30 Ιουλίου 2012

Βίντεο: Προσγειώσεις και απογειώσεις για την Red Flag σε time lapse

To περιέχει 5 ώρες συμπιεσμένες σε 3 λεπτά, με νυχτερινές προσγειώσεις και απογειώσεις αεροσκαφών από την βάση Nellis, στη Nevada, βόρεια του Las Vegas. Αρχικά τα αεροσκάφη απογειώνονται από τον δεξιό διάδρομο και στη συνέχεια προσγειώνονται στον αριστερό. Δείτε το:

Φανταστικό ειρωνικό Βίντεο του RT: Η γιαγιά προκαλεί Ολυμπιακό πυραυλικό ατύχημα

Ένα κλιπάκι με ειρωνική διάθεση για τα υπέρμετρα Ολυμπιακά μέτρα με τους πυραύλους σε οροφές κτηρίων, γύρισε το RussiaToday. Δείτε το έχει πλάκα:

Στην Ελλάδα και την Κύπρο αφιέρωσε την νίκη του ο Μάρκος Παγδατής

Στην Ελλάδα που μαστίζεται από την οικονομική κρίση αλλά και στον λαό της Κύπρου, αφιέρωσε την νίκη του στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις, ο Μάρκος Παγδατής.

Ο Κύπριος αθλητής νίκησε τον Ιάπωνα, Σεόντα, και προκρίθηκε στον β' γύρο του τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων. Η αναμέτρηση ξεκίνησε την Κυριακή ωστόσο διεκόπη και συνεχίστηκε την Δευτέρα.

Σ.Κεδίκογλου: Aπαράδεκτα τα περί «χαριστικής μεταβίβασης» της Τράπεζας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στα όσα αναφέρει ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σχετικά με την Αγροτική Τράπεζα, δήλωσε τα ακόλουθα:

Όλα τα έγγραφα που ζήτησε σήμερα ο κ. Τσίπρας για την υπόθεση της Αγροτικής Τράπεζας θα του δοθούν άμεσα.

Ολυμπιακοί Αγώνες-Λονδίνο 2012: Νίκη ελπίδας για τις Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη

Τη νίκη που χρειάζονταν, για να παραμείνουν «ζωντανές» στη διεκδίκηση της πρόκρισης, πέτυχαν απόψε οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, απέναντι στις Ρωσίδες Αναστασία Βάσινα και Άννα Βοζάκοβα.

Μέτρα 13,2 δισ ζητάει η Τρόικα για την επιμήκυνση του ελληνικού προγράμματος έως το 2016


Λιτότητα 13,215 δις. ευρώ έως το 2016 ζητάει η Τρόικα από την κυβέρνηση προκειμένου να «ανάψει» το «πράσινο φως» για την επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής. Η πρόταση που έχουν υποβάλλει οι εκπρόσωποι της Ε.Ε. και του ΔΝΤ στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά προβλέπει ότι για να μπορέσει η Ελλάδα να παρατείνει κατά δύο χρόνια το πρόγραμμα της, δηλαδή το έλλειμμα να μειωθεί κάτω από το 3% του ΑΕΠ το 2016, αντί του 2014, θα πρέπει να λάβει πρόσθετα μέτρα ύψους 1,715 δις. ευρώ.


Δύο οι επίδοξοι αγοραστές για τη μαρίνα στο λιμάνι Θεσσαλονίκης

Η προκήρυξη της β΄φάσης του διαγωνισμού για την κατασκευή και λειτουργία μαρίνας σκαφών αναψυχής στο χώρο της α΄ προβλήτας του λιμανιού της Θεσσαλονίκης αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».

Σύσκεψη των τριών: Συμφωνία μόνο για τον στρατηγικό σχεδιασμό

Ολοκληρώθηκε η νέα σύσκεψη των αρχηγών των τριών κομμάτων που στηρίζουν τη συγκυβέρνηση (Α. Σαμαράς, Ε. Βενιζέλος, Φ. Κουβέλης) στο Μέγαρο Μαξίμου μετά από δύο ώρες διαβουλεύσεων. Δεν ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα για την επόμενη διετία.

Ζημιές σε σπίτια και τραυματίες από τη φωτιά στην Κρήτη



Ζημιές σε σπίτια, καφετέριες αλλά και ένα ξενοδοχείο έχει προκαλέσει η μεγάλη φωτιά στη Βιάννο της Κρήτης. Λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα, οι φλόγες ξεκίνησαν να κατευθύνονται προς τα δυτικά του Χόνδρου.

Κατατέθηκαν οι τροπολογίες στον Νόμο Πλαίσιο-Διαβάστε το νομοσχέδιο και την αιτιολογική έκθεση

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας «Ρυθμίσεις θεμάτων Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και άλλες διατάξεις» με το οποίο επιφέρονται αλλαγές στο προηγούμενο νόμο της Άννας Διαμαντοπούλου (Ν.4009/2011) για την ανώτατη εκπαίδευση. Το νομοσχέδιο εισάγεται την Τρίτη στην αρμόδια Επιτροπή και θα συζητηθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Χωρίς αστυνομική προστασία οι βουλευτές

Μειώνεται ο αριθμός των αστυνομικών που φρουρούν πολιτικά πρόσωπα, περιφερειάρχες και δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, το προσωπικό για την προστασία του πρωθυπουργού μειώνεται κατά 25 άτομα, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά 20 άτομα και των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων κατά 15 άτομα.

Οι κομπλεξικοί Βρετανοί χτυπάνε ξανά – Ο Μ. Αλέξανδρος ανήκει στα Σκόπια!!!

[Το σχόλιό μας στο τέλος]

Συνεχίζουν οι Βρετανικές εφημερίδες να προκαλούν την Ελλάδα και τους Έλληνες με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν.

Στην Iστοσελίδα της Βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph υπάρχει ειδική στήλη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με όλες τις χώρες που συμμετέχουν.

Λονδίνο 2012: Νέο φιάσκο! Έμειναν εκτός γηπέδων οι συγγενείς των αθλητών!

Μπορεί η εικόνα που παρουσιάζουν τα γήπεδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες να είναι απογοητευτική, ωστόσο, οι διοργανωτές υπέπεσαν σε νέο φιάσκο, καθώς αρνήθηκαν την είσοδο στους συγγενείς των αθλητών!

Μαλί: Ισλαμιστές σκότωσαν δια λιθοβολισμού ένα ανύπαντρο ζευγάρι

Ισλαμιστές σκότωσαν χθες δια λιθοβολισμού ένα ανύπαντρο ζευγάρι στην πόλη Αγκλόκ στο βόρειο Μαλί, στην πρώτη τέτοια περίπτωση που έρχεται στη δημοσιότητα τους τελευταίους τέσσερις μήνες, οπότε έθεσαν υπό τον πλήρη έλεγχό τους την περιοχή ένοπλες ισλαμιστικές οργανώσεις, όπως δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο δύο βουλευτές της περιοχής.

Το «βραχυκύκλωμα» στο Taxis φέρνει παράταση

Ξεπεράστηκε το πρόβλημα με το taxisnet
Εκτός λειτουργίας έμεινε το σύστημα taxisnet για 2 με 3 ώρες περίπου σήμερα, μια μολις μερα πριν λήξει η προθεσμία για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων κι ενώ υπολογίζεται ότι 500.000 φορολογούμενοι δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη τη σχετική διαδικασία.

Συνεχίζεται η σύσκεψη στο Μαξίμου

Συσκέπτονται στο Μαξίμου
Κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο μέγαρο Μαξίμου, με τους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη να καλούνται να λύσουν τον εξαιρετικά σύνθετο γρίφο των περικοπών ύψους 11,5 δισ. ευρώ, με βασικό ζητούμενο να βρεθούν ισοδύναμα ώστε μην επιβαρυνθούν οι ευπαθείς ομάδες.


Γερμανός "σοφός": Η Ελλάδα θα είναι και του χρόνου στο ευρώ γιατί έχει κάνει αρκετές θυσίες

Ο Γερμανός καθηγητής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο του Βιούρτσμπουργκ, Πέτερ Μπόφινγκερ, ένας από τους πέντε αποκαλούμενους «σοφούς» που συμβουλεύουν τη γερμανική κυβέρνηση υποστηρίζει πως μία έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα απέβαινε για την υπόλοιπη Ευρωζώνη περισσότερο καταστροφική απ' ότι για την ίδια την Ελλάδα.

Ρατσιστικό, πραγματικά όμως, tweet κοστίζει τους Ολυμπιακούς (και) σε Ελβετό αθλητή-Τι έγραψε;

Η ελβετική αποστολή στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου απέπεμψε τον Μισέλ Μοργκανέλα, μέλος της ομάδας ποδοσφαίρου, από τη διοργάνωση επειδή ο αθλητής έγραψε ρατσιστικό μήνυμα στο λογαριασμό του στο Twitter.

Κάνουν ότι γουστάρουν: Έσβησαν τη φλόγα για να μπορέσουν να μετακινήσουν την παπαριά που έστησαν στο κέντρο του γηπέδου

Αποδεικνύεται πως οι Βρετανοί είναι... ανάποδοι σε όλα! Αναγκάστηκαν να σβήσουν και την Ολυμπιακή φλόγα, η οποία οφείλει να καίει αδιάκοπα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων επιβεβαίωσε πως οι εργάτες υποχρεώθηκαν να σβήσουν τη φλόγα, προκειμένου να μετακινήσουν το βωμό από το κέντρο του Ολυμπιακού σταδίου.

Στον Έβρο 1.800 συνοριοφύλακες και πλωτά υπό το φόβο μετανάστευσης λόγω Συρίας

1.500 αστυνομικοί που φυλάνε πρόσωπα θα ριχθούν στη μάχη κατά του εγκλήματος

Στον ποταμό Έβρο κατευθύνονται 1.800 συνοριοφύλακες μαζί με πλωτά υπό τον φόβο κύματος μετανάστευσης λόγω και των γεγονότων στην Συρία, όπως ανέφερε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Aντώνη Σαμαρά...

Η συνέχεια στο alexpolisonline.blogspot.gr

Μειώνει τα επιτόκια σε 710.000 δάνεια η Εθνική

Στη μείωση κατά 0,25% των επιτοκίων των στεγαστικών, καταναλωτικών δανείων καθώς και των δανείων προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις προχώρησε από τις 16 Ιουλίου η Εθνική Τράπεζα.

Θέλει να μας κόψει τελείως το γέλιο ο Αλαφούζος!Ετοιμάζει αγωγή κατά του Τσάκα

Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας δεν σκοπεύει να αφήσει αναπάντητα τα όσα είπε προ ημερών ο Βλάσης Τσάκας μέσω ανακοίνωσης και είναι έτοιμος να ακολουθήσει τη δικαστική οδό.

Πανηγυρίζουν οι Άγγλοι: Επιτέλους θα μπορούν να σπουδάζουν με φούστες και κλασόν στην Οξφόρδη

Με φούστα και καλσόν θα μπορούν πλέον να πηγαίνουν οι άρρενες φοιτητές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στις εξετάσεις και στις επίσημες εκδηλώσεις τους.

Επίκαιρη ερώτηση Ν.Γ. Μιχαλολιάκου σε Σαμαρά για την ΑΟΖ

Προς τον Πρωθυπουργό

ΘΕΜΑ: «Θέσπιση και οριοθέτηση της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης»

Σύμφωνα με τον ημερήσιο Τύπο (ΤΟ ΒΗΜΑ-27/07) ο αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών Γκόρντον κατά τη συνάντησή του με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών:

Ανέκδοτο: Άδικο είχε ο ταξιτζής που ήθελε να πληρωθεί;

Σταματάει ένα ταξί ένας τύπος, μπαίνει μέσα και λέει στον ταξιτζή...

- Μεγάλε, γρήγορα στην οδό τάδε, νούμερο τάδε μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η γυναίκα μου με απατάει.

Πράγματι, ο ταξιτζής πατάει γκάζι και σε λίγο φθάνουν στο σπίτι του...

10 εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες παραλιών του κόσμου

Πολύχρωμες ομπρέλες, ψάθες απλωμένες σκόρπια και νερά σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου. Το ξέρουμε, είναι πιο ωραίο να βουτάμε, όμως στις συγκεκριμένες 10 φωτογραφίες παραλιών, αρκούμαστε να τις δούμε έτσι όπως φαίνονται από πολύ, πολύ ψηλά.

Πόσο κρύο είναι το διάστημα;

Το απόλυτο κενό είναι μια ιδεατή κατάσταση, που δεν ισχύει πουθενά, ούτε και στο διάστημα. Παρ’ όλο που οι αποστάσεις μεταξύ άστρων, γαλαξιών κτλ. είναι τεράστιες και ο χώρος ανάμεσά τους πολύ περισσότερο «άδειος» ακόμη και από το καλύτερο κενό που μπορούμε να φτιάξουμε στο εργαστήριο, εμπεριέχει εντούτοις ορισμένα σωματίδια.

Πρώτο φάουλ από τον Μαύρο με τον Βούρο...

Κατακεραύνωσε δικαίως τους μετόχους, κάλεσε ορθά τον κόσμο σε συστράτευση, θέλησε να διακόψει κάθε σχέση με παλιά πρόσωπα αλλά υπέπεσε σε ένα φάουλ και αυτό ακούει στο όνομα του Βούρου...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Όποιος αμφιβάλλει ακόμα για τον Jeffrey και την Gayle

..Ας ρίξει μια ματιά να δεί πως είναι δηλωμένος ο Γιωργάκης και η αδερφή του Σοφία στο ληξιαρχείο του...

Καταρρίπτεται άλλη μια μπαρούφα των ηλιθίων: Τα δάνεια σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν διαγράφονται από τη μεταβίβαση της ΑΤΕ στην Πειραιώς

Τα δάνεια των κομμάτων δεν θα διαγραφούν από τη μεταβίβαση του υγιούς τμήματος της Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς, αφού τα δάνεια είναι εξυπηρετούμενα και θα παραμείνουν στο υγιές τμήμα της Αγροτικής.

Στον ημιτελικό ο Δρυμωνάκος

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, κατάφερε και προκρίθηκε στον ημιτελικό των 200 μέτρων πεταλούδα με τον 16ο καλύτερο χρόνο, 1.56.97, ενώ εκτός ημιτελικών για το ίδιο αγώνισμα, έμεινε ο Στέφανος Δημητριάδης.

Τα εύσημα Σαμαρά σε Βρούτση

Τα εύσημα από τον Σαμαρά έλαβε το Σαββατοκύριακο ο Γιάννης Βρούτσης ο οποίος με μεθοδικότητα και διακριτικότητα ενήργησε ώστε να ανοίξει ξανά η Χαλυβουργία.

Ο υπουργός Εργασίας αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη όχι μόνο των ημερών,...

Το MEGA έκοψε την «Εμπόλεμη Ζώνη» του Δανέζη!


Δείτε τι έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος στο Facebook.

Θύμα περικοπών φαίνεται ότι θα είναι η «Εμπόλεμη ζώνη» του Σωτήρη Δανέζη.

Μία από τις καλύτερες και πιο ποιοτικές εκπομπές του Μεγάλου Καναλιού δεν θα συνεχίσουν την νέα σεζόν.

Πέρασε στον ημιτελικό η τετράκωπος ανδρών

Οι Στέργιος Παπαχρήστου, Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Χρήστου προκρίθηκαν στα ημιτελικά του τετράκωπου ανδρών με χρόνο 5:57:71.

Πινγκ πονγκ: Ήττα-αποκλεισμός για τον Κρεάνγκα, 4-1 από τον Μέιζ

Η θετική παράδοση, με τέσσερις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις απέναντι στον Μίκαελ Μέιζ, δεν στάθηκε ικανή για να χαρίσει στον Καλλίνικο Κρεάνγκα την πρόκριση στον 4ο γύρο του απλού ανδρών στο Ολυμπιακό τουρνουά πινγκ πονγκ «Λονδίνο 2012».

Σοβαρότης ΜΗΔΕΝ: Η αντίπαλός με δάγκωνε και φταίει ο διαιτητής που αποκλείστηκα

Αιχμές για το παιχνίδι της αντιπάλου της αλλά και για τη διαιτησία άφησε η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα, η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μετά τον αποκλεισμό της.

Τα ονόματα των Υποστρατήγων και Συνταγματαρχών-Που είναι οι επανελθόντες από την αποστρατεία;;; οοεεοο;;

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο, κατά τις τακτικές κρίσεις έτους 2012 – 2013, έκρινε τους παρακάτω Αξιωματικούς Σωμάτων Στρατού Ξηράς ως εξής:

α. Διατηρητέοι Υποστρατήγοι Σωμάτων:

Θύμα σεξουαλικής επίθεσης η 15χρονη στην Πάρο

Γενετικό υλικό που ανήκει σε άντρα βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στα ρούχα και στο σώμα της 15χρονης κοπέλας που τραυματίστηκε σοβαρά σε παραλία της Πάρου, πριν από μερικές ημέρες, και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο.

Ωραίους φίλους έχει ο ισλαμολάγνος Λεβεντομαλάκ@@

Ο βουλευτής Τατσόπουλος έχει 17.182 εγγεγραμμένους "αναγνώστες" (πολλοί από αυτούς -ίσως οι περισσότεροι- έχουν γίνει αναγνώστες του για να τους παρέχει διασκέδαση με αυτά που γράφει).


Από την άλλη του αρέσουν και ελάχιστες (επιλεγμένες σελίδες φίλων.) Μία από αυτές είναι και η .....

Βιαστές βλέπουν στη φυλακή DVD με σεξουαλική βία

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία, μετά την αποκάλυψη ότι στη φυλακή του Μονμάουθσαϊρ οι βαρυποινίτες που κρατούνται διασκεδάζουν με ταινίες που περιέχουν υπέρμετρη βία και σεξουαλικά εγκλήματα.

Η Τουρκία ενισχύει τις Ένοπλες Δυνάμεις της με 8 δις

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεών της, η Τουρκία αναμένεται να δαπανήσει το ποσό των οκτώ δισεκατομμυρίων δολαρίων μέσα στα τέσσερα επόμενα χρόνια.

Αυτό μάλιστα, σύμφωνα με τη "δημοκρατία", τη στιγμή που οι εξαγωγές της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας αναμένεται να ξεπεράσουν τα δύο δισεκατομμύρια δολάρια.

Χατζημαρκάκης: Η Ελλάδα έγινε το πειραματόζωο του ΔΝΤ

Ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής της Γερμανίας, Γιώργος Χατζημαρκάκης μιλώντας για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας, τους ευρωπαϊκούς συσχετισμούς αλλά και την ανάγκη να δρομολογηθούν πολιτικές στην κατεύθυνση αντιστροφής του αρνητικού κλίματος, τόνισε πρέπει επιτέλους να σταματήσουν τα σενάρια για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και το κοινό νόμισμα.

Financial Times: Το ΔΝΤ να απεμπλακεί από την Ελλάδα - Η Ευρωζώνη έχει λεφτά

Η ανάμιξη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα ήταν σωστή, αλλά οι κίνδυνοι για τη φήμη του τώρα είναι μεγαλύτεροι από το περιορισμένο όφελος που έχει προσφέρει στην περίπτωση της Ελλάδας, αναφέρεται στο κύριο άρθρο των Financial Times, που επισημαίνουν: «Η Ευρωζώνη έχει λεφτά. Χρειάζεται έναν αμερόληπτο και ειλικρινή σύμβουλο, όχι έναν συμπιστωτή».

Ο Πρόεδρος Ομπάμα απόγονος του πρώτου μαύρου δούλου από την Αφρική;

Σύμφωνα με άρθρο των New York Times, ομάδα ειδικών γενεαλόγων διεξήγαγαν μελέτες, οι οποίες υποδεικνύουν ότι η μητέρα του Προέδρου των ΗΠΑ, πέραν των Ευρωπαίων προγόνων της, είχε τουλάχιστον άλλον έναν μακρινό πρόγονο από την Αφρική, όπερ δηλώνει ότι ο Πρόεδρος κατά πάσα πιθανότητα προέρχεται από έναν εκ των πρώτων Αφρικανών δούλων στην Αμερική.

Black out στο taxisnet

Black out στο taxisnet - αδύνατη η υποβολή δηλώσεων από τις 10.00 αφού όλοι, σαν Έλληνες (και εγώ :)), έσπευσαν τελευταία στιγμή

Οπότε μάλλον σίγουρη πρέπει να θεωρείται η παράταση

Έχουμε παραφρονήσει...

Mια συζήτηση για...γέλια και για κλάμματα έγινε στο twitter με πρωταγωνιστές τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Ανδρέα Ψυχάρη και κάποιας που θέλει να καταργηθούν τα θέατρα και τα σινεμά, η οποία παρεξηγήθηκε επειδή δύο άνθρωποι φωτογραφήθηκαν χαμογελώντας... λες και αυτή δεν λιαζόταν χθες στις παραλίες αλλά ήταν κλεισμένη σπίτι της και έκλαιγε

Η συζήτηση ξεκίνησε κάπως έτσι:

Πώς αντιμετωπίζει ο αντρικός εγκέφαλος μία γυναίκα με μπικίνι;

Μία μελέτη του αμερικάνικου πανεπιστημίου του Princeton σχετικά με τις λειτουργίες του αντρικού εγκεφάλου, ήρθε να επιβεβαιώσει όλα αυτά που σέρνετε στο λεγάμενο κάθε φορά που σας «συνδέει με Κάιρο».

Η βασίλισσα Ελισάβετ στην Τελετή Εναρξης... έξυνε τα νύχια της! [βίντεο]

Είναι γεγονός ότι την ώρα της παρέλασης των αθλητών σε κάθε Τελετή Εναρξης Ολυμπιακών Αγώνων, το πρόγραμμα κάνει... κοιλιά, με αποτέλεσμα τηλεθεατές και παριστάμενοι να χαζεύουν και να ασχολούνται με άλλα πράγματα. Το ίδιο έκανε και η βασίλισσα Ελισσάβετ, η οποία βρήκε χρόνο να καθαρίσει τα... νύχια της!

«Πάτε Ελλάδα ε; Πάρτε και καμιά κονσέρβα καλού κακού...»

Σωτήρης Ξενάκης

Αν δεν το είχα ζήσει ο ίδιος και δεν το είχα ακούσει με τα ίδια μου τα αυτιά μπορεί και να μην το πίστευα. Όμως μου συνέβη τις μέρες των διακοπών μου κάπου στην Αργολίδα, και είναι ενδεικτικό της εικόνας που υπάρχει διεθνώς για την Ελλάδα με όλες τις συνέπειες.

Στα 95 εκ ευρώ το τίμημα πώλησης της ΑΤΕ στην Πειραιώς

Τα οικονομικά μεγέθη της συμφωνίας απορρόφησης της Αγροτικής Τράπεζας από την Τράπεζα Πειραιώς παρουσίασε σήμερα η Διοίκηση της δεύτερης.

Όπως αναφέρει η Τράπεζα Πειραιώς σε ανακοίνωση που απέστειλε σήμερα Δευτέρα προς το Χρηματιστήριο Αθηνών την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012 ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση από τον ειδικό εκκαθαριστή στοιχείων ενεργητικού και παθητικού του υγιούς τμήματος της Αγροτικής Τράπεζας έναντι τιμήματος 95 εκατ. ευρώ.

Τα πανεπιστήμια προσαρμόζονται στη μετριότητα των επιτελείων των κομμάτων

Με τις τροπολογίες που, σύμφωνα με πληροφορίες, προωθεί το υπουργείο Παιδείας (με αγαστή συνεργασία των τριών κυβερνητικών εταίρων) ξηλώνεται μεθοδικά όλη η λογική του νόμου που ψηφίστηκε πέρυσι και ο οποίος επιχειρούσε να μας συντονίσει κατά το δυνατόν με όσα συμβαίνουν διεθνώς. Μεταξύ πολλών άλλων:

Βίντεο: De Niro, Travolta στην Ακρόπολη

Το Μουσείο της Ακρόπολης επισκέφθηκαν οι σούπερ σταρ του Hollywood, Robert De Niro και John Travolta... Δείτε το βίντεο από το Mega:

Σ. Κεδίκογλου: «Δεν είναι όλα τα μέτρα στο τραπέζι»

«Δεν είναι όλα τα μέτρα που ακούγονται στο τραπέζι» δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου στον Real Fm 97.8. «Σε αυτή την δύσκολη φάση καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο δίκαια» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ο οποίος υποστήριξε πως σήμερα πιθανότατα θα «κλειδώσουν» τα νέα μέτρα.

e-Επιλογές της 29/07/2012

16χρονη υπέστη βιασμό από το κάθαρμα τον αλλοδαπό πατριό της και έμεινε έγκυος (βίντεο)

Μια απίστευτη κτηνωδία συγκλονίζει το παγκύπριο.  16χρονη υπέστη βιασμό από το αλλοδαπό κάθαρμα-πατριό της, με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος.   Η τραγωδία εκτυλίχθηκε ενώ στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν η ξέκωλη μητέρα του θύματος και η μικρή αδελφή της. 

Ωραία ασφάλεια: Χάθηκαν τα κλειδιά του Γουέμπλεϊ πριν ακόμα ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί

H αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής πως χάθηκε ένα σετ κλειδιών από το Γουέμπλεϊ την περασμένη εβδομάδα (στις 24 Ιουλίου), κάτι που επιβεβαίωσε και η «Scotland Yard».

Χρυσή Αυγή: Προβοκατόρικος και καταστροφικός ο ρόλος του ΚΚΕ

Έντονες επικρίσεις κατά του ΚΚΕ διατυπώνει η Χρυσή Αυγή, με άρθρο μέλους της που δημοσιεύεται στο διαδίκτυο.

Με τίτλο «Η κατάντια του ΚΚΕ», η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει ότι «το ΚΚΕ φρόντισε και πάλι να αποδείξει ότι το κόμμα αυτό, το οποίο παρουσιάζεται ως φιλεργατικό, δεν έχει την παραμικρή θετική σχέση με τον Έλληνα εργαζόμενο».

Παράταση δυο ημερών για τις δηλώσεις εξετάζει το ΥΠΟΙΚ

Του Σπύρου Δημητρέλη

Εκπνέει την Τετάρτη τα ξημερώματα η προθεσμία για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων. Ωστόσο, πολύ μεγάλη είναι η πιθανότητα η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων να κρατήσει ανοικτή τη ιντερνετική πύλη για ακόμη δυο ημέρες δίνοντας έτσι μια άτυπη παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Ο λόγος;

Σαββατοκύριακο στο γραφείο

Ολο το Σαββατοκύριακο βρισκόταν ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου εν όψει της νέας κρίσιμης εβδομάδας που ξεκινά με τη σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων, προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση.

Αδερφή-κότα «γάζωσε» με σφαίρες δύο νεαρούς γιατί βιντεοσκοπούσαν τη φωτιά στον Βιάννο

«Ανευ προηγουμένου» είναι το περιστατικό που συνέβη τη νύχτα στο Βίαννο την ώρα που η φωτιά έκαιγε ανεξέλεγκτη στην περιοχή. Αγνωστος άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον δύο φίλων ηλικίας 24 και 35 χρόνων, γαζώνοντάς τους με επτά σφαίρες. Ο λόγος; Εξοργίστηκε γιατί οι δύο νεαροί βιντεοσκοπούσαν την πυρκαγιά.

Μπλακ άουτ στην Ινδία άφησε 350 εκ χωρίς ρεύμα

Η εκτεταμένη διακοπή της ηλεκτροδότησης στη βόρεια Ινδία σήμερα προκαλεί σοβαρά προβλήματα σε εκατομμύρια κατοίκους εννιά κρατιδίων της χώρας, ανάμεσα τους και του Νέου Δελχί, ανακοίνωσαν οι ινδικές αρχές.

Ενιαίο μισθολόγιο και στις ΔΕΚΟ

Νέο μαχαίρι στους μισθούς των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ από την 1η Ιανουαρίου του 2013 προωθεί η κυβέρνηση προκειμένου να κλείσει το πακέτο μέτρων ύψους 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ χωρίς να απαιτηθούν νέες οριζόντιες περικοπές στους μισθούς των εργαζομένων στον στενό δημόσιο τομέα.

Μειώσεις στις συντάξεις από 1000 ευρώ;

Στο τραπέζι μπαίνουν πλέον μειώσεις στο άθροισμα των συντάξιμων αποδοχών. Αυτό σημαίνει κούρεμα 3% από τα 1000 ευρώ...

Πλησιάζει στις αυλές των σπιτιών η φωτιά στον Βιάννο - Εκκενώθηκαν δύο χωριά

Ανεξέλεγκτη εξακολουθεί να «καίει» η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής στο Βιάννο του Ηρακλείου. Μάλιστα, το πρωί ζητήθηκε από τους κατοίκους της Κάτω Βιάννου να εγκαταλείψουν το χωριό, ενώ ταυτόχρονα εκκενώθηκε και ο Χόνδρος.Εν τω μεταξύ, «μάχη» με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους δίνουν οι πυροσβέστες σε Χίο, Όλυμπο και Χαλκιδική.

Μικροεντάσεις στη Χαλυβουργία Ελλάδος

Μικροεντάσεις στη Χαλυβουργία Ελλάδος
Μετά από εννέα μήνες απεργίας, 130 περίπου άνθρωποι μπήκαν σήμερα στο χώρο εργασίας τους, στη Χαλυβουργία Ελλάδος, αφού πρώτα απομακρύνθηκαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ. Μικροεντάσεις σημειώθηκαν νωρίς το πρωί, έως ότου γίνουν οι διαπραγματεύσεις για να απομακρυνθούν τα ΜΑΤ.

Συνωστισμός στο Διαδίκτυο για την ηλεκτρoνική υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Περίπου 600.000 φορολογούμενοι δεν έχουν υποβάλει μέχρτι σήμερα τις φορολογικές τους δηλώσεις, μία ημέρα πριν την λήξη της προθεσμίας.

Συγκεκριμένα, σε σύνολο 5,5 εκατομμυρόων δηλώσεων, στο taxis έχουν περάσει 4.59.284 δηλώσεις και εκκρεμούν περίπου 300.000 που έχουν υποβληθεί χειρόγραφα αλλά δεν έχουν ακόμα καταχωρηθεί.

Ποιοι είναι οι 731 που έβγαλαν 1 δισ. στο εξωτερικό και δήλωσαν μόλις 2,5 εκατ. στην Εφορία

Απίστευτα στοιχεία φοροδιαφυγής που προκαλούν σοκ έφεραν στην επιφάνεια οι πίνακες που παρέδωσε η Τράπεζα της Ελλάδας στο ΣΔΟΕ, με τα εμβάσματα έχουν σταλεί στο εξωτερικό μόνον το 2010 συγκρινόμενα μ τις φορολογικές δηλώσεις που έχουν κατατεθεί για την ίδια χρονική περίοδο.

ΒΙΝΤΕΟ-ALERT ΑΕροψεκασμένοι: UFO πάνω από το στάδιο στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων!

Πως και δεν το ανακάλυψε ακόμα ο Χαρδαβέλας αυτό;

Οι αεροψεκασμένοι του Alien Disclosure Group UK ανακάλυψαν ένα UFO να παρακολουθεί την τελετή έναρξης των αγώνων του Λονδίνου. Μάλιστα το "είδαν" και στην ΤιΒι την ώρα που έπεφταν τα πυροτεχνήματα.

Το ελληνικό πρόγραμμα της 3ης μέρας και το... ταμείο της 2ης

Με στόχο μία καλή παρουσία και κρυφό όνειρο μία θέση στο βάθρο, η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα ανοίγει την Δευτέρα την ελληνική παρουσία των λεγόμενων «βαριών» αθλημάτων στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Η Γιαννιώτισσα πρωταθλήτρια μετέχει στην κατηγορία των -57κ., που θα αρχίσει στις 11:30 (ώρα Ελλάδας), στο ExCel, και θα ολοκληρωθεί στις 6 μ.μ. με τον τελικό. Πρώτος αντίπαλος της «ασημένιας» πρωταθλήτριας Ευρώπης (φέτος στη Ρωσία) θα είναι η Λουπετέι Κόμπας από την Κούβα, ενώ στη συνέχεια, εφόσον προκριθεί στη 16άδα, την περιμένει η Ρωσίδα Ζαμπλούντινα.