30 Ιουνίου 2012

Συνάντηση με την Τρόικα θα έχει ο Αντώνης Σαμαράς-Σύσκεψη με Σταϊκούρα, Στουρνάρα


Μαραθώνια σύσκεψη είχε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών λίγες ώρες πριν την άφιξη της Τρόϊκα στην Αθήνα.

Γύρω στις εφτά το απόγευμα ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, πέρασε την πόρτα της πρωθυπουργικής κατοικίας στην Κηφισιά (στη φώτο βλέπετε την περίφημη θωρακισμένη BMW των 700.000 ευρώ -σύμφωνα με πληροφορίες- του υπ. Οικονομικών που είχε παραγγείλει ο Παπακωνσταντίνου και γλένταγε ο Βενιζέλος και η οποία ακόμα να πουληθεί), για να συμμετάσχει στη σύσκεψη με τον Αντώνη Σαμαρά και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταικούρα.


Κεδίκογλου: Ο λαός εμπόδισε το σχέδιο Τσίπρα για επιστροφή στη δραχμή

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας την ομιλία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα κατά τη συνεδρίαση της πανελλαδικής συντονιστικής επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι το σχέδιό του κ. Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα στη δραχμή, προσέκρουσε στη θέληση του Ελληνικού Λαού για ελπίδα και ανάπτυξη εντός Ευρώπης.

Φώτο του Άκη πίσω απ' τα κάγκελα

Δείτε τον:

Σοκ: Ζούσε με ένα τεράστιο σκουλήκι μέσα στο μάτι του! [εικόνες&βίντεο]

Πονούσε το μάτι του και νόμιζε ότι έβγαζε «κριθαράκι». Καλού κακού επισκέφτηκε τον οφθαλμίατρο ο οποίος έντρομος συγκάλεσε ιατρικό συμβούλιο! Πίσω από τον βολβό του ματιού ζούσε ένα σκουλήκι που αν έφτανε στον εγκέφαλο θα προκαλούσε ανεπανόρθωτη ζημιά στο νευρικό σύστημα και... όχι μόνο.

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (1 Ιουλίου 2012)

Δείτε τα:

Βίντεο: Με όλη του την καρδιά χειροκρότησε ο Καραμανλής τον Μειμαράκη

Πρώτος πρώτος ξεκίνησε να χειροκροτάει ο Καραμανλής, μόλις ο Τραγάκης ανακοίνωσε ότι ο Μεϊμαράκης πήρε 223 ψήφους... λογικό! Ο Μειμαράκης ήταν από τους ελάχιστους υπουργούς του που ποτέ δεν ενεπλάκη το όνομά του σε καμία υπόθεση και τίμησε την εμπιστοσύνη του. Δείτε το βίντεο:

Σπατάλες Ελλήνων διπλωματών σε ΗΠΑ-Καναδά

Αν και είχαν αναγγελθεί περικοπές εξαιτίας μέτρων-μνημονίων, το υπουργείο Εξωφρενικών συνεχίζει... ακάθεκτο
Eλληνικές διπλωματικές αποστολές στον Καναδά: ''Σαν να μην συμβαίνει τίποτα'', συνεχίζεται η προκλητική σπατάλη δημόσιου χρήματος

Φώτο: Αντάρτικο Γλέζου στις εντολές Τσίπρα!!

Ευθεία προσβολή και αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Αλέξη ήταν η παρακάτω ενέργεια του Μ. Γλέζου. Δείτε τη φώτο:

Ποια η διαφορά του νανιοβιονικού γιλέκου του Μάκη , και της βερμούδας του tele-marketing?

Σύμφωνα με τις περιγραφές των προμηθευτών-προαγωγών αμφότερες είναι κατασκευασμένες από   " πρωτοποριακό-επαναστατικό" κεραμικό υλικό!
Το μέν  Νανοβιονικό T-shirt που διατίθεται από  το zougla-eshop  ισχυρίζεται ότι προσφέρει  καλύτερη απόδοση, extra ενέργεια, αποθεραπεία, ανακούφιση από πόνο.

Ποιος Κουίνσι ρε απίθανοι;

Ο Γκανέζος αρέσει στον Φερέιρα αλλά τα σημερινά δημοσιεύματα τον στέλνουν στον Ολυμπιακό... Αν τον πάρουν στον Πειραιά, θα έχουν κάνει την μεγαλύτερη μεταγραφική γκάφα της δεκαετίας...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Αυτή είναι η αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα

Για άλλη μια χρονιά η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ), συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, διοργανώνει τη διεθνή συνάντηση κινημάτων "Resistance Festival" στο Γεωπονικό Παν/μιο. Φέτος θα δώσει το παρών και ένας super star: ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας!

Εκτός όμως από τον Αλέξη θα συμμετέχουν και  οι

Βίντεο: Ο Μάρκος Σεφερλής μιμείται τον Κασιδιάρη-Παπαδάκη!

Δείτε το:

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.


του ΑΝΔΡΕΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Την Θράκη επισκέφθηκε την 27η Ιουνίου, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, Πρόεδρος του ακραίου εθνικιστικού κεμαλικού κόμματος ΜΗΡ, που έχει χαρακτηριστεί και λίκνο των Γκρίζων Λύκων, της γνωστής θρασύδειλης τουρκικής συμμορίας, που μέλη-υπάνθρωποί της δολοφόνησαν ανηλεώς το 1996 τον Ελληνοκύπριο Ήρωα Τάσο Ισαάκ.

"Κάηκε" από τον Αγιασμό ο Αλέξης Τσίπρας!

Αμηχανία και έντονο προβληματισμό, προκαλεί η έντονη δερματική αντίδραση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μόλις ήρθε σε επαφή με το αγιασμένο νερό κατά τη χθεσινή ορκωμοσία στη Βουλή...

Στην φωτογραφία:

Το σύνδρομο του Σπαρτιάτη στρατηγού

Κώστας Μήλας

Καθώς οι εξελίξεις τρέχουν, με Ισπανία και Κύπρο να ζητούν τώρα βοήθεια από την Τρόικα, η νέα κυβέρνηση καλείται να απολέσει το σύνδρομο του στρατάρχη Montgomery το οποίο κυριάρχησε στη διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής περιόδου.

Σχέδιο της κυβέρνησης για αύξηση του αφορολόγητου ορίου στα 8.000 ευρώ

Στόχος του Οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης είναι να αυξηθεί το αφορολόγητο όριο στα φυσικά πρόσωπα στα 8.000 ευρώ και παράλληλα να ανακουφίσει τους πολίτες ανεβάζοντας σε 6 διμηνιαίες δόσεις την πληρωμή του φόρου εισοδήματος.

Η Νέα Εποχή δεν χτίζεται με φθαρμένα υλικά


Τα ψέματα τελείωσαν, μαζί με το τέλος των δίδυμων εκλογών, μετά από μια ιδιαίτερα παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.
Η Κυβέρνηση ορκίστηκε, η Βουλή άνοιξε, οι όποιες δυσλειτουργίες – ασθένειες αποτελούν και αυτές παρελθόν.

Απαιτείται αμέσως, μια εκ βάθρων αναζωογόνηση, ανανέωση της γερασμένης
κρατικής μηχανής, για να μπορέσει να κινηθεί να ξεφύγει από την παραλυσία.
Αλλά πως, με τι, με ποιους;

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας όπλων από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα

Κύκλωμα εμπορίας όπλων απο τις ΗΠΑ στην Ελλάδα, με κύριο προορισμό την Κρήτη, εξαρθρώθηκε απο την Δίωξη Οργανωμένοιυ Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων των Η.Π.Α.

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Χαρά που μας έδωσαν οι Γερμανοί

Δείτε το:

Ένοπλη συμπλοκή αλλοδαπών διαρρηκτών με αστυνομικούς

Ένοπλη συμπλοκή ανάμεσα σε Γεωργιανούς διαρρήκτες και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα. Νωρίτερα, οι δυο δράστες είχαν διαρρήξει διαμέρισμα στην περιοχή της Δεξαμενής στο Κολωνάκι και στη συνέχεια διέφυγαν. Στην οδό Καλλιρόης αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντοπίζουν το τους δράστες και τους σταματούν για έλεγχο.