28 Ιουλίου 2012

Πάτρα: Η "ροζ" εκδίκηση

Απίστευτη η εκδίκηση που διάλεξε προϊσταμένη δημόσιας υπηρεσίας της Πάτρας για να τιμωρήσει τον επί δύο χρόνια παντρεμένο εραστή της. Τι κι αν της είχε υποσχεθεί πως θα χώριζε, καμία κίνηση δεν έγινε ποτέ προς αυτή την κατεύθυνση κι έτσι εκείνη αποφάσισε να του αναστατώσει τη ζωή.

Οι σέξι αθλήτριες των Ολυμπιακών

Πολλές είναι οι σέξι αθλήτριες που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Το σίγουρο είναι ότι ακόμη και αν δεν καταφέρουν να διακριθούν στον αγωνιστικό τομέα, δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητες.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA.

Αυτό είναι το σχέδιο εκτάκτου ανάγκης για την αναστήλωση των φορολογικών εσόδων

Σχέδιο έκτακτου ανάγκης για τη στήριξη των φορολογικών εσόδων, το οποίο απλώνεται σε επτά μέτωπα, ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, με στόχο την άμεση ενίσχυση των φορολογικών εσόδων και τον περιορισμό της «μαύρης τρύπας» του προϋπολογισμού που φθάνει το 1,5 δισ. ευρώ.
Μεταξύ άλλων το σχέδιο, σύμφωνα με την ΗΜΕΡΗΣΙΑ, περιλαμβάνει:

Ικανοποίηση Βρούτση για την αναστολή της απεργίας στη Χαλυβουργία

Την ικανοποίησή του για την απόφαση των εργαζομένων της Χαλυβουργίας Ελλάδας να αναστείλουν την απεργία τους, εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας Ιωάννης Βρούτσης.

Σχέδιο Σαμαρά 40 ημερών για την αναστροφή του κλίματος

Σχέδιο 40 ημερών για την ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας ώστε να συνεχιστεί η χρηματοδότηση από τους δανειστές μας, επεξεργάζεται η κυβέρνηση σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής.

Νέες αποκαλύψεις για τον δολοφόνο του Ντένβερ

Από ψυχίατρο παρακολουθούνταν ο φερόμενος ως δράστης του μακελειού πριν μία εβδομάδα σε κινηματογράφο της Ορόρα στο Κολοράντο των ΗΠΑ, που κόστισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους. Μάλιστα στη συγκεκριμένη γιατρό έστειλε ένα τετράδιο και σκίτσα στα οποία αναπαριστούσε το έγκλημα που ετοιμαζόταν να διαπράξει, όπως αναφέρουν οι δικηγόροι του στα έγγραφα που έδωσαν στη δικαιοσύνη.

Κέλερ: «Ποτέ δεν είχα twitter»

[Αυτός που ήταν στο όνομά της όπως και στο Facebook τον είχαν ανοίξει υποστηρικτές της... χωρίς να σημαίνει ότι έστω και σε αυτόν το λογαριασμό γράφτηκε αυτό που είναι πεπεισμένοι οι πυροβολημένοι, καθώς χθες το Twitter διέψευσε πως γράφτηκε τέτοιο σχόλιο]

Αμέσως μετά τη συνάντηση της με τον δικό μας Σημαιοφόρο τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη, η 35χρονη Γερμανίδα αθλήτρια ρωτήθηκε για την υποτιθέμενη ανάρτηση στο twitter με τα υποτιμητικά σχόλια για τους Έλληνες.

Η απάντησή της ήταν ξεκάθαρη:

Έφαγε στη μούρη τα περιττώματα του σκύλου της (video)

Πολύ καλή η κίνηση της Ρωσίδας... Της πέταξε τις ακαθαρσίες του σκύλου στην Mercedes...
Δείτε το βίντεο, που ακόμα και στημένο να είναι έχει πλάκα:

Μέχρι και 4 εκ. ευρώ μπορεί να απαιτήσει η Παπαχρήστου!

Νομικοί αθλητικοί κύκλοι ανέφεραν ότι η Βούλα Παπαχρήστου που αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες...λόγω ρατσιστικού σχολίου, δικαιούται να εγείρει απαιτήσεις για αποζημίωση.

To νέο τρέιλερ του Bond!

Μια μέρα μετά την εμφανισή του, στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, ο απόλυτος πράκτορας, James Bond, κυκλοφόρησε το νέο του τρέιλερ...
Η πολυαναμενόμενη ταινία του James Bond "Skyfall" και 23η στη σειρά, θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο.

Δείτε το τρέιλερ...

Βαναυσότητες του Βρετανών κατά Ελληνοκυπρίων

Αποχαρακτηρισμένα απόρρητα έγγραφα που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας από τα Βρετανικά Αρχεία αποκαλύπτουν τη βάναυση μεταχείριση Ελληνοκυπρίων από τις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις στην Κύπρο της δεκαετίας του 1950. Μεταξύ των θυμάτων ήταν ένας δεκαεπτάχρονος νέος και ένας τυφλός άνδρας.

Πώς σχολίασαν οι Έλληνες celebrities την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων;

Με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια σχολίασαν χθες το βράδυ οι επώνυμοι την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο.

Με δεδομένο ότι την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς είχε ο σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ που όλοι γνωρίσαμε καλύτερα με την αριστουργηματική ταινία Slumdog Millionaire...

Β. Σόιμπλε: Δεν είναι σωστές οι εκτιμήσεις του Ifo για την Ελλάδα

Κριτική στον επικεφαλής του οικονομικού ινστιτούτου Ifo Χανς Βέρνερ Ζιν άσκησε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, με αφορμή τις πρόσφατες εκτιμήσεις του ινστιτούτου του Μονάχου σχετικά με το κόστος που θα κληθεί να καταβάλει η Γερμανία σε περίπτωση παραμονής ή εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Ειρωνικός ο δήμαρχος του Λονδίνου

Μια ημέρα πριν από την τελετή έναρξης, όταν ο δήμαρχος του Λονδίνου Boris Johnson, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν η πόλη του είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς αγώνες εκείνος απάντησε:

Νέο γκάζωμα των ηλιθίων από τον αργόμισθο Κουίκ που δεν ξέρει αγγλικά

Πάλι κουρδίζουν του ηλίθιους ο αργόμισθος των 57.000 ευρώ, Κουίκ, και από κοντά το ΛΑΟΣ (υπάρχει ακόμα;) και η Χρυσή Αυγή. Αφορμή; Μια χθεσινή αναφορά του Ρογκ στους αγώνες. Για να μπριζώσουν τους βλαμμένους λένε ότι ο Ρογκ είπε: "οι αγώνες επιστρέφουν σπίτι τους"... φυσικά και ο Ρογκ δεν είπε αυτό το πράγμα γιατί και την αλήθεια ξέρει και δεν ήθελε να γελάει μαζί του όλος ο πλανήτης

Ο Ρόγκ είπε: μπλα μπλα μπλα ΥΠ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ, οι αγώνες επιστρέφουν σπίτι τους επειδη αυτή η μεγάλη χώρα (η Αγγλία) θεωρείται η γενέτειρα των σύγχρονων αθλημάτωνς...

Αλλά που να καταλάβει ο ΑΕροψεκασμένος αργόμισθος διευθυντής του agrochannel...

ΥΓ Το ακριβές απόσπασμα της ομιλία Ρόγκ είναι:

In a sense, the Olympic Games are coming home tonight,this great, sports-loving country is widely recognised as the birthplace of modern sport

Πτώση για τον Β. Μάρα

Για άλλη μια φορά το άγχος «νίκησε» τον Βλάση Μάρα, ο οποίος στον προκριματικό του μονόζυγου της ενόργανης γυμναστικής είχε πτώση κι έτσι περιορίστηκε στους 14.300 βαθμούς. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην...

Ριάλιτι η ζωή της η Μαρία Μενούνος!

Στον δρόμο πολλών αστέρων του Hollywood και όχι μόνο θα μπει η Μαρία Μενούνος, που θα κάνει ριάλιτι την ζωή της!

Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια θα αποκτήσει το δικό της πρόγραμμα, με τίτλο «Oxygen», το οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Τα κατάφερε ο Βρούτσης: Αναστέλλουν την απεργία τους οι χαλυβουργοί

Τέλος σε μία από τις μακροβιότερες, εάν όχι τη μακροβιότερη, απεργίες, αυτή στη Χαλυβουργία.

Η κινητοποίηση κράτησε συνολικά 272 ημέρες.

Πώς πάρθηκε η απόφαση αυτή;

Αυτοί είναι οι Βρετανοί… ανάβουν τσιγάρα με την Ολυμπιακή Φλόγα!

Οι ΚαπραλοΚούβελοι δεν το είδαν αυτό ή μόνο το twitter βλέπουν;

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στην αγγλική εφημερίδα Daily Star η οποία γράφει ότι στο Εδιμβούργο ένας θρασύς λαμπαδηδρόμος σταμάτησε να τρέχει για μερικά δευτερόλεπτα, για να βοηθήσει έναν τύπο να ανάψει το τσιγάρο του από την Ολυμπιακή φλόγα!!!

Η ελληνική ομάδα με μια ματιά

Στην πιο δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα, 105 αθλητές και αθλήτριες κατάφεραν να προκριθούν στους Αγώνες του Λονδίνου. Πρόκειται για την 4η μεγαλύτερη αποστολή που στέλνει η χώρα μας σε διοργάνωση. Στην Αθήνα αγωνίστηκαν 436, ενώ στο Πεκίνο ταξίδεψαν 152. Οι φετινές προκρίσεις, ύστερα από τις περικοπές αλλά και την «αναιμική» παρουσία χορηγών στο στάδιο της προετοιμασίας, αποτελούν άθλο των αθλητών, οι οποίοι διέψευσαν όσους έλεγαν ότι στο Λονδίνο θα ταξιδέψει… μόνο η γαλανόλευκη.

Έλληνες για μετάλλια

[Μάλλον στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ξέχασαν τον Γιαννιώτη, τον Γρηγοριάδη και την ξιφομάχο, Βουγιούκα ή κάπως έτσι τέλος πάντων]
 
ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ, Ο ΤΕΛΙΚΟΣ
Νικόλ Κυριακοπούλου / 24 ετών, άλμα επί κοντώ
2η ολυμπιακή συμμετοχή. Μεγαλύτερη διάκριση: Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2012). Αγωνίζεται: 4 Αυγούστου

Τούρκοι ιδιοκτήτες εκτάσεων στη Ροδόπη αποζημιώθηκαν το 2012 για απαλλοτρίωση του 1952

Τούρκοι ιδιοκτήτες εκτάσεων στη Ροδόπη αποζημιώθηκαν το 2012 για απαλλοτρίωση του 1952

Με απόφασή του (Buyan κατά Ελλάδος) το Ευρωπαϊκό Διαστήριο για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου καταδίκασε την Ελλάδα για παραβίαση της υποχρέωσης σεβασμού της ιδιοκτησίας.

Είκοσι κίτρινες κάρτες στο μπλοκάκι της τρόικας για τις μεταρρυθμίσεις

Την απραξία των προηγούμενων μηνών στην υλοποίηση των δεσμεύσεων, αλλά και αστοχίες σε προβλέψεις εσόδων και δαπανών, αναδεικνύει ο κατάλογος που αποκαλύπτουν Τα Νέα με τα αποτελέσματα των πρώτων ελέγχων που παρέδωσε το τεχνικό κλιμάκιο των ελεγκτών στους επικεφαλής της τρόικας.

Ενημερωτικού χαρακτήρα οι συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά

Για όσα ήταν ήδη γνωστά φαίνεται πως συζήτησαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμάρας με τους εκπροσώπους της τρόικας και τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
Ενημερωτικού χαρακτήρα οι συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά

Η NASA θα μετακινήσει τη Γη!

Με έναν αστεροειδή μεγαλυτέρου μεγέθους από αυτό της Σελήνης που θα «μεταφέρει» η ΝΑSA γύρω από τη Γη, θα προσπαθήσει να μετακινήσει τον πλανήτη μας σε περίπου δέκα εκατομμύρια χρόνια!

e-Επιλογές της 27/07/2012

Οι ενθουσιασμένοι Αγγλοι και οι παγωμένος υπόλοιπος πλανήτης από την Τελετή Έναρξης

Ενθουσιασμό σκόρπισε στους Βρετανούς η Τελετή Εναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, αν κρίνει κανείς από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της χώρας. Αντίθετα οι αντιδράσεις από τις υπόλοιπες χώρες δεν ήταν και τόσο θερμές, με την ισπανική «Marca» να κάνει λόγο για κινηματογραφική παράσταση και τη γαλλική «Liberation» να γράφει για φλεγματική τελετή. Τα περισσότερα σχόλια κάνουν λόγο για μία καθαρά βρετανική προσέγγιση που διόλου δεν προσπάθησε να ενώσει τα κράτη που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Δείτε τι έγραψαν στα πρωτασελιδά τους οι βρετανοί:

S&P: Διατηρεί το ΑΑΑ το εβραϊκό κεφάλαιο του City με προοπτικές αναβάθμισης σε ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Όλα αυτά επειδή πέρσι το έλλειμμα έκλεισε στο 8,8% και το χρέος από 37% το 2007 εκτινάχθηκε στο 66% πέρσι...

Ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's επιβεβαίωσε σήμερα το τριπλό Α για την πιστοληπτική ικανότητα της Βρετανίας και διατήρησε τη σταθερή προοπτική στην οικονομία της, παρά τη σοβαρή ύφεση που αντιμετωπίζει η χώρα.

Χειροβομβίδα στον επιχειρηματία που κατήγγειλε τους εκβιαστές του ΥΠΑΝ

Χειροβομβίδα αμυντικού τύπου και ένα απειλητικό σημείωμα, βρέθηκαν τη νύχτα στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη ξενοδοχείου, στην Αργολίδα, Άρη Μάρκου, 61 χρόνων, ο οποίος τον Μάρτιο είχε καταγγείλει κυκλώματα διαφθοράς στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Από μουσική θαύμα οι Άγγλοι... μόνοπου ξέχασαν να μας δείξουν τους εβραίους του City και το πλιάτσικο του μισού πλανήτη (βίντεο)

Πώς βρώμισαν τον κόσμο στην βιομηχανική επανάσταση θέλησαν να μας δείξουν αρχικά οι Άγγλοι μετατρέποντας το πράσινο αγγλικό λιβάδι σε βιομηχανικό “ντουμάνι” μέσα σε ένα κάκιστα σκηνοθετημένο σκηνικό. Ακολούθησε ο Τζέιμς Μπόντ που πήδηξε με αλεξίπτωτο μαζί με την βασίλισσα της Αγγλίας!

Έγκλημα του Ολυμπιακού με τον Σουμπίνιο...

Σημερινά δημοσιεύματα θέλουν τον Ζαρντίμ να έχει αποφασίσει να δώσει δανεικό εκ νέου τον Σουμπίνιο και αν αυτό δεν θεωρείται έγκλημα, τότε τι μπορεί να θεωρηθεί; Στην ουρά οι μνηστήρες για τον Βραζιλιάνο...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Σε διαφημιστικό της ΔΟΕ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Φανή Χαλκιά (βίντεο)

Την επανεμφάνισή της έκανε η Φανή Χαλκιά σε βίντεο (στο 1.25) της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Υπενθυμίζεται ότι η Φανή Χαλκιά είχε βρεθεί θετική σε έλεγχο ντόπινγκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο και είχε αποβληθεί.

Η Keller έψαξε τον Νικολαϊδη και φωτογραφήθηκε μαζί του προκειμένου να απάντησουν στους ηλίθιους πατριώτες του κώλ@@

Παρά τις μαλακί@@ που άκουσε, από τους πυροβολημένους που είναι έτοιμοι να πιστέψουν ότι παπαριά τους ψεκάσουν προκειμένου να ικανοποιήσουν τη μισαλλοδοξία τους, η γερμανίδα Keller μαζί με τον αρχηγό της γερμανικής αποστολής αναζήτησε στο χώρο όπου συγκεντρώθηκαν οι αθλητές πριν μπούνε στο στάδιο, τον έλληνα σημαιοφόρο, Αλέξανδρο Νικολαϊδη και ...

Βίντεο: Red Arrows πετάνε πάνω από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και το Hyde Park

Δείτε το: