14 Ιουλίου 2012

Τα καυτά φιλιά της Τσαπανίδου με το νέο της amore (φώτο)

Είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός «συλλαμβάνει» την Πόπη Τσαπανίδου σε στιγμές πάθους με τον σύντροφό της, Νίκο Ιατρού.

«Τίποτα δεν λογαριάζει τα δυο του μάτια σαν κοιτάζει» η παρουσιάστρια και έτσι πήρε τον σύντροφό της πήγαν στα μπουζούκια.

Τατσόπουλος: Διάλογοι επιπέδου από «άνθρωπο των (α)γραμμάτων» και βουλευτή

Χθες ο Τατσόπουλος που θέλει να τον αποκαλούμε "Ψωλή του Βουκεφάλα" είχε πάει σινεμά. Μετά έγραψε στο Facebook

κατόπιν ακολούθησε ο εξής διάλογος με "θαυμαστή" του:

Δικαίωση δανειολήπτη μετά από διαγραφή χρέους ύψους 77.500 ευρώ

Ένας ακόμα πολίτης που είχε οφειλές προς τράπεζες δικαιώθηκε, καθώς το Ειρηνοδικείο της Καλαμπάκας διέγραψε κατά δύο τρίτα το χρέος του.

Ο κάτοικος της ευρύτερης περιοχής της Καλαμπάκας είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη για αρχικές οφειλές...

Μπροστά η ΝΔ σε δύο δημοσκοπήσεις

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας καταγράφουν δύο νέες μετρήσεις που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο.

Πιο συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της MRB για τη Real News η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό...

Σταϊκούρας: Περικοπές σε 20 κωδικούς της κυβέρνησης

Περικοπές σε 20 κωδικούς της γενικής κυβέρνησης για να μην μειωθούν τα ειδικά μισθολόγια προαναγγέλλει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας με συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής.

Εξετάζεται αύξηση στο αφορολόγητο

Η αύξηση του αφορολογήτου από τα 5.000 στα 8.000 ευρώ, μεταξύ και άλλων αλλαγών στην φορολογία, θα βρεθεί στο μικροσκόπιο της τρόικας, και των συζητήσεων με την κυβέρνηση που θα ξεκινήσουν στις 26 Ιουλίου.

Ο εθνικός κλαυσίγελως...

Της Ζέζας Ζήκου

Ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζει τις βαλίτσες του για μια σειρά διαλέξεων στο Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, έγραψαν τα ΝΕΑ.

Στα θέματα που θα αναπτύξει περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι επιπτώσεις της κρίσης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, οι συστημικές αδυναμίες της Ευρωζώνης, καθώς και προτάσεις για τις αναγκαίες θεσμικές αλλαγές στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Είναι τόσο κωμικά όλα αυτά, που σου ’ρχεται να κλάψεις.

Έως το 2008 καταναλώναμε μέχρι και τρεις φορές παραπάνω από ότι παράγαμε

Καταναλώναμε έως και τρεις φορές περισσότερο από ότι παράγαμε μέχρι και το 2008, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Πουλάει τον Σκορπιό η Αθηνά... τους ΑΕροψεκασμένυς τους ρώτησε αν θα της επιτρέψουν το ξεπούλημα της πατρίδας;;;

Σε μια ακόμη προσπάθεια της Αθηνάς Ωνάση να... αποτινάξει οτιδήποτε ελληνικό από πάνω της, η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση ανακοίνωσε την πρόθεση της να πουλήσει τον Σκορπιό [άμα δεν θέλει το κορίτσι τι να κάνουμε; με το ζόρι έλληνας δεν γίνεται...].

Στους δημοφιλέστερους προορισμούς στον κόσμο η Θεσσαλονίκη για το 2013 η Θεσσαλονίκη σύμφωνα με το National Geographic!

Στους διεθνείς προορισμούς που ο ταξιδιώτης πρέπει να επισκεφθεί οπωσδήποτε το 2013 ενέταξε τη Θεσσαλονίκη το «National Geographic Society». Το γνωστό περιοδικό, το οποίο διαβάζουν περισσότεροι από 8 εκατ. αναγνώστες παγκοσμίως, πρόκειται να κυκλοφορήσει τον ετήσιο ταξιδιωτικό οδηγό του για το 2013, προτείνοντας τη Θεσσαλονίκη μεταξύ των κορυφαίων προορισμών παγκοσμίως.

Ο Κεδίκογλου το ξέρει ότι μιλάει κάθε μέρα με τον ΣΥΡΙΖΑίο συνδικαλιστή του ΑΠΕ;

Μεγάλη αγωνία φαίνεται ότι έχει συνδικαλιστής του κρατικού ΑΠΕ, για το ποιος θα αναλάβει Πρόεδρος στη θέση του Ηλία Μάτσικα. Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί κάθε λίγο και λιγάκι περιφέρεται στον τρίτο όροφο του κτιρίου και δηλώνει "ο τάδε είναι φίλος μου", " η τάδε είναι κολλητή μου", ο δείνα με ακούει".... όπου τάδε και δείνα είναι όποιοι τα ονόματά τους ακούγονται ότι αναλαμβάνουν την ηγεσία του ΑΠΕ.

ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ "Ο,ΤΙ ΚΑΤΣΕΙ"; (φώτο)


...ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

Αποσωληνώθηκε το 7χρονο κοριτσάκι

Αποσωληνώθηκε το 7χρονο κοριτσάκι
Βελτίωση παρουσιάζει η υγεία του 7χρονου κοριτσιού μετά τον βαρύ τραυματισμό που υπέστη μαζί με τον αδελφό και την μητέρα του το πρωί της Τετάρτης από ασυνείδητο μοτοσικλετιστή.

Το κοριτσάκι χθες το βράδυ αποσωληνώθηκε, βγήκε από την εντατική και υπάρχει σταδιακή βελτίωση της κατάστασης της υγείας της. Πιθανότατα θα μεταφερθεί σήμερα σε θάλαμο.

Δημοσκόπηση: Δώστε μάχη για επαναδιαπραγμάτευση... λέει ο Χατζηνικολάου

Το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης αναδεικνύεται και στη μεγάλη δημοσκόπηση της MRB για τη Realnews, καθώς το 73,9% των πολιτών ζητά να...

Τζιτζικώστας: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Σέιχ Σου που ξεκίνησε από τσιγάρο! (βίντεο)

Δείτε τι έγραψε πριν λίγο στο twitter ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και βίντεο από την κατάσβεση:

ΦΩΤΟ.Παίρνει διαστάσεις η φωτιά στο Σεϊχ Σου.Καναντέρ και ελικόπτερα πραγματοποιούν ρίψεις

Δυο ελικόπτερα και δυο καναντερ συνδράμουν στις επίγειες δυνάμεις και πραγματοποιούν ρίψεις στο Σειχ Σου καθώς η φωτιά παίρνει διαστάσεις και προχωρά κατακαίοντας και δέντρα.Οχήματα της πυροσβεστικής προσπαθήσουν να πλησιάσουν την εστία της φωτιάς οπό διάφορα σημεία.Στα αρνητικά ο αέρας που πνέει στην περιοχή

Σάλος στην Ισπανία - Βουλευτής είπε για τους ανέργους « να πάνε να γα.....νε» [βίντεο]

Δεν πίστευαν στα αυτιά του οι Ισπανοί βουλευτές όταν άκουσαν μία συνάδελφο τους, εντός του Κοινοβουλίου να επιτίθεται στους ανέργους και να λέει χαρακτηριστικά «να πάνε να γα....νε». Η φράση, βέβαια, της βουλευτού του ισπανικού Λαϊκού Κόμματος, Αντρέα Φάμπρα δεν καταγράφηκε στα πρακτικά, ωστόσο το κακό έγινε.

«Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο» - Στο σφυρί η σάουνα και το γυμναστήριο του ΠΑΣΟΚ

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ είναι τεράστια και πλέον οι ιθύνοντες στην Ιπποκράτους είναι υποχρεωμένοι να ξεπουλήσουν ακόμη και τις... σάουνες που εγκατέστησε στα γραφεία του κόμματος ο πρώην πρόεδρος Γιώργιος Παπανδρέου.

Eπίθεση στη Χρυσή Αυγή απο την τούρκικη εφημερίδα Vatan

Επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπολύει η τουρκική εφημερίδα Vatan, επειδή η οργάνωση ζητεί την απαγόρευση των τουρκικων σειρών που προβάλλονται στα ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Δουλειά δεν είχε ο "αντιμνημονιακός καραγκιόζης".... βρίζει τον Κουβέλη- Και... "φλερτάρει" με τον Κουτσιούκη

Με ανοικτές αγκάλες περιμένουν ο Γιάννης Μανώλης και οι λοιποί "Ανεξάρτητοι Έλληνες" τους γαλάζιους συνδικαλιστές που εκφράζουν την αντίθεσή τους με τις αποκρατικοποιήσεις ερχόμενοι σε ανοικτή αντιαράθεση με το Μέγαρο Μαξίμου. Εξάλλου ο πάλαι ποτέ "πατριάρχης" του γαλάζιου συνδικαλισμού ουδέποτε έπαψε να συνομιλεί με τον...

Σε εξέλιξη η φωτιά στου Παπάγου – Πυρκαγιές σε Κερατέα, Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά στου Παπάγου, στη συμβολή της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού με τη Λεωφόρο Κατεχακη. Καιει δασική έκταση με πεύκα και χαμηλή βλάστηση χωρίς να απειλεί κατοικίες. Επιτόπου επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις, ενώ έκλεισε η Αττική οδός στο σημείο.

Απάντηση Τζήμερου σχετικά με τη μήνυση για ξυλοδαρμό ηλικιωμένου


Απάντηση στο θέμα που προέκυψε από τις αποκαλύψεις της εκπομπής "Κίτρινος Τύπος" σχετικά με μήνυση που εκκρεμεί εναντίον του από ηλικιωμένο συντοπίτη του (δείτε εδώ) , ο οποίος τον κατηγορεί για σωματική βλάβη και έργω εξύβριση έδωσε πριν λίγο ο πρόεδρος της Δημιουργίας Θάνος Τζήμερος στο facebook...

Βίντεο: Λεωφορείο πέφτει σε αυτοκίνητα

Τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα στην έξοδο των διοδίωνστον περιφερειακό του Ντάλας και ο μαύρος οδηγός στην κοσμάρα του:

Fast Track Ελλάδος και Βουλγαρίας

Είναι ένα θέμα που έχω αναπτύξει πολλές φορές, αλλά νομίζω ότι τα λόγια κάποιου που μένει στην Βουλγαρία έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα, διότι άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Είναι δε ο λόγος που εκτιμώ ότι στην επόμενη δεκαετία οι Βούλγαροι θα μας περάσουν σε κατά κεφαλήν εισόδημα, αν δεν αλλάξουμε σύντομα, που δεν το βλέπω με τα μυαλά που έχουμε.

Βίντεο: ΔΕίτε τι κάνει το δηλητήριο των φιδιών στο αίμα

Δείτε το:

Βίντεο: Νέα επεισόδια στη Μαδρίτη λόγω των μέτρων λιτότητας

Δείτε το βίντεο:

Αύξηση των κρατήσεων βλέπουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες

Αυξάνονται σταδιακά οι τουριστικές κρατήσεις στη χώρα μας. Διακοπές στην Ελλάδα συστήνουν οι ξένοι ταξιδιωτικοί πράκτορες, καθώς, μετά την άρση της πολιτικής αβεβαιότητας, οι χαμηλές τιμές των ξενοδοχείων την καθιστούν εξαιρετικά ανταγωνιστικό προορισμό. Κατά περίπτωση οι μειώσεις φτάνουν ακόμα και το 30%.

Με φιόγκο στην Αγγλία ο Καπίνο...

Άπαντες στο τριφύλλι κάνουν τάματα έτσι ώστε να φτάσει η πρόταση από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ για τον Στέφανο Καπίνο... Παρότι προς τα έξω βγάζουν πως δεν τους καίει να πουλήσουν τον Έλληνα  πορτιέρο...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Όχι μόνο τα δάνεια... Και οι δόσεις της Εφορίας να μην ξεπερνούν το 30% του εισοδήματος!

Η προεκλογική εξαγγελία του Αντώνη Σαμαρά για ανακούφιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών μέσα από ρύθμιση, που δεν θα επιτρέπει η δόση του δανείου να υπερβαίνει το 30% του οικογενειακού εισοδήματος, παρά τις αδυναμίες και τους κινδύνους που «εγκυμονεί», φανερώνει, στο βαθμό που θα υλοποιηθεί, ότι υπάρχει πρόθεση στις κυβερνητικές τάξεις για δράσεις υπέρ των πολιτών, που δύσκολα τα βγάζουν πέρα στις μέρες μας.

Οι γερμανικές αρχές αγόρασαν CD με στοιχεία φοροφυγάδων

Οι φορολογικές υπηρεσίες της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας αγόρασαν ένα CD που φέρεται να περιέχει αποδείξεις για τη φοροδιαφυγή που διέπραταν οι Γερμανοί πελάτες μιας ελβετικής τράπεζας, υποστηρίζει σήμερα στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Financial Times Deutschland.

Μηταράκης: «Με περισσότερες δόσεις το χαράτσι - Καταργείται από τις αρχές του 2013»

Τη διαβεβαίωση ότι το χαράτσι της ΔΕΗ θα αποτελέσει παρελθόν από την πρώτη ημέρα του νέου έτους έδωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης, ο οποίος μίλησε -ακόμη- για πιθανή νομοθετική παρέμβαση σχετική με την επιβάρυνση του 2012.

Νεκρός βρέθηκε ο 36χρονος γιος του Sylvester Stallone

Απαρηγόρητος είναι ο Sylvester Stallone για τον ξαφνικό θάνατο του γιου του, Sage, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στο Los Angeles, την Παρασκευή, 13 Ιουλίου.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ... Πολλοί είμαστε;;;;;

Ενδιαφέρουσα η απορία του φίλου Παναγιώτη:

Αναρωτιέμαι στις επόμενες εκλογές πόσοι ψηφοφόροι θα εμπιστεύονται ακόμη αυτά που λέει ο κ. Καμμένος γιατί στις προηγούμενες εκλογές...

Παπάρια Δικαιοσύνη: Ελεύθερος ο μαλάκας που παρέσυρε τα δίδυμα!-Σταθερή αλλά κρίσημη η κατάστασή τους

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 21χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που παρέσυρε με τη μηχανή του τα δίδυμα και τη μητέρα τους το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας.

Οι βολεμένοι που νομίζουν ότι το κράτος είναι τσιφλίκι τους

Είναι να απορεί κανείς με κάποιους που δε βλέπουν τι έχει συμβεί και τι πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα.

Είναι να απορεί κανείς με τους βολεμένους ανθρωπάκους από όλο το πολιτικό φάσμα που θέλουν να συνεχιστεί η λογική του συντεχνιασμού, του βολέματος, της πάρτης μας, ακόμη κι αν καταστρέφεται ο τόπος όλος.

e-Επιλογές της 13/07/2012

Η συμβολή της ΕΡΤ στην ανάπτυξη

Του Τάκη Κωτσιόπουλου

Η ΕΡΤ πρέπει να παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και αυτό, κατά τη γνώμη μου, θα γίνει ως εξής:

• Μείωση αποδοχών. Μισθός προέδρου 2000 ευρώ.
• Μπόνους τετραετίας συνδεδεμένo με την ανάπτυξη στην πατρίδα μας.

Καλό Σκ με λίγο γέλιο ...

Ένας άντρας και μια γυναίκα γνωρίζονται πάνω από ένα τραπέζι ρουλέτας στο Λας Βέγκας. Ερωτεύονται παράφορα, και μετά από ένα βράδυ γεμάτο σεξ και αλκοόλ, οδηγούνται σε ένα διανυκτερεύον παρεκκλήσι και παντρεύονται.

Την επόμενη μέρα...

Να γιατί θέλουν να βυζαίνουν το κράτος: Δείτε τι παίρνουν στην ΕΡΓΟΣΕ

[Υπάρχει μια στο εκατομμύριο να παίρνουν τα παρακάτω επιδόματα αν ιδιωτικοποιηθεί η ΕΡΓΟΣΕ; Όχι βέβαια! Να γιατί θέλουν να συνεχίσουν να μας πινουν το αίμα κάποιοι: Για να πληρώνονται τις "καλοκαιρινές δραστηριότητες" των παιδιών τους και τα δικά μας να πήζουν στα διαμερίσματα...]

Δείτε μία πρόσφατη ανάρτηση στη Διαύγεια και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Φαίνεται ότι τα παιδιά των εργαζομένων της ΕΡΓΟΣΕ είναι παιδιά ενός ανώτερου Θεού, όπως και οι γονείς τους βέβαια. Να από που να κάνετε περικοπές κ. Στουρνάρα. Τα βλέπετε ή κάνετε ότι δεν τα βλέπετε...