24 Ιουνίου 2012

«Καυτή» ένστολη έχει κάνει ανω-κάτω την Πάτρα

Σάλος με την «καυτή» ένστολη που υπηρετεί σε υπηρεσία της Πάτρας και λέγεται ότι έχει αναστατώσει τον μισό ανδρικό πληθυσμό από τους συναδέλφους της.

Είναι παντρεμένη, όμως αυτό δεν φαίνεται...

Η ανάγκη για συσπείρωση του μεταρρυθμιστικού χώρου

Και τώρα τι κάνουμε;; Τι κάνουμε τώρα κύριοι των μεταρρυθμιστικών κομμάτων; Ποιος θα είναι αυτός που θα σηκώσει το λάβαρο του μεταρρυθμιστικού/Φιλελεύθερου χώρου;

Ποιος θα είναι αυτός που μπορεί να εμπιστευτεί ο κόσμος με σκοπό να μπει στη βουλή κάποιο κόμμα και κάποια πρόσωπα που έχουν κάτι το διαφορετικό να πουν;

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των Τούρκων επεκτατιστών!!!!

«Ο Κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα» είχε τονίσει πολύ εύστοχα ο Νίκος Καζαντζάκης και αν αυτό το συνδυάσουμε με το ρητό του Λένιν ότι «ο αριστερισμός είναι παιδική ασθένεια του κομμουνισμού» μπορούμε να αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε τα κίνητρα και τις προθέσεις πίσω από τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανεκδοτάκι

Είναι ένας αθλητικός τύπος στο πάρκο και κάνει τη γυμναστική του,
φτάνει η ώρα των πους-απς και πέφτει κάτω και αρχίζει..
Σκάει στο άσχετο ένας γύφτος και βλέπει τον τύπο που κάνει πους-απς.
Με περιέργεια (ψιλοαδιάκριτα) κοιτάει μια από τα αριστερά, κοιτάει και μια
από τα δεξιά...
Τον χαβά του άλλος.
Οπότε σκύβει και του ψιθυρίζει:

BBC: Θέτει "βέτο" σε νέες περικοπές η κυβέρνηση

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του βρετανικού δικτύου BBC, η νέα ελληνική κυβέρνηση συνεργασίας προτείνει μία επιμήκυνση του χρόνου εφαρμογής των συμφωνηθέντων για τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος κατά 2 χρόνια.

Περίπου 70.000 νέες προσλήψεις στο δημόσιο τα δύο τελευταία χρόνια, λέει η τρόικα... αυτά βλέπουν και δεν χαλαρώνουν!

Τους παλαιούς συνομιλητές της, εν όψει των σκληρών διαπραγματεύσεων που θα γίνουν το επόμενο διάστημα, «καρφώνει» η μόνιμη αντιπροσωπία της τρόικας στην Αθήνα. Σε έκθεσή της για την εξέλιξη του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων αποκαλύπτει ότι οι κανονικές ή πρόωρες συνταξιοδοτήσεις αναπληρώθηκαν με περίπου 70.000 νέες προσλήψεις τα δύο τελευταία χρόνια. Επισημαίνει, δε, ότι το προσωπικό σε τέσσερις τομείς -ΟΤΑ, υγεία, αστυνομία και υπουργείο Πολιτισμού- αντί να μειωθεί, αυξήθηκε.

''Χρυσάφι'' για αντίγραφο του συντάγματος των ΗΠΑ

Ένα προσωπικό αντίγραφο του Συντάγματος των ΗΠΑ και του Χάρτη των Δικαιωμάτων που ανήκε στον Τζωρτζ Ουάσινγκτον, δημοπρατήθηκε από τον οίκο Christie's, την Παρασκευή, έναντι 9.8 εκατομμυρίων δολαρίων, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ πώλησης βιβλίων και ιστορικών ντοκουμέντων στις ΗΠΑ.

Fekter: Διαπραγματεύσιμη η παράταση των 2 ετών για την Ελλάδα

Το αίτημα της νέας κυβέρνησης της Ελλάδας για παράταση δύο ετών στο πρόγραμμα λιτότητας είναι «διαπραγματεύσιμο», σύμφωνα με συνέντευξη της αυστριακής υπουργού Οικονομικών σε εφημερίδα.

ΣτΕ: Συνταγματικός ο αυτεπάγγελτος συμψηφισμός χρεών προς το Δημόσιο

Συνταγματικός κρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας ο αυτεπάγγελτος συμψηφισμός χρεών που έχουν ρυθμιστεί (κατόπιν περαίωσης) με οφειλές του Δημοσίου οι οποίες προέρχονται από εργολαβικά ανταλλάγματα παροχής υπηρεσιών.

Σκληρή γραμμή από ΔΝΤ

Επίσκεψη γνωριμίας με τα μέλη της νέας ελληνικής κυβέρνησης χαρακτηρίζουν τη μετάβαση των αξιωματούχων της αποστολής του Ταμείου στην Αθήνα πηγές στην αμερικανική πρωτεύουσα, οι οποίες, όμως, πιστεύουν ότι θα πραγματοποιηθούν ουσιαστικές συζητήσεις για το μέλλον του Ελληνικού Προγράμματος.

Σαμαράς: Δεν θα δεχθεί νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις



Ο Αντώνης Σαμαράς γνωρίζει ότι έρχονται δύσκολοι μήνες μετά τα μπάνια του λαού και στόχος του είναι να αρχίσει να φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ μέχρι τον Σεπτέμβριο και την ΔΕΘ.

Έτσι αναμένεται να καταστήσει σαφές στην Τρόικα πως δεν πρόκειται να δεχθεί νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, ενώ θα επιμείνει να μην γίνουν νέες απολύσεις στο δημόσιο που θα επέτειναν την ύφεση.

Εκδόθηκε από την Τυνησία στη Λιβύη ο τελευταίος πρωθυπουργός του Καντάφι


Η Τυνησία παρέδωσε τον πρώην πρωθυπουργό της Λιβύης Αλ Μπαγκντάντι αλ Μαχμούντι στις νέες αρχές της χώρας του, όπως επιβεβαίωσε την Κυριακή το γραφείο του Λίβυου πρωθυπουργού. Ο Λίβυος πρώην πρωθυπουργός είχε διαφύγει στην Τυνησία στη διάρκεια της εξέγερσης κατά του Μουαμάρ Καντάφι.

Κύπρος: Στην Κίνα ο υπουργός Εσωτερικών, διερευνητικές επαφές για δάνειο

Στην Κίνα έχει μεταβεί ο υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου, Νεοκλής Συλικιώτης, προκειμένου να «εξερευνήσει το έδαφος» για ενδεχόμενη διάθεση δανείου από το Πεκίνο προς τη Λευκωσία, όπως αποκάλυψε ο υπουργός κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνέντευξης με το πρακτορείο Bloomberg.

ο Μέγαρο Μαξίμου «μετακομίζει» στο σπίτι του Σαμαρά

Μέχρι την τελευταία στιγμή ήλπιζε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς πως θα ανάρρωνε αρκετά γρήγορα, μετά την επέμβαση στο μάτι του, ώστε να καταφέρει να ταξιδέψει μέχρι τις Βρυξέλλες προκειμένου να παραστεί στην Σύνοδο του Eurogroup.

Το Αιγαίο ως Αρχιπέλαγος στο Διεθνές Δίκαιο

Ο νομικός και γεωφυσικός ορισμός του Αιγαίου ως παρακτίου αρχιπελάγους παρέχει τη δυνατότητα για αναβάθμιση της ελληνικής επιχειρηματολογίας στο Αιγαίο. Η Ελλάδα στηρίζεται σε λανθασμένη νομική βάση. Απόδειξη τα κενά που παρουσιάζονται στην άσκηση της εθνικής μας κυριαρχίας με τη μορφή των διεθνών υδάτων μεταξύ των νησιών. Ο κανόνας των 6 ή 12 νμ δεν εφαρμόζεται σε αρχιπελάγη, γιατί διασπάται η κυριαρχική συνέχεια και η ενότητα του χώρου.

Σόιμπλε: Εφαρμόστε το μνημόνιο και σταματήστε να ρωτάτε τι άλλο θα σας δώσουμε

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε παροτρύνει την Ελλάδα να εφαρμόσει γρήγορα τα συμφωνηθέντα μέτρα λιτότητας και μεταρρυθμίσεων, αντί και πάλι να ρωτάει τι ακόμη περισσότερο μπορούν να κάνουν οι άλλοι.

ΣΟΚ από ημίγυμνη φωτογράφιση του Γιακουμάτου και του Άδωνι!!!

[Κι όμως κάνουν και οι πολιτικοί μπάνια... λίγα όμως έτσι;]

Τις χαρές του καλοκαιριού απολαμβάνει στην παραλία, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με άλλα στελέχη του κόμματος, όπως ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Το 'χουμε ξαναπεί: Ο θεος δεν είναι μεθυσμένος-Πρόβλημα υγείας και για τη Δούρου

Τα σχολιάκα και οι μαλακί@@ για το πρόβλημα υγείας του Σαμαρά (πχ. τι του εύχονται όσοι το παίρνουν τηλέφωνο: "Περαστικός" κ.λπ), τους γύρισαν μπούμεραγκ μιας και η Ρ. Δούρου κρεβατώθηκε αντί να είναι σε καμία παραλία. Η ίδια τα έβαλε με την τύχη της και μιλάει για...

Δημοσκόπηση Ifop: Γερμανοί, γάλλοι, ιταλοί και ισπανοί θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ... άδικο έχουν;

Δημοσκόπηση με αντικείμενο το ευρώ και την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Ifop, εστιάζοντας σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία. Η έρευνα έγινε για λογαριασμό τεσσάρων μεγάλων Ευρωπαϊκών εφημερίδων, της γερμανικής Bild, της γαλλικής Le Journal du Dimanche, της ιταλικής Corriere della Sera και της ισπανικής DOWN και δημοσιοποιήθηκε σήμερα, 25 Ιουνίου.

Ο ισλαμιστής Μοχάμεντ Μούρσι ανακηρύχθηκε νέος πρόεδρος της Αιγύπτου

Ο υποψήφιος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας Μοχάμεντ Μούρσι ανακηρύχθηκε νικητής των πρώτων προεδρικών εκλογών που διενεργήθηκαν στην Αίγυπτο μετά την πτώση του καθεστώτος Μουμπάρακ και έπειτα από ενάμιση χρόνο στρατοκρατίας. Η ανακοίνωση της κεντρικής εκλογικής επιτροπής συνοδεύτηκε από ξέφρενους πανηγυρισμούς στην εμβληματική πλατεία Ταχρίρ, όπου «χτυπούσε» η καρδιά της επανάστασης κατά του καθεστώτος.

Η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα


Σκιώδη κυβέρνηση συγκροτεί ο ΣΥΡΙΖΑ, που μετατρέπεται σε ενιαίο κόμμα , με πιθανή την αλλαγή του ονόματός του σε Δημοκρατική παράταξη της Αριστεράς. Το εκλογικό αποτέλεσμα, η σύνθεση αλλά και ο χαρακτήρας της νέας κυβέρνησης, οδηγούν την Κουμουνδούρου στο συμπέρασμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ''κυβέρνηση εν αναμονή''.

Δεν θα πάει ο Σαμαράς στη Σύνοδο Κορυφής-Στη θέση του Αβραμόπουλος και Ζανιάς

Δεν επιτρέπουν οι θεράποντες γιατροί στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά κανενός είδους μετακίνηση, αεροπορική ή οδική για τον επόμενο μήνα, μετά από τις εξετάσεις στις οποίες τον υπέβαλλαν. Αυτό σημαίνει ότι ο κ. Σαμαράς δεν θα ταξιδέψει στις Βρυξέλλες για να παραστεί στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης.

Ψάχνουν για νέο ΥΠΟΙΚ μετά το πρόβλημα υγείας του Ράπανου;

Για νέο υπουργό Οικονομικών ψάχνει ήδη η κυβέρνηση, καθώς θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Βασίλης Ράπανος δεν θα αναλάβει ποτέ τα καθήκοντα αυτά και θα παραμείνει στο τιμόνι της Εθνικής Τράπεζας. Οι λόγοι για την αλλαγή πλεύσης είναι δύο:

ΓΑΠ: Βρήκε "δουλειά" στη Γαλλία;

Ο πρώην πρωθυπουργός εγκαταλείπει τη χώρα μας για... γαλλικές πολιτείες. Αυτό λέει τουλάχιστον η έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθείτ ις τελευταίες μέρες...

Μήνυση στους Βρετανούς θα καταθέσουν ομογενείς για τα μάρμαρα του Παρθενώνα

Έτοιμοι να καταθέσουν μήνυση σε βάρος της Βρετανίας, προκειμένου να υποχρεωθεί να επιστρέψει στην Ελλάδα τα μάρμαρα του Παρθενώνα, είναι οι ομογενείς της Αυστραλίας σε συνεργασία με επιτροπές, που δραστηριοποιούνται ανά τον κόσμο με αυτό τον στόχο.

Ούτε με σφαίρες στην Γαλατά ο Μιραλάς...

Με αρκετό χιούμορ είδα την είδηση που έκανε την εμφάνιση της πριν λίγη ώρα στο διαδίκτυο και αφορούσε τον Μιραλάς και το φλερτ του με την Γαλατά... Απορώ αν υπάρχει ένας άνθρωπος στον κόσμο που πιστεύει αυτό το σενάριο...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Οι βουλευτές που επέστρεψαν στην μάχη του μεροκάματου... λέμε τώρα

Κάποιοι πρώην βουλευτές αναγκάστηκαν να αποχωριστούν τα έδρανα της Βουλής και και να επιστρέψουν στην μάχη του μεροκάματου...

Ο πρώην «τσάρος» της Οικονομίας καταστρώνει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα....

Ενόχλησε τους Σκοπιανούς η επανασύσταση του Μακεδονίας-Θράκης

Η ανασύσταση του υπουργείου Μακεδονίας -Θράκης έστειλε το μήνυμα σε όσους εδώ και χρόνια διεκδικούν το όνομα –και ποιος ξέρει και τι άλλο- της Μακεδονικής γης. Η μη ύπαρξη του υπουργείου τα δύο τελευταία χρόνια είχε παραχωρήσει πρόσφορο έδαφος για τις λασπολογίες και τις συκοφαντίες των Σκοπιανών, οι οποίες μάλιστα πολλές φορές έμεναν και αναπάντητες από την ελληνική πλευρά.

Ο Υφυπ. Βερνίκος, εφοπλιστής με offshore και οι κάφροι συνεχίζουν να μιλάνε για Βουλγαράκη

Ακόμα οι γελοίοι συνεχίζουν να μιλάνε για την offshore στην οποία συμμετείχε ο Βουλγαράκης για μερικούς μήνες όταν ήταν στην αντιπολίτευση και κανένας δεν μιλάει για 2 καραμπινάτες "παρανομίες" του εφοπλιστή Βερνίκου που έγινε υφυπουργός ναυτιλίας:

Μόντι: Δεν φταίνε οι Έλληνες και οι Πορτογάλοι...

Στη συνάντηση των πρωθυπουργών της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ισπανίας που φιλοξένησε ο Μάριο Μόντι την Παρασκευή στη Ρώμη, οι ηγέτες των 4 χωρών αποφάσισαν να ρίξουν κονδύλια ύψους 130 δισ.ευρώ για να δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη.

Υπάλληλος σεκιούριτι προσπάθησε να αποτρέψει διάρρηξη και τον σκότωσαν

Άγριο έγκλημα τα ξημερώματα στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Άγνωστοι μαχαίρωσαν έναν 37χρονο υπάλληλο εταιρίας σεκιούριτι ο οποίος σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών επιχείρησε να τους αποτρέψει να διαρρήξουν διαμέρισμα της περιοχής.

Ενέδρα θανάτου εναντίον γιού υποψήφιας της Χρυσής Αυγής

"Ενέδρα θανάτου" σε βάρος του γιου υποψήφιας της Χρυσής Αυγής, το βράδυ της Πέμπτης, στο κέντρο του Ηρακλείου καταγγέλλει ο υπεύθυνος περιφέρειας Κρήτης, Σταύρος Καρεφυλλάκης. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με την καταγγελία της Χρυσής Αυγής, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, περίπου 10 άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι στον 26χρονο, ο οποίος, τελευταία στιγμή "τραβήχτηκε", με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί.

Ο Σόιμπλε θέλει περισσότερες αρμοδιότητες στις Βρυξέλλες

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υποστηρίζει ότι είναι απαραίτητο να μεταβιβαστούν στις Βρυξέλλες περισσότερες αρμοδιότητες «σε σημαντικούς πολιτικούς τομείς», σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Σπίγκελ.

Πρώην πλούσιοι βγάζουν στο σφυρί χιλιάδες βίλες εκατομμυρίων σε Μύκονο, Σαντορίνη

Τουλάχιστον 25.000 εξοχικές βίλες πωλούνται αυτή τη στιγμή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ανθρωποι του πλούτου, επιχειρηματίες, τραγουδιστές, ηθοποιοί, γιατροί, δικηγόροι αλλά και... απλοί πολίτες έχουν βάλει πωλητήριο στα σπίτια τους με βασικό στόχο την πώλησή τους σε ξένους.

e-Επιλογές της 23/06/2012

Το σημαντικότερο γκολ του Ιβιτς στον ΠΑΟΚ (βίντεο)

Όχι τόσο επειδή είναι εναντίον του Ολυμπιακού αλλά επειδή είναι το γκολ που έβγαλε (προπερσι) τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του CL:

Φραγκούλης Φράγκος: Κανείς δεν θα παραχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία

Μια ημερήσια διαταγή με πολλά μηνυματα προς πολλούς αποδέκτες, η οποία εκτός των άλλων, συγκίνησε στελέχη των Ε.Δ. και απλούς πολίτες , εξέδωσε ο απερχόμενος υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας Φ.Φράγκος, την ημέρα της αποχώρησής του από το υπουργείο. Ο κ. Φράγκος, κατά την διάρκεια της σύντομης θητείας του, απέσπασε τις θετικότερες γνώμες, τόσο από τους πρώην συναδέλφους του, όσο και την ηγεσία των κομμάτων. Η ημερήσια διαταγή:

Δημοσιογράφοι προπηλακίζουν την πρόεδρο του Ταμείου τους (ΕΔΟΕΑΠ)

Ακρως επεισοδιακή ήταν η γενική συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ (του Ενιαίου Ασφαλιστικού Οργανισμού των Δημοσιογράφων και των Διοικητικών Υπαλλήλων που εργάζονται στον Ημερήσιο Τύπο, την Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο) που έληξε λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες με την καταψήφιση των πεπραγμένων της διοίκησης.

Το tweet του Άδωνι για την κατάρριψη τουρκικού αεροσκάφους

Την κατάρριψη τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους πάνω από τα χωρικά ύδατα της Συρίας σχολίασε μέσω Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο βουλευτής της Ν.Δ. έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Είμαι από τους αγαπημένους παίκτες στη Γερμανία

Ένας από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής ομάδας, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του Sport24.gr για το Euro 2012. Ο αμυντικός της Σάλκε αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Γερμανία, ενώ χαρακτήρισε τεράστια εμπειρία τη συμμετοχή στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Θεσσαλονίκη: Αυγά και ξύλο στο Gay Pride

Επεισόδια σημειώθηκαν κατά την παρέλαση του Gay Pride στη Θεσσαλονίκη.

Πολίτες – κυρίως μέλη θρησκευτικών οργανώσεων – που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης...