17 Ιουνίου 2012

Πέθανε ο Rodney King (βίντεο)

Νεκρός βρέθηκε στην πισίνα του σπιτιού του (πήρε χοντρή αποζημίωση για τον ξυλοδαρμό του) ο Ρόντνει Κίγκ που το 1992 στάθηκε η αφορμή για τα μεγαλύτερα επεισόδια που γνώρισαν οι ΗΠΑ τις τελευταίες δεκαετίες. Το 1992 μετά την αθώωση των 4 κατηγορούμενων αστυνομικών, που κατηγορούνταν για τον αναίτιο ξυλοδαρμό του, επί μέρες οι μάυροι του Λος Άτζελες έκαναν πλιάτσικο και πλακώνονταν με λευκούς και κορεάτες με τελικό απολογισμό 55 νεκρούς και πάνω από 2.000 τραυματίες. Δείτε το βίντεο:

Αλλάζουν χέρια δύο μονοεδρικές

Δύο μονοεδρικές Περιφέρειες αλλάζουν χέρια με καταμετρημένο το 49,58% των ψήφων. Η έδρα της Ζακύνθου περνά από τη ΝΔ στο ΣΥΡΙΖΑ και εκείνη της Σάμου περνά από το ΚΚΕ σε ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ.

Επικράτεια 58%: ΝΔ 30,16% και 130 έδρες

Δείτε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα:

Τηλεδιάσκεψη για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη απόψε για να συζητήσουν το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα, ενώ αναμένεται να εκδώσουν μια ανακοίνωση γύρω στις 23:00 (ώρα Ελλάδας), δήλωσε ένας ευρωπαίος αξιωματούχος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

Σαμαράς:"Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί και θα κυβερνηθεί"

"Ο ελληνικός λαός ψήφισε την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και την παραμονή μας στο ευρώ, σε συνδυασμό με προοπτικές ανάπτυξης και ασφάλειας για τον πολίτη. Δεν θα υπάρξουν περιπέτειες και δεν θα κυριαρχήσει ο φόβος. Οι θυσίες του ελληνικού λαού θα πιάσουν τόπο.

Περιχαρής ο Τσίπρας πήρε τηλέφωνο τον Σαμαρά: Αντώνη κάνε κυβέρνηση για να αρχίσω αντιπολίτευση

Πριν από λίγα λεπτά ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε στο τηλέφωνο τον Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γ.Μιχελάκης ο κ.Τσίπρας έδωσε συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΝΔ επισημαίνοντας ότι πρέπει να σχηματιστεί γρήγορα κυβέρνηση... ώστε να αρχίσεικι αυτός μαχητική αντιπολίτευση...

Έχουν σκυλιάσει τα παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ να μην είναι ο Σαμαράς πρωθυπουργός

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των (σχεδόν) τελικών αποτελεσμάτων και της επικράτησης της ΝΔ, κάποιοι επιχειρούν να υπονομεύσουν τον αδιαμφισβήτητο νικητή των εκλογών, τον Αντώνη Σαμαρά. Με πρώτο το Βήμα το οποίο στην ηλεκτρονική του έκδοση άρχισε τα σενάρια για κυβέρνηση, όπως τη λέει, πολιτικο-τεχνοκρατική «ικανό να χειρισθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα την κρισιμότητα των περιστάσεων». Από κοντά το MEGA που εδώ και μισή ώρα συζητάνε αν πρέπει ή δεν πρέπει να είναι ο Σαμαράς Πρωθυπουργός!!

Το σημαίνει αυτό δηλαδή;

Που πέρνουν τα κόμματα τα μεγαλύτερα ποσοστά; Που έχουν τη μεγαλύτερη άνοδο ή πτώση;

Δείτε τα ποσοστά:

Συγκεντρωτικό ΥΠΕΣ στο 36%: Σίγουρη πλέον η πρωτιά ΝΔ με 2+%

Δείτε το συγκεντρωτικό που δίνει το ΥΠΕΣ στο 35% των τμημάτων:

Το πρώτο συγκεντρωτικό στο 15% της Επικράτειας


Β Exit poll: Πρώτο κόμμα η ΝΔ με 1,6% διαφορά

Δείτε το:

Πάλι ιντερνετικές παπαριές διαδίδουν "έγκυροι" δημοσιογράφοι

Κάποιος περνώντας από ένα σταθμό της Βαρκελώνης κόλλησε ένα αυτοκόλλητο και τη στάση του μετρό Poble Sec την έκανε Poble Grec και οι αστείες μιλάνε για αλλαγή ονόματος σταθμού!! Δείτε τις φώτο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για τη σοβαρότητά τους:

Πόσες έδρες βγάζουν τα κόμματα με βάση το exit poll

Επτακομματική Βουλή δείχνει το exit poll με οριακή διαφορά μισής μονάδας της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με το πρώτο κόμμα σε κάθε περιπτωση να μην ξεπερνά τις...

Τι πρέπει να κάνει η επόμενη κυβέρνηση με το μνημόνειο;

Δείτε τι έδειξε το exit poll συνολικά και ανά κόμμα:

Τι ψήφισαν οι νέοι που τους έκλεψαν το όνειρο... δηλ το διορισμό στο δημόσιο;

Δείτε τα ποσοστά:

Γλέζος στο Spiegel: Αδιάφορο αν έχουμε δραχμή, πεσέτα ή λίρα

Ο Έλληνας πολιτικός και ήρωας της αντίστασης, που το 1941 κατέβασε τη σβάστικα από την Ακρόπολη, μιλά για το χρέος, την Άνγκελα Μέρκελ και το νόμισμα που θα πρέπει να έχει η χώρα στο γερμανικό περιοδικό «Spiegel».

Οι πρώτες αντιδράσεις για τις εκλογές στα Διεθνή ΜΜΕ

Με συνεχή κάλυψη από την Αθήνα παρακολουθούν τα διεθνή ΜΜΕ τις επαναληπτικές εκλογές στην Ελλάδα, αναμένοντας την ετυμηγορία της κάλπης, η οποία θεωρείται καθοριστικού χαρακτήρα όχι μόνο για την ίδια τη χώρα μας, αλλά και για ολόκληρη την ευρωζώνη.

Αποτελέσματα πρώτου exit poll: Θρίλερ μέχρι τη νύχτα

Δείτε τα αποτελέσματα του κοινού exit poll των καναλιών και του exit poll του ΣΚΑΪ που είναι η τελευταία μέτρηση που έκανε την Πέμπτη:

Ο Νέος ΓΑΠ-Τσίπρας πήγε να ψηφίσει χωρίς ταυτότητα... αν το έκανε ο αυθεντικός θα τον ανεβοκατέβαζαν "ηλίθιο"... τώρα μούγγα

Τι κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ παλεύει για την πρωτιά; Ο Αλέξης Τσίπρας παραλίγο να μην ψηφίσει το κόμμα του, καθώς είχε ξεχάσει την ταυτότητα στο σπίτι του!

Θρίλερ ψήφο-ψήφο: Μέχρι τις 7 μμ ψηφίζουμε για την Ελλάδα και οχι για τους εθνομηδενιστές

Σας …προειδοποιήσαμε εγκαίρως από χθες:  Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εκλογική αναμέτρηση καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις από τα exit polls δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ δίνουν σκληρή μάχη για την πρώτη θέση.

Νέα αβάντα των FTD στον Τσίπρα: Αυτή τη φορά τον "κατηγορούν" για να ερεθίσουν όσους δεν ερεθίστηκαν τη Παρασκευή

Νέα δριμεία επίθεση, η οποία ως γνωστόν θα λειτουργήσει ανάποδα, στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει την Κυριακή, ανήμερα των ελληνικών εκλογών, η γερμανική έκδοση των Financial Times (FT Deutschland) στον απόηχο της επιστολής της προς τους Έλληνες την Παρασκευή που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων. Στο βασικό της άρθρο, στo portal της, η γερμανική εφημερίδα κάνει λόγο «για έναν πολιτικό που αποπλανεί τον ελληνικό λαό και είναι επικίνδυνος».

Πάλι καραγκιοζιλίκια από τους Άγγλους: Βγάλαν τη Λουκάνα βρίζει τη Μέρκελ... για να αποτελειώσουν τον τουρισμό μας

Τα πάντα κάνουν οι Άγγλοι προκειμένου να μας οδηγήσουν εκτός ευρώ με απώτερο στόχο τη διάλυση της ευρωζώνης και την πλήρη κυριαρχία του εβραϊκού κεφαλαίου που δραστηριοποιείται στο City του Λονδίνου.Λογικό λοιπόν να δώσουν μικρόφωνο στην Λουκά για να πει ότι η Μέρκελ είναι ο Χίλτερ και να το μεταδώσουν στις ειδήσεις τους λέγοντας ότι το θερμόμετρο έχει ανέβει στα ύψη στην Αθήνα. Δείτε το βίντεο που θα μας φέρει άλλο ένα κύμα τουριστών:

Γερμανικά ΜΜΕ για εθνική: Γαλάζιο θαύμα στη γκρίζα καθημερινότητα

Σειρά ρεπορτάζ, αναλύσεων και σχολίων για την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση στην Ελλάδα φιλοξενούν σήμερα τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης. Εκτενείς αναφορές και στη θριαμβευτική νίκη-πρόκριση της Εθνικής.

Παραπληροφόρηση η δήθεν στήριξη στον Α. Σαμαρά, δηλώνει ο Γ. Παπανδρέου

Ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια και την πραγματικότητα τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στη συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου στην εφημερίδα Guardian, όπου ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του.
Από το γραφείο του Γιώργου Α. Παπανδρέου, εκδόθηκεσήμερα  η ακόλουθη ανακοίνωση:

ΜΑΤ, ασφαλίτες και γερανοί της τροχαίας για να ψηφίσει ο Ε.Βενιζέλος!

Γερανοί της τροχαίας, διμοιρίες των ΜΑΤ και δεκάδες αστυνομικοί της ασφάλειας με πολιτικά ανέλαβαν την περιφρούρηση του εκλογικού τμήματος όπου ψήφισε  ο Ευάγγελος Βενιζέλος! Μετά το «πάθημα»...

Πανηγύρισαν και οι Έλληνες της Γερμανίας χθες (βίντεο)

Δείτε το:

Οι αλαζόνες έχουν ράψει κοστούμια: Έκλεισε και εισιτήριο για Πολωνία ο Τσίπρας

Με ένα άκρως αποκαλυπτικό tweet ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς σχολιάζει εμμέσως και το αποτέλεσμα που αναμένει ο ΣΥΡΙΖΑ από τη σημερινή εκλογική μάχη σε σχέση και με το ενδεχόμενο να παίξει η Ελλάδα με τη Γερμανία την Παρασκευή στον προημιτελικό του Euro 2012.:

Πέντε σημαντικά «κλειδιά» της εκλογικής αναμέτρησης

Σε ποιο «ύψος» αναμένεται να στηθεί ο πήχυς που θα επιτρέψει σχηματισμό κυβέρνησης


Του Κωνσταντινου Ζουλα

Το 38% πιθανολογούν οι ειδικοί ότι θα είναι ο μαγικός αριθμός των σημερινών εκλογών. Διότι περί αυτό το ποσοστό (με απόκλιση ± 1%) εκτιμούν ότι θα κλειδώσει ο περιβόητος πήχυς της αυτοδυναμίας που θα επιτρέψει είτε τη σύμπραξη γύρω από τη Ν.Δ. -αν κερδίσει τις εκλογές- είτε γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ -αν αναδειχθεί νικητής - προκειμένου να εξασφαλίσουν τις 151 έδρες.

Πρωί πρωί ψήφισε και έκανε δηλώσεις... μεθυσμένος (βίντεο)

Έβαλε τις βάσεις για μια Ελλάδα της αυτοδυναμίας!! Με προτάσεις και διαπραγματεύσεις στην ΕΕ κατέκτησε πολλά!!... το μόνο που δεν είπε είναι : Τί πίνει και λέει αυτές τις μαλακί@@:

Εντοπίστηκε και δεύτερη χειροβομβίδα στο προαύλιο του Σκάι (βίντεο)

Και δεύτερη χειροβομβίδα εντοπίστηκε στον προαύλιο χώρο του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι στο Νέο Φάληρο, σε μικρή απόσταση από την πρώτη. Προηγήθηκε τηλεφώνημα αγνώστου στο σταθμό, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει και δεύτερη χειροβομβίδα.

Μέχρι τις 7μμ ψηφίζουμε "ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΛΛΑΔΑ-ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ"

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ (7ΜΜ) ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. 
 
ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Τροχαίο στα Ανω Λιόσια με θύμα αστυνομικό της ΔΙΑΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Θριάσειο Νοσοκομείο ο αστυνομικός, οδηγός της μοτοσικλέτας της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ τραυματισμένος νοσηλεύεται ο συνοδός του, μετά το τροχαίο δυστύχημα στα Ανω Λιόσια.

Στις εκλογές αφιερωμένο το σημερινό Doodle

Στις εκλογές είναι αφιερωμένο το σημερινό doodle της Google στην ελληνική σελίδα της γνωστής μηχανής αναζήτησης:

Ρόμπα έκαναν τον Κατσουράνη οι Άγγλοι (βίντεο)

Τραυματίστηκε και κρατούσε το αριστερό του πόδι και μόλις το έβγαλαν έξω και σηκώθηκε από το φορείο... κούτσαινε το δεξί... Δείτε το βίντεο:

Διαπραγμάτευση των όρων του πακέτου διάσωσης για την Ελλάδα προτείνει ο ΟΟΣΑ

Πρέπει να δοθεί στην Ελλάδα η ευκαιρία να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους του πακέτου διάσωσης, εάν αυτό σημαίνει την παραμονή της στην ευρωζώνη, δήλωσε ο επικεφαλής του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία.

Τα διπλά ή τίποτα με την Γερμανία!

Επειδή από χτες άκουσα και είδα πολλά, θέλησα να το ελαφρύνω λίγο το πράγμα και έχω ένα να προτείνω στην ΕΠΟ... Να παίξει το χρέος μας με την Γερμανία στη μπάλα και αν πάρει το ματσάκι να ξεχρεώσει... Αν το χάσει, τα διπλά...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Προσωποποίηση της γκαντεμιάς: Μαντέψτε ποιος αρχηγός μίλησε στην Κερατέα

Φυσικά η αριστεροκρατούμενη σάτΥρα του κώλου, που απολείται από τη γνωστή αδερφή, τον γνωστό μπράβο με τα μπαρ, τα  αναρχοκομμούνια του ραδιοφώνου δεν λέει κουβέντα και συνεχίζει την ιστορία με τον γκαντέμη Μητσοτάκη... μούγγα για το ότι:

Επίθεση με χειροβομβίδα στον ΣΚΑΪ

Επίθεση με αμυντικού τύπου χειροβομβίδα έγινε πριν από λίγο στο κτήριο του ΣΚΑΪ. Οι δράστες φυσικά είναι άφαντοι.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ: Όλα τα αιτήματα του τουρκικού προξενείου, ικανοποιούνται στο φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖ

Εάν δεν αποτελεί προβοκάτσια και είναι αληθινό, εκφράζονται ως κομματικές θέσεις , όλες
οι ανθελληνικές αιτιάσεις, οπότε οφείλουμε να ξέρουμε την επόμενη μέρα στην Θράκη


Δημοσιεύουμε σε μετάφραση το τι γράφει το φυλλάδιο που κυκλοφορεί στην γειτονική Ξάνθη με τα σήματα του ΣΥΡΙΖΑ και αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι όλο αυτό το πακέτο των αιτημάτων που ικανοποιούνται και αποτελούν εδώ και δεκαετίες αντικείμενο συζητήσεων με την άλλη πλευρά έρχεται ένα λαοπρόβλητο και πολλά υποσχόμενο κόμμα να το ικανοποιήσει από την επόμενη μέρα της εκλογής του.

Για την υπόθεση του πλαστού λογαριασμού στο twitter μίλησε η Α. Παπαρήγα

Σε συνέχεια της άσκησης του εκλογικού της δικαιώματος η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, δεν τοποθετήθηκε αναφορικά με τις εκλογές, αλλά πραγματοποίησε δήλωση για τον πλαστό λογαριασμό, ο οποίος εχθές παρακινούσε τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ να ψηφίσουν άλλο πολιτικό κόμμα.

Τα ξένα ΜΜΕ για την Εθνική - "This is Sparta"

Διθυραμβικά είναι τα σχόλια των περισσότερων ευρωπαϊκών μέσων για την σπουδαία πρόκριση της Εθνικής στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αναλυτικά:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Kicker:

Συνεχείς αναζωπυρώσεις σε όλα τα μέτωπα της πυρκαγιάς στην Κερατέα

Σε εξέλιξη παραμένει η πυρκαγιά στην Κερατέα, όπου υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις από τον δυνατό αέρα, κρατώντας σε διαρκή ένταση τις δυνάμεις πυρόσβεσης, που έχουν ήδη ενισχυθεί, από τη νύχτα.

Η Ελλάδα φλέγεται κι έχει "ξεμείνει" από ελικόπτερα και πυροσβεστικά αεροσκάφη

Η Αττική φλέγεται από νωρίς φέτος και η “γύμνια” μας σε μέσα πυρόσβεσης από αέρος αποκαλύφθηκε.

Η παλινωδίες με τη μίσθωση ελικοπτέρων είχαν επισημανθεί από το χειμώνα ακόμη αλλά φαίνεται ότι ήλπιζαν ότι δεν θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα.

Ψήφισε και ο Κώστας Καραμανλής, χωρίς να κάνει δηλώσεις (βίντεο)

Μητσοτάκης: H πρωτιά της ΝΔ δίνει αυτό που χρειάζεται ο τόπος

"Μπόρεσα ευτυχώς να έρθω από την Αθήνα στα Χανιά για να ψηφίσω στις σημερινές εκλογές που είναι πάρα πολύ σημαντικές. Πρόκειται για μια εκλογή που θα κρίνει τη μοίρα της Ελλάδας για πολλά χρόνια. Η ψήφος του λαού θα σφραγίσει το μέλλον των δύο επόμενων γενιών.

Σαμαράς: Σήμερα μιλάει ο ελληνικός λαός, αύριο ξεκινάει μια νέα εποχή για την Ελλάδα

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

(ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ)
ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΟΝΟΜΑΤΟΣ,  
(ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ)
ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Ας δώσουμε την ψήφο μας στο κόμμα που δεν μας έταξε τα ανέφικτα

Λιγότερο από 24 ώρες μας μένουν για τις σημαντικότερες ίσως εκλογές της Μεταπολίτευσης. Λίγες ώρες για ψηφοθηρικά ψέμματα, μισές αλήθειες, δοσίλογα, μη κοστολογημένες προτάσεις, για λεφτά που θα βρεθούν 'ως δια μαγείας αλλά δεν σας λέμε το πως...' και άλλα παρόμοια.
Η αλήθεια είναι μία! Η ψηφοφορία στην όποια καλούμαστε να συμμετέχουμε θα επηρεάσει τη χώρα για πολλά χρόνια. Ας ελπίσουμε ότι η οργή της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης θα δώσει τόπο σε μια πιο λελογισμένη απόφαση με μόνο κίνητρο την αγάπη για τον τόπο.

e-Επιλογές

Ενδιαφέρουσες αναρτήσεις φίλων:

ΣΥΡΙΣΟΚ (βίντεο)

Η πρὀσκαιρη ἀνοδος αυτοὐ του γελοἰου κομματιδίου στις εκλογές του ΜαΪου οφείλεται στο γεγονὀς οτι τα τρωκτικά του Παπανδρεισμοὐ ἐχουν τρομοκρατηθεἰ απο την επερχὀμενη κλωτσιά απο το δημόσιο οπου εἰναι τὀσα χρόνια βολεμἐνοι και ζούν παρασιτικά.Ετσι εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ που υπἐγραψε το Μεμοράντουμ. Δείτε το βίντεο::

Ρόμπα έκανε προβοκάτορα Άγγλο ο ελληνόψυχος Σάντος

Πετάχτηκε το τσουτσέκι να ρωτήσει αν τα μέτρα λιτότητας εμπνέουν την εθνική και τι θα γίνει στο επόμενο γύρο αν παίξουμε με τη Γερμανία.... και ο μετρημένος Σάντος που λίγο πριν είχε μιλήσει αντικειμενικά λέγοντας "δεν ήμασταν οι καλύτεροι αλλά ούτε και οι χειρότεροι", απάντησε στην αγγλίδα αδερφή:

Βίντεο και φώτο από την μεγάλη νίκη της Εθνικής

Δείτε τα: