21 Ιουνίου 2012

Γυμνή στο μπαλκόνι της η πρωταγωνίστρια του Transformers [εικόνες]

Η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι, supermodel, μόνιμη σύντροφος του Τζέισον Στάθαμ και επόμενη πρωταγωνίστρια του Mad Max, είχε μια κακή -γυμνόστηθη- στιγμή κατά την διάρκεια φωτογράφησης της για καμπάνια εσωρούχων. 

Ποια ηθοποιός από το «Καφέ της Χαράς » στηρίζει μέσω Facebook την Χρυσή Αυγή

Αίσθηση έχει προκαλέσει η τοποθέτηση της Ελένης Λιάσκα, ηθοποιού, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, εμφανίζεται να παίρνει το μέρος της Χρυσής Αυγής, σχολιάζοντας το πολιτικό σύστημα αλλά και την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου.

Αύριο συνεδριάζει η νέα ΚΟ της ΝΔ

Την Παρασκευή στις 10 το πρωί συνεδριάζει η Κ.Ο. της Ν.Δ.

Stern: To Βερολίνο γνώριζε από το '99 ότι η Ελλάδα δεν ήταν έτοιμη για ευρώ

Η Καγκελαρία γνώριζε εγκαίρως τους κινδύνους της εισόδου της Ελλάδας στην ευρωζώνη, υποστηρίζει το γερμανικό περιοδικό Stern, επικαλούμενο εσωτερικά έγγραφα από την Καγκελαρία αλλά και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Επιμένει το αμερικανάκι του ΣΚΑΪ, Δημάδης, να μεταδίδει φαντασιώσεις του για να μειώσει τον Σαμαρά και τους συναδέλφους του

Το πρωί σε ένα ύπουλο άρθρο του για το ΣΚΑΪ (ήταν εδώ αλλά το έσβησαν, ωστόσο υπάρχει ακόμα εδώ και το βάλαμε και εμείς), ο δημοσιογραφίσκος Θ. Δημάδης, προσπάθησε να ακυρώσει αυτό που είπε ο Μ. Ιγνατίου, ότι το αμερικανικό ΥΠΕΞ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Σαμαρά. Όπως μετέδωσε ο Μ. Ιγνατίου για το MEGA (αλλά και όλοι οι υπόλοιποι ΑΝΤΕΝΝΑ (Θανάσης Τσίτσας), Φωνή της Αμερικής, Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (Πανίκος Παναγιώτου), Greek News (Αποστόλης Ζοπανιώτης)):

Φωτόπουλος προς ΠΑΣΟΚ: «Διαγράψτε με, δεν σας ψήφισα»... τι να ψήφισε άραγε;;;

Να τον διαγράψει από μέλος του κόμματος, καλεί με ανοικτή επιστολή το ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος. Παράλληλα διαψεύδει τις φήμες ότι μετακινήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πούτιν: Το ελληνικό αποτέλεσμα εμπνέει αισιοδοξία

«Συγκρατημένη αισιοδοξία», εμπνέουν για την οικονομική κατάσταση στην Ευρώπη τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα καθώς και ορισμένοι άλλοι παράγοντες, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, χαιρετίζοντας το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ, στην Αγία Πετρούπολη.

Η νέα κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά

Δείτε τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης και τα βιογραφικά όλων των υπουργών και υφυπουργών:
Τη σύνθεση της κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά που στηρίζεται απότ η Νέα Δημοκρατία το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε πριν από λίγο ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Στην κυβέρνηση μετέχουν κορυφαία στελέχη της ΝΔ και περιορισμένα σε αριθμό εξωκοινοβουλευτικά στελέχη της επιλογής του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Eurogroup: Δυο στρατόπεδα για την αναθεώρηση του ελληνικού προγράμματος

Δύο στρατόπεδα φαίνεται να σχηματίζονται στο κρίσιμο Eurogroup του Λουξεμβούργου όσο αφορά στη επιμήκυνση του προγράμματος για την Ελλάδα.

Από τη μια μεριά, ένας αριθμός χωρών φαίνεται ότι αποδέχεται την επιμήκυνση του προγράμματος για την Ελλάδα.

Οι 40άρηδες στην κυβέρνηση Σαμαρά

39 άτομα μετέχουν στη νέα κυβέρνηση. Πιο συγκεκριμένα, στο σχήμα μετέχουν 17 Υπουργοί, 6 Αναπληρωτές Υπουργοί και 15 Υφυπουργοί.  Χαρακτηριστικό είναι, ότι ένα μεγάλο μέρος του νέου σχηματισμού προέρχεται από τη λεγόμενη "γενιά" των σαραντάρηδων, με κάποιους να διανύουν την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους, όπως η Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ άλλοι βρίσκονται λίγο μετά τα πενήντα, όπως ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου.
Συγκεκριμένα το "νέο αίμα" της κυβέρνησης, ανά έτος γέννησης και ηλικία, αναλύεται ως εξής:

Σαμαράς: Ένα είναι το αφεντικό μας,ο ελληνικός λαός

Στόχος είναι να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και να πιάσουν τόπο οι θυσίες του λαού, τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Τοποθέτηση Α. Σαμαρά στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο

Δείτε το εδώ

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση, συνεδριάζει για πρώτη φορά το Υπουργικό Συμβούλιο

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασαν το απόγευμα της Πέμπτης τα μέλη της νέας κυβέρνησης, τα οποία ορκίστηκαν ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.

Το νέο Υπουργικό Συμβούλιο αποτελείται από 39 μέλη, 17 υπουργούς, επτά αναπληρωτές υπουργούς και 14 υφυπουργούς.

Τραγικό: Πνίγηκε 16χρονος στην προσπάθεια του να σώσει τον αδελφό του

Τραγική κατάληξη είχε για μια παρέα  τεσσάρων ανήλικων παιδιών  το  μπάνιο που έκαναν σε θάλασσα στο Καστέλι Χανίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα ανήλικο παιδί 16 ετών πνίγηκε στην προσπάθειά του να σώσει τον αδελφό του ηλικίας 14 ετών που ένιωσε αδιαθεσία ενώ κολυμπούσε.

Βεστερβέλε: Οι Έλληνες αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης

Τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, χαιρέτησε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλε, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε πως οι «φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις στην Ελλάδα αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης».

New Statesman : Η Άγγελα Μέρκελ είναι "η πιο επικίνδυνη ηγέτης της Γερμανίας μετά τον Χίτλερ"

Η Άγγελα Μέρκελ είναι "η πιο επικίνδυνη ηγέτις της Γερμανίας μετά τον Χίτλερ" καθώς "εξολοθρεύει την ανάπτυξη", υποστηρίζει το βρετανικό περιοδικό New Statesman καταγγέλλοντας την "μανία" που έχει η καγκελάριος με τη λιτότητα.

Κύπρος: Αίτημα για δάνειο από τη Ρωσία, διαψεύδει η Μόσχα

Αίτημα σε «πολιτικό επίπεδο» για διμερές δάνειο από τη Ρωσία υπέβαλε η Κύπρος, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Reuters, που επικαλείται υψηλόβαθμο κύπριο αξιωματούχο.

«Μία πολιτική προσέγγιση έχει γίνει [προς τη Ρωσία] και περιμένουμε μία απάντηση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αξιωματούχος.

Τα "άγνωστα" πρόσωπα της κυβέρνησης που πρότειναν ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Νέα πρόσωπα εισέρχονται στον πολιτικό στίβο και μάλιστα καταλαμβάνουν υπουργεία με αυξημένες απαιτήσεις. Οι Ευάγγελος Λιβιεράτος, που θα βρεθεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, φαίνεται ότι αποτελεί απόφαση του κ Βενιζέλου. Ο  Aθανάσιος Τσαυτάρης  αναλαμβάνει το Υπουργείο Γεωργίας, ο Θεόδωρος Π. Παπαθεοδώρου θα είναι υφυπουργός στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και τέλος η κυρία Φωτεινή Σκοπούλη θα είναι Υφυπουργός Υγείας.

Νόιερ: Οι Έλληνες είναι ήδη Πρωταθλητές Ευρώπης στην "Επιβίωση"

Εγκωμιαστικές ήταν οι δηλώσεις τόσο του προπονητής της Γερμανίας Λέβ, όσο και του τερματοφύλακά της Νόιερ, για την Εθνική Ελλάδος. Αναλυτικά είπαν στη συνέντευξη τύπου που τελείωσε πριν λίγο:

Δηλώσεις Νόιερ

Για τον Γκέκα:

Το 66% των νέων υπουργών συμμετέχει πρώτη φορά σε κυβέρνηση

Είκοσι πέντε βουλευτές της ΝΔ και 14 εξωκοινοβουλευτικοί απαρτίζουν τη νέα κυβέρνηση-Ποιους υπέδειξαν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.


Από τριάντα εννέα μέλη -37 άνδρες και δύο γυναίκες- απαρτίζεται η νέα κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχουν 25 βουλευτές της ΝΔ και 14 εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα.

Ο αριθμός των υπουργείων είναι...

Υποβρύχιε φώτο δείχνουν την απομάκρυνση Ευρώπης και ΗΠΑ (βίντεο)



Απίστευτες υποβρύχιες φωτογραφίες δείχνουν την απομάκρυνση της Ευρώπης από τις ΗΠΑ. Στο  Silfra Rift, στη λίμνη Thingvellir, που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Thingvellir της Ισλανδίας, φαίνεται ολοκάθαρα το σημείο όπου οι τεκτονικές πλάκες ΗΠΑ και Ευρώπης απομακρύνονται κάθε χρόνο κατά 3,5 εκ περίπου. Δείτε τις εξαιρετικές υποβρύχιες φώτο του Dr. Alexander Mustard και το βίντεο που δείχνει τη δημιουργία των ηπείρων και πως θα είναι σε 100 εκ χρόνια:

Ποια ώρα είναι η καλύτερη για ηλιοθεραπεία;

Τα καλοκαιρινά μπάνια είτε καθημερινά, είτε τα σαββατοκύριακα, έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο καιρός ευνοεί για όμορφες αποδράσεις στη θάλασσα, μακρυά από το άγχος της καθημερινότητας. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Οι περιβαλλοντικές συνθήκες έχουν αλλάξει και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σχέση με τον ήλιο, την ηλιοθεραπεία και το μαύρισμα.

Σαμαράς στη Paris Match: Ναι, θα προωθήσουμε τις μεταρρυθμίσεις...

Με συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό Paris Match, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, υπόσχεται ότι η χώρα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της, θα υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις και τονίζει ότι η περίοδος που η Ελλάδα μιλούσε πολύ, υπέστη πολλά και έδρασε ελάχιστα, έχει πια τελειώσει.

Αυτόν τον καραγκιόζη ποιος τον πρότεινε Υφυπουργό;

Ο Γιώργος Βερνίκος στον οποίο έχει προταθεί να αναλάβει τα καθήκοντα του υφυπουργού Ναυτιλίας, υπεύθυνου νησιωτικής πολιτικής, το επιβεβαίωσε γράφοντας σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό του στο facebook. Ο κ.Βερνίκος ανακοίνωσε πως του ζητήθηκε να συμμετέχει στην κυβέρνηση και γι αυτό ζήτησε την άποψη των φίλων του.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι η μόνη γυναίκα στην κυβέρνηση!

Μόνο μία γυναίκα θα συμμετέχει στη κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και αυτή είναι η Ολγα Κεφαλογιάννη, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από την Κρήτη που θα αναλάβει το υπουργείο Τουσριμού.

Σε ρόλο – κλειδί ο Τάκης Μπαλτάκος

Ένα δυναμικό στέλεχος επέλεξε ο νέος πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς για τη θέση του γενικού γραμματέα στο υπουργικό συμβούλιο. Πρόκειται για τον κ. Τάκη Μπαλτάκο, έναν άνθρωπο που έχει επιδείξει ιδιαίτερο έργο και ζήλο στο επιτελείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Προτείνουν τον Πύρρο για υφυπουργό για να μπει η Φώη στη Βουλή...

Τα σενάρια της τελευταίας ώρας αναφέρουν ότι ο Πύρρος Δήμας θα αναλάβει θέση Υφυπουργού στο υπουργείο Παιδείας με αρμοδιότητα στον Αθλητισμό.

Συγχαρητήρια επιστολή Μέρκελ σε Σαμαρά

Συγχαρητήρια επιστολή, για την ανάληψη των καθηκόντων του, στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, έστειλε η γερμανίδα Καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, τονίζοντας πως προσβλέπει στην συνεργασία, η οποία θα ενισχύσει τη βαθιά φιλία των δύο λαών.

Η επιστολή, όπως δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, έχει ως εξής:

Διάλογος Σαμαρά-Κυριάκου

Σαμαράς: Κυριάκο προτείνω να αναλάβεις υφυπουργός Περιβάλλοντος
Κ. Μητσοτάκης: Πρόεδρε,

Ο Νόιερ έβαλε στη θέση του δημοσιογράφο που ειρωνεύτηκε την εθνική Ελλάδας

«Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Ελλάδα» ήταν το μήνυμα του Νόιερ εν όψει του προημιτελικού της Παρασκευής. Ο Γερμανος τερματοφύλακας έβαλε μάλιστα στη θέση του δημοσιογράφο της Bild, που ειρωνεύτηκε τις επιθετικές ικανότητες της ελληνικής ομάδας.

Αυτή είναι κατά 99% η νέα κυβέρνηση

Η σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου στην νέα κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, συμπληρώνεται σιγά σιγά από το Μέγαρο Μαξίμου. Η λίστα των μελών της νέας κυβέρνησης περιλαμβάνει νέα ονόματα αλλά και εκπλήξεις.Ειδικότερα, η νέα κυβέρνηση έχει την εξής σύνθεση:
Πρωθυπουργός: Αντώνης Σαμαράς

Χοντρή πατάτα

Πληροφορίες λένε ότι προτάθηκε στον Κ. Μητσοτάκη η θέση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, με Υπ. Τον Λιβιεράτο του ΠΑΣΟΚ και ορθώς αρνήθηκε.

Συγχωνεύονται υπουργεία

Μάλλον συγχωνεύεται το "Εθνικής" (ο όρος θα προστεθεί στον τίτλο του Υπ. Αντώνη;;;) Παιδείας και Θρησκευμάτων με το Πολιτισμού και το Υπ. Ανάπτυξης με το Υποδομών και Μετοφορών

Υπ. Ανάπτυξης και ΠΡΟΠΟ

Υπ. Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης
Υπ. ΠΡΟΠΟ Δένδιας
Υπ. Δικαιοσύνης μάλλον ο Ρουπακιώτης, αφού ο Κουβέλης έβαλε βέτο για τον Τζαβάρα. ο οποίος μάλλον θα γίνει υφ. Πολιτισμού

Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Τσαυτάρης Υπ αγροτικής ανάπτυξης (ψηφοδέλτιο Επικρατείας  ΠΑΣΟΚ-Καθηγητής Γενετικής  ΑΠΘ) αναπληρωτής Υπ. Μάξιμος Χαρακόπουλος

Πρόεδρος Βουλής

Β. Μειμαράκης

Κυβερνητικός εκπρόσωπος

Σίμος Κεδίκογλου

Υ. Παιδείας και Υπ. Υγείας

Υπ. Υγείας Λυκουρέντζος, Υφ. Σαλμάς
Υπ. Παιδείας Αρβανιτόπουλος

Υπ. εθνικής Άμυνας: Π. Παναγιωτόπουλος


Δ. Αβραμόπουλος Υπ. Εξωτερικών

Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης ο Καράογλου

Υπουργοποιείται ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και αναλαμβάνει το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου (όχι ως προς την Υπουργοποίηση, αυτή είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σίγουρη, αλλά ως προς τον τίτλο του Υπουργείου).

Ι. Βρούτσης: Υπουργός Εργασίας....

Έχουν αρχίσει τα τηλέφωνα προς όσους αναλάβουν υπουργεία και κλάμα τα παπαγαλάκια που τα ήξεραν όλα μέχρι τώρα... Α ρε Χατζηνικολάου!!! Πάλι μέσα έπεσες στην πρωινή σου πρόβλεψη

Υφυπουργός Ν. Νικολόπουλος

Bild: «Ο μανιώδης καπνιστής Σάντος και ο "μαλάκας" ο Καραγκούνης»

Δημοσιογράφος της «Bild» βρέθηκε σε ρόλο... κατασκόπου στο ξενοδοχείο που διαμένει η Εθνική στην Πολωνία και κατέγραψε τα... μυστικά του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ελλάδας ενόψει του προημιτελικού με την Γερμανία.

Βαριές κουβέντες εναντίον του αριστεροφασίστα Διοικητή που απαγόρεψε το "Μακεδονία ξακουστή"


Ένας Θεσσαλονικιός, ο 65χρονος Δημήτρης Ιατρίδης, θα αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο το Διοικητή της 162ης Αυτοκινούμενης Μοίρας Βαρέως Πυροβολικού στα Γιαννιτσά, ο οποίος απαγόρευσε στους στρατιώτες του, να τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή».
Ο 65χρονος είναι εξοργισμένος με την πράξη του διοικητή και σκοπεύει να...

Δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα: Ο Νίκος Παπανδρέου στην Σέριφο με τον Μπράντυ Κίσλινγκ

Ο αδελφός του Γιώργου Παπανδρέου, Νίκος, κάνει διακοπές στη Σέριφο μαζί με φίλους του, Αμερικανούς, οπαδούς των Δημοκρατικών. Μεταξύ των άλλων ο Μπράντυ Κίσλινγκ, πρώην γραμματέας της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και τώρα στέλεχος του γραφείου των Δημοκρατικών στην Ελλάδα.

Ρε λαμόγια, γιατί δεν πέφτει η τιμή της βενζίνης;


Η τιμή του αργού πετρελαίου, είναι στα 81,8 δολάρια το βαρέλι, περίπου 25% χαμηλότερα από τα υψηλά των 108 ευρώ την περίοδο του Μαρτίου-Απριλίου. Η βενζίνη τότε κόστιζε στην Ελλάδα 1,78~1,85 ευρώ.

Η φάπα του Κασιδιάρη στην Κανέλλη έγινε ... τραγούδι! [βίντεο]

Ο λόγος για το, διάρκειας ενός λεπτου και δώδεκα δευτερολέπτων, χιουμοριστικό βίντεο κλιπ με τίτλο «Αντε βρε νούμερο» που ανέβηκε πριν από πέντε ημέρες στο YouTube από τον χρήστη MelitaInsula, στο οποίο ακούγεται το ομώνυμο άσμα σε μοντέρνους ρυθμούς.

Δύο δολοφονίες σε Αιγάλεω και Ρόδο

Θανάσιμα τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο βρέθηκε ένας 44χρονος Έλληνας μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε με την οικογένειά του στην οδό Δύρου στο Αιγάλεω.

Συγκλονιστική φωτογραφία για τις δολοφονίες στην Ελλάδα

Σχεδόν κάθε μέρα μια νέα αυτοκτονία στη χώρα μας προστίθεται στην τραγική λίστα πράγμα φοβερό ακόμα και αν δεν φτάνουμε στα νούμερα που διαδίδει η αριστερή προπαγάνδα μέσω της Δούρου που μιλάει για 2-3.000 που θα γίνουν 6.000 δηλ. 15-20 τη μέρα!! Μια συγκλονιστική φωτογραφία για τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των αυτοκτονιών κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Facebook. Ένας άνδρας αυτοκτονεί με όπλο και κάνει κόκκινη με το αίμα του ολόκληρη την Ελλάδα.Είναι πραγματικά συγκλονιστική. Δείτε τη:

Ο θόρυβος των οχημάτων, αυξάνει τις πιθανότητες εμφράγματος... σε άλλες χώρες γιατί εμείς αποκτήσαμε ανοσία

[Φυσικά εδώ και μια 10ετία υπάρχει οδηγία της ΕΕ που επιβάλλει στο κράτος να δημιουργήσει χάρτες πόλεων όπου να απεικονίζεται η ένταση του θορύβου προκειμένου κάποιος που θα αγοράσει ή χτίσει σπίτι να ξέρει τι γίνεται ή πως θα μειώσει το θόρυβο στην οικία του (πχ. αν αρκούν απλά τζάμια ή αν πρέπει να βάλει διπλά)... φυσικά όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για την Ελλάδα του "πωπω ρε αδερφάκι μου με τι μαλακί@@ ασχολούνται αυτοί οι ξένοι" και του κάφρου που αντί για εξάτμιση βάζει παράνομα ένα μπουρί στον κουβά που έχει, γιατί συνήθως αυτές τις παπαριές τις κάνουν όσοι έχουν κάτι σαράβαλα]

Σύμφωνα με μία νέα επιστημονική έρευνα, ο θόρυβος από την κίνηση των οχημάτων που περνούν κοντά από τα σπίτια,αυξάνει την πιθανότητα εμφράγματος των κατοίκων αυτών. Οι ερευνητές εκτιμούν ότι το 4% των συνολικών θανάτων από έμφραγμα στην Δανία, προκαλείται από τον θόρυβο της κίνησης των αυτοκινήτων.

Οι «πιστοί» του Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου

Πέντε πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του Αντώνη Σαμαρά θα εγκατασταθούν μαζί του από σήμερα στο πρωθυπουργικό Μέγαρο. Πρόκειται για συνεργάτες πιστούς στον νέο πρωθυπουργό, ορισμένοι εκ των οποίων τον ακολουθούν στην πολιτική του διαδρομή από τα χρόνια της Πολιτικής Άνοιξης.

Πρόκειται για:

Τι θέλουμε στο νέο μνημόνιο

Οι κεντρικοί στόχοι της επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου για την ελληνική πλευρά είναι η προώθηση αναπτυξιακών μέτρων, το φρένο σε νέους φόρους και σε νέες μειώσεις μισθών, αλλά και η ενίσχυση της ρευστότητας της αγοράς.

Τι λέει ο μουσουλμάνος πλέον Κατ Στίβενς για την Ελλάδα;

Ο τραγουδιστής Κατ Στίβενς ή αλλιώς Στέφανος Γεωργίου και εσχάτως Γιουσούφ Ισλάμ αποκάλυψε άγνωστε πτυχές της ζωής του και της σχέσης του με την Ελλάδα, σε συνέντευξή του στο «Νέο Κόσμο» της Αυστραλίας.

Ο τραγουδοποιός του γνωστού «Lady D' Arvanville» μίλησε για την αλλαγή του ονόματός του:

Προκαταρκτική εξέταση για δωρεάν φάρμακα από Αλβανούς από νοσοκομεία των Ιωαννίνων

Δωρεάν φάρμακα υψηλού κόστους από τα νοσοκομεία των Ιωαννίνων έπαιρναν ομογενείς από την Αλβανία και Αλβανοί, όπως αποκάλυψαν έλεγχοι στο πλαίσιο της εκκαθάρισης των μητρώων ως προς τη μόνιμη κατοικία.

Ενώπιον αναδιαπραγμάτευσης του ελληνικού προγράμματος;

Η ευρωζώνη βρίσκεται αντιμέτωπη με την αναδιαπραγμάτευση του ελληνικού προγράμματος προσαρμογής, επισημαίνει ο πρόεδρος της «Euro Working Group» Τόμας Βίζερ ενόψει του σημερινού Eurogroup.

Θα κάνει γαργάρα η ΝΔ δύο ζητήματα που ανέδειξε; Την κατάργηση του λαθρονόμου Ραγκούση και την εξεταστική για το πως φτάσαμε στο μνημόνιο;

[Αν το κάνει εμείς είμαστε εδώ για να πέσει το κράξιμο της χρονιάς... Με το σκεπτικό, ότι όπως όλα δείχνουν από το εξωτερικό, τα όποια αποτελέσματα της αναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και της οικονομικής ελάφρυνσης του κόσμου θα φανούν σε 2-3 μήνες, είναι να απορεί κανείς τι αλλαγές ευελπιστεί να δείξει η Κυβέρνηση Σαμαρά στον κόσμο αν δεν καταργήσει το λαθρονόμο Ραγκούση που μέχρι προχθές ο Σαμαράς ανέφερε σε κάθε ομιλία του ή αν δεν κάνει την περιβόητη εξεταστική για το πως φτάσαμε στο μνημόνιο... 
ας περιμένουμε λίγες μέρες όμως]

Κάθε κυβέρνηση δικαιούται μια περίοδο χάριτος. Όμως η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά δεν θα την έχει, δυστυχώς. Όχι μόνο επειδή το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ έχουν να ασχοληθούν με τα δικά τους προβλήματα επιβίωσης και άρα θα δυναμιτίζουν κάθε λίγο και λιγάκι το έργο της κυβέρνησης. Αλλά κυρίως επειδή ο χρόνος της κρίσης τρέχει ασύλληπτα γρήγορα, οι διεργασίες στην Ευρώπη είναι ασφυκτικές για τη χώρα μας και οι υποχρεώσεις του Μνημονίου, επιβάλλουν το ρολόι της αντίστροφης μέτρησης χρεοκοπίας της χώρας να σταματήσει άμεσα.

Σχέδιο για «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης» προετοιμάζουν δέκα υπουργοί Εξωτερικών

Τη δημιουργία «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» κατά τα πρότυπα των ΗΠΑ και την υιοθέτηση «Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου» προτείνουν σε άτυπη αναφορά τους δέκα κορυφαίοι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ, με επικεφαλής τον Γερμανό Γκίντο Βεστερβέλε, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Presse.

Επαγγελματίας πατριώτης: Φεύγω από την Ελλάδα

Δείτε το:

Ξεμπλοκάρουν οι προμήθειες δημόσιων νοσοκομείων

Ξεμπλοκάρουν με απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου οι δαπάνες για προμήθειες δημοσίων νοσοκομείων σε φάρμακα και υγειονομικό υλικό, που είχαν κριθεί ως μη νόμιμες λόγω μη τήρησης των διαγωνιστικών διαδικασιών της κοινοτικής νομοθεσίας.

Fast Τrack διορισμοί από τον κ. Ζανιά;


Γαϊτανάκι περίεργων προσλήψεων πραγματοποιήθηκε μεσούσης της προεκλογικής περιόδου στο Yπουργείο Οικονομικών, μέσω αποφάσεων που υπέγραψε ο κ. Γιώργος Ζανιάς, αποκαλύπτει το www.zougla.gr

Τι προβλέπει ο Σόιμπλε για το ποδοσφαιρικό ματς Γερμανίας – Ελλάδας

Μπορεί να μην είναι τόσο εκφραστικός και εκδηλωτικός, όσο παρουσιάζεται η Άνγκελα Μέρκελ όταν παρακολουθεί αγώνες της Εθνικής Γερμανίας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στερείται απόψεων για το ποδόσφαιρο ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Σαμαράς, Τσίπρας, Μιχαλολιάκος;

Μια είδηση που ξεχώρισε χθες ήταν η επιστολή του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών, στον κ. Σαμαρά, προκειμένου να ασκήσει βέτο σε πιθανή υπουργοποίηση του κ. Λοβέρδου, τον οποίο αποκάλεσε «νεκροθάφτη» της Υγείας.

Ποιούς όρους βάζει η Τρόικα για να δεχθεί την αναδιαπραγμάτευση

Οσοι ελπίζουν σε άμεση επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και εξάλειψη των όρων λιτότητας θα διαψευσθούν αφού η διαδικασία προβλέπει ότι πρώτα θα επιστρέψει στην Αθήνα η Τρόικα, οι εταίροι θα εξετάσουν την έκθεσή της και μετά θα ξεκινήσουν τυχόν διαπραγματεύσεις για αλλαγές στο Μνημόνιο, οι οποίες πιθανόν να διαρκέσουν ολόκληρο το καλοκαίρι.

Νεά συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη

Συνάντηση Σαμαρά με τους Βενιζέλο και Κουβέλη θα γίνει στις 13.00 στη Βουλή, προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα ονόματα των υπουργών

e-Επιλογές

Τσούζει ο Αντώνης και μερικοί έχουν πάθει παράκρουση

Εκπρόσωπος Τύπου ΕΠΑΜ-Καζάκη στην Κορινθία:

Βίντεο: Αστυνομικός σώζει εντυπωσιακά, κινέζο που ήθελε να αυτοκτονήσει

Δείτε το:

ΑΝ Η ΔΗΜΑΡ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ...ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!

ΑΝ Η ΔΗΜΑΡ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ...ΤΟΤΕ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ....ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Επανέρχεται το Μακεδονίας – Θράκης! Ποιοι πάνε για υπουργοί


gg-makedonias-thrakisΤου Δημήτρη Συρμάτση

 Τρία νέα υπουργεία θα επαναφέρει ο Αντώνης Σαμαράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμα τα προεδρικά διατάγματα για την επανασύσταση των υπουργείων Τουρισμού, Ναυτιλίας και Μακεδονίας-  Θράκης.

O νέος ορθόδοξος Καθεδρικός Ναός των Τιράνων παραπέμπει στην Αγία Σοφία!!!

Ο νέος Καθεδρικός των Τιράνων ,είναι από τα σπουδαιότερα αρχιτεκτονήματα, όχι μόνο της Ορθόδοξης Εκκλησίας αλλά και της Αλβανίας γενικότερα που χτίσθηκαν τα τελευταία 20 χρόνια. Κατασκευάστηκε στο οικοδομικό δακτύλιο που περιβάλει την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας και ήρθε να προστεθεί στα μνημειώδη κτήρια σε αυτό το χώρο, που ανήκουν σε τρεις ιστορικές περιόδους, (1) της τουρκοκρατίας που είναι το τζαμί του Etem Beu (1794) και....