09 Ιουλίου 2012

Τα καυτά φιλιά της Playmate με το κορίτσι της! (φωτό)

Γνωστή Playmate είναι τρελά ερωτευμένη! Τόσο ερωτευμένη είναι που δεν μπορούσε να συγκρατήσει το πάθος της και συνεχώς αντάλλασε καυτά φιλιά με το νέο της κορίτσι!

Φωτογραφίες που σε ξεγελάνε!

Μερικές φορές μια φωτογραφία μπορεί να μας ξεγελάσει...

Το αεροδρόμιο απαντά στις αστειότητες Καμμένου

[Πάλι παραμύθια πούλησε χθες ο Καμμένος σαν αυτά που διαδίδει για εμάς και δεν αποδεικνύει ποτέ. 500 εκ είπε ότι χρωστάει το Ελ. Βενιζέλος στο Δημόσιο... και μετά το γύρισε στα διόδια και τον Μπόμπολα. Οι ΑΕροψεκασμένοι συνέχισαν με κάτι παπαριές ότι το αεροδρόμιο Αθηνών κρατάει με τα κέρδη του όρθια την Hochtief η οπόια ήθελε να το πουλήσει για να πάρει ζεστό χρήμα κ.λπ. Για την ενημέρωσή τους και μόνο το αεροδρόμιο των Τιράνων (8 εκ κέρδη πέρσι ενώ έβαλε στην κατασκευή του 30 εκ) και της Βουδαπέστης (55 εκ κέρδη πέρσι ενώ έβαλε 162 εκ)...

«Τραμπουκισμοί» Μουρίνιο σε αεροπλάνο... λένε Καταλανοί

Σύμφωνα με μαρτυρίες δύο Καταλανών, ο Ζοσέ Μουρίνιο τους έκανε φραστική επίθεση σε αεροπλάνο που ξεκίνησε από τη Λισαβόνα. Στην Ισπανία επέστρεψε ο Ζοσέ Μουρίνιο από τις διακοπές του στην πατρίδα του για να ξεκινήσει την προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης για την επόμενη σεζόν.

Εξετάζουν θέσπιση ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος

Επανεξέταση των κοινωνικών μεταβιβάσεων και θέσπιση ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος (ΕΕΕ), προκειμένου να καταπολεμηθεί η φτώχεια, θέτει ως προτεραιότητα το υπουργείο Οικονομικών.

Τα βρήκαν εξωδικαστικώς Χόλμς-Κρούζ

Σε συμφωνία για το πολύκροτο διαζύγιό τους κατέληξαν τελικά ο Τομ Κρουζ και η Κέιτι Χολμς, δύο εβδομάδες αφότου ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους των δύο πλευρών , το διάσημο ζευγάρι του Χόλλυγουντ τα «βρήκε» εκτός δικαστηρίων προκειμένου να αποφύγουν μια μακρόχρονη και δαπανηρή δικαστική διαμάχη .

Άγριο έγκλημα στην Φιλοθέη – Ληστές ξυλοκόπησαν και σκότωσαν ηλικιωμένη

Άλλη μία δολοφονία ηλικιωμένης γυναίκας από ληστές έγινε στην Αττική, με θύμα αυτήν την φορά μία 69χρονη στην Φιλοθέη.

Μη κλαίτε τον Μάκο...

Διεθνής με την Εθνική ομάδα, προερχόμενος από καλή σαιζόν, να πηγαίνει στη Β' Γερμανίας; Η μετακίνηση του προκαλεί ερωτηματικά για πολλούς... Προσωπικά, τον καταλαβαίνω απόλυτα...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Θεραπεία για τη φαγούρα σας: Ο Μπάτμαν κινδυνεύει να... τσακιστεί λόγω μικρής κάπας, υποστηρίζουν Βρετανοί φοιτητές

Την ώρα που ο Σκοτεινός Ιππότης ετοιμάζεται για την επιστροφή του στις κινηματογραφικές αίθουσες, μια ομάδα φοιτητών φρόντισε να του επισημάνει ότι, σύμφωνα με απολύτως σοβαρούς και έγκυρους επιστημονικούς υπολογισμούς, θα πρέπει να εφοδιαστεί με μια καινούρια, καλύτερη κάπα, αν δεν θέλει να... τσακιστεί σε κάποιο πεζοδρόμιο της Γκόθαμ Σίτι.

Κι εγώ αν είχα τσεπώσει 56.000 για αργομισθία... θα κυκλοφορούσα με ipad και θα έκανα το ψώνιο

Δείτε το ψώνιο που το παρελθόν είχε πει: "δεν δουλεύει κι αυτό το γουϊ φι εδώ κάτω" (αντί για γουάϊ φάι όπως προφέρεται το ασύρματο δίκτυο wi-fi):

Πως το κατάφεραν;; Οι Άγγλοι έσβησαν την Ολυμπιακή Φλόγα! (βίντεο)

Έσβησε η Ολυμπιακή Φλόγα όταν κατά τη διάρκεια της 50ης ημέρας της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας καθώς οι Βρετανοί θεώρησαν ότι έπρεπε να περάσει μέσα από… τα νερά των ολυμπιακών εγκαταστάσεων ράφτινγκ!

Τι ζωγράφιζε ο Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής στις προγραμματικές δηλώσεις

Δείτε τη φώτο:

Νέος Γενικός Διευθυντής της ΝΔ ο Κωνσταντίνος Τσιμάρας

Νέα πρόσωπα αναλαμβάνουν τόσο τη γενική διεύθυνση της ΝΔ όσο και τη διεύθυνση του γραφείου Τύπου του κόμματος.

Οπως έγινε γνωστό, με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, Γενικός Διευθυντής του κόμματος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Τσιμάρας, ενώ στη θέση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου, τοποθετήθηκε ο δημοσιογράφος...

Bίντεο από την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης

Εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες αλλά και το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η NASA και αποκαλύπτουν σημεία και τοπία από την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης. Κρατήρες, βουνά και απόλυτο σκοτάδι είναι αυτά που συνθέτουν το τοπίο της πλευράς της Σελήνης που δεν έχουμε δει ποτέ μέχρι σήμερα.

Ποιος είναι ο νέος υφυπουργός Εργασίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, πρώτος βουλευτής στο νομό Καβάλας είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Νικολόπουλου στη θέση του υφυπουργού Εργασίας. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος γεννήθηκε στη Καβάλα στις 18 Αυγούστου 1965.

Nικολόπουλος: "Θα βοηθήσω τον Σαμαρά"... άσε μεγάλε, βοήθησες αρκετά

"Είμαστε εδώ για τα δύσκολα για να βοηθήσουμε την κυβέρνηση για να βοηθήσουμε τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και τον ελληνικό λαό. Θα είμαι εδώ", δήλωσε ο παραιτηθείς υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος.

Ρεπόρτερ χτυπήθηκε ενώ μετέδιδε αγώνα Drift (video)

Ο άτυχος δημοσιογράφος που ακούει στο όνομα Andrew Semtsov, στεκόταν λίγα μέτρα μακριά από την αγωνιστική πίστα, όπου διεξάγονται αγώνες ταχύτητας "Drift", μεταδίδοντας ζωντανά από τον αγωνιστικό χώρο.

Ν. Νικολόπουλος: “ένα λάθος που…διορθώθηκε νωρίς”

Γράψαμε πολλές φορές εδώ, πως τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα που η κυβέρνηση Σαμαρά έπρεπε να στελεχωθεί με …..«καμικάζι»!

Δηλαδή με ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να πετύχουν, χωρίς να λογαριάζουν το πολιτικό κόστος.

Τι θυμήθηκε ο Κασιδιάρης ακούγοντας τον Τσίπρα;

Τί θυμήθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ακούγοντας τις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα; Την απάντηση δίνει μέσω twitter ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής.

Εθνική Νέων: Προκρίθηκε στον ημιτελικό του Euro... Θα παίξει κανείς στη Superleague ή προτιμάμε ανθρωποφάγους Πίου;;

Σπουδαία πρόκριση στην ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων 2012 πέτυχε η Εθνική Ελλάδας κάτω των 19 ετών. Οι διεθνείς μας επικράτησαν 3-2 της Πορτογαλίας στο καθοριστικό τρίτο παιχνίδι του Α’ ομίλου και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους «4» μαζί με την Ισπανία, που νίκησε 2-0 την οικοδέσποινα Εσθονία.

Εγκεφαλικά νεκρός ο 11χρονος γιος του Usher μετά από χτύπημα με jet ski (βίντεο)

Κλινικά νεκρός είναι ο 11χρονος Kyle Glover, γιος της Tameka Foster και θετός γιος του Usher, ο οποίος νοσηλεύεται από το περασμένο Σάββατο (01/07) σε νοσοκομείο της Ατλάντα μετά από ατύχημα που είχε με τζετ σκι.

Τελικά τα παχύδερμα τα βρήκαν!! Την αθώωση του Αναστασιάδη ζήτησε ο Ζαχόπουλος... Ζητείται σάλιο για φτύσιμο...

[Η πλάκα είναι ότι το παχύδερμο συνεχίζει να κυνηγάει δικαστικά την Τζέκου την οποία εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά... για τέτοιον ξεφτίλα μιλάμε]

Νέα τροπή έλαβε η εκδίκαση της υπόθεσης απόπειρας εκβίασης του Χρήστου Ζαχόπουλου μετά τη δήλωση παραίτησης του από πολιτική αγωγή ως προς τον εκδότη Θέμο Αναστασιάδη και το δημοσιογράφο Γιάννη Μακρυγιάννη που είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Επιστολή Σόιμπλε προς Στουρνάρα: Έχεις την υποστήριξή μου στο έργο που ανέλαβες

Με μία επιστολή-καλωσόρισμα ευχήθηκε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στον Γιάννη Στουρνάρα καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβε. Στην επιστολή του ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τονίζει την κρισιμότητα της κατάστασης στην Ευρωπαϊκή Ένωση και κυρίως στην Ευρωζώνη κάνοντας λόγο για ανάγκη λήψης κοινών δράσεων.

Επαφές Χατζηδάκη για την προοπτική επενδύσεων

H προσέλκυση ξένων επενδύσεων ήταν το αντικείμενο συνάντησης που είχαν τη Δευτέρα ο υπουργός Ανάπτυξης με τον πρεσβευτή της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Ντολντ και της Κίνας Ντου Κουιβέν.

Αφιερωμένο στους ΑΕροψεκασμένους: 24.000 απολύσεις ετοιμάζει ο Μόντι για να μπορεί να μιλάει και να διεκδικεί...

Η κυβέρνηση Μόντι σχεδιάζει να μειώσει τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων κατά 24.000 το αμέσως προσεχές διάστημα, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της για την περιστολή των κρατικών δαπανών.

Δικαιοσύνη για το πέος: Με την τρίτη έβαλαν σε εφοριακούς 10 χρόνια με αναστολή... για ζημιά 28 εκ ευρώ που προκάλεσαν στο κράτος

[Υπάρχει κάποιος στο Υπ. Οικονομικών να τους γαμήσ@@;;; Όχι βέβαια...

Υπάρχει κάποιος στο Υπ. Δικαιοσύνης να γαμήσ@@ τους δικαστές που σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο έβγαζαν λάθος αποφάσεις; Όχι βέβαια...

Η ιστορία τραβάει από το 2000... Δυο φορές τους αθώωσαν και δύο φορές ο Άρειος Πάγος ζήτησε να ξαναγίνει η δίκη!!! Την τρίτη φορά οι δικαστές φάνηκαν πιο πονηροί και είπαν να τους βάλουν 10 χρόνια με αναστολή για να τηρήσουν τα προσχήματα...

Εύσημα Τσιπραμμένων για το δώρο Νικολόπουλου

Η παραίτηση του Ν.Νικολόπουλου από τη θέση του υφυπουργού Εργασίας, επειδή διαφώνησε με την πολιτική που ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει η κυβέρνηση στα εργασιακά, δείχνει τι θα επακολουθήσει για τους εργαζόμενους, ήταν το σχόλιο κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Τι λέει δημόσια για την ηρωική έξοδο ο Νικολόπουλους... γιατί στον Σαμαρά άλλα είπε

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του από την θέση του υφυπουργού εργασίας ο Νίκος Νικολόπουλος προσπάθησε συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους να δικαιολογήσει την απόφασή του

Τι είπε ο Κεδίκογλου για την παραίτηση Νικολόπουλου (βίντεο)

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου σημείωσε ότι δεν υπάρχει λογική εξήγηση για την παραίτηση Νικολόπουλου. «Χρόνος για τον κ. Νικολόπουλο να έχει τσακωθεί με τον υπουργό του δεν υπήρξε (υπήρξε όμως χρόνος να τσακωθεί με τον εαυτόν του...).

Θεός ο Αβραμόπουλος! Δείτε τι είπε για την παραίτηση Νικολόπουλου

Δείτε το βίντεο:

Σοκαριστική πτώση σχοινοβάτη από δεκάδες μέτρα! [βίντεο]

Από θαύμα σώθηκε ένας σχοινοβάτης στην Κίνα ο οποίος την ώρα που προσπαθούσε να διασχίσει με δεμένα μάτια ένα σχοινί 2.300 μέτρων, παραπάτησε και έπεσε στο κενό.
Ο νεαρός προσπάθησε να διασχίσει τον γκρεμό όχι μόνο χωρίς να βλέπει αλλά και με ανάποδο βηματισμό.

Σεισμός στη Ρόδο μεγέθους 5,5 ή 5,7 ή 6 ή 6,4 Ρίχτερ... κάπου τόσο τέλος πάντων

[Τι ιστορία κι αυτή! Ο καθένας να το μετράει διαφορετικά... με από κλιση 1 βαθμού που πρακτικά σημαίνει 10 φορές δυνατότερος!]

Σεισμική δόνηση 6 βαθμών σημειώθηκε στις 16:55 το απόγευμα της Δευτέρας στη θαλάσσια περιοχή 120 χλμ. νοτιοανατολικά της Ρόδου και σε βάθος δέκα χιλιομέτρων σε προωθημένο ρήγμα του ελληνικού τόξου.

Ωραία διαφήμιση: Γιατί ο σκύλος δεν μας προδίδει ποτέ! (βίντεο)

Η διαφήμιση δείχνει με τον πιο τρυφερό τρόπο την αληθινή φύση του πιο πιστού φίλου του ανθρώπου, του σκύλου. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την Οδύσσεια ενός μικρού σκύλου που δεν πρόδωσε το αφεντικό του, ακόμη κι αν στο τέλος πληγώθηκε...

Ο κλασικός Έλληνας

Αν μπορούσε θα έμπαινε με το τζίπ στη θάλασσα:

Χρειαζόμαστε μια διαφορετική αντίληψη

Του Γιώργου Καισάριου

Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που θα πρέπει να γίνουν άμεσα για να αναρρώσει αυτή η οικονομία. Τα περισσότερα δεν είναι συνάρτηση χρημάτων, αλλά αλλαγές στον τρόπο με τον οποίον δουλεύουμε.

Ηλίθιο ερώτημα από τον γεροξεκούτη Γλέζο που εξισώνει τους έλληνες μετανάστες με λαθροζώα εγκληματίες

Άμα έχεις τέτοια νούμερα μέσα στη Βουλή, που ήταν βουλευτές του Ανδρέα Παπανδρέου τη δεκαετία του 80 και λάδωσαν το άντερό τους, τέτοιες παπαριές ακούς. Πανηγυρίζουν οι γελοίοι του ΣΥΡΙΖΑ γιατί το χούφταλο χθες στη Βουλή απηύθυνε και ερώτημα του κώλου σε όσους καταφέρονται εναντίον των λαθρομεταναστών. Γράφει ο κομμουνιστοΠΑΣΟΚος και νεοΣΥΡΙΖΑίος Κούλογλου (αλήθεια αυτός ακόμα να απολυθεί από την ΕΡΤ;;;):

Αβραμόπουλος κάνει πλάκα στον Σαμαρά (φώτο)


Με κοροϊδεύεις ρε Δημήτρη; Πως να το δώ αυτό;

Απαγορεύονται πλέον οι αλλοδαπές στρίπερ, escort και μασέρ

Ο νέος νόμος που μόλις ψήφισε η Καναδική βουλή έχει ως στόχο την καταπολέμηση του trafficking. Αν και οι πολέμιοί του επιμένουν πως απλά δείχνει πόσο συντηρητική είναι η κυβέρνηση και πόσο αδιαφορεί για την βιομηχανία του σεξ που -με τον τρόπο αυτό- καταστρέφει.

Έξαλλος ο Σαμαράς με την παραίτηση Νικολόπουλου-Γιατί δεν θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό

Την οργή του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά προκάλεσε η ξαφνική παραίτηση του υφυπουργού Εργασίας κ. Νίκου Νικολόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός δεν είχε ενημερώσει κανέναν για τις προθέσεις τους, ούτε καν τον υπουργό κ. Γιάννη Βρούτση.

Ο απόλυτος εξευτελισμός του Ελληνικού Κοινοβουλίου και η παρακμή της Ελλάδος(φώτο)

Μιλάει και κουνάει το δάκτυλο στους υπόλοιπους ο άνθρωπος που πήρε 56.000 ευρώ από τον Κοντό για να τα ξύνει με το Agrochannel και να μας λέει ότι έφτιαχναν μια εκπομπή την εβδομάδα που προβάλλονταν από την ΕΤ3... Προσέξτε το μίσος του:

Ότι λέει ο Τέρενς Μπαντ Σπένσερ Τρέυσι Τζούνιορ το απευθύνει...

Ανέλπιστο δώρο Νικολόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Και φυσικά ο Παπαδημούλης έσπευσε αμέσως να αρπάζει την ευκαιρία που του έδωσε ο Νικολόπουλος λόγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΙΚΡΙΑΣ...

Γιατί τα άλλα στην επιστολή παραίτησης είναι οδοντόκρεμες...

Καραγκιοζιλίκια Νικολόπουλου που παραιτήθηκε δίνοντας τροφή σε ΣΥΡΙΖΑίους

Την παραίτησή του υπέβαλε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκος Νικολόπουλος...
Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ;
«Αμέσως μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, με επιστολή που παρέδωσα στον Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, υπέβαλλα την παραίτησή μου από την θέση του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Νεο φορολογικό: Τι αλλάζει σε κλιμάκια, όρια, απαλλαγές, χαράτσι

Λιγότερα κλιμάκια, κατάργηση φοροαπαλλαγών, ενιαίος φόρος στα ακίνητα, αύξηση αφορολόγητου ορίου, θέσπιση ηλεκτρονικού «περιουσιολογίου» από το 2013: Αυτά είναι ορισμένα από τα σημαντικότερα σημεία του φορολογικού νομοσχεδίου, όπως το παρουσίασε στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης.

Ειδικότερα, κατά τομείς, προωθούνται οι εξής αλλαγές.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου βοήθησε τον Τσίπρα με αμερικάνους συμβούλους!

Την αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα "Δημοκρατία", που αναφέρεται σε δημοσίευμα της "Καθημερινής", που αφορά την εμπλοκή της Αμερικανικής (ε, αριστερός είναι ο Αλέξης, Αμερικανική εταιρεία θα έπαιρνε!), εταιρείας συμβούλων, φίλου του Κλίντον (χέρι χέρι με τον Κλίντον σύντροφε Αλέξη;), με το όνομα ΤΕΝΕΟ.
 
Το έργο έχει περίπλοκη υπόθεση, γι’ αυτό είναι αναγκαίο να ξεκινήσω από τα βασικά. Teneo είναι ρήμα των λατινικών και σημαίνει κρατώ, κατέχω και άλλα συναφή. Είναι όμως και εταιρεία συμβούλων με έδρα τις ΗΠΑ και γραφεία σε άλλα επτά σημεία ανά τον κόσμο. Η εταιρεία, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της, βασίζεται σε...

Χρυσή Αυγή για Ραγκούση

Πρόταση για την κατάργηση του νόμου Ραγκούση κατέθεσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, επισημαίνοντας ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει κρίνει αντισυνταγματικές τις διατάξεις για την ελληνική ιθαγένεια και την πολιτική συμμετοχή ομογενών και νομίμως διαμενόντων μεταναστών.

Οι χρεωμένοι Έλληνες, η χαμένη υπερηφάνεια και η πικρία για τους Ολυμπιακούς

Το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 έχει μετατραπεί σε εφιάλτη που στοίχειωσε την Ελλάδα, με το αίσθημα της εθνικής περηφάνιας να έχει δώσει τη σκυτάλη στη λύπη.

Με τη χώρα να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα από την οικονομική κρίση που πλήττει την Ευρώπη, το περιοδικό Time εξετάζει το ερώτημα αν τελικά "άξιζε" η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στη γενέτειρά τους.

Στα τσακίδια: Αποχωρεί από την ΕΕ η Βρετανία;

Σε λίγα χρόνια, η Βρετανία θα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τίποτα δεν φαίνεται πια να μπορεί να την εμποδίσει. Η προγραμματισμένη εμβάθυνση της ευρωζώνης θα την αναγκάσει να κάνει τις επιλογές της, καθώς ο πολλαπλασιασμός των opting out (εξαιρέσεων) θα είναι αδύνατος.

Ε ρε Jumbo που τους χρειάζεται: Οι υποκριτές απαγόρευσαν τη διαφήμιση του Jumbo!!

Η προσφυγή της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου για τη διαφήμιση της γνωστής εταιρίας, που περιέχει τη φράση "ε, ρε, Jumbo που σας χρειάζεται", οδήγησε σε απόφαση με βάση την οποία, η εταιρία θα πρέπει να προχωρήσει σε άμεση προσαρμογή της διαφήμισής της.

Κακοήθειες δημοσιογράφων για τους καθηγητές του ΑΠΘ

Οι περισσότεροι θα διαβάσατε ήδη το χθεσινό δημοσίευμα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ (εδώ), που απεκάλυπτε ότι στις 19 Μαϊου παντρέυτηκε στην Κωνσταντινούπολη (συγνώμη, στην Ιστάνμπουλ για να μη θίξουμε και τους "αριστερούς" καθηγητές μας), η γραμματέας του Πρύτανη Γιάννη Μυλόπουλου, Ευγενία Τραϊκάπη (βίον ανθόσπρατον Τζένη, ωραίο το νυφικό του Κωνσταντίνου, έλαμπες!), με κουμπάρους τον πρύτανη και την...

Ποιος μ... θα αγοράσει στην Ελλάδα;

Όταν ο ξένος επενδυτής ακούει στη Βουλή την απειλή της ελληνικής αντιπολίτευσης (που μπορεί αύριο να γίνει κυβέρνηση) ότι θα χάσει τα λεφτά του αν τα φέρει στην Ελλάδα για να κάνει δουλειές, πόσο μ.... πρέπει να είναι για να ξεκινήσει αυτήν την περιπέτεια;
Ποιος μ... θα αγοράσει Ελλάδα;

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 1,3% ο πληθωρισμός τον Ιούνιο

Αύξηση 1,3% προκύπτει από τη σύγκριση του Γενικού Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (Γ..Τ.Κ) του μηνός Ιουνίου 2012, προς τον αντίστοιχο Δείκτη του Ιουνίου 2011, έναντι αύξησης 3,3%, που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση του έτους 2011 προς το 2010.

"Αντί να πουληθεί η περιουσία του δημοσίου, να πουληθεί το ΤΑΙΠΕΔ"

Την πρόταση καταθέτει ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Χρυσόγονος και έχει άξονα το ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του ελληνικού Δημοσίου), έχει σταλεί στον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των δύο κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση.

Ανεξήγητη δερματική ασθένεια- ΒΙΝΤΕΟ

Το 9χρονο αγόρι που θα δείτε στο βίντεο, πάσχει από μια σπάνια δερματική ασθένεια. Το δέρμα του μοιάζει σαν να ξεφλουδίζει, ενώ όταν η πάθηση είναι σε έξαρση, δεν μπορεί ούτε να κουνηθεί από τους πόνους.

Κούρεμα χρέους στο μισό... αλλά το θέμα είναι άλλο

[Προχθές διάβασα ότι χαρίστηκε ποσοστό χρέους των 650.000 ευρώ που χρώσταγε συνταξιούχα! Τώρα διαβάζω ότι κουρεύεται χρέος 326.000.... και η απορία μου είναι: Πως βρίσκεται ζευγάρι δημοσίων υπαλλήλων να χρωστάει 326.000; Προφανώς πρόκειται για δάνειο για σπίτι μιας και όλα τα άλλα (καταναλωτικά κ.λπ) είναι αδικαιολόγητα. Αλλά τι σκατά σπίτι έφτιαξες στα Μουδανιά και χρωστάς 326.000 ευρώ χώρια όσα έχεις ήδη αποπληρώσει;;

Λιγό στενά είναι τα πράγματα στη Βουλή (φώτο)

ή ιδέα μου είναι;

''Με βίασαν 4 λαθροζώα και μου έδωσαν 50€ για να μην μιλήσω''!

Θύμα ένα 16χρονο κορίτσι που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη από Ινδούς και Πακιστανούς...

Ένα 16χρονο κορίτσι , χρησιμοποιήθηκε για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορέξεις 4 ανδρών, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου που πλέον ερευνούν μια νέα υπόθεση σωματεμπορίας στην περιοχή.

Μια μπύρα που θα βοηθήσει να ξεχρεώσουμε

Η μπίρα Volkan έρχεται από την Σαντορίνη, όπου παράγεται και συσκευάζεται. Και υπόσχεται να βοηθήσει την Ελλάδα στην αποπληρωμή του χρέους της! Πώς;

Ολοταχώς προς αναδρομική μείωση, από τον τρέχοντα μήνα, στα ειδικά μισθολόγια

Εάν η κυβέρνηση υλοποιήσει το – μέχρι πρότινος «λησμονημένο», αλλά... προβλεπόμενο στο Μνημόνιο- μέτρο της περικοπής των ειδικών μισθολογίων, τότε οι μειώσεις θα ισχύσουν αναδρομικά, από τον τρέχοντα μήνα, για 200.000 απασχολούμενους στο Δημόσιο.

Σήμερα πρέπει ο Σαμαράς να ξεκινήσει τον πόλεμο με τη νοοτροπία του κράτους

Χθες ολοκληρώθηκε ο κύκλος της μετεκλογικής, τυπικής και συνταγματικής, διαδικασίας που δίνει στην κυβέρνηση το δικαίωμα να αποφασίσει και να πράττει. Από σήμερα λοιπόν υπάρχει κυβέρνηση και «πιάνει δουλειά». Δεν είναι μόνο ο μετεκλογικός κύκλος που ήταν ασυνήθιστα μακρύς.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Γιατί είπα όχι στο Σαμαρά» (βίντεο)

Τους λόγους που τον οδήγησαν να αρνηθεί την πρόταση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και να ορκιστεί ως αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος εξήγησε για πρώτη φορά σήμερα ο πρώτος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β' Αθήνας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τρελό γλέντι προτείνουν γερμανoί Οικονομολόγοι: "Να φύγει η Γερμανία από το ευρώ"

Το επιχείρημά τους είναι ότι για την κρίση δεν φταίει η υπερχρέωση των χωρών του Νότου, αλλά η γερμανική ανταγωνιστικότητα. «Εάν καταρρεύσει το ευρώ, θα καταρρεύσει και η γερμανική οικονομία», υποστηρίζουν πολλοί οικονομολόγοι και μαζί τους συμφωνούν οι περισσότεροι γερμανοί πολιτικοί.

O Βαλλιανάτος προτείνει στους βουλευτές να συμφιλιωθούν με... τους δονητές τους, όπως κι αυτός

«Φωτιά» στο Facebook έβαλε χτες ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος με ένα προκλητικό post που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, μέσω του οποίου συμβουλεύει τους Έλληνες βουλευτές να συμφιλιωθούν με τους δονητές τους.

Θερμόαιμος γαμπρός ξυλοκόπησε την νύφη την ώρα του γάμου

Απίστευτη εξέλιξη είχε ένας γάμος στην γειτονική Κωνσταντινούπολη, όταν κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που ακολούθησε το μυστήριο ο γαμπρός ξυλοκόπησε άγρια την νύφη μπροστά στα έκπληκτα μάτια συγγενών και προσκεκλημένων.

Τηλεφωνική ενημέρωση για την εκκαθάριση του φόρου εισοδήματος

Ενεργοποίησε το υπουργείο Οικονομικών την παροχή υπηρεσίας τηλεφωνικής ενημέρωσης των φορολογουμένων για την εκκαθάριση του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων 2011.
 
Στο πλαίσιο της υπηρεσίας οι φορολογούμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν αν εκκαθαρίστηκε η φορολογική τους δήλωση στο τηλεφωνικό αριθμό...

Μέτρα προστασίας από τον ιό του Δυτικού Νείλου – Πως μεταδίδεται η λοίμωξη

Εντονο προβληματισμό και ανησυχία προκάλεσε το πρώτο κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου στην Αττική και συγκεκριμένα στο Παλαιό Φάληρο. Οι επιδημιολόγοι παρακολουθούν με εντεινόμενη ανησυχία την εξέλιξη του πρώτου κρούσματος της λοίμωξης των κουνουπιών - «τίγρεων».

Ο Πρόεδρος της Αυστρίας κατά των Ελλήνων πολιτικών και της συλλογικής κταδίκης των Ελλήνων

Οι Έλληνες πολιτικοί έκαναν «ηλιθιότητες», όμως μια συλλογική καταδίκη των Ελλήνων, κάτι που συμβαίνει ολοένα και περισσότερο, είναι απορριπτέα, τόνισε με έμφαση ο ομοσπονδιακός πρόεδρος της Αυστρίας, Χάιντς Φίσερ, σε χθεσινή συνέντευξή του στη δημόσια Αυστριακή Τηλεόραση, επισημαίνοντας πως, γενικά, θα πρέπει να απορρίπτονται αρνητικές, συλλογικές κριτικές κατά λαών.

Κεδίκογλου: Απειλεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κάψει πάλι την Αθήνα;

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου τονίζοντας «Δεν μας τρομοκρατούν οι απειλές του ΣΥΡΙΖΑ», αναφερόμενος στις προειδοποιήσεις τω στελεχών του Συνασπισμού ότι θα ελεγχθούν όσοι προωθήσουν την πώληση κρατικής περιουσίας.

"Μα γιατί να πουλήσουμε τον ΟΠΑΠ αφού έχει κέρδη;" λέει ο άσχετος

Με αφορμή κάποιο σχόλιο χθες "γιατί να πουλήσουμε τον ΟΠΑΠ αφού είναι κερδοφόρος και πέρσι είχε 500-600-800 εκ κέρδος" να πούμε τα εξής:

1. Ο ΟΠΑΠ είναι τώρα κερδοφόρος που είναι μονοπώλιο και με νύχια και δόντια το κράτος προστατεύει το μονοπώλιο μη επιτρέποντας σε άλλους να ασχοληθούν με τον τζόγο. Μέχρι πότε;

Στην φυλακή και οι διοικήσεις των ΔΕΚΟ

Του Γιώργου Κράλογλου

Εάν οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ ανοίξουν τις φυλακές για τους υπουργούς που θα κάνουν αποκρατικοποιήσεις και τους επενδυτές που θα επενδύσουν σ΄ αυτές, στις καταδίκες θα πρέπει να συμπεριλάβουν και την νομενκλατούρα κομμάτων και συντεχνιών που χρεοκόπησαν τις ΔΕΚΟ και σπατάλησαν τα χρήματα των φορολογούμενων.

Ο Αλέξης στο στοιχείο του...

Δείτε τις φώτο από το "αντι"ρατσιστικό φεστιβάλ στο Γουδή

Πανάρχαιες φώτο Σαμαρά-Καραμανλή

Δείτε τις:


Χολέρα και κομμουνισμός πάνε μαζί...

Ένας ασθενής έχει διαγνωστεί με χολέρα στην πρωτεύουσα της Κούβας, Αβάνα, και μετά από τρεις ημέρες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μια σπάνια έξαρση της νόσου στο νότιο-ανατολικό τμήμα της πόλης.

O πειθαρχικός έλεγχος δύο αστυνομικών της Ροδόπης προκάλεσε αντιδράσεις


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κατήγγειλαν τον διευθυντή
ότι παραβίασε την προβλεπόμενη μυστικότητα της πειθαρχικής διαδικασίας            


Ακόμα και την παρέμβαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων προκάλεσε ο πειθαρχικός έλεγχος που διενεργήθηκε για δύο αστυνομικούς του νομού Ροδόπης. Αρχικά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης κατήγγειλε τον αστυνομικό διευθυντή ότι...

Η πιο πλούσια γυναίκα στον κόσμο

Η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο δεν είναι ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ Β' της Αγγλίας ούτε η Οπρα Γουίνφρι αλλά μια άγνωστη από την Αυστραλία, η Τζίνα Ράινχαρτ. Κάποτε την ρώτησαν τι εστί ομορφιά. Κι εκείνη αναφέρθηκε στην πηγή της περιουσίας της οικογένειάς της: «Ομορφιά είναι ένα ορυχείο σιδήρου», είπε.

Μέγα λάθος Χατζηδάκη: Αντί να πει ναι κ. Καμμένο με ξεσκαπάσατε, δικιά μου είναι η Hochtief, κάθεται και του απαντάει σοβαρά!!! (βίντεο)

Αν είναι δυνατόν ρε Χατζηδάκη να κάθεσαι να κάνεις σοβαρή κουβέντα με τον Καμμένο και να του απαντάς στις παπαριές ότι έχεις σχέση με την Hochtief!!! Πες του "ναι δικιά μου είναι η Hochtief" να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τις ανοησίες του. Δείτε το βίντεο από τη νέα φωτοβολίδα Καμμένου:

Σαμαράς προς Τσίπρα: Πες στον Φωτόπουλο που σε στηρίζει «Άντε γεια... άντε γειά» (βίντεο)


Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Στην κοινοβουλευτική συζήτηση των τελευταίων δύο ημερών, μας δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη σύγκρουση ανάμεσα στο καινούργιο που γεννιέται και στο παλιό που αντιστέκεται: με τις εμμονές του, τα κολλήματά του, τις κακές - κάκιστες συνήθειές του, όπως αυτή που δείξατε τώρα να μην έχετε τον πολιτικό πολιτισμό να ακούσετε, όπως σας άκουσαν οι άλλοι, και την πεισματική του επιμονή σε ό,τι απέτυχε! Σε ό,τι χρεοκόπησε, σε ό,τι έχει εγκαταλειφθεί σε όλο τον κόσμο.