28 Ιουνίου 2012

Παπούλιας στη Σύνοδο: Η Ελλάδα δέχεται αφόρητες πιέσεις

Η πολιτική ανάπτυξης με ιεράρχηση των δαπανών και η καταπολέμηση της ύφεσης αποτελούν τους βασικούς στόχους της Ελλάδας, ανέφερε ο Έλληνας Πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας στην παρέμβασή του στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες την Πέμπτη, ο οποίος είναι επικεφαλής της ελληνικής αποστολής στη Σύνοδο.

Καλό...

Λίγα τα έξυπνα μηνύματα στο twitter για τον αγώνα Ιταλία-Γερμανία (2-0 στο ημίχρονο) μιας και οι περισσότεροι, ειδικά κάτι δημοσιογράφοι του κώλου, βγάζουν κόμπλεξ. Δείτε λοιπόν ένα έξυπνο μηνυματάκι:

Βρείτε τις διαφορές

Σε τι διαφέρει η εικόνα αριστερά από την παρακάτω:



Η διαφορά τους είναι καμιά 130αριά άτομα... τον Οκτώβριο του 2009 στην πρώτη ΚΟ του ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές στην αίθουσα ήταν 160 βουλευτές... χθες ήταν 33 και χώραγαν σε μικρότερη αίθουσα... την επόμενη φορά θα χωράνε και σε γραφείο...






Euro 2012: Εννιά λόγοι (με μπικίνι) που υποστηρίζουμε τους Γερμανούς…

Σήμερα το βράδυ η εθνική Γερμανίας κοντράρεται με το αντιπροσωπευτικό «συγκρότημα» της Ιταλίας για τον δεύτερο ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το Celebuzz βρήκε τις διάσημες Γερμανίδες σε εμφανίσεις τους με μαγιό και το Newsbomb σας τις παρουσιάζει.

Γιάννα είχες πάρει και τον ΣΥΡΙΖΑίο του κώλου στο γάμο; (φώτο)

Στο γάμο του εφοπλιστή Λιβανού ήταν και η Γιάννα Αγγελοπούλου με το σινιέ ταγεράκι και τα διαμάντια στα σκουλαρίκια... τον ΣΥΡΙΖΑίο γιό της, που κάνει τον επαναστάτη του κώλου...

Είπαμε μαλάκ@@ ο Πάγκαλος αλλά λέει αλήθειες... Δείτε τι είπε για τη Δούρου και τον Κασιδιάρη

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ''ξαναχτύπησε'' στο Twitter σχολιάζοντας την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Ρένα Δούρου. Ο Πάγκαλος έγραψε ένα απόλυτα εύστοχο σχόλιο στο λογαριασμό του στο κοινωνικό δίκτυο για τo συμβάν, αλλά και την αντίδραση της Ρ. Δούρου σε παλαιότερη επίθεση που είχε δεχθεί ο ίδιος με γιαούρτια...

Δείτε τι έγραψε:

Απάλλαξαν τον Κάρατζιτς για μία από τις δύο κατηγορίες για γενοκτονία

Απάλλαξε τον Ράντοβαν Κάρατζιτς για μία από τις δύο κατηγορίες για γενοκτονία, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Η κατηγορία αυτή αφορούσε τη φερόμενη ανάμειξή του σε...

Χέστηκα αν ο Καμπουράκης γουστάρει παχουλές

Ένα κείμενο απάντηση στο άρθρο του Δημήτρη Καμπουράκη «Ωδή για τις παχουλές» αναρτήθηκε στο blog Attack Of The Quasars. Τα δύο κείμενα παρουσιάζουν από τη δική τους οπτική γωνία το αρρωστημένο πλαίσιο που έχει επιβληθεί στις γυναίκες από τη βιομηχανία της μόδας και τα σύγχρονα κοινωνικά πρότυπα.

Μερική δικαίωση Βοσκόπουλου από το ΣτΕ

Το Συμβούλιο της Επικρατείας εξέδωσε ακόμη μία απόφασή του που κατά το ένα σκέλος απέρριψε τα επιχειρήματα του γνωστού τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου για τα πρόστιμα που του είχαν επιβληθεί λόγω φορολογικών παραβάσεων και κατά το άλλο τον δικαίωσε.

Προκάλεσε στην Θράκη ο Τούρκος φασίστας και Γκρίζος Λύκος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί

Την περιοδεία του στην Θράκη ολοκληρώνει ο ηγέτης του εθνικιστικού τουρκικού κόμματος Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος κατά την παραμονή του στην Ελλάδα εκδήλωσε και την... ταυτότητά του με το έμβλημα των ακραίων Γκρίζων Λύκων.

Ρ.Πρόντι: Είμαστε όλοι Έλληνες

«Δεν πρέπει να επαναδιαπραγματευθεί μόνο η Ελλάδα, αλλά, όλοι μας και για την Ελλάδα.... Είμαστε όλοι Έλληνες» τονίζει ο Ρομάνο Πρόντι, πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Μικρή καλλιτεχνική παρέμβαση σε άγαλμα του Άρη, ξεσήκωσε το ΚΚΕ...

Την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσε η καταστροφή μνημείων του Άρη Βελουχιώτη στη Μεσούντα Άρτας και στην Καλοσκοπή Φωκίδας, κάνοντας λόγο για «φασιστοειδή» και τονίζοντας ότι οι Αρχές έχουν ευθύνη και δεν πρέπει να αδιαφορούν απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ REUTERS: Παρακολουθούσαν, για λογαριασμό τράπεζας, δημοσιογράφο τους σε συνάντηση με γνωστό έλληνα συνάδελφό του!

Σε μια απίστευτη καταγγελία προβαίνει με άρθρο του το Reuters. Το γνωστό πρακτορείο ειδήσεων λέει ότι ο δημοσιογράφος τους Stephen Grey παρακολουθούνταν στην Αθήνα σε συνάντησή του με τον γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου!

Λουράντος: Ο Πάγκαλος είναι το μεγαλύτερο νούμερο στην Ελλάδα

Ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Αθηνών Κώστας Λουράντος απάντησε στον Θεόδωρο Πάγκαλο για τον χαρακτηρισμό «νούμερο» που του απέδωσε ο πρώην υπουργός.

Ο κ.Λουράντος μιλώντας στον Real FM απάντησε...

ΔΝΤ: Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις της κυβέρνησης για άλλα "δρόμο" επίτευξης των στόχων

Michail Ignatiou Όπως μεταδίδει ο Μιχάλης Ιγνατίου, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Γκλέν Ράις δήλωσε πως το Ταμείο είναι ανοιχτό να συζητήσει νέες προτάσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης για το πως μπορούν να επιτευχθούν οι ήδη συμφωνηθέντες στόχοι του προγράμματος οι οποίοι αποτελούν τη βάση της διαπραγμάτευσης.

Διαβάστε τι έγραψε πριν λίγο, στο twitter ο γνωστός δημοσιογράφος:

Ποιου Έλληνα ηθοποιού παραλίγο να κατασχέσουν το σπίτι οι Γερμανοί (όπως λέει και ο Καμμένος);

Παραλίγο να χάσει το σπίτι του, αν και του όφειλαν χρήματα, γνωστός Έλληνας ηθοποιός, η συμμετοχή του οποίου σε διαφήμιση για ούζο που προβλήθηκε στη Γερμανία, εξελίχθηκε σε δικαστικό εφιάλτη.

Βαρύ το κλίμα για την Ελλάδα-«Κάντε κάτι αλλιώς δε θα κάνουμε και εμείς τίποτα»

Ο γαλλο-γερμανικός άξονας που αποτελούσε την ατμομηχανή της Ευρώπης έχει πλέον αντικατασταθεί από μια βαθιά ρωγμή που χωρίζει τον ευρωπαϊκό Βορρά από τον Νότο. Μια νέα συμμαχία «Νοτίων» βρίσκεται στα σκαριά, με επικεφαλής τον Φρανσουά Ολάντ, με την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ελλάδα απέναντι στην Ανγκελα Μέρκελ. Ποιός θα κερδίσει, ποιός θα χάσει; Οι απαντήσεις θα δοθούν στη Σύνοδο Κορυφής που ξεκίνησε αλλά δεν περιλαμβάνει την Ελλάδα στο βασικό μενού.

Η επιστολή του Αντώνη Σαμαρά στους ηγέτες της ΕΕ-«Υπάρχει ζήτημα ορισμένων αναγκαίων τροποποιήσεων»

Η Ελλάδα θα επιταχύνει την εφαρμογή του Προγράμματος με έμφαση στον τομέα των Ιδιωτικοποιήσεων αναφέρει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην επιστολή τους στους ευρωπαίους ηγέτες ενώ επισημαίνει ότι «υπάρχει το ζήτημα ορισμένων αναγκαίων τροποποιήσεων του Προγράμματος, ώστε να ελεγχθεί η άνευ προηγουμένου ανεργία και να ανασχεθεί η καταστρεπτική ύφεση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα για πέμπτο συνεχές έτος».Τέλος και εδώ θα σταθούν οι χασισοποτισμένοι υπενθυμίζει ότι η χώρα είναι απόλυτα αποφασισμένη να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την πρόσφατη συμφωνία διάσωσης.

Η επιστολή του Πρωθυπουργού αναλυτικά

Θα τρελαθούμε ρε; Στο Μ. Βρετάνια έτρωγε ο Δένδιας την ώρα της επιχείρησης στην Κηφισία;

Για το αστυνομικό μέρος της υπόθεσης και τη σύλληψη των δύο δραστών (μάλλον πρόκειται για Αλβανούς) γράψαμε πριν, ωστόσο η υπόθεση έχει και πλούσιο παραπολιτικό που δείχνει ότι μερικοί είναι στην κοσμάρα τους και δεν έχουν καταλάβει σε τι καιρούς ζούνε:

Κατά της Μέρκελ και οι ίδιοι οι Γερμανοί για τους χειρισμούς της με το ευρώ

Κατά της πολιτικής που ακολουθεί η Άγκελα Μέρκελ, στρέφονται πια και οι ίδιοι οι Γερμανοί.

Σε δημοσκόπηση που διενήργησε η γερμανική οικονομική εφημερίδα Der Handelsblatt, το...

Ρεπόρτερ με ειδικότητα στο... στριπτίζ (βίντεο)

Η  Sarah Tressler ήταν δημοσιογράφος. Εργαζόταν με ζήλο ως  συντάκτρια κοσμικών στην εφημερίδα Houston Chronicle έως ότου η συντηρητική αρχισυνταξία μαζί με την διεύθυνση της εφημερίδας αποφασίσει να την απολύσει.
Τι ήταν αυτό που τους οδήγησε σε μια τέτοια απόφαση;

Στρατούλης: Ο Πάγκαλος να πάει στα εκατομμύριά του και να μην μας προκαλεί... αναμένουμε απάντηση Πάγκαλου γιατο πόσο έχει δουλέψει ο Στρατούλης

Την άποψη πως η Ευρωζώνη έχει μετατραπεί σε ένα «νεκροταφείο οικονομιών» εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, ο οποίος τόνισε πως από την πολιτική της Ε.Ε. Θίγονται περισσότερο οοι ασθενέστερες οικονομίες.

Reuters: Παραμένει επικεφαλής του Eurogroup ο Z.K. Γιούνκερ

Eγκρίθηκε η παραμονή του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στο τιμόνι του Eurogroup, σύμφωνα με πηγές του Reuters.

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί της Αθήνας

Την αναστολή των κινητοποιήσεων τους αποφάσισαν κατά τη συνεδρίαση τους νωρίτερα οι φαρμακοποιοί της Αθήνας.

Συνελήφθη και ο δεύτερος ληστής που εισέβαλε στο σπίτι του Δώνη

Συνελήφθη και ο δεύτερος ληστής της οικίας του προπονητή Γιώργου Δώνη. Οι δράστες είχαν εισβάλει νωρίτερα στο σπίτι του, πυροβόλησαν, κράτησαν όμηρο τον πεθερό του και στην συνέχεια διέφυγαν.

Ευτυχώς και έχουμε και τον Πάγκαλο...

Να λέει καμιά μαλακ@@ να γελάμε:

Οι 10 πιο επικοί σταθμοί του μετρό στον κόσμο

Σίγουρα οι στιγμές που περνάς στα ελληνικά Μ.Μ.Μ. δεν είναι από αυτές που θα διηγείσαι στα εγγόνια σου. Τα δεδομένα, βέβαια, είναι διαφορετικά με τους παρακάτω σταθμούς του μετρό. Θα μπορούσες να μιλάς μέρες για κάποιους από αυτούς.

Πυροβολισμοί στο σπίτι του Γιώργου Δώνη. Τραυματίας αστυνομικός, συνελήφθη ο ένας από τους δράστες

Ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών, στην οδό Ζίτσα στην Κηφισιά, όπου διαμένει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης.
Νέα ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε πριν λίγο στη οδό Χειμάρρας στην Κηφισιά, σύμφωνα με τελευταίες μαρτυρίες ενώ συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες που είχε τραυματιστεί.

Τι Ρουβάς, Ρονάλντο και παπαριές... σταρ σαν τον Αμερικάνο δεν υπάρχει (φώτο από υποδοχή ήρωα)

Δείτε τη χαρά των κοριτσιών όταν φωτογραφίζονται μαζί του!!! Δείτε νάζι και θαυμασμό που ακούμπησαν...

Νήσος του Πάσχα: Η επιστημονική απάντηση σε ένα άλυτο μυστήριο [βίντεο]

H Νήσος του Πάσχα (Ράπα Νούι) είναι ένα απο τα νησιά της Πολυνησίας και βρίσκεται κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά, αφού απέχει 2,075 km απο το επόμενο πλησιέστερο κατοικημένο νησί. Το εντυπωσιακό όμως με τη Νήσο του Πάσχα είναι τα 887 τεράστια πέτρινα κεφάλια (τα επονομαζόμενα Μοάϊ) που κοιτούν προς τη θάλασσα και καλύπτουν μεγάλο μέρος του νησιού.

Απίστευτες εκτελέσεις πέναλτι με εναέρια τούμπα και τακουνάκι [βίντεο]

Η εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα, που βρίσκεται στην επικαιρότητας λόγω των Αντρέα Πίρλο και Σέρχιο Ράμος, δεν είναι ο μοναδικός θεαματικός τρόπος για να εκτελέσει ένας ποδοσφαιριστής πέναλτι.

Τώρα ζητάει από την Ευρώπη να σιδερώσει τις μαλακί@@ του

[Λες και έκανε τα πάντα για την Ελλάδα και μας λείπει η βοήθεια των Ευρωπαίων...]

Στις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται η Ευρωζώνη, η οποία, όπως είπε χαρακτηριστικά, «βρίσκεται σε σταυροδρόμι» αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου.

Φωτορεπορτάζ από την υποδοχή του Τούρκου φασίστα στη Θράκη

Εν αναμονή του ηγέτη του ΜΗΡ.

Χ. Ζώης: Νέος εκπρόσωπος Τύπου των ΑΕ

Την ανάληψη της θέσης του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου γνωστοποίησε, με γραπτή δήλωσή του, ο βουλευτής επικρατείας του κόμματος, Τέρενς Κουίκ, ενώ γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ορίστηκε ο Κώστας Μαρκόπουλος. Επίσης, τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναλαμβάνει από σήμερα ο Χρήστος Ζώης.

Φρικιαστικός τραυματισμός αθλητή του στίβου [βίντεο]

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο σπρίντερ Γκεόργκι Γκεοργκίεφ καθώς στα προκριματικά των 100 μέτρων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου που διεξάγεται στο Ελσίνκι υπέστη ένα φρικιαστικό τραυματισμό.

Δεν τα γλιτώνουμε τα γαμησιάτικα ΠΑΣΟΚ: Ευρώ-καταδίκη της Ελλάδας για τις ενισχύσεις στα Ελληνικά Ναυπηγεία

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καταδίκασε, σήμερα, την Ελλάδα, διότι δεν ανέκτησε εμπρόθεσμα τις κρατικές ενισχύσεις, που κατά παράβαση του κοινοτικού Δικαίου έδωσε το ελληνικό Δημόσιο στα Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ (ΕΝΑΕ). Παράλληλα, την καταδίκασε και για μη εμπρόθεσμη παροχή στις Βρυξέλλες των σχετικών με την υπόθεση πληροφοριών.

Βεντέτα στο Ηράκλειο της Κρήτης

Το κατώφλι της Εισαγγελέως Ηρακλείου πέρασε σήμερα, τριμελής αντιπροσωπεία των κατοίκων του χωριού προκειμένου να θέσει το αίτημα της τοπικής κοινωνίας περί απομάκρυνσης της οικογένειας του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του 34χρονου.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ζούγκλα: Ληστές πυροβόλησαν αστυνομικό και πήραν πολίτη όμηρο στη Κηφισιά

Καταδίωξη ληστών έλαβε χώρα πριν απο λίγο στην Κηφισιά που μοιάζει βγαλμένη απο Χολιγουντιανό σενάριο. Θρασύτατοι ληστές επιχείρησαν να μπουν σε διαμέρισμα και μόλις ειδοποιήθηκε η αστυνομία και έφτασε στο σημείο, δε δίστασαν να ανοίξουν πύρ κατά του περιπολικού.

Το μέλλον της αραβικής άνοιξης στην Αίγυπτο δείχνει η εικονα της πρώτης κυριάς

Η Νάγκλα Αλι Μαχμούντ φορά μια ισλαμική μαντήλα που φτάνει μέχρι τα γόνατά της, δεν έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο και δεν έχει πάρει το επίθετο του συζύγου της, γιατί αυτό είναι μια δυτική παράδοση που λίγοι Αιγύπτιοι την ακολουθούν. Αρνείται επίσης τον τίτλο της πρώτης κυρίας και θέλει να την αποκαλούν Ουμ Αχμεντ, «μητέρα του Αχμεντ», όπως λέγεται ο μεγαλύτερος γιος της.

Βίντεο από τα επεισόδια έξω από το τούρκικο προξενείο στη Θεσσαλονίκη

Δείτε το:

Κομισιόν προς Παπανικολάου: Περιθώρια για παρεμβάσεις υπέρ νέων-ευάλωτων ομάδων στην Ελλάδα

Περίπου 240 εκατομμύρια ευρώ μέσω των διαρθρωτικών ταμείων έχει ακόμα στη διάθεσή της η Ελλάδα προκειμένου να ενισχύσει την απασχόληση των νέων, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως προκύπτει από απάντηση του Ευρωπαίου Επιτρόπου για θέματα περιφερειακής πολιτικής, Γ. Χαν, σε ερώτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γ. Παπανικολάου.

Είπε: “φεύγω έχω μια δουλειά”, ανέβηκε στην Ακρόπολη και έπεσε στο κενό

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ με την πτώση του 42χρονου άνδρα από το βράχο της Ακρόπολης το πρωί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit ο 42χρονος είναι υπάλληλος τράπεζας σε υποκατάστημα του κέντρου της Αθήνας. Το πρωί σύμφωνα με μαρτυρίες πήγε κανονικά στη δουλειά του. Δεν έμεινε όμως εκεί πολύ ώρα.

Προς μείωση ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%

Άμεσο μέτρο επανεκκίνησης της αγοράς θεωρείται από το οικονομικό επιτελείο η μείωση στο 13% του ΦΠΑ στην εστίαση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αμέσως μετά τη συνάντηση με την τρόικα, ίσως όμως και νωρίτερα, ο Γ. Στουρνάρας θα φέρει υπουργική απόφαση για τη μείωση του ΦΠΑ στον συγκεκριμένο κλάδο έτσι ώστε να τονωθεί η αγορά, ειδικά την τουριστική περίοδο του καλοκαιριού.

Le Monde : Η πρόταση Ολάντ για ευρωομόλογα είναι για γέλια-Καταλαβαίνει τι ζητάει απ' τη Μέρκελ;

«Καταλαβαίνει ο Φρανσουά Ολάντ τι ζητάει από τη Μέρκελ ;» διερωτάται η εφημερίδα le Monde. Oχι δεν καταλαβαίνει, δίνει την απάντηση η εφημερίδα, η οποία τα λέει έξω από τα δόντια στον Ολάντ γιατί ζητάει από τη Γερμανία το ακατόρθωτο : να μπει η Γαλλία κάτω από την προστασία της γερμανικής οικονομίας με τη μέθοδο της, «αμοιβαιοποίησης του χρέους».

Βίντεο: Ξύλο στην ελληνική ΤιΒι

Δείτε το:

Ξαναχτύπησε ο μαλάκ@@-IFO: Ελλάδα - Πορτογαλία να βγουν από το ευρώ

Σε σύνδεση της επιβίωσης του ευρώ με την αποχώρηση από το ενιαίο νόμισμα προχώρησε ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών (IFO) Χανς Βέρνερ Ζιν. "Αυτές οι δύο χώρες δεν τα καταφέρνουν με το ευρώ και πρέπει να υποτιμήσουν τα νομίσματά τους", υποστηρίζει σε συνέντευξή του σε γερμανικό περιοδικό.

Τι έχουν να πούνε τώρα οι ΑΕροψεκασμένοι;;ΕΚΤ: «Υπό επιτήρηση» ο ισπανικός προϋπολογισμός

[Επί μέρες όταν έγινε γνωστό ότι η Ισπανία θα προσφύγει στον ΕΜΣ για τις Τράπεζες, οι ΑΕροψεκασμένοι μας είχαν πήξει στη μαλακ@@ ότι η Ισπανία δεν θα υπογράψει μνημόνιο και θα πάρει 100-125 δις αέρα πατέρα. Τώρα που είναι πλέον γνωστό ότι όχι μόνο θα υπογράψουν μνημόνιο αλλά και ότι...

Ο έλεγχος της τρόικας στην Ελλάδα θα διαρκέσει εβδομάδες όχι ημέρες, λέει η Γερμανία

Η τρόικα θα επιστρέψει στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να πραγματοποιήσει έλεγχο που αναμένεται να διαρκέσει εβδομάδες και όχι ημέρες, είπε την Πέμπτη στο Reuters γερμανική κυβερνητική πηγή.

Μόνο μαριχουάνα είχε καταναλώσει ο «ανθρωποφάγος» του Μαϊάμι

Μόνο μαριχουάνα βρέθηκε στον οργανισμό του άνδρα που έφαγε το πρόσωπο ενός ηλικιωμένου άστεγου στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, ανέφερε ιατροδικαστής.

Αστυνομικός είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τον άνδρα που αρχικά θεωρείτο ότι είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες, γνωστές ως «άλατα μπάνιου».

Πέθανε ο άντρας που έπεσε από την Ακρόπολη

Δεν κατάφερε τελικά να μείνει στη ζωή ο 45χρονος άντρας που έπεσε σήμερα το πρωί από την Ακρόπολη. Το σκηνικό του τρόμου εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων τουριστών, οι οποίοι είδαν έναν άντρα να πέφτει στα βράχια στη βάση των τειχών πλάι στο θέατρο του Διονύσου.

ΣΟΚ! Tις σκότωσαν επειδή ήταν λεσβίες

Δύο έφηβες κοπέλες, οι οποίες ήταν ζευγάρι, πυροβολήθηκαν στο κεφάλι σε ένα πάρκο στο Πόρτλαντ...του Τέξας!

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 19χρονη Mollie Judith Olgin βρέθηκε νεκρή στη σκηνή, ενώ η 18χρονη φίλη της, Mary Christine Chapa, η οποία είχε επίσης πυροβοληθεί στο κεφάλι, παλεύει στο νοσοκομείο για να κρατηθεί στη ζωή.

Αγρίνιο: Κατήγγειλαν την αποπλάνηση της 15χρονης κόρης τους, από 65χρονο!

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση που έχει αναστατώσει ένα ολόκληρο χωριό... H υπόθεση καταγγέλθηκε τις τελευταίες ημέρες και σύμφωνα με το agrinionews.gr, στην τοπική αστυνομία έχει προσαχθεί ένας 65χρονος κάτοικος χωριού του Αγρινίου.

Κάποτε θα σπάσει η ρέντα της Ισπανίας...

Βλέποντας το ματς της Ισπανίας με την Πορτογαλία, ειλικρινά δυσαρεστήθηκα όταν είδα τον Άλβες να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο γιατί η ομάδα του Ρονάλντο κάποια στιγμή θα έπρεπε να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ο Tommy Lee είναι Έλληνας και το φωνάζει με περηφάνια

Ο Tommy Lee έγραψε στην σελίδα του στο facebook ένα μανιφέστο γεμάτο περηφάνια για τους λόγους που είναι Έλληνας. Διαβάστε πώς εξηγεί τη λέξη "Καψούρα", "Φιλότιμο" και "Κέφι".
Το ιδρυτικό μέλος των Motley Crue, Tommy Lee, γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι γιος του...

Euro 2012: "Προσβάλει" και τους Ιταλούς η «Bild»!

Η «Bild» ξαναχτυπά! Μετά την… επίσκεψη στο ξενοδοχείο όπου έμενε η αποστολή της Ελλάδας, δημοσιογράφος της εφημερίδας έκανε το ίδιο και για τους Ιταλούς. Διαβάστε τις διαφορές που εντόπισε…

Τουρκικός στρατός αναπτύσσεται στα σύνορα με τη Συρία (φώτο)

Η Τουρκία αναπτύσσει αντιαεροπορικό οπλισμό στα σύνορά της με τη Συρία, όπως ανακοίνωσε η τουρκική κρατική τηλεόραση.

Το τουρκικό κανάλι TRT μετέδωσε ότι αντιαεροπορικός οπλισμός έχει στηθεί σε αρκετές θέσεις στα σύνορα των δύο χωρών.

Εξέδιδε την υπάλληλό της…

Ελληνίδα ιδιοκτήτρια καφέ μπαρ 55 ετών συνελήφθη στα Ιωάννινα καθώς εξέδιδε 35χρονη Ελληνίδα που...

Έφοδοι σε δύο αποθήκες με προϊόντα «μαϊμού»

Δύο αποθήκες με προϊόντα παραεμπορίου εντοπίστηκαν το τελευταίο 48ωρο σε ελέγχους της Δημοτικής και Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε επί της...

ΤΩΡΑ: Ένταση έξω από το Τουρκικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης

Ένταση προκλήθηκε μεταξύ των Κυπρίων φοιτητών που συγκεντρώθηκαν στο Τούρκικο προξενείο για να διαμαρτυρηθούν για την επίσκεψη του αρχηγού των Γκρίζων Λύκων και των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται από νωρίς στο σημείο.

Επιχείρηση "σκούπα" στον λόφο του Στρέφη


Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ από αέρος επιχειρεί και ένα ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Η επιχείρηση οργανώθηκε μετά τις συνεχείς καταγγελίες...

Δεν κάμφθηκε η έπαρση Τσίπρα που ήθελε τη θέση του ΚΚΕ: Το ΚΚΕ για πρώτη φορά «εξοστρακίζεται» στα ορεινά της Βουλής

Με τη διαφαινόμενη υποχώρηση του ΚΚΕ που σύμφωνα με πληροφορίες διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να επικαλείται την παράδοση του Κοινοβουλίου, όντας έβδομο κόμμα, φαίνεται ότι λήγει ο «μίνι αριστερός εμφύλιος» πριν καν οι... εχθροπραξίες επεκταθούν εκτός των γραφείων του κοινοβουλίου.

Προς Νάπολι ο Σικαμπάλα

Ο Σικαμπάλα οδεύει προς την Νάπολι με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Η Ζάμαλεκ έχει γνωστοποιήσει πως αποδέχθηκε την πρόταση μετά από μικρής διάρκειας διαπραγματεύσεις αυτή την εβδομάδα.

Ηλικιωμένη έπεσε απο τον 8ο όροφο και την έσωσε το... φόρεμά της [βίντεο]

Σοκαριστική εμπειρία έζησε μία ηλικιωμένη στην Ουκρανία, όταν σκύβοντας απο το μπαλκόνι του σπιτιού της στον 8ο όροφο, γλίστρησε και βρέθηκε στο κενό. Τυχερή όμως μέσα στην ατυχία της, γλύτωσε απο φρικτό θάνατο όταν το φουστάνι της γατζώθηκε σε ένα σίδερο μεταξύ 8ου και 7ου ορόφου.

Τι περίμενε από τους κάφρους;;; Νέα καταγγελία δημοσιογράφου ότι "βιάστηκε" στο Ταχρίρ

Άλλη μια δημοσιογράφος καταγγέλλει ότι βιάστηκε στην πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου, την ώρα που χιλιάδες Αιγύπτιοι συγκεντρώνονταν για να γιορτάσουν το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στη χώρα τους.

Μία στις δέκα επιχειρήσεις δεν υπέβαλε δήλωση φορολογίας εισοδήματος για το 2011

Μία στις δέκα επιχειρήσεις δεν υπέβαλε δήλωση φορολογίας εισοδήματος για το 2011, η προθεσμία για τις οποίες έπειτα από αλλεπάλληλες παρατάσεις έληξε στις 8 Ιουνίου, προκειμένου να καθυστερήσουν την καταβολή του φόρου, φαινόμενο ενδεικτικό της αδυναμίας πολλών επιχειρήσεων να ανταποκριθούν στις βασικές τους υποχρεώσεις λόγω της εντεινόμενης κρίσης.

Καταφτάνει η τρόικα, αναμένεται ανώμαλη προσγείωση

της Δήμητρας Καδδά

«Ανέβασε τον πήχη η κυβέρνηση και η τρόικα έρχεται να τον προσγειώσει» ανέφερε στέλεχος με μακρά εμπειρία στις διαπραγματεύσεις, περιγράφοντας το κλίμα που αναμένεται ότι θα αντιμετωπίσει την προσεχή εβδομάδα η κυβέρνηση στην πρώτη της επαφή με την τρόικα που έρχεται μετά από τρίμηνη απουσία για να… μείνει.

Χαρίζουν μαζικά τα ενοίκια τους στην εφορία

Του Σπύρου Δημητρέλη

Μια ξεχασμένη φορολογική συναλλαγή κάνει θραύση τους τελευταίους μήνες στις εφορίες. Είναι η εκχώρηση στο δημόσιο εισοδημάτων των φορολογούμενων από μισθώματα ακινήτων τα οποία όμως δεν έχουν εισπραχθεί και μάλλον δεν θα εισπραχθούν ποτέ.

Βουτιά από την Ακρόπολη - Ζωντανός ο νεαρός που έπεσε στις κερκίδες του θεάτρου Διονύσου

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένας νεαρός άντρας έπεσε από τον βράχο της Ακρόπολης, από την πλευρά του θεάτρου του Διονύσου.

Το περιστατικό σημειώθηκε...

Συγχαρητήρια επιστολή του πρωθυπουργού της Βικτόριας στον Αντώνη Σαμαρά

Τα συγχαρητήριά του στον Έλληνα πρωθυπουργό για την πρόσφατη εκλογική του νίκη και την ανάληψη των καθηκόντων του απέστειλε ο Τεντ Μπέιλιου.

Στην επιστολή του, ο κ. Μπέιλιου υπογραμμίζει ότι στην πολιτεία της Βικτόριας ζει μια...