαθύτατα. Αλέξη δε σε νιώθω έναν από εμάς.

Παπανδρέου: Ξεκολώθηκε στα στρείδια και ανέβασε πίεση... αλλά το ξεπέρασε

Η φυσική κατάσταση του πρώην πρωθυπουργού παραμένει αξιοζήλευτη. Αλλά φαίνεται πως το στομάχι του δεν άντεξε το συνδυασμό έντονης γυμναστικής και κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας θαλασσινών. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να του χαλάσουν οι διακοπές που έκανε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Costa Navarino.

Δεν ψηφίζετε μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζετε και τις συνιστώσες του!

Γράφαμε πως «η μεγιστοποίηση του κοινωνικού του ερείσματος του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται μέσα από την ελαχιστοποίηση της έκθεσης της πολιτικής του πρότασης». Με άλλα λόγια ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να διατηρήσει τη ψυχολογική σύνδεση με το εκλογικό σώμα, ενώ αποκρύπτει επιμελώς προγραμματική πολιτική του πρόταση. Είναι κοινός τόπος πως δεν έχει σχέδιο για τη σωτηρία της χώρας και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Ξαναχτύπησε ο Μπαλάφας (ΣΥΡΙΖΑ): Μια χαρά τα πήγε ο Σημίτης στα Ίμια!!! (βίντεο)

Έμεινε ...μετεξεταστέος στα εθνικά θέματα ο Γ.Μπαλάφας του ΣΥΡΙΖΑ μ΄ εκείνο το "θα ρισκάρουμε" ,όταν είχε ερωτηθεί πως θα κάνουμε κι άλλες περικοπές στα εξοπλιστικά ενώ η Τουρκία εξοπλίζεται σαν αστακός.

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Κρατάνε χρόνια οι οικογενειακές σχέσεις Καμμένου-κομμουνιστικής αριστεράς

Τα γνωστά ανατολικογερμανικά αυτοκίνητα, Trabant και Wartburg, εξάγονταν όπως βλέπετε παρακάτω από την κρατική Λαϊκή (άλλη λέξη για το "κομμουνιστική") Υπηρεσία εξωτερικού εμπορίου "Μηχανές Μεταφορών Εισαγωγές-Εξαγωγές" (Transportmaschinen Export-Import - Volkseigener Aussenhandelsbetrieb - DDR - Berlin) με έδρα το Βερολίνο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανία, γνωστότερης ως κομμουνιστικής Ανατολικής Γερμανίας.

Αποκλειστικός εισαγωγέας τους στην Ελλάδα, τη δεκαετία του 70, ήταν ο...

33 ΩΡΕΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΔ

33 ώρες - Απαντάμε στα ίσια και ξεκάθαρα
Αντίστροφη μέτρηση μέχρι το κλείσιμο της κάλπης. Η Ομάδα Αλήθειας θα είναι εδώ ekloges.nd.gr/truthteam/33ores/ τις επόμενες 33 ώρες και θα απαντάει μέσω live chat σε κάθε σας ερώτηση.

Αρκετές απ’ αυτές θα απαντηθούν και από καλεσμένους της Ομάδας Αλήθειας

Κάθε λεπτό μετράει!

Στην ομιλία Σαμαρά ο Καραμανλής έζησε πάλι την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου (φώτο)

Συνοδευόμενος από τη σύζυγο του ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στην τελευταία προεκλογική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Σύνταγμα. Δείτε φώτο:

Σαμαράς: Στημένη προβοκάτσια το δημοσίευμα των Financial Times

Το δημοσίευμα των γερμανικών Financial Times κατήγγειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στην προεκλογική ομιλία του στην πλατεία Συντάγματος. Χαρακτηριστικά είπε ότι είναι «στημένη προβοκάτσια» των κύκλων που καραδοκούν στο εξωτερικό για να βγάλουν τη χώρα από το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.

Έλληνες του εξωτερικού: Δεν μπορώ να ψηφίσω! (βίντεο)

Λίγο πριν τις κρίσιμες εκλογές της 17ης Ιουνίου, μια ομάδα Ελλήνων που ζούνε στο Βέλγιο έστησε ένα site ενημέρωσης για να μιλήσουν για το δικαίωμα των Ελλήνων που δεν κατοικούν στην Ελλάδα να μπορούν να ψηφίσουν από το εξωτερικό. Πρόκειται για Έλληνες πολίτες, οικονομικούς μετανάστες και όχι για ομογενείς ή παιδιά Ελλήνων. Σε επιστολή που δημοσιεύουν στο Reporter.gr αναφέρουν:

«Ανήθικη» χαρακτηρίζει το ΣΔΟΕ την κρουαζιέρα Χρουσαλά-Πατίστα

«Πικρή» αναμένεται να βγάλει το ΣΔΟΕ την απόφαση του ζεύγους Χρουσαλά-Πατίστα να πάρουν το μη νομιμοποιημένο γιοτ τους (το οποίο ελέγχεται για οφειλές 1 εκ. ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο) και να πάνε κρουαζιέρα στην Μύκονο.

Νία Βαρντάλος: «Η πολιτιστική ταυτότητά μου είναι σίγουρα ελληνική»

«Η πολιτιστική ταυτότητά μου είναι σίγουρα ελληνική» παραδέχεται η ηθοποιός και σεναριογράφος Νία Βαρντάλος που μεγάλωσε στον Καναδά, ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά όπως θέλει να πιστεύει είναι «άτομο με το ένα πόδι στις Ηνωμένες Πολιτείες και το άλλο στην Ελλάδα» (δήλωσή της στο ΒΗΜΑgazino σε παλιότερη συνέντευξή της. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη και στις δυο χώρες. Λατρεύω όμως να αφηγούμαι ελληνικές ιστορίες».

Που πας βρε ΝΔούλα με τέτοιον καιρό;

Η προπαγάνδα της αριστεράς τις τελευταίες ημέρες δουλεύει ακατάπαυστα, όπως μόνο οι μαέστροι ινστρούχτορες ξέρουν να χειρίζονται! Και ο Κώστας φυσικά....
 Ξέρετε εκείνο το πάλαι ποτέ θείο βρέφος....
Τι έκαναν οι τεράστιοι και εξανέμισαν το οποιοδήποτε προβάδισμα της ΝΔ;

e-Επιλογές

Ενδιαφέρουσες αναρτήσεις φίλων:

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Νέο σουξέ ''Τα Κωλομπαρίστικα''

Δείτε το:

Σαμαράς: Η Ελλάδα μας ενώνει-Βίντεο ομιλία στο Σύνταγμα

Εκπρόσωποι 14 παραγωγικών φορέων: ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς ευχαριστεί τους εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και οργανώσεων, που με επιστολή τους, εκφράζουν την πεποίθηση ότι, τη Δευτέρα, η Ελλάδα πρέπει να έχει ισχυρή κυβέρνηση, η Νέα Δημοκρατία να αναδειχθεί κυρίαρχη πολιτική δύναμη και ο Πρόεδρός της να είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός.