20 Ιουλίου 2012

Με... διαφορά στήθους, η καλύτερη παρουσιάστρια! (VIDEO)

Με διαφορά... στήθους είναι η καλύτερη παρουσιάστρια! Από την Κολομβία η κυρία, όλο χάρη και φινέτσα! Απολαύστε την!

VIDEO: Απειλήθηκε ξανά η Φλόγα από μουσουλμάνο που φώναζε Allahu akbar!!!

Οι περιπέτειες στο Λονδίνο μια εβδομάδα πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.
Για ακόμα μια φορά απειλήθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στα τελευταία χιλιόμετρα της διαδρομής της ως το Ολυμπιακό Στάδιο. Στο Μέιντστοουν του Κεντ , 17χρονος επιτέθηκε στην λαμπαδηδρόμο...

Ντόιλ :«Ντρέπομαι για το ΔΝΤ»

Μια παραίτηση που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία ήταν αυτή του Πήτερ Ντόιλ στέλεχος του ΔΝΤ.
Ο ίδιος σε επιστολή του προς τους ανωτέρους του έκανε λόγο για «διαβρωμένη ηγεσία » αφήνοντας αιχμές για την Christine Lagarde αλλά και το επιτελείο της.

Ο Νικολόπουλος καταθέτει υποψηφιότητα για την θέση του γραμματέα της Ν.Δ.;

Πριν προλάβει να παραιτηθεί από την θέση ευθύνης που του ανέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς, ενδιαφέρεται για νέα θέση, αυτή τη φορά στο κόμμα!!! Τις τελευταίες ώρες...

Τον τσίμπησαν γιατί έπαιρνε τη σύνταξη του νεκρού

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στο Μοσχάτο, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 54χρονος, ο οποίος αποσπούσε παράνομα από το ΙΚΑ, συντάξεις του πατέρα του που είχε πεθάνει.

Έτσι τα κατεφέρνω και εγώ: Κρατιέται εντός στόχου το έλλειμμα... επειδή το κράτος έχει φεσώσει όλο το ντουνιά

Στα 12.477 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού, στο πρώτο εξάμηνο του έτους, ενώ σε 3.317 εκατ. ευρώ ανήλθε το πρωτογενές έλλειμμα, παρουσιάζοντας βελτίωση έναντι των στόχων για έλλειμμα 14.878 εκατ. ευρώ και πρωτογενές έλλειμμα 5.267 εκατ. ευρώ.

Ο Τσίπρας θεωρεί ότι οι Ε/κύπριοι καταπιέζουν τους Τ/κύπριους όπως λέει ο Μηλιός;

Σε λίγο οι συνιστώσες θα γιορτάζουν και την εισβολή του Αττίλα


«Θλίψη και οργή προκαλούν σε όλους τους Έλληνες, βεβηλώνοντας τη μνήμη των Ηρώων του Κυπριακού Ελληνισμού, οι απαράδεκτες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, που δημοσιεύονται στην προσωπική διαδικτυακή σελίδα του προβεβλημένου στελέχους του, Γιάννη Μηλιού και συνυπογράφουν τα επίσης μέλη του...

Το Greece Debt Free μας διέγραψε χρέος 2,5 δις ευρώ!!

Χρέος ύψους 2,5 δισ. ευρώ αφαίρεσε από την "πλάτη" του ελληνικού δημοσίου το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Greece Debt Free, πριν καν συμπληρωθεί ένας μήνας από την εκκίνηση της σχετικής πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο γόνος γνωστής ελληνικής εφοπλιστικής οικογένειας Πέτρος Νομικός.

Έκθεση στο Μόναχο με θέμα τους «αθάνατους θεούς της Ελλάδας»

Στους Θεούς του Ολύμπου και στους άλλους Θεούς της ελληνικής αρχαιότητας, στις σχέσεις μεταξύ τους, αλλά και με τους ανθρώπους, στη φύση, στη θρησκεία, στην πολιτική κ.λ.π., αναφέρεται η έκθεση, με τίτλο «Οι αθάνατοι Θεοί της Ελλάδας», (Die Unsterblichen Götter Griechenlands), που εγκαινιάστηκε χθες στο Μουσείο Αγγείων και στη Γλυπτοθήκη του Μονάχου.

Καλή η κλήρωση για τον ΠΑΟΚ, εκτός έδρας το πρώτο ματς

Η Μπνέι Γιεχούντα Bnei Yehuda Tel-Aviv FC (מועדון כדורגל בני יהודה תל אביב) από το Ισραήλ ή η Σιράκ από την Αρμενία θα είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διενεργήθηκε σήμερα στη Νιόν. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μάλλον θα...

ΧΑ: Όπως πάει δεν το γλιτώνει το Δαφνί

Συνέχεια στο σήριαλ που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τη Χρυσή Αυγή έδωσε η τελευταία με ανάρτηση της, πριν από λίγη ώρα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αυτός είναι ο ψυχοπαθής του Ντένβερ

Κι ενώ το Bonfils Blood Center στο Κολοράντο κάνει έκκληση για αίμα, έρχεται στο φως το πρόσωπο του φοιτητή (ο οποίος ξεκίνησε το διδακτορικό του στη...

Σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ θα γιορταστεί το Ραμαζάνι... κι είχαμε μια φαγούρα

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ) – χώροι οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν χρησιμοποιηθεί για τον ίδιο σκοπό – θα γιορταστεί φέτος από τους μουσουλμάνους της Αττικής το Ραμαζάνι.

Η Βουλή υπενθυμίζει: Όλοι οι βουλευτές ταξιδεύουν δωρεάν α' θέση στα πλοία-Αντιδρούν οι ακτοπλοϊκές εταιρίες

Την ώρα που η Βουλή εγκρίνει μέτρα περικοπών τα μέλη της επικαλούμενα την εφαρμογή των ορισμών της παραγράφου 2 του άρθρου 2 του Ζ’ Ψηφίσματος της Ε’ Αναθεωρητικής Βουλής, που αφορά την «ατέλεια» των βουλευτών, ζητούν την δωρεάν μετακίνησή τους στους νησιωτικούς προορισμούς της επιλογής τους!

Άκης strikes back: Δεν πάει άλλο! Ο ανακριτής με ζηλεύει...

Τρεις ξεχωριστές γραπτές δηλώσεις εξέδωσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σχολιάζοντας την απολογία του εξαδέλφου του Νίκου Ζήγρα και τη στάση του ανακριτή σε ότι αφορά την κλήση για κατάθεση των μελών του ΚΥΣΕΑ,  ενώ ζητά την παρέμβαση της Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Τηλεφωνικές επικοινωνίες Σαμαρά με Λαγκάρντ και Ντράγκι! Συναντήσεις τον Σεπτέμβριο

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κριστίν Λανγκάρντ είχε πριν από λίγο ο Αντώνης Σαμαράς. Προηγουμένως, είχε μιλήσει και με τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι.

Και στις δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες, συζητήθηκαν...

Κολοράντο: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του δολοφόνου-Παγιδευμένο με εκρηκτικά το σπίτι του

Ένας συνηθισμένος αμερικανός νεαρός είναι ο φερόμενος ως δράστης του αιματοκυλίσματος σε κινηματογράφο του Κολοράντο που έχει προκαλέσει σοκ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σαμαράς :"38 χρόνια από την αποφράδα ημέρα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο"


«Οι Απανταχού Έλληνες, τιμούμε σήμερα τους ηρωϊκούς πεσόντες στην άνιση εκείνη μάχη», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή τη συμπλήρωση 38 χρόνων, από την εισβολή του «Αττίλα», στην Κύπρο.

Έλληνες και Αμερικανοί κομάντος σε κοινή άσκηση.Φωτογραφίες από τη συνεκπαίδευση

Ολοκληρώθηκε η συνεκπαίδευση Ελλήνων και Αμερικανών κομάντος σε περιοχές της Αττικής και της Βοιωτίας. Άρχισε στις 9 Ιουλίου και ολοκληρώθηκε σήμερα.

Το σενάριο;

Φούμαρα του νανοΜάκη τα περί Παν/μίου και νανογιλέκων

Για απάτη εις βάρος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) κάνει λόγο η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου. Η απόφαση που εκδόθηκε, αναφέρεται στην αυθαίρετη και παραπλανητική επίκληση του ονόματος του Πανεπιστημίου από την εταιρεία που διακινεί τα λεγόμενα νανογιλέκα, αλλά και από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που τα διαφημίζει και προωθεί με ιδιαίτερο ζήλο από τις τηλεοπτικές εκπομπές του, αλλά και το site zougla.gr.

Εconomist: Δεν αποκλείονται οριζόντια μέτρα

Στο ρεπορτάζ με τίτλο «Έρχεται η τρόικα» ο Economist υπογραμμίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση δίνει μάχη για να βρει από που θα γίνουν οι περικοπές δαπανών προκειμένου να αποφύγει τα οριζόντια μέτρα. Ωστόσο το περιοδικό εκτιμά ότι η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να αποφύγει τις οριζόντιες περικοπές.

Της κοντής ψωλ@@ της φταίνε οι τρίχες-Παπακωνσταντίνου: Δύσκολο να κάνεις αλλαγές στην Ελλάδα

Για τις δυσκολίες που συνάντησε μίλησε ο πρώην υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στη Le Monde, κρίνοντας ότι το πρώτο Μνημόνιο απέτυχε "ίσως γιατί αυτό έγινε πάρα πολύ γρήγορα", αλλά και γιατί προέβλεπε την επιστροφή στην ανάπτυξη από το 2012, από το οποίο βρισκόμαστε αρκετά μακριά.

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ,ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ.

  Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό.Θα κάνουν λέει 6-9-12 δόσεις ,σε αυτούς που θα πληρώσουν φόρο εισοδήματος φέτος.
   Δεν πέρασε όμως από την κασίδα κανενός να αυξήσει την έκπτωση στους πληρώνοντας εφάπαξ το ποσό του φόρου.
   Γιατί με 1,5% ρε μπαγλαμάδες κανένας δεν είναι χαζός να τα ακουμπήσει ΟΛΑ στην εφορία και να γλυτώσει 30-40-50 ΕΥΡΩ.
   Δεν θα είχε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ το κράτος ,αν έκανε την έκπτωση 10-15% ?
   Το κράτος θα εισέπραττε άμεσα μεγάλα χρηματικά ποσά και οι φορολογούμενοι ( όσοι εξ αυτών,έχουν ακόμα την δυνατότητα) ,θα μπορούσαν να έχουν κάποιο σοβαρό όφελος.
   Αλλά είπαμε όλοι οι οικονομολόγοι είναι να τους βάλεις σε ένα καράβι  και να τους φουντάρεις μεσοπέλαγα.
  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Ο πιστός υπάλληλος Αρούλης


Δεν θα αφήσει Πούλιτζερ για Πούλιτζερ φέτος ο ΣΚΑΙ

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ο σκληρός διαγωνισμός των υπάλληλων του Αλαφούζου, για το ποιός θα πρωτογλύψει το αφεντικό.

Σοβαρευτείτεεεε... γελάει ο κόσμος μέχρι ν' αρχίσουν οι ντομάτες (φώτο)

Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν ο κ. Λυκουρέντζος πληρώνει τους καφέδες του, όπως διαρρέουν οι γλύφτες... αλλά ποιος θα πληρώσει τα φάρμακά του:

Τι είπε ο Άδωνις για τις ανακοινώσεις της αριστεράς εναντίον του

Για προβοκάτσια κατηγορούν τον Άδωνι Γεωργιάδη το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή τόλμησε και συνομίλησε με τους εργαζόμενους της Χαλυβουργίας που θέλουν να δουλέψουν, όπως αποφάσισε το δικαστήριο και μέχρι χθες δεν τους άφηνε το ΠΑΜΕ. Δείτε τι τους απάντησε κι ο Άδωνις:

ΦΩΤΟ ΣΟΚ: Πως έγινε έτσι η Τζούλια Αλεξανδράτου;


Στη Μύκονο με τον αγαπημένο της κάνει τον τελευταίο καιρό τις διακοπές της η Τζούλια Αλεξανδράτου...Το μοντέλο ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στο facebook από την καθημερινότητά της στο νησί, με μερικές από αυτές να είναι σοκαριστικές, καθώς φαίνεται πως...

Υπάρχουν ακόμα τίμιοι άνθρωποι: Βρήκε "θησαυρό" και τον παρέδωσε στην αστυνομία

Μαθήματα ήθους και ακεραιότητας από 31χρονη υπάλληλο στο δήμο της Κω.

Ο λόγος για την Ευαγγελία Μανώλη η οποία μόλις λίγες ημέρες μετά την πρόσληψή της και εν ώρα δουλειάς βρήκε μικρό θησαυρό από κοσμήματα και τον παρέδωσε στην Αστυνομία.

Η Μάδεργουελ αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ

Τυχερός στάθηκε ο Παναθηναϊκός στην κλήρωση για τον τρίτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς θα τεθεί αντιμέτωπος με την Μάδεργουελ, την πιο αδύναμη από τις τέσσερις αντιπάλους που μπορούσαν να του τύχουν.

14 οι νεκροί στο Ντένβερ-Η Αστυνομία έξω από το σπίτι υπόπτου (βίντεο)

Οι αρχές έχουν εντοπίσει έναν ύποπτο για τη δολοφονία 14 ανθρώπων και τον τραυματισμό 50, μέσα σε σινεμά καθώς έβλεπαν τη νέα ταινία του Μπάτμαν. Αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το σπίτι του υπόπτου αλλά δεν έχουν εισβάλλει γιατί φοβούνται μήπως είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά! Δείτε τα βίντεο για την επίθεση:

Ακόμα δεν ξεκίνησε η βουλή και η Ν.Δ. , ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ο ΚΑΜΕΝΟΣ έστησαν βιομηχανία διορισμών


Έπιασαν δουλειά οι νέοι αντιπρόεδροι της Βουλής. Αν και η Ολομέλεια του Σώματος δεν έχει ακόμα συγκληθεί (κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα γίνει την προσεχή Δευτέρα) έγιναν όμως οι διορισμοί μετακλητών υπαλλήλων.

Η Λεβερκούζεν «σπάει» τη ρήτρα του Σταφυλίδη

Οι παρουσία του Κώστα Σταφυλίδη στο Euro 2012 με την Εθνική Νέων ήταν εξαιρετική και αυτό το διαπίστωσαν αρκετές ομάδες που εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον ακραίο μπακ του ΠΑΟΚ.

Με παρέμβαση Σαμαρά άνοιξε η Χαλυβουργία-Δεν κλείνει η Χαλυβουργία Ασπροπύργου

Ύστερα από εννιά μήνες κινητοποιήσεων και ενάμιση μήνα μετά την δικαστική απόφαση που είχε κρίνει παράνομες τις κινητοποιήσεις, το εργοστάσιο Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο άνοιξε σήμερα το πρωί.

Απολύεται επιτέλους ο παιδεραστής δικαστής

Κανονικά και με τον νόμο δίκαζε μέχρι λίγο πριν από την πρόσφατη καταδίκη του ο διοικητικός πρωτοδίκης, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση του ίδιου του του παιδιού, όταν ήταν πέντε ετών. Χρειάστηκε να καταστεί αμετάκλητη η καταδίκη του σε...

Νικήτρια πριν τον αγώνα... λόγω σέξυ προθέρμανσης! (VIDEO)

Την πιο σέξι προθέρμανση που έχουμε δει ποτέ έκανε η Αυστραλή Μισέλ Τζένεκι πριν τον τελικό των 100 μέτρων με εμπόδια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων της Βαρκελώνης. Η 19χρονη αθλήτρια κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της και το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου. Μάλιστα, ο σέξι χορός της φάνηκε ιδιαίτερα αποτελεσματικός αφού πήρε με άνεση το χρυσό μετάλλιο.

Ξυπνούν οι μνήμες στην Κύπρο για την μαύρη ημέρα της 20ής Ιουλίου 1974

Οι μνήμες της 20ής Ιουλίου 1974 αναβιώνουν με τη συμπλήρωση 38 χρόνων από την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο με τραγικές συνέπειες τη συνεχιζόμενη κατοχή του 37% του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ψυχοπαθής μασκοφόρος στο Ντενβερ δολοφονεί 10 φαν του Μπάτμαν και τραυματίζει 40!!! [εικόνες]


Ένα ακόμη παράδειγμα της αρνητικής επιρροής που ασκεί η υπερβολική και άκριτη παρακολούθηση ταινιών βίας, αποτελεί το αιματηρό περιστατικό που έλαβε σε σινεμά του Ντενβερ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σήμερα το ισπανικό δάνειο και το μνημόνιο... Μίλησε κανένας ΑΕροψεκασμένος;

[Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο βλάκες είναι οι ΑΕροψεκασμένοι πατριώτες του κώλου που αρχικά τους φούσκωναν τα μυαλά οι καθοδηγητές τους ότι η Ισπανία δεν θα υπογράψει μνημόνιο!! Τους το λέγαμε αλλά προτιμούσαν να πιστεύουν τους γραφικούς... κάντε τώρα μια γαργάρα και περιμένουμε το επόμενο επεισόδιο γέλιου όταν θα συγκρίνουν τις τελείες του ελληνικού και του ισπανικού μνημονίου... φυσικά δεν θα λένε ότι το ισπανικό είναι πιο light επειδή οι Ισπανοί πήραν μόνοι τους πριν λίγες μέρες (χθες τα ενέκρινε και η Βουλή) μέτρα ύψους 65 δις και δεν έχουν ανάγκη από μπαμπούλες να τους πούνε τι κάνουν λάθος]

Τη συμφωνία για τη χορήγηση δανείου έως 100 δισ. ευρώ στην Ισπανία για την ανακεφαλαιοποίηση των προβληματικών τραπεζών της αναμένεται να εγκρίνουν σήμερα οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης. Ωστόσο, το ακριβές ποσό του δανείου θα καθορισθεί πιθανότατα το Σεπτέμβριο.

H Λόχαν στο κρεβάτι με «προικισμένο» πορνοστάρ [εικόνες+βίντεο]

Οι πρώτες σκηνές από τα γυρίσματα του Τhe Canyons, του ερωτικού θρίλερ στο οποίο δέχτηκε να εμφανιστεί εντελώς γυμνή η Λίντσεϊ Λόχαν, έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Τις εντυπώσεις κλέβει ο συμπρωταγωνιστής της Τζέιμς Ντιν, ο πιο διάσημος πορνοστάρ του πλανήτη.

Σύμβουλος Μέρκελ:Όχι άλλες περικοπές στην Ελλάδα

Όχι σε άλλα σκληρά μέτρα λιτότητας στην ευρωζώνη καθώς πλήττουν την ανάπτυξη τονίζει ο Πέτερ Μπόφινγκερ, μέλος του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων της γερμανικής κυβέρνησης.


Υποψήφιος ΑΕροψεκασμένος βουλευτής έσβηνε τη φωτιά στην Πάτρα με τα «καναντέρ» παπούτσια του

Στον αγώνα κατά της φωτιάς που έκαψε τα χωριά έξω από την Πάτρα έλαβε μέρος, όπως μας πληροφορεί τοπική ιστοσελίδα, ένας υποψήφιος βουλευτής, ο Γιάγκος Ραυτόπουλος, που έφτασε στο σημείο να σβήνει τη φωτιά «μέχρι και με τα παπούτσια του»...

Ρε ζώα δεξιοί είναι δυνατόν να βάλετε αυτόν στην ΕΡΤ;;;

Διαβάσαμε τις προηγούμενες μέρες: Βέτο Κουβελομπένι να μην γίνουν υπουργοί οι Βορίδης-Άδωνις... βέτο να μη γίνει ΓΓ ο Πλεύρης. Βέτο από δω, βέτο από κει... Βέτο που από τη ΝΔ έγιναν αποδεκτά ενώ αυτή κατάπινε ότι νούμερα της προτείνονταν όπως τον τελευταίο θαυμαστή του ΓΑΠ. Σήμερα διαβάζουμε ότι μεταξύ των πιθανών ονομάτων για την ΕΡΤ είναι και ο...

Ο Σκουρλέτης νταβατζής των Κούλογλου-Βαξεβάνη

Να συναντηθεί με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, ζήτησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. Η συνάντηση έγινε χθες και αφορούσε τις αλλαγές που δρομολογούνται στην ΕΡΤ και το ΑΠΕ Σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, το ραντεβού κλείστηκε χθες το πρωί στο γραφείο του Κεδίκογλου στο υπουργείο Τύπου.

Μαστροκώστα-Δέλλας: Ξεπουλάνε τρία ακίνητα στην Θεσσαλονίκη

Πωλητήριο σε τρία ακίνητα «φιλέτα» φέρεται να έχουν βάλει -σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού- οι Τραϊανός Δέλλας και Γωγώ Μαστροκώστα. Και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ και.....ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΝΤΖΟΛΑ η σημερινή απασχόληση της στήλης. Η νέα Γ.Γ. Δια Βίου Μάθησης. Κατ' αρχήν να πούμε εκεί στη Γραμματεία Ενημέρωσης του Πρωθυπουργού ότι η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης ανήκει πλέον στο Υπουργείο Εργασίας και όχι στο Υπουργείο Παιδείας όπως το αναγράφουν.

Μήνυμα Σαμαρά προς υπουργούς-υφυπουργούς

«Δεν ανακοινώνεται τίποτα και δεν διαρρέετε το παραμικρό αν πρώτα δεν έχει κλειδώσει». Αυτό το μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός προς τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, τα οποία έχουν αναλάβει το έργο των συγχωνεύσεων των δημόσιων οργανισμών και των αποκρατικοποιήσεων.

FT: Η πρόκληση του Σαμαρά

Στον Αντώνη Σαμαρά είναι αφιερωμένο το κύριο άρθρο της χθεσινής έκδοσης των Finαncial Times, με τίτλο «η πρόκληση του Σαμαρά». Η Βρετανική εφημερίδα επιχαίρει για το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός «αντιστάθηκε στον πειρασμό να ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση των όρων, όπως ζητούσαν κάποιοι από τους συμμάχους του».

e-Επιλογές

Χαλυβουργία: Ανοιξε τα ξημερώματα με επέμβαση των ΜΑΤ παρουσία εισαγγελέα

Άνοιξε στις 5:30 τα ξημερώματα το εργοστάσιο Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο, έπειτα από εντολή της Εισαγγελίας και την παρέμβαση της αστυνομίας.

Αυτήν την ώρα επικρατεί ηρεμία στη Χαλυβουργία, όπου απέξω είναι συγκεντρωμένοι...

Ποια ποδοσφαιρική ομάδα αντέγραψε το σήμα του ΠΑΣΟΚ;

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να μην περνά τις καλύτερες του μέρες, ωστόσο από... γραφιστικής πλευράς φαίνεται πως ακόμη συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών ανά τον κόσμο. Τελευταία εξ αυτών ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία φαίνεται πως δημιούργησε το λογότυπο της έχοντας ως πρότυπο τον πράσινο ήλιο. Δείτε ποια είναι...

Η διαπλοκή της οικ. Σάλλα με τις offshore και οι εικονικές αγοραπωλησίες ακινήτων

Δείτε τι έγραψε το Reuters και ξεβράκωσε τον Σάλλα:

Εδώ βλέπετε ποια μέλη της οικογένειας συμμετείχαν σε ποιες Offshore και σε τι δραστηριοποιούνταν αυτές. Σημειώστε ότι όλες οι Offshore που αναφέρονται σχετίζονται με την Τράπεζα καθώς δανείστηκαν χρήματα, ενώ 3 αγοράστηκαν από την Πειραιώς:

Την ερχόμενη εβδομάδα ο νέος ΓΓ της ΝΔ

Την Πέμπτη θα συγκληθεί σύμφωνα με πληροφορίες, η Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. για να εκλέξει το νέο Γραμματέα της, στη θέση του Ανδρέα Λυκουρέντζου, που έγινε Υπουργός. Σύμφωνα πληροφορίες για υποψήφιοι ακούγονται οι:

Απίστευτο!! Τουρκάλα στην Πόλη γεννάει ενώ ...περπατάει, κοιτάζει το μωρό και ...φεύγει. (βίντεο)

Δείτε το:

ΑΧΕΠΑ: «Ο Ξηρός είναι πρακτικά τυφλός»... Στα παπάρια μας όμως;

Με προβλήματα στα μάτια, στα αυτιά και στα πόδια νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο της Α’ Παθολογικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ ο Σάββας Ξηρός, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη.

"Ρατσιστικό/Φασιστκό/Ναζιστικό/κλπ" σκετσάκι από τους ("παλιούς") ΑΜΑΝ

Παλιό σκετσάκι.Δείτε το και θα καταλάβετε πως από τότε μέχρι τώρα το μόνο που άλλαξε είναι τα ονόματα των πολιτικών αρχηγών. Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν..

Ο γιος του Σταλόνε δεν ήταν χρήστης αλλά έμπορος ναρκωτικών

Σε νέα συμπεράσματα για τον θάνατο του γιου του διάσημου ηθοποιού, Σιλβέστερ Σταλόνε, Σέιτζ, έφτασε η Αστυνομία η οποία αποφάνθηκε πως ο Σταλόνε ο νεώτερος ήταν έμπορος και όχι χρήστης ναρκωτικών.