26 Ιουλίου 2012

Η πιο παρανοϊκή φωτογραφία που έχει ανέβει στο facebook

Δεν τα πήγαινε καλά με τη γιαγιά του και ανέβασε αυτή τη φωτογραφία της στο Facebook:

Γράφουμε μια μαλακ@@... και την άλλη μέρα συνεχίζουμε κανονικά

Γράψαμε χθες για τη μαλακ@@ του newsbomb.gr που έγραφε πως η Παπαχρήστου έκλεισε το twitter της και το twitter της ζούσε και βασίλευε... απλά οι άσχετοι την έψαχναν με λάθος όνομα... Δείτε τι γράφουν σήμερα:

CNN και BBC για την Παπαχρήστου (βίντεο)

Τα τηλεοπτικά δίκτυα CNN και BBC κάνουν εκτενείς αναφορές στον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

Χίος: Από τους 10 «τυφλούς» οι έξι βλέπουν...

Το 60% των ατόμων που λαμβάνουν επιδόματα τυφλότητας στη Χίο, διαπιστώθηκε μετά από επανεξέταση, ότι δεν ήταν τυφλοί και επομένως δεν έπρεπε να λαμβάνουν επίδομα, σύμφωνα με ανακοίνωση ΙΚΑ.

Αλέξ. Νικολαϊδης (τεράστιος αθλητής και άξιος σημαιοφόρος): «Ο κόσμος δέχεται χαστούκια από ανθρώπους που θέλει να πιστέψει»

Στη σκιά δύο σκανδάλων - του αποκλεισμού της Παπαχρήστου και της υπόθεσης ντόπονγκ του Χονδροκούκη - το Ολυμπιακό Χωριό του Λονδίνου άνοιξε και επίσημα τις πύλες του για την ελληνική Ολυμπιακή αποστολή. Στην τελετή υποδοχής που πραγματοποιήθηκε παρευρέθησαν αρκετοί Έλληνες αθλητές που μαζί με μέλη της ΕΟΕ και συνοδούς τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο κατά την έπαρση της ελληνικής σημαίας.

Maria Menounos: Με δικό της reality

Στο δικό της reality πρόκειται να εμφανιστεί η Maria Menounos το Σεπτέμβριο, στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Oxygene.

Αναμενόμενο... Έλληνες ΔΥ είναι: Αντιδρούν σε συγχωνεύσεις & μεταφορά ΓΓΕΤ οι εργαζόμενοι ερευνητικών κέντρων

[Σημειώστε ότι το πιθανότερο είναι όλοι αυτοί οι "Σύλλογοι Προσωπικού" που τσιρίζουν, επειδή χάνουν προφανώς μισθουλάρες και επιδόματα, να μην είναι καν επιστήμονες-ερευνητές αλλά να πρόκειται για γραμματείς φαρισαίους, γλύφτες, κολλητούς που χώθηκαν στο δημόσιο...]

Την αντίδραση ερευνητών και εργαζομένων συναντά η απόφαση για μεταφορά της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) στο υπουργείο Ανάπτυξης, αλλά και για τις συγχωνεύσεις ερευνητικών κέντρων, που εποπτεύονται από τη ΓΓΕΤ.

Χρυσή Αυγή και στην Αυστραλία;

Στην ίδρυση παραρτήματος, στη Μελβούρνη, της Χρυσής Αυγής, αναφέρεται πρωτοσέλιδο της εφημερίδας The Australian, στο οποίο προστίθεται πως «πρόκειται για το ακροδεξιό κόμμα που έχει κατηγορηθεί ότι υποκίνησε την έκρηξη επιθέσεων ξενοφοβικής βίας σε βάρος μεταναστών στην Ελλάδα».

ΔΝΤ: "Δεν αποσιωπήσαμε ποτέ στοιχεία για την κρίση στην Ελλάδα"

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) απέρριψε την Πέμπτη έστω και με σημαντική καθυστέρηση τις κατηγορίες ενός εκ των ειδικών του, ο οποίος στην πρόσφατη επιστολή παραίτησής του δήλωνε ότι στοιχεία σχετικά με την παγκόσμια κρίση και την κρίση στην ευρωζώνη είχαν "αποσιωπηθεί" στις εκθέσεις του διεθνούς οργανισμού.

Μπαρόζο: "Λέξη κλειδί η λέξη αποτελέσματα" για την Ελλάδα

Να αυξήσει την ανταγωνιστικότητά της για να έχει αποτελέσματα, κάλεσε την Ελλάδα ο πρόεδρος της ΕΕ, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, μετά την συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Πρώτος πήρε το λόγο ο Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος στον κ. Μπαρόζο ως φίλο του και συνέχισε:

Επέστρεψαν καταθέσεις €10 δισ. σε 40 ημέρες

Του Κωνσταντίνου Μαριόλη

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η επιστροφή των καταθέσεων στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, καθώς οι προεκλογικές ανησυχίες δείχνουν να μετριάζονται, ενώ οι τράπεζες δέχονται μία... ευχάριστη “ένεση” ρευστότητας την οποία ίσως χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.

Επεισόδιο με Χρυσαυγίτες και δήμαρχο Κορινθιών

Πανικός επικράτησε στην τελετή για τον εορτασμό της μάχης των Δερβενακίων στο νέο διευρυμένο Δήμο Κορινθίων, όταν την ώρα που ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Ταγαράς, κλήθηκε να καταθέσει στεφάνι, στελέχη και κόσμος προσκείμενος στη Χρυσή Αυγή ξέσπασαν σε υβριστικά συνθήματα, όπως "αλήτες, προδότες, πολιτικοί".

Εκτός λειτουργίας το Twitter

Όπως λέει εδώ:

Υποκριτές και Φαρισαίοι

Άδωνις Γεωργιάδης

Όσο περισσότερο σκέφτομαι αυτή την υπόθεση με τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από τους Αγώνες, τόσο περισσότερο εξοργίζομαι και μου έρχεται στο μυαλό η ρήση του Κυρίου ημών Ιησού: ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΔΕ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ

Βρήκε ευκαιρία ο Καμμένος με την Παπαχρήστου

Η επιεικώς "χλιαρή" αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην υπόθεση Παπαχρήστου έδωσε την ευκαιρία στον Καμμένο να εκμεταλλευτεί το γεγονός, αντιλαμβανόμενος το λαϊκό αίσθημα και προσπαθώντας να εκφράσει την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών.

Η συνέχεια στο topolitikon.blogspot.gr

Σωφρονιστικοί:"Δικαιωθήκαμε"... ε βέβαια αφού η ΕΔΕ του Ρουπακιώτη είδε συντριβάνι...

Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος υπαλλήλων του ψυχιατρείου κρατούμενων Κορυδαλλού κάνει λόγο για πλήρη δικαίωσή του σχετικά με το θέμα της πισίνας.

Αναλυτικά:

Έναρξη Καταγραφής Μελών της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου: Ιούλιος – Χριστούγεννα 2012


Ξεκίνησε σήμερα (Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012) η πιο ουσιαστική φάση της Διαδικασίας Καταγραφής των Μελών της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, υπό την ευθύνη της Ειδικής Επιτροπής Καταγραφής και με βάση τις αποφάσεις του Γενικού Συμβουλίου της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ. Συγκεκριμένα από σήμερα απογραφείς με την Εξουσιοδότηση της Γραμματείας προχωρούν στη συλλογή στοιχείων απαραίτητων για τη συμπλήρωση του σχετικού Ερωτηματολογίου Καταγραφής.

Ανέκδοτο

Μπαίνει ενας τύπος σε καφενείο με πιστόλι στο χέρι:
"Ποιος από σας πήδηξε την γυναίκα μου ρε!"
Κάπου απ'το βάθος ακούγεται:

Γερμανοί πολιτικοί στηρίζουν την Ελλάδα και έρχονται διακοπές

Ενα απροσδόκητο κύμα συμπαράστασης προς την Ελλάδα έχει δημιουργηθεί φέτος το καλοκαίρι στη Γερμανία, καθώς ο ένας μετά τον άλλο πολιτικοί όλων των κομμάτων δηλώνουν δημοσίως ότι θα κάνουν διακοπές στην Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτό στέλνουν ένα πολλαπλό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

Νάξος, Πάρος, Μύκονος, Κρήτη, Θάσος:

Οι φήμες λένε...

Για ποιους να μιλάει άραγε ο Δελατόλας;

Τι λέει ο σύντροφος της Παπαχρήστου για τον αποκλεισμό της

Πικραμένος, αλλά έτοιμος να απαντήσει επί του θέματος, εμφανίζεται και ο σύντροφος της Βούλας Παπαχρήστου, Λευτέρης Χαχαμίδης.

Ο πρωταθλητής του Kick Boxing, με δήλωσή του στο Facebook, ανέφερε ότι θα τοποθετηθεί επισήμως για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στο επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, στo Facebook έγραψε το παρακάτω κείμενο:

ΣΔΟΕ: Σε σύνολο 1.410 ελέγχων, βεβαίωσε 22.435 παραβάσεις μέσα σε 17 ημέρες

Υψηλά ποσοστά παραβατικότητας προέκυψαν από ελέγχους που διενήργησε το ΣΔΟΕ στο διάστημα 6 Ιουλίου 2012 μέχρι 23 Ιουλίου 2012. Μέσα σε 17 ημέρες το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος πραγματοποιήθηκε 1.410 ελέγχους από τους οποίους βρέθηκαν συνολικά 805 παραβάτες και διαπιστώθηκαν 22.435 παραβάσεις.

Αυτές είναι οι Εφορίες που κλείνουν από 1η Σεπτέμβρη

Στις 200 ανέρχονται οι εφορίες οι οποίες συγχωνευθούν ή θα κλείσουν το επόμενο διάστημα. Το πρώτο κύμα των καταργήσεων θα ξεκινήσει το Σεπτέμβρη και θα περιλαμβάνει το κλείσιμο 14 εφοριών. Αλλες 21 θα κατεβάσουν ρολά τον Οκτώβρη, ενώ η μεγαλύτερη αλλαγή στη φορολογική διοίκηση θα επέλθει το Νοέμβριο καθώς το υπουργείο προγραμματίζει το κλείσιμο τουλάχιστον 80 Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (ΔΟΥ).

CDU: Πρέπει να κρατήσουμε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη

«Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη», δήλωσε στο πρακτορείο οικονομικών ειδήσεων Bloomberg ο Νόρμπερτ Μπάρτλε, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος για δημοσιονομικά θέματα της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), του κυβερνώντος κόμματος στη Γερμανία υπό την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ.

ΥΠΟΙΚ μετά τη λήξη της συνάντησης με τρόικα: «Οχι άλλα μέτρα για το 2012» - Σκληρό πακέτο από Γενάρη

«Είχαμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με την τρόικα για το 2012 και τα επόμενα χρόνια. Η συζήτηση συνεχίζεται. Θα προσπαθήσουμε να εξειδικεύσουμε και να συζητήσουμε μαζί τους, όσον αφορά στο 2012, την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού και τα δημοσιονομικά ισοδύναμα που έχουμε καταθέσει» αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου ΟΙκονομικών.

Έξι μετάλλια (περισσότερα απ' ότι στο Πεκίνο) μας δίνει η Μέρκελ για τους Ολυμπιακούς... τα ίδια μας δίνουν και οι Ολλανδοί

Όπως συνηθίζεται, λίγο πριν αρχίσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, διάφοροι ερευνητές προβαίνουν σε προβλέψεις για τον αριθμό των μεταλλίων που θα κατακτήσει κάθε χώρα. Γερμανοί οικονομολόγοι και στατιστικολόγοι προβλέπουν ότι η Ελλάδα θα κατακτήσει φέτος στο Λονδίνο συνολικά έξι μετάλλια έναντι τεσσάρων (δύο αργυρών και δύο χάλκινων) που κατέκτησε στο Πεκίνο το 2008.

Ο προοδευτικούρα ανακάλυψε κι άλλο έγκλημα της Β. Παπαχρήστου!! (βίντεο)

Η νέα Eva Braun τόλμησε και ανέβασε στο twitter της αυτό το άθλιο ρατσιστικό και φασιστικό βίντεο...

Ντοπέ ο Χονδροκούκης... θα του ρίξε κάτι στο ποτό η Μέρκελ

Θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών βρέθηκε ο προσφάτως παγκόσμιος πρωταθλητής του ύψους, Δημήτρης Χονδροκούκης. Δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο πατέρας και προπονητής του, Κυριάκος, ο οποίος με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει την είδηση «εξωπραγματική», ενώ αναφέρει πως έχει ήδη ζητηθεί η εξέταση του δεύτερου δείγματος.

Η ανακοίνωση:

Ο Σαμαράς ξεκινάει το πρόγραμμα περικοπών από τον εαυτόν του, τον Αβραμό, τον Τσίπρα και τους Υπουργούς


Ξεκινάει το πρόγραμμα περικοπών στις δημόσιες δαπάνες,από τους βουλευτές,τους υπουργούς και τα μισθώματα του δημοσίου,στο πλαίσιο των μέτρων των 11,5 δις ευρώ που ετοιμάζει η κυβέρνηση.Ειδικότερα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ.Χρήστος Σταϊκούρας ανήρτησε προς διαβούλευση Σχέδιο Νόμου με τίτλο «Περιστολή Δημοσίων Δαπανών και ρύθμιση θεμάτων Δημοσιονομικών Ελέγχων». Με διάταξη του Σχεδίου Νόμου, μετά από οδηγία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, επέρχεται μείωση της δημόσιας δαπάνης για τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος και της πολιτικής διοίκησης της χώρας.

Οι περικοπές


Συγκεκριμένα, περικόπτεται :

«Μπράβο» στη Μέρκελ επειδή φόρεσε το ίδιο φόρεμα... αλλά από κάλτσες: ΤΣΙΡΚΟ :)

Εγκωμιαστικός είναι ο γερμανικός Τύπος για τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, επειδή εμφανίστηκε στο φεστιβάλ του Μπαϊρόιτ με το ίδιο φόρεμα που είχε φορέσει και πριν από τέσσερα χρόνια.

Ζητούν απαντήσεις για το επίδομα θέρμανσης 31 βουλευτές της ΝΔ

Τριάντα ένας βουλευτές της ΝΔ, με επικεφαλής τον βουλευτή Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή, υπογράφουν ερώτηση για το πετρέλαιο θέρμανσης, καλώντας τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να ενημερώσει τη Βουλή ποιες κατηγορίες συμπολιτών μας θα στηριχθούν, ποια θα είναι τα κριτήρια επιλογής για τη χρηματική υποστήριξη που θα πρέπει να τους δοθεί.

Μια από τα ίδια: Στελέχη του κομματικού σωλήνα, διορισμένοι υπερπεριφερειάρχες

Με ποσόστωση βάση την κοινοβουλευτική τους δύναμη μοιράστηκαν τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης τις επτά θέσεις των διορισμένων γενικών γραμματέων που ελέγχουν τη νομιμότητα των πράξεων των 13 αιρετών περιφερειαρχών της χώρας.

Στο ΜΙΝΙΟΝ το ΥΠΕΚΑ - Αισιοδοξία σε περιοίκους και μαγαζάτορες-Γλυτώνουμε και 4 εκ ενοίκια

Το Μινιόν ξανανοίγει και πρασινίζει... Στις αρχές του 2013 όλες οι υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος θα μετεγκατασταθούν στο ιστορικό κτίριο του πρώην «Μινιόν» στο κέντρο της Αθήνας.

Βίντεο: Αιγύπτιος ηθοποιός επιτίθεται σε παρουσιάστρια εκπομπής

Το όνομα αυτού, Ayman Kandeel. Ο κ. Kandeel είναι Αιγύπτιος ηθοποιός και φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή για να μιλήσει για την καριέρα του.

Μετά από λίγα λεπτά τηλεοπτικής συνέντευξης, φαίνεται ότι... ζήλεψε τη "δόξα" του Ηλία Κασιδιάρη και έγινε ταύρος μαινόμενος. Το αποτέλεσμα ήταν να επιτεθεί με γροθιές στην παρουσιάστρια αλλά και όσους βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο στούντιο.

Ερώτηση Κασιδιάρη στη Βουλή, για την Παπαχρήστου

Επίκαιρη ερώτηση για τον αποκλεισμό της πρωταθλήτριας, Βούλας Παπαχρήστου κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Λίγη ώρα νωρίτερα η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση όπου έκανε λόγο για ρατσισμό.

Oλόκληρο το κείμενο της ερώτησης:

Η Παπαχρήστου υπάρχει περίπτωση να πάει στους Ολυμπιακούς

Η Βουλα Παπαχρηστου μπορεί να προσβάλει την απόφαση της ΕΟΕ στο ad hoc Division του CAS και η απόφαση να βγει σε 24 ώρες. Δηλαδή μπορεί...

Α. Γεωργιάδης: Ο Κούβελος έδωσε εξετάσεις αριστεροφροσύνης και την απέκλεισε άδικα-Στη Βουλή το θέμα της Παπαχρήστου (βίντεο)

Στην εθνική αντιπροσωπεία έφερε το θέμα της πρωταθλήτριας στο τριπλούν Βούλας Παπαχρήστου και του ρατσιστικού σχολίου που ανήρτησε στο προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Ο βουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ισίδωρο Κούβελο.

ΣΥΡΙΖΑ-Τσουκαλάς: Είπαμε μια μαλακ@@ παραπάνω για τον Ανδρεουλάκο. Δε χάλασε ο κόσμος... την κάνουμε γαργάρα

Απάντηση "συγγνώμη λάθος" στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του υπουργείου Προστασίας του πολίτη σχετικά με την τοποθέτηση του κ. Ανδρεουλάκου ως Γενικού Γραμματέα του υπουργείου, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ρεπούση: Να καταργηθεί ο εκκλησιασμός στα σχολεία!

Προωθούν θρησκευτικό αποχρωματισμό της νεολαίας, με «όχημα» την ΔΗΜΑΡ!

Δεν κάθεται ήσυχα η διαβόητη Ρεπούση (του… συνωστισμού της Σμύρνης) και εκμεταλλευόμενη του γεγονότος ότι το κόμμα στο οποίο ανήκει συμμετέχει στην τριμερή μνημονιακή συγκυβέρνηση της… Νεοδημοκρατικής Αριστεράς, έχει βάλει μπροστά νέα νεοταξίτικα σχέδια, αυτή τη φορά κατά του εκκλησιασμού των μαθητών στα σχολεία (δηλαδή, του θρησκευτικού αποχρωματισμού της ελληνικής νεολαίας). Διαβάζουμε σχετικά στο «Βήμα»:

Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ της ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ και η …….ΑΠΟΛΟΓΙΑ του ΣΩΚΡΑΤΗ !!

του Βλάση Γωγούση

Ποιοι είστε εσείς κύριοι της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που επιβάλατε την εσχάτη των ποινών σε μια κατηγορούμενη χωρίς να την καλέσετε σε απολογία;; Δεν έχετε ακούσει , δεν έχετε διαβάσει πως και τον Σωκράτη ακόμα πριν του δώσουν κώνειο τον κάλεσαν σε απολογία;

Αθάνατη Ελλάς

Του Αδώνιδος Γεωργιάδη

Είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που μπήκα στην πολιτική με έναν αποκλειστικό στόχο, να αλλάξω την Ελλάδα. Ζούμε στην ωραιότερη Χώρα του Κόσμου, την οποία όμως ούτε σεβόμαστε, ούτε πραγματικά τελικά αγαπάμε, αφού ο καθένας προσπαθούσε και προσπαθεί κοιτώντας το μικροσυμφέρον του, να δει πώς θα μπορέσει να βολευτεί αδιαφορώντας για τις συνέπειες στους άλλους.

Φασίστας κι ο Φαήλος... στηρίζει την Παπαχρήστου

Την στήριξη του στην αθλήτρια, Β. Παπαχρήστου, παρείχε ο φίλος του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος επιτέθηκε σε «πράσινους και γαλάζιους υπουργούς που έκαναν την πατρίδα απόπατο της Ασίας και της Αφρικής» και κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάρει θέση.

Ο Ψωμιάδης ζητάει από τον Σαμαρά να άρει τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου... αλλά δεν ξέρει ότι η Ολυμπιάδα είναι μαγαζάκι κάποιων και ο Σαμαράς δεν μπορεί να παρέμβει

Επιστολή στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με κοινοποίηση στον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής Ι. Κούβελο και στον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σ. Καπράλο έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σχετικά με την απόφαση αποκλεισμού της συμμετοχής της αθλήτριας Β. Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Να μη μας το παίζει και ήρωας ο παραιτηθείς Α/ΓΕΣ κ. Ζιαζιάς...


Ας θυμηθούμε τι έγινε πέρυσι στις 1 Νοεμβρίου 2011 :

"Με μια πρωτοφανή απόφαση, που κινείται στα όρια της δημοκρατικής εκτροπής, η κυβέρνηση έκανε δεκτή την εισήγηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Μπεγλίτη και προχώρησε σε έκτακτες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, αποστρατεύοντας...

e-Επιλογές

Άντε πάλι με τις παπαριές ο Κούβελος ότι οι αθλητές αποτελούν πρότυπα! Πρότυπα φίλε είναι οι πολιτικοί που δεν πρέπει να δίνουν δικαιώματα με εκατομμυριάκια...

[Για την ελληνική αρλούμπα ότι "οι αθλητές αποτελούν πρότυπα" τα είπαμε και χθες. Τη χρησιμοποιούν όσοι θέλουν να μας αποχαυνώσουν και να μας οδηγήσουν μακριά από τις γνώσεις και τη μόρφωση. Σε καμία άλλη χώρα του κόσμου το φυσικό ταλέντο δεν θεωρείται πρότυπο. Μεγαλύτερο πρότυπο είναι οι πολιτικοί απ' ότι οι αθλητές φίλε Κούβελε και απ' αυτή την άποψη είσαι ο πρώτος που δεν θα πρεπε να είσαι στο Λονδίνο...]

Με δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση ο Ισίδωρος Κούβελος τόνισε ότι το σχόλιο της Βούλα Παπαχρήστου είναι ρατσιστικό και ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα μπορούσε να είχε πει το συγκεκριμένο "ανέκδοτο" στην παρέα της.

Βίντεο: Εντυπωσιακή έκρηξη ηφαιστείου στην Ιαπωνία

Το ηφαίστειο Sakurajima της Ιαπωνίας εκρήγνυται για δεύτερη φορά μέσα σε μερικούς μήνες. Η εντυπωσιακή έκρηξη σημειώθηκε την Τρίτη το βράδυ, απλώνοντας ηφαιστειακή τέφρα πάνω από την πόλη Kagoshima.

Αυτές οι περικοπές αποφασίστηκαν και όχι όσες διαδίδουν νούμερα σαν τον Κοτρώτσο

[Και τι δεν έλεγε πάλι σήμερα το πρωί ο γελοίος Σεραφείμ Κοτρώτσος! Το παπαγαλάκι της Γιάννας νομίζει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση διαδίδοντας ψέμματα ότι θα περικοπούν οι συντάξεις μέχρι 1000 ευρώ και φυσικά όλα αυτά του τα είχαν πει υπουργοί με τους οποίους μιλάει καθημερινά... στον ύπνο του. Αλήθεια αυτός θα μας πει ποτέ πόσα μας έφαγε από την Ολυμπιάδα όταν τα έξυνε επί 5 χρόνια; Όχι τίποτα άλλο άλλα έχει και το θράσος σαν τον Κουίκ να ζητάει να τιμωρηθούν οι κλέφτες!!! Ρε άντε κοιτάξου στον καθρέφτη και μετά μίλα...]

Η θέσπιση χαμηλών εισοδηματικών κριτηρίων για τη χορήγηση των κοινωνικών επιδομάτων, ο ορισμός πλαφόν στην κατά άτομο ιατροφαρμακευτική δαπάνη των Ταμείων και η επανεξέταση επί το δυσμενέστερο του μισθολογίου στις ΔΕΚΟ, είναι οι τελευταίες πινελιές που μπήκαν στον κατάλογο με τα μέτρα της επόμενης διετίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε την …”πάπια” στις κρίσεις του Μπεγλίτη

O Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε χθες ωμή πολιτική παρέμβαση στις κρίσεις των Ενόπλων Δυνάμεων με αφορμή την παραίτηση του Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνου Ζιαζιά.

Βίντεο: Ο ΣΕΓΑΣ για την Παπαχρήστου

Θέση πήρε και ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου... Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ.

Επιτυχημένη ελεύθερη πτώση από τα 29 χλμ

Ο αυστριακός Φέλιξ Μπαουμγκαντνερ έκανε ελεύθερη πτώση από αερόστατο, φορώντας ειδική στολή με παροχή οξυγόνου. Κατά τη διάρκεια της πτώσης έφτασε σε ταχύτητα τα 805 χιλιόμετρα ανά ώρα, επιχειρώντας χωρίς να τα καταφέρει, να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας. Προσγειώθηκε με ασφάλεια στην έρημο κοντά στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού.

Παραλήρημα «Ιndependent» κατά της Ελλάδας

Είναι η Ελλάδα ένα άρρωστο έθνος; Αυτό διερωτάται ο βρετανικός «Independent» μέσα από ένα άρθρο που στάζει φαρμάκι για τη χώρα μας. Ο συντάκτης της εφημερίδας, με αφορμή την οικονομική κρίση δημιούργησε ένα μύλο στον οποίο άλεσε ό,τι βρήκε: AIDS, ιερόδουλες, ανεργία, αυτοκτονίες, αστέγους, ακόμα και μια έρευνα για την Αχαΐα, σύμφωνα με την οποία οι ασθενείς δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα φάρμακά τους.

Ντε Νίρο-Τραβόλτα στην Αλόννησο: Κέρασαν τους πελάτες για να τους «αδειάσουν την γωνιά»

Μια λάθος κράτηση έκανε τους δυο σταρ (και την Μαριάννα Λάτση που τους συνόδευε) να μην μπορούν να κάτσουν στο συγκεκριμένο εστιατόριο του νησιού των Σποράδων που ήθελαν. Οπότε, πρότειναν να κεράσουν τους πελάτες για να τους «αδειάσουν την γωνιά».

Πολύδωρας: Είμαι στην Ισπανία, σε άσχημη οικονομική κατάσταση, στείλε μου 3000 ευρώ και θα στα επιστρέψω

[Εμάς καλούσε να είμαστε σε εγρήγορση για τη γλώσσα ο Βύρωνας, αλλά αυτός το κομπιούτερ το είχε χύμα...]

Χάκερ «επιτέθηκε» στον Βύρωνα Πολύδωρα και κατάφερε να στείλει από το λογαριασμό του email του πρώην προέδρου της Βουλής ένα απίστευτο μήνυμα προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Βούλα Πατουλίδου: «Εξάντλησαν κάθε αυστηρότητα»

Ευθύνες στις αρμόδιες αρχές για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το ρατσιστικό σχόλιο της αθλήτριας του στίβου Βούλας Παπαχρήστου στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter απέδωσε σήμερα η «χρυσή ολυμπιονίκης» Βούλα Πατουλίδου.

Αυτό το ρεμάλι ο Νiko Ago ακόμα να ξεκουμπιστεί;

Καλά αυτός δεν μυξόκλεγε πριν κανα δυο μήνες, ότι του έδωσαν διορία 30 μέρες να φύγει; Ακόμα εδώ είναι και θέλει και να μας πει τι θα απαγορεύσουμε και τι θα επιτρέψουμε; Α ρε Jumbo που του χρειάζεται... Δείτε τι έγραψε πάλι:

Ο πρασινοφρουρός του ΣΥΡΙΖΑ, Τσουκαλάς, ξέρει ότι ο Ανδρεουλάκος είχε αθωώσει τον Κύρκο;

Θα ξέρετε ότι ο γνωστός πρασινοφρουρός Δ. Τσουκαλάς, πρώην πρόεδρος της ΟΤΟΕ, αφού βαρέθηκε να ξύνεται σαν συνδικαλιστής, εκλέχθηκε βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα ακούσατε και ότι πριν 2 μέρες σαν υπεύθυνος ασφαλίτης του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση και έλεγε ότι ο Α. Ανδρεουλάκος που διορίστηκε ΓΓ στο υπ. Δημοσίας Τάξης ειναι "χουντικό σταγονίδιο"...

Δ. Γαλαμάτης (Δήμαρχος Βόλβης): «Χάνονται» χιλιάδες θέσεις απασχόλησης ανέργων, λόγω καθυστέρησης προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ

Τον κίνδυνο απώλειας χιλιάδων θέσεων απασχόλησης ανέργων, αλλά και εκατομμυρίων ευρώ που χρηματοδοτεί εξ’ ολοκλήρου το ΕΣΠΑ για την αμοιβή τους, επισημαίνει ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης.

Βίντεο: Πλημμύρες στο Πεκίνο με 37 νεκρούς-Παραιτήθηκε ο Δήμαρχος της πόλης!

Δείτε το βίντεο:

«Χαμένοι!» στα ισπανικά, στο πρωτοσέλιδο της γαλλικής Liberation

Με τον πρωτοσέλιδο τίτλο «Χαμένοι!» στα ισπανικά, κυκλοφορεί την Πέμπτη η γαλλική εφημερίδα Liberation, αναφερόμενη στην κρίση που απειλεί να παρασύρει στο χάος και την τέταρτη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωζώνης.

«Παρά τις διαδοχικές ευρωπαϊκές προσπάθειες, η Ισπανία βυθίζεται στην κρίση. Οι Μαδριλένοι αντικρίζουν τη χώρα τους να σφυροκοπιέται» προσθέτει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Ολυμπιονικών κατανοεί τη θέση της Παπαχρήστου, αναγνωρίζει όμως την ευθύνη της

Δεν παίρνει θέση ο Σύνδεσμος Ελλήνων Ολυμπιονικών, για το περιστατικό με τη Βούλα Παπαχρήστου, αν και με μία φράση ουσιαστικά επιρρίπτει ευθύνες στην αθλήτρια.

Ιδιαίτερα σε ευαίσθητες χρονικές περιόδους, όπως είναι η παραμονή της έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων, οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι λέμε ή το τι αναπαράγουμε στα social media".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Βίντεο-Τι δηλώνει η Παπαχρήστου

Μετά τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες η αθλήτρια του στίβου Βούλα Παπαχρήστου εξηγεί τους λόγους που τη οδήγησαν στο να κάνει την επίμαχη ανάρτηση στο τουίτερ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΕΤ

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στη Φιλοθέη-Γεωργιανός ο δράστης

Ενας 26χρονος Γεωργιανός είναι ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας -στις 10 Ιουλίου 2012- της 69χρονης Αγγελικής Καρποδίνη στην Φιλοθέη.

Ο φόνος εξιχνιάστηκε μετά από πολυήμερες έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, με βάση αποτυπώματα και άλλα ευρήματα στον τόπο του εγκλήματος.

Βρούτσης: Περικοπές 5 δισ. ευρώ από το Υπ. Εργασίας

Για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το υπουργείο Εργασίας και την περιστολή των δαπανών, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ο υπουργός Εργασίας.

Ο υπουργός Εργασίας υπενθύμισε πως το υπουργείο του έχει αναλάβει το 44% του συνολικού πακέτου των 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ που πρέπει να περικοπούν.

Τι θα γίνει επιτέλους με την ανακοίνωση του αριθμού των υποψηφίων για τις Στρατιωτικές Σχολές των Ε.Δ.;

Για τους εισακτέους στις Στρατιωτικές Σχολές δεν έχουμε υπόψη μας άλλη ανακοίνωση εκτός από αυτή που έχει αναρτηθεί εδώ.

Οι παραπάνω πίνακες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, εκτός του ότι δεν είναι...

Η συνέχεια στο staratalogia.blogspot.gr

Παπαχρήστου: "Πέσανε να με φάνε"-Πομάσκι: "Ρατσισμός ο αποκλεισμός της που εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες" (βίντεο)

"Σέβομαι την απόφαση της επιτροπής αλλά θεωρώ ότι με δίκασαν γρήγορα χωρίς να με καλέσουν σε απολογία", δηλώνει η Βούλα Παπαχρήστου στο Extra3.

Η 23χρονη αθλήτρια τονίζει πως ενημερώθηκε για τον αποκλεισμό της μέσω διαδικτύου αφού κανένας υπεύθυνος δεν επικοινώνησε μαζί της.