22 Ιουνίου 2012

Σύλληψη προπονήτριας τσιρλίντερ για αποπλάνηση ανηλίκου... Δείτε τι "έπαθε" ο καημένος ο πιτσιρικάς

Για αποπλάνηση ανηλίκου σε γυμνάσιο συνελήφθη προπονήτρια τσιρλίντερ στην Ινδιανάπολις.
Πιο συγκεκριμένα η Megan Crafton δεν είχε το μυαλό της μόνο στο να βελτιώσει τις ικανότητες των μαθητριών της, αλλά παρακολουθούσε και τα αγόρια του γυμνασίου. Μάλιστα η Crafton...

Επιτέλους ο θρασύς Σαμαρόκομπλεξικός Δημάδης παραδέχθηκε το λάθος του!

Σήμερα και το ΣΚΑΙ ανέβασε άρθρο όπου αναφέρεται αυτό που είχαν γράψει όλοι οι δημοσιογράφοι από προχθές και ο Δημάδης του ΣΚΑΙ αμφισβητούσε: Ότι το αμερικανικό ΥΠΕΞ έκανε δήλωση που αναφερόταν στον Σαμαρά.

Μαρία Μενούνος: Κάνει πλύση εγκεφάλου και δωρεάν διαφήμιση της τουριστικής Ελλάδας σε 287.000 που την ακολουθούν στο twitter

Όπως γράψαμε προχθές, η Μαρία Μενούνος εδώ και μερικές μέρες κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Και ως γνήσια Ελληνίδα κάνει συνεχώς ΔΩΡΕΑΝ προπαγάνδα υπερ της χώρας μας θέλοντας να προωθήσει τον ελληνικό τουρισμό στους 287.000 που την ακολουθούν στο twitter... Τι κρίμα που κανείς σ' αυτό το μπουρδέ@@...

Άντε καλή τύχη στην Εθνική

Και μακάρι να μας κάτσει αυτή η πόζα:
Ή ας μας κάτσει τουλάχιστον αυτή:

Νέα Κυβέρνηση: Στις 15.10 με τη Νέα Σελήνη ξεκινάει η πτώση αλλά η ωρολογιακή βόμβα θα σκάσει στις 14.11... με την έκλειψη ηλίου :)

[Έχουν κι αυτοί το γέλιο τους :))]

Οι εξισώσεις του χάρτη της ορκωμοσίας του κ Σαμαρά

Η συγκυβέρνηση των τριών κομμάτων, από τα μέσα Σεπτέμβρη θα παρουσιάσει συμπτώματα παρακμής. Ο Άρης πάνω στον άξονα Cupido – Poseidon ετοιμάζει μια «δια του ξίφους επιβολή» τέλη Σεπτεμβρίου που θα επηρεάσει αρνητικά τη νέα κυβέρνηση.

Αίσχος μας πήραν τη Μέρκελ μέσα απ' τα χέρια!!! Επεισόδιο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα (φώτο)

Λίγο πριν την έναρξη του προημιτελικού με τη Γερμανία, προκλήθηκε ένταση στην ελληνική κερκίδα. Ο λόγος μία πλαστική ξανθιά κούκλα που είχε τη φανέλα των αντιπάλων μας, με το όνομα της Μέρκελ και το νούμερο 69 στην πλάτη.

Τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά - Ερντογάν

Τηλεφωνική επικοινωνία διάρκειας 15 λεπτών είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος Πρόεδρος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Έλληνα πρωθυπουργό ενώ...

Σαββίδης: 500.000 ευρώ πριμ στην εθνική για νίκη επί των Γερμανών

Περίπου 100.000 ομογενείς, που ζουν στη Ρωσία ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν οργανωμένα τον αποψινό αγώνα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με τη Γερμανία, ενώ ο επικεφαλής των ομογενειακών οργανώσεων Ιβάν Σαββίδης προσφέρει 500.000 ευρώ στην ομάδα και τους παίκτες της για την αποψινή νίκη και πρόκριση.

Ξεφτιλισμένο κράτος: Συνελήφθη ο Σπανουδάκης του ΟΠΑΠ για χρέη στο Δημόσιο!

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιάννης Σπανουδάκης συνελήφθη από τα στελέχη της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για οφειλές προς το Δημόσιο που φτάνουν...

Αφιερωμένο στους γραφικούς που λέγαν ότι η Ισπανία δεν θα υπογράψει μνημόνιο...

[Βέβαια οι μαλακοπίτουρ@@ θα πούνε "μα αυτοί υπογράφουν μνημόνιο μόνο για τις Τράπεζες και παίρνουν λεφτά μόνο από ΕΕ"... αφού ρε ζώα έχουν προβλήματα μόνο οι Τράπεζές τους και δανείζονται μόνο για αυτές μια και τα υπόλοιπα τα κάνουν από μόνοι τους χωρίς βούρδουλα, πως να υπογράψουν μνημόνιο για όλα;]

Η Ισπανία θα ζητήσει επισήμως τη βοήθεια της ευρωζώνης την Δευτέρα, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Λουίς δε Γκίνδος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Λουξεμβούργο.

Απίστευτα χυδαία γελοιογραφία Gardian για Μέρκελ-Σαμαρά!!! είπαμε να γίνει ο αγώνα μπας και ξεκαυλώσουν....

Ο λόγος για το σκίτσο που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στην εφημερίδα "Guardian", και το οποίο παρουσιάζει την Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, να πιάνει από τα...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΡΕ ΔΗΜΑΔΗ

  Διαβάστε τι έγραψε πριν από λίγο ο Μιχ. Ιγνατίου,

    
Το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ διέψευσε ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις της Ουάσιγκτον με το νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας
   Μιλάμε πλέον  ότι ο ΣΚΑΙ έχει ξεφύγει τελείως
  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Πετάνε ΛΑΣΠΗ στον ανεμιστήρα τα συντρόφια...

Δείτε τι λάσπη που πετάνε τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ για τον Α. Σαμαρά...

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Δεν μπορεί να αλλάξει ο στόχος για μείωση του χρέους στο 120% του ΑΕΠ, λέει ο Σόιμπλε

Δεν υπάρχει δυνατότητα ελιγμών για την Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον στόχο για μείωση του χρέους της χώρας στο 120% του ΑΕΠ, είπε την Παρασκευή ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Β.Σόιμπλε.

Ο «πατέρας του DNA» ζητά τη στήριξη της ελληνικής έρευνας

Να προσυπογράψει την επιστολή στήριξης της ελληνικής έρευνας που απέστειλαν πριν από έναν μήνα στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι και στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, είκοσι νομπελίστες, ζητά ο Τζέιμς Γουότσον, ο επιστήμονας που μαζί με τον Φράνισς Κρικ διαλεύκανε τη δομή της διπλής έλικας του DNA στην αρχή της δεκαετίας του 1950.

Συνελήφθη 76χρονος γιατί έπαιρνε επί 11 χρόνια τη σύνταξη της... νεκρής συζύγου του!

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ένας 76χρονος, ο οποίος όπως αποδείχτηκε τα τελευταία 11 χρόνια έπαιρνε, φυσικά παράνομα, από το ΙΚΑ τη σύνταξη της συζύγου του που είχε πεθάνει το 1994!

Στην Κρήτη η Ornella Muti για διακοπές

Η παρέλαση επωνύμων συνεχίζεται στην Ελλάδα. Δες την Ornella Muti να κάνει διακοπές στην Κρήτη. Στο Ρέθυμνο βρίσκεται η Ornella Muti για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η 57χρονη ηθοποιός βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Κρήτη και μένει στην Παλιά Πόλη.

Αύξηση στα εμβάσματα Ελλήνων-Ισπανών της Γερμανίας προς τις χώρες τους

«Θλιβερό σύμπτωμα της ευρωπαϊκής κρίσης» χαρακτηρίζει ο επικεφαλής της εταιρείας Western Union Χικμέτ Ερσέκ την αύξηση των εμβασμάτων Ελλήνων και Ισπανών της Γερμανίας προς τις χώρες τους.

«Mόνο ένας Σαμαράς βρίσκεται στο γήπεδο απόψε», δηλώνει εκπρόσωπος της Μέρκελ

«Από ό,τι γνωρίζουμε, στο γήπεδο απόψε θα βρίσκεται μόνο ένας Σαμαράς. Ο επιθετικός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου», δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της καγκελαρίας Γκέοργκ Στράιτερ, ερωτηθείς εάν στο Γκντανσκ θα βρίσκεται απόψε και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Απαντώντας δε σε ερώτηση εάν η Γερμανίδα καγκελάριος θα αναλάβει μερίδιο ευθύνης σε περίπτωση ήττας της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, ο κ. Στράιτερ, σχολίασε: «Το ωραίο σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα είναι ότι έντεκα άτομα προσπαθούν να βάλουν τη μπάλα στο τέρμα και ότι γύρω τους κάθονται ογδόντα εκατομμύρια ομοσπονδιακοί προπονητές» και πρόσθεσε: «Πιστεύω θα φορτώνατε στην καγκελάριο, η οποία ήδη κουβαλάει πολλά βάρη, ένα βάρος που δεν της αναλογεί, καθώς είναι μόνο θεατής».

Ο κ. Στράιτερ είχε δηλώσει σε προηγούμενη ενημέρωση των συντακτών στο Βερολίνο ότι η κυρία Μέρκελ δεν θα βρισκόταν στο γήπεδο για τον αγώνα της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, καθώς την ίδια ημέρα έπρεπε να βρίσκεται στην Ρώμη. «Θα χρειαζόταν να διακτινιστεί», είχε πει τότε χαριτολογώντας.

Σήμερα, ωστόσο, ρωτήθηκε εάν με τον ίδιο τρόπο που άλλαξε το πρόγραμμά της σε σχέση με την επίσκεψη στην Ιταλία θα μπορούσε, σε περίπτωση πρόκρισης της Γερμανίας, να αλλάξει και την ημερομηνία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, την ερχόμενη Πέμπτη, προκειμένου να παρακολουθήσει τον ημιτελικό στην Πολωνία, για να απαντήσει: «Σχετικώς με αυτό δεν θα ήθελα τώρα να κάνω καμιά υπόθεση. Είμαι προσεκτικός, διότι την τελευταία φορά «την πάτησα» και δεν θέλω να ξανακάνω λάθος».

Πήξαμε στους ανώμαλους!! Σύλληψη 46χρονου γυμναστή για παιδική πορνογραφία

Σύλληψη στη Θεσσαλονίκη γυμναστή για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Ο 46χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.
Στην κατοχή του βρέθηκε...

Με Κλόζε αντί Γκόμεζ και άλλες 3 αλλαγές οι Γερμανοί

Σε τέσσερις αλλαγές στην ενδεκάδα της Γερμανίας εν συγκρίσει με το ματς κόντρα στη Δανία (2-1) προσανατολίζεται στον αποψινό προημιτελικό (22/6, 21:45 ΣΚΑΪ 100.3) με την Ελλάδα ο εκλέκτορας των «Αετών», Γιόαχιμ Λεβ.

Απίστευτη αποκάλυψη ΣΟΚ από blog της Θράκης !!!

Σοκάρει η αποκάλυψη του εξαιρετικού BLOG της Θράκης Alexandroupoli online.

Δείτε τι γίνεται και θα φρίξετε!

alexpolisonline.blogspot.gr

Τι λέει ο Φούχτελ για τον αγώνα ΕΛΛΑΔΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ;

Δείτε το βίντεο του kozanimedia:

Κρυάδες Καρατζαφέρη προς Σαμαρά: ''Καλύτερα να σου βγει το όνομα παρά το μάτι''

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μόλις πληροφορήθηκε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, έσπευσε να αποστείλει τα περαστικά του με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Το τηλεγράφημα ήταν το εξής:

Βεστερβέλε: Οι δημοσιογράφοι της Bild πρέπει να πάνε για διακοπές στην Ελλάδα!

Επίθεση... με το γάντι κατά της γερμανικής εφημερίδας «Bild», εξαπέλυσε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλε, ο οποίος προέτρεψε τους δημοσιογράφους της να έρθουν για διακοπές στην Ελλάδα.

Πέντε μέτρα για την ρευστότητα της αγοράς εξήγγειλε ο Χατζηδάκης

Πακέτο με πέντε μέτρα με στόχο την αύξηση της ρευστότητας ανακοίνωσε σήμερα ο νέος υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, κατά την τελευτή παράδοσης παραλαβής του υπουργείου του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είμαστε καταδικασμένοι να επιτύχουμε»

Βίντεο: Θανατηφόρο ατύχημα στη Ρωσία

Ένα φορτηγό, έξω από το Chelyabinsk (ένας θεός ξέρει που είναι αυτό :)), έπεσε πάνω σε 4 αυτοκίνητα λόγω απώλειας φρένων με αποτέλεσμα 2 νεκρούς και 10 τραυματίες (οι τρεις σε σοβαρή κατάσταση). Ο οδηγός που δημιούργησε το ατύχημα βγήκε ανέπαφος από το διαλυμένο και φλεγόμενο φορτηγό, προσπάθησε να την κοπανήσει και συνελήφθη λίγο αργότερα από την Αστυνομία. Δείτε το βίντεο:

Ωραία Δικαιοσύνη: 1 χρόνο φυλακή στους Σερραίους αγρότες... αθώοι οι Κρητικοί αγρότες



[Πριν λίγες εβδομάδες οι αγρότες-ΠΑΣΟΚοι της Κρήτης αθωώθηκαν από το δικαστήριο για το ότι είχαν ανέβει στο Πειραιά το 2008 και τα είχαν κάνει πουτάνα...]

Ποινές φυλάκισης 12 μηνών επέβαλλε το Μονομελές Ειρηνοδικείο Νιγρίτας σε επτά αγρότες, που κατηγορούνταν για παρακώλυση συγκοινωνίας τον Ιανουάριο του 2010. Υπενθυμίζεται ότι οι συγκεκριμένοι αγρότες κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεών τους τον...

Η Συρία κατέρριψε τουρκικό F-4

Η Τουρκία ανακοίνωσε ότι έχασε την επαφή με στρατιωτικό αεροσκάφος την ώρα που βρισκόταν πάνω από θαλάσσια περιοχή στη νοτιοανατολική επαρχία Χατάι, στα σύνορα με τη Συρία.
Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι το αεροσκάφος κατέπεσε στη Συρία ή σε συριακά χωρικά ύδατα, ενώ σύμφωνα με το CNN Turk και τη Hurriyet τα δύο μέλη πληρώματος βρέθηκαν ζωντανά.

Ντινόπουλος σε ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι σίγουρος ότι μια συνιστώσα σας θα είναι στο Gay Parade» (βίντεο)

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τους... ομοφυλόφιλους εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος, λέγοντας στην βουλευτή κυρία Φωτίου, ότι στελέχη του κόμματός της θα είναι σίγουρα στο gay parade που διοργανώνεται από σήμερα στις 7 μέχρι το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Εθνική ανάγκη η μείωση της ανεργίας, λέει ο Γιάννης Βρούτσης

Την καταπολέμηση της ανεργίας, ιδιαίτερα των νέων και της αδήλωτης εργασίας, θέτει ως προτεραιότητες η νέα ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν την Παρασκευή, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής, ο νέος υπουργός Γιάννης Βρούτσης και ο νέος υφυπουργός Νίκος Νικολόπουλος.

Euro 2012: Τα διεθνή ΜΜΕ για τον αγώνα Ελλάδα - Γερμανία

Με την αναμέτρηση του Δαυίδ με τον Γολιάθ παρομοιάζουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης τον αποψινό αγώνα Ελλάδας - Γερμανίας, σχολιάζοντας την ιδιαίτερη φόρτιση που έχει αποδοθεί στη σημερινή αναμέτρηση υπό το βάρος των πολιτικών εξελίξεων στην ευρωζώνη.

Και ο Ράπανος στο νοσοκομείο...

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τις 19.30 ορκωμοσία του υπουργού Οικονομικών Βασίλη Ράπανου (κοιλιακοί πόνοι,ίλιγγοι,εφιδρώσεις και καταβολή), ο οποίος εισήχθη νωρίτερα για εξετάσεις στο θεραπευτήριο Υγεία.

Στο νοσοκομείο με αποκόλληση αμφιβληστροειδούς ο Σαμαράς

Στο Αττικό Νοσοκομείο με αποκόλληση αμφιβληστροειδούς μεταφέρθηκε, πριν λίγο, o Αντώνης Σαμαράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, o πρωθυπουργός θα χρειαστεί να υποβληθεί αύριο σε επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό το έκτακτο πρόβλημα υγείας. Αυτή η εξέλιξη μάλλον αναβάλλει και τη συνεδρίαση της Κ.Ο. της ΝΔ που είχε προγραμματιστεί για σήμερα.

Αν αποτύχει και αυτή η κυβέρνηση ο επόμενος δικομματισμός θα είναι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - Χρυσής Αυγής

Μην ξεχνάμε ότι οτιδήποτε μας φαίνεται φυσιολογικό σήμερα, πριν 6 ή 16 μήνες ήταν στα όρια του εξωπραγματικού. Το ΔΝΤ στην Ελλάδα, το ΠΑΣΟΚ στο 12%, ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευση είναι μόνο μερικά πράγματα που ήταν ταινίες φαντασίας πριν λίγο καιρό.

Οι 10 πιο σοκαριστικές φωτογραφίες στην Ιστορία

Μία κινεζική παροιμία λέει πως μία εικόνα ισοδυναμεί με 1000 λέξεις, θέλοντας να υποδείξει πως μία εικόνα μπορεί να έχει πολλά νοήματα. Έτσι και από την στιγμή που εφευρέθηκε η φωτογραφία, πολλές ιστορικές περίοδοι έχουν χαρακτηριστεί από συγκεκριμένα στιγμιότυπα. Ακολουθούν μερικά φωτογραφικά κλικ που έχουν μείνει ανεξίτηλα στην Ιστορία να μας θυμίζουν συγκεκριμένα ιστορικά γεγονότα:

Πως σχολίασε ο Κυριάκος τη νέα Κυβέρνηση;

Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν το σχόλιο του Κυριάκου για την Νέα Κυβέρνηση. Δείτε πως σχολίασε ο Κυριάκος το σχηματισμό Νέας Κυβέρνησης και χάλασε τη σούπα των δημοσιοκάφρων που περίμεναν να δημιουργήσουν πρόβλημα:

Κλαίει η Ελλάδα για την απώλεια Μπιτσαξή...

Ελάτε, παραδεχτείτε το... Η είδηση πως ο Πάνος Μπιτσαξής δεν θα είναι πλέον γενικός γραμματέας αθλητισμού σας έχει συγκλονίσει και σας έχει κάνει να χάσετε τον ύπνο σας...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Επιστολή ελληνίδας στη Bild... στον Τράγκα ή τον Παπούλια θα στείλεις επιστολή κορίτσι μου;

Τις γνωστές γραφικότητες και τσάμπα μαγκιές με τις πλάτες των Αρχαίων Ελλήνων αναφέρει κάποια που έκατσε και έχασε μια ώρα για να στείλει επιστολή και να διορθώσει την Bild,. χωρίς να καταλαβαίνει πόσο τραγική είναι η κατάστασή μας αν πρέπει να ανατρέξουμε πριν 2.500 χρόνια ή πριν 70 χρόνια για να βρούμε κάτι να παινευτούμε... αντί να στείλει επιστολή πρώτα απ' όλους σε κάτι δικούς μας καραγκιόζηδες όπως τον Τράγκα που πήρε 4-5 μύρια από την Κυβέρνηση Καραμανλή και τώρα ταϊζει μαλακ@@ τους κουτόφραγκους ή τον πρόεδρο...

Άντε να τελειώσει το παιχνίδι... μπας και κόψουν τις μαλακί@@ οι Άγγλοι

Δείτε σημερινή γελοιογραφία στη σελίδα του BBC:

Βίντεο: Κι όμως ο Τζαβέλλας έχει βάλει γκολ στον Νόιερ από 73 μέτρα!!

Δείτε το:

Από την τηλεόραση θα δει το Ελλάδα-Γερμανία ο Αντ.Σαμαράς

Το βαρύ πρόγραμμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, δεν του επιτρέπει να βρεθεί το βράδυ της Παρασκευής στο Γκντασκ για τον προημιτελικό του EURO 2012 ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γερμανία. Ωστόσο όπως δήλωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ο Πρωθυπουργός «θα παρακολουθήσει τον αγώνας ως φανατικός ποδοσφαιρόφιλος που είναι».

Ποιον απειλούσε να χτυπήσει ο Mike με το iPad του Λοβέρδου;

Πανδαιμόνιο επικράτησε την Τετάρτη το πρωί στη σύσκεψη των επτά κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ, μία ημέρα πριν τη ηλεκτρισμένη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να βγάζει κυριολεκτικά αφρούς και να απειλεί θεούς και δαίμονες κραδαίνοντας το... iPad του Ανδρέα Λοβέρδου.

ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ:Η Τουρκική γλώσσα και σε προκηρύξεις του Ελληνικού Δημοσίου;

Τα γενικά δικαιολογητικά που απαιτούνται για την υποβολή ενδιαφέροντος (από 14 Μαρτίου 2012) για πρόσληψη εποχικού προσωπικού (1.100 ατόμων) πεντάμηνης διάρκειας (κοινωφελούς Εργασίας) μέσω ΑΣΕΠ, πλέον δημοσιεύονται από το δήμο Αρριανών και στα Τουρκικά.

ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ GAY

  Κάποτε πηγαίνει ο υιός και λέει στον πατέρα του.
   -πατέρα είμαι GAY.
   ο πατέρας του δεν μιλάει ,αλλά ούτε δείχνει έκπληξη.
    -πατέρα δεν άκουσες είμαι GAY
    αμίλητος ο πατέρας.
    -ρε πατέρα δεν άκουσες τι σου είπα είμαι GAY.
    οπότε γυρίζει ο πατέρας και του λέει.
    -γιε μου είσαι παιδί εφοπλιστή?
     -όχι πατέρα
     -είσαι γιος βιομήχανου?
     - όχι ρε πατέρα
     - γιος πολιτικού,καλλιτέχνη,?
     -όχι ρε πατέρα ,τι είναι αυτά που μου λες,εγώ απλώς σου είπα ότι είμαι GAY.
      - παιδί μου θα ήσουν GAY αν ήσουν γιος των προαναφερομένων,
         τώρα είσαι μια ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Διεθνές Βραβείο φωτογραφίας σε Ελληνίδα για ένα... τσαλακωμένο χαρτί!!

Μια φωτογραφία ενός τσαλακωμένου χαρτιού περιτυλίγματος, κέρδισε το πρώτο βραβείο της κορυφαίας φωτογραφικής έκθεσης της περιοχής Gold Coast της Αυστραλίας.

Την τράβηξε η ομογενής Ευγενία Ρασκόπουλου που, μαζί με το πρώτο βραβείο, έλαβε και 20.000 δολάρια.

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος εκατοντάδες φωτογράφοι και ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, ο επίσης ομογενής, ο Κώστας Γκουριώτης έκανε λόγο για "εξαιρετικές συμμετοχές".

Ο ίδιος ανέφερε ότι "η φωτογραφία που βραβεύτηκε, είναι εξαιρετικής διανόησης γιατί περιγράφει την μετάλλαξη ενός αντικειμένου σε πολλαπλά επίπεδα".

Η φωτογράφος σημείωσε πως "δεν υπάρχει κανένα μήνυμα, αλλά απλά μια ποιητική μετάφραση του τι ήταν και τι έγινε ( το αντικείμενο της φωτογραφίας) και επιδέχεται πολλές ερμηνείες".

Η "Merkel" για την πρόκληση του Γκντάνσκ

«Το ποδόσφαιρο είναι σαν το χρηματοπιστωτικό σύστημα: δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό, οι παίκτες του κερδίζουν μια περιουσία και, όταν εμπλέκεται η Ελλάδα, μετατρέπεται σε τρενάκι του τρόμου».

«Μια δοκιμασία σθένους και επιδεξιότητας όπου τα εθνικά μίση ανθούν και όπου ο νικητής τα παίρνει όλα. Θα έπρεπε να το λένε Euro. Ω, μα έτσι το λένε!»

Άψογη η στάση των δυσαρεστημένων βουλευτών της ΝΔ και έτσι πρέπει

Αν και αρκετοί βουλευτές της ΝΔ δεν έκρυβαν την έκπληξή τους για στελέχη του κόμματος που αξιοποιήθηκαν στην κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι έχουν δοκιμαστεί στο παρελθόν, χωρίς να αποδώσουν ουσιαστικά, προς το παρόν εκτιμάται ότι θα τηρήσουν στάση αναμονής και δεν θα έχουμε τις γνωστές γκρίνιες του παρελθόντος. Το σημαντικότερο εσωκομματικό πρόβλημα που ίσως προέκυπτε από τη μη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην κυβέρνηση, φαίνεται να απομακρύνεται καθώς ο πρώτος βουλευτής της ΝΔ στη Β' Αθήνας δεν πήρε σβάρνα τα κανάλια να γκρινιάζει επειδή δεν ικανοποιήθηκαν στην παρούσα φάση οι λογικότατες φιλοδοξίες του. Τη στήριξη των βουλευτών της ΝΔ στο κυβερνητικό έργο θα ζητήσει το απόγευμα κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ο Αντώνης Σαμαράς.

Η άρνηση του Κυρ.Μητσοτάκη και η οργή του Β.Πολύδωρα

Αυτό είναι το κυβερνητικό πρόγραμμα

To κοινό κυβερνητικό πρόγραμμα που επεξεργάστηκαν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, αναμένεται να αποτελέσει τον πυλώνα των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης και τη βάση διαπραγμάτευσης μεταξύ της Ελλάδας και της ΕΕ την επόμενη εβδομάδα.

Μαραντόνα: «Οι Ελληνες έχουν μία ευκαιρία απέναντι στους Γερμανούς»

Την πεποίθηση πως η Ελλάδα θα δώσει σκληρή μάχη στον προημιτελικό του Euro 2012, όμως η Γερμανία θα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση εξέφρασε ο Αρμάντο Μαραντόνα, κάνοντας αναφορά στη μάχη των Θερμοπυλών.

Προσωρινή αργία σε κατηγορούμενο πρόεδρο Εφετών

Σε προσωρινή αργία τέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, με απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης, πρόεδρος Εφετών, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση του αποκαλούμενου "κυκλώματος των ακινήτων".

Το δίδυμο της μαλακί@@: Τράγκας και Bild

Με κεντρική φωτογραφία του Γιώργου Τράγκα και αναφορά στην πολεμική του εναντίον της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, η γερμανική εφημερίδα Bild φιλοξενεί δηλώσεις του τόσο για τη Μέρκελ όσο και για τον αποψινό ποδοσφαιρικό αγώνα.

Όσον αφορά την αναμέτρηση Γερμανία-Ελλάδα, ο Γιώργος Τράγκας αναφέρει στην Bild: «Η ελληνική ομάδα δεν έχει τίποτα εναντίον του γερμανικού λαού, αλλά πολλά εναντίον της πολιτικής της κυρίας Μέρκελ».

Επιμένουν οι Άγγλοι να δίνουν πολιτική διάσταση στο σημερινό παιχνίδι (φώτο)

Δείτε τη γελοιογραφία του Independent:

Χατζημαρκάκης: Να κερδίσει η Ελλάδα 16-15 στα πέναλτι τη Γερμανία

Ο γνωστός ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής της Γερμανίας Γιώργος Χατζημαρκάκης θέλει νίκη της Ελλάδας, στα σημεία κατά τη διάρκεια του σημερινού προημιτελικού του Euro 2012 που θα πραγματοποιηθεί στις 9.45' στο Γκτανσκ της Πολωνίας.

Χειροπέδες σε στρατιωτικό και σε μαθητής για διακίνηση υλικό πορνογραφίας ανηλίκων

Δύο νέα κρούσματα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας εντόπισαν οι αρχές στην Κομοτηνή και την Κατερίνη. Στην πρώτη περίπτωση οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 42χρονος Υπαξιωματικός του Στρατού, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων μέσω του διαδικτύου, ενώ στην Κατερίνη πέρασαν χειροπέδες σε έναν 17χρονο μαθητή.

«Κυβέρνηση με βαθύ μπλέ», ενώ θα 'πρεπε να είναι με παρδαλό ρόζ

Δείτε την πίκρα στο πρωτοσέλιδο του ΕΘΝΟΥΣ

Η Adidas απέσυρε τα παπούτσια με τον κρίκο - Οι επικριτές λένε ότι συμβολίζουν τη... δουλεία

Η Adidas ακύρωσε τα σχέδιά της να κυκλοφορήσει ένα ζευγάρι παπούτσια με έναν πλαστικό κρίκο στον αστράγαλο, καθώς μετά την πρώτη δημοσίευση στο facebook ξεκίνησε θύελλα αντιδράσεων, μεχρι και ο J. Jackson βγήκε στο CNN για να τα σχολιάσει!

Ακόμα δεν έγινε κυβέρνηση και άρχισαν τα (διαπλεκόμενα) όργανα

Δεν περίμεναν με τίποτε να δουν το Σαμαρά πρωθυπουργό. Τον χτυπούσαν επί χρόνια σα… χταπόδι προτάσσοντας το συμφέρον της… δημοκρατικής παράταξης, δηλαδή τον Γιωργάκη και τον Βαγγελάκη και παλιότερα τον Σημίτη.

Μόλις είδαν λοιπόν το Σαμαρά και την κυβέρνησή του, άρχισαν την αποδόμηση πριν καλά καλά καθίσουν στις καρέκλες.

e-Επιλογές της 21/06/2012

Αφιερωμένο στον Θ. Δημάδη και τον ΣΚΑΪ: Ηχητικό με τις δηλώσεις του State Department για τον Σαμαρά

Επιμένει ο πιτσιρικάς του ΣΚΑΪ με τα απωθημένα εναντίον του Σαμαρά, ότι δεν έγιναν δηλώσεις του State Department για το νέο Έλληνα Πρωθυπουργό και εν τω μεταξύ μια ανεβάζει και μια κατεβάζει το πρωινό του άρθρο (το έβγαλε το απόγευμα και το ξαναέβαλε το βράδυ)... Πάρε λοιπόν τις δηλώσεις πιτσιρίκο και δεν φταίει κανείς ότι έγιναν αλλά εσύ τις έχασες γιατί δεν πρόσεχες:

Ι. Βρούτσης για την ανάθεσή του Υπ. Εργασίας

«Σήμερα, ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Αντώνης Σαμαράς με τίμησε με την εμπιστοσύνη του αναθέτοντας μου τα καθήκοντα του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Καστοριά: Ελληνογερμανική συνεργασία για αντιμετώπιση προβλημάτων της λίμνης

Την ετοιμότητα της γερμανικής πλευράς να προσφέρει τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της λίμνης της Καστοριάς, εξέφρασε ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Θεμάτων Γιόαχιμ Φούχτελ (ή ΦούχτεΡ όπως τον λέει ο Πρόεδρος των ΑΕροψεκασμένων), μιλώντας στο συνέδριο που πραγματοποιείται στην Καστοριά, στο πλαίσιο της ελληνογερμανικής συνέλευσης, με θέμα την περιφερειακή αειφόρο ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Στο Μαξίμου η σύζυγος του Πρωθυπουργού (φώτο)

Στο μέγαρο Μαξίμου ήταν από το πρωί η σύζυγος του Πρωθυπουργού Γεωργία. Ο Αντώνης Σαμαράς την ξενάγησε σε όλους τους χώρους ενώ η αμηχανία της ήταν έκδηλη.

To 2018 θα ξεκινήσει η εκμετάλλευση φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ

[14 ολόκληρα χρόνια μετά την ανακύρηξη της ΑΟΖ από την Κύπρο... να τα βλέπουν μερικοί Αεροψεκασμένοι για τον αστείο αρχηγό τους που μας έλεγε ότι θα καταργούσε το μνημόνιο και θα έβρισκε λεφτά από τα πετρέλαια...]

Η εκμετάλλευση του φυσικού αερίου από το οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ, αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του 2017 ή το 2018, σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας Νοble.

La Repubblica: Στηρίζουμε τα ξαδέλφια μας τους Έλληνες και όχι την Μέρκελ

Το πλευρό της Εθνικής μας ομάδας παίρνει η ιταλική εφημερίδα, La Repubblica, ενόψει του κρίσιμου αγώνα μεταξύ της Ελλάδας και της Γερμανίας για τα προημιτελικά του Euro 2012. «Η αξιοπρέπεια των φτωχών, η Ευρώπη στηρίζει την Εθνική Ελλάδας», γράφει η εφημερίδα και συμπληρώνει λέγοντας πως «Έλληνες κατά Γερμανών, σημαίνει κάπως, και υπόλοιπη Ευρώπη κατά των Γερμανών, φτωχά νομίσματα και οικονομική περιφέρεια κατά των Γερμανών».

Την αλλαγή του μνημονίου προαννήγγειλε ο Γιούνκερ... για να δούμε

Την αναθεώρηση των όρων του μνημονίου για την Ελλάδα ανακοίνωσε ουσιαστικά ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ μετά τη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.

Τι είπε ο Σαμαράς στους υπουργούς μόλις έφυγαν οι δημοσιογράφοι;

Μεγάλη προσοχή ζήτησε από τους υπουργούς του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μόλις αποχώρησαν οι δημοσιογράφοι από την αίθουσα.

Τοποθέτηση Σαμαρά στο Υπ. Συμβούλιο