15 Ιουλίου 2012

Εκτελεστής της 17Ν σε κοκκινομάλλα συγκρατούμενή του: «Είσαι το αγαπούλι μου»

Μία μυστική ιστορία πάθους εξελισσόταν για μήνες μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, μεταξύ του άλλοτε εκτελεστή της 17Ν και μίας κοκκινομάλλας καλλίγραμμης οικονομολόγου. Το πάθος όμως εξελίχθηκε σε «εμμονή» και κατέληξε άδοξα.

Άγνωστοι έκαψαν την ελληνική σημαία στη Σύρο

Δεύτερο περιστατικό με "θύμα" την ελληνική σημαία είχαμε μέσα σε λίγες ώρες σε νησί. Μετά τους νεαρούς Βέλγους που την πήραν στο πλαίσιο στοιχήματος, όπως ισχυρίζονται, στην Κάλυμνο, άγνωστοι στη Σύρο την έκαψαν.

Διακοπές στην Ελλάδα για Βαλντές

Ο Βίκτορ Βαλντές απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές στη Ρόδο όπου δεν έχασε την ευκαιρία να τεστάρει την επιδεξιότητά του στο σέρφινγκ.

Έχασαν με 1-0 οι νέοι... αλλά μπράβο τους

Η Εθνική Νέων υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της -αχτύπητης σε όλες τις ηλικίες- Ισπανίας, αλλά φεύγει από το Euro U-19 με το κεφάλι ψηλά και τα φτερά ανοιχτά. Οι Ελληνες διεθνείς άντεξαν μέχρι το 80' οπότε σκόραρε ο Ροντρίγκεθ (1-0).

Κατάρρευση ενός μύθου: Στοιχεία για τους Έλληνες καταθέτες μόνο αν υπάρχουν κατηγορίες, λένε οι Ελβετοί

[Εδώ και ένα χρόνο ο μύθος έλεγε ότι από μέρα σε μέρα θα υπογραφαμε συμφωνία με την Ελβετία για φορολόγηση ελληνικών καταθέσεων... ]

Επίσημο «όχι» έδωσε η Ελβετία στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τα στοιχεία των ελλήνων καταθετών στις ελβετικές τράπεζες. Στο έγγραφο που έστειλε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της χώρας των Άλπεων, γίνεται ξεκάθαρο ότι δε πρόκειται να δοθούν στοιχεία για τους Έλληνες καταθέτες, αν δεν υπάρχουν ξεκάθαρες κατηγορίες εις βάρος τους.

Μέρκελ για Ελλάδα στο ZDF

Δυο ερωτήσεις για την Ελλάδα τέθηκαν στην Άγκελα Μέρκελ στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξής της στο κρατικό γερμανικό δίκτυο ZDF λίγο πριν αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η μαλακ@@ πληρώνεται: Μούχλιασαν τα χαρτονομίσματα που είχε κρύψει!

Δύσκολες ώρες πέρασε πριν λίγες μέρες ένας Πατρινός, όταν διαπίστωσε ότι τα χρήματα που με κόπο είχε μαζέψει και τα οποία είχε κρύψει στην αυλή του σπιτιού του, είχαν...μουχλιάσει.

ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΦΛΩΡΙΝΑ... ΣΤΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ Η ΠΟΛΗ, ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ

Μεγαλειώδης η σημερινή εκδήλωση- θεσμός πλέον- των Ελληνόψυχων και Εθνικιστών στην πόλη της Φλώρινας. Σήμερα απο νωρίς η πόλη ντύθηκε στα Γαλανόλευκα, για να σταλεί το μήνυμα στους γενίτσαρους γυφτοσκοπιανούς που νομίζουν πως στις 20 Ιουλίου θα προωθήσουν την προπαγάνδα τους...

Η ενόχληση του Βουλγαράκη για το ...τατουάζ! (ΦΩΤΟ)

Πως σχολίασε ο πρώην υπουργός την "παρέλαση" που έκανε η φωτογραφία του σε όλα τα ΜΜΕ

Δεν έκρυψε ο Γιώργος Βουλγαράκης την ενόχληση του για την δημοσιότητα που πήρε το...

Αυτό είναι το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για να πάρουμε τη δόση των 31 δισ.

Τρέχουν και δε φτάνουν στο υπουργείο Οικονομικών, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν τη θετική αξιολόγηση της Τρόικα που θα «ξεκλειδώσει» τη δόση των 31 δισεκατομμυρίων ευρώ ως το τέλος Σεπτεμβρίου. Η «επίσκεψη» της Τρόικα έχει οριστεί για τις 24 Ιουλίου και στόχος είναι να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση ως τον Δεκαπενταύγουστο.

Ο Κλίντον έρχεται στην Ελλάδα για τον Σαμαρά;

Ο Μπιλ Κλίντον προγραμματίζει να ταξιδέψει στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα.

Η πληροφορία βγήκε από τους ομογενείς φίλους του οι οποίοι ενημέρωσαν ότι ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος δέχθηκε...

Πλαφόν σε συντάξεις «ευγενών» ταμείων άνω των 2.400 ευρώ και «ψαλίδι» (κόψιμο τελείως δεν γίνεται;) σε εφάπαξ μελετά η κυβέρνηση

[Μεταξύ αυτών των υψηλοσυνταξιούχων είναι και αυτοί της ΙΟΝΙΚΗΣ! Η Τράπεζα δεν υπάρχει εδώ και 15 χρόνια αλλά έχει ακόμα συνταξιούχους που απολαμβάνουν ειδικής σύνταξης και δεν μεταφέρθηκαν στο Ταμείο όπου ανήκουν οι υπάλληλοι της Αlpha, δηλ. της διάδοχης κατάστασης... τραγελαφικές καταστάσεις που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο. Όσον αφορά το εφάπαξ...

Οι "απλοί" δάσκαλοι ξεκαθάρισαν πρώτοι το ανύπαρκτο θέμα της νέας γραμματικής αλλά έπρεπε να το πούνε κι οι Μπαμπινιώτηδες για να το πιστέψουμε



Από την πρώτη στιγμή (6 Ιουλίου) εμείς οι Έλληνες Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί, μια σελίδα με χιλιάδες εκπαιδευτικούς μέλη της είχαμε ξεκαθαρίσει το ανύπαρκτο θέμα με τη νέα γραμματική.

Ψηφοφορία: Είναι Λεβεντομαλάκας ο Βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος;

Ο ορισμός του Λεβεντομαλάκα σύμφωνα με τον βουλευτή(!) συνοψίζεται στην φωτογραφία.

 Όμως και οι "δημοσιογράφοι" είναι πλήρως υποταγμένοι στην ΝΤΠ και τα εκάστοτε αφεντικά τους!
Φυσικά όλοι τους τάσσονται, πολύ άντετα κατά των μεταναστών (δηλαδή των Ελλήνων που φεύγουν στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά!).

Ψηφίστε λοιπόν!

Σφακιανάκης: "Όχι στους χωροφύλακες του διαδικτύου"

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Άρθρο της Κυριακής ο προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, αφού μιλά για τις ομάδες Ελλήνων χάκερ, εξηγεί πως όποιο μέτρο και αν λάβουν, ότι και αν κάνουν θα εντοπισθούν, ενώ μίλησε και για την ACTE.

Πού βρίσκονται οι κατηγορούμενοι ως μέλη της 17 Νοέμβρη, δέκα χρόνια μετά-6 είναι ακόμα μέσα

Δεκαεννιά κατηγορούμενοι για 23 ανθρωποκτονίες, 184 απόπειρες, 77 τραυματισμούς, 13 ληστείες και δεκάδες βομβιστικές επιθέσεις. Τα μέλη της «17 Νοέμβρη» καταδικάστηκαν σε 55 φορές ισόβια, 9.288 χρόνια φυλάκισης. Δέκα χρόνια μετά την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης, οι περισσότεροι είναι ελεύθεροι.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να επαναφέρει τον Κώδικα Ιθαγένειας που ίσχυε πριν από την αναθεώρηση

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι κυβερνητικές διαβουλεύσεις για την τροποποίηση του γνωστού ως «νόμου Ραγκούση» για την χορήγηση της ιθαγένειας στους αλλοδαπούς.

Ακριβώς όμως επειδή πρόκειται για μία κυβέρνηση συνεργασίας, κανένα από τα τρία κόμματα δεν μπορεί να επιβάλλει πλήρως τις απόψεις του.

Μήνυση Μαρίν Λε Πεν κατά Μαντόνας

Αγωγή καταθέτει την επόμενη εβδομάδα το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας κατά της Μαντόνας, εξαιτίας ενός βίντεο που προβλήθηκε σε συναυλία της που έδειχνε την επικεφαλής του κόμματος Μαρίν Λε Πεν με μια σβάστικα στο μέτωπό της.

Η εικόνα αυτή προβλήθηκε σε γιγαντοοθόνη στη διάρκεια συναυλίας στη Γαλλία το Σάββατο.

Βίντεο: Οι Anonymous ξεκινούν αγώνα εναντίον των παιδοφίλων

Οι Anonymous ξεκίνησαν την καμπάνια #OpPedoChat προκειμένου να αποκαλύψουν ανθρώπους που διακινούν στο ιντερνετ υλικό παιδικής πορνογραφίας. Δείτε το βίντεο που έβγαλαν:

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ

του ΑΝΔΡΕΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ*

Σκληρό αγώνα για τη διάσωση και διατήρηση των ιδιοτελών συμφερόντων τους, αναμένεται να ξεκινήσουν οι μεγαλοσυνδικαλιστές και εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ, που σήμερα μετανάστευσαν στο νεοσταλινικό και υπέρμαχο του lobby της δραχμής, ΣΥΡΙΖΑ.

15η Ιουλίου 1974: ένα κενό στο Χρόνο, μία πληγή στη Μνήμη

Το προεδρικό μέγαρο μετά την κατάληψη του από την εθνοφρουρά
Kίμωνος, του Αθηναίου
Το έγκλημα
Το πρωινό της 15ης Ιουλίου του 1974, ο Χρόνος στη Λευκωσία σταμάτησε. Τέθηκε σε κίνηση ο μηχανισμός υλοποίησης ενός ειδεχθέστατου εγκλήματα σε βάρος του Ελληνισμού. Η Εθνική Φρουρά, με επικεφαλής Ελλαδίτες αξιωματικούς και κατ’ εντολήν της Ιωαννιδικής χούντας των Αθηνών, εκδήλωσε στρατιωτικό πραξικόπημα με σκοπό την ανατροπή και – πιθανότατα – τη φυσική εξόντωση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Βίντεο: Αυτό θα πει τύχη

Δείτε το:

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ
Βουλευτή ΝΔ, Πέλλας

Η ψήφος εμπιστοσύνης προς την Κυβέρνηση, επισφράγισε τη λαϊκή εντολή της 17ης Ιουνίου, να δρομολογηθεί η εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της βαθιάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Από το βράδυ της Κυριακής, δεν χωρούν ούτε ολιγωρίες, ούτε δικαιολογίες.

«Εκβιαστικά επιχειρεί να φρενάρει τις τραπεζικές εξελίξεις το Reuters... λέει ο Σάλλας

«Εκβιαστικά επιχειρεί να φρενάρει τις τραπεζικές εξελίξεις το Reuters...Θα αποκαλυφθεί ποιος κρύβεται πίσω από την συκοφάντηση και τους εκβιασμούς στην  Πειραιώς»  δηλώνει με νόημα ο Μιχάλης Σάλλας πρόεδρος του ομίλου…. Θα αποκαλυφθεί ποιος κρύβεται πίσω από την συκοφάντηση και τους εκβιασμούς στην Πειραιώς» δηλώνει με νόημα ο Μιχάλης Σάλλας πρόεδρος του ομίλου….

H απάντηση του Μιχάλη Σάλλα δόθηκε με αφορμή ερώτηση μας καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει σχεδιάζεται νέος γύρος στοχοποίησης της διοίκησης της... τράπεζας Πειραιώς.

Προτάσεις για περικοπές ώστε να εξοικονομηθούν 11,6 δισ. ευρώ

Περικοπές σε συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα και μείωση του δημόσιου τομέα σχεδιάζει η κυβέρνηση, προκείμενου να εξοικονομηθούν τα 11,6 δισ. ευρώ για τη διετία 2013 - 2014.

Η Ντόρα... απέχει

Τη μάλλον ασφαλή «γραμμή Καραμανλή» φαίνεται ότι έχει επιλέξει και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η εξαφάνισή της από το πολιτικό προσκήνιο μετά τις εκλογές.

Στα 20.000 ευρώ ο πραγματικός μισθός του κάθε βουλευτή

Συνολικά 20.203 ευρώ τον μήνα δαπανά η Βουλή των Ελλήνων για κάθε βουλευτή προκειμένου να καλύψει την τυπική του αποζημίωση, αλλά και μια σειρά φανερών και κρυφών προνομίων.

Δηλώστε τα «μαύρα» και πληρώστε για να τα... σώσετε, λέει το υπουργείο Οικονομικών

Μια τελευταία ευκαιρία σε όσους φορολογούμενους έχουν αποκρύψει εισοδήματα, ακίνητα, καταθέσεις και συμμετοχές σε off-shore θα δώσει το επόμενο δίμηνο η κυβέρνηση εφαρμόζοντας για πρώτη φορά «πόθεν έσχες για όλους» και καλώντας τους πολίτες να πληρώσουν έναν «ελκυστικό φόρο».

Ποια ονόματα προωθούν οι φυλλάδες για Οργανισμούς και ΔΕΚΟ

Εντονο παρασκήνιο είναι σε πλήρη εξέλιξη για τις αλλαγές στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ, ενώ ονόματα γράφονται και σβήνονται τόσο στο μπλοκάκι του υπουργού Επικρατείας κ. Δ. Σταμάτη όσο και στα επιτελεία των άλλων κυβερνητικών εταίρων, του ΠαΣοΚ και της ΔΗΜΑΡ. Οι ανακατατάξεις ή αναδομήσεις που έρχονται σε κρίσιμους οργανισμούς έχουν άμεση σχέση και με τον κυβερνητικό σχεδιασμό για να προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς οι αποκρατικοποιήσεις.

Παπαδήμος: Στα παπάρια του οι νόμοι...

Μαθήματα φορολογικής συνείδησης συνεχίζει να παραδίδει ο Λουκάς Παπαδήμος και δίνει το σωστό παράδειγμα στους πολίτες της χώρας. Ενώ ο κανονισμός υποχρεώνει όλους ανεξαιρέτως τους φορολογούμενους να καταθέτουν ηλεκτρονικά τη φορολογική δήλωση, ο τέως πρωθυπουργός αποφάσισε να κάνει ειδική εξαίρεση στον εαυτό του. Προκειμένου έτσι να δείξει στην πράξη ότι στην Ελλάδα υπάρχει ισονομία.

Βέλγοι κατέβασαν την ελληνική σημαία λόγω μαλακ@@

Αρνητική κατάληξη είχε το "παιχνίδι" δύο νεαρών Βέλγων στην Κάλυμνο, καθώς η κίνηση τους λόγω ενός στοιχήματος, να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από το κιόσκι πληροφοριών που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, τους έφερε μπελάδες.

Θράσος; Ηλιθιότητα; Απ' όλα; Βίκυ Σταμάτη: Τιμωρήστε με επειδή έζησα μία άνετη ζωή

«Είναι ποινικό αδίκημα ο άνετος βίος;» αναρωτιέται η Βίκυ Σταμάτη... [Ναι άμα προέρχεται από κλεμμένα ρε κυράτσα...]

Μάλιστα δεν διστάζει να πει: «Ψάξτε τις γυναίκες κι άλλων πολιτικών».

Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ οι λογαριασμοί πολιτικών προσώπων

Ανοίγουν, με εντολή των εισαγγελικών αρχών, οι τραπεζικοί λογαριασμοί πολιτικών προσώπων για τα οποία υπάρχουν υποψίες αλλά κυρίως καταγγελίες για αδικαιολόγητο πλουτισμό.

Το μεγάλο κανάλι της Βουλής μας κοστίζει τέσσερα εκατομμύρια το χρόνο

Ένα πλούσιο κανάλι που μεταδίδει μόνο συνεδριάσεις και ντοκιμαντέρ, το παρακολουθεί λιγότερο από το 0,3% του τηλεοπτικού πληθυσμού, αλλά το πληρώνουν χρυσάφι όλοι οι φορολογούμενοι πολίτες καθώς το συνολικό ετήσιο κόστος λειτουργίας του φτάνει τα 4 εκατομμύρια. Αυτό είναι το κανάλι της Βουλής.

Δώρο iPhone από αντιπρύτανη στη Δραγούμη με λεφτά του ΑΠΘ

Προσωπικά hi tech δωράκια του αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Ιωάννη Παντή.

Όπως αποκαλύπτει το "Πρώτο Θέμα", ο αντιπρύτανης δώρισε ένα πανάκριβο iPhone αξίας 699 ευρώ στην γνωστή ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, αλλά το χρέωσε στα λειτουργικά έξοδα του ιδρύματος.

Μπινελίκια Κων/νου Χριστοφόρου σε Χριστόφια: «Τι λες ρε άχρηστε, αποτυχημένε ότι δεν υπάρχει ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ;»!

«Χείμαρρος» ήταν, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ο τραγουδιστής έγινε... πυρ και μανία κατά του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

62,7% «Ναι» σε αποκρατικοποιήσεις-«Οχι» σε συνδικαλιστές


Την άποψη των πολιτών για το θέμα που τις τελευταίες ημέρες αποτέλεσε αντικείμενο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση, για τις αποκρατικοποιήσεις, δηλαδή, αλλά και την πρόθεση ψήφου, καταγράφουν τελευταίες δημοσκοπήσεις. Από αυτές συμπεραίνεται αφενός ότι η πλειοψηφία των πολιτών τάσσεται υπέρ των αποκρατικοποιήσεων, αλλά και ότι οι Ελληνες εξακολουθούν να είναι αναποφάσιστοι.

Η Ελλάδα αποκτά νέα λίμνη

Μια νέα λίμνη θα αποκτήσει σύντομα η χώρα μας, αυτή που άρχισε από την Παρασκευή (13/07) να σχηματίζεται στην περιοχή ανάμεσα στην Κοζάνη και στα Γρεβενά.

Η διαδικασία πλήρωσης του ταμιευτήρα του Ιλαρίωνα από τον Αλιάκμονα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με το νερό να αναμένεται να καλύψει μια έκταση 21,9 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Στουμπ: Η Ελλάδα μένει στην ΕΕ

Στροφή 180 μοιρών για τους Φιλανδούς σε ότι αφορά την εξωτερική τους πολιτική για την Ελλάδα και την παραμονή της στην ευρωζώνη. Εκεί που δεν ήθελαν να ακούν καν για την Ελλάδα σε ανατρεπτική του συνέντευξη στην Καθημερινή της Κυριακής ο Φινλανδός υπουργός Ευρωπαϊκών υποθέσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Αλεξάντερ Στουμπ επισήμανε πως...

ΜΑΚΙ: Ο Μουφλουζέλης, οι συνωμοσίες και η Γραμματική του Δημοτικού


Τις τελευταίες ημέρες όσοι σερφάρουμε στο διαδίκτυο έχουμε διαβάσει κείμενα επί κειμένων σχετικά με το μεγάλο ερώτημα των τελευταίων ημερών. Πόσα είναι τα φωνήεντα της ελληνικής γλώσσας 5 ή 7;


Αν πιστέψουμε το παρακάτω ρεμπέτικο του Γιώργου Μουφλουζέλη, η απάντηση είναι 7:

Βίντεο-σοκ! Εκτέλεσαν τους επιβάτες λεωφορείου,γιατί "δεν ήταν καλοί μουσουλμάνοι"

Ταλιμπάν ,εκτελούν σιίτες μουσουλμάνους,επιβάτες ενός λεωφορείου, γιατί "δεν είναι αρκετά καλοί μουσουλμάνοι"! Τους πυροβολούν εξ επαφής δοξάζοντας πάντα των Αλάχ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Απογοητευμένοι οι Έλληνες και αδιάφοροι για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Δεν άλλαξε ιδιαίτερα η κατάσταση στην εικόνα τουλάχιστον του πολιτικού συστήματος.

Σε έρευνα της Κάπα Research, ένα μήνα μετά τις εκλογές, για λογαριασμό της εφημερίδας Βήμα της Κυριακής, οι πολίτες δηλώνουν απογοητευμένοι από τα κόμματα και αδιάφοροι για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Βίντεο-Β. Ιρλανδία: Άγριες μάχες σώμα με σώμα καθολικών-προτεσταντών

Το βίντεο είναι από λήψεις της Αστυνομίας και δείχνει επεισόδια μεταξύ καθολικών και προτεσταντών μετά από μια πορεία που κάνουν οι τελευταίοι μέσα από μια εθνικιστική καθολική περιοχή του Μπέλφαστ. Τα επεισόδια έγιναν χθες και προχθές και ο απολογισμός ήταν 20 τραυματίες. Δείτε το βίντεο:

Βίντεο: Ο καιρός σήμερα και τις επόμενες μέρες

Δείτε το: