08 Ιουλίου 2012

Ρωσίδες ιερόδουλες έκλεψαν μυστικά του τουρκικού στρατού απο τούρκους αξιωματικούς

Οι Ρωσίδες «Ματα Χάρι» πήραν όλα τα μυστικά στα κρεβάτια των αξιωματικών του τουρκικού στρατού.

Σαρώνει τον τουρκικό στρατό το σεξουαλικό-κατασκοπευτικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει. Μετά από επιχείρηση του στρατού σε συνεργασία με την αστυνομία αποκαλύφθηκε κύκλωμα το οποίο παγίδευε με ιερόδουλες τούρκους αστυνομικούς και του υποχρέωνε αργότερα να φέρουν απόλυτα στρατιωτικά μυστικά τα οποία τα πουλούσαν στο εξωτερικό.

Ξανά το παραπολιτικό για το πέος από το ΒΗΜΑ για Σαμαρά Κατσέλη!!!

Πάλι γράφουν οι γελοίοι στο ΒΗΜΑ το παραπολιτικό ότι δήθεν Σαμαράς-Κατσέλη ήταν συμμαθητές στο Κολλέγιο Αθηνών... μάλιστα "πληροφοριοδότης" για το πέος του είπε ότι είχαν και φλέρτ!!!

Μια Lexus έτυχε στον Κασιδιάρη... αλλά θέλει λίγο "ξεβρώμισμα";

Ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες μέρες η κλήρωση για τα αυτοκίνητα που θα έχουν οι βουλευτές της νέας σύνθεσης Βουλής. Στον Ηλία Κασιδιάρη κληρώθηκε μια εντυπωσιακή Lexus και πρέπει να νιώθει πολύ τυχερός.
Βέβαια, το πρόβλημα στην υπόθεση είναι ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο...

Έρχεται καύσωνας

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδίδει η ΕΜΥ, οι υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα μας θα εξακολουθήσουν και τις επόμενες τουλάχιστον 6 με 7 ημέρες με μικρές αυξομειώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η μέγιστη θα φθάσει:

Εκατόμβη νεκρών στη Ρωσία από τις πλημμύρες (βίντεο)

Τουλάχιστον 150 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις χειρότερες πλημμύρες που έχουν καταγραφεί εδώ και δεκαετίες στην περιοχή Krasnodar, στη Νότια Ρωσία, κοντά στη Μαύρη Θάλασσα, ενώ περισσότερα από 5.000 σπίτια έχουν καταστραφεί. Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι θα αποζημιώσουν τους πληγέντες.

Ποιοι Έλληνες celebrities αναγκάζονται να αποχωριστούν τις βίλες τους

Πωλητήρια σε βίλες και νεοκλασικά επωνύμων έβαλε η κρίση, μιας και η εγχώρια showbiz δεν «βγαίνει» οικονομικά ώστε να τα συντηρήσει. Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά τους εγχώριους celebrities, που αναγκάζονται να πουλήσουν την ακίνητη περιουσία τους, μιας και δεν μπορούν να τη συντηρήσουν.

Ο Τέρενς της αργομισθίας υπέρ των υπαλλήλων της Βουλής... γιατί δεν τους δίνει το μπόνους από τα 56.000 που τσέπωσε

Υπέρ των υπαλλήλων της Βουλής, που διεκδίκησαν επίδομα για τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, τάχθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

Α. Γεωργιάδης: «Ο λαός μέχρι σήμερα ζούσε 3 μύθους»

Για τρεις μύθους τους οποίους ζούσε ο λαός μίλησε ο Βουλευτής της Ν.Δ Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής.

Ο πρώτος μύθος όπως χαρακτηριστικά ανέφερε είναι ο μύθος του μνημονίου...

Μητέρα Σταμάτη: ''Η Βίκυ είχε όνομα υπουργού και δικαιούτο κάποια... πραγματάκια''

Για πρώτη φορά η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη σπάει τη σιωπή της και με τις δηλώσεις της παίρνει σαφείς αποστάσεις από τον γαμπρό της, Άκη Τσοχατζόπουλου, και δηλώνει πως η κόρη της είναι αθώα.

Δώσ’ της κι άλλο πολυπολιτισμό ρε! Βίντεο εκτέλεσης Αφγανής... ύποπτης μοιχείας

Μεγάλες στιγμές χαρούμενου πολυπολιτισμικού χάπενινγκ από πολυπολιτισμικούς Αφγανιώτες.

Ο σύζυγος υποπτεύεται οτι η σύζυγος τον απάτησε.

Και αποφασίζει να δράσει έτσι όπως μόνο οι χαρωποί πολυπολιτισμικοί πολυμουσουλμάνοι ξέρουν.

Τρόμος σε λίμνη με ψάρι που δαγκώνει τους όρχεις!! (βίντεο)

Τον τρόμο έχει σπείρει στο Ιλινόϊς το άκουσμα της είδησης πως σε έναν άλλοτε οικογενειακό προορισμό, την λίμνη Lou Yaeger, βρέθηκε ένα εξωτικό ψάρι, γνωστό ως πάκου, που επιτίθεται και δαγκώνει στους όρχεις ανυποψίαστους λουόμενους και ψαράδες.

Το 43% των Γερμανών κάργα μαλάκ@@... θέλουν την Ελλάδα στο ευρώ

[Το εντυπωσιακό της είδησης και βέβαια είναι ότι υπάρχουν ακόμα 43% των Γερμανών που παρότι ακούνε καθημερινά διάφορες φρικαλεότητες για την Ελλάδα, τη θέλουν στο ευρώ... για αυτούς όμως που θέλουν να έχουν γκαζωμένους τους μαλακ@@, ο τίτλος είναι "το 49% των Γερμανών θέλουν να πετάξουν την Ελλάδα από το ευρώ"... έτσι την παρουσιάζουν όλοι οιεκλεκτοί δημοσιογράφοι και οι κάφροι...]

Την αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη επιθυμεί το 49% των Γερμανών σύμφωνα με δημοσκόπηση της Enmid για λογαριασμό του γερμανικού περιοδικού Focus.

Αντίστοιχα το 43% τάσσεται υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ, ενώ το 8% δεν απαντά στην ερώτηση.  Σε δημοσκόπηση του περασμένου μήνα το 47% είχε ταχθεί υπέρ της διατήρησης του ευρώ από τους Έλληνες, με το 46% να τάσσεται υπέρ της επιστροφής στην δραχμή.

Αντί ο Δένδιας να στέλνει μηνύματα, ας σοβαρευτεί να βελτιώσει την Αστυνομία και δεν θα χρειάζεται να την υποκαθιστά η ΧΑ


Μήνυμα προς τη Χρυσή Αυγή και την πρακτική της να υποκαθιστά το έργο της ΕΛ.ΑΣ. απέστειλε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός  Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

ΥΠΟΙΚ: Υπεγράφη η απόφαση για την τεσσάρων Airbus της παλιάς

Υπεγράφη σήμερα, Κυριακή, από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, η απόφαση για την πώληση από το ελληνικό Δημόσιο των τεσσάρων αεροσκαφών τύπου Airbus A340-300, που χρησιμοποιούσαν η παλιά «Ολυμπιακή Αεροπορία» και οι «Ολυμπιακές Αερογραμμές».

Ποιος αμοίβεται καλύτερα και από τη Μέρκελ;

«Xρυσάφι» θα αμοίβεται ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης ESM, το όνομα του οποίου αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς μέρες.

Ο μισθός του «τυχερού» που θα αναλάβει, θα είναι...

Καλούσης: Εάν αποκαλύψω τί μου είπαν Ντερτιλής-Ιωαννίδης θα γίνει πάταγος

Ο Ευάγγελος Καλούσης ένας από τους πρωταγωνιστές του παραδικαστικού κυκλώματος γνωστός και ως «ο δικαστής με τη μεζούρα», πέντε μήνες μετά την αποφυλάκισή του, άναψε και πάλι «φωτιές» με την απόφασή του να ιδρύσει νομική εταιρεία για την οποία υπεραμύνεται της νομιμότητά της αλλά και για τη φιλία που ανέπτυξε στον Κορυδαλλό με τους πρωταγωνιστές των «Απριλιανών».

Μπερδεύτηκε ο Γιωργάκης και πέσανε να τον φάνε οι αχάριστοι :)


Ας μην είμαστε κακεντρεχείς. Μπερδεύτηκε ο άνθρωπος. Τόσα ταξίδια, τόσα βραβεία, τόση προσφορά στο κόμμα και στους πολίτες δικαιούται κι αυτός να κάνει ένα λάθος... ανθρώπινο.

Κατάργηση χαρατσιού, ενιαίος φόρος ακινήτων και αύξηση αφορολόγητου το 2013-Επίδομα θέρμανσης φέτος

Την πρόθεσή του να προχωρήσει σε «ριζοσπαστικές» αλλαγές του φορολογικού συστήματος εξέφρασε ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο του τριημέρου των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Ολάντ: Αναγνωρίζει τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Θα τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση ο γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ και θα φέρει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ποινικοποίηση της άρνησης της Γενοκτονίας των Αρμενίων.

Kαι όμως ο Πίου ήρθε στην Ελλάδα πριν 12 χρόνια για να γίνει ποδοσφαιριστής

Τελικά, όπως αποδεικνύεται, ο Τζόελ Ανιίνο έχε πολλά κοινά με τον... Πίου! Μπορεί, να μην χρειάστηκε να καθαρίσει τζάμια, αλλά, όπως ο ίδιος εξομολογείται στην Ελλάδα ήρθε για να... παίξει ποδόσφαιρο!

Εξαφανίστηκε ελληνικός φάρος !!!!!!! Τυχαίο ; Δε νομίζω ...

Εδώ και δύο ημέρες στη βραχονησίδα Ζουράφα -ή Λαδόξερα όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι- που βρίσκεται μεταξύ της Σαμοθράκης και των Τουρκικών παραλίων, δεν υπάρχει ο φάρος που είχε τοποθετηθεί από το Πολεμικό ναυτικό.


Σημειώνουμε ότι Λαδοξέρα αποκαλούν τη βραχονησίδα οι ντόπιοι, επειδή όπως υποστηρίζουν αναβλύζει πετρέλαιο.

Αγωγή της Χρυσής Αυγής κατά του "Τύπου της Κυριακής"

Αγωγή κατά της εφημερίδας ''Τύπος της Κυριακής'', ετοιμάζει το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του κόμματος. Η Χρυσή Αυγή κατηγορεί την εφημερίδα για κιτρινισμό και συκοφαντίες και τονίζει ότι όλα τα πολιτικά κόμματα έχουν το δικαίωμα να ζητούν την απόσπαση συγκεκριμένων αστυνομικών για την ασφάλεια των βουλευτών τους.

Παναγιωτόπουλος: Θα συγκροτηθεί Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας

Στη συγκρότηση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας θα προχωρήσει η κυβέρνηση, όπως ανέφερε κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Ο πρύτανης που πάντρεψε την γραμματέα του στο Φανάρι και «χρέωσε» το ΑΠΘ

Περίεργα πράγμα φαίνεται πως συμβαίνουν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καθως ο πρύτανης χρεώνει τον ειδικό λογαριασμό έρευνας του ιδρύματος με τα έξοδα των αεροπορικών εισιτηρίων του για την Κωνσταντινούπολη όπου πήγε να παντρέψει την γραμματέα του, ενώ φέρεται να έχει δώσει και μπόνους 32.000 ευρώ στον εαυτό του στα λιγότερο από δύο χρόνια έχει τη θέση αυτή.

Βίντεο με τα καλύτερα γκολ της σεζόν

Δείτε το

Από απατεώνα σε... απατεώνα ο Δώνης...

Απατεώνα αποκάλεσε τον Μάριο Μπούντιμιρ ο Γιώργος Δώνης και για να του τη βγει, πήγε και απέκτησε το πλέον καλό παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου, το Σάμι Μπανγκουρά από τον Πανσερραϊκό...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ποιες είναι οι ταχύτερα αναπτυσσόμενες δουλειές;

Μόνο οι πενιχρά αμοιβόμενες εργασίες αναπτύσσονται

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας του περιοδικού TIME, παρά το γεγονός ότι 75,000 δουλειές το μήνα άνοιξαν κατά τη διάρκεια του τριμήνου Απριλίου-Ιουνίου, ο δείκτης ανεργίας των ΗΠΑ έμεινε κολλημένος στο 8.2%. Και τα νέα είναι χειρότερα αν δούμε τα είδη των δουλειών που δημιουργούνται: Δουλειές, δηλαδή, με πενιχρούς μισθούς και με ελάχιστα καθήκοντα.


Φασίστας ο Τατσόπουλος: Δυσανασχετεί με τα τούρκικα σήριαλ...

[Ένα κάρο ασυναρτησίες χωρίς νόημα από την Ψωλή του Βουκεφάλα...]

«Ο πολιτισμός είναι ένα υπνωτικό χάπι που το παίρνουμε προτού κοιμηθούμε για να κοιμηθούμε» σχολίασε πριν από λίγο σε ομιλία του στη Βουλή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος.

Κάλεσμα διαλόγου στους Ανεξάρτητους ΈΛληνες από X.A.... ναί τώρα σωθήκατε! Θα έρθουν τρέχοντας...

Για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στο ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης μίλησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής, ο οποίος είπε πως η κυβέρνηση δεν εμφανίζεται να θέλει το λύσει.

Βίντεο από την αποχώρηση των κομμουνιστών μόλις είδαν το Μιχαλολιάκο

Δείτε το:

Γελάει ο κόσμος με την εμμονή Χατζηνικολάου ότι μιλάει κάθε μέρα με Καραμανλή... Νίκο μήπως πρέπει να το συζητήσεις με κανα γιατρό;;;

Μόνο γέλιο προκαλεί πλέον η εμμονή του Χατζηνικολάου να πείσει ότι μιλάει συνέχεια με τον Καραμανλή...γέλαει όλη η χώρα με τις κουτοπονηριές του Νικολάκη που ξέρει ότι ο Καραμανλή δεν διαψεύδει τίποτα και γράφει ότι παπαριά του κατέβει στο κεφάλι...

Διαβάστε να γελάσετε:

Απίστευτος ο Άκης: «Μίζες υπήρξαν,αλλά εγώ δεν πήρα ούτε ένα ευρώ»... τα πήρα όλα σε δολλάρια...

«Αέρα κοπανιστό» χαρακτήρισε το κατηγορητήριο ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής, κάνοντας λόγο για στημένη πολιτική διώξη και ηθική αυτουργία των δύο κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που όπως λέει «τα έκαναν πλακάκια». Παράλληλα ο πρώην υπουργός παραδέχεται ότι «τα χρήματα αυτά δόθηκαν αλλά ο ίδιο δεν έχει καμία σχέση με αυτά». «Δεν πήρα ούτε ένα ευρώ», υποστηρίζει.

Τα νέα ανάκτορα του Κων/νου στην «Ελληνική Ριβιέρα» και γιατί αγοράζει μέσω offshore εταιρειών

Το νέο της...παλάτι ετοιμάζεται να χτίσει η τέως βασιλική οικογένεια στην περιοχή του Κρανιδίου, στην «Ελληνική Ριβιέρα», σε μια τοποθεσία-φιλέτο με θέα τη θάλασσα και κοντά στα αγαπημένα «στέκια» του Κωνσταντίνου.

Μια χαρά προχωράει η αστικοποίηση της ΧΑ: Επιπλέον αστυνομική φύλαξη ζητάει ο Μιχαλολιάκος

Έναν ολόκληρο στρατό εξοπλισμένο με υποπολυβόλα, βομβίδες κρότου-λάμψης και αλεξίσφαιρα αυτοκίνητα (!) ζητεί επιπλέον από τις αστυνομικές αρχές για την προσωπική του ασφάλεια και των βουλευτών του ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, επικαλούμενος ειδικούς λόγους ασφαλείας!

«Ο επιχειρηματίας που μόλυνε την Κύπρο»

Διεθνείς διαστάσεις έχει λάβει η υπόθεση με τους χειρισμούς του Ανδρέα Βγενόπουλου με την MIG και την Cyprus Popular Bank χάρη στο Reuters.

Μετά την δημοσιοποίηση έρευνας με το επιθετικό τίτλο "Πώς μία ελληνική τράπεζα μόλυνε την Κύπρο", στην οποία αφήνει σαφείς υπαινιγμούς ότι χάρη στη MIG η Μεγαλόνησος κατέληξε να ζητήσει βοήθεια από το ΔΝΤ, το ειδησεογραφικό δίκτυο έστειλε ανταποκριτή στο νησί για να κάνει την έρευνα του και να μάθει τί έχει συμβεί τελικά.

Γιοάχιμ Γκάουκ: Γιατί κυρία Μέρκελ πρέπει η Γερμανία να σώσει το ευρώ;

Ζήτησε και μάλιστα δημόσια από τη Γερμανίδα καγκελάριο να εξηγήσει γιατί η χώρα χρειάζεται να σώσει το ευρώ, κάτι το οποίο στοιχίζει πολλά στους φορολογούμενους...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ZDF, ο Γκάουκ επισήμανε ότι η Μέρκελ "έχει το καθήκον να περιγράψει πολύ λεπτομερειακά τι σημαίνει, περιλαμβανομένου του τι σημαίνει για τον προϋπολογισμό".

Δείτε την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα όπως δεν τα έχετε δει ποτέ! [πανοραμικές εικόνες]

Μια εντυπωσιακή εφαρμογή πανοραμικών φωτογραφιών της Ακρόπολης για την εικονική περιήγηση μέσω υπολογιστή στο μνημείο, έχει δημιουργήσει η Υπηρεσία Συντήρησης των Μνημείων της Ακρόπολης, και το αποτέλεσμα κόβει κυριολεκτικά την ανάσα.

Επενδύσεις στην Ελλάδα με καταβολή ομολόγων αντί χρημάτων σχεδιάζει το ΥΠΟΙΚ

Σχέδιο που θα δίνει τη δυνατότητα στους επενδύτες να αγοράζουν περιουσιακά στοιχεία του κράτους καταβάλλοντας αντί χρημάτων ομόλογα του ελληνικού δημοσίου επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Καθημερινή.

Όλο το σχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις: Τα “αγκάθια” και τα “φιλέτα”


Μείζονος σημασίας πολιτικό και οικονομικό στοίχημα, με ιδιαιτέρως υψηλό δείκτη δυσκολίας, θα αποτελέσει για την κυβέρνηση η προσπάθεια άμεσης επιτάχυνσης του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, τις προκλήσεις και τις δυσκολίες του οποίου επιχειρεί να φωτίσει εκτενές σημερινό αφιέρωμα του «Τύπου της Κυριακής», τα βασικά σημεία του οποίου παρουσιάζει το Antinews:

Υλοποιείται άμεσα η εξαγγελία Σαμαρά: Αποπληρωμή δανείων μέχρι 60 χρόνια

Στην κατάρτιση συγκεκριμένου σχεδίου για την αποπληρωμή των δανείων προτίθεται να προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια διευκόλυνσης των δανειοληπτών που αδυνατούν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Πάλι ρόμπα ο Καμμένος: Ζήτησε από το Λυγερό κάτι που έχει ήδη κάνει και έχει στείλει στον Σαμαρά!!!

Επειδή ο Πάνος Καμμένος μας είπε χθες στο ελληνικό κοινοβούλιο ότι ανέθεσε στον κύριο Νίκο Λυγερό να του ετοιμάσει σχέδιο νόμου για ανακήρυξη της ΑΟΖ από την Ελλάδα, τον ενημερώνουμε λοιπόν, ότι ο κύριος Λυγερός έχει αναρτήσει από της 30 Ιουνίου στην ιστοσελίδα του το σχέδιο νόμου για την ΑΟΖ και μάλιστα το έχει στείλει και στον...

Ο Κανιθάρες ανέβασε γυμνή φωτογραφία της γυναίκας του στο twitter!

Trending Topic στο twitter στην Ισπανία έγινε σε χρόνο ρεκόρ ο Σαντιάγκο Κανιθάρες το βράδυ του Σαββάτου (7/7).

Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού ο παλαίμαχος πορτιέρο των Ρεάλ και Βαλένθια, ανέβασε στο twitter φωτογραφία της γυναίκας του την ώρα που έκανε το μπάνιο της!

Έχει και τα θετικά της η κρίση: Τα ψώνια κόβουν τα κινητά τους... κάτι σα να μειώθηκε το πέος τους 10 πόντους...

Σύμφωνα με τα στοιχεία του νέου ευρωβαρόμετρου, οι Ελληνες φαίνεται ότι διακόπτουν τόσο τις συνδέσεις κινητής όσο και τις συνδέσεις σταθερής τηλεφωνίας.  Επίσης φαίνεται να τους απασχολεί ιδιαίτερα το κόστος χρήσης του κινητού τηλεφώνου, δεδομένου ότι...

Παραδόθηκε η ληστής με το πλούσιο μπούστο (βίντεο)

Η ληστεία της συγκεκριμένης κοπέλας έκανε το γύρο του κόσμου και έγινε πρώτο θέμα στο διαδίκτυο, χάρη στα πλούσια προσόντα της ξανθιάς κυρίας.

Τα Αυστραλέζικα μίντια την έχουν ονομάσει Buxom Bandit, ληστής με το μπούστο και η αστυνομία την αναζητούσε εδώ και αρκετές ημέρες. Η πρωτότυπη ληστεία συνοδεύτηκε και από ένα απρόσμενο φινάλε, καθώς η η ληστής παραδόθηκε στις αρχές.