24 Ιουλίου 2012

Κανένα όπλο δεν είναι τέλειο: Γερμανικά Eurofighter "κατέρριψαν" F-22 Raptors στην τελευταία Red Flag

Η τελευταία Red Flag έγινε πριν ένα μήνα για πρώτη φορά σε αμερικάνικη βάση στην Αλάσκα. Επίσης για πρώτη φορά συμμετείχαν τα πολυδιαφημισμένα F-22 Raptors των αμερικάνων, μαζί με γερμανικά Eurofighter Typhoon, Πολωνικά F-16 Block 52 και ιαπωνικά F-15 Eagle. Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων αποδείχθηκε ότι το "αόρατο" υπερόπλο των αμερικάνων, F-22, δεν είναι και τόσο αόρατο ειδικά σε αερομαχίες "εντός οπτικού πεδίου", οι οποίες βέβαια για τους αμερικάνους θεωρούνται πολύ σπάνιες.

Πανέξυπνο βίντεο για τη διαφήμιση της Κρήτης (πολύ γέλιο ο Άγγλος...)

Με ένα πανέξυπνο βίντεο η Περιφέρεια Κρήτης προσπαθεί να προωθήσει τον τουρισμό και να απαντήσει στις μαλακί@@ των ξένων για την κατάσταση στην Ελλάδα. Δείτε το:

Πάλι μέσα πέσανε τα σαΐνια!

Πρόεδρος της ΕΡΤ έγινε ο Τζώνη Καλημέρης όπως ακριβώς είχε προβλέψει Νίκος:

Ανέκδοτο: Η ξανθιά και τα φανάρια

Μια ξανθιά οδηγεί το αυτοκίνητο της και σε κάποιο φανάρι εμφανίζεται ο σχετικός Πακιστανός για να της καθαρίσει το τζάμι.

Το τζάμι είναι καθαρό και η κοπέλα του δίνει 50 λεπτά και του κάνει νόημα να μην το καθαρίσει.

Στρατηγικός συνεργάτης της Lockheed Martin η ΕΑΒ

Σε στρατηγικό εταίρο της αμερικανικής Lockheed Martin εξελίσσεται η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) καθώς η νέα συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο εταιρείες επεκτείνει τη συνεργασία τους στα προγράμματα συμπαραγωγής των αεροσκαφών C130J και F-16.

Παράταση της απαγόρευσης των «ανοικτών» πωλήσεων έως 31/10/2012 στο ΧΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αφού έλαβε υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική και στις ευρωπαϊκές κεφαλαιαγορές, τις πρόσφατες αποφάσεις απαγόρευσης των ανοικτών πωλήσεων που έλαβαν οι ισπανικές και ιταλικές εποπτικές αρχές (CNMV και CONSOB) και το γεγονός ότι από...

Δεν έχει πάτο ο ξεπεσμός της Βουλής! Διαβάστε ποιοι συμμετέχουν στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων για να ξέρετε που πάει η παιδεία!

Δεν θέλει περαιτέρω ανάλυση η επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων. Διαβάστε απλά ποιοι θα κληθούν να συνεννοηθούν στην συγκεκριμένη επιτροπή και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

Παρακαλάει τη Μαδρίτη η Βαρκελώνη

Στην Κεντρική Τράπεζα της Ισπανίας προκειμένου να λάβει οικονομική βοήθεια, ενδεχομένως να απευθυνθεί η Καταλονία, αφού το χρέος της φτάνει σχεδόν τα 6 δισ. ευρώ. Έτσι θα είναι η τρίτη περιφέρεια της χώρας μετά τη Βαλένθια και τη Μούρθια που καταφεύγουν στο ειδικό ταμείο που δημιούργησε ισπανική κυβέρνηση.

Από που άρχισε ο έλεγχος της Τρόικας;

Φύλλο και φτερό κάνουν από νωρίς το πρωί τον Προϋπολογισμό τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας, ενόψει της έλευσης των επικεφαλής την Πέμπτη.

Ο έλεγχος ξεκίνησε από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με την ελληνική πλευρά να παρουσιάζει στους τροϊκανούς τα μέτρα που ήδη έχουν «κλειδώσει» και τις περικοπές που έχουν συμφωνηθεί, αλλά παράλληλα και την πορεία των μεγεθών του προϋπολογισμού.

Χαμός στην Κύπρο! Η τρόικα προτείνει μειώσεις μισθών 15% και κατάργηση δώρων

Διψήφιες περικοπές στο κρατικό μισθολόγιο πρότεινε σήμερα η τρόικα στην κυβέρνηση για επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων, δίνοντας παράλληλα παράταση ενός έτους – μέχρι το 2015 – για ισοσκέλιση του προϋπολογισμού.

Κρούσματα φυματίωσης σε παιδικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη

Κρούσμα φυματίωσης εντοπίστηκε σε ενήλικο σε παιδικό σταθμό του Δήμου Θεσσαλονίκης. Αμέσως ενημερώθηκαν οι γονείς των παιδιών τα οποία υποβλήθηκαν σε εξέταση και βρέθηκαν θετικά πέντε από αυτά.

Αλβανός κρατούμενος των φυλακών Ν. Αλικαρνασσού επιχείρησε να σφάξει σωφρονιστικό υπάλληλο

Τα πνεύματα οξύνθηκαν επικίνδυνα ένα από τα προηγούμενα βράδια στις φυλακές Ν. Αλικαρνασσού, με έναν κρατούμενο να επιχειρεί να σφάξει με σπασμένο τζάμι σωφρονιστικό υπάλληλο.

Διαφήμιση κάνει η Εκκλησία στον καραγκιόζη που φωτογραφήθηκε γυμνός με τη Μίτρα

Την έντονη ενόχληση Μητροπολιτών φαίνεται να έχει προκαλέσει η φωτογράφιση του γνωστού καραγκιόζη "ηθοποιού" ...... ............... (δεν θα δημοσιεύσουμε το ονομά του για να μην του κάνουμε διαφήμιση), ο οποίος κατά καιρούς δηλώνει πως έχει βιάσει, τον έχουν βιάσει, πάει με άντρες και γυναίκες και άλλες τέτοιες μαλακί@@. Το συγκεκριμένο νούμερο εμφανίζεται γυμνό φορώντας μόνο μια Αρχιερατική Μίτρα στο κεφάλι.

Anonymous: Του κώλου η ιστοσελίδα του ΙΚΑ που στοίχισε 2,2 εκ ευρώ

Συγκεκριμένα η ανακοίνωσή τους λέει:
Ο ελληνικός λαός πλήρωσε 2,2 εκ "γαμημέ@@" ευρώ για την ιστοσελίδα ika.gr. Μετά από χαλαρή ανάλυση βρήκαμε ελλείψεις (που επιτρέπουν την υποκλοπή στοιχείων ασφαλισμένων).

Ρόμπα η Ισπανία! Αφαίρεσε δήθεν κοινή δήλωση μετά τη διάψευση Γαλλίας και Ιταλίας

Γαλλία και Ιταλία διέψευσαν την Τρίτη ότι μαζί με την Ισπανία εξέδωσαν κοινή δήλωση με την οποία ζητείται να εφαρμοστούν άμεσα οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στις 29 - 30 Ιουνίου.

Μετά τις διαψεύσεις...

Βίντεο: Απίστευτος ο νέος Γραμματέας της Κ.Ο της Ν.Δ., Μπούρας! Δέιτε γκάφα που έχει κάνει!

Εντάξει, κανα σαρδάμ δικαιολογείται... αλλά αυτό!!!!

Ποιοι είναι οι πρώτοι 21 φορείς που συγχωνεύονται ή καταργούνται (βίντεο)

Στην ανακοίνωση των πρώτων 21 φορέων που συγχωνεύονται ή καταργούνται προχώρησε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Πρόκειται για 21 φορείς ή ομάδες φορέων αποτελούμενες από 213 νομικά πρόσωπα ανά την επικράτεια. Από τη συγχώνευση προκύπτουν εννέα ομάδες φορέων, αποτελούμενες από 34 νομικά πρόσωπα. Στους οργανισμούς αυτούς απασχολούνται συνολικά 5.256 εργαζόμενοι.

Ευθύμιος Βιδάλης, ο αμισθί διαπραγματευτής του Σαμαρά!

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, μετά από εισήγηση του αρμόδιου Υπουργού Κωστή Χατζηδάκη, ορίζεται ο Ευθύμιος Βιδάλης ως διαπραγματευτής εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης για την επίλυση του θέματος των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων (έργα παραχώρησης).

Συνελήφθη 72χρονος για χρέη 25 εκατ. ευρώ της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης

Για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, που ξεπερνούν τα 25 εκατ. ευρώ, συνελήφθη 72χρονος αγροτοσυνδικαλιστής στη Θεσσαλονίκη.

Ρε την πουτά@@ την τύχη!!! Μαντέψτε ποιο τρίο θα είναι σε επιτροπή της Βουλής και ποιος θα συντονίζει την "εκπομπή"!!

Δείτε ποιοι τρεις θα συμμετέχουν στην επιτροπή εξωτερικών και άμυνας της Βουλής:

Σαντορίνη: Πόσο εύκολο είναι 22 Σομαλοί, να πείσουν για Ιταλοί;

[Πολλοί θα πούνε και θα έχουν δίκιο: "Ποιος μαλάκ@@ τους εμπόδισε;"... δυστυχώς όμως, και να τους αφήνανε να φύγουν οι Ιταλοί θα μας τους έστελναν πίσω σούμπιτο, όπως λένε]

Οι εμπνευστές του σχεδίου που θα διαβάσετε πάντως, πίστευαν πως... οι πιθανότητες ήταν με το μέρος τους!

Όλα έγιναν χθες τα μεσάνυχτα (23-07-2012).

«Να με εκδώσετε στην Κύπρο να τελειώνω μια ώρα νωρίτερα»

Εκδίδονται στην Κύπρο, ύστερα από απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, το μεσημέρι της Τρίτης, οι δύο Ελληνες αντεξουσιαστές, κατηγορούμενοι για το μακελειό της Αγίας Νάπας -με την εν ψυχρώ δολοφονία πέντε σωματοφυλάκων επιχειρηματία.

Ο Ρουπακιώτης διαρρέει ότι είναι έξαλλος με την πισίνα... και η ΕΔΕ είδε συντριβάνι!

Ως διακοσμητικό συντριβάνι το οποίο μάλιστα περιλαμβάνει κατασκευή που επιτρέπει στο νερό να τρέχει σαν... καταρράκτης και η οποία κατασκευάστηκε από τους κρατούμενους περιγράφει στο πόρισμα του του υπουργείο Δικαιοσύνης την πισίνα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πώς ο Βρούτσης "σώζει" 25 εκατομμύρια ευρώ και μειώνει τη γραφειοκρατία;

Πρόκειται για την εφαρμογή ενός μέτρου που όχι μόνο θα εξοικονομήσει περίπου 25 εκ ευρώ αλλά που αποζητούσαν εδώ και καιρό οι επιχειρήσεις προκειμένου να μην τρέχουν σε 10 υπηρεσίες για να κάνουν τη δουλειά τους. Απ' ότι αποδείχθηκε ήταν θέμα λίγων ημερών και ο Γ. Βρούτσης ασχολήθηκε προκειμένου να το λύσει επιτυχώς:

Ανακοινώθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ-Πρόεδρος της ΕΡΤ ο Τζώνη Καλημέρης

Το νέο ΔΣ συγκροτείται από τους Νίκο Σίμο, Νίκο Τέλλη, Τέλη Σαμαντά, Άννα-Έννυ Μαγιάση, Χάρη Παπαδόπουλο και Ιωάννη (Τζώνυ) Καλημέρη.

Συμμετέχει ως εκπρόσωπος των εργαζομένων ο Αρίστων Κοντιζάς, με αναπληρωτή τον Συμεών Σαζακλόγλου.

Τα επιστρέφει "όλα" στο Δημόσιο η κόρη του Άκη... "όλα" όσα βρήκανε ή και αυτά που δεν βρήκανε;

Την απόφασή της να παραχωρήσει στο Δημόσιο περιουσιακά στοιχεία που απέκτησε με χρήματα του πατέρας της, Ακη Τσοχατζόπουλου, ανακοίνωσε με γραπτή δήλωσή της η κόρη του, Αρετή.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ σε παγκόσμια αποκλειστικότητα του Τέρενς-Σπένσερ-Κουίκ: Στη Συρία γίνεται πόλεμος!

Δήλωση βόμβα πριν από λίγο, σε ραδιοφωνικό σταθμό από τον Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Τομεάρχη των Εξωτερικών, Τέρενς Σπένσερ Κουίκ... ξέρετε αυτόν που πήρε 57.000 ευρώ για να ξύνεται στο Agrochannel. Όπως αποκάλυψε ο πολύ καλά ενημερωμένος δημοσιογράφος, στη Συρία εδώ και πολλούς μήνες γίνεται εμφύλιος πόλεμος!!!

Η είδηση που έσκασε σαν βόμβα στην παγκόσμια δημοσιογραφία δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης μιας και...

17χρονη προκάλεσε 2ο Τσερνομπίλ: Εμφανίστηκε με ζαρτιέρες και διάφανο φόρεμα στην τελετή αποφοίτησης απ' το Λύκειο!

Που αλλού στην Ουκρανία... Η 17 χρονη Anastasia Fomenko, από το Pavlograd, εμφανίστηκε στην τελετή αποφοίτησης του σχολείου με εμφάνιση αλά Lady Gaga. Μαθητές και δάσκαλοι έμειναν κάγκελο αλλά οι γονείς της πόζαραν μαζί της γεμάτοι υπερηφάνεια! Στόχος της νεαρής ήταν να προκαλέσει θόρυβο και να καταφέρει να μπει στο χώρο του μόντελιγκ. Φαίνεται να το κατάφερε μιας και έχει ήδη μια πρόταση από ιταλικό γραφείο μοντέλων. Δείτε φώτο και βίντεο από την αποφοίτηση:

Χυδαίος πανηγυρισμός επιθετικού με σεξουαλικό υπονοούμενο [βίντεο]

Ο χυδαίος πανηγυρισμός του Μάρκους Πέντερσεν της Βαλερένγκα στη νίκη με 3-1 επί της Στάμπαεκ προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με τον 22χρονο επιθετικό να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο βαριάς τιμωρίας.

Γερμανός παπαρολόγος: Τα Χριστούγεννα η έξοδος της Ελλάδας

Το ερώτημα που απασχολεί τους επενδυτές τελευταία δεν είναι αν η Ελλάδα θα εγκαταλείψει ή όχι το ευρώ, αλλά ποιος είναι ο χρόνος που θα συμβεί αυτό, σύμφωνα με το γερμανικό οικονομικό περιοδικό «Wirtschafts Woche».

Στη Σκιάθο ο Κάρολος

Ο πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας ψηφίζει Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι φιλοξενούμενος στο σκάφος της οικογένειας Λάτση και από την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται στη Σκιάθο.

Διέφυγαν τον κίνδυνο τα δίδυμα που είχαν παρασυρθεί από μοτοσικλετιστή στην Πατησίων

Ευχάριστα τα νέα για τα δίδυμα που, μαζί με την μητέρα τους, είχε παρασύρει με τη μοτοσικλέτα του και εγκαταλείψει στην οδό Πατησίων νεαρός υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Βίντεο: Σπάνιο φαινόμενο στη λίμνη της Ζυρίχης

Ένας εντυπωσιακός σίφουνας δημιουργήθηκε στη λίμνη της Ζυρίχης το περασμένο Σάββατο, μετά το πέρασμα μιας καταιγίδας. Το σπάνιο φαινόμενο έσπευσαν να απαθανατίσουν με τα κινητά τους τηλέφωνα οι κάτοικοι και τουρίστες της πόλης Κίλχμπεργκ. Δείτε το βίντεο:

Τσάβες τα 'βαλε με την Coca Cola... κι ο ΣΥΡΙΖΑ κοιμάται!

Έκκληση στους συμπολίτες του να αγοράζουν χυμούς φρούτων, που παράγονται στη Βενεζουέλα, και όχι τα δημοφιλή αμερικανικά αναψυκτικά τύπου Cola, απεύθυνε την Κυριακή ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες.

Ο ιατροδικαστής υποστηρίζει πως δεν βιάστηκε η 15χρονη στην Πάρο

Από τις μέχρι τώρα ιατροδικαστικές εξετάσεις στην 15χρονη από την Πάρο, που νοσηλεύεται στο Αττικό νοσοκομείο, δεν έχουν βρεθεί ίχνη βιασμού ενώ αυτό που περιμένουν οι αρχές είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα βγουν τις επόμενες ώρες.

Φως στην υπόθεση της ανήλικης θα ρίξει η...

Αναβάλλεται η εκλογή Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ

Ο λόγος η επίσκεψη Μπαρόζο και οι απανωτές συναντήσεις Σαμαρά για την Κυβέρνηση. Δείτε το βίντεο:

Αγάς Μπουτάρης: "Να μην έρθουν οι πολιτικοί στη ΔΕΘ, δεν τους θέλουμε"

Την απόφασή του να ζητήσει από την κυβέρνηση να μην έρθει στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο Κουράκης του ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρθηκε να μάθει αν...περιποιούνται τον Ξηρό... ε ρε Jumbo που σου χρειάζεται

Επίσκεψη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του Σάββα Ξηρού και να διαπιστώσει αν έτυχε της απαιτούμενης...

Γραμματέας ΚΟ ο Μπούρας

Δια βοής "βγήκε" γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ο Θανάσης Μπούρας.

Σαμαράς για Ρεσλερ: Ειναι ανεύθυνος- Δεν ξέρω αν είναι και ανόητος (βίντεο)

Τελείωσε μια ιστορική περίοδος δισταγμών, εμμονών και αγκυλώσεων, τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην πρώτη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου έκαναν ντόλτσε βίτα στην Σέριφο και οι ραγιάδες τους χάζευαν…

Έχουν δίκιο οι άνθρωποι, τι να λέμε τώρα… Δεν φτάνει που ο ένας έσωσε τη χώρα από τη χρεοκοπία και ως αντάλλαγμα του στέρησαν το πρωθυπουργιλίκι και την προεδρία στο κόμμα του μπαμπά, δεν φτάνει που ο άλλος έχασε και το υπουργιλίκι και το βουλευτιλίκι και αναγκάζεται να κάνει τον συγγραφέα, τους κατακεραυνώνουν κιόλας επειδή κάνουν σεμνές και ταπεινές διακοπές!

Λέσβος:Στη φυλακή το κάθαρμα που βίαζε την ανήλικη ανιψιά του!

Το μαρτύριο της άτυχης ανιψιάς, ξεκίνησε στην τρυφερή ηλικία των 12 χρόνων - Ο δράστης οδηγήθηκε στην φυλακή...

Πέντε χρόνια μετά την καταγγελία ενός ανηλίκου κοριτσιού, ότι επί πολλά χρόνια έπεφτε θύμα ασέλγειας και στη συνέχεια βιασμού από τον εξ αγχιστείας θείο της, το δικαστήριο επέβαλε στον δράστη, ποινή φυλάκισης...

Πάλι μαλακί@@ διαδίδει ο κουρδιστός γλύφτης του δημοσιογραφικού αυνανισμού

[Στους σαλτιμπάγκους της δημοσιοκαφρίλας έχουμε αναφερθεί πολλές φορές. Ειδικά ο Βασιλάκης ο Μπόνιος δεν έχει πρόβλημα να αποθεώνει τον ΓΑΠ και τον Ραγκούση, όπως έκανε το 2009 όταν δημοσίευε τη φώτο του ηλιοκαμένου Γιωργάκη μπροστά σε ένα μπακαλοτέφτερο και μας μίλαγε για την προετοιμασία των "πολεμιστών του φωτός" για να αλλάξουν (τα φώτα) την Ελλάδα. Αργότερα βέβαια που δεν έκατσε το ΑΠΕ και οι διαφημισούλες...

O χάρτης δείχνει τον πραγματικό ένοχο για την τραγωδία της Κύπρου

του Μ. Ιγνατίου

Η 38η μαύρη επέτειος της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, ως επακόλουθο του χουντικού πραξικοπήματος εναντίον του Μακαρίου, πέρασε και έφυγε χωρίς πολλές αναφορές από τα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης. Αποδέχομαι ότι η οικονομική κρίση ισοπέδωσε τα πάντα, και ένα θέμα όπως η τραγωδία της Κύπρου, που δεν επηρεάζει τις ζωές των ανθρώπων, είναι λογικό να περνά απαρατήρητο. Αλλωστε, πρόκειται για μία μεγάλη εθνική ήττα, αλλά και ενοχή, που η Ελλάδα εδώ και χρόνια, προσπαθεί να ξεχάσει –αν και η φράση «σβήσει από τη μνήμη της», αποτυπώνει καλύτερα την πραγματικότητα.

Ξεναγοί ξέχασαν τουρίστες στο Σπήλαιο του Περάματος Ιωαννίνων κι έφυγαν


Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Σπήλαιο του Περάματος Ιωαννίνων, όταν ξεναγοί αποφάσισαν με την λήξη του ωράριό τους να παρατήσουν τους τουρίστες κλειδωμένους μέσα στο σπήλαιο και πάνε στα σπίτια τους.

Αυστρία: Η άποψη του Ρέσλερ είναι προσωπική και μενονωμένη

«Η άποψη του αντικαγκελάριου της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ για τη δυνατότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ είναι μεμονωμένη», δήλωσε ο επικεφαλής της Euro Working Group (EWG) κ. Τόμας Βίζερ σε συνέντευξή του στον αυστριακό ραδιοφωνικό σταθμό ORF, σημεία της οποίας αναμεταδίδει το πρακτορείο οικονομικών ειδήσεων Bloomberg.

Αντ.Σαμαράς: Θα βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, θα μείνουμε στο ευρώ

Την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση συνεργασίας θα βγάλει τη χώρα από την κρίση και θα την κρατήσει στην Ευρωζώνη εξέφρασε, μιλώντας στους βουλευτές του κόμματος, ο Αντώνης Σαμαράς. Όπως τόνισε, ο λαός ζήτησε ευρωπαϊκό προσανατολισμό και αναστροφή της ύφεσης.

Καταπληκτικό γκολ Μουσλίμοβιτς στην Κίνα [βίντεο]

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς αγωνίζεται από τον Φεβρουάριο με την φανέλα της Γκιζού Ρενέ και έχει ήδη πετύχει 10 γκολ στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Τσίπρας: Κούκλα πιάσε μια Ελευθεροτυπία... Γιάννα: Έφτασε...

Εντονη κινητικότητα έχει αρχίσει να αναπτύσσει το τελευταίο διάστημα η Γιάννα Αγγελοπούλου. Στο πλαίσιο αυτό, πέραν των πολιτικών, πληροφορίες αναφέρουν ότι βλέπει και αρκετό κόσμο από τον χώρο των media.

Γελάει ο κόσμος με τον Αδαμόπουλο: Μερικά ορφανά δεν είχαν ΑΦΜ αλλιώς οι δικηγόροι είναι κύριοι

[Εντάξει μερικοί μπορεί και να έβαλαν τα κλάματα από συγκίνηση επειδή σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΔΣΑ μόνο μερικά ορφανά δεν είχαν ΑΦΜ. "Ψεύτης" λοιπόν ο Γ. Βρούτσης επειδή ανέφερε τα στοιχεία που του έδωσε το ταμείο των δικηγόρων στο οποίο συμμετέχουν και εκπρόσωποι του ΔΣΑ!!! "Σωστός" ο Αδαμόπουλος που κάνει τον τρελό για το ότι αρκετοί συνάδελφοί του δεν δηλώνουν όλη τη σύνταξη που παίρνουν ή δεν κάνουν καν δήλωση... περνώντας για κορόϊδα τους πολλούς συναδέλφους τους που δηλώνουν τα πραγματικά εισοδήματα.

Τι περιλαμβάνει η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

Τρεις μέρες απομένουν για την τελετή έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και οι Βρετανοί ετοιμάζονται για την τρίωρη φαντασμαγορική τελετή έναρξης το βράδυ της Παρασκευής.

Εκλέγει γραμματέα της ΚΟ η Νέα Δημοκρατία - Την Πέμπτη ο γραμματέας του κόμματος

Το γραμματέα της θα εκλέξει σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, με τον Αντώνη Σαμαρά να δίνει το στίγμα των μεταρρυθμίσεων που θέλει να προχωρήσει. Την ίδια ώρα αναβρασμός επικρατεί για την εκλογή νέου γραμματέα του κόμματος την Πέμπτη, όπου ήδη υπάρχουν τρεις υποψηφιότητες.

Βίντεο: Τι έγινε στη Χίο;

Δείτε το:

Ισπανία και Ιταλία απαγόρευσαν το short-selling στα Χρηματιστήρια τους

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι κυβερνήσεις στην Ισπανία και την Ιταλία που βλέπουν τις αγορές να τις βάζουν στο στόχαστρο. Μετά την χτεσινή κάθετη πτώση στα χρηματιστήρια, οι δύο χώρες ανακοίνωσαν ότι απαγορεύουν για ένα τρίμηνο τις ανοικτές πωλήσεις μετοχών.

Περαίωση-εξπρές μέσα στο καλοκαίρι προωθεί το υπουργείο Οικονομικών

Περαίωση-εξπρές των ανέλεγκτων φορολογικών υποθέσεων 800.000 ελεύθερων επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων επιστρατεύει το υπουργείο Οικονομικών μέσα στο καλοκαίρι για να δώσει ανάσα στα άδεια κρατικά ταμεία.

Η Λάτση «ξεναγεί» Ντε Νίρο-Τραβόλτα στo μουσείο Ακρόπολης

Μετά την μίνι-περιοδεία τους στα ελληνικά νησιά με την θαλαμηγό της οικογένειας Λάτση, οι δυο σταρ του Χόλιγουντ -λάτρεις του ελληνικού πολιτισμού- βρέθηκαν στο νέο Μουσείο Ακρόπολης. Και μάλιστα με «ξεναγό» την Μαριάννα Λάτση.

Έτσι θα σπάσει το μονοπώλιο της ΔΕΗ

Εκτός από την πώληση μονάδων της ΔΕΗ σε ιδιώτες, η κυβέρνηση επεξεργάζεται και άλλα μεταβατικά σχέδια για την ανάπτυξη του ανταγωνισμού στην ελληνική αγορά ηλεκτρισμού, δηλαδή να σπάσει το μονοπώλιο της ΔΕΗ στο φθηνό καύσιμο από λιγνιτική και υδροϋλεκτρική παραγωγή, όπως ακριβώς συνέβη στη Γαλλία.

Ανακοινώνονται οι συγχωνεύσεις

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν από την κυβέρνηση οι πρώτες συγχωνεύσεις φορέων που είναι ανενεργοί.

Πρόκειται για 20 φορείς με διακόσιες διοικητικές μονάδες στην περιφέρεια. Ανάμεσα στους οργανισμούς βρίσκεται...

Προς ενιαίο μισθολόγιο και στις ΔΕΚΟ προσανατολίζεται η κυβέρνηση

Στην εφαρμογή ενιαίου μισθολογίου και στις ΔΕΚΟ προσανατολίζεται η κυβέρνηση.

Προς την κατεύθυνση εξορθολογισμού των δαπανών των ΔΕΚΟ αναμένεται να αξιοποιηθεί το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα, όπου κάθε φορέας που χρηματοδοτείται από τον προϋπολογισμό, θα εισάγει τα οικονομικά στοιχεία.

Χωρίς «ρήτρα της δραχμής» η συμφωνία Ελλάδας-ΕΤΕΠ

Προχωρά η συμφωνία της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕΠ) για την χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων και έργων υποδομής.

Στην συνάντηση των αρμόδιων υπουργών Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, και Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, με τον πρόεδρο της ΕΤΕΠ, Βέρνερ Χόιερ...

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν θέλω να προκαλώ», δηλώνει για τις τοπλες φωτογραφίες της

Ιδιαίτερα ενοχλημένη από την πρόσφατη δημοσίευση τοπλες φωτογραφιών της από τις διακοπές της στην Σκιάθο δηλώνει σε γνωστό lifestyle site η Βάνα Μπάρμπα.

Νεκροί στην άσφαλτο δύο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ

Τραγωδία στην άσφαλτο τα ξημερώματα όταν δύο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ σκοτώθηκαν. Οι δύο αστυνομικοί ηλικίας 31 και 27 ετών, είχαν μόλις τελειώσει τη βάρδια τους, λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα και επέστρεφαν στη βάση τους.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου όχι μόνο ήταν αντίθετος στη διεκδίκηση του γερμανικού δανείου αλλά την είχε σαμποτάρει κιόλας!!

Διαβάστε το ενδιαφέρον απόκομμα από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της 25-10-1966. Ο υπ. Προεδρίας της κυβέρνησης Στεφ. Στεφανόπουλου, καταγγέλλει τον Ανδρέα Παπανδρέου ότι αρνήθηκε ακόμα και την συζήτηση για τη διεκδίκηση του δανείου:

Eπέτειος των 70 χρόνων από την έξοδο του στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα στα βουνά

Η επέτειος των 70 χρόνων από την έξοδο του στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα στα βουνά, γιορτάστηκε χτες στην γενέτειρα του στρατηγού στην Άρτα, όπου τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, με πρωτοβουλία του Δήμου Αρταίων. Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Αρταίων, με ομιλητή τον ιστορικό Ιωάννη Έξαρχο.

"Αδικίες" και ριζικές αλλαγές για το Ειδικό Τέλος

Ριζικές αλλαγές από τον επόμενο χρόνο προανήγγειλε ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, από το βήμα της Βουλής, καθώς όπως είπε υπάρχουν αδικίες στην εφαρμογή του μέτρου του Ειδικού Τέλους, την ώρα που χιλιάδες καταναλωτές της ΔΕΗ σπεύδουν στα υποκαταστήματα προκειμένου να ζητήσουν διακανονισμό του λογαριασμού του ηλεκτρικού ρεύματος.

Σ. Αραβία προς ξένους: Δεν θα πίνετε, τρώτε ή καπνίζετε κατά το Ραμαζάνι

"Φιρμάνι"... προς κάθε ξένο υπήκοο που διαμένει στη Σαουδική Αραβία εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών του βασιλείου.

Σύμφωνα με την απόφαση των σαουδαραβικών αρχών, όλοι οι ξένοι υπήκοοι θα πρέπει δημοσίως να τηρούν το Ραμαζάνι, δηλαδή δε θα τρώνε, πίνουν ή καπνίζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και αν δεν είναι μουσουλμάνοι...

Σε αντίθετη περίπτωση...