31 Ιουλίου 2012

Έξαλλη με τον Σειρηνάκη η Τζούλια Αλεξανδράτου για τη νέα τσόντα

Το νέο πορνό της Αλεξανδράτου με τίτλο «H Tζούλια ξαναχτυπά-Το casting του γιατρού», που μόλις κυκλοφόρησε, φαίνεται πως δεν είναι τελικά και τόσο «φρέσκο». Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η Τζούλια σε οργισμένο ποστάρισμά της στο facebook.

Στα παπάρια μας όμως;; Ο Ραγκούσης ζει και παρεμβαίνει μέσω twitter αφού οι εποχές που έλυνε και έδενε πέρασαν ανεπιστρεπτί

[Αλήθεια αυτή την υπόθεση πλαστογραφίας στο Λιμενικό Ταμείο Πάρου (εδώ, εδώ), όπου ο κολλητός του ψήστη πλαστογραφούσε την υπογραφή της υπαλλήλου του Δήμου για να παραλαμβάνει πράγματα της δικιάς του εταιρίας, μέχρι πότε θα την κρατάει στο συρτάρι του ο εισαγγελέας Σύρου (ασκήθηκαν κάτι διώξεις αλλά πέραν τούτου μηδέν); Μέχρι να παραγραφεί; Τί ξεφτίλες είστε ρε που δεν σέβεστε καθόλου τη μνήμη της υπαλλήλου;]

Για οπισθοδρόμηση της χώρας, με αφορμή την αλλαγή του νόμου για τα ΑΕΙ κάνει λόγο ο ψήστης από την Πάρο, Γιαννάκης Νταλάρας-Ραγκούσης, ενώ άκμαζε όταν αυτό το ρεμάλι μεσουρανούσε και ζήταγε από Αστυνομικούς Διευθυντές να συλλάβουν ανυπεράσπιστους blogger...

Ένα ξεχασμένο βίντεο: Ο ναζιστικός χαιρετισμός της ελληνικής ομάδας στην Ολυμπιάδα του Χίτλερ! (βίντεο)

Ήταν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες που καλύφθηκαν τηλεοπτικά και στους οποίους έγινε αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία, που μεταφέρθηκε με λαμπαδιδρομία στο Βερολίνο - Δείτε την παρέλαση της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Έναρξης

Οι Αγώνες της 11ης Ολυμπιάδας το 1936 διοργανώθηκαν στο Βερολίνο από την 1 Αυγούστου έως τις 16 Αυγούστου. Η συμμετοχή 49 εθνών και 3961 αθλητών στην Ολυμπιάδα του Χίτλερ, όπως έχει μείνει στην ιστορία, αποτέλεσε ρεκόρ συμμετοχής εκείνη την εποχή.

Ποιος είναι ο Τασίδης που τον έφτυσε η Ελλάδα για να τη φτύσει κι αυτός σήμερα

Γεννήθηκε στο χωριό Κόμαρα κοντά στην Ορεστιάδα και σε ηλικία 10 ετών μετανάστευσε με την οικογένειά του στη Γερμανία. Στα 22 του κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο κανόε σλάλομ στους Ολυμπιακούς Αγώνες για λογαριασμό της Γερμανίας, έχοντας ρίξει πέτρα πίσω του καθώς στην Ελλάδα το αγαπημένο του άθλημα περνά απαρατήρητο. Είναι ο Σιδέρης Τασιάδης που μας υπενθυμίζει ότι η άνοιξη του ελληνικού αθλητισμού έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Απάντηση Μαξίμου στις κατινιές Μπένυ-ΠΑΣΟΚ

Με τεντωμένα νεύρα αναμένεται η νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών μετά την άτυπη ενημέρωση από του ΠΑΣΟΚ προς τους πολιτικούς συντάκτες για τις συναντήσεις με την τρόικα.


Σούζα ο Ρουπακιώτης στη σωστή απαίτηση της τρόικα: "Μέχρι τέλος του χρόνου θα ανοίξω τα νομικά επαγγέλματα και θα επιταχυνθεί η απονομή δικαιοσύνης"... άντε να δούμε

Το ουσιαστικό άνοιγμα των νομικών επαγγελμάτων και ειδικότερα την κατάργηση της υποχρεωτικής παράστασης των δικηγορών στα συμβόλαια, καθώς και μέτρα για την επιτάχυνση στην απονομή της δικαιοσύνης, συζητήθηκαν στη συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη με τους εκπρόσωπους της τρόικας.

Πρώτος των πρώτων ο νεαρός Έλληνας επιστήμονας της Πληροφορικής Βασίλης Παππάς - Έπαθλο 200.000$ από τη Microsoft!


Το SecNews παρουσιάζει σε πρώτη πανελλήνια αποκλειστική μετάδοση την συνέντευξη του κορυφαίου ερευνητή ασφάλειας Βασίλη Παππά, ο οποίος πριν απο μερικές ημέρες έλαβε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό ασφάλειας Bluehat που διοργάνωσε η Microsoft με έπαθλο $200.000! Ο Έλληνας ερευνητής του Πανεπιστημίου της Columbia, Βασίλης Παππάς έλαβε την πρώτη θέση και το check των $200.000 σε μια απονομή κατα την διάρκεια ενός πάρτυ στο γνωστό συνέδριο των hackers, Blackhat, που πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα στο Las Vegas.

ΠΑΣΟΚ: Χωρίς κομματική πειθαρχία στο ν/σ για τα ΑΕΙ

Σε εσωτερική περιδίνηση θέτει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ το νομοσχέδιο για την Παιδεία καθώς αρκετοί βουλευτές ξεκαθάρισαν στον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Βενιζέλο ότι διαφωνούν με τις προωθούμενες αλλαγές και θα καταψηφίσουν.

Μπένυ σαν κατίνα: Με κουτσομπολεύει ο Σαμαράς...

Σαφείς αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά άφησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε σχέση με την προσπάθεια που ο ίδιος καταβάλλει προκειμένου να πείσει τους δανειστές για την ανάγκη να υπάρξει επιμήκυνση του προγράμματος.

Όταν η (σημερινή) βασίλισσα της Αγγλίας έστελνε τους νέους της ΕΟΚΑ στην ΑΓΧΟΝΗ

Είδαμε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων στο Λονδίνο να κατέχει ξεχωριστή θέση η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ.

Ας πάμε όμως λίγες δεκαετίες πίσω, στην μαρτυρική Κύπρο (βρετανική αποικία τότε), στα 1955-59. Λίγα χρόνια μετά τη στέψη της σημερινής βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ (1953).

Ένας ξεφτιλισμένος δημοσιογράφος μιας διαπλεκόμενης εφημερίδας και ένα ρεπορτάζ για το πέος!

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», της 29 Ιουλίου 2012, ένα από τα «ρεπορτάζ» αναφέρεται στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου, έχοντας την φωτογραφία της, το όνομα της και τον τίτλο «Στραβοπάτημα εις τριπλούν για τη Βούλα». Στο ίδιο «τετράγωνο», δίπλα ακριβώς από την φωτογραφία της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, υπάρχει μια φωτογραφία από μια ανοιχτή...

Λονδίνο 2012: Σφαγή ΔΟΕ-αθλητών για τα "ολυμπιακά ιδεώδη"... των σποσόρων

Ηχηρό μήνυμα στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για το θέμα των χορηγών έστειλαν οι αμερικανοί αθλητές του στίβου με επικεφαλής τη «βασίλισσα» των 400 μ. Σάνια Ρίτσαρντς. Στο στόχαστρο των αθλητών βρίσκεται το άρθρο 40 του Ολυμπιακού Χάρτη σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται να εμφανίζονται εντός των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και γενικότερα εντός των Ολυμπιακών Αγώνων σήματα εταιρειών που δεν ανήκουν στη...

Ισοπαλία η εθνική μας με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία

Η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και αναδείχθηκε ισόπαλη 7-7 με την Ιταλία, στο δεύτερο παιχνίδι της στο Ολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, παρότι εμφάνισε και πάλι κάποιες αδυναμίες, έδειξε ότι έχει πλησιάσει τις κορυφαίες σε δυναμικότητα ομάδες και είναι ικανό (δεδομένης και της εμπειρίας αρκετών διεθνών) να κάνει μεγάλες «ζημιές».

Aυτός είναι ο επίσημος πληθυσμός της Ελλάδας-Δείτε αναλυτικά όλους τους Δήμους και τις κοινότητες

Σε 9.903.268 πολίτες ανέρχεται ο νόμιμος πληθυσμός της χώρα μας, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). Πρόκειται για τον αριθμό των δημοτών κάθε Δήμου της χώρας, ανά δημοτική ενότητα, όπως αυτά προέκυψαν από την Απογραφή πληθυσμού-κατοικιών 2011, η οποία διενεργήθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 10-24 Μαΐου 2011, με ημερομηνία αναφοράς την 9η Μαΐου 2011.

Νέα επίθεση φιλίας από Independent: Σπάταλοι οι Έλληνες-Γελοίο και αισχρό το δημοσίευμα λένε οι υπεύθυνοι

Με τίτλο ''οι Έλληνες αξιωματούχοι των Ολυμπιακών ξοδεύουν χιλιάδες σε πριβέ κλαμπ, παρά την τρομερή κατάσταση της οικονομίας της χώρας'', η εφημερίδα Independent, επικρίνει τους Έλληνες που βρίσκονται στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πρόσκληση Βρούτση για προτάσεις

Εστάλη πριν από λίγο στους κοινωνικούς εταίρους η επιστολή του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, με την οποία ουσιαστικά τους καλεί σε διάλογο.

Στην 9σελιδη επιστολή περιέχονται συγκεκριμένες προτάσεις σε ότι αφορά το πλαίσιο διαμόρφωσης του κατώτατου μισθού αλλά και το επίπεδο αυτού.

Πήραμε το πρώτο μας μετάλλιο... δια της τεθλασμένης με έλληνα ομογενή

Η χώρα μας δεν έχει διεκδικήσει μετάλλιο στους 30ους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά ένας Έλληνας ομογενής, ο Σιδέρης Τασιάδης ανέβηκε στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Την Πέμπτη μεταβαίνουν οι 1.881 συνοριοφύλακες στη Θράκη

Σε ετοιμότητα για την καλύτερη αξιοποίηση και κατανομή των 1.881 συνοριοφυλάκων που καταφθάνουν την προσεχή Πέμπτη στη Θράκη, με στόχο την «σφράγιση» των περασμάτων για την αποτροπή έλευσης μη νόμιμων μεταναστών, βρίσκονται οι αστυνομικές της διευθύνσεις. Η σχετική απόφαση ελήφθη και ανακοινώθηκε από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, υπό τον φόβο κύματος μετανάστευσης λόγω και των γεγονότων στην Συρία.

Και "βουλευτής" Σάμου ο Τέρενς Σπένσερ Κουίκ της αργομισθίας των 57.000 ευρώ

Παίρνει όλη την Ελλάδα στην πλάτη του ο γίγαντας της πολιτικής και της αργομισθίας των 57.000 που του χάρισε μέσω του Agrochannel ο Κοντός...

Την ευθύνη της βουλευτικής εκπροσώπησης και της εκλογικής περιφέρειας της Σάμου, όπου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν εξέλεξαν εκπρόσωπό τους για το Κοινοβούλιο, ανέλαβε από σήμερα, έπειτα από απόφαση...

Μέσα στον Αύγουστο ξεκινούν οι αποκρατικοποιήσεις- 7 οι ενδιαφερόμενοι για την αξιοποίηση της έκτασης στην περιοχή Αφάντου Ρόδου

Μέσα στον Αύγουστο ξεκινάει η διαδικασία πώλησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ενώ στις αρχές του φθινοπώρου αναμένεται η έναρξη της διαδικασίας για την πώληση του ποσοστού των μετοχών που κατέχει το δημόσιο στον ΟΠΑΠ σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Σε ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι η φύλαξη του εσωτερικού χώρου της Βουλής!! Γιατί; Φοβούνται κάτι ή περισσεύει χρήμα;

Η ανάθεση της προστασίας του εσωτερικού χώρου της Βουλής σε ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι έχει εισηγηθεί στον πρόεδρο της Βουλής, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Χρήστο Μανούρα.

Να ποιος είναι ο βουλευτάκος με την πραιτωριανή φρουρά των 45 Αστυνομικών-Πόσο μας στοιχίζει η φύλαξη του στόκου;;

Κυριολεκτικά προκαλεί το λαϊκό αίσθημα η είδηση ότι πρώην υπουργός και νυν βουλευτής διαθέτει όχι έναν, ούτε δύο αλλά 45 αστυνομικούς, οι οποίοι τον φυλούν σε 8ωρες βάρδιες. Ο λόγος; Για τον πρώην υπουργό...

Να ποιος είναι ο βουλευτάκος που έχει 45 φρουρούς Αστυνομικούς-Πόσο μας στοιχίζουν;

Κυριολεκτικά προκαλεί το λαϊκό αίσθημα η είδηση ότι πρώην υπουργός και νυν βουλευτής διαθέτει όχι έναν, ούτε δύο αλλά 45 αστυνομικούς, οι οποίοι τον φυλούν σε 8ωρες βάρδιες. Ο λόγος; Για τον πρώην υπουργό...

Η Μαριέττα Χρουσαλά... τα χώνει στους πολιτικούς, αλλά δεν μας λέει τι θα γίνει με τους φόρους που μας χρωστάει για τη σκαφάρα!

[Ωραία η κοκέτα! Κάνει κρουαζιέρες στη Μύκονο με το σκάφος που έχουν δηλώσει σαν επαγγελματικό στο όνομα υπαλλήλου του άντρα της, προκειμένου να γλυτώσει περίπου ένα εκατομμύριο σε φόρους και μετά ζητάει τα ρέστα από τους πολιτικούς!! Καλά κάνει βέβαια γιατί αν ήταν σε άλλη χώρα θα της το είχαν κατασχέσει ήδη]

Φρένο στα tweets των πολιτικών και γενικά τα πολιτικά tweets φαίνεται πως θέλει να βάλει η Μαριέττα Χρουσαλά.

Οι Ολυμπιακοί και η κουκουβάγια

Του Παντελη Μπουκαλα

Τίποτα πιο φυσικό από τη σύγκριση. Ο,τι βλέπουμε, γευόμαστε ή ακούμε, το συγκρίνουμε αυτόματα με αλλοτινές παραστάσεις, για να αναδείξουμε πρόσκαιρους νικητές. Και το παιχνίδι σημαδεύεται από πριν όταν σαν πρώτος όρος σύγκρισης τίθενται τα ινδάλματα της εξωραϊστικής και εξευγενιστικής νοσταλγίας μας: αυτά που νοσταλγούμε, επικρατούν άνευ αγώνος. Το ίδιο συμβαίνει κι όταν συγκρίνουμε κάτι «δικό μας» με οτιδήποτε ξένο. Οσο αμερόληπτα κι αν προσπαθήσουμε να φερθούμε, τα πρωτεία δίνονται εκ προοιμίου, αφού το συναίσθημα βαραίνει πολύ περισσότερο από τις ψυχρές διανοητικές επεξεργασίες.

Χαμός με τους διορισμούς στη Βουλή από Χρυσή Αυγή μέχρι ΣΥΡΙΖΑ! Διόρισαν μέχρι και γυναίκα με ανδρικό όνομα!

Μία ιδιότυπη ιστορία διορισμών ημετέρων έχει στηθεί τις τελευταίες ημέρες με την οποία συνεχώς ασχολείται η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Για ποια αναλογία ένας προς δέκα μιλάμε που υποσχέθηκε η κυβέρνηση, ως ισοδύναμο μέτρο για να μην απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι.

Το τσίμπησε το θεματάκι με το UFO ο Χαρδαβέλας

Σιγά μη δεν το τσίμπαγε... και πολύ άργησε όπως γράψαμε χθες εδώ, όταν σας είπαμε πως...

Το Ολυμπιακό χωριό γέμισε ελληνικές σημαίες (foto)

Οι Έλληνες αθλητές μας στο Λονδίνο έβαλαν στα μπαλκόνια τους στο Ολυμπιακό χωριό τις ελληνικές σημαίες θέλοντας να δείξουν την υπερηφάνεια τους για την καταγωγή τους ειδικά αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα μας.

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τις αποκρατικοποιήσεις

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για θέματα αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, έγινε την Τρίτη υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με τη συμμετοχή του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης και της νέας ηγεσίας του ΤΑΙΠΕΔ.

Βέλγος ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει μόνη της από την κρίση

«Η Ελλάδα -δεν πρέπει να έχουμε ψευδαισθήσεις- πρέπει να τεθεί υπό οικονομική κηδεμονία: Το να συσσωρεύει σχέδια διάσωσης χωρίς τέλος, δεν αποτελεί λύση». Αυτό δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου Ντιντέ Ρέιντερς, ο οποίος τονίζει, ακόμη, σε συνέντευξή του στη βελγική εφημερίδα "Λε Σουάρ", ότι «χρειάζεται να υπάρξει μία ευρωπαϊκή αρχή που να είναι σε θέση να εμποδίζει ορισμένα πράγματα, για παράδειγμα στον τομέα της άμυνας».

Υγεία, Εφορίες και Πολεοδομίες τα πρωτεία στη διαφθορά και το 2011

Τα πρωτεία στην διαφθορά κατέχουν ο τομέας της Υγείας, οι Εφορίες, οι Πολεοδομίες και τα ασφαλιστικά ταμεία, σύμφωνα με την έκθεση του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για το 2011.

Στον πλανήτη Εγκέλαδο και όχι στον Άρη είναι πιθανότερο να υπάρχει εξωγήινη ζωή

Βρίσκεται στο δικό μας ηλιακό σύστημα και κοιτάζοντάς το από το τηλεσκόπιο έχει μέγεθος κεφαλιού καρφίτσας. Είναι ένα παγωμένο φεγγάρι του πλανήτη Κρόνου, στο οποίο ολοένα και περισσότεροι αστρονόμοι και αστροφυσικοί εστιάζουν την προσοχή τους για την ανεύρεση μορφών ζωής.

Δήλωση Σαμαρά για τον έπαινο στη προϊσταμένη της ΓΓ της Κυβέρνησης

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς απένειμε σήμερα έπαινο, σε ειδική τελετή στο Μέγαρο Μαξίμου, στην κ. Μαρτσούκου Ελένη, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου. Η απονομή του επαίνου αποφασίστηκε λόγω της εξαιρετικής απόδοσης της συγκεκριμένης υπαλλήλου στην εργασία της, η οποία απέφερε όφελος στο Ελληνικό δημόσιο. Ακολουθούν η εισήγηση του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης κ. Π. Μπαλτάκου και η δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά.

Προχώρησε ο Παγδατής-Άτυχος ο Μαυρομάτης!

Νίκη για τον Παγδατή. Πήρε και το δεύτερο σετ με 6-4 και προκρίθηκε στους "16". Αντίπαλός του ο Βρετανός Μάρεϊ, που αντιμετωπίζει τον Φινλαδό Γιάρκο Νιέμινεν. Ο Παγδατής επικράτησε του Γάλλου Γκασκέ

Εκροή 163 δισ. από την Ισπανία στους 5 πρώτους μήνες του 2012-Απλήρωτοι στην Καταλονία για τον Ιούλιο

163 δισ. ευρώ έφυγαν από τη χώρα τους πρώτους 5 μήνες του 2012. Δεν θα λάβουν μισθούς οι δημόσιοι λειτουργοί στην Καταλονία τον Ιούλιο, λόγω «έλλειψης ρευστότητας» .

Κεφάλαια ύψους 163 δισ. ευρώ αναλήφθηκαν και βγήκαν από την Ισπανία τους πρώτους πέντε μήνες του 2012, ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα της Ισπανίας, η κεντρική τράπεζα της χώρας.

Οι 20 πλουσιότεροι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων

Oκτώ μέλη της Dream Team, έξι τενίστες και ο Γιουσέιν Μπολτ φιγουράρουν περίοπτα στην σχετική λίστα του περιοδικού Forbes που κυκλοφόρησε. Ενώ μόλις 4 γυναίκες κατάφεραν να σπάσουν το αντρικό μονοπώλιο.

Eurostat: 22,5% η ανεργία στην Ελλάδα

Στο 22,5% «σκαρφάλωσε» το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2012, σημειώνοντας αύξηση κατά 6,3 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2011, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat.

Σύλληψη για προσβλητικό tweet σε αθλητή της Ολυμπιάδας

Συνεχίζει το twitter να προκαλεί αντιπαραθέσεις που φτάνουν ακόμη και στο σημείο της σύλληψης από την αστυνομία. Ο Τομ Ντέιλι και ο παρτενέρ του, Πιτ Γουότερφιλντ, απέτυχαν να ανέβουν στο βάθρο στις συγχρονισμένες καταδύσεις (απέτυχαν και στον σημερινό τελικό από πλατφόρμα 10 μέτρων) και λίγη ώρα αργότερα, ο πρώτος έλαβε το εξής σχόλιο:

Γιακουμάτος: "Θα γίνω ταύρος εν υαλοπωλείο αν..."

Ως... κόκκινη γραμμ΄πη χαρακτήρισε το ενδεχόμενο περαιτέρω μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις ο Γεράσιμος Γιακουμάτος. "Οι δικές μου κόκκινερς γραμμές είναι τα κατώτερα όρια μισθών και και οι κατώτερες συντάξεις. Οι χαμηλοσυνταξιούχοι.

Διπλό σκιφ ελαφρών βαρών: Προκρίθηκαν στα ημιτελικά οι Κόνσολας/Μαγδανής-Αποκλείστηκε ο Σαμιλίδης

Στα ημιτελικά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών των ανδρών προκρίθηκαν οι Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδανής. Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε στην 1η θέση της 1ης επαναληπτικής σειράς με επίδοση 6:31.13, η οποία είναι η κορυφαία μέχρι στιγμής και από τους χρόνους που σημειώθηκαν στα προκριματικά.

Δεύτερο τεράστιο μπλακ-άουτ στην Ινδία-H μισή χώρα χωρίς ρεύμα!

Τεράστιο μπλακ - άουτ πλήττει την Ινδία για δεύτερη συνεχόμενη μέρα την Τρίτη, έχοντας αφήσει χωρίς ηλεκτρισμό περισσότερα από 600 εκατομμύρια άτομα στην μισή και πλέον χώρα.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο μπλακ - άουτ παγκοσμίως. Σύμφωνα με τις αρχές, κατέρρευσαν τα δίκτυα ηλεκτροδότησης της βόρειας και της ανατολικής Ινδίας -ενώ την Δευτέρα είχε καταρρεύσει μόνο εκείνο της βόρειας Ινδίας.

Παγώνει οριστικά η αύξηση της θητείας... αντιδρούν οι χαλβάδες των κομματικών νεολαιών

Στον πάγο μπήκε το θέμα της αύξησης της στρατιωτικής θητείας κατά τρεις μήνες, όπως είχαν εισηγηθεί στο παρελθόν τα Γενικά Επιτελεία προς τον υπουργό Άμυνας : «Οι νέοι μας έχουν υποφέρει τα τελευταία χρόνια τα πάνδεινα, δεν θα τους φορτώσουμε τώρα και τρεις μήνες επιπλέον θητεία», ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γ. Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στο «Βήμα».

Βολές κατά του Αντώνη Σαμαρά από τον Σάββα Τσιτουρίδη!

Και πριν λαλήσει το πουλί τρεις φορές, ο Σάββας στα κάγκελα να φωνάζει κατά του Σαμαρά για την πώληση της ΑΤΕ στην Πειραιώς! Ιδού η δήλωση:

Με αφορμή τις αποφάσεις που ανακοινώθηκαν από τα ΜΜΕ για την ΑΤΕ ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση «Όταν πρόσφατα ζήτησα την ψήφο των πολιτών του Κιλκίς για τη ΝΔ και για μένα, διαβεβαίωνα, μεταξύ των άλλων, τους συντοπίτες μου ότι η...

Τον οδηγό δείχνει το πόρισμα για το μοιραίο ατύχημα στη Χίο

Επιβεβαιώνονται, όπως όλα δείχνουν, οι αρχικές εκτιμήσεις του προέδρου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χίου Λ. Καλαγκιά, ότι τα αίτια που οδήγησαν στον γκρεμό το μοιραίο λεωφορείο, περιστρέφονται γύρω από ανθρωπογενείς παράγοντες και όχι σε μηχανική βλάβη του οχήματος.
Τα στοιχεία του πορίσματος

Alpha Bank: Υποβάλαμε πρόταση για την Εμπορική

Tην υποβολή πρότασης στην Credit Agricole, για την εξαγορά του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της Εμπορικής Τραπέζης της Ελλάδος, επιβεβαιώνει με σχετική της ανακοίνωση η Alpha Bank.

Υπάλληλος γλίτωσε το κράτος από 500 εκ. ευρώ και βραβεύτηκε από τον Σαμαρά

Ο πρωθυπουργός Aντώνης Σαμαράς βράβευσε απένειμε «Έπαινο» στην Προϊσταμένη του Γραφείου Διεθνών και Κοινοτικών Θεμάτων της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, κ. Ελένη Μαρτσούκου, γιατί κατάφερε να βοηθήσει το κράτος να γλιτώσει 500 εκατομμύρια ευρώ.

Ίων Δραγούμης: Ο ρομαντικός εθνικιστής που σκότωσαν οι βενιζελικοί

Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της νεώτερης Ελλάδας. Υπήρξε πολιτικός, στοχαστής αλλά και συγγραφέας. Έζησε σε μία ταραγμένη εποχή και δυστυχώς έγινε ένα από τα πιο γνωστά θύματα του Εθνικού Διχασμού.

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στη Βιάννο

Βιβλική είναι η καταστροφή στην ευρύτερη περιοχή της Βιάννου, από τη Μάρθα ως τον Κερατόκαμπο, που για δεύτερο 24ωρο φλέγεται. Χιλιάδες στρέμματα αγροτικών εκτάσεων αλλά και ζωικό κεφάλαιο έχουν αποτεφρωθεί, ενώ ζημιές από τις φλόγες έχουν υποστεί και σπίτια. Εντός της ημέρας αναμένεται εκτίμηση του μεγέθους των ζημιών.

Το πρώτο ταξίδι του Σαμαρά

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, το πρώτο ταξίδι του Σαμαρά στο εξωτερικό αναμένεται να είναι στο Παρίσι.

Σεραφείμ Πειραιώς κατά Ρεπούση

Αιχμές κατά της κ. Μαρίας Ρεπούση διατύπωσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, σχολιάζοντας την πρόταση της βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς για κατάργηση του εκκλησιασμού των μαθητών στα σχολεία.

Σταϊκούρας: Δεν θα θιγούν χαμηλοσυνταξιούχοι και κατώτερα στρώματα

"Για το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ χρειάζεται από την πλευρά μας σκληρή διαπραγμάτευση, φερεγγυότητα, αξιοπιστία και από την μεριά των εταίρων αλληλεγγύη και σεβασμός στις θυσίες του ελληνικού λαού", είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Δωρεά 3.037 αλεξίσφαιρων γιλέκων από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην Αστυνομία

Ένα πολύ σημαντικό «δώρο» έκανε το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην Ελληνική Αστυνομία, προμηθεύοντας τους αστυνομικούς με 3.037 αλεξίσφαιρα γιλέκα. Η Διοίκηση του Ιδρύματος τόνισε ότι η δωρεά αυτή αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο και έχει ως σκοπό να ενισχυθεί η προστασία των αστυνομικών, που καθημερινά δίνουν ένα δύσκολο αγώνα για την ασφάλεια των πολιτών.

«Δεν τα έχω με την Lady Gaga», δηλώνει ο Κρητικός εστιάτορας

Έτοιμος να πάρει νομικά μέτρα απέναντι στην βρετανική εφημερίδα Daily Star που του χρέωσε σχέση με την Lady Gaga είναι ο Τζοβάνι Σφυράκης, ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πλάκα της Κρήτης με τον οποίο έβγαλε μια φωτό μαζί η σταρ πριν από δυο χρόνια.

Κάτοικος Σαντορίνης ο De Niro;

Δεν είναι τυχαίο ότι οι star του Hollywood ερωτεύονται την Ελλάδα. Δεν είναι επίσης τυχαίο, ότι πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να δημιουργήσουν εδώ το καταφύγιό τους.

Αν η Μελίνα ζούσε σήμερα, θα είχε την τύχη της Παπαχρήστου;


Η Βούλα Παπαχρήστου, στα 23 της, για ένα σχόλιο-ανέκδοτο στο διαδίκτυο, το οποίο έκαναν θέμα γνωστοί ρουφιάνοι της "Αριστεράς", "εκτελέστηκε" από την ΕΟΕ, από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και από τους διάφορους αλληλέγγυους. Και φυσικά, οι ίδιοι ρουφιάνοι, ποινικοποίησαν αμέσως τα like που έκανε, το σε ποιον μίλησε, σε ποιον έστειλε μήνυμα. Αποτελεί πρωτοφανές το ότι στην Ελλάδα του 2012, κάποιοι χρησιμοποιούν και απαιτούν πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων και ποινικοποιούν ακόμη και τις όποιες διαπροσωπικές σχέσεις. Το ρητορικό ερώτημα αν η Μελίνα θα είχε την ίδια τύχη με αυτή της Παπαχρήστου, δεν έρχεται να αναμοχλεύσει πάθη ή να προσβάλει τη μνήμη κανενός. Αλλά η Ιστορία και η αλήθεια υπάρχουν, και αυτές λένε ότι: Η Μελίνα στα 19 της παντρεύτηκε τον γνωστό μαυραγορίτη Χαροκόπο. Η ίδια παραδέχθηκε σε συνεντεύξεις της ότι δεν της έλειψε τίποτα κατά τη διάρκεια της Κατοχής, καθώς τόσο ο πλούσιος Χαροκόπος όσο και οι "συναναστροφές" με τους Γερμανούς κατακτητές, ήταν στήριγμα της. Ήταν η μόνη άλλωστε από την οικογένεια της που, σε ηλικία 23 ετών, παραβρέθηκε κατά τη διάρκεια της Κατοχής, το 1943, στην κηδεία του θείου της, Γιώργου Μερκούρη, ο οποίος ήταν αρχηγός του φιλοναζιστικού κόμματος "Εθνικοσοσιαλιστικόν Κόμμα Ελλάδος". Ούτε ο πατέρας της, Σταμάτης Μερκούρης, δεν πήγε στην κηδεία του αδερφού του. Η ίδια επίσης έχει παραδεχθεί ότι στη συνέχεια, στα Δεκεμβριανά, ήταν από την πλευρά των Άγγλων. Έτσι είναι απόλυτα φυσιολογικό ότι η Μελίνα έπαιξε στο Θέατρο καθ'όλη τη διάρκεια του Εμφυλίου, ενώ μετά έγινε μεγάλη και τρανή, με αποκορύφωμα τον γάμο της με τον Γάλλο, εβραϊκής καταγωγής, σκηνοθέτη, Ζυλ Ντασέν. Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη που ο μεγάλος Γιώργος Σεφέρης, σε γράμμα του προς τον Κατσίμπαλη, αποκαλούσε την Μελίνα ως "κοκότα πολυτελείας". Φαντάζεστε λοιπόν αν η Μελίνα ζούσε σήμερα, αν θα είχε την τύχη της Παπαχρήστου; Αν, ως μια άσημη 23χρονη, καταδικαζόταν για τα όσα έκανε στη διάρκεια της Κατοχής, και που προφανώς και δεν χωρούν ΚΑΜΙΑ σύγκριση με ένα tweet σαν αυτό της Παπαχρήστου;;;

Σαράποβα- Τζόκοβιτς: Του έσπασε κυριολεκτικά τους όρχεις [βίντεο]

Οι σημαιοφόροι της ρώσικης και σερβικής αποστολής στους Ολυμπιακούς αντίστοιχα έχουν μια μακρά ιστορία όπου ο ένας κάνει πλάκα στον άλλο. Αλλά το «χουνέρι» που του έκανε η Σαράποβα θα κάνει καιρό να το ξεχάσει ο Σέρβος τενίστας.

Σιωπηρή παράταση πέντε ημερών για τις φορολογικές δηλώσεις

Λήγει σήμερα Τρίτη η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των φορολογικών δηλώσεων αλλά το υπουργείο Οικονομικών θα διατηρήσει ανοιχτό το σύστημα Taxis-net έως...

Ντρίπλα Κυβέρνησης στην... τρόικα για να πληρωθεί σε δόσεις το εκκαθαριστικό

Tου Σπύρου Δημητρέλη

Την αρνητική στάση της τρόικας στα σχέδια για ρύθμιση τμηματικής εξόφλησης των τσουχτερών φόρων που βεβαιώνονται με το εκκαθαριστικό του φόρου εισοδήματος επιχειρεί να παρακάμψει το υπουργείο Οικονομικών. Πρόκειται για... ντρίπλα στην τρόικα που εξετάζεται να γίνει με τη μορφή της παράτασης ή της τροποποίησης της ρύθμισης για τα ληξιπρόθεσμα χρέη. Πώς θα γίνεται αυτό;

Επιτέλους! Εισαγγελικό στοπ για τη διαγραφή χρέους 443.000 ευρώ 45χρονης από τη Ρόδο

[Έχουμε πει και άλλες φορές ότι το κούρεμα χρεών νοικοκυριών από δικαστήρια βρωμάει (εκτός από μερικές περιπτώσεις). Συνήθως αφορά υπέρογκα χρέη που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από ένα μέσο νοικοκυριό. Πως μπορεί να βρεθεί μια οικογένεια να χρωστάει 450.000 ευρώ χωρίς να έχει καμία ευθύνη;;; Εμείς που δεν χρωστάμε τέτοια νούμερα δεν έχουμε οικογένειες; Γιατί εμείς διαχειριστήκαμε σωστά τα λίγα λεφτά που έχουμε και άλλοι δανειζόντουσαν αβέρτα για να κάνουν τη φιγούρα τους;]

Από τη Ρόδο ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις στις δικαιώσεις δανειοληπτών για το κούρεμα χρέους, με αιτιολογία η οποία έρχεται να ταράξει τα νερά των νομικών κύκλων, και κάνει λόγο για κακοδιαχείριση.

Μια χώρα, δύο νομίσματα


Την παράλληλη κυκλοφορία ευρώ και νέας δραχμής στην Ελλάδα προτείνει ομάδα γερμανών οικονομολόγων και εκπροσώπων της γερμανικής οικονομίας, γράφει η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt. Στόχος τους να αποφευχθούν οι αρνητικές επιπτώσεις της επιστροφής της Ελλάδας στο εθνικό νόμισμα, αλλά και να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα της χώρας. Και έτσι προτείνουν την πληρωμή μισθών και συντάξεων σε δραχμές, των οποίων η συναλλαγματική ισοτιμία έναντι του ευρώ θα είναι κυμαινόμενη. Το εθνικό νόμισμα θα μπορεί να υποτιμηθεί.

Τιμώντας τη μνήμη του Ίωνος Δραγούμη

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Η ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΛΑΜΒΑΝΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕ; 
ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ;

 «Μια περίοδο της ζωής μου εθνικιστική (από τα 1902 ως τα 1914 απάνω κάτω). Έπειτα έβαλα μια pétition de principe στο νασιοναλισμό μολονότι ενεργούσα σύμφωνά του. Τώρα μπαίνω σε μια σοσιαλιστική και ανθρωπιστική περίοδο. Αρχίζω να λαβαίνω συνείδηση του αναρχισμού μου (1917-1919) και προχωρώ. Και σ' αυτό πρέπει να βάλω une pétition de principe. Στην πρώτη περίοδο επίδραση του Nietsche και Barrès. Στη δεύτερη Τολστόϊ, Rousseau, Κροπότκιν, Gide. Στην πρώτη περίοδο Μακεδονική ενέργεια. Στη δεύτερη Ρωσική επανάσταση και κοινωνική επανάσταση παντού. Στη Μακεδονική ενέργεια έλαβα μέρος, στην κοινωνική επανάσταση όχι ακόμα...»

e-Επιλογές

Συνέντευξη Νικολόπουλου σε bloggers: Η ΝΔ είναι το σπίτι μου-Δεν θα πάω σε άλλο κόμμα αλλά θα παλέψω για αλλαγές στο κόμμα μέχρι τέλους

Όπως δείχνουν οι αναλογιστικές μελέτες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας –εκτός αν εσείς ως υπεύθυνος τομεάρχης είχατε δει άλλες - τα Ταμεία δεν έχουν χρήματα για να πληρωθούν τα σημερινά εφάπαξ. Οι λύσεις που μπήκαν στο τραπέζι είναι
Α) η μείωση του εφάπαξ όπως κάνει τώρα το υπουργείο για να πάρουν όλοι έστω και μειωμένο
Β) η πρόταση της ΑΔΕΔΥ για αύξηση εισφορών των νέων εργαζομένων ώστε να πληρώσουν τους παλιούς
Γ) Επιχορήγηση από τον προϋπολογισμό δηλαδή πάλι φόρους στους πάντες για να μην χάσουν κάποιοι τα προνόμια τους;
Ποια είναι η δική σας άποψη επί του θέματος; Προτείνατε κάτι για το συγκεκριμένο θέμα σαν υφυπουργός τις λίγες ημέρες που ήσασταν στο υπουργείο Εργασίας;

Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας. Δυστυχώς, δεν συμμετείχα ως υφυπουργός σε καμία σύσκεψη για την ακολουθούμενη τακτική μας, ούτε είχα ενημέρωση για αυτή. Σας θυμίζω κάτι που ανέφερα και στην επιστολή παραίτησής μου προς τον Πρωθυπουργό, ότι παρέμεινα σιωπηλός σε όλη την διάρκεια της συνάντησης ανάμεσα στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας με στελέχη της τρόικας.
[Δεξί Εξτρέμ: Όπως βλέπετε από την απάντηση ο Νίκος Νικολόπουλος αποφεύγει να απαντήσει και δεν έχει να προτείνει κάποια άλλη λύση στο θέμα της μείωσης του εφάπαξ... γιατί πολύ απλά τα δανεικά με τα οποία καλύπταμε τα ελλείμματα μας τελείωσαν. Τώρα γιατί διαμαρτύρεται και ζητάει από άλλους μαγικές λύσεις που ούτε ο ίδιος δεν έχει, πρέπει κάποια στιγμή να μας το εξηγήσει]

Έρχονται δύσκολες ημέρες κ . Νικολόπουλε για τον Έλληνα εργαζόμενο, τον άνεργο, τον μέσο Έλληνα;

Πραιτωριανή φρουρά 45 αστυνομικών έχει πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ – νυν βουλευτής

Καταγγελία βόμβα έκανε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Αττικής, Νίκος Καραδήμας, ο οποίος υποστήριξε πως 45 αστυνομικοί βρίσκονται στη φύλαξη και προστασία πρώην υπουργού και νυν βουλευτή.

Σ. Κεδίκογλου: Μέσα στον Αύγουστο οι ανακοινώσεις των μέτρων

«Ακολουθούμε το μόνο δρόμο που μπορεί να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη και προσπαθούμε αυτό να γίνει με τις λιγότερες δυνατές θυσίες», ανέφερε στο ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και προανήγγειλε την ανακοίνωση των μέτρων μέσα στον Αύγουστο.

Το προφίλ του μανιακού που κακοποίησε και προσπάθησε να σκοτώσει την 15χρονη στην Πάρο

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της 15χρονης στην Πάρο ήρθαν με την ανακάλυψη γενετικού υλικού στα ρούχα και το σώμα της κοπέλας. Πλέον οι έρευνες των αστυνομικών στρέφονται προς άλλη κατεύθυνση προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον μανιακό που επιτέθηκε, κακοποίησε σεξουαλικά και ξυλοκόπησε σε πολύ άσχημο βαθμό την 15χρονη μαθήτρια και την άφησε να πεθάνει στην παραλια της Χρυσής Ακτής.

Βόλεψε όλους τους κολλητούς ο Μαυραγάνης;


Οι αλλαγές που πρόκειται να έρθουν τον Σεπτέμβριο είναι στο έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών το οποίο εκδόθηκε τον Ιούλιο και φέρει την επισήμανση «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ» και το οποίο αναφέρει πως πρόκειται ανασταλούν ή να συγχωνευθούν τουλάχιστον 200 εφορίες, φέρνει και ταχύτατες εξελίξεις στις μπίζνες των λαμογιών αφού θα μεταφερθεί ο έλεγχος των φορολογικών πλέον ,σε ιδιώτες ελεγκτές.

Δεν θα γίνει… Ιφιγένεια, ο κ. Σγουρός

Βασίλης Γκόλτσιος

Τι άραγε να εννοούσε ο κ. Σγουρός(ο μικρός πρωθυπουργός κατά τον ΓΑΠ) ότι δεν πρόκειται να γίνει « Ιφιγένεια» για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική;

Εννοούσε ότι δεν πρόκειται να θυσιασθεί; Αν διαβάσει καλά την Μυθολογία ,ούτε η Ιφιγένεια θυσιάσθηκε.