25 Ιουνίου 2012

Θάνος Δημάδης ψεύτης με περικεφαλαία: Λέει ότι έχει διαπίστευση για State Department και νομίζει ότι τρώμε κουτόχορτο

Την περασμένη Παρασκευή είχα μια συζήτηση με τον Θ. Δημάδη, τον δημοσιογραφίσκο του ΣΚΑΪ στις ΗΠΑ, στο twitter και κάποια στιγμή του είπα πως μπορεί να αμφισβητεί τις δηλώσεις του αμερικάνικού ΥΠΕΞ για την ανάληψη της Πρωθυπουργίας του Α. Σαμαρά, αφού δεν είναι διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο State Department και δεν έχει άμεση ενημέρωση. Τότε ο ψευτάκος του ΣΚΑΙ ανέβασε μία φώτο μιας δημοσιογραφικής κάρτας και με ύφος 1000 καρδιναλίων μου είπε...

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

  Έχω γραφτεί να μου στέλνουν διάφορα ΝΕWLETTERS διάφορα πρακτορεία και ξενοδοχεία.          Περισσότερο για φαντασιώσεις και απατηλά όνειρα. Από τα πρώτα δε E-MAIL που μου ήρθανε, μου έφυγε το κεφάλι από τη θέση του.
  Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια. Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τίποτα.Δεν τολμώ να γράψω για τις τιμές του Αυγούστου.Τότε καλύτερα να πάτε διακοπές στη Χαβάι,πιο φτηνά θα σας έρθει.
  Θα σας γράψω για τις τιμές Ιουλίου.
   Για τριάστερο ξενοδοχείο,ο Θεός να το κάνει, ζητάνε 350 ευρώ το άτομο για 7 ημέρες με ημιδιατροφή( το πρώτο παιδί μέχρι 6 ετών δωρεάν το δεύτερο παιδί 50% ).
    Μη μου ζητάτε να σας γράψω που βρίσκεται το ξενοδοχείο ,απλά όσο πιο κοντά στη Αθήνα τόσο πιο ακριβά.
    Μάλιστα για να χρυσώσουν το χάπι,έχουν καθιερώσει από πέρσι τις πενθήμερες διακοπές,που ενώ στο μάτι φαίνονται πιο φτηνές,στην ουσία είναι πιο ακριβές ,αναλογικά.
   Όταν ρώτησα πέρσι γνωστό μου ξενοδόχο να μου πει γιατί δεν ρίχνει τις τιμές ,μου απάντησε ότι "προτιμώ το ξενοδοχείο να είναι μισογεμάτο παρά να ρίξω τις τιμές , εξάλλου μισογεμάτο ξενοδοχείο, μισές και οι προσλήψεις προσωπικού "
   Σε άλλη δε ερώτηση τι θα κάνει αν δεν είναι το ξενοδοχείο ούτε μισογεμάτο, μου απάντησε "προτιμώ λουκέτο αγαπητέ μου,παρά να ρίξω τις τιμές".
    Έχουν μάθει οι άνθρωποι στη ΜΑΣΑ τόσα χρόνια και αρνούνται να κάνουν την οποιαδήποτε υποχώρηση τώρα.
    Κόβουν από παντού. Από την ποιότητα φαγητού,από την ποιότητα καθαριότητας,από την ποιότητα προσωπικού.
    Ας έχει πάει ο ΦΠΑ στο 6% για τα δωμάτια,αυτοί εκεί τις τιμές στα ύψη.Οπότε μην μασάτε όταν βλέπετε ξενοδόχους,πράκτορες ταξιδίων,εστιάτορες και λοιπούς τεθλιμένους συγγενείς να κλαίγονται για την κρίση.
    Όταν τους βλέπετε να κλαψουρίζουν,να πιάνεται τα..................... μαλλιά σας.
  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Κομισιόν: Δεν μπορούμε να επιβεβαίωσουμε τον αριθμό των προσλήψεων στο δημόσιο

Αρνείται η Κομισιόν ότι το έγγραφο που διέρρευσε στον ελληνικό Τύπο και αναφέρει ότι από το 2010 έως το 2012 έγιναν στον ελληνικό δημόσιο τομέα 70.000 προσλήψεις, έχει εκπονηθεί από την ίδια, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αυτόν τον αριθμό.

Δημήτρης Κώνστας: Ο ΠΑΣΟΚος υποψήφιος που από Πρύτανης, υπηρεσιακός υπουργός και μέλος του Συμβ. της Ευρώπης κατέληξε στον Κορυδαλλό

[Ο ΠΑΣΟΚος Κώνστας ήταν και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ]

Είναι ούτως ή άλλως εντυπωσιακή η είδηση ότι ένας πανεπιστημιακός καθηγητής καταδικάζεται σε κάθειρξη 14 ετών, για μια υπόθεση υπεξαίρεσης. Όταν ο καταδικασθείς είναι ο Δημήτρης Κώνστας, η είδηση γίνεται πολλαπλώς εντυπωσιακή.

Ο Παπούλιας και όχι ο Αβραμόπουλος, επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Σύνοδο Κορυφής

[Δηλ. ο Παπούλιας είναι καλά στην υγεία του και τον στέλνουμε;; :))]
Ο πρόεδρος της Δημοκρατιίας, Κάρολος Παπούλιας και όχι ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, θα ηγηθεί της αντιπροσωπείας της χώρας μας στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής την Πέμπτη και την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.

«Βροχή» προσφυγών, από λαμόγια που μασάνε, κατά της υπαγωγής περιουσιακών στοιχείων των ΔΕΚΟ στο ΤΑΙΠΕΔ

«Βροχή» προσφυγών προέκυψε τη Δευτέρα στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) από συνδικαλιστικούς φορείς, εργαζομένους στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα, καθώς και από κατοίκους διαφόρων δήμων της Αττικής, οι οποίοι ζητούν να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η απόφαση της Διυπουργικής επιτροπής αναδιαρθρώσεων και αποκρατικοποιήσεων.

Πήξαμε στους ανώμαλους!! Τρεις συλλήψεις για παιδική πορνογραφία

Τρία άτομα συνελήφθησαν και σε βάρος τεσσάρων σχηματίστηκε δικογραφία από την Οικονομική Αστυνομία, στο πλαίσιο έρευνας σε όλη την Ελλάδα με την κωδική ονομασία "SHADOW DASH", για την καταπολέμηση του φαινόμενου της παιδικής πορνογραφίας μέσω του διαδικτύου.

Τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά-Ομπάμα

Την υποστήριξη των ΗΠΑ στην προσπάθεια της Ελλάδας να παραμείνει στην ευρωζώνη εξέφρασε ο Μπαράκ Ομπάμα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε πριν λίγο με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά

Τους καταστρέψαμε τους κύπριους! Η Κύπρος προσέφυγε στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης

Με μία λακωνική ανακοίνωση η κυπριακή κυβέρνηση ανακοίνωσε επισήμως την ένταξή της στο Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (EFSF). Κίνηση που αναμενόταν αφού οι κυπριακές τράπεζες ήταν εκτεθειμένες στα ελληνικά ομόλογα.

Παραιτείται της υπουργοποίησης ο Β. Ράπανος-Τι έγραψε ο Ράπανος; Τι του απάντησε ο Σαμαράς;

Παραιτήθηκε για λόγους υγείας με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Βασίλης Ράπανος ο οποίος επρόκειτο να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών.

Πολιτικό Koυιζ...


Ποιος υφυπουργός της κυβέρνησης προτάθηκε μεν από τον Βενιζέλο αλλά ο ίδιος ήταν και υποψήφιος με την "ΠΟΛ.ΑΝ"για ευρωβουλευτής;

Δείτε την απάντηση στο online-pressblog.blogspot.gr

Προκαταρκτική έρευνα στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ με τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Με αφορμή τα σχετικά δημοσιεύματα που αφορούν σε καταγγελλόμενη παράνομη χρήση διακομιστή (server) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (σ.σ. βλέπε εδώ), γίνεται γνωστό ότι έχει...

Σοκ- Ζωολογικό πάρκο ταΐζει τα λιοντάρια με ζωντανά γαϊδούρια [βίντεο]

Aναστάτωση έχει προκληθεί στις φιλοζωικές οργανώσεις του Ιράν, αλλά και όλου του κόσμου, με την αποκάλυψη πως υπεύθυνοι ενός ζωολογικού πάρκου, ταΐζουν τα λιοντάρια με ζωντανά γαϊδούρια τα οποία αφήνουν ελεύθερα στον χώρο τους.

Φέκτερ: Διαπραγματεύσιμη η επιμήκυνση του ελληνικού προγράμματος

Η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών επισημαίνει ότι το πρόγραμμα το οποίο έχει συμφωνηθεί προβλέπει μεταρρυθμίσεις με τις οποίες οι Έλληνες θα μπορούν να είναι το 2020 και πάλι σε θέση από μόνοι τους να χρηματοδοτούνται και να συντηρούνται χωρίς βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτός ο στόχος πρέπει να τηρηθεί ως προς το περιεχόμενό του και τις μεταρρυθμίσεις που έχουν συμφωνηθεί.

Τι σκέφτομαι όταν ακούω "νέα εποχή τιμών ΟΤΕ"

Δείτε το:

Κραουνάκης: «Όταν μιλούσα εναντίον κομμάτων μου έστελναν το ΣΔΟΕ» Ε και; Είχε τίποτα να φοβηθεί;

Νέος αντιστασιακός μας προέκυψε ο Κραουνάκης που όπως έχει δηλώσει λάδωνε υπαλλήλους για να παίρνει τις επιδοτήσεις. Σε συνέντευξή του λέει πως κάθε φορά που μιλούσε κατά ενός κόμματος του έστελναν το ΣΔΟΕ για έλεγχο με το οποίο στο τέλος έγιναν φίλοι ;). Παράλληλα δεν διστάζει να δώσει συγχαρητήρια...

Φοβερός ο Σίλβιο!

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του θα είναι παρών στις εξελίξεις και όπως αφήνει να εννοηθεί θα βάλει πάλι υποψηφιότητα για Πρωθυπουργός στις επόμενες εκλογές με κεντρικό σύνθημα την έξοδο της Ιταλίας από το ευρώ. Ωστόσο το σημαντικό ήταν ότι προειδοποίησε τη Γερμανία...

Παύω να είμαι άπιστος Θωμάς...

Όταν άκουσα το συγκεκριμένο σχέδιο, το βρήκα ανούσιο... Πλέον, αφού δεν υπάρχουν άλλες εξελίξεις, αρχίζω να προσαρμόζομαι σε αυτό και να βλέπω προοπτικές... Η παρουσία του Μαύρου με κάνει να μην είμαι πλέον άπιστος... Θωμάς.


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΠΑΣΟΚ, σταθερή αξία!

Ή αλλιώς, ο λύκος και αν εγέρασε...
Τελικά λεφτά υπήρχαν μόνο για τους "συντρόφους" που έπρεπε να βολευτούν και να αποκατασταθούν επαγγελματικά. Όσον αφορά στους υπόλοιπους Έλληνες, σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ να πάνε να...
Δεν εξηγείται διαφορετικά η αποκάλυψη των Τροϊκανών ότι την τελευταία διετία έγιναν περίπου...

Μειωμένα κατά 661 εκ τα έσοδα... αλλά είμαστε εντός στόχων με αλχημείες... λόγω μη καταβολής των χρωστούμενων από το κράτος

Σε 10.874 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού για το πεντάμηνο Ιανουαρίου-Μαΐου 2012, σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία εκτέλεσής του. Για την ίδια περίοδο, το πρωτογενές έλλειμμα διαμορφώθηκε σε 2.349 εκατ. ευρώ.

Συνέλαβαν τους ληστές τραπεζών που γάζωσαν αστυνομικούς με καλάσνικοφ

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Βόρειο Ελλάδα. Σύμφωνα με αποκλειστικές και απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 19 άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας νεαρός αστυνομικός, ο οποίος είχε ηγετική δράση στην αδίστακτη σπείρα των ληστών.....

Σαμαράς έφυγε από το νοσοκομείο-Δεν πάνε Βρυξέλλες Μπένι-Κουβέλης

Πριν λίγο απναχώρησε για το σπίτι του όπου θα παραμείνει κλινήρης τις επόμενες μέρες ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, καθώς πήρε εξιτήριο από το Δημόσιο Νοσοκομείο (Αττικό) [Δεν σχολιάστηκε βέβαια το ότι πήγε σε ένα δημόσιο νοσοκομείο που μπορεί να πάει ο καθένας μας...] όπου έκανε την επέμβαση στο μάτι.

Στο μεταξύ σε επαφή που είχαν Κουβέλης και Μπένι αποφασίστηκε...

Πως λειτουργεί η CDU; Η εμπειρία ενός Έλληνα μέλους του Χρηστινοδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας

Διερεύνησα τούς τελευταίους μήνες πώς λειτουργεί ένα γερμανικό κόμμα σέ τοπικό επίπεδο, καί συγκεκριμένα τό κυβερνών Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα (Christlich Demokratische Union – CDU), πρός σύγκριση, γνώση καί συμμόρφωση.

Εννέα στη φυλακή για οικονομικές ατασθαλίες στο Πάντειο


Του Παναγιώτη Στάθη

Στις φυλακές θα οδηγηθούν με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών πρυτάνεις, αντιπρυτάνεις, υπάλληλοι του λογιστηρίου και διοικητικοί υπαλλήλοι του Παντείου Πανεπιστημίου, συνολικά 9 άτομα, που καταδικάστηκαν σε ποινές κάθειρξης από 10 έως 31 έτη για οικονομικές ατασθαλίες ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ την περίοδο 1992-98 στο πανεπιστημιακό ίδρυμα.

Αίτημα στην ΕΕ για δάνειο θα υποβάλλει η Κύπρος πιθανότατα και εντός της ημέρας

Αίτημα προς την Ευρωζώνη για ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού της συστήματος πρόκειται να διατυπώσει επίσημα η Κύπρος πιθανότατα και εντός της ημέρας, όπως δήλωσε ευρωπαϊκή διπλωματική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Αυτοκτονία Βρετανού στον Πύργο του Άιφελ

Ένας Βρετανός αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε, πηδώντας από τον Πύργο του Άιφελ, ανακοίνωσε η αστυνομία του Παρισιού και η πυροσβεστική υπηρεσία.

Μήνυση αστυνομικών της Κοζάνης κατά της Λ.Κανέλλη για τους «φασιστοτσόγλανους»

Μήνυση για εξύβριση κατά της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη κατέθεσε τη Δευτέρα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Η μήνυση κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κοζάνης έπειτα από ομόφωνη απόφαση που έλαβε προ ημερών το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης.

Υπήρξε και δεύτερο αεροπορικό επεισόδιο

Ένα νέο αεροπορικό επεισόδιο ανάμεσα στη Συρία και την Τουρκία, χωρίς θύματα ούτε υλικές ζημιές, σημειώθηκε πάνω από τη Μεσόγειο μετά τη συντριβή του τουρκικού στρατιωτικού αεροπλάνου F-4, το οποίο κατερρίφθη την Παρασκευή από τη Συρία, δήλωσε σήμερα προς το Γαλλικό Πρακτορείο ευρωπαϊκή διπλωματική πηγή.

Υποβαθμίστηκε η Κύπρος

Σημαντικές απώλειες άνω του 6% καταγράφει ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου της Κύπρου, μετά την υποβάθμιση της κυπριακής οικονομίας από τον οίκο Fitch.

Ο οίκος αξιολόγησης υποβάθμισε την Κύπρο σε...

Πλέον έχει νόημα το Γιούρο...

Ωραία διοργάνωση έχουμε δει ως τώρα, δε μπορώ να πω... Αλλά θα είναι ψεύτης όποιος πει πως μπροστά στα ματς που έχουμε να δούμε από εδώ και πέρα, μπορούν να σταθούν όσα έχουμε ήδη δει...

Η συνέχεια στο Milamegiampala.blogspot.com

Σόιμπλε: Ο Ομπάμα να κοιτάξει τα δικά του τεράστια ελλείμματα

Δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τις παρεμβάσεις της Ουάσινγκτον όσον αφορά στους χειρισμούς αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης.

Συνάντηση Κεδίκογλου με Βενιζέλο - Κουβέλη για την επιλογή νέας διοίκησης στην ΕΡΤ

Εντός των προσεχών ημερών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και αρμόδιος για τη λειτουργία των κρατικών ΜΜΕ Σίμος Κεδίκογλου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτη Κουβέλη προκειμένου να αναζητήσουν από κοινού τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ.

Ο Ακης κυκλοφορούσε γυμνός στις φυλακές Κορυδαλλού!

Για διαταραγμένη συμπεριφορά του πρώην υπουργού κάνουν λόγο σωφρονιστικοί υπάλληλοι και συγκρατούμενοι του.

Οπως αναφέρει σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ το σάιτ pheme.gr «σχεδόν γυμνός κυκλοφορούσε το Σάββατο 23 Ιουνίου ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού»!

Ο Μάριος Σαλμάς αποκαθιστά την αλήθεια

«Καθ' όλα νόμιμος ο διορισμός μου» 
Το γραφείο του κ. Σαλμά απέστειλε επιστολή στη zougla.gr αναφέροντας τα εξής:

Γ. Παπακωνσταντίνου: Από υπουργός έγινε συγγραφέας... θα γράψει το "Τιτανικός ΙΙ"

Στη συγγραφή αποφάσισε να το «γυρίσει» ο πρώην υπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Ο κ. Παπακωνσταντίνου μπορεί να μην κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής στην περιφέρεια Αττικής –καίτοι προσωπική του επιλογή-, αλλά θα επιχειρήσει μέσω... βιβλιογραφίας να παρέμβει στην επικαιρότητα.

Ποια είναι η Νίκη Φούντα που «έφαγε» τον Χατζησωκράτη από τη Βουλή

Η μόλις 32 ετών Νίκη Φούντα, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΔΗΜΑΡ, αρχιτέκτονας, κάτοικος Εξαρχείων, προέρχεται από τον Συνασπισμό, ψήφιζε ως τώρα τον Αλέξη Τσίπρα, πίστευε σ' αυτόν, μετείχε στα διάφορα κομματικά του όργανα και ξαφνικά βρέθηκε βουλευτής στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη. Η εκλογή της αμφισβητήθηκε, έγινε επανακαταμέτρηση και τελικά εξελέγη με 30 σταυρούς περισσότερους.

Θα αργήσει η εξόφληση των χρεών προς ιδιώτες

Ενα κρίσιμο θέμα, το οποίο σχετίζεται με την πρόοδο της δανειακής σύμβασης, είναι η εξόφληση των 6,3 δισ. ευρώ που οφείλουν υπουργεία, νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία, Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) προς τους ιδιώτες, η οποία εκκρεμεί εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Τα χρήματα αυτά υποτίθεται ότι θα πρέπει να έρθουν με...

Εξιτήριο παίρνει ο Σαμαράς

Σήμερα στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πάρει εξιτήριο, από το νοσοκομείο "Αττικόν", ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά την επέμβαση για την αποκατάσταση της αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς στο δεξί μάτι, στην οποία υπεβλήθη χθες το πρωί.

Βίντεο: Δείτε πως ο Ομπάμα πλήρωσε την υπερβολική μαγκειά και ανετίλα που επιβάλλεται να δείχνει στα ΜΜΕ ο Πρόεδρος των ΗΠΑ

Χαρούμενος, αφού βλέπει και τα ποσοστά της δημοτικότητας του να ανεβαίνουν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσπάθησε να ανέβει με γρήγορα βήματα λίγα σκαλάκια προκειμένου να βρεθεί σε πόντιουμ για να εκφωνήσει ομιλία στην Τάμπα της Φλόριντα, παραπάτησε όμως και παραλίγο να πέσει.

Τελικά σηκώθηκε και χωρίς να νιώσει αμήχανα, αντιμετώπισε με χιούμορ το περιστατικό λέγοντας πως δεν έβλεπε την ώρα να μιλήσει για αυτό και βιάστηκε με αποτέλεσμα να χάσει το βήμα του.

Άντε να δούμε τι θα γίνει... "Σε εκκρεμότητα επενδύσεις 20 δισ.!"

Επενδύσεις συνολικού ύψους 20 δισ. ευρώ παραμένουν ακόμη σε εκκρεμότητα, γεγονός το οποίο οφείλεται, μεταξύ των άλλων, στην έλλειψη ρευστότητας της αγοράς, αλλά και της καθυστέρησης προώθησης μιας σειράς αλλαγών και ρυθμίσεων, που καθυστέρησαν λόγω των διαδοχικών εκλογικών αναμετρήσεων.

Κεδίκογλου για τον πιο επιτυχημένο ΥΠΟΙΚ της μεταπολίτευσης

Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του Ράπανου από το Υπ. Οικονομικών. Κρίμα γιατί θα μπορούσε να καταγραφεί ως ο πλέον επιτυχημένος υπ. οικονομικών των τελευταίων 40 χρόνων καθώς...

Κολοράντο: Εκκενώθηκαν σπίτια λόγω των πυρκαγιών


Πυρκαγιές στο Κολοράντο που προκλήθηκαν από τον καύσωνα και την ξηρασία, ανάγκασαν τις αρχές να εκκενώσουν περίπου 1.000 σπίτια και να απομακρύνουν 11.000 κατοίκους, ανακοίνωσαν αμερικανοί αξιωματούχοι, οι οποίοι κήρυξαν την περιοχή σε "κατάσταση καταστροφής", σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Βενιζέλος-Κουβέλης προβληματίζονται για την «επάρκεια» Αβραμόπουλου

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης σχεδίαζαν να συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαράτην Πέμπτη στην Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες προκειμένου να στείλουν μήνυμα υπευθυνότητας στους εταίρους για τις προθέσεις της ελληνικής τρικομματικής κυβέρνησης. Ωστόσο, τα σχέδια χάλασαν μετά την ασθένεια του Αντώνη Σαμαρά και οι δυο αρχηγοί προβληματίζονται για τη συνέχεια.

Πόσο μα@@κες είναι; Διαμαρτυρήθηκε δικαίως για τις ακαθαρσίες του σκύλου τους και εκείνοι των σκότωσαν

Στα ίχνη των δραστών της δολοφονίας του 37χρονου υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας στου Ρέντη έφτασαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν δύο άντρες, 30 και 37 ετών. Οι δύο άντρες μάλιστα ομολόγησαν την πράξη τους.

Αυστριακή υποστήριξη στον ελληνικό τουρισμό

Στην εκτίμηση πως ερχόμενος κάποιος για διακοπές στην Ελλάδα διακινδυνεύει από ελάχιστα μέχρι απολύτως τίποτε, ενώ συγχρόνως βοηθά εκείνους που δεν φέρουν καμία ευθύνη για την κρίση, «τους ανθρώπους στα νησιά, για παράδειγμα στις Κυκλάδες και την Κρήτη», προβαίνει η έγκυρη αυστριακή εφημερίδα «Ντι Πρέσε», στο πλαίσιο τρισέλιδου (σελίδα μεγάλου σχήματος) αφιερώματός της στα ελληνικά νησιά Σίφνος, Κρήτη, Σαντορίνη και Μύκονο, στο φύλλο της του Σαββατοκύριακου.

Βρούτσης, Υπ. Εργασίας: Όχι άλλες μειώσεις μισθών, στόχος η επαναφορά τους

Τους πρώτους στόχους του στη διαπραγμάτευση με την Τρόικα ως υπουργός Εργασίας έθεσε ο Γιάννης Βρούτσης τονίζοντας πως η επαναφορά της μετενέργειας, αλλά και η επαναφορά των μισθών στα προηγούμενα επίπεδα είναι τα κορυφαία θέματα στην ατζέντα του υπουργείου.

Σύσκεψη χωρίς Σαμαρά – Ράπανο για την προετοιμασία της Ελλάδος στη Σύνοδο Κορυφής

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται η ελληνική αντιπροσωπία και ιδιαίτερα ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ την Πέμπτη και την Παρασκευή, αφού ξεκαθαρίστηκε ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν πρέπει να ταξιδέψει. Παράλληλα, το ενδεχόμενο να συνοδεύσουν τον κ. Αβραμόπουλο στις Βρυξέλλες εξετάζουν...

«Φιλήστε τον γ@μ&μ*νο κ@λο μου», τουιτάρει μεθυσμένη Ελληνίδα σταρ

Η Τουλίσα Κοντοστάυλος, που είδε τους followers της στο twitter να φτάνουν τα 2.000.000 μετά από όλη την δημοσιότητα που έλαβε λόγω του sex tape της, απογοήτευσε σε μια βραδιά δεκάδες χιλιάδες από αυτούς.

«Όσον αφορά όσους εκεί έξω το μόνο που κάνετε είναι να μισείτε, μπορείτε...

Σκληροί όροι από Ελβετικά νοσοκομεία για τη νοσηλεία Ελλήνων

Οι Έλληνες που μεταβαίνουν στην Ελβετία προκειμένου να νοσηλευτούν ή να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση θα πρέπει στο εξής να προκαταβάλουν τα νοσήλια επειδή τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία καθυστερούν υπερβολικά να πληρώσουν τα ελβετικά νοσοκομεία, γράφει σήμερα η εφημερίδα SonntagsBlick επικαλούμενη μια απόφαση της OFAS, της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ραγδαία εξάπλωση ατομικών και επιχειρησιακών συμβάσεων με μειώσεις μισθών έως 40%

Με ταχείς ρυθμούς εξαπλώνονται οι ατομικές και επιχειρησιακές συμβάσεις στην αγορά εργασίας, με τις μειώσεις των μισθών να ξεκινούν από το 17% και να φθάνουν ακόμα και το 40%.

Σύμφωνα με την Ημερησία, την κρισιμότητας της κατάστασης δείχνει και το γεγονός ότι το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Μαΐου υπεγράφησαν...

e-Επιλογές της 24/06/2012

Έρχεται ο «Επίτροπος» για την Ελλάδα

Ενοποίηση και καπέλωμα της κλασικής τρόικας και της ομάδας δράσης για την Ελλάδα, προωθούν το Συμβούλιο των κρατών μελών και τα ανώτατα κλιμάκια της Κομισιόν, στο πλαίσιο της αναθεώρησης του μνημονίου.