02 Ιουλίου 2012

Σοκαριστικές εμφανίσεις διάσημων με μαγιό [εικόνες]

Ξέρουν ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους σε κάθε τους εμφάνιση, και για αυτό φροντίζουν να είναι πάντα αψεγάδιαστοι, κομπλάροντας τους κοινούς θνητούς με την τελειότητα του σώματός τους. Τί γίνεται όμως όταν ο φακός των παπαράτσι εντοπίζει τους Α-list διάσημους στην παραλία, χωρίς ρούχα και κυρίως χωρίς photoshop;
Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ

Η Pamela Anderson έγινε 45! Δες πώς άλλαξε χρόνο με το χρόνο

Από το Playboy στo Baywatch και από το sex tape με τον Tommy Lee στον ακτιβισμό για τα δικαιώματα των ζώων. Ένα είναι σίγουρο: Ό,τι κι αν κάνει, η Pamela Anderson είναι πάντα σέξι. Και στα 45 της.

Η προσφυγή της Κύπρου στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης και οι ελληνικοί αστικοί μύθοι


Η επίσημη ανακοίνωση της κυπριακής κυβέρνησης την προηγούμενη εβδομάδα της ένταξής της στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (EFSF) απαντά δίχως άλλο σε αρκετούς από τους πιο δημοφιλείς αστικούς μύθους που κυριάρχησαν στην Ελλάδα από την περίοδο πριν την επιβολή του .. Μνημονίου μέχρι σήμερα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος σβήνει τον Ντάνι Ντε Βίτο από τον χάρτη

- Με τα λεφτά των άλλων.

To 1991 o μεγάλος ηθοποιός Ντάνι Ντε Βίτο πρωταγωνίστησε στην κωμωδία “Με τα λεφτά των άλλων” (“Other people’s money”) παίζοντας τον ρόλο ενός παμπόνηρου σπεκουλαδόρου επιχειρηματία που κατόρθωνε να βγάζει τα προς το ζην εκμεταλλευόμενος την πονηριά του και διάφορα κορόϊδα που συναντούσε στο διάβα του.

Εκπληκτικό βίντεο Περιφέρειας Κρήτης για την προώθηση του τουρισμού!

Η προσπάθεια προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό συνεχίζεται αυτή τη φορά με τη δημιουργία ενός εκπληκτικού βίντεο με τις ομορφιές του νησιού της Κρήτης.

Η καμπάνια του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Κρήτης συμπύκνωσε σε 5 λεπτά όλα τα τοπία του νησιού, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό θέαμα για τους τουρίστες, αλλά και για τους Έλληνες που δεν είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον ευλογημένο τόπο της Κρήτης.

Αίθουσα και... καφενείο της Ευρωβουλής η ιντερνετική εφαρμογή epnewshub

Σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια στα ευρωπαϊκά όργανα και το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων πολιτών για τον πολιτικό διάλογο στις Βρυξέλλες, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο λάνσαρε την εφαρμογή epnewshub.eu που συγκεντρώνει κάθε ανάρτηση των Ευρωβουλευτών στα κοινωνικά δίκτυα -πρωτοστατούν το Twitter και το Facebook.

Το μακελειό στην Κύπρο, η υπόθεση κοκαΐνης και η Σέχτα Επαναστατών

«Πήγα στην Κύπρο, μαζί με τον 29χρονο συνεργό μου, με την εντύπωση ότι θα φροντίζαμε για την μεταφορά κοκαΐνης. Είμασταν φίλοι δέκα χρόνια από τον αντιεξουσιαστικό χώρο κι εγώ στην Κύπρο είχα αναλάβει τον ρόλο του οδηγού. Εκείνο το βραδυ που έγινε η δολοφονία των πέντε ατόμων στην Αγία Νάπα, ο 29χρονος που είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, με είχε αφήσει στο αυτοκίνητο, προκειμένου -όπως μου είπε- να συναντήσει κάποιον που θα συμμετείχε στην παράδοση της κοκαΐνης.

Εκταμιεύθηκε το 1 δισ. της δόσης του Μαΐου


Υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος, το οποίο επικαλείται το Reuters, δήλωσε ότι εκταμιεύθηκε το 1 δισ. ευρώ που υπολειπόταν από τη δόση του Μαΐου. «Πήραμε το 1 δισ. και δώσαμε τα 450 εκατ. στο EFSF», είπε το στέλεχος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

ΔΗΜΑΡ: Καλωσορίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα

Καυστικό ήταν το σχόλιο της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) για τη θέση που εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας περί απευθείας ανακεφαλοποίησης των ελληνικών τραπεζών από το μηχανισμό στήριξης.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού με Βενιζέλο και Κουβέλη

Περίπου δύο ώρες διήρκεσε η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη εν όψει της έλευσης του υψηλόβαθμου κλιμακίου της τρόικας στην Αθήνα και της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Κανένα θέμα με την προθεσμία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης, λένε συνεργάτες του Ευ.Μεϊμαράκη

Eνημέρωση από το νομικό τμήμα για τις προθεσμίες όσον αφορά στις προγραμματικές δηλώσεις και τη ψήφο εμπιστοσύνης προς τη κυβέρνηση ζήτησε ο πρόεδρος της Βουλής.

«Εφόσον ο πρωθυπουργός υποβάλλει στη Βουλή αίτημα παροχής ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση είμαστε εντός των συνταγματικών πλαισίων».

Μεγαλύτερη μαλακ@@ δεν έχει πει Άγγλος: "Σε επιτήρηση αναμένεται να τεθεί ο τραπεζικός τομέας από τη Βουλή"

[Μάλλον ήθελε να πει "σε επιτήρηση θα τεθεί η Βουλή από τον τραπεζικό τομέα και το εβραϊκό κεφάλαιο"... αλλά μπερδεύτηκε]

Ο Άγγλος πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, ανακοίνωσε στη Βουλή τη σύσταση επιτροπής για την εξέταση του αγγλικού τραπεζικού τομέα, μετά το σκάνδαλο των επιτοκίων τύπου Libor και Euribor της Barclays.

Ζιν: Μας κατηγόρησαν για αυτοκρατορικές βλέψεις για να μας πάρουν τα χρήματά μας

Αρνητικά για την Γερμανία αξιολογεί τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Οικονομικών Μελετών του Μονάχου Ifo, Χανς Βέρνερ Ζιν.

“Διακοσμητικός” ο ρόλος των υπουργών στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα;

Διακοσμητικός ρόλος επιφυλάσσεται για τους υπουργούς στις διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα για να μην πούμε ρόλο… γραμματέως, διαρρέουν από το περιβάλλον του Ευάγγελου Βενιζέλου με την υποσημείωση ότι σ΄ αυτό έχουν συμφωνήσει και οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί.

Υποδοχή ηρώων στην εθνική Ισπανίας πριν από τη φιέστα...

Στη Μαδρίτη βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανίας για να ακολουθήσει η μεγάλη φιέστα που έχει οργανωθεί στους δρόμους της πρωτεύουσας, με τελικό προορισμό την πλατεία Θιμπέλες.

Το μέλλον στο δημόσιο: Πολλά προσόντα και συνεχείς εξετάσεις

Ένα νέο τύπο δημόσιου υπαλλήλου, με αυξημένα προσόντα, έτοιμο να υποβάλλεται σε συνεχείς εξετάσεις και αξιολογήσεις, προκειμένου να ανελίσσεται επαγγελματικά και θα μετακινείται ελεύθερα σε όλες τις θέσεις του κρατικού μηχανισμού, προτείνει στην κυβέρνηση η Task Force.

Μεγάλη συμμετοχή στο διαγωνισμό για υδρογονάνθρακες σε Κατάκωλο, Ιωάννινα και Πατραϊκό

Συνολικά 11 εταιρείες από όλον τον κόσμο προσήλθαν στο διαγωνισμό της Ελλάδας για την παραχώρηση δικαιωμάτων έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων σε Κατάκωλο, Ιωάννινα και Πατραϊκό Κόλπο.

Αρχίζει η λειτουργία του ΕΤΕΑ, όπως αποφάσισε ο Υπ. Εργασίας κόντρα στους συνδικαλΗστές που λυμαίνονται τα Ταμεία


Από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου ξεκινά, μετά από συνεχείς αναβολές, η λειτουργία του νέου Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) που θα καλύπτει ένα εκατομμύριο συνταξιούχους και 2,5 εκατομμύρια ασφαλισμένους, όπως αποφάσισε ο υπ. Εργασίας, Γ. Βρούτσης παρά τις αντιδράσεις των ΔΣ των επικουρικών ταμείων, που αποτελούνται από συνδικαλιστές του κάθε κλάδου που ασφαλίζει το ταμείο.

Οριστική "πόρτα" στους βουλευτές που ήθελαν αναδρομικά

Η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, σχεδόν ομόφωνα (30-5), "έκλεισε οριστικά την πόρτα" στους βουλευτές, πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές για αναδρομικές διαφορές αποδοχών.

Η Χρυσή Αυγή έφτιαξε «κοινωνικό παντοπωλείο» αποκλειστικά για Έλληνες

Ένα «κοινωνικό παντοπωλείο», το οποίο θα διαθέτει είδη πρώτης ανάγκης μόνο σε Έλληνες, έθεσε σε λειτουργία η Χρυσή Αυγή, με στόχο να βοηθηθούν οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης.

Σ. Κεδίκογλου: Ώριμο το ζήτημα της επιμήκυνσης της αποπληρωμής

«Αυτή τη στιγμή είναι ώριμο το ζήτημα της επιμήκυνσης της αποπληρωμής και πιστεύουμε και η αλλαγή του ΦΠΑ στην εστίαση είναι κάτι που έχουμε τα στατιστικά στοιχεία ν' αποδείξουμε ότι πρέπει ν' αλλάξει, γιατί φέρνει τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, δίνοντας το στίγμα για τη διαπραγμάτευση με την τρόικα.

Υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: Σκοτώστε την αρκούδα κινδυνεύουν τα εγγόνια μου

Εντονο ήταν το ξέσπασμα της πρώην υποψηφίας βουλευτού με το ΠΑΣΟΚ, Ελένης Γεωργίου, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στα γραφεία του Αντιπεριφερείαρχη Καστοριάς για τις αρκούδες που έχουν εμφανιστεί στην περιοχή.

Νέα επιστολή Τσοχατζόπουλου: "Καταδίκασαν σε εξορία το παιδί μου".. φέρε πίσω τα κλεμμένα για να έχει μάνα το παιδί σου


Να επιταχυνθούν οι διαδικασίες με βάση το νέο νόμο 4022 ζητά ο Άκης Τσοχατζόπουλος, που επαναλαμβάνει ότι θα πρέπει να αποφυλακιστεί η σύζυγος του.

"Ζητάμε από τον Ανακριτή και τους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς, στο πλαίσιο των νέων εξουσιών και ευθυνών που διαθέτουν και που γενναία τους έδωσε πλέον ο νόμος 4022, να τολμήσουν ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα, σήμερα, οι συνέπειες των δικών τους αποφάσεων και ενεργειών, που οδήγησαν σε κατάφωρα παράνομες και άδικες καταστάσεις" αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός.

Και η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες ...


Σκιώδη κυβέρνηση και από τον Π. Καμμένο!

Τη σύσταση τεσσάρων Συντονιστικών Γραμματειών, καθώς επίσης του υπευθύνους ανά τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης, ανακοίνωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

H συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

To πρώτο ρήγμα στην κυβέρνηση θα έρθει από το νόμο Ραγκούση

"Λίγες μέρες πριν τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Σαμαρά την δέσμευσή του ότι θα καθαρίσει τις πόλεις και τα χωριά μας από τους...

Πώς μυρίζουν οι άνθρωποι που προσελκύουν τα κουνούπια;

Συμβαίνει συχνά να κοιμούνται δύο άτομα στο ίδιο δωμάτιο και το πρωί ο ένας να είναι κατατσιμπημένος κι ο άλλος φρέσκος και άθικτος. Αναρωτηθήκατε όμως ποτέ με τι κριτήρια επιλέγουν το «θύμα» τους τα κουνούπια τους καλοκαιρινούς μήνες;

Κορυφαίος του EURO 2012 o Ινιέστα

Ο Αντρές Ινιέστα ανακηρύχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του EURO 2012, ύστερα από τον θρίαμβο της Ισπανίας επί της Ιταλίας με 4-0. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα και των «φούριας ρόχας» συγκέντρωσε την προτίμηση της αρμόδιας 11μελους τεχνικής επιτροπής της UEFA. Στην καλύτερη «23αδα» της διοργάνωσης, συμπεριλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές:

Πήρε φόρα ο Βρούτσης... εξοικονόμησε άλλα 365.000! Οι άλλοι υπουργοί κάνουν τίποτα;

Είπαμε, δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο και στην συγκεκριμένη περίπτωση πολιτική βούληση!

Τι έκανε ο νέος υπουργός Εργασίας; Με σημερινή του απόφαση γλύτωσε από 365.000 ευρώ το δημόσιο, που τα πλήρωνε για να...

Βίντεο ΣΟΚ - Αυτός είναι ο πολυπολιτισμός της Άννα Νταλάρα της Ρεπούση της Καραμάνου και του Τσίπρα

Αυτός είναι ο πολιτισμός που προωθούν στην Ευρώπη του 2025 η Άννα Νταλάρα η Άννα Καραμάνου η Ρεπούση και ο Τσίπρας. Η δημοκρατία είναι ένα καταραμένο πολιτικό σύστημα όταν αυτό περάσει χέρια ανίκανων να το προστατέψουν. Η Ευρώπη και η Ελλάδα πρέπει....

Ορατές από το Διάστημα οι πυρκαγιές στο Κολοράντο (βίντεο)

Η πυρκαγιά έχει μέχρι στιγμής προκαλέσει το θάνατο δύο ανθρώπων, ενώ έχει καταστρέψει περισσότερα από 350 σπίτια κι έχει αναγκάσει δεκάδες χιλιάδες άτομα να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Απίστευτη απόκρουση την τερματοφύλακα των ΗΠΑ [βίντεο]

Μία επέμβαση που θα τη ζήλευαν πολλοί άντρες συνάδελφοί της έκανε η τερματοφύλακας των ΗΠΑ σε φιλική αναμέτρηση με τον Καναδά.

Η Χόπε Σόλο ενώ έκανε κίνηση να πέσει προς την γωνία της, η μπάλα κόντραρε πάνω σε αμυντικό και άλλαξε πορεία, όμως κατάφερε με εκπληκτική απόκρουση να την απομακρύνει και στη συνέχεια να μπλοκάρει την μπάλα.

Μπράβο στον Αβραμόπουλο που επανέφερε τη "Ναυμαχία της Έλλης" που είχε ξηλώσει ο Γιωργάκης

Πριν προλάβει καλά καλά να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος αποφάσισε να αποκαταστήσει στην παλιά του θέση μέσα στο υπουργικό γραφείο ένα πίνακα ζωγραφικής που είχε ξηλωθεί επί ημερών Γιώργου Παπανδρέου.

Σταμάτησε το κανό για γεύμα εργασίας ο ΓΑΠ! (φώτο)

Δείτε τον!!!

Oι Ισπανίδες τα... έβγαλαν όλα στους πανηγυρισμούς!(φώτο)

Η Ισπανία διατήρησε ανέπαφο τον θρόνο της, αφού κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με τις ισπανίδες φιλάθλους να δίνουν το δικό τους... ρεσιτάλ! Μπορεί οι Ιταλίδες να θεωρούνται ομορφότερες γυναίκες, ωστόσο δε μπορούμε να πούμε πως δεν αποζημιωθήκαμε από τους πανηγυρισμούς του γυναικείου πληθυσμού της Ισπανίας!

Καλώς ήλθε το δολλάριο


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ!
Προειδοποίηση προς τους αναγνώστας!
ΜH διαβάσετε αυτό το κείμενο σήμερα.
Κόψτε το και κρατήστε το για μερικά χρόνια από τώρα, όταν θα πέφτετε από τα σύννεφα.
Θα σας χρειαστεί για αλεξίπτωτο.

Είπαμε να γίνει ο Αλέξης ο “νέος Αντρέας”, δηλαδή ο νέος πρακτοράκος – τοποτηρητής των συμφερόντων της Υπερδύναμης.

Τα τανκς που «ακολουθούν» την Εθνική στον παράδεισο του Τσίπρα, τη Βενεζουέλα (video)!!!

Η μεγάλη εγκληματικότητα που επικρατεί στη Βενεζουέλα καθιστά αναγκαία τη λήψη δρακόντειων μέτρων ασφαλείας ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά (2-8/7), στο οποίο συμμετέχει και η Εθνική ομάδα.

«Δεν ευθύνεται η Γερμανία για τα χρέη της Ευρώπης»

Την προοπτική κεντρικής ανάληψης της ευθύνης του χρέους των κρατών - μελών της Ευρωζώνης μέσω ευρωομολόγων απέρριψε για μια ακόμη φορά ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του κρατικού τηλεοπτικού δικτύου ARD.

Ο απόλυτος εξευτελισμός Παπαδάκη: O AΝΤ1 του πρότεινε συμβόλαιο 10 ημερών!

Ιδιαίτερα ενοχλημένος φέρεται να είναι ο Γιώργος Παπαδάκης με τη διοίκηση του ΑΝΤ1, καθώς του ζητήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το σταθμό όχι για μια ολόκληρη σεζόν – όπως συνηθίζεται – αλλά για μόλις 10 ημέρες.

Κατά τ' άλλα κυβερνάει η ΝΔ: 49% το ΠΑΣΟΚ στους υπαλλήλους του υπ. εργασίας

[Αυτοί πρέπει τώρα να εφαρμόσουν και να υλοποιήσουν τις αποφάσεις Βρούτση και Νικολόπουλου;]

Σε πείσμα των καιρών ορισμένοι επιμένουν ακόμη... παραδοσιακά. Στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Σύλλογο των Εργαζομένων στο Υπουργείο και στις Επιθεωρήσεις Εργασίας, η προσκείμενη στο ΠΑΣΟΚ παράταξη πέτυχε μια απρόσμενη και καθαρή νίκη.

ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες για την πενταπλή δολοφονία των φρουρών Κύπριου επιχειρηματία στις 23 Ιουνίου στην Αγία Νάπα.

Γδύθηκαν σε εφορίες και τράπεζες: Δεν θα μας πάρετε τα σώβρακα (φώτο)

Σε μια πρωτότυπη διαμαρτυρία προχώρησαν Ιταλοί πολίτες για να δείξουν την αντίθεσή τους στα δυσβάστακτα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης.

Πήγαν σε εφορίες και τράπεζες και αφού γδύθηκαν άρχισαν να φωνάξουν: «Δεν θα μας αφήσετε με τα σώβρακα! Εμείς το χρέος δεν το πληρώνουμε». Δείτε τη φώτο:

«Ο Τομ Κρουζ είναι το Νο 3 στην ιεραρχία των Σαϊεντολόγων»

Το χωρισμό του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς σχολίασε ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ, στο λογαριασμό του στο Twitter, στρέφοντας τα πυρά του κατά της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας.

Διυπουργική το μεσημέρι - Συνάντηση Σαμαρα-Βενιζέλου-Κουβέλη το απόγευμα

Κυβέρνηση, έτοιμη για όλα. Αυτό τουλάχιστον προσπαθούν τόσο σε επίπεδο οικονομικού επιτελείου, όσο και σε επίπεδο των τριών εταίρων. Στη μια μετά το μεσημέρι, θα γίνει ευρεία διυπουργική σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών υπό τον Γιάννη Στουρνάρα.

Mιχαλολιάκος σε βουλευτές : "Να κινείστε μόνο εντός των γραφείων σας"

Η εντολή του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, κ. Μιχαλολιάκου είναι σαφής: "να κινείστε ...μόνο εντός των γραφείων σας".

Προκειμένου να αποφευχθούν οι εκρηκτικές συναντήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με βουλευτές άλλων κομμάτων, ο Νίκος Μιχαλολιάκος...

Συσκέψεις για την επαναδιαπραγμάτευση-Στήνεται η επικοινωνιακή ομάδα

Οι διαπραγματεύσεις με το κλιμάκιο της Τρόικας που φθάνει σήμερα στην Αθήνα και η προετοιμασία των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης απασχόλησαν τις συναντήσεις που είχε ο πρωθυπουργός το Σαββατοκύριακο στο σπίτι του στην Κηφισιά με τα μέλη του οικονομικού επιτελείου.

ΤΩΡΑ: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε καταλήψεις αναρχικών στη Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί εκτεταμένη επιχείρηση της Ασφαλειας Θεσσαλονίκης σε υπό κατάληψη χώρους στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλη η αστυνομική δύναμη στην κατάληψη Ορφανοτροφείο στην Τούμπα.

Η Ισπανία νικήτρια και στην στατιστική του EURO 2012

Η κυριαρχία της Ισπανίας στο EURO 2012 είναι ξεκάθαρη και μέσα από τους αριθμούς, αρκεί κάποιος να ρίξει μία ματιά στις καλύτερες πεντάδες στην οποίες την κορυφή έχουν παίκτες των «φούρια ρόχας». Ελληνική εκπροσώπηση υπάρχει πάντως με τον Γιώργο Καραγκούνη στην κατηγορία των περισσότερων κερδισμένων φάουλ.

Αναλυτικά:

Αλλη μία ευκαιρία αν...

Επίτευξη των στόχων του Μνημονίου και ανάκτηση της αξιοπιστίας μέσω μεταρρυθμίσεων, προϋπόθεση για μείωση του χρέους κατά 50 δισ.

Οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής και κυρίως η δυνατότητα ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών απ' ευθείας από τον μόνιμο ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης (ESM) συνιστά μοναδική ευκαιρία για την Ελλάδα να μειώσει το χρέος της κατά 25 μονάδες του ΑΕΠ ή κατά 50 δισ. ευρώ, όσο δηλαδή το βάρος της κεφαλαιακής ενίσχυσης των ελληνικών τραπεζών.

Σχέσεις με τον ανατιεξουσιαστικό χώρο είχαν οι δυο δράστες της δολοφονίας στην Κύπρο

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι 2 κατηγορούμενοι για το πενταπλό φονικό στην Κύπρο. Η υπόθεση που ήρθε πρόσφατα στο φως φαίνεται πως ξεφεύγει από τα όρια μίας απλής υπόθεσης πληρωμένων δολοφόνων, καθώς τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν εμπλοκή της τρομοκρατίας με εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Η τρόικα θα "χτυπήσει" σε είκοσι σημεία

Ο παρατεταμένος εκλογικός κύκλος στην Αθήνα άφησε πίσω παρεμβάσεις στη δημοσιονομική προσαρμογή και δράσεις στο σκέλος των διαρθρωτικών αλλαγών που σύμφωνα με το νέο Μνημόνιο θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Focus: To τέχνασμα, η ελληνική χρεοκοπία και ο Σόιμπλε

Το ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού «Focus», σύμφωνα με το οποίο «η γερμανική κυβέρνηση προετοιμάζεται για χρεοκοπία των Ελλήνων» και το οποίο διαψεύσθηκε ήδη χθες, πριν από την κυκλοφορία του, από τον υφυπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Στέφεν Κάμπετερ, δημοσιεύεται σήμερα στην ιστοσελίδα του περιοδικού.

Οι μεγάλες ομάδες σκοτώνουν τον αντίπαλο...

Οι μεγάλες ομάδες σκοτώνουν τους αντιπάλους τους και παρότι δε τους συμπαθώ, οφείλω να βγάλω το καπέλο στους Ισπανούς για την διάλυση της ιταλικής ομάδας...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

"Φωτιές" ανάβουν η τρόικα και η ψήφος εμπιστοσύνης

Της Μαρίνας Μάνη

«Φωτιές» έχει ανάψει στο πρωθυπουργικό επιτελείο και στα οικονομικά υπουργεία η επιστροφή της τρόικας και η παρουσίαση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Έγραψε ιστορία η Ισπανία απέναντι στους τσούκου τσούκου

[Το ίδιο σύστημα με την Ελλάδα παίζει η Ιταλία μόνο που αυτοί έχουν καλύτερους παίκτες... και οι ειδικοί που τους έκαναν υπερομάδα εξαφανίστηκαν χθες που η Ισπανία έβαλε το γκολ στο 13 και δεν βρέθηκε ο Πίρλο στη γραμμή να αποκρούσει...]

Σπάσανε τα κοντέρ , κατέρριψαν τα ρεκόρ και έγραψαν ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η Ισπανία από το βράδυ της Κυριακής με την 4άσαρα επί της Ιταλίας κατέδειξε ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος .

Σε εφαρμογή τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης για οφειλές στο ΙΚΑ-Νέα απογραφή συνταξιούχων

Από σήμερα Δευτέρα αναμένεται να κινήσει το ΙΚΑ, αν δεν δοθεί νέα παράταση, τη διαδικασία των μέτρων αναγκαστικής είσπραξης αφού την Παρασκευή έληξε η προθεσμία για την υπαγωγή οφειλετών του ΙΚΑ σε ρύθμιση χρεών με ευνοϊκούς
όρους.

Η Εμμανουέλα στο νοσοκομείο με βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο

Η Ολλανδέζα που άφησε εποχή ως θρυλική «Εμμανουέλα» το 1970, σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ερωτικού κινηματογράφου, τα τελευταία χρόνια έπασχε από καρκίνο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων «Belga», ο γιος της Άθρουρ, δήλωσε για την κατάσταση της υγείας της μητέρας του: «Μακάρι να μπορούσα να πω ότι υπάρχει ελπίδα για γρήγορη ανάκαμψη. Δυστυχώς πρέπει να είμαστε ρεαλιστές».

Η Κέιτι Χολμς «κρύβεται» από τον Τομ Κούζ-Σχεδίαζε το διαζύγιο επί μήνες

Η μάχη για να «απεγκλωβιστεί» από τα νύχια του Κρουζ (τόσο η ίδια όσο και η 6χρονη κόρη της) μόλις έχει ξεκινήσει για την τρίτη σύζυγο του Τομ. Ενώ στην πορεία σκοπεύει να του πάρει και πολύ περισσότερα από τα 12 εκ. ευρώ που είχαν συμφωνήσει στο προγαμιαίο συμβόλαιό τους.

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ οι «σκαφάτοι» φοροφυγάδες

Τους ιδιοκτήτες θαλαμηγών και χλιδάτων σκαφών αναψυχής έχουν βάλει στο μάτι οι ράμπο του ΣΔΟΕ, αφού υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως φοροδιαφεύγουν. Συγκεκριμένα αναμένεται να ελεγχθούν περί τα 1340 σκάφη.

Στα 1.500 ευρώ ο μέσος φόρος

Από τα στοιχεία που προκύπτουν από την πορεία της εκκαθάρισης των φορολογικών δηλώσεων, φαίνεται ότι δύο στους τρεις φορολογούμενους θα πληρώσουν επιπλέον φόρους για τα εισοδήματα του 2011, συγκριτικά με ότι πλήρωσαν πέρυσι.

Στο μισό έχει μειωθεί το διαθέσιμο εισόδημα από το 2009, τονίζει ο Σ.Ρομπόλης

Στο 50% τοποθετεί το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ την μείωση του μέσου πραγματικού διαθέσιμου εισοδήματος των μισθωτών τη τελευταία τριετία.

Έξωση στο ΠΑΣΟΚ και απ’ τη Χ. Τρικούπη!

Το σκεφτόταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος να εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ, το νέο, υπερσύγχρονο (και πανάκριβο) κτίριο της Ιπποκράτους, που εγκαινιάστηκε ως έδρα του επί ΓΑΠ. Όχι ότι μπορεί να κάνει και άλλο. Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, που το νοικιάζει (για 70.000 ευρώ το μήνα) έχει να πάρει ενοίκιο εδώ και επτά μήνες και, προχωρά τις διαδικασίες για έξωση. Όμως, το κόμμα κινδυνεύει να μείνει άστεγο. Γιατί, αν ο Ευ. Βενιζέλος έλεγε πως το ΠΑΣΟΚ θα “επιστρέψει” στο παλιό του κτίριο (το οποίο διατηρεί), στη Χαριλάου Τρικούπη, αυτό δεν γίνεται.

Για να μη μας πουλάνε φούμαρα κάποιοι πολιτικοί του Facebook

Για να μην ψαρώνετε όταν ο πολιτικός αρχηγός που κρέμεται στο Facebook γράφει κάτι και σε 5 λεπτά έχει μερικές χιλιάδες Like:

Πακιστανοί έσφαξαν σκύλο για να τον φάνε... πάλι καλά που δεν έσφαξαν άνθρωπο...

Από τα κρεβάτια της πετάχτηκε μια ολόκληρη γειτονιά του Αγίου Νικολάου Κρήτης τα ξημερώματα του Σαββάτου (30/06) λόγω των ουρλιαχτών ενός σκυλιού που είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια δύο αλλοδαπών.

Μουχλιάζουν θησαυροί σε 800 κασόνια και χαρτοκιβώτια στη Ρόδο

Για την ανάγκη κατασκευής ενός νέου μουσείου "φωνάζει" η Ρόδος, καθώς για πάνω από μισό αιώνα σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα είναι καταχωνιασμένα σε 800 κασόνια και χαρτοκιβώτια σε υπόγεια.

Τουλάχιστον 2 δις ευρώ οι μίζες επί Άκη Τσοχατζόπουλου

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση Άκη Τσοχατζόπουλου και τις μλίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα. Τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ είναι οι μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα επί υπουργίας Άκη Τζοχατζόπουλου, όπως προκύπτει από τα νέα στοιχεία της σχετικής δικογραφίας.

ΠΕΟΦ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ προς αναληθή δημοσιεύματα ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ Χατζηευαγγελάτων

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Γ.Γ. της ΠΕΟΦ στην προσπάθεια συκοφαντική δυσφήμιση της από δημοσιογράφους Χατζηνικολάου, Ευαγγελάτους κ.λπ για τα ψευτοεπεισόδια (που καμία σχέση δεν έχουν με τα όργια των αναρχοφασιστών στην Αθήνα) έξω από το Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης.

Έτσι κέρδισε η Ισπανία (γραφήματα)

Δείτε τα:

Εκπληκτική η Ιταλία έφαγε μόνο 4 γκολ

MVP του αγώνα ο παικταράς Πίρλο... στον τελικό θα κάνουν τους Βραζιλιάνους τρελούς...
ΥΓ. Δεν έπαιζε ο Κιελίνι ρε αλλιώς... θα τρώγαν 6