27 Ιουνίου 2012

Απηύδησε από την πολιτική και σκέφτεται να το ρίξει στο πορνό...

Αισθάνεται απηυδισμένη από τη μέχρι τώρα πολιτική της καριέρα, όπως δήλωσε πρόσφατα η Νικόλ Μινέτι, και σκέφτεται να εγκαταλείψει το ιταλικό Κοινοβούλιο.

Πάγκαλος: Γιατί είναι καταδικαστέα η βία της Χρυσής Αυγής και όχι του ΣΥΡΙΖΑ;

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίον παρομοίασε με την Χρυσή Αυγή, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε και τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ.

Επαφές Σαμαρά με Ευρωπαίους και επιστολή-Τι ζητάει;

Ο κ. Σαμαράς συνομίλησε το πρωί με τον Ιταλό πρωθυπουργός Μάριο Μόντι και τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο και το απόγευμα με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

Από χθες, ο κ. Σαμαράς έχει επικοινωνήσει επίσης με τη Γερμανίδα καγκαλέριο Άγκελα Μέρκελ, τον...

Δημιουργήθηκε κύκλος ευρωβουλευτών με το όνομα «Φίλοι της Ελλαδας»

Την ιδρυτική διακήρυξη του κύκλου ευρωβουλευτών «Φίλοι της Ελλάδας», υπέγραψαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, δέκα ευρωβουλευτές.

Η δημιουργία του Κύκλου είναι πρωτοβουλία του ελληνικής καταγωγής, Γερμανού ευρωβουλευτή...

Σόιμπλε: Δεν θα λύσετε ποτέ τα προβλήματά σας εάν ρίχνετε την ευθύνη στους άλλους

Ο Β. Σόιμπλε στο MEGA Σκληρό και σαφές μήνυμα προς την Ελλάδα αναφορικά και με το θέμα της επιμήκυνσης του ελληνικού προγράμματος έστειλε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βολφγκανγκ Σόιμπλε, απαντώντας σε ερώτηση του ανταποκριτή του MEGA στο Βερολίνο, Παντελή Βαλασόπουλου.


Γ. Βρούτσης: Σήμερα εξοικονόμησε ακόμα 401.000 ευρώ ετησίως από μετεγκατάσταση υπηρεσιών!!! Οι άλλοι υπουργοί τι κάνουν;;;

[Με το καλημέρα μας γλίτωσε από σχεδόν 1 εκατομμύριο!!!! Μπράβο στον Γ. Βρούτση και δεν του "φαίνονταν"... δεν του "φαίνονταν" από την άποψη ότι δεν είχε καμία προβολή από τα καθεστωτικά μέσα προεκλογικά και μετεκλογικά αποδεικνύεται λαυράκι για τον Σαμαρά... αν κατορθώσει δε να συμμαζέψει την εισφοροδιαφυγή ώστε να αποφύγουμε άλλα δυσάρεστα και πείσει την τρόικα για το μάταιο των περαιταίρω μειώσεων μισθών στον ιδιωτικό τομέα, τον βλέπουμε και υπ. οικονομικών σε ανασχηματισμό]

Επιτροπή Μετεγκατάστασης των Υπηρεσιών του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) συγκροτεί ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης.


Οικονομικά και ταπεινά στις Βρυξέλλες

Χωρίς επισημότητες, στην οικονομική θέση και με την τακτική πτήση ταξιδεύει προς Βρυξέλλες αυτή την ώρα η ελληνική αποστολή της οποίας ηγείται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Στο ίδιο αεροσκάφος ταξιδεύουν κυβερνητικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι, αλλά και ο...

Θεσσαλονίκη: «Θερμή» υποδοχή στον ηγέτη των Γκρίζων Λύκων ετοιμάζουν οι Κύπριοι... αλλιώς οι Έλληνες στην κοσμάρα τους και την τσέπη τους

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Τουρκικό προξενείο θα πραγματοποιήσουν αύριο Πέμπτη, στις 10 το πρωί, Κύπριοι φοιτητές, λόγω της επίσκεψης του ηγέτη των γκρίζων λύκων στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μπαχτσελί θα συνεχίσει την περιοδεία που ξεκίνησε σήμερα από την Ξάνθη στην Καβάλα και τη Θεσσαλονίκη.

OOΣΑ: 15.000 Έλληνες μετανάστες αναζήτησαν εργασία στη Γερμανία

Ιδιαίτερη αύξηση παρουσιάζει κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2012 η μετανάστευση Ελλήνων και Ισπανών προς τη Γερμανία, σύμφωνα με σχετική έκθεση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), η οποία δημοσιεύεται σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Η Τουρκία παρουσίασε το πρώτο αμιγώς εγχώριο αεροσκάφος της

Το πρώτο αμιγώς τουρκικό αεροσκάφος, ένα εκπαιδευτικό για τη πολεμική αεροπορία, παρουσιάστηκε την Τετάρτη παρουσία του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν.

Το Hürkuş προορίζεται για την βασική εκπαίδευση των πιλότων, την ενόργανη πτήση, την πλοήγηση και την εκπαίδευση σε σχηματισμούς πτήσης .


Για να δείτε πόσο μαλάκ@@ είναι ο κόσμος, διαβάστε τι του γράφουν στο facebook του Γιώργου Βερνίκου για την παραίτησή του

[Τα σχόλια είναι σχεδόν όλα εγκωμιαστικά τη στιγμή που ο άνθρωπος είχε, έχει και θα συνεχίσει να έχει τα πλοία του σε offshore!!! Προσέξτε! Δεν μιλάμε για μια κατάσταση μερικών μηνών, όπως είχε βάλει για ένα εξάμηνο ο Βουλγαράκης ΕΝΑ ακίνητο που είχε πάρει με δάνειο, όταν ήταν βουλευτής αντιπολίτευσης...

Εξαφανίστηκαν 400.000 θέσεις εργασίας μέσα σ' ένα τρίμηνο

Αύξηση της τάξεως του 8,7% καταγράφηκε στα ποσοστά της ανεργίας (400.000 θέσεις εργασίας) στην Ελλάδα κατά το πρώτο τρίμηνο του 2012, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011.

Τα στοιχεία προκύπτουν από την τριμηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κοινωνική κατάσταση στη ΕΕ. Την ίδια περίοδο, στην Ισπανία χάθηκαν 660.000 θέσεις εργασίας, στην Πορτογαλία 210.000 και στην Ιταλία 180.000.

Προς κυβέρνηση: “η δόξα είναι εφήμερη”

Δεν σχολιάσαμε το γεγονός ότι δεν ήξεραν – πρώτα απ΄όλα στο υπουργείο Εξωτερικών – ποιος εκπροσωπεί τη χώρα σε Συνόδους Κορυφής.

Προτάξαμε την (όποια) εθνική ενότητα και θεωρήσαμε σωστή την “υπέρβαση” στο πρόσωπο του κ. Στουρνάρα, παρά το πράσινο παρελθόν του και το αυταπόδεικτο γεγονός ότι η ΝΔ δεν είχε να προτείνει έναν άνθρωπο κοινής αποδοχής για υπουργό Οικονομικών.

Εκδόθηκε το ένταλμα για την πληρωμή των φαρμακοποιών

Εγκρίθηκε από τον ΕΟΠΥΥ η καταβολή προς τους φαρμακοποιούς του ποσού των 127 εκατ. ευρώ για τις οφειλές του Απριλίου. Η απόφαση, που αναρτήθηκε ήδη στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, έρχεται μια μέρα μετά τις δηλώσεις του νέου υπουργού υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης Ανδρέα Λυκουρέντζου περί άμεσης εξόφλησης των φαρμακοποιών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να απελεί για την ΜΚΟ του Στουρνάρα... με το δίκιο τους

Καταπέλτης για τον νέο υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αυγή που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, με τίτλο: «Υπουργός υφέσεως και εκποιήσεως». Μέσω της εφημερίδας η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στέλνει το πρώτο μήνυμα στο νέο «τσάρο» τον οποίο αποκαλεί εκπρόσωπο της Τρόικα και των βιομηχάνων και υπέρμαχο του Μνημονίου και των ιδιωτικοποιήσεων.

Έπαθλο 1.250 ευρώ σε όποιον βρει γιατί το ζεστό νερό παγώνει ταχύτερα από το κρύο

Η Βασιλική Εταιρεία Χημείας της Βρετανίας αποφάσισε να προσφέρει χρηματικό έπαθλο σε όποιον καταφέρει να δώσει απάντηση σε μια από τις παλαιότερες «σπαζοκεφαλιές»: γιατί το ζεστό νερό παγώνει ταχύτερα από το κρύο; Το φαινόμενο απασχολεί εδώ και αιώνες επιστήμονες ακόμη και φιλοσόφους χωρίς μέχρι σήμερα να έχει βρεθεί η απάντηση.

Δρόμοι του ΚΩΛΟΥ παντού... στην κυριολεξία του ΚΩΛΟΥ

Σε πλήρη εγκατάλειψη η χώρα!!! Δείτε ας πούμε ένα χάλι:

Süddeutsche Zeitung: Πόσα θα πληρώσει ακόμα η Γερμανία για να σώσει το ευρώ;

Οποιος θέλει να κατανοήσει πώς σκέπτονται οι Γερμανοί μπροστά στην ευρωπαική κρίση, τι πιστεύουν για τα χρήματα που δίνουν στον προβληματικό Νότο και ποια διλήμματα πρέπει να ξεπεράσει η καγκελάριος Μέρκελ ενόψει της Συνόδου Κορυφής, πρέπει να διαβάσει αυτό το άρθρο της Süddeutsche Zeitung.

Σαράντα ημέρες εκτός Ευρώπης ο Αντώνης Σαμαράς


Ανατροπή και εμπλοκή στα όποια κυβερνητικά σχέδια φέρνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η αυστηρή εντολή των θεραποντων ιατρών του κ. Αντ. Σαμαρά να αποφύγει να ταξιδέψει τουλάχιστον για τις προσεχείς 40 ημέρες.

ΥΠΕΞ: Προσβλητικές εξαλλοσύνες των Σκοπίων τα περί γενοκτονίας

Για «προσβλητικές εξαλλοσύνες αξιωματούχων των Σκοπίων» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Νίκολα Γκρούεφσκι περί «πολιτικής γενοκτονίας» κατά της ΠΓΔΜ από την πλευρά της Ελλάδας.

Μειώνει στα 18,8 δισ. ευρώ τις ανάγκες δανεισμού της για το 2013, η Γερμανία

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε σήμερα ότι η χώρα σχεδιάζει να μειώσει το επίπεδο δανεισμού της την επόμενη χρονιά, ενώ παράλληλα στοχεύει να ισοσκελίσει τον κρατικό προϋπολογισμό έως το 2016.

Τηλεφωνική συνομιλία Σαμαρά-Μπαρόζο. Το βράδυ θα μιλήσει με Ολάντ

Τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ-Μανουέλ Μπαρόζο είχε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Την παραίτηση Ράπανου-Ταμβακάκη και των μελών του ΔΣ της Εθνικής ζήτησε η κυβέρνηση Τράπεζας ζήτησε η κυβέρνηση

[Πριν δυο μέρες θέλαν να τον κάνουν υπουργό και τώρα του λένε να παραιτηθεί... καλά κάνουν και τους τελειώνουν αλλά θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει τα πήγαινε-έλα...]
 
Τις παραιτήσεις των μελών της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας ζήτησε το Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει της γενικής συνέλευσης των μετόχων της τράπεζας την Πέμπτη.

Θετικό το ότι ο Σαμαράς αντέδρασε άμεσα και ζήτησε την παραίτηση του ΠΑΣΟΚου Βερνίκου.. και όλα τα άλλα για Μπένι ή ευθυξίες είναι τρίχες κατσαρές

Εγώ το έγραψα χθες από την πρώτη στιγμή: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΕΡΝΙΚΟΥ μόλις πληροφορήθηκε τα "νέα"... η διαπλοκή επέμενε ότι τάχα μου ο Βερνίκος μίλησε με τον Μπένι και ο Μπένι του είπε παραιτήσου και τρίχες κατσαρές. Δείτε πως τους ξέφυγε σήμερα και λένε την αλήθεια:

"Δωράκι" στον Τσίπρα το μονόκλινο των 4.600 ευρώ στο ιδιωτικό ΙΑΣΩ όπου γέννησε η γυναίκα του

[Αυτή είναι η διαφορά: Ο Σαμαράς έκανε μια λεπτή επέμβαση στο μάτι σε κρατικό νοσοκομείο και ο Τσίπρας γέννησε σε ιδιωτικό νοσοκομείο.... Και βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει ότι το δωμάτιο ήταν τζαμπέ, αλλά δεν μας λέει κιόλας γιατί το παιδί του λαού πήγε να γεννήσει στο ΙΑΣΩ που είναι ιδιωτικό... και μην πούνε καμιά παπαριά του στυλ "ο γιατρός που την παρακολουθούσε ξεγεννάει στο ΙΑΣΩ" γιατί θα μπορούσε να είχε πάει από την πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης σε κρατικό...]

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, το ιδιωτικό μαιευτήριο όπου η σύντροφος του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο του ζευγαριού, έκανε δώρο...

Ο τελευταίος των Μοϊκανών στην παρθενική του εμφάνιση

Έξω από τα "νερά" του

Την "παρθενική" του εμφάνιση έκανε πριν λίγη ώρα στα έδρανα αίθουσας του Κοινοβουλίου ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Πύρρος Δήμας.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης προσπαθούσε να εξοικιωθεί με το χώρο, ενώ...

Ο Σαμαράς ετοιμάζει τις προγραμματικές δηλώσεις

Aπό την οικία του στην Κηφισιά λόγω της εγχείρησης στο δεξί του μάτι συντονίζει την κυβερνητική δραστηριότητα ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός ήδη ασχολείται με τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Υπολογίζεται ότι η συζήτηση στην Βουλή θα αρχίσει την επόμενη Πέμπτη έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το βράδυ του Σαββάτου. Θα έχουν περάσει δεκαπέντε μέρες από την εγχείρηση του πρωθυπουργού και εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να κάνει πολιτική ομιλία πριν από την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ή είμαστε κομμουνιστές ή δεν είμαστε!!! Ο Κουβέλης επιτρέπει στο ΚΚΕ να διατηρήσει το μπροστινό αριστερό άκρο της Βουλής

Όλα δείχνουν ότι αποτρέπεται η «ενδο-αριστερή» ... χωροταξική μάχη στη Βουλή. Η ΔΗΜΑΡ υποχωρεί και έτσι το ΚΚΕ θα συνεχίσει να καταλαμβάνει τα έδρανα του μπροστινού αριστερού άκρου της αίθουσας, μολονότι η κατάταξη που προκύπτει από τις τελευταίες εκλογές άλλα υπαγόρευε...

Αντιδήμαρχος είχε στην... άκρη τρία εκ. ευρώ «μαύρα»

[Αλήθεια ρε ηλίθιοι τι έγινε με εκείνον τον "υπουργό της ΝΔ που είχε 50-100-200 εκ ευρώ" όπως είχε αποκαλύψει ο χοιροβοσκός Καρχιμάκης;; Εσύ ρε ρεμάλι άρχισες να ΄πηγαίνεις στη δουλειά σου ή ακόμα κάθεσαι;;]

Καταθέσεις ύψους τριών εκ. ευρώ είχε στην τράπεζα αντιδήμαρχος δήμου της Στερεάς Ελλάδας, ποσό που δεν δικαιολογείται με βάση τα εισοδήματά του.

Νικολόπουλος: Θα αποτρέψουμε νέες μειώσεις μισθών, αν και είναι δύσκολο

Σταδιακή αποκατάσταση μισθών και συντάξεων, όταν ολοκληρωθεί το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, υπόσχεται ο υφυπουργός Εργασίας, Νίκος Νικολόπουλος.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ», ο κ. Νικολόπουλος υπογράμμισε ότι ισχύει η δέσμευση περί αποτροπής νέων μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις. Προειδοποίησε όμως:

Εισόδημα 240.000 ευρώ ο Λουράντος και κάθε φορά που τον βλέπω στην ΤιΒι μου έρχεται να τον ελεήσω...

Καλά το εισόδημά του και βέβαια δεν είναι 1,5 εκ ευρώ όπως λένε οι λαϊκιστές του sarotiko, εξάλλου φαίνεται και από τη δήλωσή του ότι έβγαλε αυτός 90.000 και η σύζυγος άλλα 150.000 (να υποθέσω ότι και αυτή έχει φαρμακείο;) αλλά και τα 240.000 δεν είναι λίγα για να βγαίνει στην ΤιΒι και να λέει ότι πεινάνε! Μην τρελαθούμε! Να βγει να πει ότι δεν έχω βενζίνη και λάδια για το φουσκωτό ή νερό να γεμίσω την πισίνα να το καταλάβουμε :), αλλά όχι και "πεινάμε".

Ταξίδια σε πέντε χώρες θα κάνουν τον Ιούλιο Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης

Μέσα στον Ιούλιο, πιθανότητα μετά την έκθεση της τρόικας, θα ξεκινήσουν τον γύρο επαφών στις ξένες πρωτεύουσες οι τρεις αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση. Πρώτος σταθμός αναμένεται να είναι οι Βρυξέλλες και θα ακολουθήσουν Παρίσι, Βερολίνο, Ρώμη (πιθανόν) και Ουάσινγκτον.

Κώστας Ζουράρις: "Δεν παρακολουθώ τον Σταύρο Θεοδωράκη γιατί πουλάει μούρη" (βίντεο)


Αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα ο Κώστας Ζουράρις δήλωσε πως: "η Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να πιάσει πάτο γιατί πολύ απλά υπάρχει και ο απόπατος".

Όσο για τη Χρυσή Αυγή δήλωσε πως πρέπει...

Χέσ@ μας ρε φίλε: Το πρόβλημα της χώρας ρε Πολύδωρα είναι αν θα κάτσεις στην καρέκλα του Προέδρου της Βουλής;

Έντονη ανησυχία έχει καταλάβει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας καθώς οι πληροφορίες που φτάνουν στον Αντώνη Σαμαρά και το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν ότι ο Βύρων Πολύδωρας όχι μόνον είναι εκτός ελέγχου αλλά και έχει πεισμώσει επιθυμώντας να εκλεγεί, αν είναι δυνατόν, πρόεδρος της Βουλής απέναντι στο ίδιο του το κόμμα.

300.000 ευρώ αποζημίωση σε “κηπουρό” του ΓΑΠ;

Μείζον θέμα δημιουργείται σε περίπτωση που ισχύει η πληροφορία για το συμβόλαιο που έχει ένας από τους «κηπουρούς» του Γ. Παπανδρέου με εταιρεία του δημοσίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην σύμβουλος στο Μαξίμου επί πρωθυπουργίας ΓΑΠ, ο γνωστός Κώστας Θέος, μετά την αποχώρησή του από την ομάδα Παπανδρέου βολεύτηκε στη ΔΕΗ καθώς ανέλαβε τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου.

Διαμαρτυρία Σκοπίων για τα αυτοκόλλητα "Αναγνωρίζεται από την Ελλάδα ως ΠΓΔΜ"

Διαμαρτυρίας επέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών των Σκοπίων προς το Γραφείο Συνδέσμου της Ελλάδας στη χώρα, για τα αυτοκόλλητα" που επικολλούν στα σύνορα οι αρχές, στις πινακίδες αυτοκινήτων που φέρουν προκλητικά το πρόθεμα "ΜΚ", δηλαδή "Μακεδονία".

ΝΔ 15,4 - ΣΥΡΙΖΑ 14,1 - ΠΑΣΟΚ 7,5 - Ανεξ. Ελλ. 4 - Χρ.Αυγή 3,75 - ΔΗΜΑΡ 3,4

[Αλήθεια οι ΑΕροψεκασμένοι τι θα τα κάνουν τα 4 εκ... γιατί η ΝΔ τα 15 θα τα δώσει εμένα]

Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν επέφεραν αλλαγές μόνο στον κοινοβουλευτικό χάρτη της χώρας αλλά και στα ταμεία των ίδιων των κομμάτων αφού κερδισμένοι και χαμένοι θα ανταμειφθούν ανάλογα πλέον από την κρατική επιχορήγηση.

Μπένι σε λαοθάλασσα 33 ανθρώπων: "Το ΠΑΣΟΚ πέθανε. Ζήτω το νέο κόμμα"... και κλάμα οι απο κάτω

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος είπε πως έφτασε η ώρα της ανασύστασης της παράταξης. Μιλώντας στους 33 βουλευτές του κόμματός του ο κ.Βενιζέλος είπε «το ΠΑΣΟΚ πέθανε, ζήτω το νέο κόμμα», χωρίς όμως να διευκρινίσει αν θα αλλάξει όνομα. Απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε ΔΗΜΑΡ, Οικολόγους και ενεργά πολιτικά πρόσωπα να ενωθούν με το ΠΑΣΟΚ.

Έχει και τα καλά του το ισλάμ: Αποκεφάλισαν παιδεραστή στη Σ. Αραβία!

Eνας Σαουδάραβας που είχε καταδικαστεί σε θάνατο για την απαγωγή και το βιασμό ενός αγοριού, αποκεφαλίστηκε με σπαθί σήμερα στη Μέκκα της δυτικής Σαουδικής Αραβίας, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά- Μόντι

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιταλό ομόλογό του Μάριο Μόντι, είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενόψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, την Πέμπτη και την Παρασκευή, στις Βρυξέλλες.

ΕΚΤΑΚΤΟ- ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ANONYMOUS

Τα έγγραφα είναι μάλλον από τη δικογραφία εναντίον της Ferrostaal στη Γερμανία και αναφέρονται σε εμβάσματα πολλών εκατομμυρίων που έγιναν μεταξύ 2000 και 2002.

Πόσα θέλει η ΑΕΚ για τον Κλωναρίδη;

Εδώ και καιρό η ΑΕΚ βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και όλοι οι παίκτες έχουν βγει στο σφυρί... Έλα όμως που δε γίνεται να παίρνουμε πάντα όσα ζητάμε και αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Κλωναρίδη...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Εκτεταμένες "ανακατατάξεις" σε ΔΕΚΟ, Οργανισμούς και τράπεζες

Του Γιάννη Αγγέλη

Μέσα στον Ιούλιο θα αρχίσουν να «τρέχουν» οι πρώτες αλλαγές σε διοικήσεις Οργανισμών, ΔΕΚΟ και τραπεζών, οι οποίες μέχρι τον Σεπτέμβριο θα επεκταθούν σε μεγάλη κλίμακα.

Φραγκούλης:«Δεν αισθάνομαι τόσο περήφανος για την Ελλάδα»

O παγκοσμίου φήμης Έλληνας τενόρος μίλησε στην Κυπριακή εφημερίδα Ο Φιλελεύθερος για όλα όσα τον προβληματίζουν σε σχέση με την Ελλάδα, το πόσο μόνος αισθάνεται και αν σκοπεύει να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη».

Ελλάδα: Εκτη σε έσοδα από κρουαζιέρες, αλλά...

Τις διαρθρωτικές αδυναμίες της κρουαζιέρας στην Ελλάδα αναδεικνύουν τα στοιχεία για πορεία της βιομηχανίας στην Ευρώπη κατά το 2011 που έδωσε στη δημοσιότητα το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Κρουαζιέρας (European Cruise Council).

Ο Στέφανος Μάνος, ο «προδότης» Τζήμερος και τα 750.000 ευρώ...

Λένε ότι «όποιος κερδίζει στα χαρτιά χάνει στην αγάπη» – και τούμπαλιν... Παρηγοριές όμως υπάρχουν και στην πολιτική: Μπορεί να καταβαραθρώνεσαι στις εκλογές, αλλά να εισπράττεις το ποσό των 750.000 ευρώ. Αυτό ακριβώς το ευχάριστο συμβαίνει στο συνασπισμό των σχημάτων «Δημιουργία Ξανά» και «Δράση».

Το στοίχημα του κ. Στουρνάρα

Δυσοίωνα είναι τα μηνύματα από το εξωτερικό και κυρίως από τη Γερμανία, για την αποδοχή του κειμένου της τρικομματικής προγραμματικής συμφωνίας και κυρίως για τα μέτρα ανακούφισης που περιέχει, για μια οικονομία που βουλιάζει στην ύφεση.

Υπηρεσιακός Υπουργός πρόλαβε και διόρισε 14 συμβούλους!!!

14 ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ κ. ΤΣΑΛΤΑΣ (ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ) ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ! ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ; ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Ι. Κουκιάδης

Την παραίτησή του - για προσωπικούς λόγους - υπέβαλε την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), καθηγητής Εργατικού Δικαίου, Ιωάννης Κουκιάδης.

Επετεύχθη ο στόχος των ΑΕροψεκασμένων: Μέχρι και 50% πτώση του τουρισμού

[Οι υστερίες "ποιος είναι ο κ. ΦούχτεΡ" και γελοιότητες του τύπου "θέλω την πατρίδα μου πίσω", σε συνδυασμό με τα καψίματα σημαιών και τις παπαριές του δανειστή του Αντρέα, είχαν σαν αποτέλεσμα το να πούνε οι άλλοι: "άντε και γαμηθείτε, υπάρχει κι αλλού ήλιος και θάλασσα"... φυσικά ο μαλάκ@@ που λέει "και μένα τι με νοιάζει, δεν έχω ξενοδοχείο" θα την ακούσει μόλις του πούνε το φθινόπωρο πάρε ένα χαράτσι ακόμα γιατί χάσαμε φόρους 1-2 δις λόγω μειωμένου τουρισμού... τότε βέβαια θα του φταίει ο "κομανέτσι" και όχι η μαλακ@@ του που γάμη@@ ότι είχε μείνει όρθιο στη λογική του ΚΚΕ που θέλει την εξαθλίωση του λαού για να προχωρήσει στον τρίτο γύρο...]

Πτωτική πορεία ακολούθησαν τα βασικά μεγέθη του ελληνικού τουρισμού, κατά το πρώτο πεντάμηνο του 2012, με τον Απρίλιο και τον Μάιο να είναι πιο απογοητευτικοί σε σχέση με το σύνολο του πρώτου τριμήνου, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε για λογαριασμό του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας το Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ).

Οι μεγαλύτερες μειώσεις καταγράφονται στα...

Κλασσική παναθηναϊκή προπαγάνδα...

Όταν ο Κόκκαλης έφερνε στην Ελλάδα τον Ριβάλντο, ο ΠΑΟ έπαιρνε τον Μπικόφσκι από τον ΟΦΗ... Όταν ο Ολυμπιακός έπαιρνε τον Καρεμπέ, ο Παναθηναϊκός έπαιρνε τον Σαπάνη... Και αν συνεχίσω να γράφω, δεν θα έχω τελειωμό... Αυτή είναι η πικρή αλήθεια για τον κ. Αλαφούζο...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Γκλέτσος: Δεν υπάρχει αστυνομία - Ή Πολιτοφυλακή ή να βγει ο στρατός να μας φυλάει [βίντεο]

Με την εγκληματικότητα να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, τις διαρρήξεις σε σπίτια, αλλά και τις λεηλασίες σε μετασχηματιστές, γεωτρήσεις και καλώδια ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος ξέσπασε και ζήτησε ακόμα και τη βοήθεια του στρατού. Μιλώντας στο lamiareport.gr ο Απόστολος Γκλέτσος είπε χαρακτηριστικά:

Σωκράτης Κόκκαλης κατά Αλαφούζου

Μετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν σειρά του Σωκράτη Κόκκαλη να εκφράσει την δυσαρέσκειά του προς τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στα όσα είπε ο κύριος Αλαφούζος για τα μέλη του Πειραϊκού συλλόγου, ενώ εξήγησε γιατί οι "ερυθρόλευκοι" έπαιρναν τόσα χρόνια πρωταθλήματα. Άμεση ήταν η απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωκράτη Κόκκαλη

Ευριδίκη: "Κάποιος να τη μαζέψει" Άτζελα: "Οι Κτπραίοι να κρατάνε το στόμα τους κλειστό"

Μπορεί η Άντζελα Δημητρίου τελικά να αρνήθηκε την πρόσκληση του Ελληνολιβανέζου εφοπλιστή να τραγουδήσει στα κατεχόμενα -παρότι στην αρχή έλεγε πως η «η μουσική δεν έχει σύνορα»- αλλά χρειάστηκε να προηγηθεί η έντονη αντίδραση Κύπριων καλλιτεχνών.

Οίκος αξιολόγησης υποβάθμισε τη Γερμανία


Στην υποβάθμιση της Γερμανίας από το "AA-" στο "A+", με αρνητικές προοπτικές προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Egan-Jones.

Δ.Χριστόφιας: Μπορεί και ν’ αποσύρω την αίτηση στον Μηχανισμό

Σκηνικό διπλής «πόρτας» που έχει αφήσει πολλά ερωτηματικά σε Ευρώπη και Κύπρο, φαίνεται ότι υπάρχει γύρω από τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Εικοσιτέσσερις ώρες μετά την αίτηση της Κύπρου στο Μηχανισμό και 24 πριν από την τηλεδιάσκεψη του Eurogroup, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άφησε την Τρίτη ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και να αποσυρθεί το κυπριακό αίτημα για τον Μηχανισμό.

Επιστολή Σαμαρά προς ηγέτες Ε.Ε.

Τη δέσμευση της Ελλάδας στους στόχους και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει θα διαμηνύει προς τους Ευρωπαίους εταίρους του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην επιστολή του, η οποία αναμένεται να διαβιβασθεί πριν από την αυριανή έναρξη της συνόδου κορυφής. Στο ίδιο κείμενο, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», δεν θα γίνεται λόγος για παράταση του χρόνου προσαρμογής ή αναφορά σε άλλα συγκεκριμένα μέτρα πολιτικής, ωστόσο αναμένεται να υπογραμμίζεται η ανάγκη αναπροσαρμογής του προγράμματος υπό το πρίσμα της βαθιάς ύφεσης και της ιδιαίτερα υψηλής ανεργίας που μαστίζουν την ελληνική οικονομία.

e-Επιλογές της 26/06/2012

Γελάει όλος ο πλανήτης: Χωρίς όπλα πήγε η φρουρά του Ολάντ στη Βραζιλία

Ρόμπα έγινε η φρουρά του Γάλλου προέδρου όταν την περασμένη εβδομάδα έφτασε στη Βραζιλία συνοδεύοντας τον Ολάντ και κατάλαβαν ότι είχαν ξεχάσει τα όπλα στη Γαλλία, όπως έγραψε η "Le Canard Enchainé". Η ειδική ομάδα, GSPR, που προστατεύει τον Γάλλο Πρόεδρο αποτελείτε από..

Με το ένα πόδι εκτός ΔΗΜΑΡ ο Δημήτρης Χατζησωκράτης

Την παραίτησή του από υπεύθυνος του τομέα Οικονομικών και Κοινωνικής Πολιτικής της Δημοκρατικής Αριστεράς υπέβαλε ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, εκφράζοντας κατά αυτόν τον τρόπο έμπρακτα τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο πρόεδρος του κόμματος, Φώτης Κουβέλης, τον άφησε ουσιαστικά, για δεύτερη φορά εκτός Βουλής.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ...!!! ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ "ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ" ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΘΡΑΚΗ...

Στα όρια του ηλιακού μας συστήματος το Voyager 1

Το αμερικανικό διαστημόπλοιο Voyager 1, που εκτοξεύθηκε το 1977, πρόκειται να εγκαταλείψει σύντομα τα όρια του ηλιακού μας συστήματος, ανακοίνωσε η ΝΑSA χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να δηλώσει σαφώς πότε το μικρό διαστημικό σκάφος θα διασχίσει την μεθόριο αυτή και θα γίνει το πρώτο αντικείμενο ανθρώπινης κατασκευής που θα ταξιδεύσει στο διαστρικό διάστημα.

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Same shit, different countries

Δείτε το:

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες είναι «δυναμίτες» στο σεξ;

Πολλές είναι οι φορές που στις αντροπαρέες, μόλις περνάει από μπροστά μία πολύ όμορφη γυναίκα, γίνεται συζήτηση για το πόσο καλή είναι στο σεξ...  Δεν είναι κρυφό, ή μάλλον είναι ένα γνωστό μυστικό. Ωστόσο το μυστικό κρύβεται στην ηλικία, καθώς η γυναίκα από τα...