07 Ιουλίου 2012

Η εικόνα με την ξανθιά που φωνάζει το ασανσέρ κάνει το γύρο του facebook [εικόνα]

Τον γύρο του διαδικτύου και των social media κάνει μια εικόνα με δύο κοπέλες βγαλμένες από τα κλασσικά ανέκδοτα για τις ξανθιές... Δείτε τη:

Στουρνάρας: Το Μνημόνιο είναι αποτέλεσμα και όχι το αίτιο της κρίσης

Την εφαρμογή του Μνημονίου υπερασπίστηκε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας κατά την εισήγησή του από το βήμα της Βουλής για την συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης.

Αβραμόπουλος: Η Τουρκία δεν μπορεί να κρατά σε ισχύ το casus beli

Για τις προτεραιότητες και τους στόχους της εξωτερικής πολιτικής της νέας κυβέρνησης μίλησε ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων πως πρέπει να αφεθεί στην άκρη η φοβική εσωστρέφεια.

Με όλους και όλα τα έβαλε ο Μιχαλολιάκος


Δεν πρόλαβε να ανέβει στο βήμα της Βουλής ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της ΔΗΜ.ΑΡ αποχώρησαν από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Αυτό όμως δεν το άφησε να «πέσει κάτω» ο γ.γ της Χρυσής Αυγής και στηλίτευσε την συμπεριφορά τους, λέγοντας, ότι

Topless φωτογράφιση του Πάγκαλου στην εξορία!! (φώτο)

Από την εξορία στο Λαγονήσι... Προσέξτε πόσο μικρή φαίνεται μπροστά του η εφημερίδα!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ!! Τύπωσαν νέα χαρτονομίσματα για την Ελλάδα εν όψη χρεοκοπίας!! Δείτε τα

Δείτε τα:

Κομμουνιστικά καραγκιοζιλίκια

Αποχώρησαν από τη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ τη στιγμή που κλήθηκε στο βήμα ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, ο οποίος κοκκίνισε από τη ντροπή του..

Κατά τ' άλλα τα γνωστά:

Άκης: “Να κληθούν όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ,αλλά και εκπροόσωποι των ΕΔ”

Σε συνέντευξή του στο κυριακάτικο Έθνος ο Α.Τσοχατζόπουλος ζητά να κληθούν και να καταθέσουν:

•όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ

Πρωτοσέλιδα κυριακάτικων εφημερίδων

Δείτε τα:

Πάλι μας έκανε την τιμή να μας διαφημίσει ο Π. Καμμένος

Πάλι φρόντισε για τη διαφήμισή μας ο Καμμένος στους 24.000 follοwers που έχει στο twitter. Αυτή τη φορά βέβαια μας αναβάθμισε...
από πράκτορες της ΝΔ μας αναβάθμισε σε παρακρατικούς. Ο μπαγάσας έχει πάντα έγκυρη ενημερώση...

Πως οι "διαχειριστές" του ΕΣΠΑ σαμποτάρουν την Ανάπτυξη!

Η Ε.Ε. πρέπει άμεσα να αφαιρέσει την αρμοδιότητα της "μη απορρόφησης" κονδυλίων, από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Διαβάστε πως μεθοδικά αποτρέπουν τους πολίτες να εντάσσονται στα προγράμματα, και πως όταν το καταφέρουν, τους "εκβιάζουν" για να τα εγκαταλείπουν".

Πέρισυ τον Ιούλιο (8/7/2011)σε ανακοίνωσή του μέσω της ιστοσελίδας το ΥΠ.ΑΝ. (κλικ) πληροφορούσε πως αξιοποιώντας 200 εκ.ευρώ του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων» του ΕΣΠΑ,  σχεδιάζει πρόγραμμα, που απευθύνεται  σε 20.000 επιχειρήσεις, ενισχύοντας άμεσα και χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες τις μισθοδοτικές τους δαπάνες, ώστε να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους. Αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.
Τελικά λίγο...

Κολοτούμπα ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τα βουλευτικά αυτοκίνητα

Φάουλ απο την Χρυσή Αυγή στο θέμα των βουλευτικών οχημάτων...!! Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση!!

Η κόρη του Ερντογάν θα είναι η διάδοχος του; Δυναστεία των Ερντογάν;

Στην Τουρκία, αρχίζει να συζητείται το θέμα της διαδοχής του Ερντογάν και η μαντιλοφορούσα κόρη του τούρκου πρωθυπουργού Σουμεγιέ Ερντογάν, αρχίζει να εμφανίζεται πιο συχνά στην επικαιρότητα. Yπάρχουν κάποιες απόψεις πως η ίδια ίσως στο μέλλον είναι η διάδοχος του τούρκου πρωθυπουργού.

ΜΑΚΗΣ..ΑΚΗΣ..ΛΑΚΗΣ... (φώτο)

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ...ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ...:

Black humour: «Είμαι νέος... αγαπώ τη ζωή... έχω όνειρα... τι ψηφίζω;»

Δείτε την αφίσα:

Πολύ ωραίες φωτογραφίες βγάζουν οι Nikon...

Φωτογραφική μηχανή για ποιοτικές φωτογραφίες... και κεντράρει στα σημεία που πρέπει να τονιστούν...:

Ξεκίνησε η ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ (φώτο)

Δείτε τις:

Μέσα στην Τουρκία

Ὁ διεθνής Σέρβος ποδοσφαιριστής Ματέγια Κέζμαν (Mateja Kezman), ἔχει κάνει τό ἀπίστευτο μέσα στήν Τουρκία, νά πανηγυρίσει, δείχνοντας τήν μπλούζα του μέ μία εἰκόνα τοῦ...

Από πότε η ανθρωπιά έγινε «αριστεροσύνη»;

Από τότε που είδαμε μια ξαφνική άνοδο της Αριστεράς, που συνέβη σε διάστημα ενός μόλις χρόνου, διαβάζω πολλά σχόλια, κείμενα και ακούω απόψεις σε παρέες, ταβέρνες και ταξί από τους ανθρώπους αυτής της πόλης, που με έχουν κάνει να παρατηρήσω κάτι που ομολογώ ότι δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι συμβαίνει με τέτοια έκταση στην ελληνική κοινωνία.

Ο κτηνίατρος Τζώνης που πλάκωσε τον Πάγκαλο στις μπουνιές

Μετά την συντριβή του φιλοβασιλικού κινήματος Γαργαλίδη - Λεοναρδόπουλου τον Οκτώβριο του 1923, τα συντηρητικά κόμματα είχαν βρεθεί σε δύσκολη θέση. Ο Μεταξάς είχε ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ιταλία, ενώ πολλά άλλα στελέχη του "Λαϊκού" κόμματος είχαν συλληφθεί ως ύποπτοι για συνέργεια στο αποτυχόν κίνημα. Έκτός αυτών ο Γεώργιος Παπανδρέου, υπουργός εσωτερικών της "επαναστατικής κυβέρνησης" είχε εφεύρει ένα νέο εκλογικό νόμο στενο-ευρείας περιφέρειας που προέβλεπε χωριστούς καταλόγους για τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης και εξασφάλιζε την εκλογική νίκη για τα Βενιζελικά κόμματα.

Ένας Έλληνας πίσω από τον Μίκαελ Σουμάχερ

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ένας Έλληνας βρίσκεται πίσω από το μονοθέσιο του Γερμανού πρωταθλητή της F1...

Ο Βαγγέλης Αρβανιτάκης είναι ένας από τους βασικούς σχεδιαστές του μονοθέσιου του Σουμάχερ.

Αφιερωμένο στους ΑΕροψεκαμένους: Από τον Οκτώβριο η πρώτη δόση για την Κύπρο

[Το σίγουρο μέχρι τώρα είναι πως η τροικα είναι στην Κύπρο και η ΕΕ θα τη δανείσει 10 δις... για την Κίνα που μας τα είχαν ζαλίσει ούτε λόγος για δάνειο... η Ρωσία το παζαρεύει και το σκέφτεται να τους δανείσει 5 δις φανταστείτε να είχαν ζητήσει και όλο το ποσό, δηλ. 15 δις ή φανταστείτε πόσο εύκολα θα δάνειζαν εμάς με 100-50 δις...]

Η Κύπρος δεν θα λάβει την πρώτη δόση του δανείου μέχρι τον Οκτώβριο κάτι που θα αναγκάσει τη χώρα να δανειστεί από τις κρατικές εταιρείες για να χρηματοδοτήσει τις λειτουργικές του ανάγκες έως τότε.

Πληθαίνουν τα μηνύματα για χρηματοδότηση υπό προϋποθέσεις

Δεν πρόκειται να εκταμιευθεί ούτε ένα ευρώ από το μηχανισμό στήριξης προς την Ελλάδα έως ότου το Eurogroup αποφανθεί ότι το Πρόγραμμα Προσαρμογής έχει επανέλθει εντός στόχων, δήλωσε Ευρωπαίος αξιωματούχος στην «Καθημερινή».

Συναγερμός στις αρχές-Εντοπίστηκε κρούσμα με ιό του Δυτικού Νείλου στην Αττική

Το πρώτο κρούσμα της νόσου του δυτικού Νείλου, εντοπίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Παλαιό Φάληρο καθως...

Σε ύψη ρεκόρ ο τζίρος της παραοικονομίας στην Ελλάδα-Ξεπερνά τα 52 δισ ευρώ

Δραματικά είναι τα στοιχεία της Κομισιόν για την παραοικονομία στην Ελλάδα καθώς σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί ο τζίρος ξεπερνά τα 52δισ. ευρώ
Για την χρονιά που μας πέρασε ο τζίρος της παραοικονομίας της Ελλάδας είναι....

Τα ονόματα που «παίζουν» για τη στελέχωση υπουργείων


Μπορεί οι υπουργοί να έχουν στείλει τις εισηγήσεις τους για τις αρμοδιότητες που πρέπει να δοθούν στους υφισταμένους τους, αλλά στο Μαξίμου δεν έχουν πάρει τις τελικές τους αποφάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επικαλύψεις που υπάρχουν σε κάποιες αρμοδιότητες μεταξύ δύο και τριών υπουργείων έχουν καθυστερήσει τη διαδικασία και πρέπει να αποσαφηνιστούν, ενώ από την άλλη υπάρχουν ενστάσεις μεταξύ των εταίρων της κυβέρνησης.

e-Επιλογές της 06/07/2012

Η Βαρτζελή που ξαναδιόρισε ο ΓΑΠ με μισθό στη Βουλή, συνεχίζει να παίρνει τη σύνταξη που έπαιρνε από τον Οκτώβριο; Θα απασχολήσει κανέναν το θέμα;

Γράψαμε και εμείς τις προάλλες για το διορισμό της στενής συνεργάτιδας του ΓΑΠ, Ρεγγίνας Βάρτζελη, στη Βουλή από τον ίδιο τον ΓΑΠ...

Ωστόσο όπως μας υπενθυμίζει ο kolotoubes.blogspot.gr η Βαρτζελή είχε πρόσφατα, τον Οκτώβριο του 2011, συνταξιοδοτηθεί από την ΓΓ Απόδημου Ελληνισμού, αφού συμπλήρωσε 35ετία... οπότε είναι λογική η απορία του αν παράλληλα με τον "Α' βαθμό και τον Βασικό Μισθό υπαλλήλου ΠΕ της Βουλής" που παίρνει σύμφωνα με το ΦΕΚ του διορισμού της στη Βουλή, θα συνεχίσει να παίρνει τη σύνταξη υπαλλήλου με βαθμό Β' του κλάδου ΠΕ και Μισθολογικό κλιμάκιο 4', της ΓΓ Απόδημου Ελληνισμού"


Ο Μειμαράκης ακούει;;;

ΥΓ1. Άσχετο για να πούμε μια μαλακ@@ να γελάσουμε: Οι υπάλληλοι της Βουλής πότε θα ενταχθούν στο ενιαίο μισθολόγιο; Καλό ε;;;

ΥΓ2. Και για να γελάσετε λίγο ακόμα τώρα που ξέρουμε ότι ο ΓΑΠ, πριν λίγες μέρες, την διόρισε στο γραφείο του αν και συνταξιούχα, απολαύστε τίτλους έγκυρης δημοσιογραφίας του περασμένους μήνες:

Εκτός (;) επιτελείου Παπανδρέου η Ρ. Βάρτζελη
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=158023

Η ...μάλλον ανεπιθύμητη Ρεγγίνα Βάρτζελη
http://www.newsbomb.gr/ekloges-2012/pasok/story/129104/i-mallon-anepithymiti-reggina-vartzeli

Εκτός επιτελείου του Γ. Παπανδρέου η Ρ. Βάρτζελη
http://www.tsantiri.gr/politiki/ektos-epiteliou-tou-g-papandreou-i-r-vartzeli.html

Βίντεο: iphone εκρηγνύεται μέσα στην τσέπη νεαρού Φινλανδού

Το τριών μηνών iphone άρχισε να βγάζει καπνούς στη τσέπη του νεαρού Φινλανδού ο οποίος πρόλαβε και το πέταξε. Δείτε το βίντεο:

Το μεγαλύτερο έγκλημα δεν είναι η οικονομική εξαθλίωση αλλά ο αφελληνισμός

Ο μεγαλος μου γιος, είναι μαθητής της πέμπτης δημοτικού.

Δεν είναι λίγες οι φορές που διαβάζοντας τα βιβλία που του προμήθευσε η κ. Διαμαντοπούλου, έχασα την ψυχραιμία μου και άρχισα να την στολίζω με διάφορα κοσμητικά επίθετα "επαινώντας" την για το τεράστιο έργο της σε βάρος της Ελληνικής παιδείας....

ΣΤΒίντεο: Ο ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ 175 - Ραντεβού το Σεπτέμβρη

Δείτε το: