23 Ιουλίου 2012

Ποια χώρα googlάρει περισσότερο τη λέξη σεξ!

Κι όμως δεν... ψάχνουν το σεξ οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι!

Η πρώτη χώρα στην αναζήτηση της λέξης σεξ είναι το...

Ας ξυπνήσουμε!

Του Αργύρη Ντινόπουλου,
δημοσιογράφου,
βουλευτή της Ν.Δ

Μετά τις εκλογές της 6ης Μαίου εφημερίδες και κανάλια που ποτέ δεν ήταν φιλικά προς την Ν.Δ φάνηκε ότι δήθεν αλλάζουν γραμμή.

Αφού,τότε, συστρατεύτηκαν στον αγώνα για να μην βγεί ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα.

Στάση ξυσίματος αύριο από τους Δημοσίους υπαλλήλους

Στάση από το ξύσιμο από τις 12:30 μετά το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου ξυσίματος πραγματοποιούν αύριο οι δημόσιοι υπάλληλοι.


Η ΑΔΕΔΥ διαμαρτύρεται για τη νέα περικοπή...

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής που παραιτήθηκε λόγω «φόρτου εργασίας» είναι... άνεργος

Tην παραίτηση από την βουλευτική του έδρα κατέθεσε στον Πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Σερρών με την Χρυσή Αυγή, Νικήτας Σιώης και τη θέση του αναλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών στη συγκεκριμένη περιφέρεια, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Συντάξεις: Ποιες κατηγορίες θίγουν οι προτάσεις ΚΕΠΕ

Εναλλακτικά σενάρια μείωσης των συντάξεων, πέραν της οριζόντιας επιβολής πλαφόν στα 2.300 έως 2.400 ευρώ, εξετάζει η μελέτη του ΚΕΠΕ, η οποία φαίνεται να "φωτογραφίζει" 4 μεγάλες κατηγορίες συνταξιούχων.

Αυτός ο κρατικοδίαιτος συνδικαλιστής Ταυρής τις λέει αυθόρμητα τις κοτσάνες ή τις προβάρει στον καθρέφτη πριν

Ενώ από το Μαξίμου δεν ασχολούνται καν με το ποιος θα βγει ΓΓ της ΠΕ, κάνουν το ίδιο λάθος που κάνουν πάντα μόλις δούνε εξουσία, μερικοί επιμένουν να μας παραμυθιάζουν λες και δεν έχει καταλάβει όλος ο κόσμος ότι ο Σαμαράς ψάχνει τρόπο να κόψει τον κώλο των συνδικαλιστών! Αυτός ο άεργος υποψήφιος για γραμματέας, Φίλιππος Ταυρής, βγήκε το μεσημέρι στο ραδιόφωνο...

Πάνε διακοπές Μέρκελ-Σόιμπλε

Τις βαλίτσες τους για τις διακοπές τους ετοιμάζουν η Άνγκελα Μέρκελ και ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μετά το κλείσιμο της γερμανικής βουλής.

[Διαβάστε πως πουλάει ο Χατζηνικολάου την είδηση στους ΑΕροψεκασμένους πού έχουν ξεχάσει ότι η Μέρκελ και ο Σόιμπλε κυβερνάνε τη Γερμανία και όχι την Ελλάδα ή την Ισπανία...]

"Καμία αύξηση στα τιμολόγια ΔΕΗ" (βίντεο)

"Δεν υπάρχει καμία σκέψη για αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ", ξεκαθάρισε μιλώντας πριν από λίγο στη Βουλή ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Ασημάκης Παπαγεωργίου.

Μαυραγάνης: Από το 2013 θα τα αλλάξουμε όλα στη φορολογία ακινήτων

Τη δέσμευσή του ότι από το 2013 θα αλλάξει ο τρόπος φορολόγησης των ακινήτων διατύπωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης.

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, απαντώντας σε επίκαιρες ερωτήσεις...

Ο Σπανούλης έφτυσε στο πρόσωπο μια φίλαθλο του Παναθηναϊκού!

Άγριος καβγάς ξέσπασε στη Μύκονο μεταξύ του μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη και μιας φιλάθλου του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με το leoforos.gr, o Βασίλης Σπανούλης βρισκόταν σε γνωστό μπαρ του νησιού όπου και διασκέδαζε με συμπαίκτες του.

Κεδίκογλου Εκτός ευρωπαϊκής πραγματικότητας, όπως πάντα, ο κ. Τσίπρας

"Εκτός ευρωπαϊκής πραγματικότητας, όπως πάντα, ο κ. Τσίπρας καταφεύγει σε προσωπικούς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για να καλύψει τις ακατάπαυστες μεταμορφώσεις και την ανερμάτιστη ρητορεία του", δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα και τα όσα είπε στο πλαίσιο της ομιλίας του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Το απόλυτο θράσος: Γαϊδούρια καθηγητές που βγάζουν ένα κάρο αμόρφωτους δεν ντρέπονται να λένε ότι "διδάσκουν" 18 ώρες

[Ρε αλήτες, επειδή αναφέρεστε στην Ευρώπη: Υπάρχει στην Ευρώπη καθηγητής που να κάνει ιδιαίτερα σε μαθητή του στο σπίτι;; Αί στο διάολο αλήτες που έχετε γαμήσ@@ την παιδεία, οι μισοί με την προπαγάνδα σας και οι άλλοι μισοί με το γραψαρχιδισμό σας...]

Έντονα αντιδρά η ΟΛΜΕ στις προθέσεις της κυβέρνησης να αυξήσει το ωράριο των εκπαιδευτικών και με ανακοίνωσή της προειδοποιεί ότι οποιαδήποτε δυσμενής αλλαγή στις εργασιακές σχέσεις των εκπαιδευτικών θα έχει αρνητική επίδραση στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Αστέρες με 9011!

Νέο σύστημα πληρωμής των αστέρων της TV. Οι αμοιβές στους μέσα στην κρίση έχουν μειωθεί στα … 9.000 ευρώ (μικτά) από τα 20.000 ευρώ που λάμβαναν το 2008, αλλά τους επιτρέπεται να έχουν έσοδα (20%) από...

Συνελήφθη ο Πακιστανός-ζώο που έσφαξε ομοεθνή του επειδή δεν μετέφερε αντικείμενα

Συνελήφθη στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 31χρονος Πακιστανός, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο 27χρονου ομοεθνή του.

ΣΟΚ! Στο νοσοκομείο ο Νικολόπουλος!! Λύθηκε το στομάχι του απ' τα γέλια μόλις έμαθε ότι ο Ρετσίνας θα τον μηνύσει

Ακολουθεί η ανακοίνωση του αυτοκράτορα της ενημέρωσης Γιάννη Ρετσίνα που προκάλεσε κράμπες γέλιου στον Νικολόπουλο:

Εγώ ο ίδιος και κανένας συντάκτης του parapolitika.gr (γιατί οι συντάκτες είναι για το πέ@@ καβάλα) δεν συμμετείχαμε αλλά και δεν προτιθέμεθα να συμμετάσχουμε σε κανένα παιχνίδι συκοφάντησης και παραπληροφόρησης (λέει και καμιά μαλακί@@ να γελάμε).

Το «Πρώτο Θέμα» ήταν… χορηγός της πισίνας και του καταρράκτη στις φυλακές Κορυδαλλού (!!) λέει ο Αραβαντινός....

Ακούγεται απίστευτο, όμως εάν αληθεύουν οι καταγγελίες του ίδιου του αντιπροέδρου των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, των φυλακών Ελλάδος, Αντώνη Αραβαντινού, μιλάμε για μέγα σκάνδαλο, για το οποίο ο Θέμος Αναστασιάδης θα πρέπει να δώσει πολλές εξηγήσεις. Σύμφωνα με την γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε...

Κύπρος: Συνεργασία νομικής υπηρεσίας με Έλληνες εισαγγελείς για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου

Η Νομική Υπηρεσία της Κύπρου βρίσκεται σε επικοινωνία «στο ψηλότερο επίπεδο» με τους εισαγγελείς της Ελληνικής Δημοκρατίας, που ασχολούνται με τη διερεύνηση της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου, μετά και την κατάθεση - ομολογία του εξάδελφου του Έλληνα πρώην υπουργού, Νίκου Ζήγρα, με την οποία εμπλέκει τον πρώην υπουργό της Κύπρου Ντίνο Μιχαηλίδη και τον Al Sayad Fouad.

Ο ΓΑΠ ενθυμείται το μακελειό στο Όσλο... Γιατί οφείλει και μπορεί!

Όταν είσαι φορέας ηγετικού DNA, φέρεις το φορτίο βαριάς πολιτικής κληρονομιάς, έχεις εμβαπτιστεί στις αρχές της Δημοκρατίας και του σοσιαλισμού, έχεις ηγηθεί επί μία διετία (που φάνηκε σαν πεντηκονταετία) μιας χώρας υπό το καθεστώς κατάρρευσης, έχεις κληθεί από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ να δώσεις κύκλο διαλέξεων με θέμα... κάποιο θέμα (!) και...

Οργιάζουν τα αμερικανικά μέσα για ελληνική χρεοκοπία

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Bloomberg» προβάλλει δηλώσεις Γερμανών αξιωματούχων, στηριζόμενο σε δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, τα οποία επαναφέρουν την απειλή της χρεοκοπίας της Ελλάδας και εξόδου της από το ευρώ.

Κρήτη: Έτοιμος ο φάκελος για την ''υποψηφιότητα'' της Σπιναλόγκας!

Θέση στον κατάλογο των παγκόσμιων μνημείων διεκδικεί η Σπιναλόγκα...


Τη β' φάση του διαχειριστικού σχεδίου για τη Σπιναλόγκα, προκειμένου το "νησί της εξορίας" να διεκδικήσει μια θέση στον κατάλογο των μνημείων της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, παρέδωσε το πρωί, ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΑΚ, Πέτρος Ινιωτάκης.

Βίντεο: Εντυπωσιακός αγώνας καταδύσεων από τα 28 μέτρα

Ο Artem Silchenko κέρδισε τον αγώνα καταδύσεων Red Bull Cliff Diving στις Αζόρες της Πορτογαλίας. Δείτε το βίντεο με τις εντυπωσιακές καταδύσεις:

Βίντεο: Αυτό θα πει τύχη

Μπροστά του έγινε μετωπική σύγκρουση και αυτός πέρασε ανάμεσα:

Μετατάξεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων στην Αστυνομία αντί για εργασιακή εφεδρεία

Την πρόταση να μεταταχθούν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελληνική Αστυνομία για να κάνουν δουλειά γραφείου ώστε να απελευθερωθούν οι περίπου 5.000 αστυνομικοί που εκτελούν υπηρεσία γραφείου έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Σοβαρευτείτεεεε πριν είναι αργά!

Ο Σταϊκούρας τον οποίο έχουμε κράξει για τα σούξου μούξου με την Πρεσβεία, φαίνεται ότι προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα (πχ. η επιστολή του για το ποιες ΔΕΚΟ δεν έχουν μειώσει τους μισθούς). Άρα δεν έχει ανάγκη από τέτοια γελοία δημοσιεύματα του Ρετσίνα Κουρτάκη που προκαλούν γέλιο:

Πως αντιμετωπίζονταν οι απεργοί από τους κομμουνιστές στην Σοβιετική Ένωση (βίντεο)

Δείτε το:

Εκπληκτικό βίντεο της Γης από το διάστημα

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό time-lapse βίντεο του Διεθνούς Δαιστημικού Σταθμού. Οι φωτογραφίες του Κnate Myers σε συνδυασμό με τη μουσική ταξιδεύουν όσους το βλέπουν. Απολαύστε το!

ΕΤΑΑ: Το 5,66% δεν κάνει δήλωση και το 6,64% δηλώνει μικρότερη σύνταξη!!

Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι διασταυρώσεις στις καταβολές των συντάξεων που λαμβάνουν οι ασφαλισμένοι, από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.

To status με το «βάφω» και το «bafo» που σαρώνει!

Η μάχη των ελληνικών εναντίον των greeklish καλά κρατεί!

Διαβάστε το ξεκαρδιστικό status που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες και σαρώνει στο Facebook!

Συνομιλία φίλων... ελληνικά vs greeklish

- Τι κάνεις;

Νικολόπουλος: Δεν θα ψηφίσω μέτρα που δεν είχαμε συμφωνήσει προεκλογικά... γιατί λεφτά υπάρχουν

[Ούτε μία πρόταση από που θα βρεθούν τα 11 δις... γιατί όταν λες "δεν ψηφίζω αυτό" πρέπει να είσαι έτοιμος να πεις "προτείνω το άλλο". Δηλ. για να καταλάβω: Τι είχαν συμφωνήσει προεκλογικά; Όπου δεν βγαίνει ο λογαριασμός όπως στα εφάπαξ να επιδοτεί τα ελλείμματα ο προυπολογισμός δηλ. εμείς οι άσχετοι του ιδιωτικού τομέα;]

Την πρόθεσή του να μην ψηφίσει στη Βουλή μέτρα που δεν είχε εξηγήσει και συμφωνήσει με τον ελληνικό λαό η ΝΔ, πριν τις εκλογές εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος.


Αποστασιοποιείται η ΧΑ από την παρά φύση στήριξη των κομμουνιστών του ΠΑΜΕ

[Μπερδεμένη η ΧΑ για την απεργία στη Χαλυβουργία. Έφτασε σε σημείο να κατηγορεί τη ΝΔ, που άνοιξε το εργοστάσιο, για αποβιομηχανοποίηση της χώρας!! Ούτε μια κουβέντα στη σημερινή ανακοίνωση για το ΚΚΕ και τις πρακτικές του ΠΑΜΕ!...]

Βολές κατά της κυβέρνησης για το θέμα της απεργίας στη Χαλυβουργία Ελλάδος εξαπολύει η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζοντας ως υπεύθυνους για την κατάσταση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ... ζητώντας όμως να ανοίξει το εργοστάσιο.

Γερμανός βουλευτής: "Χρεοκοπία" της Ελλάδας δε σημαίνει και έξοδο από το ευρώ

Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ δεν είναι αυτόματη εάν η Ελλάδα χρεοκοπήσει, δήλωσε στο πρακτορείο Dow Jones Newswires υψηλόβαθμος Γερμανός βουλευτής.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, ο βουλευτής δήλωσε ακόμη ότι οποιαδήποτε μελλοντική βοήθεια προς τη χώρα εξαρτάται από τη συνέχιση της συμμετοχής του ΔΝΤ.

Πριν λίγο επεισόδια και χημικά στη Χαλυβουργία – Έκλεισε η Εθνική Οδός

Επεισόδια, κυνηγητό, ξύλο και χημικά ανάμεσα στους απεργούς της Χαλυβουργίας και των ΜΑΤ με αποτέλεσμα να κλείσει η εθνική οδός και να προκληθεί κυκλοφοριακό έμφραγμα. Λίγο πριν τις 14.00 οι απεργοί έκλεισαν το ένα ρεύμα της Εθνικής Αθηνών – Κορίνθου και στη συνέχεια η αστυνομία έκλεισε και το άλλο στο ύψος της γέφυρας Ασπροπύργου.

Γιατί τα πήρε στο κρανίο ο Βαγγέλης Μειμαράκης με το γραφείο του προέδρου της Ν.Δ;

Είναι απίστευτη η προχειρότητα με την οποία λειτουργούν κάποιοι στην Νέα Δημοκρατία εκθέτοντας και τον Αντώνη Σαμαρά. Άραγε ποιος εγκέφαλος είχε την ιδέα στην πενταμελή Εφορευτική Επιτροπή για την ανάδειξη του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος να τοποθετήσει σαν πρόεδρο...

Η συνέχεια στο online-pressblog.blogspot.gr

Ομόλογα 900 εκατ. ευρώ στη Φινλανδία ως ενέχυρο για τυχόν χρεοκοπία της Ελλάδας

Στις εγγυήσεις που εξασφάλισε η Φινλανδία για την περίπτωση ελληνικής ή ισπανικής χρεοκοπίας, αναφέρεται η υπουργός Οικονομικών της χώρας Γιούτα Ουρπιλάινεν.

Συγκλονιστική συμπλοκή μεταξύ ελικοπτέρων Apache και ανταρτών στο Αφγανιστάν (ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΡΟΣΟΧΗ – Το βίντεο περιέχει πολύ βίαιο περιεχόμενο!

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε δύο ελικόπτερα Apache του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών να συμπλέκονται με μία πολυμελή ομάδα ανταρτών, ενδεχομένως Ταλιμπάν, σε ορεινή περιοχή του Αφγανιστάν.

Ο Τσίπρας «κόβει» τον μισθό των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Πάνω από το μισό, περίπου στο 60%, κόβεται ο μισθός των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως θα ανακοινώσει σήμερα στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας. Από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατακρατείται ήδη από τις προηγούμενες κοινοβουλευτικές περιόδους, το 20% για τον πολιτικό φορέα που ανήκουν.

Τούρκος συνελήφθη στους Κήπους για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων

Για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων και σεξουαλικά εγκλήματα συνελήφθη στο τελωνείο των Κήπων 31χρονος από την Τουρκία. Οπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, από...

Διέφυγαν τον κίνδυνο τα δίδυμα

Εκτός κινδύνου είναι το επτάχρονο αγοράκι που μαζί με την δίδυμη αδερφούλα του είχαν παρασυρθεί από τη μοτοσικλέτα του υπαξιωματικού του Ναυτικού...

Τι θα συζητήσει ο Στουρνάρας με την τρόικα

Χωρίς οριστικές απαντήσεις αναφορικά με τα οριστικά μέτρα ύψους 11,5 δισ. ευρώ που πρέπει να βρει η κυβέρνηση για την επόμενη διετία 2013 -2014, φαίνεται ότι πάει στο κρίσιμο ραντεβού με την τρόικα την ερχόμενη Πέμπτη ο υπουργός των Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Σκληρή μάχη για τον επαναπατρισμό των αρχαιοτήτων δίνει η Τουρκία

Η ανακάμπτουσα Τουρκία ξεκίνησε μια συντονισμένη προσπάθεια για την επαναφορά πολύτιμων κειμηλίων από μουσεία διεθνώς. Αν και τα περισσότερα μουσεία αρνούνται το ότι τα κειμήλια είχαν αποκτηθεί με παράνομο τρόπο, η Τουρκία δείχνει το σκληρό της πρόσωπο, σημειώνει ρεπορτάζ του der Spiegel, απειλώντας να απαγορεύσει τον δανεισμό εκθεμάτων και να ανακαλέσει άδειες εκσκαφών.

Με ψέμματα πουλάνε γόητρο οι Τούρκοι για τους κομάντος των Ιμίων

Προφανώς για λόγους γοήτρου, καθώς τον τελευταίο καιρό το γόητρο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων έχει τρωθεί σε μεγάλο βαθμό και η Τουρκία δέχεται αλλεπάλληλα «χαστούκια», οι Τούρκοι τώρα ισχυρίζονται ότι η ομάδα των Κομάντος των Ίμια είναι εν ζωή και ότι κάνει δεν έχει σκοτωθεί παραδίδοντας και… «μαθήματα» ενημέρωσης.

Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική και καταπέλτης για τους Τούρκους. Οι ίδιοι έχουν μεταδώσει και έχουν ομολογήσει τον...

Eurostat: Στο 132,4% το χρέος της Ελλάδας στο τέλος του 2011

(Dow Jones) – Τα χρέη των κυβερνήσεων της ευρωζώνης συνέχισαν να αυξάνονται στο α΄ τρίμηνο, αναδεικνύοντας πόσο δύσκολο είναι για τους ηγέτες να αντιστρέψουν την κρίση, παρά τα χρόνια λιτότητας.

Ποιον... βαψομαλλιά με μουστάκι εννοεί ο Φαήλος;

[Πάντως εμένα δύο μουστακαλήδες μου έρχονται στο μυαλό... ο Σταμάτης και ο Λαζαρίδης...]

Παραπάνω απο αισθητό είναι το γεγονός ότι ο Φαήλος Κρανιδιώτης έχει... απασφαλήσει το τελευταίο διάστημα, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση μέσα κυρίως απο το διαδίκτυο, αλλά και την αρθρογραφία του σε εφημερίδες.

Νέα βόμβα από τον βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη για Τ.Τ.

Νέα ερώτηση-φωτιά για τα έργα και τις ημέρες του Κλέωνα Παπαδόπουλου στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Β' Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης.
Στην ερώτηση απαριθμεί 14 "ύποπτα" σημεία κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος, ενώ ζητά ..
την κατάθεση των εγγράφων που τεκμηριώνουν τις συναλλαγές.
Αναλυτικά η ερώτηση:

Δεν είναι φάρσα: Κανό μέσα στο ΠΑΣΟΚ έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου!

Ειδικό μηχανισμό κωπηλασίας που περιέχει νερό είχε εγκαταστήσει ο Γιώργος Παπανδρέου στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην Ιπποκράτους μαζί με τα υπόλοιπα 40 στο σύνολο hi- tech όργανα γυμναστικής αλλά και τις δύο σάουνες.

H Βάνα Μπάρμπα τόπλες στην Σκιάθο [εικόνες]

Ο φωτογραφικός φακός εβδομαδιαίου περιοδικού απαθανάτισε την 40άρα ηθοποιό να κάνει την ηλιοθεραπεία της με brazilian μαγιό, τοπλες σε παραλία της Σκιάθου.

Ποιος είναι ο Έλληνας της Ferrari στον οποίο αναφέρθηκε ο Αλόνσο;

Δεν ξέρω πολλά από πολιτική, αλλά είναι αλήθεια... στην Ισπανία δεν είναι πολύ καλή η κατάσταση.  Όμως, ένας Ισπανός, με ένα ιταλικό αυτοκίνητο, σχεδιασμένο από έναν Έλληνα, να νικά στη Γερμανία, είναι κάτι πολύ καλό» αναφερόμενος βέβαια στον Έλληνα Νικόλα Τομπάζη, ο οποίος είναι επικεφαλής σχεδιασμού της Ferrari.

Η... συμβουλή του Παύλου Μπακογιάννη (junior) στον πατέρα του! (VIDEO)

«Απο μικρό και απο... τρελό μαθαίνεις την αλήθεια», είπε χθες ο Κώστας Μπακογιάννης κατά την διάρκεια των εγκαινίων του νέου δημαρχείου Καρπενησίου, αναφερόμενος βέβαια σε μια... συμβουλή που του έδωσε ο γιός του Παύλος. Συγκεκριμένα, όπως είπε, ο γιός του τον συμβούλεψε να κρεμάσει έξω απο το γραφείο του μια ταμπέλα που να γράφει: «Γραφείο Δημάρχου, περάστε όλοι μέσα».

Mε επιστολή στον Ζακ Ρογκ οι Τουρκοκύπριοι ζητούν συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Επιστολή διαμαρτυρίας για τη μη συμμετοχή των Τουρκοκυπρίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου απέστειλαν στον πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ, ο σύνδεσμος Τουρκοκυπρίων Μεγάλης Βρετανίας και ο σύνδεσμος Τουρκοκυπρίων Southwark.

Βίντεο από το ατύχημα στη Χίο

Δείτε τα:

Βρούτσης: Ναι στο διάλογο αλλά με ανοιχτό το εργοστάσιο, χωρίς λουκέτα και ΜΑΤ

Ο υπουργός Eργασίας, Γιάννης Βρούτσης με δήλωση του υποστήριξε πως πρέπει να ανοίξει το εργοστάσιο της Χαλυβουργίας και μέσω αμοιβαίων υποχωρήσεων να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα.

Κ. Μουσουρούλης: Έχουμε χάσει την αξιοπιστία μας – επιχειρηματική δραστηριότητα η ανάπτυξη

Την άποψη ότι η Ελλάδα έχει χάσει την αξιοπιστία της εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας, Κωστής Μουσουρούλης, σκιαγραφώντας τις πρωτοβουλίες που πρέπει να υλοποιηθούν προκειμένου να ενισχυθεί ο κλάδος της ναυτιλίας και της επιχειρηματικότητας.

Περίπου 1.800 άνθρωποι έχουν μολυνθεί από τον ιό του Δ. Νείλου

Περί τους 1.800 ανθρώπους έχουν μολυνθεί μέχρι στιγμής με τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Αττική, εκτιμούν οι ειδικοί του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Έρχεται μαζί με τον Μέσι ο Σιμάο...

Η μία μπαρούφα διαδέχεται την άλλη μέσα στο καλοκαίρι και δε γίνεται να τις αφήσω ασχολίαστες... Ποιος Σιμάο ρε παιδιά στον φετινό Παναθηναϊκό; Με τι λεφτά; Εκτός αν πληρώσει κιόλας για να έρθει...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Η Γιάννα θεωρεί ότι δεν την αφήνουμε να μας οδηγήσει στον παράδεισο

Την σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, τέσσερις μήνες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, επιβεβαίωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου σε συνέντευξή της σε ένθετο Κυριακάτικης εφημερίδας.

Φωτογραφίες από το δυστύχημα στη Χίο

Δείτε τις:

Έκθεση - κόλαφος για το Δημόσιο: Δωροδοκίες, υπεξαιρέσεις μέχρι και αποπλάνηση ανηλίκου

Κόλαφος η έκθεση του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή για το 2011 όπου περιλαμβάνονται στοιχεία για ατασθαλίες, δωροληψίες, δωροδοκίες, πλαστογραφίες, υπεξαιρέσεις, μέχρι και κοπάνα 159 ημερών από τη δουλειά αλλά και αποπλάνηση ανηλίκου από εκπαιδευτικό.

Αυτή είναι η Ελλάδα-ΓΓ υπ. Δικαιοσύνης: Δεν τρέχει τίποτα για μια πισινούλα... πως κάνετε έτσι;

Παρέμβαση στο θέμα με τις απίστευτες κατασκευές των δεσμοφυλάκων στις Φυλακές Κορυδαλλού έκανε με δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας αντιεγκληματικής πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρίνος Σκανδάμης, ο οποίος είπε ουσιαστικά ότι, εφόσον δεν χρησιμοποιήθηκε δημόσιο χρήμα δεν υπάρχει «μείζον θέμα».

Βίντεο: Αν ο Έλγιν ήταν στο...


Πολύ ωραίο βίντεο προώθησης του αιτήματος επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα:

«Βέτο» της Τουρκίας στην Κύπρο


Κλιμακώνοντας την πολιτική των προκλήσεων έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Τουρκία ενημέρωσε τις ηγεσίες μεγάλων διεθνών οργανισμών ότι για την περίοδο από την 1η Ιουλίου μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2012 έχει αποφασίσει να μη συμμορφωθεί με όποια επίσημη απόφαση ληφθεί από την Ευρωπαϊκή Ενωση!

Ομοφυλόφιλη η Μέριλιν;

Έντονες λεσβιακές τάσεις φαίνεται πως είχε σε όλη την διάρκεια της ζωής της το απόλυτο αντρικό sex symbol σύμφωνα με νέα αποκαλυπτική βιογραφία της με τίτλο Marilyn Monroe: Private And Undisclosed....

"Κόρη μου, καλύτερα ιερόδουλη παρά... τραπεζίτης"

Η 45αρα πλέον Becky Adams έχει κουραστεί να εργάζεται. Σήμερα μετά από είκοσι και πλέον χρόνια ως ιερόδουλη αποφάσισε να σταματήσει να εργάζεται ως συνοδός πολυτελείας και να χαλαρώσει απολαμβάνοντας όσο με κόπο και ιδρώτα κέρδισε.

Τραγωδία στη Χίο – ΚΤΕΛ έπεσε σε χαράδρα

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί έξω από το χωριό Συκιάδα στη Χίο όταν λεωφορείο των υπεραστικών ΚΤΕΛ με κατεύθυνση από την πόλη προς το χωριό, ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, ανέβηκε τις μπάρες, κι ανατράπηκε.

«Ανάσα» για δανειολήπτες – Μείωση της δόσης στο 1/3 του εισοδήματος

Με την αξία των δανείων που βρίσκονται στο «κόκκινο» να φτάνει τα 50 δισεκατομμύρια ευρώ και φυσικά εκτός από τους δανειολήπτες, πλέον και οι τράπεζες να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα το οικονομικό επιτελείο αναζητά άμεση λύση.

Τον έβαλε στη θέση του τον Λαφαζάνη ο Βορίδης (βίντεο)

Μάκης Βορίδης και Παναγιώτης Λαφαζάνης καυγάδισαν on air και μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια, με τον γνωστό καραγκιόζη του ΣΥΡΙΖΑ να λεει τις αρλούμπες του περί παρακράτους της ΝΔ κ.λπ για τη Χαλυβουργία

Δείτε το video.

Χαροπαλεύει 15χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια στην Πάρο

Μια 15χρονη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο Αττικό νοσοκομείο.

Το κορίτσι είχε πάει με τη μητέρα του για διακοπές στην Πάρο, όπου φιλοξενούνταν σε φιλικό τους σπίτι.

Αντιδρούν οι καθηγητές στην αύξηση του διδακτικού ωραρίου... το περίεργο θα ήταν να συμφωνήσουν να δουλέψουν πάνω από 18 ώρες τη βδομάδα

Αντιδρούν δάσκαλοι και καθηγητές στην αύξηση του διδακτικού τους ωραρίου, σχέδιο το οποίο προσανατολίζεται να εφαρμόσει το υπουργείο Παιδείας.

Γραφείο Ευρωπαικής Ενωσης στο Μαξίμου

Στα πρότυπα ευρωπαικών κυβερνήσεων θέλει να κινηθεί ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δημιουργεί γραφείο "Ευρωπαικής Ενωσης", στο Μέγαρο Μαξίμου. Το γραφείο θα έχει την αρμοδιότητα να λειτουργεί ως...

Τι λένε οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι για την πισίνα και το μπάρμπεκιου στον Κορυδαλλό

Την έντονη αντίδραση της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, προκάλεσε ρεπορτάζ κυριακάτικης εφημερίδας περί δημιουργίας πολυτελούς χώρου στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων των Φυλακών Κορυδαλλού με χρήματα του ελληνικού Δημοσίου.

e-Επιλογές