29 Ιουλίου 2012

O Ματέο χουφτώνει την Μενεγάκη

Μέσα στα μέλια Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος. Το ζευγάρι απολαμβάνει την θάλασσα στα Άχλα και οι αγκαλίτσες, τα φιλάκια αλλά και τα χουφτωματάκια δίνουν και παίρνουν!

Δεν παλεύονται οι ηλίθιοι...

Γράφει ο άλλος προκειμένου να καταλήξει στη μαλακ@@ που θέλει να πει, ξέρετε "προδότες, ξεπουλάνε" κ.λπ:
Και σήμερα σε αυτή τη Τράπεζα Πειραιώς χαρίζουν το καλό τμήμα της αμιγώς κρατικής Τράπεζας η οποία έχει υποθηκευμένη τη γή των αγροτών
Τι κι αν η ανακοίνωση λέει ότι

Βίντεο: Απογοητευμένοι οι Λονδρέζοι που δεν μπορούν να φωτογραφήσουν τη Φλόγα

Απογοήτευση επικρατεί μεταξύ των Λονδρέζων αλλά και των τουριστών που δεν μπορούν να δούν τη φλόγα εκτός σταδίου. Πολλοί θα ήθελαν να τη φωτογραφίσουν αλλά οι διοργανωτές δεν προνόησαν να είναι ορατή και εκτός σταδίου όπως στο Πεκίνο ή την Αθήνα. Δείτε το βίντεο με το Δήμαρχο του Λονδίνου να λέει: την είδαν όλοι στην τηλεόραση!

Επιδόσεις Ελλήνων στο Λονδίνο

"Πλώρη" για μετάλλιο έβαλαν η Χριστίνα Γιαζιτζίδου και η Αλεξάνδρας Τσιάβου, πρωταθλήτριες της κωπηλασίας, που τερμάτισαν πρώτες στην πρώτη σειρά και προκρίθηκαν εύκολα στα ημιτελικά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών. Ο ημιτελικός για το ελληνικό δίδυμο είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Πέμπτη στις 12:30 το πρωί.

Η Wind αφαίρεσε από την Ελλάδα Έβρο και νησιά

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει ο χάρτης που δημοσιεύεται στη διαφήμιση της Wind. Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, η γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών έχει αφαιρέσει από την ελληνική επικράτεια την Κέρκυρα, σχεδόν όλα τα νησιά του Αιγαίου και τον Έβρο. Δείτε ολόκληρη τη διαφήμιση στο παρακάτω βίντεο:

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!!! Οι Άγγλοι αποκαλούν τα Σκόπια "Μακεδονία"

[Δηλ. τι περιμένατε; Να τα πούνε FYROM όταν το Υπουργείο εξωτερικών τους τα αποκαλεί "μακεδονία" και ο Κάμερον έχει πει ότι η Ελλάδα πρέπει να λέγεται "πρώην οθωμανική κτήση", όπως είχαμε αποκαλύψει πριν από 3,5 χρόνια όταν ήταν ακόμα στην αξιωματική αντιπολίτευση;]

Στην επίσημη ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, τα Σκόπια αναφέρονται ως "Μακεδονία".

Ποιος «κάρφωσε» την Παπαχρήστου;

Νέες διαστάσεις στην πολύκροτη αυτή υπόθεση δίνουν πληροφορίες που θέλουν εσωτερικές ζήλιες και ανταγωνισμούς μέσα στην Ολυμπιακή ομάδα της χώρας μας να οδήγησαν στη διάδοση του επίμαχου tweet.

Ρε τους μαλάκ@@!!! "Οι Γερμανοί μας θέλουν εκτός € αν δεν τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας"... ρε εμείς θα είμαστε στο € χωρίς κανόνες!

Η πλειοψηφία των Γερμανών θεωρεί ότι η χώρα τους θα ήταν καλύτερα χωρίς το ευρώ, προκύπτει από σημερινή δημοσκόπηση την ώρα που ο υπουργός Οικονομίας της χώρας επαναλαμβάνει τις αμφιβολίες του για το αν η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει στην ευρωζώνη.

Στο βασίλειο της αυθαιρεσίας

Tου Πάσχου Mανδραβέλη

Ενα ερώτημα: οι υπάλληλοι της Βουλής, που δουλεύουν πολλές φορές υπερωρίες, δεν δικαιούνται να έχουν μια πισίνα κι ένα μπάρμπεκιου; Γιατί δεν το χτίζουν -με δικά τους χρήματα, βεβαίως, βεβαίως- στο προαύλιο του Κοινοβουλίου ή ακόμη καλύτερα στον Εθνικό Κήπο, που έχει κι άπλετο χώρο;

Επώνυμο μήνυμα facebook στον λεβέντη Τατσόπουλο που δεν είχε τα μπαλάκια να απαντήσει

"Καλές και Κακές Μαριονέτες" μία φράση που ακούστηκε από εσάς στη σειρά για το 1821 ... μιλώντας σχετικά με την Ελληνοτουρκική διαμάχη ... και μπορώ να πω ότι συμφωνώ στο 100% .

Δεν πιστεύετε ότι πρέπει κάποτε να βάλουμε στο κάδρο ... τον "master of the puppets" που κανείς δεν τόλμησε ποτέ να ονομάσει στα μεγάλα ΜΜΕ;

Η Μέρκελ θα ζητήσει την υπογραφή του Τσίπρα!

Στο «όχι» του Αλέξη Τσίπρα στο ενδεχόμενο να του ζητηθεί η υπογραφή του για τη συμφωνία της επιμήκυνσης, ποντάρουν στο Βερολίνο και όσοι Βορειοευρωπαίοι θέλουν να δουν την Ελλάδα εκτός του ευρώ, στήνοντας, με αυτό το τρόπο, μια παγίδα στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να θεωρηθεί αυτός υπαίτιος μιας χρεωκοπίας και επιστροφής της χώρας στη δραχμή.

Πως σχολίασε την Τελετή Έναρξης του Λονδίνου ο Δημήτρης Παπαϊωάννου

Η Τελετή Έναρξης της Ολυμπιάδας στο Λονδίνο δίχασε το ελληνικό κοινό ως προς την αισθητική της, Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν την τελετή ήταν και ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, ο οποίος προτίμησε να μιλήσει μέσα από τις εικόνες.

Τσιτουρίδης: Υπάρχουν ερωτήματα για την ΑΤΕ και πρέπει να απαντήσει η κυβέρνηση

Με αφορμή τις αποφάσεις που ανακοινώθηκαν από τα ΜΜΕ για την ΑΤΕ ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Όταν πρόσφατα ζήτησα την ψήφο των πολιτών του Κιλκίς για τη ΝΔ και για μένα, διαβεβαίωνα, μεταξύ των άλλων, τους συντοπίτες μου ότι η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας θα παραμείνει δημόσια [ΛΑΘΟΣ! Ποτέ η ΝΔ δεν μιλούσε για δημόσιο, εδώ και χρόνια μιλάει για αποκρατικοποιήσεις, άλλο αν μερικοί δεν το είχαν καταλάβει...] και θα ενισχυθεί και αυτή με δημόσιο χρήμα, μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, για να συνεχίσει να έχει η Τράπεζα αυτή τον σημαντικό ρόλο που διαχρονικά είχε στην ανάπτυξη του αγροτικού τομέα στη χώρα μας.

Καμαρώνουν οι γελοίοι που γκάζωσαν τους πατριώτες του κώλου και μας ξεφτίλισαν με τα σχόλιά τους

[Δείτε τι γράφει ο γελοίος που ξεκίνησε την ιστορία με το δήθεν tweet της γερμανίδας... κοροϊδεύει κι από πάνω τους πατριώτες του κώλου που πίστεψαν τις μαλακί@@ τους!]



Ο Γιάννης Φιλέρης προσπαθεί να εξηγήσει στον Γερμανό τοξοβόλο Καρλ Χάινς Ευθειοβόλεν τι ακριβώς έγινε και ένα φανταστικό tweet στο facebook (!) μπορεί να φτάσει μέχρι την ελληνική Βουλή με φόντο την σημαιοφόρο της Γερμανίας, Νατάσα Κέλερ. Έλεος...

ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ


Ο πρόσφατος αποκλεισμός της πρωταθλήτριας Ελλάδας στο τριπλούν Βούλας Παπαχρήστου, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, με απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κατ’ εντολή της Αριστεράς, επειδή διέδωσε μέσω ΤWITTER, ένα αστείο (ας το πούμε ανέκδοτο) για τους Αφρικανούς και τα κουνούπια του Δ. Νείλου, που τα τσουτσέκια του αριστερισμού και των ΜΜΕ διόγκωσαν και το χαρακτήρισαν ρατσιστικό, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι σε αυτόν τον δύστυχο τόπο που λέγεται Ελλάς, συνεχίζει να κυβερνά η Αριστερά από το 1974 έως σήμερα.

ΓΑΠ: Μας γράφει δημοσίως και εν ψυχρώ στα ... και αρμενίζει στο Αιγαίο

Ο κάθε άνθρωπος έχει ανάγκες για ξεκούραση , σπορ , λίγη ανεμελιά...
Από αυτή την ανάγκη  δεν εξαιρείται ούτε ο . Γ.Α.Π ...

Όταν όμως αυτός βρίσκεται σε μία συνεχή φάση διακοπών (ιδιαίτερα από τότε που "μεταβίβασε" τις μετοχές του κόμματος σε άλλη διοίκηση) την στιγμή που το 1/3 των Ελλήνων δεν γνωρίζει όχι ΑΝ πάει διακοπές αλλά ΑΝ θα βγάλει την ημέρα , είναι μία ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ...


Την ώρα που ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ του . κ. Ρουμελιώτης προσπαθώντας να ΔΙΑΣΩΘΕΙ τον καρφώνει καθημερινά στην κοινή γνώμη , ο Γ.Α.Π όχι μόνο δεν ενοχλείται αλλά με την μπαντάνα του το παίζει νέος και ωραίος!!!

Η απομόνωση από τον λαό είναι τόσο φανερή που δεν προκαλεί έκπληξη...
Αυτό που προκαλεί όμως έκπληξη είναι ότι ο ίδιος δεν δείχνει να μετανιώνει για τις ΠΡΑΞΕΙΣ του !!!
Τόσο σαν αρχηγός της Αξ. Αντιπολίτευσης όπου ΕΜΠΟΔΙΣΕ κάθε αναγκαία αλλαγή , αλλά και σαν πρωθυπουργός όπου φρόντισε ώστε να κινηθεί με μεγαλύτερη ταχύτητα προς την καταστροφή η χώρα...
Μας γράφει δημοσίως και εν ψυχρώ στα ... παλιά (αν έχει παλιά...) του τα παπούτσια...
Οι ευθύνες του , ακόμα και αν δεν τις αντιλαμβάνεται , έχουν γίνει εμφανείς πλέον στους Έλληνες...
Και στο κάτω κάτω ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος "ηγέτης" που δεν μπορεί να αντιληφθεί την βαρύτητα των πράξεών του...
Η Ιστορία είναι γεμάτη τέτοιες περιπτώσεις .
Η Γαλλική επανάσταση έδειξε πώς τελειώνουν παρόμοιες περιπτώσεις που έχουν χαραχθεί στην μνήμη όλων μας...

http://antilogos-gr.blogspot.com/2012/07/blog-post_9639.html

Κοινωνικό Παντοπωλείο δημιουργεί η ΟΝΝΕΔ Π. Φαλήρου!

Οι εκλογές πέρασαν, το καλοκαίρι ήρθε, όμως η φτώχεια και η δυστυχία ορισμένων συμπολιτών μας δυστυχώς δεν κάνει διακοπές. Υπεράνω λοιπόν πολιτικών σκοπιμοτήτων και ψηφοθηρίας (αφού οι εκλογές πέρασαν) αποφασίσαμε ως νέοι Π. Φαληριώτες να δραστηριοποιηθούμε δημιουργικά προκειμένου να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που λόγω καλοκαιριού δεν έχουν την ανάλογη βοήθεια όσο τους υπόλοιπους μήνες.

Αλαζόνας, θρασύς, προκλητικός και χυδαίος ο Ντόλιος (βίντεο)

Τις απαραίτητες διευκρινίσεις έδωσε η ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, σχετικά με την παρουσία του βουλευτή Έβρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Ντόλιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού στις 22 Ιουλίου 2012, και ότι επακολούθησε κατά την διάρκεια της συνέντευξης από τους δημοσιογράφους Γιάννη Σκεύα και Σταύρο Παπαδόπουλο.

Εκθέσεις-φωτιά ΔΝΤ, Τρόικας για το ελληνικό πρόγραμμα

Αρνητική για την πορεία του προγράμματος προσαρμογής της ελληνικής οικονομίας είναι η πρώτη εκτίμηση των ειδικών ελεγκτών της Τρόικας αλλά και η έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα, που αποκαλύπτουν σημαντικές υστερήσεις στην εφαρμογή αναγκαίων μεταρρυθμίσεων αλλά και μια γενικότερη εκτροπή του προγράμματος από τους στόχους του, σε σημείο ώστε να απαιτείται ή μια νέα, «δυναμική» παρέμβαση, ή – στην έσχατη των περιπτώσεων, όπως περιγράφεται στην σχετική έκθεση του ΔΝΤ – μια απόσυρση (!) της στήριξης προς τη χώρα μας από τους εταίρους μας…

Προβληματισμός για τα άδεια γήπεδα στο Λονδίνο

Ιδιαίτερο προβληματισμό έχει προκαλέσει η εικόνα των άδειων γηπέδων στην 1η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και ειδικά σε αθλήματα που κατ΄εξοχήν έχουν γεμάτες θέσεις όπως η κολύμβηση και η ενόργανη γυμναστική.

Ο Τατσόπουλος κι ο κοντοπίθαρος

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Η «προοδευτικιά» μόδα είναι λίγη αμφισβήτηση του Έθνους και της Ιστορίας του, λίγη λαθρολαγνεία και μπόλικος καθεστωτικός «αντιρατσισμός».

NASA:Τα "επτά λεπτά του τρόμου"

«Τα επτά λεπτά του τρόμου». Η φράση δεν αποτελεί τίτλο ταινίας τρόμου, αλλά σενάριο της NASA, για την προσεδάφιση στον Άρη του ειδικά εξοπλισμένου οχήματος «Rover» που θα γίνει στις 6 Αυγούστου.

Βρούτσης: Κατακριτέες οι οριζόντιες περικοπές αλλά και οι οριζόντιες παροχές...Δεν θίγονται οι χαμηλές συντάξεις

Δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα με την καταβολή των συντάξεων για το επόμενο διάστημα, διαβεβαιώνει ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης.

Στα υψηλά και μεσαία εισοδήματα το μεγάλο μερίδιο των μέτρων, λέει ο Χρ.Σταϊκούρας

Το μεγάλο μερίδιο της δημοσιονομικής προσαρμογής θα το επωμιστούν οι υψηλού και μεσαίου εισοδήματος και όχι αδιακρίτως όλοι, διαβεβαιώνει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

"Με τη δραχμή θα γυρίσετε 20 χρόνια πίσω-25% και όχι 90% να βγει η Ελλάδα απ' το ευρώ"

Ο νομπελίστας οικονομολόγος και “πατέρας” του ευρώ Ρ. Μαντέλ, δεν συμμερίζεται την εκτίμηση της Citigroup για πιθανότητες 90% στο ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Ίωση ή μεταγραφή ο Καπίνο;

Από "ίωση" ταλαιπωρείται ο Καπίνο τις τελευταίες ημέρες αλλά εμένα το πονηρό μου το μυαλό πάει αλλού και δεν μπορώ να μην το πω... Η πόρτα της Παιανίας έχει ανοίξει και ο Φερέιρα εδώ και μέρες τον σπρώχνει για να βγει...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Άγγλος βουλευτής: Ευτυχώς ήρθαν οι αθλητές για να τελειώνει η αριστερή πολυπολιτισμική μαλακ@@

Ο συντηρητικός βουλευτής της Μ. Βρετανίας, Aidan Burley, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών καθώς έδειξε την έντονη δυσφορία του για την τελετή έναρξης την οποία χαρακτήρισε

Βίντεο: Α. Νικολαΐδης για την τελετή έναρξης, τον αγώνα του και την Κέλερ

Δείτε το:

Φυσικά και μπορείς να λες και να κάνεις ατιμώρητα ότι θες! Αρκεί να είσαι Αριστερός! Ή Λάθρο...

γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
Ανεπρόκοπε  Έλληνα μάθε επιτέλους να φέρεσαι σαν «προοδευτικιά περσόνα».  Για να μην είσαι Non grata.  Εκπολιτίσου πια :

Ολες οι ελληνικές συμμετοχές στη δεύτερη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

Πλούσια σε ελληνικές συμμετοχές θα είναι η δεύτερη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Οι πρωταθλήτριες κόσμου Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου θα «τραβήξουν κουπί», ο Αρης Γρηγοριάδης θα βουτήξει στην πισίνα, πιθανότατα δύο φορές και πολύ άλλοι ακόμη θα ριχτούν στη «μάχη» της πρόκρισης στο επόμενο στάδιο,που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στα μετάλλια.