12 Ιουλίου 2012

Στη φυλακή ο Κασιδιάρης!

Επίσκεψη στο κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού πραγματοποίησε ο βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σήμερα, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το Σωματείο εργαζομένων Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού.


Έκκληση για αίμα για τα δίδυμα που παρέσυρε ο μοτοσυκλετιστής

Ιδιαιτέρως κρίσιμο κατά τις εκτιμήσεις των γιατρών είναι το πρώτο 24ωρο των 7χρονων διδύμων από την Πολωνία που νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», έπειτα από τον βαρύτατο τραυματισμό τους το πρωί της Πέμπτης στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τροίας στο κέντρο της Αθήνας από 21χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας.

Η Χ.Α στηρίζει Μουρούτη

Η Χρυσή Αυγή με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της, υποστηρίζει τον Γιώργο Μουρούτη, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του στο twitter για το δημοσιογραφικό δίδυμο του πρωινού της ΝΕΤ.

Aναλυτικά αναφέρει στην ιστοσελίδα της

Αρετουσάριστες φωτογραφίες της Χρηστίδου με μαγιό, καταστρέφουν κάθε φαντασίωση

Με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις να έχουν τελειώσει για τη φετινή σεζόν, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε να χαλαρώσει στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου. Οι παπαράτσι όμως καραδοκούσαν και τράβηξαν κάποιες καθόλου κολακευτικές φωτογραφίες της παρουσιάστριας με μαγιό.

Αφήστε τους άμπαλους Έλληνες και πάρτε ξένους!

Τι; Κερδίσαμε τους Άγγλους στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού; Σιγά μωρέ και τι έγινε... Ως συνήθως, αυτά τα παιδιά θα καθαρίζουν τις εξέδρες του σταδίου των ομάδων τους, γιατί κάποιος αμφιβόλου αξίας ξένος θα τους έχει καπαρώσει τη θέση...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Για πολλά γέλια οι μεταφράσεις του ΣΚΑΪ

Δείτε τι έγραψαν οι ανεκδιήγητοι του ΣΚΑΪ σχετικά με την είδηση της χιονοστιβάδας στις γαλλικές ΄Αλπεις που στοίχισε τη ζωή σε 9 ανθρώπους (4 αγνοούμενοι):

Για σας που δεν περπατάτε (φώτο)

Όπως ξέρεις, τον τελευταίο χρόνο αντιμετώπιζα ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα υγείας:

Ανεπάρκεια μιτροειδούς βαλβίδας.

Κυριολεκτικά στο τσακ γλίτωσα την επέμβαση την περασμένη Άνοιξη.
Ο γιατρός που με γλύτωσε από το νυστέρι, μου σύστησε να ασχοληθώ με γυμναστική, που να μην ταλαιπωρεί την καρδιά.


Η καλύτερη απ' όλες είναι το καθημερινό περπάτημα για περίπου 45 λεπτά με μία ώρα.

Για καλύτερα αποτελέσματα, μου πρότεινε να το κάνω με παρέα, για να μην γίνει βαρετό σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Επειδή η γυναίκα μου δεν μπορούσε να με ακολουθήσει, λόγω των πολλών οικιακών υποχρεώσεων ως νοικοκυρά, βρήκα έναν γείτονα, ή μάλλον, μία γειτόνισσα, η οποία ήταν ήδη στο κόλπο του καθημερινού βάδην.

Περπατάω εδώ και έναν μήνα τώρα και πρέπει να ομολογήσω, πως τα αποτελέσματα είναι αρκετά ενθαρρυντικά για την υγεία μου..

Αν και έχω κάνει πάνω από 20 χιλιόμετρα μαζί της, δεν έχουμε μιλήσει σχεδόν ποτέ, διότι ΠΑΝΤΑ περπατάει 3 μέτρα μπροστά από μένα.

Ούτε το όνομά της δεν ξέρω.Το σίγουρο είναι πως η πίεση της καρδιάς μου είναι σε φυσιολογικά επίπεδα πλέον.

Το μόνο θέμα είναι πως οι σφυγμοί μου είναι κάπως ανεβασμένοι!!!

Αρκετά πιο ανεβασμένοι, θα έλεγα!!!

Αυτά τα νεότερα για την υγεία μου.

Χαιρετισμούς σε όλους..


Α....έβγαλα και μια φωτογραφία τη γειτόνισσα την ώρα που περπατά, για να σας τη δείξω .....


Βίντεο: Κατάρρευση μεταλλικού φράχτη σαν ντόμινο!

Δείτε το βίντεο:

Εισαγγελέας καλεί Μυλόπουλο του ΑΠΘ για τα ταξιδάκια στην Πόλη

Την παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσαν δημοσιεύματα στον Τύπο, σύμφωνα με τα οποία, μέλη του πρυτανικού συμβουλίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, παραβρέθηκαν σε γάμο, γραμματέως μέλους του συμβουλίου, στην Κωνσταντινούπολη, καλύπτοντας εν μέρει τα έξοδα μετακίνησης με χρήματα του ιδρύματος.

Μακελειό στη Βραζιλία: Νεκροί επτά οπαδοί της Παλμέιρας

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς το βράδυ της Τετάρτης στο Σάο Πάουλο, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών από φιλάθλους της Παλμέιρας, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Βραζιλίας.

Τη Μέρκελ με χιτλερικό μουστάκι παρουσίασε η Ολλανδική ΤιΒι... κατά λάθος λένε ;)

Ο Ολλανδός δημοσιογράφος του Nos TV, παρουσίαζε στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ρεπορτάζ για τη Γερμανίδα Καγκελάριο και τη συνάντηση της με τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ. Ο "δαίμονας" του μόνιτορ χτύπησε και παρουσίασε την Άνγκελα Μέρκελ με Χιτλερικό μουστάκι.

Ο νοσταλγός της δραχμής Λαφαζάνης ξαναχτυπά


  • Επιμένει στην επιστροφή στη δραχμή ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με συνέντευξή του στα «Επίκαιρα».     

Ικανοποίηση τρόικας για την εφαρμογή του ιρλανδικού προγράμματος

Η τρόικα (ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ) εξέφρασε για άλλη μία φορά την ικανοποίησή της για την εφαρμογή από πλευράς της Ιρλανδίας του οικονομικού προγράμματος, αλλά επανέλαβε το κάλεσμά της για περισσότερες προσπάθειες υπέρ της ανάπτυξης και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Νέα και χειρότερη επίθεση Γκουτζάνη στον Χατζηνικολάου

Εντάξει, το αλλάζω το "Χατζημαλάκας", το κάνω "καραμαλάκας", έγραψε ο δημοσιογράφος Σπύρος Γκουτζάνης, που έγραψε κι άλλα ενδιαφέροντα. Δείτε τα:

Αντώνη πότε θα γίνει η στελέχωση του κράτους; Ή τα βρήκαμε με τον Μπένυ;;

Αφορμή του παρακάτω κειμένου ήταν η συνάντηση του Αρβανιτόπουλου με τους 13 Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης.
Τι τους είπε λοιπόν ο Υπουργός;

Ότι το Υπουργείο Παιδείας τους περιβάλει με απόλυτη εμπιστοσύνη, τους εγγυήθηκε ότι δεν πρόκειται να αλλαχθεί κανείς ούτε απ’ αυτούς ούτε και από τους...

Απόδραση μυστήριο,Σέρβας μπασκετμπολίτσριας, από τον Κορυδαλλό

Μία γυναίκα με καταγωγή από τη Σερβία, φέρεται να έχει αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού, κάτω από άγνωστες ως τώρα συνθήκες. Η γυναίκα εμφανίζεται να είναι μέλος της συμμορίας "Ροζ Πάνθηρες".

Μπόφινγκερ: «Η Ελλάδα έχει κάνει προσπάθεια»

Η Ελλάδα έχει εφαρμόσει σημαντικά μέτρα λιτότητας, και η γερμανική κυβέρνηση οφείλει να διαψεύσει την εντύπωση ότι θα βοηθούσε άλλες χώρες «ακόμα κι αν δεν έκαναν τίποτα», δηλώνει ο Πέτερ Μπόφινγκερ, καθηγητής Οικονομίας και μέλος της επιτροπής σοφών που συμβουλεύει το Βερολίνο.

Αναβάλλεται η αύξηση στα διόδια της Εγνατίας Οδού έως τέλη Σεπτεμβρίου

Έως το τέλος Σεπτεμβρίου αναβάλλεται η αύξηση του αντίτιμου των διοδίων στην Εγνατία Οδό με κοινή απόφαση του υπουργού Οικονομικών και του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών.

Με ψυχή και 10 παίκες στον τελικό του Ευρωπαϊκού η εθνική ομάδα νέων, για 2η φορά στην ιστορία της

Οι διεθνείς είχαν υποσχεθεί ότι θα προσπαθούσαν να επιβάλουν το δικό τους ρυθμό στο ματς. Είχαν, επίσης, διαμηνύσει ότι εφόσον συνέβαινε αυτό θα είχαν και τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Στο πρώτο μέρος, αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο τέταρτο, η Ελλάδα έκανε, πράγματι, το παιχνίδι της.

Να ρε φασίστες που κατηγορείτε τον πολυπολιτισμό: Ιρανικό δικαστήριο επέβαλλε σε σύζυγο να αγοράσει 777 τριαντάφυλλα στη γυναίκα του"...

Μια νεαρή Ιρανή είδε επιτέλους την επιθυμία της να πραγματοποιείται: δικαστήριο υποχρέωσε τον σύζυγό της να της αγοράσει 777 τριαντάφυλλα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ISNA. Η 27χρονη από την Τεχεράνη είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, επειδή ο σύζυγός της τής είχε υποσχεθεί, προ γάμου, ότι θα της αγοράζει διαρκώς τριαντάφυλλα, αλλά δεν τήρησε ποτέ την υπόσχεσή του.

Ολα τα ονόματα των μελών της Πολιτικής και Οργανωτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ

Tα ονόματα των προσώπων που θα στελεχώσουν τόσο την Πολιτική όσο και την Οργανωτική Γραμματεία του κόμματος, ανακοίνωσε πριν από λίγο το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος με τη νέα της σύνθεση θα συνεδριάσει για πρώτη φορά τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 18.00, ενώ η Οργανωτική Γραμματεία την Τρίτη, 17 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι.

Την Πολιτική Γραμματεία στελεχώνουν οι εξής:

Ζάκυνθος: Άγρια συμπλοκή Σέρβων και Άγγλων στο Λαγανά

Συνελήφθησαν οι δύο Σέρβοι για επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε βάρος των δύο Άγγλων.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, οι δύο Σέρβοι ηλικίας 19 ετών, τσακώθηκαν και στη συνέχεια χτύπησαν τους δύο Βρετανούς ηλικίας 19 και 20 ετών, με γροθιές και κλοτσιές στο πρόσωπο.

Ούτε δίπλωμα ούτε ασφάλεια είχε ο μοτοσικλετιστής που παρέσυρε τα παιδάκια

Ο μοτοσικλετιστής που παρέσυρε σήμερα το πρωί μία μητέρα με τα δύο της παιδιά στην Πατησίων και τους εγκατέλειψε φέρεται να μην είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ η μηχανή ήταν ανασφάλιστη.

Σε 1,5 δισ. ευρώ υπολογίζεται η μείωση στην κατανάλωση βενζίνης λόγω κρίσης

Σε 1,5 δισ. ευρώ υπολογίζουν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας τελωνειακών υπαλλήλων τη μείωση των εσόδων από τη μείωση στην κατανάλωση βενζίνης λόγω της κρίσης και του ειδικού φόρου.

Κατηγορητήρια κατά στελεχών της Siemens στη Γερμανία αποστέλλουν οι ελληνικές αρχές

Κατηγορητήρια κατά περίπου 10 υψηλόβαθμων στελεχών της μητρικής εταιρείας της Siemens αποστέλλουν οι ελληνικές δικαστικές αρχές για το σκάνδαλο με τα μαύρα ταμεία και τις παράνομες πληρωμές.

Ο ξάδελφος του Ακη Τσοχατζόπουλου δηλώνει έτοιμος να μιλήσει

Συμπληρωματική απολογία ζήτησε να δώσει ο προφυλακισμένος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, Νίκος Ζήγρας, ξάδελφος του Ακη Τσοχατζόπουλος και «δεξί του χέρι», κατά το κατηγορητήριο, στη διαδρομή των χρημάτων από τις προμήθειες των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Δεν θα παρθούν νέα μέτρα

Σε «αγώνα δρόμου» έχει επιδοθεί η κυβέρνηση, ώστε μέσα σε 10 ημέρες να έχουν βρεθεί τα ισοδύναμα μέτρα, ύψους 11,7 δισ. ευρώ, στο πλαίσιο του νέου Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου 2013- 2014. Τα συγκεκριμένα μέτρα, που θα επιδοθούν στην τρόικα στις 24 Ιουλίου, θα εστιαστούν στο σκέλος των δαπανών και για τον λόγο αυτό, εννέα υπουργοί και ένας υφυπουργός εξέτασαν σήμερα, σε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, όλους ανεξαιρέτως τους κωδικούς των υπουργείων.

Κάθειρξη 14 ετών σε καθηγητή-ζώο μουσικής για σεξουαλική παρενόχληση κοριτσιών πρώτης δημοτικού!

Καθηγητής μουσικής σε δημόσιο σχολείο Θεσσαλονίκης καταδικάστηκε σε κάθειρξη 14 ετών με την κατηγορία ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτριες της Α' τάξης! Σύμφωνα με τη δικογραφία το περιστατικό καταγγέλθηκε το Νοέμβριο του 2009 όταν ένα από τα παιδάκια διηγήθηκε στους γονείς του τι συνέβη μέσα στη τάξη.

Αυτή κι αν είναι κομπίνα

Νέα απάτη ύψους 4,5 εκατ. ευρώ από γνωστό όμιλο εταιρειών, η οποία στο παρελθόν πουλούσε παπούτσια και σήμερα ρούχα και βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο, αποκάλυψαν οι έλεγχοι του ηλεκτρονικού συστήματος του ΙΚΑ.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που ανέβηκε στο Ίντερνετ [εικόνα]

 Σήμερα στο διαδίκτυο υπάρχουν εκατομμύρια φωτογραφιών, όμως ποια ήταν η πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε ποτέ στο Ίντερνετ; Η ιστοσελίδα motherboard την ανακάλυψε, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα «το πρώτο έκτρωμα του photoshop».

Βανέσα Παραντίς: «Είναι μια τσούλα που κλέβει άντρες»

Τα πράγματα μεταξύ της νυν (Άμπερ Χέρντ) και της πρώην (Βανέσα Παραντίς) του Τζόνι Ντεπ έχουν αρχίσει και γίνονται πραγματικά ενδιαφέροντα με την οργισμένη σύζυγο να την κατηγορεί ως αντροχωρίστρα.

Βίντεο: Ψάρευε με καλάμι και έπιασε καρχαρία....

Δείτε το:

Έγραψε πάλι ο Πάγκαλος: «Καλά ρε Θέμο δεν βαρέθηκες να πληρώνεις;»

Πέρα από τις πολιτικές διαφορές πρέπει να του αναγνωρίσουμε του Πάγκαλου ότι είναι ετοιμόλογος και πετάει άπαιχτες ατάκες. Δείτε τι είπε για όσα γράφει το παχύδερμο ο Αναστασιάδης δηλ. ότι έμενε στον Αστέρα σε καμπάνα κ.λπ:

Θα τολμήσει κάποιος να του κόψει τον κώλο;;

«Η κυβέρνηση θα μας βρει απέναντί της αν επιχειρήσει να ξεπουλήσει έστω και ένα κομμάτι της ΔΕΗ», προειδοποίησε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος από τη βήμα της γενικής συνέλευσης των μετόχων της Επιχείρησης.

Νέα παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις

«Από το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη θα δοθεί τελευταία παράταση του χρόνου ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος έως και...

ΓΑΠ: Η Ευρώπη φταίει... γιατί εγώ τα έκανα όλα τέλεια

Τη διαπίστωση ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση φέρει μεγάλες ευθύνες για την επιδείνωση της κρίσης στη Γηραιά Ήπειρο έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στη Θεσσαλονίκη ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στη συνάντηση ηγετών σοσιαλιστικών κομμάτων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Κιουτσούκης (ο φίλος του "καραγκιόζη" στη ΔΑΚΕ ):"Η Πιπιλή να ασχοληθεί με τα νύχια της"

"Αναφέρομαι σε κάποιες βουλευτίνες που βγαίνουν με τσιτωμένο μαλλί βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα και έχουν άποψη επί παντός επί στητού,κρίνοντας τους πάντες και τα πάντα, χωρίς να γνωρίζουν τι περνάει ο Ελληνικός λαός"...

Ελάτε στη Γερμανία να αποκτήσετε εξειδίκευση, προτείνει στους νέους ο Χ.Φούχτελ

Πρόσκληση σε νέους Έλληνες να αποκτήσουν γνώσεις και εξειδίκευση στην Γερμανία απηύθυνε από την Κρήτη ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Γερμανίας Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, στο περιθώριο συνάντησης εργασίας στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης.

Ν.Δένδιας: Από επικοινωνία άριστα και από διαπιστώσεις μια χαρά... άντε να δούμε και κανα έργο...

Για θέματα δασοπυρόσβεσης, λαθρομετανάστευσης και δημόσιας ασφάλειας ενημέρωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, τους δημοσιογράφους. Ο υπουργός χαρακτήρισε βόμβα που διαρκώς επεκτείνεται την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, «Δεν μπορώ να κάθομαι και να κοιτάω τα κέντρα των πόλεων να καταλαμβάνονται το ένα μετά το άλλο.

Αίτηση του Άκη Τσοχατζόπoυλου να εξεταστούν τα μέλη του ΚΥ.Σ.Ε.Α.

Οι δικηγόροι του κατέθεσαν αίτηση στον αρμόδιο ανακριτή

Επείγουσα αίτηση στον ειδικό ανακριτή Γαβριήλ Μάλλη κατέθεσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου ζητώντας την άμεση εξέταση ως μαρτύρων των μελών του ΚΥ.Σ.Ε.Α. της περιόδου 1998-1999 καθώς και αξιωματούχων εκείνης της περιόδου οι οποίοι χειρίστηκαν την υπόθεση της προμηθείας τεσσάρων υποβρυχίων για τις ανάγκες του Πολεμικού Ναυτικού.

Διαβάστε την ανακοίνωση της υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου:

Σε σοβαρή κατάσταση το αγοράκι που παρέσυρε ο αλήτης

Σοβαρή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του αγοριού και ελεγχόμενη του κοριτσιού, των επτάχρονων διδύμων που παρασύρθηκαν το πρωί, μαζί με τη μητέρα τους, από οδηγό μοτοσικλέτας στην οδό Πατησίων.

Νέο ρεκόρ στην ανεργία...

Νέο ρεκόρ κατέγραψε η ανεργία τον Απρίλιο, καθώς, σύμφωνα με τα εποχικά προσαρμοσμένα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής ΕΛΣΤΑΤ, το ποσοστό της έφθασε το 22,5%, από 22% το Μάρτιο και 16,6% τον Απρίλιο του 2011.

Δεν το έχουμε αποφασίσει ακόμη, είπε ο πρωθυπουργός για την τριπλή εκπροσώπηση της χώρας

«Έχουμε αυτή τη δυνατότητα, αν θέλουμε μπορούμε να το κάνουμε. Δεν το έχουμε αποφασίσει ακόμη» απάντησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ερωτηθείς για την πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου να γίνει η επαναδιαπραγμάτευση με...

ΘΑΥΜΑ!! Δάκρυσε η εικόνα του Μαρξ στο Περισσό μετά την αυτοκριτική του ΚΚΕ: Υποτιμήσαμε το Διαδίκτυο και το ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ... αλλιώς θα τους παίρναμε τα σώβρακα

Τις θέσεις του ΚΚΕ για την οικονομική κρίση αναπτύσσει την Παρασκευή η Αλέκα Παπαρήγα. Εν τω μεταξύ, η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ δημοσιοποίησε τις εκτιμήσεις της για τα εκλογικά αποτελέσματα. Στο κείμενο γίνεται εκτεταμένη, σκληρή αυτοκριτική, χωρίς όμως να αμφισβητούνται οι βασικές κατευθυντήριες γραμμές του κόμματος, όπως πχ η άρνηση της «αριστερής συνεργασίας».

Ο ναζί ΦούχτεΡ κατέλαβε την Κρήτη... ο Νότης αντιστάθηκε αλλά τελικά υπέκυψε

Αντιδράσεις κουμμονιστοψεκασμένων με αφορμή την επίσκεψη του Γερμανού υφυπουργού Εργασίας Χ. Γ. Φούχτελ ή Φούχτερ όπως τον λέει ο Πάνος. Μεγάλο το ενδιαφέρον για παροχή στήριξης από σοβαρούς φορείς.

Αντιδράσεις προκάλεσε η επίσκεψη του Γερμανού υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Χανς - Γιοακίμ Φούχτελ στο Ηράκλειο, ο οποίος ήρθε για συνάντηση εργασίας μεταξύ φορέων της Κρήτης και της Γερμανίας, με θέμα την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και στόχο την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και ανάπτυξης.

Μουρούτης σε ΝΕΤ: Κοιτάγατε σιωπηλοί τον Τσίπρα, αντι να τον ρωτάτε

Απάντηση στα σχόλια των δημοσιογράφων της NET που του άσκησαν σκληρή κριτική για τα χτεσινά του σχόλια στο Twitter έδωσε σήμερα ο Γιωργος Μουρούτης. Ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά και διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, του οποίου τα χτεσινά απαξιωτικά για τους δημοσιογράφους της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» της ΝΕΤ με αφορμή τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, προκάλεσαν την σημερινή έντονη αντίδραση των συγκεκριμένων δημοσιογράφων, ανάρτησε ένα κείμενο-απάντηση στο διαδίκτυο.

Απαξιωτική απάντηση Χατζηνικολάου στον βόθρο του Γκουτζάνη

Επική μάχη μεγαλοδημοσιογράφων στο διαδίκτυο. "Χατζημαλάκα" αποκαλεί ο δημοσιογράφος του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ τον κ.Χατζηνικολάου, "αλήτη" αποκαλεί τον Γκουτζάνη ο εκδότης της REAL NEWS. Δείτε το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ:

Μπράβο στον Σαμαρά: “Η Ελλάς ευγνωμονούσα” επέστρεψε στο Μαξίμου! Οι πατριώτες του κώλου θα πούνε κανα μπράβο;;


Ο πίνακας “Η Ελλάς ευγνωμονούσα” του Θ. Βρυζάκη κοσμεί πάλι το γραφείο του Πρωθυπουργού της Ελλάδος. Όπως είναι γνωστό ο πίνακας δεν άρεσε στον Γιώργο Παπανδρέου που τον αντικατέστησε με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος. Αντιθέτως, ο Αντώνης Σαμαράς...

Έξαλλος ο Βορίδης... λένε κάποιοι

Γκρίνιες, μουρμούρες και παραγκωνισμοί έχουν ξεκινήσει μέσα στη ΝΔ. Πολλά στελέχη θεωρούσαν ότι θα βρίσκονταν σε υπουργικές καρέκλες.

«Ελάτε να δουλέψετε στη Γερμανία» λέει στους Ισπανούς το Βερολίνο

Μήνυμα προς τους νέους της Ισπανίας, που πλήττονται από την ανεργία σε ποσοστό 50% -όπως και στην Ελλάδα- να μεταναστεύσουν στη Γερμανία για ένα καλύτερο μέλλον, στέλνει το Βερολίνο.

15.900 ευρώ αποζημίωση το μήνα σε Ελληνίδα από Γερμανικό δικαστήριο

Ένα απίστευτο δράμα ζει από το 2004 η Ελληνίδα ανταποκρίτρια ξένου Τύπου Πασχαλινή Ν. Μπήκε σε γερμανικό νοσοκομείο για επέμβαση ρουτίνας και κατέληξε σε αναπηρικό καροτσάκι με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

26χρονος στη Δράμα έκανε το «φωτογράφο» στο facebook και εξασφάλιζε γυμνές πόζες από ανήλικες!

Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη στη Δράμα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.

Συναντήσεις Σαμαρά με Μανιτάκη, Δένδια στο Μαξίμου-Διυπουργική σύσκεψη για τις σπατάλες στις 14:00 υπό τον Γ. Στουρνάρα

Διαδοχικές συναντήσεις με τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Αντώνη Μανιτάκη, και Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, θα έχει εντός ολίγου ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ στις 2 το μεσημέρι αναμένεται η κρίσιμη διυπουργική σύσκεψη που συγκάλεσε ο ΥΠΟΙΚ Γ. Στουρνάρας.

Βίντεο: Επεισόδια στη Μαδρίτη

Επεισόδια μεταξύ ανθρακωρύχων, που μετά από πορεία 3 εβδομάδων έφτασαν έξω από το Υπ. Βιομηχανίας, και Αστυνομικών σημειώθηκαν χθες στη Μαδρίτη. Δείτε το βίντεο:

Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ο μαλάκ@@ που παρέσυρε τη μητέρα με τα δύο παιδιά

Ενα τέταρτο πριν από τις 10 το πρωί συνελήφθη ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρέσυρε και τραυμάτισε έναν ποδηλάτη και μία μητέρα με τα δύο παιδιά της, στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ψυχαναγκαστική με την καθαριότητα και με αυτοκαταστροφικές τάσεις η Βίκυ Σταμάτη

Ως μια γυναίκα που έχει «ψυχαναγκασμούς καθαριότητας», με ναρκισιστικά στοιχεία και τάσεις αυτοκαταστροφής που μπορεί να την οδηγήσουν σε δραματικές συμπεριφορές, παρουσιάζει στην έκθεσή του ο ψυχίατρος την Βίκυ Σταμάτη. Ωστόσο, η έκθεση που επικαλέστηκαν οι δικηγόροι της ζητώντας ουσιαστικά την αποφυλάκισή της, δεν έπεισε τελικά τους δικαστές.

e-Επιλογές της 11/07/2012

Η μάσα δεν έχει ιδεολογία: Η ΔΑΚΕ αντιγράφει τον Φωτόπουλο


 «Σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό στέλνει η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, η συνδικαλιστική παράταξη της ΝΔ, ζητώντας να επιδείξει σεβασμό στην λαϊκή εντολή απόρριψης του μνημονίου και να αξιοποιήσουν το αίτημα για επαναδιαπραγμάτευση “γρήγορα και όχι νωχελικά”.

Ο Τσαλίκης ο νέος θεός των αεροψεκασμένων: Έβρισε Γερμανό!

Με Γερμανό τουρίστα έγινε έξαλλος το τέρας εργασίας ο Γιώργος Τσαλίκης (στη φώτο τον βλέπετε να χαλαρώνει στην πισίνα του ξενοδοχείου στη Μήλο), ενώ βρισκόταν στη Μήλο, προκειμένου να ξεσκάσει από το άγχος που του δημιούργησε όλο το χρόνο η βαριά και ανθυγιεινή συμμετοχή του σε πρωινάδικα. Αποτέλεσμα του καβγά όπως τον περιγράφει ο άνθρωπος που έκανε αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο Τέρενς της αργομισθίας των 56.000 ευρώ, ήταν να τον... στολίσει από πάνω μέχρι κάτω.

Συνελήφθη ο αλήτης που παρέσυρε μητέρα με δυο παιδιά και τους εγκατέλειψε

Νωρίς το πρωί στην οδό Πατησίων οδηγός διερχόμενης μοτοσικλέτας παρέσυρε μια γυναίκα μαζί με τα δυο της παιδιά τη στιγμή που επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη καθώς τα τρία θύματα έπεσαν αιμόφυρτα στο δρόμο ενώ ο οδηγός, μόλις είδε τι είχε συμβεί ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Το Facebook εκτρέφει το άγχος

Οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter «γεννούν» άγχος και κάνουν τους χρήστες να αισθάνονται ανεπαρκείς. Τον κώδωνα του κινδύνου για τη νέα μόδα της on-line ζωής μας κρούουν ειδικοί της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Σάλφορντ στο Μάντσεστερ της Βρετανίας μετά από δημοσκόπηση σε 298 χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η οποία έγινε για λογαριασμό του κοινωφελούς ιδρύματος Anxiety UK.
Αλλαγή συμπεριφοράς προς το χειρότερο

Οι Τούρκοι τώρα λένε ότι το F-4 έπεσε λόγω βλάβης!!!

Οι ίδιοι που έλεγαν ότι το έριξαν οι Σύριοι, χθες έβγαλαν πόρισμα (το Presidency of the Gendarmerie Criminal Department) που λέει ότι στα συντρίμμια του F-4 που ανασύρθηκαν την περασμένη εβδομάδα δεν βρέθηκαν υπολείμματα από οργανικά ή ανόργανα εκρηκτικά ή εύφλεκτες ύλες που βρίσκονται μετά από επιθέσεις με πυραύλους, ενώ δεν βρέθηκαν και σημάδια προσβολής του αεροσκάφους από αντιαεροπορικά πυρά.

Εν μέσω κρίσης ο Πρόεδρος του ΤΤ προσέλαβε δημοσιογράφο ως «σύμβουλο τέχνης» και αγόρασε ειδικό ψυγείο για κρασιά για το σπίτι του στην Κηφισιά.

Όταν το taxalia, το dexiextrem και ο βουλευτής-παλικάρι Σάββας Αναστασιάδης, αποκαλύπταμε το "σκάνδαλο της πεθεράς" του Αντρίκου Παπανδρέου και του καταστήματος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στη Θεσσαλονίκη, οι εφημερίδες -πλην της Δημοκρατίας- έκαναν ψιλοκομμένο τουμπεκί, παρά το γεγονός ότι η σκανδαλάρα ήταν απόλυτα τεκμηριωμένη και εξαιρετικά πιασάρικη, που θα τους έδινε...

Ξέσπασε άγριος πόλεμος Γκουτζάνη-Χατζηνικολάου-Τράγκα !

Στον απόηχο της ασήμαντης μπουρδομαχίας κάποιων ελεεινών εκβιαστών δημοσιογραφίσκων και διαφημιστών, που κάνουν πολύ φασαρία για να διαφημιστούν με εικονικές κόντρες, σήμερα είχαμε μια πραγματικά μεγάλη μάχη. Τι μάχη, πόλεμος μέχρις εσχάτων, που θα αλλάξει το τοπίο της ενημέρωσης! 
Αιτία; Η επίσκεψη Χατζηνικολάου στο Μέγαρο Μαξίμου, που μάλλον δεν άρεσε στον..