13 Ιουλίου 2012

Στόκος με περικεφαλαία! Μαρκόπουλος: «Τα κέρδη στο κράτος»... Ποια κέρδη ρε άσχετε;

Στο λαϊκισμό των ΑΕροψεκασμένων έχουμε αναφερθεί πολλές φορές. Αυτός όμως που ξεπερνάει κάθε όριο είναι ο Μαρκόπουλος ο οποίος δεν χρειάζεται καν να μιλήσει για να καταλάβεις την ευφυΐα του. Τι είπε σήμερα πάλι;

Σκίστον τον πούστη (εικόνες)

Τελειώνει αύριο το μαρτύριο των ταύρων στην Παμπλόνα μετά από 8 μέρες όπου μεθυσμένοι, Άγγλοι κυρίως, τους κυνηγούσαν μέσα στην πόλη και αδερφές "τορέρο" τους σκότωναν μέσα στην αρένα. Η τελευταία ταυρομαχία του πλέον έμπειρου ταυρομάχου της Ισπανίας, Jose Pedro Prados, λίγο έλειψε να είναι και μοιραία για τον ίδιο, αλλά τελικά ο 45χρονος που είναι στις αρένες από την ηλικία των 14 ετών, κατάφερε και σκότωσε τον αιμόφυρτο ταύρο... μπράβο μεγάλε μάγκα... έγραψες.

Bloomberg: Λιγοστές επιλογές για τα ομόλογα που λήγουν τον Αύγουστο

Περιορισμένο αριθμό επιλογών φαίνεται πως έχει η Ελλάδα στην προσπάθειά της να αποπληρώσει δύο ομόλογα, συνολικής αξίας 3,1 δισεκατομμυρίων ευρώ, που λήγουν στις 20 Αυγούστου, σύμφωνα με δύο αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης τους οποίους επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg.

Δίωξη για κακούργημα για την απόδραση από τον Κορυδαλλό

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της συμμετοχής σε απόδραση άσκησε ο εισαγγελέας Πειραιά σε βάρος της σωφρονιστικής υπαλλήλου που τέθηκε ήδη σε διαθεσιμότητα για την απόδραση της 43χρονης κρατούμενης, Όλιας Κρίκοβιτς από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Καλλιέργεια ρατσιστικών απόψεων επιρρίπτει στη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ

Πυρά κατά της ΝΔ και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για καλλιέργεια ρατσιστικών απόψεων μέσα στους κόλπους της κοινωνίας και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την αποτυχημένη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις εξαγγελίες για αλλαγή του νομικού πλαισίου περί ιθαγένειας.

Η πρώτη μέρα του camp ιδεών της ΟΝΝΕΔ: Εθελοντισμός και ενεργή στάση των νέων (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία ξεκίνησε το τριήμερο Camp Ιδεών της ΟΝΝΕΔ στην Αγία Άννα της Εύβοιας όπου τα σεμινάρια της πρώτης μέρας ολοκληρώνονται με πλήθος των παρευρισκομένων να συμμετέχουν.
Ο εθελοντισμός και η ενεργή στάση των νέων μέσα στην κοινωνία ήταν από τις βασικές θεματικές...

ΝΔ: Συνάντηση με απόδημους βουλευτές στα γραφεία της ΝΔ

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012, πραγματοποιήθηκε συνάντηση, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, του Γραμματέα Αποδήμου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας καθηγητή κ. Τάκη Σκανδαλάκη παρουσία της κας Νάγιας Μήλιου, προϊσταμένης της Διεύθυνσης Διεθνών Υποθέσεων & Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής των Ελλήνων, με το προεδρείο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης του Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.)

Κάτι σοβαρό συμβαίνει στον ΣΔΟΕ... αλλά εννοείται ότι κανείς δεν ασχολείται

Προ ημερών ρίχτηκαν φέϊγ βολάν στους διαδρόμους και τα γραφεία, σε όλο το κτίριο του ΣΔΟΕ, με βαρύτατες καταγγελίες για στελέχη αυτού του νευραλγικής σημασίας Σώματος για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και των πολύ μεγάλων υποθέσεων απάτης. Τα βέλη στρέφονται κατά προσώπων, τα οποία κατέλαβαν θέσεις-κλειδιά στο Σώμα κυρίως τα δυόμισι προηγούμενα χρόνια.

Ισοδύναμο μέτρο ΣΟΚ από τον Γιακουμάτο: Αντί να κόψετε συντάξεις, να μου κόψετε τον κώλ@!!

Για την εξάντληση του ελληνικού λαού από τα μέτρα λιτότητας μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος πρότεινε ισοδύναμα μέτρα τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν την χώρα να βγει από την κρίση.Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μάλιστα είπε πως πρέπει να εφαρμοστεί μία πολιτική «φαστ τρακ» ακόμη και στους νόμους, ενώ συμπλήρωσε πως...

Μεθυσμένος γλιτώνει από θαύμα (Video)

Οδήγηση και ποτό μπορεί να οδηγήσουν σε τραγικές συνέπεις. Ο αρνητικός πρωταγωνιστής του τροχαίου, μπορεί να ήταν τύφλα και να παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα με το δίκυκλό του...

Η "απαγόρευση" της περιτομής στην Γερμανία, ενώνει Εβραίους και Μουσουλμάνους!

Η Γερμανία βρήκε καταλάθος τρόπο να ενώσει «προαιώνιους εχθρούς» της Μέσης Ανατολής, στο έδαφός της. Πώς; Το γερμανικό κράτος απαγόρευσε στους γιατρούς να κάνουν την επέμβαση της περιτομής.

Πρόταση CSU: Βγείτε από το ευρώ, εξυγιανθείτε και... ξαναελάτε

Την πρόταση εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, με παροχή οικονομικής βοήθειας και σχέδιο που θα οδηγεί στην εξυγίανση και επιστροφή της στο ευρώ, επανέφερε ο γενικός γραμματέας των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), Αλεξάντερ Ντόμπριντ.

"Βιασμός" για το πέος μάλλον: Αθώοι ο "βιαστής" και ο οπερατέρ

Ελεύθεροι αφέθηκαν σήμερα μετά την απολογία τους, οι δύο Βρετανοί που κατηγορήθηκαν από συμπατριώτισσα τους ο ένας για τον βιασμό της και ο δεύτερος για βιντεοσκόπηση της συγκεκριμένης πράξης. Υπεμθυμίζεται πως το περιστατικό συνέβη στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Δημητρίου: «Έχω πιάσει σύντροφό μου στο κρεβάτι μου με άλλο άντρα» [εικόνες]

Τσουνάμι αποκαλύψεων ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό η γνωστή τραγουδίστρια. Εκεί που -μεταξύ άλλων- μίλησε για το στήθος και τα μπότοξ της, το ξύλο που έδωσε, το ξύλο που έφαγε και το πόσο καιρό έχει να κάνει σεξ.

Το Πρώτο Πτυχίο του τέως Πρωθυπουργού

Η είδηση προκαλεί αρχικά σύγχυση αλλά σε δεύτερο χρόνο μειδίαμα! Μετά από σχετική πρόσκληση από το Τμήμα Διακυβέρνησης Τζέι Εφ Κέι  του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, ο Γιώργος Παπανδρέου θα πραγματοποιήσει σειρά διαλέξεων, αντικείμενο των οποίων θα είναι, μεταξύ άλλων, οι επιπτώσεις της κρίσης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, οι συστημικές αδυναμίες της ευρωζώνης, προτάσεις για τις αναγκαίες θεσμικές αλλαγές στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της νοτιανατολικής Μεσογείου.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ 350 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,1500 ΑΙΤΗΣΕΙΣ!

Πληροφορούμαι ότι τα βιογραφικά που έχουν κατακλύσει την Κουμουνδούρου είναι περισσότερα από 1.500 για περίπου 350 θέσεις, καθώς η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αριθμεί πλέον 71 άτομα και ο κάθε βουλευτής δικαιούνται πέντε συνεργάτες, άλλους αποσπασμένους από το Δημόσιο και άλλους που θα προσληφθούν επί τούτου.

Απίθανο βίντεο: Τεστ δαγκώματος σε πιράνχας!

Στην περίπτωση που αναρωτιέστε πόσο δυνατά μπορεί να δαγκώσει ένα πιράνχας το βίντεο που ακολουθεί θα σας λύσει όλες τις απορίες.

Ένας τολμηρός δοκιμάζει στα δόντια του ψαριού ένα καλάμι. Δείτε με τι ταχύτητα εξαφανίζει τα κομμάτια. Δεν προλαβαίνουμε καν να δούμε πώς κόβονται!

Τα μούτρα κρέας

Tου Νικου Χρυσολωρα

Ηταν πράγματι ατυχής επιλογή η εκπροσώπηση της Ελλάδας από τον κ. Στουρνάρα στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας. Ως γνωστόν, οι «τεχνοκράτες», όπως ο σημερινός υπουργός Οικονομικών, αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, είναι ολίγον τι... φλούφληδες και δεν κατέχουν την υψηλή τέχνη της διαπραγμάτευσης, η οποία χρειάζεται πολυετή εξάσκηση στον άμβωνα των δελτίων και τον «τοκ σόου». Αν ήμασταν πιο νουνεχείς και είχαμε στείλει στις Βρυξέλλες τον κ. Βενιζέλο, συνοδευόμενο από τον κ. Νικολόπουλο...

Βρούτσης:Σχέδιο δράσης για την απασχόληση των νέων ανέργων ύψους 150 εκ

Στο περιθώριο της Άτυπης Συνόδου των Υπουργών Απασχόλησης στη Λευκωσία, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικής Ένταξης, Λάζλο Αντόρ.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο υπουργός Εργασίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Καλά τα αμερικάνικα παν/μια... άμα πληρώσεις στήνουν και κώλο: Το μάνατζμεντ της Γιάννας για το 2004, μάθημα στο Harvard

Η ιστορία κρίνεται πάντα εκ των υστέρων. Με αφορμή τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο ο δημοσιογράφος των Financial Times, Αντριου Χιλ κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν για να απονείμει το χρυσό μετάλλιο της διοργάνωσης και του καλύτερου μάνατζμεντ σε τρία πρόσωπα:

Τι τραβάει ο Αρβανιτόπουλος με τους αγράμματους! Τα φωνήεντα-φθόγγοι είναι 5 και τέλος!



Δηλαδή τα έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα και ασχολούμαστε με τις ...τρίχες του καθένα που γράφει μια ανοησία στο διαδίκτυο, την αναπαράγουμε χωρίς να τσεκάρουμε αν μπορεί να είναι λάθος και φτάνουμε στο σημείο Καλοκαιριάτικα(!!!) να προσπαθούμε να αποδείξουμε στον κάθε αγράμματο ότι άλλο είναι οι φθόγγοι και άλλο ο ...

Γκρεμίζει το Καραϊσκάκη ο ερχομός του Γκρέκο...

Ακούστε φίλοι μου στην Ρεάλ... Με τον Λεάντρο Γκρέκο στα ερυθρόλευκα, τα αστεία κόβονται... Το κέντρο του Ολυμπιακού πάει σε άλλη διάσταση και το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, ήδη είναι στο δρόμο για τον Πειραιά...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Αφέθηκε ελεύθερος ο πρώην δικαστής Ευ. Καλούσης



Ελεύθερος αφέθηκε ο Ευάγγελος Καλούσης και προκειμένου να διενεργηθεί προανάκριση και συμπληρωματική δίωξη. Βαρύνεται με την κατηγορία της...

Τώρα-Συνελήφθη ο Καλούσης

Χειροπέδες πέρασαν στον Ευάγγελο Καλούση για παράνομη σύσταση νομικής εταιρείας. Μαζί με τον πρώην πρωτοδίκη συνελήφθησαν και άλλα τρία άτομα.

Ο Βορίδης απαντάει στους ηλίθιους που λένε γιατί δεν κάνει η Κυβέρνηση εξεταστική για το μνημόνιο

Αποκαλυπτική συνέντευξη στο crash που κυκλοφορεί και τον Παναγιώτη Τζένο, δίνει ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης. Μεταξύ άλλων απαντά σε καυτά ερωτήματα, όπως είναι η εξεταστική για το μνημόνιο, η μη υπουργοποίηση του, η επιτυχία της κυβέρνησης, η Χρυσή Αυγή αλλά και η επόμενη μέρα στον...ΣΥΡΙΖΑ. Μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

Για την μη υπουργοποίηση του:

Κλείνει το γυμναστήριο της Βουλής ο Μεϊμαράκης

Σε ριζική αναμόρφωση του κοινοβουλευτικού έργου αλλά και δραστικές περικοπές στις «κρυφές» και φανερές δαπάνες της Βουλής είναι αποφασισμένος να προχωρήσει ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, με πρώτη συμβολική κίνηση το κλείσιμο του γυμναστηρίου.

Στα Χανιά ο Σουηδός πρωθυπουργός

Εδώ και δυο εικοσιτετράωρα, ο Σουηδός πρωθυπουργός Φρέντρικ Ράινφελντ βρίσκεται στα Χανιά για διακοπές.

Πρόσφατα διαζευγμένος, ο 46χρονος πολιτικός κατέφτασε στο αεροδρόμιο των Χανίων με πτήση τσάρτερ, συνοδευόμενος από δυο σωματοφύλακες και με άκρως τουριστική αμφίεση (μπλούζα, σορτσάκι και σαγιονάρες).

Όταν οι σύμβουλοι αποκρατικοποιήσεων απαξιώνουν τα περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης είπε, μεταξύ άλλων: δεν είναι δυνατόν εμείς να προσπαθούμε να μπούμε στο δρόμο της ανάπτυξης, να φέρουμε επενδύσεις και κάποιοι απ´ έξω να κάνουν δηλώσεις ότι η Ελλάδα θα βγεί από το ευρώ. Και αναρωτήθηκε τι είναι αυτό που τους παρακινεί να τις κάνουν; Αφέλεια, ή μήπως πρόκειται για συνειδητές δηλώσεις; Είναι δηλαδή απλή χαζομάρα ή μπορεί και δόλος;

Μέρκελ: Περιθώριο λίγων εβδομάδων έχει η Ελλάδα για να επιτύχει τους στόχους

Περιθώριο λίγων εβδομάδων φέρεται να είναι διατεθειμένη να δώσει στην Ελλάδα η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, προκειμένου η χώρα να επιτύχει τους δημοσιονομικούς στόχους της περιόδου, ώστε να εκταμιευθεί η δόση των 31 δισ. ευρώ τον Αύγουστο.

Ύμνοι Γερμανών tour operators για την Ελλάδα

Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο ελκυστική για τους τουρίστες συμφωνούν Γερμανοί tour operators και μιλούν για αύξηση των κρατήσεων μετά το ανεμικό ξεκίνημα.

Το αρνητικό κλίμα ανατρέπεται στις τελευταίες εβδομάδες. «Οι πολύ καλές προσφορές και η εξαιρετική σε πολλές περιπτώσεις σχέση τιμής - απόδοσης αλλά και η πολιτική σταθερότητα που επέφεραν οι πρόσφατες εκλογές, οδηγούν τις τελευταίες εβδομάδες σε σημαντική αύξηση των κρατήσεων για την Ελλάδα.

Απειλές για αρνητική έκθεση από τρόικα

Επισημαίνοντας ότι το ελληνικό πρόγραμμα έχει εκτροχιαστεί, το ΔΝΤ προειδοποιεί ότι απαιτείται να επανέλθει άμεσα σε τροχιά υλοποίησης και εφαρμογής προκειμένου να εκταμιευθεί η επόμενη δόση του δανείου.

Χαλάρωσε ρε Σίμο με τον Νικολόπουλο! (βίντεο)

Εντάξει είπε 2-3 παπαριές για "λεφτά υπάρχουν no2" κ.λπ. αλλά δεν υπάρχει λόγος να ξεκατινιάζεστε και να λες ότι "μόνο ιατρικά μπορεί να εξηγηθεί η περίπτωσή του". Μην τους δίνετε αφορμές που ψάχνουν. Ας τον πάρει κάποιος τηλέφωνο να του πει να σοβαρευτεί και μη βγαίνετε στα κανάλια να αποκαλείτε ο ένας τον άλλο τρελό. Δείτε τι είπε ο Κεδίκογλου και τι του ζήτησε ο Νικολόπουλος μετά την παραίτησή του με αποτέλεσμα να τον κάνει να πει τα περί "ιατρικού περιστατικού":

Μετακομίζει η Ντόρα

Την ερχόμενη εβδομάδα ανοίγει πάλι το πολιτικό της γραφείο στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου η Ντόρα Μπακογιάννη. Η Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ επιστρέφει στο γνωστό της χώρο που κρατούσε κλειστό το προηγούμενο διάστημα όσο ήταν πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας και είχε έδρα στη Λεωφόρο Συγγρού.

Νέα ήθη από Ρουπακιώτη: Ζητάει λεφτά αλλά η χθεσινή απόδραση ήταν «σύνηθες, ήπια και χωρίς συνέπειες»!!! (βίντεο)

[Άμα είναι έτσι ρε φίλε να βγάλουμε από τη φυλακή όλους όσους έχουν καταδικαστεί για κλοπές και απάτες!!!]

Στον μικρό προϋπολογισμό που έχει το υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρθηκε ο Αντώνης Ρουπακιώτης, τονίζοντας πως το υπουργείο επιχειρεί σε πολύ δύσκολες συνθήκες να υλοποιήσει τις επιλογές του, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

Οι «παπαράτσι» και ο Νικολόπουλος

«Ειδικά οι λιβελογράφοι πρέπει να γνωρίζουν πως αντέχω άπειρη πολιτική κριτική, αλλά έχω και ένα όριο όταν θίγεται η τιμή και η υπόληψή μου και η πολιτική κριτική μετατρέπεται σε απλή λάσπη. Ας μην δοκιμάζουν τις αντοχές μου», δήλωσε ο παραιτηθείς υφυπουργός Νίκος Νικολόπουλος κατά την ομιλία του σε ξενοδοχείο της Πάτρας.

Σοβαρή η κατάσταση των δύο παιδιών που χτύπησε ο καραμαλάΚ@@-Έκκληση για αίμα

[Οποίος μπορεί,στην καρτέλα αιμοδοσίας αναγράφει- το αίμα προορίζεται για "δίδυμα Μaciorwska- Αγλ.Κυριακου"]

Κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί το δράμα που θα εξελισσόταν χθες το πρωί στην οδό Πατησίων, όταν ο 21χρονος μόνιμος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού έδωσε γκάζι στη μηχανή του, χωρίς να υπολογίζει τίποτα. Στην ένταση όμως της ταχύτητας ήρθε και «η κακιά στιγμή», η οποία μόνο κακιά δεν ήταν αφού ο νεαρός που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια παρέσυρε μία μητέρα με τα δύο της παιδιά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Η Miss Teen America 2012 λατρεύει τους Έλληνες άντρες [εικόνες]

Η 17χρονη Ελεάννα Φρανγκέδη, που πρόσφατα στέφθηκε ως η πιο όμορφη έφηβη στην Αμερική, φωτογραφίζεται και μιλάει για πρώτη φορά σε ελληνικό περιοδικό.

«Μου αρέσουν πολύ οι Έλληνες. Έχουν πολύ όμορφα μαλλιά και σκουρόχρωμα μάτια, κάτι που δε συναντάς πολύ εύκολα στη Φλόριντα. Θα μου άρεσε να είμαι πολύ με έναν Έλληνα, αλλά στα δεκαεπτά μου χρόνια δεν μπορώ να κάνω σχέδια γάμου».

«Να σταματήσουν τα τουρκικά σίριαλ», ζητάει η σύζυγος Μιχαλολιάκου 13.07.2012 09:28 0 Σχόλια -A +A Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια μίλησε για το πως είναι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο σπίτι, πόσο εκνευρίζεται με την Ελένη Μενεγάκη και τις λοιπές παρουσιάστριες που παίρνουν υπέρογκα ποσά και γιατί δεν βλέπουν πια ελληνική τηλεόραση. «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εγώ να έχω τουρκικά σίριαλ και να βλέπω. Εκτός και αν είμαι επαρχία της Τουρκίας και δεν το ξέρω. Άσε που χάνονται και δουλειές για τους Έλληνες ηθοποιούς». Αυτό δήλωσε η Ελένη Ζαρούλια στην κάμερα του Star εξηγώντας το γιατί έχουν σχεδόν σταματήσει οικογενειακώς να βλέπουν ελληνική τηλεόραση. Προσθέτοντας πως επίσης δεν κατανοεί τους υπέρογκους μισθούς που παίρνουν παρουσιάστριες όπως η Μενεγάκη: «Ξέρω ότι ακριβοπληρώνονται όλες αυτές οι κυρίες και μου κάνει πολύ εντύπωση. Ειδικά από την στιγμή που οι στρατιωτικοί που φυλάνε το έθνος μας -και είναι έτοιμοι να πεθάνουν και να χύσουν το αίμα τους για αυτό το λόγο- πένονται». Όσον αφορά ποιος ακριβώς κάνει κουμάντο στην οικία Μιχαλολιάκου, η Ελένη Ζαρούλια είναι σαφής: «Άλλες φορές ο αρχηγός, άλλες φορές εγώ. Δεν κρατάμε πείσματα ο ένας στον άλλο. Προσπαθούμε με λογικά επιχειρήματα να επιβάλλουμε την θέλησή μας. Και αν ο ένας έχει λάθος το καταλαβαίνει και υποχωρεί. Πάντως είναι ο αρχηγός μου σε όλες τις περιπτώσεις». Για το τέλος αφήνουμε τα σχόλια της βουλευτού για τις διατροφικές προτιμήσεις του αρχηγού της Χρυσής Αυγής «Δεν θα το πιστέψετε αλλά είναι λιτοδίατος. Τρώει πολύ λιγότερο από μένα. Όλα τα φαγητά του αρέσουν, αλλά θα έλεγα ότι μάλλον είναι μακαρονάς».

Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια μίλησε για το πως είναι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο σπίτι, πόσο εκνευρίζεται με την Ελένη Μενεγάκη και τις λοιπές παρουσιάστριες που παίρνουν υπέρογκα ποσά και γιατί δεν βλέπουν πια ελληνική τηλεόραση.

Κεδίκογλου για επιμήκυνση, ΕΡΤ, ΓΕΝΟΠ (βίντεο)

«Κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι να μην υποστούν άλλες θυσίες οι Έλληνες πολίτες» είπε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος στην πρωινή εκπομπή του Μέγκα. Ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι η επαναδιαπραγμάτευση έχει ξεκινήσει και είναι μία συνεχής διαδικασία. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε και η ΕΡΤ.

Δίδακτρα στους αιώνιους φοιτητές και αύξηση θητείας στο πακέτο μέτρων


Η επιβολή διδάκτρων στους αιώνιους φοιτητές και η αύξηση της στρατιωτικής θητείας έχουν τεθεί στο τραπέζι της διαβούλευσης για το σχέδιο περικοπών 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ που πρόκειται να υποβάλει η κυβέρνηση στην τρόικα στις 24 Ιουλίου.

Οι αρχαίοι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Βερολίνο

Στο Βερολίνο και όχι στο Λονδίνο θα αρχίσει να κτυπά από τις 31 Αυγούστου η καρδιά των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων χάρη στην έκθεση «Ολυμπία: Μύθος, Λατρεία, Αγώνες», που θα παρουσιαστεί στο Μουσείο Μάρτιν - Γκρόπιους - Μπάου με περισσότερα από 1000 αντικείμενα από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο Ολυμπίας και το Νομισματικό αλλά και από τη Συλλογή Αρχαιοτήτων των Κρατικών Μουσείων του Βερολίνου, το Μουσείο του Βατικανού, το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ρώμης, το Λούβρο και τις αρχαιολογικές συλλογές της Δρέσδης και του Μονάχου.

Ετοιμάζεται για το γύρο της Ευρώπης ο Σαμαράς

Εισιτήριο για το γύρο της Ευρώπης βγάζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αφού επιθυμεί να ενημερώσει ο ίδιος τους άλλους Ευρωπαίους εταίρους για την πρόοδο της Ελλάδα στην προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου να τακτοποιηθούν τα δημοσιονομικά της χώρας.

Για ξυλοδαρμό 84χρονου δικάζεται τον Οκτώβριο ο Θάνος Τζήμερος

Η πολιτική έκπληξη των φετινών εκλογικών αναμετρήσεων, ο Θάνος Τζήμερος, πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία Ξανά, ο οποίος τελικά δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή, δικάζεται στις 26 Οκτωβρίου του 2012, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Δημοσκόπηση Public Issue: Άνοδος της δεξιάς, πτώση της αριστεράς

Στροφή υπέρ των πολιτικών αρχηγών της Δεξιάς, σε αντίθεση με εκείνων της Αριστεράς, δείχνει το βαρόμετρο της Public Issue για την Καθημερινή και το Σκάι.
Αναλυτικά, όσον αφορά την πρώτη εντύπωση των ψηφοφόρων για τη νέα κυβέρνηση, το 45% δηλώνει πως έχει διαμορφώσει μία μάλλον θετική εντύπωση, ενώ το 43% έχει σχηματίσει μία μάλλον αρνητική εντύπωση.

Μπάσκετ: Ο Μάικλ Τζόρνταν απάντησε στην πρόκληση του Μπράιαντ

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, Μάικλ Τζόρνταν, δεν άφησε να περάσει ούτε απαρατήρητος, ούτε ασχολίαστος ο ισχυρισμός του Κόμπε Μπράιαντ, περί ανωτερότητας της τωρινής εθνικής ομάδας των ΗΠΑ σε σύγκριση με την «Dream Team» που εμφανίστηκε στα γήπεδα της Βαρκελώνης, το 1992.

Χρυσή Αυγή για Μπουτάρη: "Θα τον πάρουν κυνήγι οι νεκροί"


Η κόντρα της Χρυσής Αυγής με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη είναι γνωστή εδώ και καιρό και αναζωπυρώθηκε τώρα, μετά την ανακοίνωση του δεύτερου ότι θα γίνονται περιπολίες Ελλήνων και Βούλγαρων αστυνομικών για την προστασία των ανακυκλώσιμων υλικών.

Λαμπάδιασε πολυώροφο κτίριο στο κέντρο της Πάτρας [βίντεο]

Yπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Πέμπτης σε κτίριο στο κέντρο της Πάτρας και η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στον α' και β' όροφο της εν λόγω πολυκατοικίας.

Δρομολογείται μείωση ΦΠΑ σε αγροτικά εφόδια και ζωοτροφές

Την κυβερνητική πρόθεση για μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια, μεταξύ των οποίων και οι ζωοτροφές, που επιβαρύνουν σημαντικά το κόστος παραγωγής, επανέλαβε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης σε συνάντησή του με το προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε το αυξημένο κόστος των ζωοτροφών, η έλλειψη ρευστότητας και η υπερχρέωση των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων.

Ρωγμές στο άκαμπτο βορειοκορεατικό καθεστώς φέρνει(;) ο Κιμ Γιόνγκ-Ουν

Μερικά δειλά σημάδια αλλαγών που ήταν αδιανόητες μέχρι και πριν από λίγους μήνες έκαναν την εμφάνιση τους στη Βόρειο Κορέα μετά την ανάληψη της ηγεσίας από τον νεαρό Κιμ Γιονγκ-Ουν αν και ίσως είναι λίγο πρόωρο να μιλήσει κανένας για ριζικές αλλαγές με δεδομένο το άκαμπτο, απομονωμένο καθεστώς. Μαζί αλλάζουν σιγά-σιγά και οι πολίτες.

Βίντεο: Ελλάς-Αγγλία 2-1

Δείτε το: