10 Ιουλίου 2012

Οι 10+1 καλλονές των Ολυμπιακών!

Δείτε τις:

Tο μεγαλύτερο πορνείο του πλανήτη είναι στο Σίδνεϊ

Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής βρίσκεται στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Μάλιστα, ο δήμος πρόσφατα έχασε έφεση που είχε κάνει ο οίκος σε περσινή απόφαση που του απαγόρευε επέκταση του κτιρίου, υποστηρίζοντας πως ήταν ήδη πολύ μεγάλο. Πλέον, είναι εφικτή η επέκταση του από τους ιδιοκτήτες.

«Φτωχικά» εξοχικά διάσημων που θα σε κάνουν να κλάψεις [εικόνες]

Μπορεί οι περισσότεροι κοινοί θνητοί να μην έχουν χρήματα ούτε για τροχόσπιτο, όμως οι διάσημοι αυτού του πλανήτη την περνούν ζωή και κότα στα υπερπολυτελή εξοχικά που έχουν αγοράσει σε πολλές γωνιές του πλανήτη.

Τζορτζ Κλούνεϊ – λίμνη Κόμο (Ιταλία)

Η φωτογραφία που περίμενε όλος ο πλανήτης... και απευχόταν ο Τσίπρας!!!!

[Η Ρένα στη αγκαλία του Ούγκο υπό το βλέμμα των "καλών" συνταγματαρχών... Πάρτα Αλέξη...]

Με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής την βουλευτή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Ρένα Δούρου.

Κεδίκογλου: "Απίστευτη αθλιότητα από τους συκοφάντες Αεροψεκασμένους"

Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Καρακώστας πράγματι είχε εργαστεί στη Siemens, ωστόσο παραιτήθηκε όταν ανέλαβε ο κ. Χριστοφοράκος, καθώς δεν μπορούσε να συνεργαστεί μαζί του.

Απάντηση Μαξίμου στις παπαριές των ΑΕροψεκασμένων για "σύμβουλο που εργάζεται στη Siemens"

Όπως μετέδωσε το MEGA, άμεση ήταν η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στην καταγγελία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Μαρκόπουλου ότι ο νομικός συμβουλός του πρωθυπουργού Ιωάννης Καράκωστας είναι και νομικός συμβουλος της Siemens.
Όπως λένε στο Μαξίμου, ο κ. Καράκωστας εργαζόταν στη Siemens...

Δείτε πόσα χρήματα πήρε ως αποζημίωση από το ΔΟΛ ο Π.Καψής;

Από τις 30 Σεπτεμβρίου 2011 χώρισαν οι δρόμοι του ΔΟΛ με τον Παντελή Καψή, μετά 33 χρόνια καλής συνεργασίας. Την τελευταία μέρα του περασμένου Σεπτέμβρη ο ΔΟΛ προχώρησε στην καταγγελία της σύμβασης εργασίας αορίστου χρόνου, όπως προκύπτει από έγγραφο που έστειλε στον Καψή και το οποίο υπογράφουν οι εκπρόσωποι του Ομίλου Παν. Χρυσακάκης και Νικ. Αναστασόπουλος.

Κ. Μαρκόπουλος: Όσους εργάστηκαν και εργάζονται στη Σιμενς πρέπει να του γαμήσου@@

γνωστός και ως κουρτινάκιας πρέπει να μας πει μέχρι ποια θέση στη Siemens πρέπει να θεωρούμε ότι ευθύνεται για τις μίζες που έδινε ο Χριστοφοράκος και 2-3 άλλοι στο ΠΑΣΟΚ... οι επιστάτες ας πούμε φταίνε; οι προγραμματιστές; οι εργάτες; οι ρεσεψιονίστ;]

«Μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα» ανακάλυψε ο Γραμματέας της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Μαρκόπουλος, γνωστός και ως κουρτινάκιας από τη σπουδή του να αλλάξει τις κουρτίνες στο γραφείο του όταν έγινε υπουργός, «από τον νομικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού ο οποίος με βάση τον ιστότοπό του φαίνεται ότι είναι και νομικός σύμβουλος της Siemens». «Δηλαδή ο κ. Καράκωστας ήταν και νομικός σύμβουλος της Siemens στις προμήθειες με τις μίζες εναντίον του ελληνικού δημοσίου» σημείωσε ο κ. Μαρκόπουλος.

Η απάντηση της ΝΔ ήταν άμεση:

Αστυνομικοί έσωσαν σκύλο που λαθροζώα προόριζαν για φαγητό

Την τελευταία στιγμή γλύτωσαν οι αστυνομικές δυνάμεις ένα σκυλάκι το οποίο φαίνεται πως παράνομοι μετανάστες το προόριζαν για να το φάνε.

Άλλη μια περίεργη υπόθεση: Κούρεμα-«μαμούθ» ύψους 500.000 ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχα εγγυήτρια δανείου!

[Σωστό το πέος στην Τράπεζα που δέχθηκε εγγυήτρια μια χαμηλοσυνταξιούχα... αλλά πως μπαίνει μια χαμηλοσυνταξιούχα εγγυητρια για δάνειο ΑΕ ρε γαμώτο μου; και τα λαμόγια της ΑΕ εξαφανισμένα;; Τύφλα να χουμε εμείς οι μαλάκες που πληρώνουμε μικρές δόσεις και πληρώνουμε κανονικά...]

Σε ένα πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα «κούρεμα» χρέους προχώρησε το Ειρηνοδικείο Πόρου το οποίο διέταξε την διαγραφή οφειλής ύψους 500.000 ευρώ.

Βίντεο με το ατύχημα του Γιωργάκη!! Δείτε γιατί έπεσε!

Δείτε το:

Απίστευτος... (βίντεο)

 O Ken Βlock είναι ένας από τους διασημότερους οδηγούς αγώνων. Άδειασε κυριολεκτικά το San Francisco και έκανε τα μαγικά του με το αυτοκίνητό του! Δείτε το:

Οι εμίρηδες και οι... «κακομοίρηδες» της ΕΛΑΣ

Αστυνομικοί αναλαμβάνουν τη φρούρηση Αράβων επιχειρηματιών για να παίρνουν δώρα και φιλοδωρήματα

Οι εμίρηδες και οι...«κακομοίρηδες» της ΕΛΑΣ! Αυτό τον τίτλο θα μπορούσε να έχει η φαρσοκωμωδία που εκτυλίσσεται γύρω από τη φρούρηση Αράβων επιχειρηματιών που επισκέπτονται τη χώρα μας.

Συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών ζήτησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Συνάντηση των τριών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, με τη συμμετοχή και του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της Ιπποκράτους.

Παράταση στην Ισπανία για μείωση του ελλείμματός της

Έτσι, λόγω της επιδείνωσης των οικονομικών συνθηκών, η Μαδρίτη θα πρέπει να πετύχει το στόχο του 3% το 2014 και όχι το 2013, όπως προβλεπόταν έως σήμερα. Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έδωσαν το «πράσινο φως» ώστε η Ισπανία να πάρει παράταση ενός έτους προκειμένου να μειώσει το δημοσιονομικό έλλειμμά της στο 3%.

Με αλχημείες θα συνεχίσουμε;;; "Στα 6,4 δισ. ευρώ το ταμειακό έλλειμμα το α' εξάμηνο του 2012"

[Αφού κόψαμε 6 δις από το ΠΔΕ... λογικό ήταν να είναι μικρότερο το ταμειακό έλλειμμα κατά 6 δις... Πότε θα τελειώσουμε με τις αλχημείες;]

Στο μισό μειώθηκε το έλλειμμα του Προϋπολογισμού σε επίπεδο Κεντρικής Διοίκησης στο πρώτο εξάμηνο του 2012 σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011. Τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος τα οποία προέρχονται από τη διαχείριση των λογαριασμών του Δημοσίου (ταμειακή βάση) δείχνουν ότι στο πρώτο εξάμηνο φέτος το έλλειμμα της κεντρικής διοίκησης περιορίστηκε δραστικά στα...

Σ. Κεδίκογλου: Πρώτα η ανάκτηση της αξιοπιστίας, μετά η επιμήκυνση-«Ανήκουστη» η παραίτηση Νικολόπουλου

«Το πρόγραμμα είναι τελείως εκτός τροχιάς» και η χώρα αν θέλει να διεκδικήσει επιμήκυνση θα πρέπει πρώτα να ανακτήσει την αξιοπιστία της τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου

Συνελήφθη ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος

Στο πλαίσιο της διαδικασίας του αυτοφώρου συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος, ενώ περιέφραζε ένα οικόπεδο στην οδό Λέσβου, για το οποίο ο δήμος εδώ και χρόνια βρίσκεται σε αντιδικία με την οικογένεια - κληρονόμο του Νάστου.

ΣΟΚ! Παραιτήθηκε και ο Μηταράκης!

... από Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής :)

Την παραίτησή του από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής υπέβαλε με σχετική επιστολή που απέστειλε στον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, ο υφυπουργός Ανάπτυξης...

Μάλλον δεν ξέρουν που πέφτει η Ελλάδα εκεί στο ΒΗΜΑ

Αλλιώς δεν θα πρότειναν σε όους φοβούνται τους σεισμούς να δούνε το παρακάτω χάρτη όπου απεικονίζονται 203.186 μεγάλοι σεισμοί που έχουν σημειωθεί από το 1898 σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης:

Volvo του '66 πλησιάζει τα πέντε εκατομμύρια χιλιόμετρα (video)

"Είναι απλά ένα αυτοκίνητο που απολαμβάνω να οδηγώ..." λέει ο 72χρόνος Ιρβ Γκόρντον, συνταξιούχος δάσκαλος και ιδιοκτήτης ενός Volvo P1800S, μοντέλο του 1966, το οποίο έχει διανύσει 4,78 εκατομμύρια χιλιόμετρα (ή 2,97 εκατ. μίλια).

Όσοι πήγαν χθες βράδυ στη συναυλία στο ΠαναθηναΙκό Στάδιο, κοιμήθηκαν καλά τη νύχτα; (φώτο)

Γιατί αν είδαν αυτή την εικόνα μάλλον εφιάλτες θα είχαν:

Να συλληφθούν αμέσως αυτοί οι δύο προδότες που φωτογραφίζονται αγκαλιά με τον Ναζί!!

Να φέρει το θέμα στη Βουλή ο Τέρενς-Σπένσερ-Μάικελ-Κουίκ! Στη Λέρο υπάρχει πυρήνας νεοναζί που δέχθηκε όχι μόνο να αγκαλιάσει αλλά και να φωτογραφηθεί γελώντας με τον ναζί σφαγέα των Ελλήνων, διευθυντή της ναζιστικής Bild που ήρθε να ρουφήξει το Αιγαίο μας και να απορροφήσει τον ήλιο μας!. Δείτε φώτο να φρίξετε:

Εκπληκτικές φωτογραφίες: Σπάζοντας το φράγμα του ήχου

Δείτε μια σειρά από υπέροχες φωτογραφίες πολεμικών αεροσκαφών, κυρίως, την στιγμή που σπάνε το φράγμα του ήχου!
F/A-18F

A. Ωνάση: Δεν είναι πια δισεκατομμυριούχος – Πόσο πλούσια είναι η χρυσή κληρονόμος;

Την ακίνητη περιουσία της φαίνεται πως πουλά με αργά και σταθερά βήματα η Αθηνά Ωνάση. Η χρυσή κληρονόμος που τραβάει πάντα πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας δεν ήταν τελικά ποτέ δισεκατομμυριούχος.

Οι καταρράκτες του Νιαγάρα χωρίς νερό! (foto)

Το 1969 οι καταρράκτες του Νιαγάρα έμειναν χωρίς νερό, καθώς έπρεπε να εκτελεστούν απαραίτητες εργασίες συντήρησης στα καταπονημένα τοιχώματα του καταρράχτη. Η διαδικασία συντήρησης διήρκησε 5 μήνες, από τον Ιούλιο έως το Νοέμβριο, χαρίζοντας τη μοναδική ευκαιρία στην ιστορία να δούμε τους καταρράκτες χωρίς νερό.

Μαθήματα κωμωδίας ξεκινάει το Χάρβαρντ: Κάλεσαν τον Γιωργάκη για "διαλέξεις"

Σειρά διαλέξεων, στο πλαίσιο προγράμματος σεμιναρίων στο ινστιτούτο για την πολιτική του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, στο John F. Kennedy School of Government, θα πραγματοποιήσει, κατόπιν πρόσκλησης την οποία και απεδέχθη, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με επισκέψεις του, από τον Σεπτέμβριο και για την περίοδο του φθινοπώρου.

Αντικείμενο των διαλέξεων που θα δώσει ο κ. Παπανδρέου είναι:

Γ. Στουρνάρας: Όχι νέα δόση πριν το Σεπτέμβριο

Την ανάγκη να επανέλθει το ελληνικό πρόγραμμα προσαρμογής σε σωστή τροχιά, εντός του 2012, προκειμένου να ξεκινήσει στη συνέχεια η συζήτηση για πιθανές τροποποιήσεις και παράταση των δημοσιονομικών στόχων, εξέφρασε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο υπουργός οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, λίγο πριν τη λήξη του Συμβουλίου Ecofin.

Απορρίφθηκε η αίτηση της Β. Σταμάτη για ιατρική πραγματογνωμοσύνη

Απορρίφθηκε απο το Δικαστικό Συμβούλιο η αίτηση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, να υποβληθεί σε ιατρική πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Η πιο προχωρημένη πρόταση ιδιωτικοποίησης από τη σύσταση του Ελληνικού κράτους!

Κε Σαμαρά σκεφτείτε το σοβαρά!

Κάντε ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών λειτουργίας της βουλής και βάλτε για εποπτεία μικρές επιτροπές από αρμόδια υπουργεία (όπως το Δικαιοσύνης και το Δημοσίας Τάξης)!

Τους υπαλλήλους της βουλής να τους δώσετε το επίδομα ανεργίας...

Η ενδιαφέρουσα συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Δεν κρύβεται η ερωτική διάθεση του Γκέτσε!

Λίγο το καλοκαίρι, λίγο ο ήλιος, λίγο η θάλασσα και πολύ η όμορφη συντροφιά που είχε πλάι του, έδωσαν στον Μάριο Γκέτσε μια άκρως ερωτική διάθεση.
Ο διεθνής άσος της Ντόρτμουντ, απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης και διακοπών στην Ιμπίθα (γνωστή ως Ίμπιζα) μαζί με την αγαπημένη του, η οποία του προκαλεί... αναστάτωση.

Διαψεύδει ο μέαγς ποδηλάτης ότι έπεσε απ' το ποδήλατο: Πήγα στο ΚΑΤ για να «τσεκάρω» παλιό τραύμα από το ποδήλατο

Με ανακοίνωση από το πολιτικό του γραφείο, ο πρώην πρωθυπουργός Γιωργος Παπανδρέου διέψευσε πως είχε ατύχημα με το ποδήλατο του και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ πρόκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς και να κάνει ακτινογραφία.

Όλη η επιστολή Νικολόπουλου στον Σαμαρά: Πρόεδρε έχω πρόβλημα με τον Γιάννη...

Ανήμερα της διαδικασίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο Νίκος Νικολόπουλος επέδωσε επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά. Η επιστολή φέρει ημερομηνία 8 Ιουλίου, αριθμό πρωτοκόλλου και στο περιεχόμενό της φαίνεται ευδιάκριτα ότι ο πρώην υφυπουργός δεν είναι ικανοποιημένος από το ρόλο του στο υπουργείο, αλλά και από το προνομιακότερο πεδίο αρμοδιοτήτων που έχει ο προϊστάμενός του υπουργός.

Χαρακτηριστικό είναι το εξής απόσπασμα:

Πίεση τρόικας για αναγνώριση πτυχίων κολεγίων

Το θέμα της αναγνώρισης των πτυχίων των κολεγίων και, ευρύτερα, της απελευθέρωσης της αγοράς υπηρεσιών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα έθεσαν χθες μέλη του τεχνικού κλιμακίου της τρόικας στην πρώτη συνάντηση, μετά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, που είχαν με στελέχη του υπουργείου Παιδείας.

Σημαντική η παρουσία Μπαλτάκου στη θέση του γ.γ. της κυβέρνησης

Πριν ακόμα συμπληρωθεί ένας μήνας από την εκλογή Σαμαρά, ο αεικίνητος κ. Π. Μπαλτάκος συντονίζει έξι σημαντικές κυβερνητικές δραστηριότητες

Χαμηλοί τόνοι, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα διακρίνουν τον νέο γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, τον κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Τουρκική φρεγάτα στον Πειραιά

Τουρκική φρεγάτα στον Πειραιά
Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσαν το πρωί τρία πλοία της μόνιμης ναυτικής δύναμης του ΝΑΤΟ SNMG2 (Standing Nato Maritime Group 2).
Πρόκειται για τις φρεγάτες BAYERN (Γερμανία), Gediz (Τουρκία) και Courbet (Γαλλία).

Έλληνας στρατιώτης διώκεται για ...προδοσία!

Η Στρατιωτική Δικαιοσύνη διώκει φαντάρο ως προδότη...
Ο έφεδρος Α.Τ., βιολόγος - καθηγητής ετών 29, διώκεται για κακούργημα γιατί θέλησε να ενημερώσει τους στρατιώτες που θα υπηρετήσουν στην Κύπρο, βασιζόμενος στην προσωπική του εμπειρία και σε ευρέως γνωστές πληροφορίες σχετικά με την διάρθρωση της ΕΛΔΥΚ και τις συνθήκες που επικρατούν εκεί. Πληροφορίες που μπορεί να αντλήσει ο καθένας σε μια περιήγηση του στο internet.

Τζαβάρας: «Μεγάλο λάθος» η παραίτηση Νικολόπουλου

Μεγάλο λάθος η παραίτηση Νικολόπουλου δηλώνει ο Κ. Τζαβάρας – «Έχουμε ξεκαθαρίσει τις σχέσεις μας» με τον Κ. Αρβανιτόπουλο.

«Για λόγους που ουσιαστικά και σε μένα είναι ακατανόητοι επέλεξε ίσως την πιο ακατάλληλη στιγμή για να παραιτηθεί από μια προσπάθεια για την οποία είχε προετοιμαστεί επί δυο χρόνια.

Ο γραμματέας του Συνασπισμού εκθέτει Τσίπρα για αποκρατικοποιήσεις

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθούσε να απαλύνει τις εντυπώσεις από την απειλή που εκτόξευσε ότι θα μπουν φυλακή όσοι υλοποιήσουν τις αποκρατικοποιήσεις, ένας από τους στενότερους συνεργάτες του στον Συνασπισμό, ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Δημήτρης Βίτσας έστειλε το ίδιο απειλητικό μήνυμα του τι πρέπει να περιμένουν οι επίδοξοι επενδυτές από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Η απάντηση της Γιάννας Αγγελοπούλου στα δημοσιεύματα περί "χορηγίας" στον ΣΥΡΙΖΑ

Σύντομη επιστολή - απάντηση στη "βόμβα", που την ήθελε αναμεμειγμένη με την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ, απέστειλε η κα Αγγελοπούλου στην εφημερίδα "Δημοκρατία".

Ο Μπερίσα ομιλιτής σε εκδήλωση του Ιδρ. Ροκφέλερ κ.λπ αμερικάνων για τη Μεγάλη Αλβανία, που διεκδικει και ελληνικά εδάφη!

Την ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας ως φυσική Αλβανία, αναπτύσσει από χθες στα Τίρανα η διήμερη διεθνή συνδιάσκεψη, «Οι γείτονες της Αλβανίας». Την συνδιάσκεψη οργανώνει το Πρόγραμμα για την οικοδόμηση της ειρήνης και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Πανεπιστημίου της Κολούμπια και το Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών (CSIS) στην Ουάσιγκτον σε συνεργασία με το Δήμο Τιράνων και Ίδρυμα Αδερφοί Ροκφέλερ.

Όλη η αλήθεια για Τάτο και Ζαρντίμ...

Ο Ζαρντίμ έχει από κοντά τον Ανδρέα Τάτο και όλα δείχνουν πως ο Έλληνας μέσος θα κερδίσει τη θέση του στην φετινή ομάδα του Ολυμπιακού!Οι δύο άνδρες όμως δεν είναι άγνωστοι μεταξύ τους... Ας εξηγήσουμε από που γνωρίζονται...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ψυχομαχάει το μπουρδέ@@: Αίτηση πτώχευσης για την Χ.Κ. Τεγόπουλος

Αίτηση πτώχευσης κατατέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, για την Χ.Κ. Τεγόπουλος. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα απορρίφθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, το αίτημα της εταιρείας για υπαγωγή στο άρθρο 99.

Απάτη τριών εκατομμυρίων ευρώ εις βάρος του ΙΚΑ

Απάτη σε βάρος του ΙΚΑ, με ζημιά ύψους τριών εκ. ευρώ. ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μετά από καταγγελίες της διοίκησης του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις δράστες, δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκλαντές, μέσω διαδικτύου είχαν υποβάλλει περιοδικές δηλώσεις για 47 άτομα που εικονικά απασχολούσαν και λάμβαναν δώρα, επιδόματα και χρήματα για παροχές υγείας, χωρίς ωστόσο να καταβάλλουν ποτέ εργοδοτικές εισφορές.

Κεδίκογλου: «Δεν θα ξεπουλήσουμε»

«Μετά τη συνάντηση με την τρόικα ο κ. Νικολόπουλος και ο κ. Βρούτσης μίλησαν στους δημοσιογράφους και είπαν ότι η συγκεκριμένη επίσκεψη της τρόικας είχε σκοπό να αποτυπωθεί η εικόνα και να γίνει μία συνάντηση ενημέρωσης, δεν υπήρχε καμία ουσιαστική συζήτηση για διαπραγμάτευση» είπε ο Σίμος Κεδίκογλου στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Οι Πασόκοι εφοριακοί (που πάντα έβγαιναν λάδι), ο Άκης, ο Καπελέρης και η Telestet! [ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΩΤΙΑ & ΒΙΝΤΕΟ]

Αλήθεια, σε ποιον μεγάλο επιχειρηματία ανήκε η Telestet το 2002, όταν η κρητικιά Ελέγκτρια στο Διαπεριφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Αθήνας (ΔΕΚ) του υπουργείου Οικονομικών, Αλίκη Κυριακάκη, του έκοψε... κοστούμι 12,5 δισ δραχμών (τότε); Λέτε να είναι τυχαίο που η "πράσινη" ΔΟΥ, που έκανε τα αδύνατα δυνατά να την εξαφανίσει (την έβγαλαν στην σύνταξη), είχε τους περισσότερους υπάλληλους με βίλες που θα ζήλευαν ακόμη και οι κροίσοι; Διαβάστε στο planet-greece όλες τις λεπτομέρειες ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει τελευταία στη χώρα μας....

Ο βουλευτής με τα 50 ακίνητα που περίμενε ότι θα γίνει υπουργός και μια καταγγελία για μεσολάβηση στο ΣΔΟΕ που χρήζει απάντησης!

[Μια απίστευτη (λέμε τώρα... γιατί από τους πολιτικούς όλα να τα περιμένουμε) καταγγελία εναντίον του Νίκου Νικολόπουλου κάνουν τα ΝΕΑ και αναπαράγει η iefimerida.gr: Τον κατηγορεί ότι μόλις έγινε υφυπουργός μεσολάβησε στο ΣΔΟΕ για να ρυθμιστεί ευνοϊκά υπόθεση επιχειρηματία φίλου του!! Είμαι σίγουρος ότι ο Ν. Νικολόπουλος θα απαντήσει διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς αυτούς]

Ανήκει στη λεγόμενη «λαική δεξιά» και, προφανώς, με την ηχηρή παραίτησή του, πιάνει πρώτος «στασίδι» στην αντι-μνημονιακή πτέρυγα της ΝΔ. Ανθρωπος της εκκλησίας και των κομματικών μηχανισμών, εκλέγεται βουλευτής Αχαίας από το 1989, με εξαίρεση τις εκλογές του 2007 που έχασε την έδρα του. Ο Νίκος Νικολόπουλος ανελίχθηκε στην κομματική πυραμίδα του κόμματος μέσω της ΔΑΚΕ, όταν αναμείχθηκε στα συνδικαλιστικά, ως υπάλληλος τράπεζας, πριν το '89.

ΑΝΤΩΝΗ προσοχή στους ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ


Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες (9 Ιουλίου), μεσημέρι προς απόγευμα πέρασε την πόρτα του μεγάρου Μαξίμου πασίγνωστος δημοσιογράφος (έχουμε μάτια και βλέπουμε). Ως εδώ καλά.

«Παίζει» με τους διακόπτες ο Φωτόπουλος

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να βυθίσει τη χώρα στο… σκοτάδι εν μέσω καύσωνα, υπογραμμίζοντας ότι «η απεργία είναι νόμιμο όπλο μας, συνταγματικά κατοχυρωμένο». Ζήτησε από τον Α. Σαμαρά να… αποδείξει ότι οι Ελληνες καταναλωτές θα έχουν φθηνότερο ρεύμα εάν ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ και τότε θα… συναινέσουν αμέσως και αυτοί στην ιδιωτικοποίηση

e-Επιλογές της 09/07/2012

Την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης μέσω της ΔΕΗ εξετάζει η κυβέρνηση

Το ενδεχόμενο να καταβληθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ το επίδομα θέρμανσης, που έχει προαναγγείλει, μελετά το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, μετά την προγραμματισμένη εξίσωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης σε πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης.

Ο Ταμίας του ΠΑΣΟΚ παραμένει ακόμα στο ΙΚΑ;... Φυσικά...

Αλήθεια, παραμένει ακόμα Διοικητής του ΙΚΑ ο εκλεκτός του ΓΑΠ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος;

Ο Ταμίας του ΠΑΣΟΚ;

Η πεθερά οργάνωσε τον ομαδικό βιασμό της ανήλικης νύφης της για να βγάλει λεφτά!

Έψαχνε για δουλειά για να μπορέσει να ζήσει, αλλά της έστησε παγίδα η ίδια της η πεθερά η οποία για να βγάλει χρήματα έστησε τον ομαδικό βιασμό της από τέσσερις άνδρες.

Ο λόγος γα μια 17χρονη άτυχη Βουλγάρα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Εθνος», η κοπέλα συζούσε με τον Βούλγαρο φίλο της στο Ρέθυμνο. Το προηγούμενο σαββατόβραδο, η πεθερά της της είπε ότι της βρήκε δουλειά σε μια ταβέρνα ενός χωριού στο Ρέθυμνο. Της ζήτησε να ετοιμαστεί, για να περάσει με τον άντρα της να την πάρουν.

Σοκ και δέος στο ΥΠΟΙΚ από την κατάρρευση του ΦΠΑ

Του Σπύρου Δημητρέλη

“Ο Φόρος Προστιθέμενης Αξίας που θα μπει στο δημόσιο ταμείο τον Ιούλιο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το εύρος της μαύρης τρύπας του φετινού προϋπολογισμού. Σε κάθε περίπτωση η πορεία των εισπράξεων του ΦΠΑ δεν είναι απλώς απογοητευτική, είναι καταστροφική και επιδεινώνεται όσο περνούν οι μήνες με γεωμετρική πρόοδο”.

Φ. Πιπιλή Να κρατικοποιηθούν η ΙΟΝ, η ΠΑΥΛΙΔΗΣ και η COSMOTE

Ιδιαίτερα καυστική για τον κρατικισμό και τον λαϊκισμό που κυριάρχησε σε ομιλίες κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή ήταν η Βουλευτής Α’ Αθηνών Φωτεινή Πιπιλή. Διαβάστε πως σχολίασε τις απειλές ορισμένων για «κρεμάλες» στο Σύνταγμα:

naxios.blogspot.gr

Υφυπουργός Υγείας: "Ήρθα εδώ (στην ΤιΒι) γιατί στο υπουργείο δεν έχω τι να κάνω, δεν έχω ακόμα αρμοδιότητες" (βιντεο)

Σοβαρειτείτε ρεεεε! Δείτε το βίντεο:

Ξεβράκωμα: "Καραγκιοζιλίκια Καμμένου" (βίντεο)

Για λύπηση ο Γιαννάκης των ΑΕ...τρν πήρε σβάρνα ο Άδωνις:

Ξανάπεσε από το ποδήλατο Ο Γιωργάκης... μικρός είναι ακόμα, θα μάθει

[Ενημέρωση: Με ανακοίνωση του γραφείου του ο μέγας ποδηλάτης διαψεύδει ότι ξανάπεσε από το ποδήλατο]

Μία νέα περιπέτεια είχε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, όταν κατά τη διάρκεια της καθημερινής του βόλτας με το ποδήλατο είχε ένα ατύχημα. Ο πρώην πρωθυπουργός σε μια προσπάθεια του να στρίψει...

Ρε μην τη ψάχνεις... δεν υπάρχει μεγαλύτερος καραγκιόζης από σένα...

[Μετά από απειλές του "αντιμνημονιακού καραγκιόζη" έσβησα το "ήταν στο ΔΣ" γιατί για να το λέει μάλλον δεν ήταν και πρόσθεσα αρχισυνδικαλιστής του ΟΤΕ]

Δείτε τι έγραψε στο twitter, ο άνθρωπος που ήταν αρχισυνδικαλιστής του ΟΤΕ όταν οι μίζες επί ΠΑΣΟΚ περνούσαν από μπροστά του και επί Καραμανλή, θέλοντας να προβληθεί (γιατί κάτι άλλο δεν μπορεί να αποδειχθεί...), πήγαινε μαζί με τους ΠΑΣΟΚους (Βάσω και Καρχιμάκη) και κατήγγειλε στον εισαγγελέα το "σκάνδαλο" εξαγοράς της Γερμανός από τον ΟΤΕ και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο:

Το προφίλ της Εθνικής Ελλάδας Under 19


Κάτι νέο γεννιέται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάτι νέο και σπουδαίο, όπως μαρτυρά η πορεία της ομάδας κάτω των 19 στο Euro 2012. Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα νίκησαν 3-2 την Πορτογαλία και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Euro. Όχι και λίγο πράγμα, αν αναλογιστεί κανείς πως παράλληλα κέρδισαν το εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Τουρκία (2013), που θα συμμετέχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας.

Εκτός λειτουργίας το 184 του ΕΟΠΥΥ

Εκτός λειτουργίας, λόγω τεχνικών προβλημάτων, θα είναι από τις 7.00 το πρωί έως τις...

Έλεγχοι για τους «τυφλούς» της Χίου

Την επόμενη εβδομάδα προανήγγειλε ο διοικητής του ΙΚΑ την έναρξη ελέγχων σε όσους παίρνουν επίδομα τυφλότητας στο νησί της Χίου.

Ο κ. Σπυρόπουλος βρέθηκε σήμερα στο Mega και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα:

Σε ξεχωριστό ειδοποιητήριο το χαράτσι

Σύσκεψη για την λήψη αποφάσεων για την τύχη του ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων χώρων (ΕΕΤΗΔΕ) που ως σήμερα πληρώναμε με τους λογαριασμούς ρεύματος, θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες υπό τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων και της διοίκησης της ΔΕΗ ενδεχομένως.

Σεξ, πάρτι και μεθύσια στο Ολυμπιακό Χωριό

Ένα βιβλίο που αποκαθηλώνει… εκ των έσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες έρχεται να ταράξει τα νερά του Ολυμπιακού κινήματος, λίγες μόλις εβδομάδες πριν από την έναρξη της Ολυμπιάδας στο Λονδίνο.

Το βιβλίο, που ονομάζεται «The Secret Olympian» (Ο Μυστικός Ολυμπιονίκης), υπογράφεται από έναν αθλητή που φέρει, για ευνόητους λόγους, το ψευδώνυμο «Anon».

Διακοπές στη Λέρο έκανε ο Διευθυντής της Bild

Ο Κάι Ντίκμαν είναι ο διευθυντής της Bild, της εφημερίδας με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία σε ολόκληρη την Ευρώπη με πωλήσεις 3 εκ. φύλλα και 12 εκ. αναγνώστες ημερησίως. Πρόκειται για το γερμανικό ταμπλόιντ που δεδομένα έχει δοκιμάσει τα νεύρα μας όλο αυτό τον καιρό που συζητάμε και βιώνουμε την κρίση.

Προπαγάνδα για ΑΕΡοψεκασμένους: Τους ταίζουν ερώτηση και κρύβουν την απάντηση που λέει ότι το αεροδρόμιο πληρώνει κανονικά ΦΠΑ!!

Έχουμε νέα για τους ΑΕροψεκασμένους που μας γκάστρωσαν χθες με μια ερώτηση που έγραψαν οι Καμμένος-Μαρκόπουλος, τον Ιούνιο του 2011 και με τη γνωστή τακτική ("έχω μια ερώτηση βάλε μια υπογραφή") υπέγραψαν και κάποιοι βουλευτές της ΝΔ. Η ερώτηση αναμασάει ότι γράφει ο γνωστός εκβιαστής Κουρής στο ΠΑΡΟΝ και λέει ότι το Ελ. Βενιζέλος δεν πληρώνει καθόλου ΦΠΑ και με αλχημείες υπολογίζει τη μη καταβολή ΦΠΑ σε 500 εκ. ευρώ σε βάθος δεκαετίας όπως λένε... Φυσικά διακινούν μόνο την ερώτηση και όχι την απάντηση που τους χαλάει τη σούπα. Γιατί η απάντηση γράφει κάτι που οι δημοσιογράφοι δεν αναφέρουν και κρύβουν από τους ηλίθιους...

Τι κάνετε στα παιδιά μας ρε πολυπολιτισμικοί παγκοσμιοποιημένοι προδότες; Πάρτε μια γεύση από τα σχολικά βιβλία...

Θα θέλαμε σαν γονείς παιδιών του δημοτικού να εκφράσουμε την αγωνία μας για την συστηματική προπαγάνδα ανθελληνισμού, αφελληνισμού και άκρατου αντιχριστιανικού πνεύματος, που γίνεται με σκοπό το βιασμό του νου των παιδιών μας και τη μετατροπή τους σε νέους γενίτσαρους. Σας δίνουμε παρακάτω μια εικόνα μικρού μόνο τμή­ματος της κατάστασης που επικρατεί.

Ενάμισι εκατομμύριο Ευρώ δίνει ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης, για 50 τάφους ισλαμιστών λαθρομεταναστών!


Στη δημιουργία χώρου ταφής για τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που διαμένουν στην πόλη του Ηρακλείου προχώρησε ο Δήμος Ηρακλείου με μια εργολαβία ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ που ξεκίνησε ήδη! 30.000 Ευρώ δηλαδή ο κάθε τάφος για κάποιον που εισήλθε παράνομα στην χώρα μας είτε για να στερήσει θέσεις εργασίας από τους Ελληνες, είτε για να πουλάει παράνομα προϊόντα “μαϊμού” στους δρόμους, είτε για να “πλένει” (λερώνει) τα τζάμια διερχομένων αυτοκινήτων στα φανάρια, είτε για να ασχοληθεί με την επικερδή δραστηριότητα των …ληστειών, των διαρρήξεων και των δολοφονιών . είτε για να …διασκεδάσει τα υπάνθρωπα ένστικτά του με τους βιασμούς Ελληνίδων , αλλά ακόμη και ανηλίκων αγοριών.

Το κράτος πληρώνει νοίκι στον Άκη;

akisΑποκάλυψη σοκ του «αποκαλυπτικού δελτίου».

Η γενική γραμματεία Αθλητισμού μισθώνει ακίνητο του έγκλειστου Άκη Τσοχατζόπουλου στη λεωφόρο Κηφισίας 7 έναντι...

Η πανοραμική φώτο από τον Άρη

Μια πανοραμική άποψη του Άρη από το σημείο που "εργάζονταν" το διαστημικό όχημα Opportunity, που βρίσκεται στον Άρη από τον Ιανουάριο του 2004, έδωσε χθες στη δημοσιότητα η ΝΑΣΑ. Η φώτο αποτελείται από 817 φωτογραφίες που τραβήχθηκαν κατά τη διάρκεια του 5ου χειμώνα που πέρασε στον κόκκινο πλανήτη το Opportunity. Τραβήχθηκαν μεταξύ της 2811ης (21 Δεκ. 2011) και της 2947ης (8 Μαίου 2012) αρειανής μέρας (την λένε Sol) του οχήματος στον Άρη.

Τι θα γίνει με το twitter του Πρωθυπουργού; @PrimeministerGR

To twitter του Πρωθυπουργού της Ελλάδας http://twitter.com/primeministergr δεν ανανεώνεται. Έχει τη φωτογραφία του Αντώνη Σαμαρά και τελευταίο tweet την παράδοση και παραλαβή στο Μαξίμου στις 20 Ιουνίου 2012.



Άντε για να οργανωνόμαστε σιγά σιγά...


http://pyrgos-news.blogspot.gr/2012/07/twitter.html