06 Ιουλίου 2012

Στις κάλπες οι ψηφοφόροι για το μέλλον.... των ταινιών πορνό

Απίστευτο κι όμως αληθινό, η ευρεία διάδοση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων θορύβησε τόσο τους υπεύθυνους, ώστε αποφάσισαν να διεξάγουν εκλογές, σχετικά με την υποχρεωτική χρήση προφυλακτικών στις ερωτικές ταινίες.

«Δεν είμαι λεσβία, αλλά θα πήγαινα με τις Χάιντι Κλουμ και Κέιτι Χολμς»

Το ιταλικό περιοδικό Max επέλεξε η Κάμερον Ντίαζ για να δώσει την πιο αποκαλυπτική συνέντευξη της των τελευταίων ετών. Εκεί που μιλάει για το πόσο λατρεύει το σεξ, πόσο συχνά το κάνει και με ποιόν.

Σοκ: Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Εθνική μπάσκετ!

«Αντίο Λονδίνο!» είπε η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών, η οποία, στον κρίσιμο νοκ άουτ αγώνα του προολυμπιακού τουρνουά της Βενεζουέλας, κόντρα στη Νιγηρία, ηττήθηκε από 80-79, έμεινε εκτός τετράδας και αποχαιρέτησε πολύ πρόωρα το όνειρο άλλης μίας συμμετοχής σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Μέρκελ φταίει: Ελεύθερος και ωραίος, με 17 μήνες με αναστολή, ο Διευθυντής τελωνείου Ορεστιάδας!!!

Σε ποινή φυλάκισης 17 μηνών με αναστολή (!!!!!!!) καταδικάστηκε, από την ξεφτιλισμένη ελληνική δικαιοσύνη, σήμερα ο διευθυντής του Τελωνείου Ορεστιάδας, καθώς δικάστηκε μόνο για την περίπτωση ενός και μόνο φορτηγού (!!!) και φυσικά είναι ελεύθερος κι ωραίος. Ο τελωνειακός θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της υπηρεσίας του με το ερώτημα της απόλυσης... εδώ γελάμε καθώς στο 99,99% των περιπτώσεων δεν φταίει ο υπάλληλος αλλά...

Βίντεο: Πιλότος Απάτσι τραγουδάει όταν πύραυλος χτυπάει Αφγανούς στο έδαφος

Τραγουδάει το "American Pie" του Don McLean. Δείτε το βίντεο:

Η ομιλία Σαμαρά στη Βουλή

Θα σας μιλήσω χωρίς περιστροφές. Χωρίς γενικολογίες που καλύπτουν τα πάντα, αλλά δεν λένε τίποτε… Χωρίς εύκολες υποσχέσεις και ακόμα ευκολότερες υπεκφυγές, που συνηθίζονται σε αυτές τις περιπτώσεις… Ο λαός έχει ανάγκη σήμερα από τέσσερα πράγματα: Από αλήθεια. Από Προοπτική. Από Ελπίδα. Κι από κουράγιο. Από ολόκληρη την αλήθεια, όχι από «μισές αλήθειες»… Από χειροπιαστή προοπτική, όχι από λαϊκίστικες χίμαιρες. Από ρεαλιστική Ελπίδα, όχι από ψεύτικα συνθήματα. Κι από το κουράγιο που μπορεί να εμπνεύσεις μόνο αν δείξεις ότι έχεις πρόθεση να «σπάσεις αυγά».

Η «σκιώδης» κυβέρνηση της ΔΗΜΑΡ-Ρεπούση υπεύθυνη "Εθνικής" Παιδείας και αλύτρωτων πατρίδων...

Τους υπευθύνους και τους αναπληρωτές βουλευτές ανά τομέα ανακοίνωσε σήμερα η Δημοκρατική Αριστερά.

Συγκεκριμένα, ανά τομέα οι τομεάρχες και οι αναπληρωτές τους είναι οι:

Σαμαράς: Τα εννέα βήματα που θα βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να πει την αλήθεια, αλλά και να δώσει όλες τις μάχες που χρειάζονται για να αναστρέψει την ύφεση, υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός, κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Προς συμφωνία για κατώτατο μισθό 860 ευρώ στο εμπόριο

Σε συμφωνία για το ύψος του κατώτατου μισθού στα 860 ευρώ, φαίνεται να καταλήγουν εργοδότες και εργαζόμενοι στον κλάδο του εμπορίου, και όπως προκύπτει από τις διαπραγματεύσεις, είναι κοντά στην υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα λέμε!! «Όχι» εισαγγελέων στη δημοσιοποίηση των «πόθεν έσχες»

Να μην αναρτώνται στο Διαδίκτυο για λόγους ασφαλείας οι δηλώσεις των δικαστών και των εισαγγελέων για το «πόθεν έσχες» ζητεί η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος με επιστολή της προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντ. Ρουπακιώτη.

Καραγκιοζιλίκια Πατούληδων επειδή τσούζει η ηλεκτρονική συνταγογράφηση

[Με τον εκβιασμό τους δείχνουν ότι θέλουν να συνεχίσουν να συνταγογραφούν χειρόγραφα... δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα σ' αυτό το μπουρδέλο που ζούμε γιατί θα κοπούν και τα δωράκια από τις φαρμακευτικές εταιρίες...]

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πρόστιμο που επιβάλλεται στους γιατρούς όταν εκδίδουν χειρόγραφες συνταγές ενώ λειτουργεί το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης [ποιος ο λόγος να εκδίδουν χειρόγραφες συνταγές όταν λειτουργεί το σύστημα;], ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καλεί τα μέλη του να απέχουν από τη χειρόγραφη συνταγογράφηση ακόμα και σε περίπτωση βλάβης.

Επιτέθηκαν σε υποψήφιο της Χρυσής Αυγής με ξύλα και πέτρες και αυτός τους... κυνήγησε

Καρτέρι σε ένα υποψήφιο της Χρυσής Αυγής έστησαν αθίγγανοι στην δημοτική κοινότητα Ν. Τίρυνθας του Δήμου Ναυπλιέων, κλείνοντάς του τον δρόμο, ενώ στην συνέχεια προσπάθησαν να τον λιντζάρουν.

Στη φυλακή για 30 χρόνια ο βούλγαρος ζώο που βίαζε τη 12χρονη κόρη του

Ποινή κάθειρξης 30 χρόνων επέβαλε το Κακουργιοδικείο Κεφαλονιάς σε 35χρονο πατέρα που βίαζε την 12χρονη κόρη του. Ο Βούλγαρος συνελήφθη το Μάιο στην Ανδραβίδα, μετά από καταγγελία της συζύγου και της κόρη του, και του αποδόθηκαν κατηγορίες για αποπλάνηση, βιασμό και αιμομιξία.

Προτάσεις εφοριακών για "κυκλοφορία του χρέους" μεταξύ των επιχειρήσεων

Για δικαιότερο φορολογικό
Προτάσεις για την παροχή ρευστότητας στην αγορά με αιχμή το θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου έκαναν οι εφοριακοί που πρότειναν την λύση της κυκλοφορίας χρέους.

Αν υιοθετηθεί η λύση που προτείνουν οι επιχειρήσεις θα λαμβάνουν από το δημόσιο μία ηλεκτρονική βεβαίωση για το ποσό της οφειλής με την οποία θα ανοίγουν έναν τραπεζικό λογαριασμό και στη συνέχεια θα συναλλάσσονται τόσο με άλλους ιδιώτες όσο και με άλλους φορείς του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Βαριές κατηγορίες για 13 πρώην στελέχη του ΟΣΕ

Τις κατηγορίες της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου «περί καταχραστών του Δημοσίου» και της άμεσης συνέργειας σε απιστία απήγγειλε η εισαγγελέας Πρωτοδικών εις βάρος 13 στελεχών του ΟΣΕ, της περιόδου 2004-2007, για αποφάσεις που έλαβαν και οι οποίες φέρεται να ζημίωσαν τον Οργανισμό.

Ξεκίνησαν τη μαλακ@@ στην Παμπλόνα της Ισπανίας

Η πόλη της Παμπλόνας, στη βόρειο Ισπανία, εγκαινίασε την Παρασκευή τις εορταστικές εκδηλώσεις του διάσημου φεστιβάλ του Σαν Φερμίν με το πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο κυνήγι των ταύρων.

Το Βερολίνο διαψεύδει τη Bild: έχουμε διαθέσει 170 ειδικούς εφοριακούς

Διέψευσε το εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Μάρτιν Κότχαους το δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, σύμφωνα με το οποίο η γερμανική κυβέρνηση έχει παγώσει σχέδιο που προέβλεπε την αποστολή Γερμανών εφοριακών στην Ελλάδα.

Αδράνεια στις αλλαγές του φορο-μηχανισμού διαπιστώνει η τρόικα

Του Σπύρου Δημητρέλη

Την επιτάχυνση μεταρρυθμίσεων στο φορολογικό σύστημα οι οποίες έχουν ήδη θεσμοθετηθεί ζήτησε τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας το οποίο είχε σήμερα πολύωρη συνεργασία με ανώτατους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών.

Μεταξύ άλλων το κλιμάκιο ζήτησε ενημέρωση για τα εξής:

Αισιόδοξοι οι επιστήμονες ότι τον Αύγουστο θα βρεθεί ζωή στον Άρη

Οι επιστήμονες της NASA εκφράζουν την αισιοδοξία ότι τον Αύγουστο το όχημα Curiosity που έχει αποσταλλεί στον Άρη θα βρει σημάδια ζωής στον κόκκινο πλανήτη. Σύμφωνα με νέα μελέτη το Curiosity ίσως να χρειαστεί να σκάψει μόλις μερικά εκατοστά για να διαπιστώσει την ύπαρξη σύνθετων οργανικών μορίων που θα αποδεικνύουν ότι ο πλανήτης κάποτε φιλοξενούσε ζωή.

Ο Σαμαράς ανακοινώνει: Αύξηση αφορολόγητου στα 8.000 ευρώ και μείωση ΦΠΑ

Αύξηση του αφορολόγητου στα 8.000 ευρώ θα ανακοινώσει απόψε στην ομιλία του στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Δείτε ζωντανά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης

Δείτε εδώ:

536.000 ευρώ για καθαρισμό του ΥΠΕΞ σαν πολλά δεν είναι;

Καλά τι κάνανε; Γλύψανε όλο το κτήριο; Δείτε την απόφαση του περασμένου Δεκεμβρίου:

Reuters: «Καμία δόση στην Ελλάδα μέχρι να εκπληρώσει τους στόχους»

Η εκταμίευση της επόμενης δόσης για την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί, όταν το Eurogroup αποφασίσει ότι το ελληνικό πρόγραμμα έχει επιστρέψει και πάλι σε τροχιά υλοποίησης, δήλωσε στο Reuters ανώτατος Ευρωπαίος αξιωματούχος.

Ο Χατζηνικολάου ειρωνεύεται τον ΓΑΠ που δεν έκανε κανό στη Ρόδο, ενώ κάποτε τον αποθέωνε... επειδή έκανε κανό!

[Αφού ο Χατζηνικολάου φρόντισε πριν τις εκλογές του 2009 να ξεφτιλίσει τον Καραμανλή διδίδοντας τα περί "κουρασμένου", φρόντισε και να ηρωποιήσει τον ΓΑΠ τον οποίο αποθέωνε για τις αθλητικές του επιδόσεις ασκώντας πολιτική κριτική υψηλού επιπέδου λέγοντας:

Αυτή είναι η «σκιώδης» κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής

[Ωραίους τίτλους θα δώσει στα Υπουργεία η Χρυσή Αυγή αν ποτέ συμμετέχει σε κυβέρνηση και δεν έχει αστικοποιηθεί πλήρως...]

Τους βουλευτές οι οποίοι θα παρακολουθούν στενά ανά τομέα, το έργο της κυβέρνησης, έδωσε στην δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή.

Στην ανακοίνωσή της το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου αναφέρει τα εξής:

Έχουν άδικο; Βολές της ΠΟΕ-ΟΤΑ εναντίον του Βύρωνα Πολύδωρα

Ευθείες βολές κατά του πρώην προέδρου της Βουλής κ. Βύρωνα Πολύδωρα εξαπολύει η συνδικαλιστική οργάνωση των υπαλλήλων των δήμων, με αφορμή την απόφασή του να χορηγήσει εκλογικό επίδομα στους υπαλλήλους του Κοινοβουλίου.

Mπλακάουτ για εκατοντάδες χιλιάδες μολυσμένα PC την Δευτέρα-Τα 1886 είναι ελληνικά!

[Το πρόβλημα αφορά μεταξύ άλλων και 1886 υπολογιστές με ελληνικές ip που συνεχίζουν να είναι μολυσμένοι και μπαίνουν στο ιντερνετ μέσω των προσωρινών server που έχει στήσει το FBI οι οποίοι όμως θα κλείσουν τη Δευτέρα. Δείτε εδώ αν το PC σας είναι μολυσμένο: dns-ok.us]

Περίπου 360.000 υπολογιστές Windows σε όλο τον κόσμο κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο την Δευτέρα 9 Ιουλίου λόγω μόλυνσης με το κακόβουλο λογισμικό DNS Changer, προειδοποιεί ξανά το FBI.

Κουτόχορτο για ηλίθιους: Η Ρωσία σκέφτεται να δώσει δάνειο 5 δις στην Κύπρο... ενώ εμάς θα μας δάνειζε 100 δις χωρίς δεύτερη κουβέντα


[Έχουν ξεσαλώσει οι ΑΕροψεκασμένοι με τη δήλωση Χριστόφια που μεταδόθηκε από το Bloomberg ότι οι όροι του ρώσικου δανείου θα είναι ευνοϊκότεροι από της ΕΕ, η οποία φυσικά δεν αναφέρεται σε επιτόκιο το οποίο (το ρώσικο) είναι σαφώς υψηλότερο από της ΕΕ, αλλά στο ότι τα δανεικά από Ρωσία δεν συνδέονται με μείωση ελλείμματος, χρέους κ.λπ. Βέβαια κάνουν γαργάρα ότι η Ρωσία το σκέφτεται εδώ και ένα μήνα να δώσει δανεικά 5 δις...

Camp ιδεολογικό της ΟΝΝΕΔ σε κάμπινγκ

Ούτε 5άστερα ξενοδοχεία ούτε 4άστερα που πήγαιναν οι Οννεδίτες την εποχή των παχιών αγελάδων επί Καραμανλή - τι θυμάμαι τώρα ε κύριε ευρωβουλευτά Παπανικολάου που θες να μου γίνεις και

Στρατούλης εκφοβίζει ξένους επενδυτές: «Θα πάνε φυλακή όσοι υπογράψουν να ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία»

[Μπορεί να αναφέρεται σε υπουργούς αλλά τα περί φυλακής ή Σινικού τείχους που λέει ο Λαφαζάνης, τα ακούνε και οι ξένοι που ενδιαφέρονται να έρθουν να κάνουν καμιά δουλειά στην Ελλάδα...]

«Όποιοι βάλουν την υπογραφή τους να ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία έναντι πινακίου φακής, θα πάνε φυλακή» προειδοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Twitter: Άγρια κόντρα Σαμίου - Άδωνι για τις βουλευτικές αποζημιώσεις

Ένα tweet του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν αρκετό για να ξεσπάσει «πόλεμος» στο Twitter με την τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου. Ο βουλευτής της ΝΔ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο:

Εγκρίθηκαν από το ευρωκοινοβούλιο τα πρώτα 230 εκ. σε εγγυήσεις για ομόλογα έργων

Τα πρώτα 230 εκ. ευρώ σε εγγυήσεις για ομόλογα έργων ενέκρινε το Ευρωκοινοβούλιο. Η πιλοτική φάση των ομολόγων ελέγχεται από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Ο επικεφαλής της τράπεζας και πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Βέρνερ Χόγερ έδωσε το «παρών» στη σχετική συζήτηση που έγινε στην Ολομέλεια του...

Δεν θα είναι υποψήφιος για γραμματέας ο Β. Κικίλιας... Καλά έκανε. Είναι νέος και η δουλειά θέλει πείρα...

Την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος για γραμματέας της ΝΔ ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που τον έφεραν να επιθυμεί να διεκδικήσει τη θέση.

Στο μπαρμπούτι το έριξαν στην ΑΕΚ...

Όχι στην αποπληρωμή της εφορίας, όλα ή τίποτα με τα λεφτά του Ψωμιάδη, μονά-ζυγά τις προσφυγές και τζόγος σε όλα τα επίπεδα από την ΑΕΚ που αποδεικνύεται σε νέο Nick the Greek...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Χιούμορ από την Εθνική μας: Συγχαρητήρια επιστολή και ευχές στην αντίστοιχη της Ισπανίας, για.. αντάμωμα στη Βραζιλία

Οι παίκτες της εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου με επιστολή τους συγχαίρουν την εθνική Ισπανίας για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ευελπιστούν να βρεθούν και οι δύο ομάδες στην Βραζιλία για το Μουντιάλ του 2014.

Αναλυτικά η επιστολή των παικτών της Εθνικής Ανδρών:

Ουφ! Ανακουφιστήκαμε! δεν θα έρθουν γερμανοί εφοριακοί και θα συνεχίσουμε να εισπράττουμε το 5% των προστίμων...

Αυτό γράφει σήμερα η γερμανική εφημερίδα Bild γιατί όπως λέει το υπουργείο οικονομικών δεν... έδειξε ενδιαφέρον. Η γερμανική κυβέρνηση δεν σχεδιάζει να στείλει στην Ελλάδα εφοριακούς, υποστηρίζει η εφημερίδα "Bild", επικαλούμενη πήγες του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας.

O Δήμαρχος Πεντέλης μήνυσε την Τουρκία για τους εμπρησμούς του 1995

Η αγωγή κατά της Τουρκικής Δημοκρατίας κατατέθηκε από τον κύριο Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη χθες, 5/7/2012 στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης διεκδικεί την πλήρη αποκατάσταση των 20.000 στρεμμάτων δάσους, που κάηκαν το 1995 και στηρίζει την ενέργεια του αυτή στις δηλώσεις του πρώην...

Εντυπωσιακά ευρήματα από την εξάρθρωση διεθνούς σπείρας στην Ελλάδα

Κώστας Ονισένκο

Συνταξιούχος τραπεζικό στέλεχος φέρεται να είναι εγκέφαλος μεγάλης σπείρας που πραγματοποιούσε απάτες σε βάρος ελληνικών τραπεζών. Η γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση η οποία πραγματοποιήθηκε χθες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, με επίκεντρο την Κάτω Αχαΐα χρειάστηκε πολλούς μήνες προετοιμασίας από αστυνομικούς και στελέχη ασφαλείας των τραπεζών. Συνολικά συνελήφθησαν 30 άτομα, στην πλειοψηφία τους Ρομά. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 302.145 ευρώ σε μετρητά...

Ποιο γνωστός τραγουδιστής λέει πως έχει πιει ένα τσουβάλι χασίς

Το τι ειλικρινά πιστεύει για τα ναρκωτικά γενικά (και την ινδική κάνναβη συγκεκριμένα) διατύπωσε ο γνωστός τραγουδιστής στα πλαίσια πρόσφατης συνέντευξής του.

«Χασίς έχω πιει ένα τσουβάλι. Τους 'γράφω' όλους εκείνους που νομίζουν πως είναι ναρκωτικό.

Πως οι δικαστές "απελευθέρωσαν" τους Μαζιώτη και Ρούπα

[Τραγικές καθυστερήσεις των δικαστικών αρχών είχαν σαν αποτέλεσμα να παρέλθει το 18μηνο της προφυλάκισης και να αποφυλακισθούν οι Μαζιώτης-Ρούπα. Μάλιστα για τις καθυστερήσεις είχε διαταχθεί πιθαρχική έρευνα αλλά όπως πάντα δεν βρήκε ευθύνες και μπήκε στο αρχείο...... Από κει και πέρα δεν είναι δύσκολο να εξαφανιστείς όταν πρέπει μόνο να εμφανίζεσαι στο ΑΤ 2-3 φορές το μήνα]

Λίγο η Δικαιοσύνη που καθυστερεί λίγο η ολιγωρία των αρχών ήταν αρκετές σε συνδυασμό να δώσουν την ευκαιρία στο ζευγάρι που κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας, στους Νίκο Μαζιώτη και Παναγιώτα Ρούπα να εξαφανιστούν και τώρα οι Αρχές να τρέχουν και να μην φτάνουν.

Αγγλικές αμερικανιές: Εκαινίασαν το ψηλότερο κτήριο της Ευρώπης στο Λονδίνο (βίντεο)

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του υψηλότερου κτιρίου στην Ευρώπη, του ουρανοξύστη Shard, που έχει ύψος 309,6 μέτρων.


Τέσσερις άσσοι Στυλιανίδη στον Ράιχενμπαχ

Τη συγκρότηση κοινής ομάδας εργασίας μεταξύ του υπουργείου Εσωτερικών και της Ομάδας Δράσης της Ε.Ε. για να εξοικονομηθούν κονδύλια από τον εκσυγχρονισμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την υλοποίηση προγραμμάτων καταπολέμησης της φτώχειας την ερχόμενη εβδομάδα, συμφώνησαν ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης και το επικεφαλής της Ομάδας Δράσης κ. Χόρστ Ράιχενμπαχ.

Η Ελλάδα, τα 400 αραχνιασμένα αμερικανικά τανκ, η "δωρεά" που θα κοστίσει μισό δις και ο πόλεμος της μίζας

[Απορώ με τους πατριώτες του κώλου! Όχι τόσο γιατί παραπλανούν ότι το κόστος της δωρεάς είναι μόνο τα μεταφορικά που εκτιμούν σε 5 εκ ευρώ (που με 5 εκ δεν μεταφέρεις ούτε 400 μηχανάκια από τις ΗΠΑ) αλλά δεν σκέφτονται ότι όταν δεν έχουμε λεφτά να παραγγείλουμε πυρομαχικά για τα leopard 2Α4 που πήραμε τα προηγούμενα χρόνια, που θα βρούμε λεφτά της συντήρησης και επιχειρησιακής αξιοποίησης, δεδομένης της πάνω από 20 χρόνια ζωής τους και την παρατεταμένη αποθήκευσή τους στην έρημο της Νεβάδα;]

Μεγάλο δίλημμα αντιμετωπίζει η νέα ηγεσία του υπουργείου Άμυνας: Να αποδεχθεί τη «δωρεά» των ΗΠΑ που μας δίνουν 400 «απενεργοποιημένα» άρματα μάχης, τα οποία όμως θα μας κοστίσουν μισό δισ. δολάρια για να μεταφερθούν και να... ξαναζωντανέψουν; Και τι θα πουν οι ευρωπαίοι εταίροι μας;

Βίντεο: Φίρμα η Δούρου στη Βενεζουέλα, έδωσε και συνέντευξη στην ΤιΒι-Μεγάλη απογοήτευση ότι δεν μιλάει τη γλώσσα της "επανάστασης"

Συνέντευξη στην τηλεόραση της Βενεζουέλας έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου που βρίσκεται στην χώρα της λατινικής Αμερικής προκειμένου να πάρει μέρος στο παγκόσμιο φόρουμ της Αριστεράς  που διεξάγεται στο Καράκας. Στη συνεντευξή της η Ρένα αποκάλυψε ότι μετά τις τελευταίες εκλογές η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσάβες θα είναι ισότιμη και θα ανατρέψει...

Η καλύτερη δουλειά στην Ελλάδα: Λαμόγιο υπάλληλος στη Βουλή

Το εκλογικό επίδομα των 1.000 ευρώ που θα έπαιρνε κάθε υπάλληλος της Βουλής αποτελεί μόνον το κερασάκι σε μία «τούρτα» προνομίων και σε μια αμαρτωλή ιστορία που πάει αρκετές δεκάδες χρόνια πίσω.

Γιατί ο κ. Στουρνάρας δεν διαψεύδει τον τίτλο των FT

Όταν ένα διεθνές δίκτυο δημοσιεύει έναν τίτλο που χρήζει παρερμηνειών, όπως έγινε χθες με το θέμα των FT «Η Ελλάδα εγκαταλείπει την επαναδιαπραγμάτευση» συνηθίζεται να υπάρχει άμεση επίσημη διάψευση. Αυτό χθες δεν έγινε.

Επίθεση Apache στο Ιράκ.Συγκλονιστικό βίντεο

Πρόκειται για βίντεο που προέρχεται από αμερικανικό ελικόπτερο Apache από το Ιράκ.Οι χειριστές εντόπισαν ένα αυτοκίνητο με ένοπλους Ιρακινούς και δεν δίστασαν να "γαζώσουν" το αυτοκίνητο.

Αυτή είναι η φανέλα που θα «ιδρώσει» το ΠΑΣΟΚ για να ξαναπάρει τους δικούς του απ τον ΣΥΡΙΖΑ

Με νέα... εμφάνιση θα πάει το ΠΑΣΟΚ στη Συνδιάσκεψη, αφού έχει ετοιμαστεί και τυπωθεί φανέλα σε βαθύ πράσινο χρώμα, στην οποία κάτω από το σήμα με τον ήλιο του κόμματος γράφει «ΠΑΣΟΚ – Ανασύσταση».

Ο Πάγκαλος θέλει πανεπιστημιακή καριέρα

Σχέδια για το μέλλον καταστρώνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Πέραν της συγγραφής του βιβλίου του με τον τίτλο «Μαζί τα φάγαμε», ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προσανατολίζεται σε πανεπιστημιακή καριέρα.

Μασόνος και ..Bilderberg και ο Ολαντ !

Ένα από τα αγαπημένα θέματα του διαδικτύου, σε όλο τον πλανήτη, είναι να ανακαλύπτει ότι οι ηγέτες είναι Μασόνοι, μέλη της Λέσχης Bilderberg και έχουν Εβραϊκή καταγωγή.

Έτσι ήρθε στο φως βίντεο, όπου ο Πρόεδρος της Γαλλίας Francois Hollande μιλά σε τεκτονική στοά, αλλά και...

Μεγάλο το κόστος των ενοικίων για το Δημόσιο

Τουλάχιστον 415.000 ευρώ το μήνα κοστίζουν στον έλληνα φορολογούμενο, μόνο τα ενοίκια επτά ανεξάρτητων αρχών, είπε στο ΣΚΑΪ 100,3 η Φωτεινή Πιπιλή, βουλευτής ΝΔ.

Πρόσθεσε ότι έχει καταγγείλει το θέμα στη Βουλή.

Ανήλικοι ασέλγησαν σε δύο 7χρονα των οποίων οι γονείς πήγαν και έδειραν τους γονείς των ζώων

Φρίκη και παγωμάρα έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας η ανατριχιαστική αποκάλυψη ότι δύο 17χρονοι φίλοι ασέλγησαν σε δυο αδελφάκια ηλικίας μόλις επτά χρόνων, για να αποδείξουν σε μια φίλη τους ότι μπορούσαν να έχουν σεξουαλική επαφή!`

Βίντεο: Πως σχηματίζεται το πρόσωπο ενός εμβρύου


Εντυπωσιακό βίντεο του BBC δείχνει πως σχηματίζεται το πρόσωπο ενός εμβρύου.

Η παραγωγή έγινε από τη σειρά του καναλιού "Inside the Human Body" και το animation είχε βασιστεί σε σαρώσεις αναπτυσσόμενου εμβρύου.

Μόνο τα 5 από τα 100 ευρώ φοροπροστίμων εισπράττονται

του Σπύρου Δημητρέλη

Μόλις το 4,8% των προστίμων που επιβάλλουν οι ελεγκτικές υπηρεσίες φθάνει στο δημόσιο ταμείο. Πρόκειται για δεδομένο που αποδεικνύει ότι η βεβαίωση φόρων και προστίμων για φορολογικές παραβάσεις απέχει έτη φωτός από την είσπραξή τους.

Έχασαν το 70% της κινητής τους περιουσίας τους τα ταμεία

της Ρούλας Σαλούρου

Την τραγική οικονομική κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων από την συνεχιζόμενη μείωση των εισροών από εισφορές εξαιτίας της υψηλής ανεργίας, της μείωσης μισθών, των ελαστικών σχέσεων εργασίας και της υψηλής εισφοροδιαφυγής, καθώς και της αύξησης των εκροών από την αύξηση των συνταξιοδοτήσεων και λειτουργικών δαπανών, ήρθε να επιδεινώσει το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων.

Τέλος τα αυτοκόλλητα τέλη κυκλοφορίας - Πως «έκλεβαν» σήματα οι ιδιοκτήτες Ι.Χ.

Το κόστος για τα αυτοκόλλητα σήματα των τελών κυκλοφορίας που τοποθετούνταν στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων και τις μοτοσικλέτες, καθώς και τα ειδοποιητήρια που αποστέλλονται στους ιδιοκτήτες φτάνει τα 80 εκατομμύρια ευρώ, ποσό απαγορευτικό πλέον για τη χώρα.

Η Intracom στην … Συρία

Συνεργασία ευρωπαϊκών εταιρειών με το αιμοσταγές καθεστώς Ασάντ αποκαλύπτουν τα τηλεγραφήματα που δημοσίευσε το Wikileaks όπου εμπλέκει και ελληνική εταιρεία για την παροχή υλικοτεχνικής υποδομής προς τις δυνάμεις ασφαλείας της Συρίας.

Αφιερωμένο στους ΑΕροψεκασμένους-Ιταλία: Περικοπές 26 δις μέχρι το 2014

[Φαντάζομαι να έχει γίνει κατανοητό και στον πλέον ηλίθιο ότι Ισπανία-Ιταλία θα υπογράψουν ένα υποτυπώδες μνημόνιο (αν χρειαστεί) μιας και είναι σοβαρές χώρες και παίρνουν μόνες τους τα μέτρα που χρειάζονται, αντί να μαλακίζονται μετα περί δανείων από τη Ρωσία και εξόρυξης πετρελαίου...]

Έπειτα από μία μαραθώνια συνεδρίαση επτά ωρών, το υπουργικό συμβούλιο της Ιταλίας, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Μάριο Μόντι, ενέκρινε περικοπές ύψους 4,5 δισ. ευρώ από τις δημόσιες δαπάνες.

Χειροβομβίδα και πυρά κατά αστυνομικών στο Νέο Κόσμο

Συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Αγκύλης και Χατζημιχάλη στο Νέο Κόσμο. Τρεις άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών και πέταξαν εναντίον τους χειροβομβίδα, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών.

PARAPOLITIKA.GR: Απανωτές επιθέσεις στον Νικολόπουλο που πριν ένα μήνα αποθέωναν!

1η επίθεση. Δευτέρα βράδυ
Πέμπτη κατά σειρά επίθεση από τα parapolitika.gr στον Νίκο Νικολόπουλο! Αυτή τη φορά το site αναφέρεται και στην Πάτρα μιλώντας για "πατρινά κολπάκια". Προφανώς κάτι συνέβη και οι συντάκτες του site "τα πήραν στο κρανίο" αφού δεν αναφέρουν κανένα στοιχείο σε βάρος του βουλευτή απλά με "εκθέσεις ιδεών" και "μπηχτές" προσπαθούν να τον πλήξουν.

Φαίνεται ότι ορισμένοι δημοσιογραφίσκοι του ΑΠΕ δεν έχουν καταλάβει ποιος κέρδισε τις εκλογές

Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι συνδικαλιστής του κρατικού Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, που όχι μόνον « τα έδωσε όλα» υπέρ ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ακόμα και την Κυριακή των εκλογών του Ιουνίου «απειλούσε» συναδέλφους του για το...

Δημοσκοπική απογείωση για την Μέρκελ

Νεα δημοσκόπηση δείχνει την Α. Μέρκελ να απογειώνεται όσον αφορά τη συμπάθεια των Γερμανών και να φτάνει σε επίπεδα 2009 μετά τη νίκη της στις εκλογές. Στην ερώτηση αν είναι ικανοποιημένοι με την Μέρκελ το...66% απαντά ναι δηλ. 8% περισσότεροι απ' ότι τον Ιούνιο.

Δείπνο στο Μαραθώνα για τον Καραμανλή

Ο πρώην  πρωθυπουργός και νυν βουλευτής, βρέθηκε με μεγάλη παρέα στην ψαροταβέρνα Φάρος στην παραλία του Μαραθώνα για να γιορτάσει τα γενέθλια επιστήθιου φίλου του.

Στο ίδιο τραπέζι ήταν και ο ισχυρός άνδρας της Χαλυβουργικής Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος με τη σύζυγό του Γέλη.

Βίντεο: Ρώσος πιτσιρικάς επέζησε πτώση από 120 μέτρα για να διηγείται το μύθο

Η πτώση διάρκειας 7 δευτερολέπτων δεν είχε προγραμματιστεί έτσι, αλλά το αλεξίπτωτο δεν άνοιξε και ο νεαρός προσγειώθηκε στο χιόνι... μετά από 2 λεπτά συνήλθε και μεταφέρθηκε με διάφορα κατάγματα στο νοσοκομείο. Δείτε το βίντεο:

Ολόκληρο το πόρισμα της κακοδιαχείρισης (;) στον ΠΑΟΚ

"Ειλικρινά, δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε όσα απίστευτα περλαμβάνονται στο πόρισμα της διαφθοράς, μετά την έρευνα που έγινε με εντολή της επιτροπής διαφάνειας, που κατ΄ απαίτηση των συνδεσμιτών δημιουργήθηκε για να ελέγξει τις λαμογιές στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ...

Τόσο μαλάκ@@ είναι: Από την αντιρατσιστική πορεία επιτεθήκανε σε φίλαθλους του Ολυμπιακού στην Νίκαια!

Αφού είδαν και απόειδαν τα μεταναστόπουλα και οι μεταναστολάγνοι που τα εκμεταλεύονται και αφου δεν τους έγινε το χατίρι να κάνουν περατζάδες στην Νίκαια. Ξεκίνησαν να κάνουν πορεία το....τετράγωνο! Στην διαδρομή λοιπόν αποφάσισαν πως κάτι έπρεπε να κάνουν και επιτεθήκανε σε δύο άτομα στην συμβολή των οδών Λαοδικείας και Κύπρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ένας στο κεφάλι.