17 Ιουλίου 2012

Τσιρίζει ο "αντιμνημονιακός καραγκιόζης" γιατί είναι αβάσταχτος ο πόνος που μοιράζει ο Βρούτσης στους βολεμένους

Ευρισκόμενος σε πλήρη απαξίωση ο Γιάννης Μανώλης, μετά την κλωτσιά από τη Βουλή και το φτύσιμο από όλα τα ΜΜΕ καθώς τέτοια νούμερα δεν πουλάνε στην αντιπολίτευση, το έχει ρίξει τελευταία στο twitter. Σε πλήρη υστερία λοιπόν ο γνωστός αντιμνημονιακός καραγκιόζης, Γιάννης Μανώλης, επειδή θα περικοπούν οι υψηλές συντάξεις στα μαγαζιά του συνδικαλισμού και θα κοπούν και οι διπλές συντάξεις σε κάτι απατεώνες συνδικαλιστές...

Υπάρχει ευαισθησία στο Μαξίμου ή στο Υπουργείο; Θα ασχοληθεί κανείς μ' αυτό ή είμαστε γαϊδούρια;

[Δυο λεπτά τηλέφωνο στο πρόεδρο της ΔΕΗ είναι: «Γεια σας είμαι απ' του Μαξίμου, μην κόψετε το ρεύμα και βρείτε μια λύση, γιατί θα σας ξεσκίσουμε»... τόσο απλά... αλλά και τόσο απίθανο να γίνει δυστυχώς...]

Τραγικές στιγμές περνάει μια εννιαμελής οικογένεια στην Πάτρα, την οποία η ΔΕΗ απειλεί με διακοπή του ρεύματος για οφειλή 1.100 ευρώ. Πρόκειται για οικογένεια η οποία ζει σε διαμέρισμα 80 τετραγωνικών στα Δεμένικα της Πάτρας.

Μεγάλη η συνεισφορά Γκιουλέκα! Θύμισε στον Σαμαρά ότι ο λαός δεν αντέχει άλλες θυσίες... ευτυχώς γιατί δεν το ήξερε

Σαν εξωγήινος μίλησε ο Γκιουλέκας σήμερα το πρωί στον realfm. Λες και δεν ανήκει στη ΝΔ που σχημάτισε κυβέρνηση και προσπαθεί να βάλει μια τάξη στο χάος και την ασυδοσία. Ευτυχώς δηλ που μας θύμισε ότι «Τα όρια που μας χωρίζουν από το να πυροδοτηθεί έκρηξη κοινωνική είναι πολύ μικρά», γιατί φαντάζομαι ότι κανένας στο Μαξίμου δεν το ήξερε καθώς απ' έξω έχει μαζευτεί κόσμος και τους αποθεώνει...

Εντυπωσιακές συγκρούσεις γαλαξιών στολίζουν τον νυχτερινό ουρανό [εικόνες]

Ένα απο τα πιο εντυπωσιακά και ομορφότερα φαινόμενα του σύμπαντος είναι οι γαλαξιακές συγκρούσεις (Galaxy collisions) οι οποίες προκύπτουν όταν δύο γαλαξίες έλκονται βαρυτικά ο ένας απο τον άλλο. Πολλές φορές οι γαλαξίες μπορεί να περιστρέφονται για χιλιετίες ο ένας γύρω απο τον άλλο δημιουργώντας πανέμορφα «αστρικά μονοπάτια», όμως όταν έρχεται η ώρα της σύγκρουσης το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό.

Γελάει ο κόσμος με τον Μεϊμαράκη που ανοιγοκλείνει το γυμναστήριο-Δείτε τι είπε ο Γιακουμάτος

Γελάει ο κόσμος με τον Μεϊμαράκη που μια λέει ότι θα κλείσει και μια ότι δεν θα κλείσει το γυμναστήριο της Βουλής. Ακόμα πιο αστείες οι δικαιολογίες ότι οι γυμναστές είναι υπάλληλοι της Βουλής και θα πληρώνονται ούτως ή άλλως!!! Σοβαροί είστε ρε;; Να τσακιστούνε να πάνε σε κανα σχολείο τα ρεμάλια που τα ξύνουν στη Βουλή... Δείτε τι του έγραψε του Μεϊμαράκη ο Γιακουμάτος:

Ο Άκης καταγγέλει τον ανακριτή... ε ρε Jumbo που του χρειάζεται

"Η ανακριτική Αρχή επιχείρησε συστηματικά μέχρι σήμερα συναλλαγή με κάποιους από τους εμπλεκομένους στην υπόθεση, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η μη προφυλάκισή τους", αναφέρει σε δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος.

Τα πρώτα μπάνια σε παραλία της Φουκουσίμα

Η κολύμβηση και στις 17 παραλίες της περιφέρειας Φουκουσίμα είχε απαγορευτεί από το Μάιο, καθώς στη θάλασσα είχαν ανιχνευθεί επικίνδυνα υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας.

ΣΥΡΙΖΑίος ο αντιπρύτανης που μπλέχτηκε με τα δώρα στη Δραγούμη και τη 3D ΤιΒι

Πολύ καλές και φιλικές σχέσεις με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη έχει ο αντιπρύτανης που κ. Παντής (στη φώτο αριστερά περιχαρής που ακουμπάει τον Μουτάτρη), ο οποίος ιδεολογικά κινείται στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού τον Μάιο του 2010...

Ρωσικό κίνημα αλληλεγγύης στο Facebook: "Αγαπώ την Ελλάδα"

"Σε αυτό το γκρουπ δημοσιεύονται τα πάντα για την Ελλάδα. Φωτογραφίες, άρθρα, εμπειρίες, επίσης, μπορείτε να μας πείτε για τις ελληνικές ελιές, το ελαιόλαδο, το μέλι (το πιο νόστιμο στον κόσμο), κρασί, ξενοδοχεία, ψυχαγωγία, εργασία, διακοπές, νησιά, ναούς ... Αν σας αρέσει η Ελλάδα, όπως σε εμάς".

Έκαψε τον Άκη ο ξάδελφός του Ζίγρας

Αποκαλύψεις για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου έκανε σήμερα ο εξάδελφος του πρώην υπουργού, Νικόλαος Ζήγρας, κατά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή.

Σύμφωνα με Το Βήμα, μίλησε για όλα, τον ρόλο στην υπεράκτια Torcasso, τις αγορές των ακινήτων, ενώ φώτισε και τον ρόλο τρίτου προσώπου.

Αποκάλυψη «βόμβα» για τις συντάξεις του ΤΣΑΥ

Συγκλονιστικά στοιχεία ανακαλύπτουν οι αρμόδιοι των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών που ελέγχουν εξονυχιστικά τις συντάξεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την διασταύρωση των στοιχείων προκύπτει ότι στο Τ.Σ.Α.Υ (Ταμείο Συντάξεως και Αυτασφαλίσεως υγειονομικών) το 5,5% των συνταξιούχων λαμβάνει μηνιαία σύνταξη μεγαλύτερη από...

Βίντεο: Εξουδετέρωσε με Κουνγκ Φου ένοπλο εισβολέα

Με μια κλωτσιά κουνγκ φου δόθηκε τέλος σε επίθεση ενόπλου σε πανεπιστήμιο στην Κίνα.
Ο άνδρας κρατώντας ένα μαχαίρι στυλ "Ματσέτε", μπήκε στο πανεπιστήμιο και κατευθύνθηκε προς την καφετέρια.

Συνεχίζουν να παραπληροφορούν: Έκκληση Φωτόπουλου να μην πληρωθεί το χαράτσι μέσω ΔΕΗ γιατί θα οδηγήσει σε μπλακάουτ

[Όλα αυτά τη στιγμή που όλοι στην κυβέρνηση λένε πως το χαράτσι θα έρθει με το λογαριασμό της ΔΕΗ αλλά θα είναι άσχετο με το ρεύμα, δηλ. θα μπορεί να πληρωθεί μόνο το ρεύμα και δεν θα κόβεται αν δεν πληρωθεί το χαράτσι... Ωστόσο οι Τσιπραμμένοι συνεχίζουν να παραπληροφορούν και να πανικοβάλλουν τον κόσμο. Ειδικά δε ο Φωτόπουλος ενδιαφέρεται να έχει λεφτά η ΔΕΗ για να μασάει, όπως κάνανε με τις συνδικαλιστικές εκδρομές τόσα χρόνια...]

Έκκληση προς τον Πρωθυπουργό και τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ να μην περιληφθεί το τέλος ακινήτων του 2012 στους λογαριασμούς της ΔΕΗ απευθύνει η ΓΕΝΟΠ με σχετική επιστολή.

Φωτοβολίδα Μεϊμαράκη το κλείσιμο του Γυμναστηρίου!! Απλά θα το "εξορθολογίσει" λέει... δηλ. θα το κάνει μπουγάδα

Το γυμναστήριο και ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής δεν θα κλείσουν, είπε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης

Οι πιστώσεις για τη λειτουργία της Βουλής θα ελεγχθούν από μηδενική βάση ώστε να υπάρξει ορθολογικότερη διαχείριση, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης έπειτα από συνάντηση που είχε με τον πρώην πρόεδρο του σώματος Απόστολο Κακλαμάνη.

Σαμαράς: Κόψτε από παντού για να γλυτώσουμε τα οριζόντια μέτρα

Στα υπουργεία Εργασίας και Υγείας φαίνεται πως επικεντρώθηκε η συζήτηση μεταξύ του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, στο Μέγαρο Μαξίμου για τον καθορισμό των περικοπών ύψους 11,5 δισ. ευρώ που ζητά η Τρόικα.

Ισραηλινή ναυτική άσκηση στη Μήλο, με τη συνεργασία της Ελλάδας

Στρατιωτικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά θα διεξάγει το ισραηλινό πολεμικό Ναυτικό στο νησί της Μήλου στις 18 Ιουλίου, με τη συνεργασία αλλά δίχως τη συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Οι επίμαχες πληροφορίες δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί.

Εκτινάσσεται το βελγικό χρέος πάνω από 100% του ΑΕΠ

Σε επίπεδα άνω του 100% του ΑΕΠ κινείται πλέον το βελγικό δημόσιο χρέος, σύμφωνα με στοιχεία που περιέχονται σε δημοσίευμα της βελγικής φλαμανδόφωνης εφημερίδας De Tijd, στο οποίο επισημαίνεται ότι το Βέλγιο είναι η πέμπτη χώρα της ΕΕ μετά την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία, της οποίας τα χρέη υπερβαίνουν το 100% του ΑΕΠ.

Στη φυλακή για δωροδοκία στενός συγγενής του υπηρεσιακού πρωθυπουργού Π. Πικραμμένου!

Στις φυλακές οδηγήθηκε, αμέσως μετά την απολογία του ενώπιον της 24ης τακτικής ανακρίτριας, ο εφοριακός που κατηγορείται ότι απαίτησε από ιδιοκτήτη ναυλομεσιτικής εταιρείας 10.000 ευρώ για να «κλείσει» υπόθεση πώλησης σκάφους αναψυχής μέρος της αξίας του οποίου είχε αποκρυβεί.

Βίντεο: Ξύλο σε αγώνα Ισπανίας-Γαλλίας

Ο αγώνας μπορεί να ήταν φιλικός, αλλά τελικά δεν εξελίχθηκε και τόσο …φιλικά. Οι ομάδες μπάσκετ της Γαλλίας και της Ισπανίας, έδωσαν αγώνα προετοιμασίας ενόψει της Ολυμπιάδας, αλλά το παρκέ μετατράπηκε σε …ρινγκ, όταν συνεπλάκησαν ο Ρούντι Φερνάντες της Ισπανίας, με τον γάλλο Μικαέλ Ζελαμπάλ. Και οι δύο αποβλήθηκαν από το αγώνα, ενώ αντιμετωπίζουν και ποινή αποκλεισμού από την Ολυμπιάδα.

Δείτε τι συνέβη στο βίντεο:

Και τυπικά η αποκαθήλωση ...της Δημοκρατικής Συμμαχίας (φώτο)

Δείτε τη φώτο:

Ποια είναι η πιο πλούσια βουλευτής; Μια ΝΔίτισα που μοιάζει με ΣΥΡΙΖΑία

Χειμώνας, 6.00 το πρωί. eνα μικρό αυτοκίνητο ακολουθεί ένα απορριμματοφόρο στους δρόμους της Βουλιαγμένης. Κάθε φορά που αυτό στρίβει, το IX παραμένει κολλημένο ακριβώς πίσω του. «Εχει αρχίσει να με εκνευρίζει. Πάω να δω τι θέλει» λέει ο δημοτικός υπάλληλος στον συνάδελφό του. Οταν κατεβεί το τζάμι, θα αντικρίσει το πρόσωπο μιας νεαρής κοπέλας που του χαμογελά. Στη θέση του συνοδηγού ένα μπλοκάκι με πυκνογραμμένες σημειώσεις. «Καλημέρα. Ηρθα να δω πώς γίνεται η δουλειά» θα του πει ευγενικά. Εκείνος, χωρίς την αρχική ορμή του, θα ψιθυρίσει: «Καλημέρα σας, κυρία αντιδήμαρχε».

Μαλακί@@ του BBC: "Οι Έλληνες θαύμαζαν τους Πέρσες"... ναι, γι' αυτό τους πηδούσαν όπου τους πετύχαιναν...

Μια διαφορετική οπτική του Μεγάλου Αλεξάνδρου, από αυτή του θρυλικού στρατηλάτη και κατακτητή που έχει επικρατήσει στα βιβλία  ιστορίας της Δύσης, επιχειρεί να προβάλλει η περσική πλευρά στους επισκέπτες των τόπων από όπου πέρασε ο Αλέξανδρος.

Ποιος επιβλέπει και συντονίζει τις συσκέψεις στο Μαξίμου;

Πρωθυπουργοί φεύγουν και έρχονται, αλλά τον καραγκιόζη δεν τον κουνάει κανείς απ' το Μαξίμου... Δείτε πως παρακολουθεί τις συσκέψεις του Πρωθυπουργού με τους υπουργούς του:

Σχέδιο Νέας Τάξης: Η διακοπή συναυλίας του Σπρίνγκστιν, το πρώτο βήμα υποταγής των μαζών... το είπε και ο Κίσινγκερ

Ο Πολ Μακάρτνεϊ και ο Μπρους Σπρίνγκστιν είναι δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας ροκ σκηνής. Τραγουδούσαν μαζί, ενώπιον χιλιάδων θεατών, το περασμένο Σάββατο στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου. Μέχρι στις 10.40 μ.μ., όταν ξαφνικά τους έκοψαν το ρεύμα. Σύμφωνα με το συμβόλαιο παραχώρησης αυτού του δημόσιου χώρου, η συναυλία έπρεπε να τελειώσει στις 10.15 μ.μ. και οι δύο ροκ σταρ...

Χρόνια πολλά στην Καγκελάριο της καρδιάς μας...

Το Vlavo Undertainment εύχεται χρόνια πολλά στην Καγκελάριο της καρδιάς μας, για τα γενέθλια της!
Δείτε τι ακριβώς δείχνει η εικόνα στα αριστερά σας...

Εκτός από τον γέροντα Παϊσιο την κρίση την είχε προβλέψει και ο Ωνάσης!

Όπως γράφει ο Χαρδαβέλας την κρίση είχε προβλέψει και ο Ωνάσης, ο οποίος μάλιστα επέκρινε την "απληστία της ιδιοκτησίας, του πλούτου και της έπαρσης"... και γι αυτό είχε χρυσά μαχαιροπήρουνα στην Ολυμπιακή... Μάλιστα ο Χαρδαβέλας έχει και αδημοσίευτες δηλώσεις του Κίσσινγκερ όπου αναλύεται όλο το σχέδιο της Νέας Τάξης να βάλουν στον πάγο τους φτωχούς του πλανήτη και μάλιστα λέει ότι το πείραμα θα ξεκινήσει από την Ελλάδα όπως αποφασίστηκε στη 25 σύνοδο της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ! Διαβάστε προς το παρόν τις δηλώσεις του Ωνάση που ανακάλυψε ο γάτος:

Αφροδίτη Αλ Σαλέχ: Λόγω μόδας πηδάνε απ' τα μπαλκόνια!



Μην αυτοκτονείτε! Ενοχλείται η “σύμβουλος” του ΓΑΠ, Αφροδίτη Αλ Σαλέχ

Ο τεράστιος πολιτικός νους που κρύβεται πίσω από το αθώο προσωπάκι μιας ενζενύ ξανασπάει τη σιωπή του.


Η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, που από πρώην αποτυχημένη ηθοποιός πηδώντας τρια τρια τα σκαλιά της Πασοκικής καταξίωσης έφτασε να γίνει “σύμβουλος” του Γιωργάκη αλλά και του γίγαντα της πολιτικής, του Σπύρου του Βούγια, έσπασε και πάλι της σιωπή της.

Στο Μαξίμου ο ΥΠΟΙΚ, ενημερώνει τον πρωθυπουργό για την «απροθυμία» των υπουργών

Συνεργασία με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έχει στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, με μοναδικό θέμα στην ατζέντα τα αποτελέσματα των χθεσινών επαφών του κ. Στουρνάρα με υπουργούς για τις περικοπές ύψους 11,5 δισ. ευρώ για τη διετία 2013-2014.

Neue Zürcher Zeitung: Παραλύουν τη ίδια τους την υπηρεσία ιδιωτικοποιήσεων

Το ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων, το μεγάλο πρόβλημα της φοροδιαφυγής και η έξαρση της βίας εναντίον των μεταναστών στην Ελλάδα, απασχολούν τη σημερινή επισκόπηση τύπου.

Η ελβετική εφημερίδα Neue Zürcher Zeitung κάνει λόγο για στασιμότητα στο πεδίο των ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα και εκτιμά χαρακτηριστικά ότι οι πολιτικοί της χώρας...

Λίστα με τα δημόσια ακίνητα ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς

Ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος, με εντολή του Πρωθυπουργού, ζήτησε με επιστολή του προς τους υπουργούς την καταγραφή όλων των ακινήτων υπουργείων και εποπτευόμενων οργανισμών και φορέων.

Ο Άδωνις κατέθεσε ερώτηση στον Στουρνάρα για... Καμμένο! Τι ζητάει να μάθει;(ΕΓΓΡΑΦΟ)

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα κατέθεσε ο βουλευτής της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Τι ζητάει;

Γιακουμάτος: Ισοδύναμα υπάρχουν

«Εάν δεν δούλευα σα γιατρός θα ζητούσα δανεικά, δεν βγαίνει με το μισθό του βουλευτή» είπε ο Μάκης Γιακουμάτος στον Real fm [Εντάξει ρε Μάκη μην τρελένεσαι τώρα... σε πιστεύουμε].

Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι «είναι απαράδεκτο να παίρνουμε δύο συντάξεις και η κυβέρνηση δεσμεύθηκε ότι ο βουλευτής θα έχει μία σύνταξη. Εάν δεν καταργηθεί θα βγούμε στα κεραμίδια. Να βάλουμε πλαφόν σε αυτούς που ήδη παίρνουν τη βουλευτική σύνταξη».

Κ. Τζαβάρας: Ενημερώθηκα ότι κλείνει η Ακρόπολη με... δελτίο Τύπου... αλλά δεν θα κόψω κώλους που με γείωσαν, απλά θα συζητήσω μαζί τους

[Όσοι από τα παρακάτω καταλάβουν ότι ο υπουργός θα κόψει κώλους προκειμένου την επόμενη φορά οι δημόσιοι υπάλληλοι να θυμούνται ότι οι υπηρεσίες δεν είναι ξέφραγο αμπέλι... κατάλαβαν λάθος! Ο κ. Τζαβάρας παρόλο που οι φύλακες τον έγραψαν στα παπάρια τους, θα τους τιμωρήσει σκληρά αναγκάζοντάς τους να ...

Τουρκάλα παρουσιάστρια πέφτει λιπόθυμη στον αέρα [βίντεο]

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο της Σέντα Σέλεκ, μια από τις πιο διάσημες τηλεπαρουσιάστριες στην Τουρκία, που λιπόθυμα κατά την διάρκεια του δελτίου ειδήσεων που εκφωνούσε στο κανάλι 24.

Κατάργηση όλων των επιδομάτων και χορήγηση μόνο ενός με εισοδηματικά κριτήρια

Με στόχο την εξεύρεση τριών δισεκατομμυρίων ευρώ, η κυβέρνηση εξετάζει κατάργηση κοινωνικών επιδομάτων αλλά και την είσοδο εισοδηματικών κριτηρίων για την καταβολή τους.

Πρόκειται συνολικά για 89 κοινωνικά επιδόματα, παροχές και επιχορηγήσεις "κοινωνικού χαρακτήρα" που μπαίνουν στο στόχαστρο των περικοπών με πιλότο ειδική έκθεση του ΟΟΣΑ.

Ο Ομπάμα παίρνει θέση στη διαμάχη Κόμπε-Τζόρνταν

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, είναι γνωστός λάτρης του μπάσκετ και οσάκις του δίνεται η ευκαιρία για έναν καλό αγώνα, και δη της εθνικής ομάδας, δεν τον χάνει.

Mega-λη ήττα!

Μεγάλη ανατροπή είχαμε χθες βράδυ στα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Η απουσία της Όλγας Τρέμη είχε σαν αποτέλεσμα να έρθει η...

Ακρόπολη, ο πιο δημοφιλής αρχαιολογικός χώρος

Η Ακρόπολη είναι με διαφορά ο πιο δημοφιλής Αρχαιολογικός χώρος με 317.338 εισιτήρια την περίοδο Ιανουάριος - Μάρτιος 2012, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.

Γαμώ την τρέλα μου, τόσο σακάτηδες είναι οι Έλληνες!!! Πάλι αυξημένη η φαρμακευτική δαπάνη το α’ εξάμηνο!

Εκτός στόχου κινήθηκε η φαρμακευτική δαπάνη κατά το α εξάμηνο του 2012, όπως παραδέχτηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, δηλώνοντας παράλληλα πως οι μηχανισμοί του Rebate και του Claw Back θα εφαρμοστούν παρά τις αντιδράσεις.

Χατζημαρκάκης σε Μέρκελ: Επιδοτήστε τους Γερμανούς για τουρισμό στην Ελλάδα

Πρόταση προς την γερμανική κυβέρνηση να επιδοτήσει τις διακοπές των Γερμανών σε χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, παρουσίασαν ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP) Γιώργος Χατζημαρκάκης και ο βουλευτής του κόμματος Ερβιν Λότερ.

Τουρκικές αρχές: Υπό έλεγχο η φωτιά στον πύργο Πόλατ (βίντεο)

Υπό έλεγχο τέθηκε, σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές,  η πυρκαγιά στον πύργο Πόλατ στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Ο  δήμαρχος της περιοχής δήλωσε ότι δεν έχει υπάρξει ανθρώπινο θύμα, ενώ δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι. Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή συνετέλεσαν στην γρήγορη επέκτασή της φωτιάς.

Βίντεο από τη φωτιά στον ουρανοξύστη Polat στην Πόλη

Δείτε το:

Τουρκία: Πυρκαγιά σε ουρανοξύστη στην Κωνσταντινούπολη

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει, στο ισόγειο και τους πρώτους ορόφους, στον 42-όροφο ουρανοξύστη Polat στην Κωνσταντινούπολη. Εκφράζονται φόβοι για εγκλωβισμένους. Στο κτίριο υπάρχουν 406 διαμερίσματα, εμπορικό κέντρο και αρκετά γραφεία.

Τρόικα: Περιορισμός Δημοσίου χωρίς απολύσεις είναι ρεαλιστικό σχέδιο

Εφικτό θεωρεί και η τρόικα τον περιορισμό των απασχολουμένων στο Δημόσιο, χωρίς απολύσεις έως το 2015, κατά περίπου 140.000, σύμφωνα με στοιχεία που περιλαμβάνει έκθεση τεχνοκρατών της για την πορεία της απασχόλησης στο δημόσιο τομέα για τα επόμενα 3 χρόνια, την οποία δημοσιεύει την Τρίτη η «Ναυτεμπορική».

Στοιχεία-σοκ για την εγκληματικότητα

Σοκαριστικά στοιχεία για την αλματώδη αύξηση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα του Μνημονίου και τον πρωτεύοντα ρόλο που παίζουν σ’ αυτήν οι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες», παρουσίασε η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», βασιζόμενη σε στοιχεία του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ!

Το βίντεο από την αυτοκτονία του γιατρού στην Λαμία

Δείτε το:

Εντονη ενόχληση Σαμαρά από την απροθυμία των υπουργών για περικοπές

Εντονα ενοχλημένος φέρεται ότι είναι, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς από την απροθυμία αρκετών υπουργών του να συνδράμουν με αποφασιστικότητα στην περικοπή δαπανών στα υπουργεία τους.

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ κατοίκων και τσιγγάνων στη Νάουσα

Σε "πόλεμο" μεταξύ κατοίκων και των τσιγγάνων που μένουν σε καταυλισμό στην περιοχή Ροδινά στο Ανω Ζερβοχώρι της Νάουσας εξελίχτηκε ένα επεισόδιο που έγινε χτες το βράδυ. Μετά από ένα καβγά που είχε κάτοικος της περιοχής που μένει κοντά στο καταυλισμό ακολούθησε...

Εξεταστικές για CDS, Μνημόνιο και Siemens ετοιμάζεται να ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Προτάσεις για τη σύσταση εξεταστικών επιτροπών για το Μνημόνιο, τα CDS, αλλά και για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό επί κυβέρνησης Παπαδήμου μεταξύ του ελληνικού κράτους και της Siemens, με τον οποίο έκλεισε η υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της γερμανικής εταιρείας, ετοιμάζεται να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Νέο βίντεο με τον Καντάφι νεκρό

Ένα σοκαριστικό βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα το οποίο δείχνει τον Καντάφι νεκρό. Το ερασιτεχνικό βίντεο, το οποίο κάνει το γύρω του διαδικτύου, είναι τραβηγμένο λεπτά μετά το θάνατο του άλλοτε ισχυρού ηγέτη της Λιβύης μέσα στο ασθενοφόρο που τον μεταφέρει όπου δεκάδες αντάρτες βιντεοσκοπούν με τα κινητά τους τηλέφωνα το άψυχο σώμα του Καντάφι.

Από 7,6% του ΑΕΠ στο 9,5% οι εισπράξεις από τη φορολογία εισοδήματος το 2012

Οι αλλαγές στη στρατηγική και το θεσμικό πλαίσιο επικεντρώνουν στην αναβάθμιση του φοροεισπρακτικόυ μηχανισμού, την καθολική εφαρμογή ηλεκτρονικών συναλλαγών και πληρωμών, την ολοκλήρωση της διασύνδεσης των φορολογικών συστημάτων με πιστωτικά και χρηματοοικονομικά ιδρύματα, την αποσαφήνιση των ελεγκτικών αρμοδιοτήτων, την ελαχιστοποίηση της επαφής των υπηρεσιών με τον πολίτη και στην σύνδεση ταμειακών μηχανών με το υπουργείο Οικονομικών

Ο «προσεχώς διαζευγμένος» Τζον Τραβόλτα διασκεδάζει στα ελληνικά νησιά

Μια πολύ κακή χρονιά -γεμάτη αποκαλύψεις για τις ανώμαλες σεξουαλικές του προτιμήσεις- προσπαθεί να ξεχάσει ο Τζον Τραβόλτα με ολιγοήμερες διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!! Χειροπέδες σε εφοριακό για μίζα... μάλλον κάποιο λάθος θα 'γινε

Στη φυλακή οδηγήθηκε 47χρονος εφοριακός, που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι ζήτησε και πήρε μίζα 5000 ευρώ από τον ιδιοκτήτη ναυλομεσιτικής εταιρείας τουριστικών σκαφών, αντιπρόσωπο το σλοβενικού ναυπηγείου, προκειμένου να "κλείσει" υπόθεση ελέγχου πώλησης σκάφους αναψυχής, μέρος του ποσού της αξίας του οποίου είχε αποκρυφτεί.

e-Επιλογές


Διάσημη τηλεπερσόνα έφαγε τούμπα και βρέθηκε στις λάσπες [εικόνες]

Στις λάσπες κυλίστηκε κυριολεκτικά διάσημη τηλεπερσόνα η οποία ήπιε ένα-δύο ποτηράκια παραπάνω μετά από ένα αγώνα πόλο.

Ο λόγος για την...

Πύρρος Βρούτσης: Καλείται να σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος της προσπάθειας περιστολής των δαπανών...

Ως... αρσιβαρίστα της εθνικής προσπάθειας χαρακτήρισε υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης το υπουργείο Εργασίας, μετά τη συνάντηση που είχαν ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας και ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

"Να σιωπήσει ο κ.Παπανδρέου"

Με ύφος ιδιαίτερα επιθετικό και με γλώσσα σκληρή σε μια ανακοίνωση του ο Πολιτικός Όμιλος "Πολιτεία 2021" απάντησε στις δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου, σύμφωνα με τις οποίες το πολιτικό κατεστημένο εμπόδισε τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα.

Αλγόριθμος του Facebook ψάχνει παιδόφιλους... γι αυτό προσοχή με ποιους μιλάτε και τι λέτε

Εδώ και μερικές μέρες έγινε γνωστό ότι το Facebook έχει θέσει σε λειτουργία έναν ειδικό αλγόριθμο που παρακολουθεί τα chat για ύποπτες λέξεις κλειδιά που μπορεί να δείχνουν προσπάθεια αποπλάνηση ανηλίκων. Σύμφωνα με το Reuters ο αλγόριθμος παρακολουθεί τη συχνότητα της επαφής...

Ερντογάν: ''Οθωμανική κληρονομιά η Βοσνία''

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε σε Σερβία και Βοσνία η δήλωση του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν ότι ''η Βοσνία αποτελεί οθωμανική κληρονομιά''. Ο Ερντογάν ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του ότι ο πρώτος πρόεδρος της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, Άλια Ιζετμπέγκοβιτς, πριν πεθάνει του άφησε... παρακαταθήκη τη Βοσνία και τον βοσνιακό λαό.

Απαραίτητο βήμα η συρρίκνωση, λέει η Μέρκελ

Σταθερή και απόλυτη στην άποψή της για τη λιτότητα ως το μοναδικό φάρμακο για τις οικονομίες των χωρών της Ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν προβλήματα, εμφανίστηκε για άλλη μια φορά η Άγκελα Μέρκελ.

"Ράμπο" του ΙΚΑ στην Κρήτη για την...επιδημία ανάπηρων

"Απόβαση" στην Κρήτη ετοιμάζει το ΙΚΑ, προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει με την...επιδημία ανάπηρων, που φαίνεται, βάσει των στοιχείων που έχει συγκεντρώσει, να έχει ξεσπάσει στο νησί.