20 Ιουνίου 2012

Χυδαία, λαϊκιστική, ανόητη η ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τη νέα Κυβέρνηση

Με ανεπιτυχέστατη ειρωνεία, παρωχημένες ατάκες και εξαιρετικά λανθασμένο timing, σχολίασε το κόμμα "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ", το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, υπό τον Αντώνη Σαμαρά, δείχνοντας σοβαρό κόμπλεξ απέναντί του και ξεφεύγοντας από τα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού.

Ρομαντικό αλλά ανούσιο το σχέδιο του Μαύρου...

Ο Θωμάς Μαύρος κάνει την απέλπιδα προσπάθεια να σώσει την ομάδα της καρδιάς του αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο ιδανικά όσο τα φαντάζεται ο ίδιος, βασιζόμενος στην αγάπη και τον ρομαντισμό του...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Μουρούτης: "Τα ροζ παπαγαλάκια της ΕΡΤ δίνουν τις τελευταίες παραστάσεις τους"... Φυσικά τα παπαγαλάκια δεν ανησυχούν....

[Φυσικά τα παπαγαλάκια δεν ανησυχούν γιατί ξέρουν: Δεν μπορεί να υπάρξει δεξιός που να τολμήσει να τους πειράξει τρίχα καθώς έχουν από πίσω τους όλο τον αριστερό δημοσιοκαφρικό συρφτό... μακάρι ο Μουρούτης να μας βγάλει ψεύτες]

Επίθεση σε δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης τηλεόρασης εξαπέλυσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Μουρούτης, με αφορμή μια κατάπτυστη κίνηση της κρατικής τηλεόρασης.

Πρόσκληση Μέρκελ στον Σαμαρά

Πρόσκληση να επισκεφθεί το Βερολίνο απέστειλε η Μέρκελ στον Σαμαρά σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων

Ο περιορισμός δημοσίου - δαπανών στην ατζέντα της τρόικας

H ελληνική πλευρά αναμένεται να θέσει το ζήτημα ότι δεν μπορούν να γίνουν νέες περικοπές μισθών, ενώ δύσκολες θεωρούνται και οι μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια.

Μια «συνάντηση γενικής επισκόπησης» θα είναι η πρώτη επαφή της τρόικας με τη νέα κυβέρνηση, καθώς στην Αθήνα θα έρθουν κατ' αρχήν μόνον οι τρεις επικεφαλής.

Ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ του CNN-Turk για την Κρήτη

Μέσω του CNN Turk η Κρήτη πρόκειται να «ταξιδέψει» τουριστικά στην Τουρκία, εκπέμποντας μηνύματα ειρήνης, αλληλεγγύης και καλής γειτονίας.

Το ειδησεογραφικό τουρκικό κανάλι CNN-Turk, αποτελούμενο από μια ομάδα παραγωγής, με επικεφαλής τον δημοσιογράφο Φατίχ Τορκμένογλου, επισκέφθηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, στο πλαίσιο μεγάλου τουριστικού αφιερώματος για την Κρήτη.

Μαζί στη Σύνοδο Κορυφής Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης

Οικουμενική εκπροσώπηση στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής που θα γίνει στις 28 και 29 Ιουνίου στις Βρυξέλλες θα έχει η χώρας μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μαζί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα ταξιδέψουν στην βελγική πρωτεύουσα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Συντάκτης Bild:Αν και γερμανός είμαι με του Έλληνες που περνάνε δύσκολα

Ο συντάκτης της Bild, Φρανς Τζόζεφ Βάγκνερ, ενόψει και του αγώνα Γερμανία – Ελλάδα για το Euro 2012, δηλώνει φαν της χώρας μας, αφού όπως λέει «η δικιά μου καρδιά – αν και Γερμανός – χτυπά για τους Ελληνες», ωστόσο, δεν το κάνει και με τον πιο κομψό ο τρόπο...

Κ. Κατσουράνης: «Θα παίξουμε για τη σημαία και τον κόσμο μας»

Περισσότερους δημοσιογράφους από κάθε άλλη ημέρα είχε σήμερα το κέντρο Τύπου στο προπονητήριο του Λεγκιονόβο, που αποτελεί την έδρα της εθνικής ομάδας. Οι περισσότεροι ήταν Γερμανοί, όπως ήταν φυσικό, λόγω της αναμέτρησης με τα «πάντσερ», την προσεχή Παρασκευή. Κάποιοι εξ αυτών, μάλιστα, προσπάθησαν να οδηγήσουν τη συζήτηση στην πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο χωρών (ενώ οι δικοί μας οι δημοσιοκάφροι την οδηγούν αλλού....), αλλά οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Κώστας Κατσουράνης ήταν προσεκτικοί στις απαντήσεις τους.

Βελγική εφημερίδα υποστηρίζει ότι η γερμανική κοινή γνώμη δεν εγκρίνει την ιδέα επιμήκυνσης του ελληνικού προγράμματος

«Όχι δώρα στους Έλληνες», είναι ο τίτλος άρθρου της βελγικής εφημερίδας «La Libre Belgique», στο οποίο αναφέρεται πως η Γερμανία δύσκολα θα επαναδιαπραγματευθεί το πρόγραμμα εξυγίανσης της Ελλάδας.

O Ευρωπαίος επίτροπος Στέφαν Φούλε τόνισε ότι δεν είναι αποδεκτό το «status quo» στην Κύπρο

Την ανάγκη συνέχισης του διαλόγου για λύση του Κυπριακού, επισήμανε ο αρμόδιος για τη Διεύρυνση και την Πολιτική Γειτονίας Ευρωπαίος επίτροπος Στέφαν Φούλε, ο οποίος τόνισε ότι το status quo δεν είναι αποδεκτό.

Με αυξημένο επιτόκιο κατά 30% δανείστηκε η Γερμανία!!!

Ποσό ύψους 4 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα η Γερμανία μέσω διετών τίτλων, με επιτόκιο...

Τι έγραψε στο twitter ο Γιώργος Βουλγαράκης για τον Αντώνη Σαμαρά;

Με ένα tweet σχολίασε την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Αντώνη Σαμαρά, ο πρώην υπουργός, Γιώργος Βουλγαράκης (στη φώτο βλέπετε το κύκνειο άσμα του όταν έδειξε την Πρεσβεία σαν επίκεντρο των υποκλοπών...).

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο κ. Βουλγαράκης έγραψε χαρακτηριστικά:

34 χρόνια από τον μεγάλο σεισμό της Θεσσαλονίκης (αφιέρωμα)


Με αφορμή τη συμπλήρωση 34 χρόνων, από τον ιστορικό σεισμό της Θεσσαλονίκης, σήμερα, σας παρουσιάζουμε ένα μεγάλο αφιέρωμα του taxalia στο γεγονός, που σημάδεψε τη νεώτερη ιστορία της Θεσσαλονίκης. Με απόλυτα ακριβή στοιχεία, για να τα έχετε στο αρχείο σας.

Δείτε το εξαιρετικό αφιέρωμα στο taxalia.blogspot.com/

Αυτά είναι τα επικρατέστερα ονόματα για τα κορυφαία υπουργεία

Το παζλ του νέου κυβερνητικού σχήματος συμπληρώνεται τις τελευταίες ώρες μετά τις συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά με τους κυρίους Βενιζέλο και Κουβέλη.
Οι τελευταίες πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν ότι έχουν «κλειδώσει» τη συμμετοχή τους στη νέα κυβέρνηση συνεργασίας οι κύριοι:

Η Κουντουρά λέει "θα παρακολουθεί την κυβέρνηση"... καλά κάνει, αφού από την άλλη είναι βλάκες...

[Αλήθεια, πριν αρχίσει την "παρατήρηση" η "ανεξάρτητη Ελληνίδα" θα μας πει γιατί ο σύζυγός της μένει στη Νέα Υόρκη και δεν έρχεται Ελλάδα και γιατί το Νοέμβριο ήρθε από τις ΗΠΑ όπου διέμενε και όπου θα ξανακαταφύγει στο μέλλον, να ορκιστεί βουλευτής;;]

Παράλογη χαρακτηρίζει η Έλενα Κουντουρά, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, την εμμονή -όπως αναφέρει - του κ. Σαμαρά να γίνει πρωθυπουργός διερωτώμενη πως θα διαπραγματευθεί ενώ έχει δεσμευτεί εγγράφως και ενυπογράφως για την απαρέγκλιτη τήρηση των όρων του Μνημονίου.

Ορκίστηκε Πρωθυπουργός ο Σαμαράς (βίντεο)

Λευκός καπνός…βγήκε από τη Βουλή και πλέον η χώρα έχει κυβέρνηση και Πρωθυπουργό τον κ. Αντ. Σαμαρά που έφτασε λίγο πριν τις 16:00 της Τετάρτης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τον κ.Σαμαρά συνόδευσαν ο κ.Μιχελάκης και ο κ.Μπούρας.

Ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο με τον κ. Παπούλια όπου και θα τον ενημέρωσε για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τους πολιτικούς αρχηγούς, του ΠαΣοΚ κ. Ευ. Βενιζέλο και της Δημοκρατικής Αριστεράς, κ. Φ. Κουβέλη με τους οποίους είχε νωρίτερα, το μεσημέρι, διαδοχικές κατ’ ιδίαν συναντήσεις, για τις τελευταίες λεπτομέρειες του νέου σχήματος.

Γίνεται Γερμανός ο Σάλπι;

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αποτελεί μαζί με τον Κλάους τα δυο βαριά χαρτιά του ΠΑΟΚ αλλά από ότι φαίνεται από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Γερμανία...

H συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Νεκρός 28χρονος πυροσβέστης στην πυρκαγιά της Ελευσίνας

Ένας 28χρονος πυροσβέστης έχασε την ζωή του στην διάρκεια της προσπάθειας για την κατάσβεση μεγάλης πυρκαγιάς στην Ελευσίνα, δίπλα στην 112 πτέρυγα μάχης.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ ?

  Καλά δεν του έχουν πει του Δημάδη εκεί στο Αμέρικα,ότι και στα δολάρια ακόμα γράφουν  IN GOD   WE TRUST ή ότι ο Ομπάμα κάθε φορά κλείνει τις ομιλίες του με το God bless America
  Κοιτάξτε τι έγραψε στο  TWITER πριν λίγο:

«Στη σέντρα, αδέλφια»

Tου Κωστα Λεονταριδη

Ακριβώς πριν από τριάντα χρόνια η Αργεντινή, που κυβερνιόταν από δικτατορικό καθεστώς, υπέστη ταπεινωτική ήττα από τη Μεγάλη Βρετανία στον πόλεμο των Φόκλαντς. Η χώρα της Λατινικής Αμερικής αμφισβήτησε την κυριότητα του νησιωτικού συμπλέγματος που βρίσκεται στη θαλάσσια ποδιά της, η Βρετανία (πρωθυπουργός η Θάτσερ) αντιδρά αστραπιαία, στέλνει μια πανίσχυρη αρμάδα και σύντομα αποκαθιστά την τάξη πραγμάτων. Ετσι, για τη…

Μπορεί και χωρίς Μέλμπεργκ ο Ολυμπιακός...

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ δε δείχνει πρόθυμος να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και στον Πειραιά αντί να τα βάφουν μαύρα, θα έπρεπε να είχαν κινηθεί πιο γρήγορα έτσι ώστε να έχουν τελειώσει οριστικά με αυτό το θέμα...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Δείτε τη φώτο που ανέβασε η Μαρία Μενούνος στο Twitter

Η Μαρία Μενούνος είναι για άλλη μια φορά στην Ελλάδα και φρόντισε να δείξει την αγάπη της για την πατρίδα... Δείτε τη φώτο που ανέβασε στο twitter:

Ελλάδα - Γερμανία: Πως θα σβήσουμε το χρέος αν χάσουμε με 5 γκολ!

Ένα απίστευτο σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από την κρίση κυκλοφορεί στο Facebook! Πρόκειται για μία χιουμοριστική εικόνα που αναφέρεται στον αγώνα της Ελλάδας με την Γερμανία και καλεί τους παίκτες της Εθνικής να χάσουν με πέντε γκολ.

Πρωταθλητής στις κάρτες ο Καραγκούνης! Και άλλα ρεκόρ του Euro

Ο Γιώργος Καραγκούνης συγκέντρωσε 2 κίτρινες στη φάση των ομίλων και θα λείψει από τον μεγάλο αγώνα της Εθνικής μας ομάδας την ερχόμενη Παρασκευή κόντρα στη Γερμανία (2ος χρονικά προημιτελικός), όμως για να είμαστε ειλικρινείς δεν προκάλεσε και κάποια τεράστια έκπληξη το γεγονός ότι ο "Κάρα" θα χάσει ματς σε τελική φάση Euro λόγω τιμωρίας.

Στις 18.30 η ορκομωσία του Αντώνη Σαμαρά

Στις 18.30 ορκίζεται πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς. Στις 16.00 ο Αντώνης Σαμαράς μεταβαίνει στην Προεδρία της Δημοκρατίας για να ενημερώσει τον κ. Παπούλια ότι έχει τη δεδηλωμένη για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Στο 82% του μέσου κοινοτικού, τo κατά κεφαλήν ΑΕΠ στην Ελλάδα το 2011

To κατά κεφαλήν ΑΕΠ στην Ελλάδα το 2011 ανήλθε στο 82% του μέσου κοινοτικού, ενώ η πραγματική κατανάλωση ήταν στο 94% του μέσου όρου της ΕΕ, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Η Μέρκελ θα πάει τελικά στο Γκντάνσκ για το Γερμανία-Ελλάδα

[Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό για εμάς;;; Τα δύο τελευταία παιχνίδια που είδε η Μέρκελ ήταν Γερμανία-Τουρκία 3-0 τον Οκτώβριο του 2010 για τα προκριματικά του Euro και Γερμανία Αργεντινή 4-0 στο μουντιάλ της Ν. Αφρικής το 2010... δηλ έβαλαν 7 γκολ και έφαγαν 0... να δούμε αν τελικά θα δικαιωθεί ο Σηφάκης που εύχονταν να ήταν παρούσα]

Απίστευτες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η διαμάχη μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας επ' αφορμής του αγώνα ποδοσφαίρου της Παρασκευής.

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ

 Αντιγράφω  από το ΤΑΧΑΛΙΑ



Έγινε και αυτό...

Τα χαράτσια, οι δυσβάστακτοι φόροι, αλλά και το γεγονός πως οι τρίτεκνοι αισθάνονται το «βίαιο» πρόσωπο της Πολιτείας ανάγκασε 600 τρίτεκνες οικογένειες στην Κορινθία να στείλουν ένα οργισμένο μήνυμα. Σύμφωνα με το eparxia24.gr,  την προηγούμενη Παρασκευή επισκέφθηκαν τη ΔΟΥ Κορίνθου όπου κατέθεσαν...
το τρίτο τους παιδί, σε μια συμβολική κίνηση, μιας και το τρίτο παιδί χαρακτηρίζεται από την Πολιτεία ως... τεκμήριο διαβίωσης!
Η υψηλή φορολόγηση έχει κάνει ακόμα δυσκολότερη και τη ζωή των τρίτεκνων που πλέον αισθάνονται αδύναμοι για να καλύψουν τις υποχρεώσεις απέναντι στα παιδιά τους.

 Ας πρόσεχαν το 2009 όταν ψήφιζαν Μπεγλίτη και κατ' επέκταση ΓΑΠ.
  Γιατί ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είχε φροντίσει ΠΟΛΥ τους τρίτεκνους.

   ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Οριστικοποιούνται τα ονόματα της νέας κυβέρνησης

Εντός των επομένων ωρών αναμένεται να «κλειδώσει» η σύνθεση της νέας κυβέρνησης, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται ονόματα που θα αναλάβουν υπουργικά καθήκοντα. Η ΝΔ θα εκπροσωπηθεί από κορυφαία κοινοβουλευτικά στελέχη της, ενώ από το ΠΑΣΟΚ δεν θα συμμετάσχουν βουλευτές, παρά μόνο τεχνοκράτες και εξωκοινοβουλευτικά στελέχη.

Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση και θα μεταφέρουμε αυτό το μήνυμα στο Eurogroup, είπε ο Ευ.Βενιζέλος

Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση και το μήνυμα αυτό θα το μεταφέρουμε και στο Eurogroup, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά.

Έλεος ρε κομπλεξάρες Άγγλοι! Ο Χαλκιάς ο χειρότερος παίκτης στο Euro 2012... άντε κι ο Καραγκούνης... αλλά και ο Παπαδόπουλος!

Ως τον παίκτη με την χειρότερη απόδοση μέχρι στιγμής από τις ομάδες που έχουν προκριθεί στα προημιτελικά του Euro 2012 χαρακτήρισε γνωστή αγγλική ιστοσελίδα τον Κώστα Χαλκιά.

Αναδιαπραγμάτευση Μνημονίου χωρίς αλλαγή στόχων

Υπέρ της επιμήκυνσης οι ΗΠΑ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή το διαψεύδει, το Βερολίνο διατυπώνει ισχυρές επιφυλάξεις, αλλά η Ευρωζώνη είναι έτοιμη για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και παράταση της προθεσμίας για τη μείωση του ελλείμματος κατά ένα ή δύο χρόνια. Ωστόσο, ούτε οι στόχοι ούτε οι μεταρρυθμίσεις είναι διαπραγματεύσιμες.

Συζήτηση στο τουρκικό Κοινοβούλιο για τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης

Προκλητικές δηλώσεις Νταβούτογλου, ο οποίος χαρακτηρίζει τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης ως «τουρκική».

Σωρεία αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) επισημαίνει ότι η Ελλάδα δεν προστατεύει τα δικαιώματα της «τουρκικής» όπως την αποκάλεσε μειονότητας της δυτικής Θράκης, ανέφερε στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου...

Στα σκαριά η νέα κυβέρνηση με «γαλάζια» σφραγίδα

Εχει κατασταλάξει ο Αντώνης Σαμαράς στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα κυβέρνηση, η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα έχει «γαλάζια σφραγίδα» αφού τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΔΗΜΑΡ δεν δείχνουν διατεθειμένοι να συμμετάσχουν με κορυφαία πρόσωπα.

Γερμανικός Τύπος: «Η νέα κυβέρνηση να κάνει τη φυγή προς τα εμπρός»

Ελλάδας το ανάγνωσμα συνέχεια στο γερμανικό τύπο, που καθαρά ειδησεογραφικά παρακολουθεί τις αγωνιώδεις προσπάθειες σχηματισμού κυβέρνησης αλλά και την ετοιμότητα από πλευράς δανειστών να δώσουν στη νέα κυβέρνηση περισσότερο χρόνο για την υλοποίηση του μνημονίου.

Διαπλεκόμενα παιχνίδια για τον υπουργό Οικονομικών Ράπανο

Η περίοδος αυτή πριν το σχηματισμό κυβέρνησης θα μας μείνει αξέχαστη για πολλούς λόγους. Η συγκυρία είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για να εξυφαίνονται σχέδια από τη διαπλοκή και ορισμένα παράκεντρα εξουσίας. Αν στους επόμενους τρεις μήνες η κυβέρνηση συνεργασίας (με κορμό τη ΝΔ και συμμετοχή των φιλοευρωπαϊκών πολιτικών δυνάμεων ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά δεν καταφέρει...

Επεισόδιο μεταξύ Κίρσνερ και Κάμερον για τα Φόκλαντς

Ένα επεισόδιο μεταξύ της προέδρου της Αργεντινής Κριστίνα Κίρσνερ και του Bρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον σημειώθηκε αργά χθες, Τρίτη, στη σύνοδο κορυφής της G20, σχετικά με τη διένεξη για τα νησιά Φόκλαντς του νότιου Ατλαντικού, που στα ισπανικά ονομάζονται Μαλβίνας, έγινε σήμερα γνωστό από τις αντιπροσωπείες της Αργεντινής και της Βρετανίας.

Ο Παυλόπουλος για το χαστούκι του Κασιδιάρη

«Πολλά από αυτά που ακούστηκαν εκείνες τις ημέρες ήταν πολύ έξυπνα» δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος. Ο κ. Παυλόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm ξεκαθάρισε ότι η στάση του την στιγμή της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη ήταν απολύτως συνειδητή.

Φθηνές και ασφαλείς διακοπές

Τι πρέπει να ξέρετε όταν επιλέγετε ξενοδοχείο. Ποια είναι τα δικαιώματά σας όταν κλείνετε δωμάτιο, η προκαταβολή και το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων.

Οι προσφορές για πακέτα διακοπών σε ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα αυξάνονται στα τουριστικά γραφεία, αλλά και σε εξειδικευμένες σελίδες του διαδικτύου.

Ο Αντώνης και οι κηφήνες

Του Σταύρου Θεοδωράκη

Από τα λίγα προσωπικά πράγματα που ξέρω για τον Αντώνη Σαμαρά είναι ότι νεαρός ήθελε να γίνει μελισσοκόμος. Το προσπάθησε μάλιστα. Οι φίλοι του ορκίζονται ότι είχε μεγάλη αδυναμία στα μελίσσια του και νοιαζόταν προσωπικά για την ζωή στην κυψέλη. Θέλω να τους πιστέψω αν και οι «επιδόσεις» του στην πολιτική και κυρίως στη θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας δεν μαρτυρά ότι έχει πάρει διδάγματα από την σοφία των μελισσών.

Συναντήσεις Σαμαρά με Κουβέλη και Βενιζέλο

Αυτή την ώρα ο Α. Σαμαράς συναντάται με τον Κουβέλη ενώ στις 1:30μμ θα συναντηθεί με τον Βενιζέλο προκειμένου να συμφωνηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρεις. Μετά τον Κουβέλη και τη ΔΗΜΑΡ και ο Βενιζέλος κατάφερε να επιβάλλει στο ΠΑΣΟΚ την άποψή του να συμμετέχουν βουλευτές του στην Κυβέρνηση. Από τη ΝΔ πιστεύεται ότι θα συμμετέχουν τόσο εξωκοινοβουλευτικοί όσο και κοινοβουλευτικοί

Σχέδιο για αγορά ομολόγων από τους μηχανισμούς ευρωστήριξης

Το Βερολίνο εξετάζει να επιτρέψει την αγορά κρατικών ομολόγων χωρών της ευρωζώνης με προβλήματα από τα ευρωπαϊκά ταμεία βοήθειας σε μια απελπισμένη προσπάθεια να μειωθεί το κόστος δανεισμού της Ισπανίας και της Ιταλίας και να σωθεί το ενιαίο νόμισμα, σύμφωνα με ανταποκρίσεις του διεθνούς Τύπου από το Μεξικό, όπου ολοκληρώθηκε την Τρίτη η Σύνοδος Κορυφής της G-20.

Αστυνομικοί προς ελληνική κοινωνία: Όποιος έχει βύσμα, περνάει καλά

Σε πολυσέλιδη επιστολή τους που δημοσιεύουν στο διαδίκτυο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αναδεικνύουν την παθογένεια της δημόσιας υπηρεσίας και την αδυναμία να αντιμετωπίσουν το οργανωμένο έγκλημα, ενώ κάνουν λόγο για τον υπέρμετρο συγκεντρωτισμό στο Μέγαρο της Κατεχάκη, αλλά και τα βύσματα που υπονομεύουν την αξιοκρατική ανέλιξη.

Πτώση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας

Σε επίπεδα χαμηλότερα από το 2005 επέστρεψε η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, σύμφωνα με τα στοιχεία του Διαχειριστή του Συστήματος για το πρώτο 5μηνο του έτους.

Συγκεκριμένα στο διάστημα Ιανουαρίου - Μαΐου η ζήτηση ρεύματος ήταν 20,2 εκατ. μεγαβατώρες ενώ το αντίστοιχο διάστημα του 2005, για το οποίο υπάρχουν στοιχεία, ήταν 21,1 εκατ.

Σκληρή μάχη Ντόρας - Αβραμόπουλου για την προεδρία της Βουλής

Τη θέση του προέδρου της Βουλής διεκδικούν με όλες τους τις δυνάμεις ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Ντόρα Μπακογιάννη. Ο Βύρων Πολύδωρας δεν έχει καμία ελπίδα να διατηρήσει τη θέση που κράτησε για ένα μήνα αφού οι δυο κορυφαίοι ενδιαφέρονται για μια θέση που αποκτάει ιδιαίτερη βαρύτητα στο παρόν ρευστό πολιτικό σκηνικό.

Τουρκία: Αναβάθμιση σε «Ba1» από Moody's

Σε αναβάθμιση της αξιολόγησης των κρατικών ομολόγων της Τουρκίας κατά μία βαθμίδα, σε «Ba1» από «Ba2», προχώρησε σήμερα η Moody's Investors Service, διατηρώντας θετικό το outlook για τη χώρα.

Παίζουμε την παράταση

Πολλά παιχνίδια επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Πόσες φορές δεν ζήσαμε σε μεγάλα ντέρμπι ανατροπή του σκορ στα τελευταία λεπτά; Πόσες φορές κρίθηκαν όλα στην παράταση; Η Ελλάδα ψήφισε παραμονή στο Euro... Και όλα πλέον κρίνονται από το πώς θα παίξει η κυβέρνηση «Εθνικής Ελλάδος» και όχι πώς θα μας παίξουν οι Γερμανοί, στον επόμενο αγώνα. Πρέπει να κατέβουμε στο γήπεδο οργανωμένα, με σύστημα και κυρίως αποφασισμένοι να μην «σπάσουν» οι γραμμές μας.

Σκληραίνει τη στάση της απέναντι στην ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων η Βουλγαρία

Η Βουλγαρία θα είναι πολύ αυστηρή κατά την έγκριση των κριτηρίων ένταξης της ΠΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), διεμήνυσε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ, με αφορμή την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της ΠΓΔΜ στην υπόθεση της Σπάσκα Μίτρεβα.

Ποινική δίωξη στον φίλο του Αλέξη, Ι. Αμυρά, για το “αντάρτικο πόλεων”

Το... κάλεσμα στα όπλα μέσω βίντεο που έκανε ο Ιφικράτης Αμυράς και είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων προεκλογικά καθώς είχε προταθεί και αρχικά εγκριθεί ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε την επέμβαση της Δικαιοσύνης.

Συμφωνούν σε 4 βασικά σημεία, διαφωνούν σε 3

«Όλα του γάμου δύσκολα» διατείνεται το γνωστό ρητό... Οι κυβερνήσεις συνεργασίας είναι ένας δύσκολος πολιτικός «γάμος», ιδίως όταν συμμετέχουν περισσότερα των δυο κομμάτων. Σε ποια σημεία συμφωνούν και σε ποια διαφωνούν η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ;

Μια τελετή παράδοσης - παραλαβής

Toυ Γιωργου Μαντελα

Ας υποθέσουμε ότι όλα πάνε καλά και σύμφωνα με το πρόγραμμα και το πρωί ορκίζεται κυβέρνηση και ο νέος υπουργός Οικονομικών, λίγο μετά, πάει να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στο μέγαρο «των στεναγμών» της πλατείας Συντάγματος. Περιχαρής (όλοι μπορούμε να φανταστούμε το γιατί), ο απερχόμενος υπηρεσιακός υπουργός Γιώργος Ζανιάς τον περιμένει στην...

Ποια ονόματα ακούγονται για το νέο Υπουργικό Συμβούλιο

Πιθανότατα εντός της ημέρας αναμένεται να κλείσει η συμφωνία μεταξύ Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατικής Αριστεράς για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Στο πλαίσιο αυτό, ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται ονόματα στελεχών τόσο από τη ΝΔ όσο και από το ΠΑΣΟΚ για το υπουργικό συμβούλιο, που κατά πληροφορίες θα είναι ολιγομελές.

Η «αντιμνημονιακή συνιστώσα» της κυβέρνησης Σαμαρά...

Της Ζέζας Ζήκου

Εσπευσαν, λοιπόν, να χαρακτηρίσουν τη ΔΗΜΑΡ ως την «αντιμνημονιακή συνιστώσα» της κυβέρνησης Σαμαρά... Ο Φώτης Κουβέλης εισηγήθηκε στην Κ.Ε. του κόμματος ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά χωρίς συμμετοχή βουλευτών ή στελεχών της ΔΗΜΑΡ. Ο κ. Κουβέλης, σύμφωνα με πληροφορίες, εξήγησε ότι αυτή την απόφαση επιβάλλει η κρισιμότητα των στιγμών και ότι η Δημοκρατική Αριστερά έτσι ανταποκρίνεται 100% στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, αναλαμβάνοντας ως αριστερά της ευθύνης, τις ευθύνες που της αναλογούν.

Στην εκταμίευση του 1 δισ. ευρώ που είχε «κουρευτεί» από τη δόση του Μαΐου θα προχωρήσει η ΕΕ

Άμεσα, ενδεχομένως ακόμα και σήμερα Τετάρτη, αναμένεται να προχωρήσει το θέμα της εκταμίευσης του 1 δισ. ευρώ που είχε «παρακρατηθεί» από τη δόση του Μαΐου, σύμφωνα με υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή που επικαλούνται «Τα Νέα».

Η πρώτη ανοιχτή αμφισβήτηση Βενιζέλου από Λοβέρδο, Χρυσοχοΐδη με αφορμή τα υπουργεία

Με διαξιφισμούς γύρω από τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στην κυβέρνηση αναλώθηκε χθες το ΠΑΣΟΚ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος γνώρισε την πρώτη αμφισβήτηση στο πρόσωπό του από την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρόεδρος του κόμματος. Τρία κορυφαία στελέχη αντιτάχθηκαν τις επιλογές του, απείλησαν ότι θα απόσχουν από τις κομματικές διαδικασίες και ανάγκασαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να υπαναχωρήσει.

Παίζοντας με τις πιθανότητες

Του Γιώργου Καισάριου

Έχουμε πει ότι η Ευρώπη θα πρέπει να αλλάξει αν είναι να συνεχίσει να υπάρχει. Αυτό όχι μόνο σημαίνει κουρέματα και ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, αλλά και πολιτική ένωση.

Ίσως ένας πανευρωπαϊκός ασφαλιστικός φορέας καταθέσεων να είναι το πρώτο βήμα.

e-Επιλογές της 19/06/2012


Ρόμπα τα παπαγαλάκια των Τσιπραμένων-Ραχόι: «Τώρα διαπραγματευόμαστε το μνημόνιο»...

[Και οι παπαγάλοι των ΣΥΡΙΖΑίων και των Καμμένων επιμένουν να λένε χωρίς καμία πηγή και χωρίς καμία απόδειξη ότι η Ισπανία θα πάρει 120-130 δις χωρίς μνημόνιο!!!! Στην Ελλάδα όμως όσο μεγαλύτερη μαλακία πεις τόσο πιο πιστευτός θα γίνεις από τους ηλίθιους...]
Η Ισπανία περιμένει τα αποτελέσματα του ανεξάρτητου τραπεζικού ελέγχου για να καθορίσει το αίτημα βοήθειας που θα απευθύνει στους ευρωπαίους εταίρους της για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της, δήλωσε ο ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι από τη σύνοδο της G20 στο Λος Κάμπος του Μεξικού.

Ενέκρινε η ΔΗΜΑΡ-Σε λίγο το ΠΑΣΟΚ

Ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση συνεργασίας στη βάση προγραμματικών δεσμεύσεων ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία (70%) η Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ που τελείωσε στις 1:30 τη νύχτα, ενώ σε λίγη ώρα (10μμ) συνεδριάζει η νέα Κ.Ο. του ορίτζιναλ ΠΑΣΟΚ για να συζητήσει τους όρους συμμετοχής στην Κυβέρνηση

Ο Καρχιμάκης ο λασπολόγος άρχισε να βαράει κάρτα κάθε πρωί για να δει τι εστί δουλειά;

Διαβάζω ότι ο λασπολόγος ετοιμάζεται να κάτσει στο λαιμό των συμπατριωτών του στη Σητεία σαν Δήμαρχος και έχει προετοιμάσει την εκλογή του... αν είναι τόσο μαλάκ@@ οι πατριώτες του ας τον βγάλουν Δημαρχό τους... επειδή όμως οι επόμενες Δημοτικές Εκλογές είναι το 2014: ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ο λασπολόγος πρέπει να πηγαίνει κάθε μέρα στη δουλειά του στο Υπ. Μεταφορών και Υποδομών όπως λέει και το ΦΕΚ με το οποίο δημιουργήθηκε από τους ΠΑΣΟΚους θέση για τον χοιροβοσκό:

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Διάσπαση στη ΔΗΜΑΡ

Δείτε το:

Εθνική πολιτική ή εθνική ντροπή;

Η Ειδ.Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κ.Λινού με εγκύκλιο που εξέδωσε, απαγορεύει τις εγγραφές και μετεγγραφές στα Λύκεια της Γερμανίας. Προσπαθεί με αυτό το τρόπο να βάλει σε εφαρμογή τον κατάπτυστο νόμο 4027/2011, που ψήφισε η τελευταία Κυβέρνηση τον Νοέμβρη του 2011 και ο οποίος στην ουσία, οδηγεί τα ελληνικά σχολεία στο κλείσιμο.

ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΥΡΊΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑ.ΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ;...

Σημίτης: Συμμετοχή, όχι ψήφο ανοχής

"Εν τω μεταξύ, από το πρωί, ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης είχε σπεύσει με δήλωσή του να στείλει μήνυμα με δύο παραλήπτες, τη ΔΗΜ.ΑΡ. και το ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντάς τους την «υποχρέωσή» τους για συνεργασία με τη Ν.Δ. και μάλιστα τονίζοντας ότι...

Ποδόσφαιρο θα παίξουν, δεν θα κάνουν πόλεμο οι Ελληνες με τους Γερμανούς!

Του Βασίλη Σαμπράκου

Στην χώρα που οι 7 στους 100 ψηφοφόρους την έριξαν στην «Χρυσή Αυγή» και οι 38 στους 100 Ελληνες δεν πήγαν ή δεν μπορούσαν να πάνε να ψηφίσουν στις πιο καθοριστικές εκλογές της σύγχρονης ιστορίας της, δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση και τεκμηρίωση η «έχουμε ξεφύγει» διαπίστωση.

Η διεξαγωγή του Ελλάδα-Γερμανία σε αυτή τη συγκυρία είναι ό,τι πιο επικίνδυνο μπορούσε να συμβεί αυτή την εποχή.

Σε αυτό το κείμενο επιχειρώ να σημειώσω μόνο τον ποδοσφαιρικό προβληματισμό αυτής της υπόθεσης.

Δηλαδή να υπογραμμίσω τον κίνδυνο που βρίσκει, κατά λάθος, μπροστά της η Εθνική ομάδα, της φθοράς που θα υποστεί αν τυχόν συμβεί το ποδοσφαιρικό φυσιολογικό, δηλαδή αν ηττηθεί και αποκλειστεί από την πολύ καλύτερη Γερμανία.
Κοντεύουν 12 χρόνια από τη χειρότερη στιγμή της ζωής μου με την Εθνική ομάδα, από την 11η Οκτωβρίου 2000, τη βραδιά της ήττας της Ελλάδας στα Τίρανα από την Αλβανία και τα όσα έζησα κατά την άφιξη της αποστολής, στην επιστροφή μας από αυτό το ταξίδι.

Δεν έχουν φύγει απ’ την κακή μνήμη μου όσα είχα δει και ακούσει στο αεροδρόμιο του Ελληνικού από Ελληνες που είχαν βρεθεί εκεί για να βρίσουν ποδοσφαιριστές και προπονητή. Είχαν βρεθεί δεκάδες πατριώτες για να κατηγορήσουν τους ποδοσφαιριστές σαν να ήταν εθνικοί μειοδότες επειδή βγήκαν ηττημένοι από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Λες και είχαν πάει να πολεμήσουν στα Τίρανα, όχι να παίξουν ποδόσφαιρο.

Αυτός ο κίνδυνος ζωντανεύει σήμερα, 12 χρόνια μετά, για τη σημερινή έκδοση της Εθνικής. Κι ας είναι τόσο νωπός ο άθλος της υπέρβασης που έκανε αυτή η ομάδα με την πρόκρισή της στην 8αδα των καλύτερων της Ευρώπης. Κι ας έχουν κουραστεί οι Ελληνες ποδοσφαιριστές να ακούν και να διαβάζουν από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, μαζί κι ο προπονητής, ότι είναι λεβέντες, παλικάρια, ήρωες, γίγαντες.

Αυτοί οι γίγαντες δεν θα γίνουν απλώς νάνοι στη συνείδηση μιας μεγάλης μερίδας Ελλήνων το βράδυ του Σαββάτου αν τυχόν συμβεί αυτό που για τους bookmakers δεν μοιάζει αφύσικο, όπως αποδεικνύεται από τις αποδόσεις (6 για το 2-0 της Γερμανίας, 8,5 για το 3-0 και 15 για το 4-0). Πόσο πληρώνουν οι στοιχηματζήδες για το 1-0 της Ελλάδας επί της Γερμανίας; 19. Πόσο για το 2-0; 51. Πόσο για το 3-0; 201.

Με όσα λέγονται και γράφονται από media και απλούς ποδοσφαιρόφιλους, ή/και κυρίως από Ελληνες που δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και δεν αντιμετωπίζουν αυτό εδώ ως ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι με πολιτική προέκταση αλλά ως μια ευκαιρία να κάνουν σεξ στη Γερμανία με ποδοσφαιρικά μόρια, δημιουργείται τεράστιος κίνδυνος σχετικά με το πώς θα διαχειριστεί μια χώρα με περισσότερους των 400.000 χρυσαυγίτες ψηφοφόρους μια βαριά ποδοσφαιρική ήττα της Ελλάδας από την Γερμανία.

Αυτό το παιχνίδι πήρε φωτιά από μόνο του. Ένα σωρό ανόητοι όμως της ρίχνουμε πολύ λάδι αυτής της φωτιάς και αυξάνουμε απελπιστικά τον κίνδυνο να κάψει αυτή η πυρκαγιά μια τόσο επιτυχημένη Εθνική ομάδα. Δυστυχώς δεν μου φαίνεται απίθανο σε αυτή την Ελλάδα μια Εθνική ποδοσφαίρου να επιστρέψει από το Euro 2012 ως μια εκ των οκτώ κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης και να συναντήσει στο αεροδρόμιο ανθρώπους που, το λιγότερο, θα τη γιουχάρουν.

Και τρέμω στην ιδέα της συνέχειας, διότι αυτό θα μοιάζει με το τέλος. Όχι μόνο της ποδοσφαιρικής και της κοινής λογικής, αλλά και της Εθνικής ομάδας, που μπορεί να ξαναγίνει, επειδή θα την αναγκάσουν, ομάδα σαν εκείνες της προ 2000 εποχής της, με ποδοσφαιριστές που δεν θα βρίσκουν χαρά στη συμμετοχή.

http://www.sport-fm.gr/article/560768

Πoδοσφαιρικός αγώνας ενάντια στα ναρκωτικά

25 Ιουνίου, Γήπεδο Νίκαιας: