18 Ιουλίου 2012

Η Μενεγάκη με μπικίνι-Παίζει με το Λαμπραντόρ και τον σύντροφό της [εικόνες]

Το καλοκαίρι της στην Άνδρο φαίνεται να απολαμβάνει όσο τίποτα η Ελένη Μενεγάκη, όπως δείχνουν οι παπαρατσικές φωτογραφίες που δημοσίευσε σήμερα εβδομαδιαίο περιοδικό.Το λευκό Λαμπραντόρ που κάνει τρελές χαρές που την βλέπει, ο Ματέο Πανταζόπουλος που καταφτάνει κρατώντας πλαστική σακούλα, ένα ακόμη σέξι μπικίνι από την συλλογή της και η παραλία της Άχλας ως φόντο.

Ποιος Περιφερειάρχης δίνει 45.000 ευρώ για δημιουργία λογαριασμών Facebook, Twitter και Google+;

Από 15.000 για την ίδρυση λογαριασμού σε καθένα από το Facebook, Twitter και Google+, έδωσε σε κάποιον κολλητό η Περιφέρεια...

Κωλοχανείο η ΕΛΛΑΣ: Το τελωνείο ζητάει από ομογενή, δασμούς για προσκλητήρια γάμου!!

[Το χειρότερο είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις το δίκιο σου. Ρωτάς: "Που το λεει αυτό" ή "με βάση ποιο νόμο μου βάζεις πρόστιμο" και σου απαντάνε: "δεν μπορώ να σου πω ποιος είναι αλλά υπάρχει"!!! Τον σκοτώνεις εν ψυχρώ ή όχι;]

Παροιμιώδης η ελληνική γραφειοκρατία, "αμαύρωσε" τις ετοιμασίες του γάμου μιας ομογενούς, η οποία προτίμησε να επιστρέψει στις ρίζες της, την Κρήτη για να κάνει το γάμο της αντί για τη Νέα Υόρκη, που μένει.

Το ασημένιο κύπελλο που απονεμήθηκε στον Σπύρο Λούη κατά τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896 θα εκτεθεί από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και για ένα χρόνο στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης, όπως ανακοίνωσε το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Το κύπελλο του Σπύρου Λούη το απέκτησε το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» έναντι του ποσού των 544.000 ευρώ, τον περασμένο Απρίλιο, κατά τη διάρκεια δημοπρασίας. Η ανακοίνωση της απόκτησής του συνοδεύτηκε από δέσμευση του Ιδρύματος να καταστήσει το Κύπελλο προσβάσιμο στο κοινό, εκθέτοντάς το μόνιμα στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», όταν αυτό ολοκληρωθεί το 2015. Μετά την αξιολόγηση πιθανών προσωρινών εκθεσιακών χώρων σε όλη την επικράτεια, οι οποίοι να πληρούν τις προϋποθέσεις της ελεύθερης πρόσβασης για το ευρύ κοινό και της ασφαλούς έκθεσης του κυπέλλου, το Ίδρυμα κατέληξε στην απόφαση να το εκθέσει για ένα χρόνο στο Μουσείο της Ακρόπολης. Για την καλύτερη πληροφόρηση των επισκεπτών θα υπάρχει ενημερωτικό, οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό. Καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης του κυπέλλου στο Μουσείο της Ακρόπολης, το Ίδρυμα θα συνεχίσει τις προσπάθειές του να εντοπίσει και άλλους κατάλληλους χώρους σε όλη τη χώρα, οι οποίοι θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν προσωρινά το κύπελλο, μέχρι το 2015, οπότε θα μεταφερθεί μόνιμα για έκθεση στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». Πέρσα Κούσουλα

Το ασημένιο κύπελλο που απονεμήθηκε στον Σπύρο Λούη κατά τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896 θα εκτεθεί από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και για ένα χρόνο στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης, όπως ανακοίνωσε το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Άκης: Εγώ offshore; Καλά μαλάκ@@ είστε; (βίντεο)

Αναγκαία για να υπάρξει όλη η αλήθεια, χαρακτηρίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σε συνέντευξή του στον ALPHA, την αίτησή του στον ανακριτή να καταθέσουν όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ, που συνυπέγραφαν τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Κάμερα κατέγραψε ληστεία και ξυλοδαρμό μες τη μέση του δρόμου

Οι ληστές έχουν αποθρασυνθεί τελείως, αφού πλέον δεν διστάζουν να ληστέψουν αυτοκίνητο και να ξυλοκοπήσουν τους οδηγούς μέσα στη μέση του δρόμου, μέρα μεσημέρι και μάλιστα μπροστά σε δεκάδες άλλα αυτοκίνητα! Δείτε στο παρακάτω βίντεο, το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στη Ρωσία

Πανελλήνια συγκίνηση για τις συκοφαντίες εναντίον Σμπώκου: "Μίζες; Τι είναι αυτό;"

Διαψεύδει ο Ιωάννης Σμπώκος την απολογία του Ν. Ζήγρα που τον κατονομάζει ως «μεταφορέα» του «μαύρου» χρήματος στον Α.Τσοχατζόπουλο.

Μέσω ΔΕΗ το τέλος ακινήτων

Από τη ΔΕΗ θα εξακολουθήσει να εισπράττεται το τέλος ακινήτων και για το 2012, αλλά σε πέντε διμηνιαίες δόσεις, αντί των δυο που ίσχυσαν για το τέλος του 2011, αρχής γενομένης από τους λογαριασμούς που θα εκδοθούν εφεξής.

Η συνέντευξη της Βίκυς Σταμάτη (βίντεο)

Συκοφάντη χαρακτηρίζει τον εξάδελφο του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκο Ζήγρα, η Βίκυ Σταμάτη σε συνέντευξή της μέσα από τις φυλακές.

Όλη η κατάθεση Ζίγρα για το πως έδινε τα λεφτά στον Άκη

Διαβάστε τη:

Αθάνατε Έλληνα: Το δάσος καίγεται πίσω τους και αυτοί χορεύουν στο πανηγύρι!!

Αίσθηση προκαλεί φωτογραφία και video που «τραβήχτηκε» τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας, μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς σε δασική έκταση στα Σελλά. Στο φακό του φωτορεπόρτερ Γιάννη Πεφάνη, καταγράφεται ο κόσμος να γελά και να γλεντά χορεύοντας ενώ πίσω τους στην κορυφογραμμή έχει ξεπροβάλλει το πύρινο μέτωπο.

Διαψεύδει τον ξάδερφο του Άκη ο πρώην υπουργός εσωτερικών της Κύπρου

«Ανυπόστατους» ισχυρισμούς, χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου, Ντίνος Μιχαηλίδης, όσα διατύπωσε στην κατάθεσή του ο εξάδερφος του πρώην υπουργού Άμυνας της Ελλάδας, Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας.

Ο Jon Bon Jovi στην Κεφαλονιά για διακοπές

Παρέλαση από celebrities και φέτος στα ελληνικά νησιά. Μετά τον Robert De Nirο (που πήγε στη Σαντορίνη) και τον John Travolta (που προτίμησε τη Μύκονο), ο Jon Bon Jovi επέλεξε για τις διακοπές του την καταπράσινη Κεφαλονιά.

Ακόμα 3 νέοι γενικοί γραμματείς

Τα ονόματα τριών ακόμη γενικών γραμματέων ανακοινώθηκαν από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Νέος γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ορίστηκε ο...

Συνεχίζεται η φωτιά στην Πάτρα... όχι για πολύ όμως καθώς σε λίγο φτάνει ο ΓΑΠ

Μαίνεται η φωτιά στα μέτωπα του Καστριτσίου και του Πλατάνου. Οι άνεμοι αναζοπύρωσαν τα μέτωπα και τώρα η πυρκαγιά κατευθύνεται προς το Δρέπανο. Επί ποδός οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας.

Μηχανική βλάβη στα εννέα από τα 15 διαθέσιμα καναντέρ


Μηχανική βλάβη λόγω φόρτου εργασίας υπέστησαν σήμερα τα 9 από τα 15 καναντέρ που ήταν σήμερα διαθέσιμα για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Από αυτά τα 8 επιχειρούσαν στην μεγάλη φωτιά της Πάτρας, υπέστησαν βλάβη...

Ο Ζήγρας τους «δίνει» όλους:«Η Βίκυ και η Αρετή ήξεραν τι έκανε ο Άκης-Ο Άκης λάδωνε ψηφοφόρους-Τα λεφτά έρχονταν σε σακκούλες»

Την διαδρομή του μαύρου χρήματος και ποιοι ήταν γνώστες των παράνομων ενεργειών του Άκη Τσοχατζόπουλου περιγράφει με πολλές λεπτομέρειες ο ξάδελφος του πρώην υπουργού, Νίκος Ζήγρας στην απολογία του στον ανακριτή.

Βουλγαρία: 7 νεκροί από έκρηξη σε λεωφορείο που μετέφερε εβραίους τουρίστες

Έκρηξη σε λεωφορείο που μετέφερε ισραηλινούς τουρίστες στη Βουλγαρία, σημειώθηκε στο αεροδρόμιο της Μαύρης Θάλασσας στην πόλη Μπουργκάς.

Το 8% των συνταξιούχων ΤΣΜΕΔΕ δεν υποβάλλει δήλωση!

Λαβράκια έβγαλαν οι έλεγχοι και οι διασταυρώσεις στις καταβολές των συντάξεων που λαμβάνουν οι ασφαλισμένοι, και πραγματοποιήθηκαν στο ΤΣΜΕΔΕ / ΕΤΑΑ, όπου ασφαλίζονται μηχανικοί και εργολήπτες. Είναι ενδεικτικό ότι το 8,23% των ασφαλισμένων, δεν έχουν υποβάλλει φορολογική δήλωση.

Δεν τους καίγεται καρφί: Με 70 άτομα πάει η ΕΡΤ στους Ολυμπιακούς!!

[Γιατί να τους καεί και καρφί άλλωστε; Αφού η ΝΔ ξύνεται και ένα μήνα μετά τις εκλογές δεν έχει αλλάξει διοίκηση... και να αλλάξει κανα ΠΑΣΟΚο θα βάλει... σιγά μην πειράξει κανείς τον Στράτο Σεφτελή..]

Με απευθείας και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση θα καλύψει τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και διαδικτυακά τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της τετραετίας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες Λονδίνο 2012, που θα διεξαχθούν από τις 27 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου 2012.

15 ρατσιστικές διαφημίσεις που θα είχαν απαγορευτεί το 2012 (& πιο νωρίς)

Με καθαρά ρατσιστικά και μισογυνιστικά μηνύματα, οι διαφημίσεις που κυκλοφορούσαν "ελεύθερες" πριν από περίπου μισό αιώνα πιθανότατα σήμερα δε θα είχαν καμία τύχει να το κάνουν.

Το φαγοπότι της ΔΕΗ... και οι χαμηλόμισθοι

Της Ζέζας Ζήκου

Δεκάδες είναι πλέον τα εφιαλτικά οικονομικά στοιχεία και οι πληροφορίες που περνούν κάθε μέρα από τα μάτια μας που απεικονίζουν τη σκληρή σημερινή οικονομική πραγματικότητα. Η ύφεση που βαθαίνει, το έλλειμμα που επιμένει, η ανεργία που ανεβαίνει, τα εισοδήματα που πέφτουν, οι αμέτρητες ζημίες των επιχειρήσεων, τα σκάνδαλα των τραπεζιτών ή κάτι άλλο; Το φαγοπότι στη ΔΕΗ.

Συνεχίζει ο Μειμαράκης τα μπρος-πίσω: Σήμερα κλείνει πάλι το γυμναστήριο... που χθες διέρρεαν ότι δεν έχει κόστος

[Μετά το χθεσινό τραγέλαφο του κλείνει-δεν κλείνει το γυμναστήριο, όταν διέρρεαν ότι δεν έχει κόστος γιατί οι 7-8, τόσοι είναι οι γυμναστές(!!), δεν μπορούν να απολύθούν και θα συνεχίσουν να πληρώνονται, ενώ το κτήριο είναι ιδιοκτησία της Βουλής, ο Μειμαράκης επανέρχεται και λέει ότι θα κλείσει το γυμναστήριο... Νομίζει ότι τον πιστεύει πλέον κανείς με τέτοιες κολοτούμπες; Ας το κλείσει λοιπόν και βλέπουμε...]

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα κλείσει το κανάλι της Βουλής παρείχε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι σκέφτεται να βάλει «λουκέτο» στο γυμναστήριο.

H Playmate σύντροφος του Πρίντεζη γδύνεται για να δείξει τα 12 τατού της [εικόνες]

Η επί τέσσερα χρόνια σύντροφος του διεθνή μπασκετμπολίστα και Playmate 2003, Βιβή Τσιάμη, φωτογραφήθηκε σέξι για το περιοδικό Inked και μίλησε για την σχέση της.«Με τον Γιώργο είμαστε μαζί γύρω στα τέσσερα χρόνια. Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές ήταν στην Κωνσταντινούπολη όταν ο Ολυμπιακός κατάφερε να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Ήταν ένα φοβερό ταξίδι και πέρασα πραγματικά υπέροχα». Αυτό δήλωσε η Βιβή Τσιάμη στα πλαίσια της συνέντευξής της στο περιοδικό Inked.

Ζήγρας: Ο υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου έφερνε βαλιτσες με μίζες σε Άκη-Σμπώκο

Ως φυσικό και ηθικό αυτουργό του σκανδάλου με τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα παρουσιάζει τον Άκη Τσοχατζόπουλο ο εξάδελφός του Νικόλαος Ζήγρας, καρφώνοντας παράλληλα τους Γιάννη Σμπώο, Βλάση Καμπούρογλου, Φαουντ Αλ Ζαγιάντ, αλλά και τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου, Ντίνο Μιχαηλίδη.

Μήνυση βόμβα από 7 τράπεζες κατά Λαυρεντιάδη για 450 εκατομμύρια και 4 κακουργήματα

Μήνυση κατά του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και πέντε στενών του συνεργατών κατέθεσαν σήμερα το μεσημέρι στην εισαγγελία Αθηνών εκπρόσωποι 7 τραπεζών (ελληνικών και ξένων) με τις κατηγορίες της οικονομικής απάτης, της σύστασης συμμορίας, του ξεπλύματος και της χρηματιστηριακής χειραγώγησης μετοχών.

Μπουτάρης: «Φέρτε πίσω στη Θεσσαλονίκη το βαγόνι του σουλτάνου»... θέλω να το δώσω στους Τούρκους

Το κατασκευασμένο από χρυσό και μπρούντζο βαγόνι του σουλτάνου Αμπντούλ Αζίζ ( δώρο της αυτοκράτειρας της Γαλλίας) που εκτίθεται σήμερα στο Σιδηροδρομικό Μουσείο της Αθήνας ζητά να επιστραφεί στη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Νέα βίντεο από την φωτιά στην Πάτρα

Δείτε τα:

Μετατίθεται η πληρωμή του ομολόγου 3,2 δισ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, εξετάσει το ενδεχόμενο να δώσει σιωπηρή παράταση αποπληρωμής στην Ελλάδα, για το ομολόγο αξίας 3,2 δισ. ευρώ που ωριμάζει στις 20 Αυγούστου.

Βόλτες στα Ματογιάννια για Τραβόλτα και σύζυγο [εικόνες]

Λίγες μέρες μακριά από τα συνεχή δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν επέλεξαν να περάσουν οι Τζον Τραβόλτα- Κέλι Πρέστον. Αν και κάποιος θα έπρεπε να τους έχει προειδοποιήσει ότι η Μύκονος δεν είναι το ιδανικό νησί για να «κρυφτεί» κάποιος που τον αποκαλούν γκέι.

Ποιος είναι ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ, Θεόδωρος Δραβίλας

Τη νέα ηγεσία της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών επέλεξε η κυβέρνηση, σε αντικατάσταση της σημερινής διοίκησης υπό τον Κώστα Μπίκα. Και οι τρεις νέοι αποτελούν προσωπικές επιλογές του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, κάτι το οποίο έχει προκαλέσει δυσαρέσκειες τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στη Δημοκρατική Αριστερά.Σύμφωνα με την απόφαση του πρωθυπουργού διοικητής ορίζεται ο 40χρονος μηχανλοόγος μηχανικός Θεόδωρος Δραβίλας και υποδιοικητές οι κύριοι Κοντούλης και Καμαρινόπουλος.

Νεκρός ο Σύρος Υπ. Άμυνας και ο αναπληρωτής του

Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση της Συρίας ο υπ. Άμυνας Στρατηγός Daoud Rajha σκοτώθηκε σε επίθεση αυτοκτονίας κατά τη διάρκεια συνάντηση των υπευθύνων ασφαλείας της χώρας. Από την έκρηξη σκοτώθηκε και ο αναπληρωτής του και γαμπρός του Assef Shawkat.
Ο βομβιστής ήταν...

Σύσκεψη τώρα Σαμαρά, Αβραμόπουλου, Σταϊκούρα, Λαζαρίδη

Πριν λίγο έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου ο αν.υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Στο Μέγαρο Μαξίμου παρέμεινε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος , ενώ στο τραπέζι έκατσε και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Στουρνάρας: Συμφωνήσαμε σε όλα, δεν θα ληφθούν νέα μέτρα-Τι δήλωσαν Μπένι και Κουβέλης

Συμφωνήσαμε σε όλα δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας μετά τη συνάντηση των τριών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Απαντώντας όμως σε σχετική ερώτηση, ο υπουργός Οικονομικών διευκρίνισε ότι συμφώνησαν στις βασικές κατευθύνσεις και όχι σε συγκεκριμένα μέτρα. Σε ερώτηση για το εάν θα ληφθούν και οριζόντια μέτρα απέφυγε να απαντήσει.

Εξευτελιστική επιστολή Ελλήνων Δικαστών προς Ευρωπαίους που ζητάνε να παρέμβουν για να συνεχίσουν το πάρτι...

[Η απόλυτη ξεφτίλα της επιστολής είναι ότι οι έλληνες δικαστές (φώτο η Πρόεδρός τους που υπογράφει την ξεφτίλα), αφού κάνουν το κόλπο και  αναφέρουν μόνο το βασικό μισθό και όχι τα επιδόματα, αναγνωρίζουν ότι αυτά που παίρνουν είναι περισσότερα απ' όσα παίρνουν οι συνάδελφοί τους σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες!!! Για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε!!]

Αθήνα , 12-7-2012
Κύριο Antonio Mura
Γενικό Γραμματέα της Διεθνούς Ένωσης Δικαστών
Κύριε Γενικέ Γραμματέα , αγαπητέ Συνάδελφε ,

Τα μέλη της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, που συμμετείχαν στη Σύνοδο του Άμστερνταμ , τον Μάϊο του 2012 , ενημέρωσαν την Ευρωπαϊκή Ένωση Δικαστών, ότι, σε εφαρμογή των μέτρων λιτότητας , που έχουν επιβληθεί από την ελληνική κυβέρνηση , οι αποδοχές των ελλήνων Δικαστών έχουν μειωθεί...

Επίσημη ανακοίνωση Ξάνθης: Πήραμε τον αδερφό του Πιού!!

Τη μεταγραφική "βόμβα" του καλοκαιριού πραγματοποίησε η Skoda Ξάνθη. Μπορεί οι προσπάθειες της ακριτικής ομάδας να αποκτήσει τον σούπερ σταρ Πίου να μην καρποφόρησαν, όμως η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε περήφανη την απόκτηση του αδελφού του "μαύρου πιστολιού".

Η ανακοίνωση της Skoda Ξάνθης:

«Ο Άκης έδωσε 2,5 εκατ. ευρώ για να εξαγοράσει ψήφους»

Τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου, Ντίνο Μιχαηλίδη κατονομάζει ως έναν από τους ανθρώπους που οργάνωσαν και εκτέλεσαν το σχέδιο για την ασφαλή διακίνηση των «χρυσών» μιζών από τα εξοπλιστικά προγράμματα ο Νίκος Ζήγρας.

Βίντεο από τη φωτιά στην Πάτρα

Δείτε το:

Στην Πύλο Pitt-Jolie

Στα ανοιχτά του κόλπου της Φοινικούντας, στον Μεσσηνιακό κόλπο λίγο έξω από την Πύλο βρίσκεται αγκυροβολημένη από χθες η πολυτελής θαλαμηγός του ζεύγους Brad Pitt-Angelina Jolie.

Αφιερωμένο στου ΑΕροψεκασμένους: Και ο Πάνος Καμμένος στο ημερολόγιο του Άκη (έγγραφο)

[Αφιερωμένο επειδή πριν 1,5 μήνα μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα όταν βρήκαν μια σελίδα όπου ο Άκης ανεφερε τι άκουσε για την υπόθεση Αντρίκου-CDS και δια μέσω της θολούρας τους κατέληγαν ότι ο Άκης μεσολάβησε για να κουκουλωθεί η υπόθεση!! Τότε είχαν δαιμονοποιήσει κάθε όνομα που έγραφε ο Άκης στο ημερολόγιό του... τώρα το βρήκαν μπροστά τους... Περαστικά τους λοιπόν]

Όταν το πολυσέλιδο ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου δόθηκε στη δημοσιότητα προκάλεσε πολλές αντιδράσεις όχι μόνο από τις συναλλαγές εκατομμυρίων τις οποίες είχε καταγράψει ο πρώην υπουργός αλλά κυρίως εξαιτίας των ονομάτων που υπήρχαν σε αυτό.

Και οι Σλάβοι της Ελλάδας γιορτάζουν στις 20 Ιουλίου στη Μελίτη

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα αδέρφια μας Βουλγαρικής καταγωγής, που γιορτάζουν το Ίλιντεν, την επανάσταση των Βούλγαρων προγόνων τους

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων ο Δένδιας

Στο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Υπηρεσιών της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι μεταβαίνει ο Νίκος Δένδιας.

Αποκαλυπτική η απολογία του Ν. Ζήγρα

Της Ιωαννας Μανδρου

Αποκαλυπτική και μαραθώνια υπήρξε η πρώτη, ουσιαστικά, απολογία του στενότερου συνεργάτη του Ακη Τσοχατζόπουλου Ν. Ζήγρα, ο οποίος με δική του πρωτοβουλία προσήλθε χθες στον ανακριτή, αφήνοντας πίσω την τακτική της σιωπής που είχε τηρήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της δικαστικής έρευνας για τα περιουσιακά του πρώην υπουργού και τις μίζες.

Πύρινη κόλαση στην Αχαΐα - Εκκενώνονται χωριά και το Παν/μιο!

Ανεξέλεγκτη αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στην Αχαΐα, με τη φωτιά να έχει μπει στο χωριό Κάτω Καστρίτσι και να έχει δοθεί εντολή εκκένωσης, καθώς κινδυνεύουν οι κάτοικοι από τις φλόγες.

Ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, σύμφωνα με το patrastimes.gr, κηρύσσει τις περιοχές που μαίνεται η πυρκαγιά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Να κοιτάξουν τα ΧΑΛΙΑ τους οι Βρετανοί και να ζητήσουν (έστω καθυστερημένα) ΣΥΓΝΩΜΗ από την Ελλάδα...

Ποιος δεν θυμάται το τί μας είχαν ΣΟΥΡΕΙ οι ξένοι (και ιδιαίτερα οι Βρετανοί) παραμονές των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 στην Αθήνα...

Καθημερινά απειλούσαν περί ΜΗ αποστολής των Ολυμπιακών τους ομάδων αφού θεωρούσαν ότι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ των αθλητών τους δεν ήταν εξασφαλισμένη...

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Προσχέδιο για περικοπές 7,5 δισ. ευρώ κομίζει στο Μαξίμου ο Γ.Στουρνάρας

Προσχέδιο με κατευθύνσεις για περικοπές δαπανών ύψους περίπου 7,5 δισ. ευρώ, από το συνολικό ύψος των 11,7 δισ. ευρώ που απαιτούνται βάσει Μνημονίου για τη διετία 2013- 2014, αναμένεται να επιδώσει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σήμερα στις 10 το πρωί, στους αρχηγούς των τριών κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση.

Οι κόρες των πλουσίων διαγωνίζονται για να πάνε Ολυμπιακούς... στην Ιππασία εννοείται

Η Ολυμπιακή ιππασία είναι το ακριβότερο σπορ των Ολυμπιακών Αγώνων. Για αυτό και διάσημοι μπαμπάδες -από τον Μπιλ Γκέιτς και τον ιδιοκτήτη των Zara Αμάνσιο Ορτέγκα μέχρι τον Μπρους Σπρίνγκστιν- πληρώνουν όσο όσο για να δουν τις κόρες τους «καβάλα».

Αυτά είνα τα 21 Ταμεία στα οποία θα κοπεί έως 40% το εφάπαξ-Δείτε πόσα παίρνουν

[Σημειώστε πως αν ρωτήσεις όλους αυτούς πόσο παίρνουν το μήνα, τα μαζεμένα που θα πάρουν με το εφάπαξ δεν τα υπολογίζουν, όπως δεν υπολογίζουν και άλλες παροχές... αποτέλεσμα να μιλάνε για μισθό 1000 ευρώ αναφέροντας μόνο τον βασικό και θεωρώντας ηλίθιους όλους τους άλλους που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα και παίρνουν πραγματικά 1000 ευρώ χωρίς παροχές και χωρίς εφάπαξ...]

Οι ασφαλισμένοι σε 21 Ταμεία (του Δημοσίου, των ΔΕΚΟ αλλά του ιδιωτικού τομέα) θα δουν το εφάπαξ τους να μειώνεται κατά 10 έως 40% αν η κυβέρνηση αποφασίσει να προχωρήσει και σε αυτήν την περικοπή.

Αδ. Γεωργιάδης: Δεν θα ψηφίσω περικοπές στις συντάξεις-Τι είπε για ΠΑΜΕ Χαλυβουργία;(βίντεο)

Την εκτίμηση ότι υπάρχει τρόπος να εξοικονομηθούν χρήματα μέσω της μείωσης της σπατάλης και των μειώσεων των δαπανών του δημοσίου εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΑ ΑΡΓΥΡΑ ΑΧΑΪΑΣ-ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Ο ΝΟΜΟΣ

Το πύρινο μέτωπο συνεχίζει το καταστροφικό του έργο στην Αχαϊα με το νόμο να κηρύσσεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Υπάρχει μάλιστα το ενδεχόμενο εκκένωσης χωριών, όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας. Οι κάτοικοι δίνουν μάχη με τις φλόγες και κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Βίντεο: Συνέντευξη Άκη μέσα από τη φυλακή

Δείτε το:

e-Επιλογές

Με λιγότερο από 51% στις ΔΕΚΟ

H κυβέρνηση «οχυρώνεται» και θεσμικά σε ό,τι αφορά τις αποκρατικοποιήσεις, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των πρώτων νομοσχεδίων που θα καταθέσει στην Ολομέλεια είναι η κατάργηση δύο σημαντικών διατάξεων: αυτής που λέει ότι στις ΔΕΚΟ στρατηγικής σημασίας το Δημόσιο κατέχει τουλάχιστον το 51%, και της άλλης, που ψηφίστηκε την περίοδο πώλησης του ΟΤΕ, η οποία αναφέρει ότι ένας ιδιώτης δεν μπορεί να κατέχει πάνω από το 20% των μετοχών μιας ΔΕΚΟ στρατηγικής σημασίας.

Ανακοινώθηκαν οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων

Από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ανακοινώθηκαν το πρωί της Τετάρτης τα ονόματα των γενικών γραμματέων όλων των υπουργείων. Στις θέσεις τους κάποιοι σταμπαρισμένοι ΠΑΣΟΚοι όπως ο τελευταίος θαυμαστής του ΓΑΠ στο υπ. "Εθνικής" Παιδείας, ενώ εντύπωση προκαλούν οι 10 ΓΓ στο Υπ. Ανάπτυξης και οι 6 στο Παιδείας!!!

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Σ' αυτά τα σαΐνια έχει αναθέσει το Μαξίμου την επικοινωνιακή προβολή της κυβέρνησης

Γράψαμε χθες ότι ο Γιακουμάτος επέκρινε τον Μεϊμαράκη για το μπρος πίσω όσον αφορά το κλείσιμο του γυμναστηρίου της Βουλής. Ο βουλευτής έγραψε στο twitter:

Αντί περικοπών, τα υπουργεία ετοιμάζουν τα περίπτερά τους για τη ΔΕΘ!

Δεν έχουν πιάσει το μήνυμα

Ενώ όλοι όσοι γνωρίζουν την κατάσταση των δημοσιονομικών μεγεθών της χώρας, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού, ζητούν άμεσες περικοπές από τις σπατάλες υπουργείων και δημοσίων φορέων, μερικοί δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται αυτό το μήνυμα.


Ώρα γενικών γραμματέων – Όλα τα ονόματα από Θεσσαλονίκη

Σήμερα όπως λέγεται θα γίνει η ανακοίνωση των ονομάτων που θα αναλάβουν τις θέσεις των γενικών γραμματέων των υπουργείων, με πολλά κομματικά στελέχη της Β. Ελλάδας να μπαίνουν στην πρώτη γραμμή του κυβερνητικού έργου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να μάθει πόσο στοίχισαν στο δημόσιο οι αλλοδαποί σύμβουλοι του GAP

Με ερώτησή τους προς τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη αλλά και τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου, ζητάνε να μάθουν το κόστος που επέφεραν στα δημόσια ταμεία οι αλλοδαποί σύμβουλοι του πρώην πρωθυπουργού.

Τέλος …Εποχής, για την Αναλογική Τηλεόραση στην Αττική-Ποιος ήταν ο εμπνευστής του "Τρελλού";

Βασίλης Γκόλτσιος
Σύμβουλος Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων

Αυτές τις ημέρες η Αττική, αλλά και η υπόλοιπη Ελλάδα, ζει στον ρυθμό της διακοπής της αναλογικής τηλεόρασης στην Αττική. Στις 20 Ιουλίου από την Digea για τα ιδιωτικά κανάλια σε πρώτη φάση και 17 Αυγούστου από την ΕΡΤ . Περίπου 4,5 εκατομμύρια κάτοικοι δηλαδή ο μισός πληθυσμός της Ελλάδος που κατοικεί στην Αττική ,θα κάνει λήψη μόνο ψηφιακή. Αυτό σημαίνει …τέλος εποχής για την Αναλογική Τηλεόραση στην Αττική.