01 Αυγούστου 2012

Ελεύθερος ο πολύτεκνος οφειλέτης του Δημοσίου. Θα ξεπληρώσει με κοινωνική εργασία τα 5.500 ευρώ

Ένας άνεργος πατέρας επτά παιδιών είχε συλληφθεί από άντρες της ασφάλειας στο Ηράκλειο για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους μόλις 5.000 ανδρών.

Όπως ήταν επόμενο, λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης που βιώνει ο άνεργος πατέρας ξεσήκωσε τόσο διαμαρτυρίες όσο και για βοήθεια - στήριξη.

Βίντεο: Ακόμα κλαίει ο ΠΑΣΟΚος ΑΕ Μαριάς μετά την ξεφτίλα από τον Άδωνι... κι ο Βορίδης ακόμα γελάει με το πως

Τι τις θέλετε τις κολοτούμπες ρε ΑΕροψεκασμένοι αφού έχετε ειδικότητα σε αυτές...

Πάλεψε ο Μάρκος αλλά αποκλείστηκε

Ο Μάρκος Παγδατής τα έδωσε όλα αλλά δεν κατάφερε να υποτάξει τον «γηπεδούχο» Άντι Μάρεϊ στον τρίτο γύρο του απλού Ανδρών στο Ολυμπιακό Τουρνουά Τένις. Ο Κύπριος τενίστας ηττήθηκε 2-1 σετ από τον Βρετανό που προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά.

«Ναι» επί της αρχής στο νομοσχέδιο για την ανώτατη εκπαίδευση

Υπερψηφίσθηκε επί της αρχής με 163 ναι το νομοσχέδιο με τις αλλαγές στο νόμο πλαίσιο για τα ΑΕΙ. Κατά ψήφισαν 101 βουλευτές.

Καταψήφισαν έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι...

Της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες: Οι ΑΕροψεκασμένοι θέλουν να γκρινιάξουν για τη μετάθεση 1881 συνοριοφυλάκων στον Εβρο αλλά δεν ξέρουν ακριβώς γιατί να γκρινιάξουν

[Ακατέσχετη μπουρδολογία από τον Καπερνάρο που είναι ειδικός στο να μιλάει χωρίς νόημα, αποτελεί η ανακοίνωσή των ΑΕροψεκασμένων για τη μετάθεση 1881 συνοριοφυλάκων στον Έβρο. Μέσα σε μία μόλις μέρα επικοινώνησαν μαζί του κάτοικοι και δήλωσαν ανήσυχοι που οι περιοχές τους θα μείνουν αφύλακτες προκειμένου να φύγουν συνοριοφύλακες για τον Έβρο... Όσο δεν γινόταν τίποτα φώναζαν, τώρα που πάει να γίνει κάτι στον Έβρο,πάλι φωνάζουν...ρε δεν πηδιέστε να ασπρίσετε που δεν ξέρετε τι θέλετε;]

Διευκρινίσεις σχετικά με τη μέριμνα που έχει ληφθεί για τις αποσπάσεις των 1.881 συνοριοφυλάκων στους νομούς Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, ζητεί από τον αρμόδιο υπουργό, ο υπεύθυνος του τομέα Δημόσιας Τάξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Β. Καπερνάρος, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.

Καταρχήν συμφωνία για τα μέτρα των 11,5 δισ.

Σε περίγραμμα συμφωνίας για τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ φαίνεται να κατέληξαν οι κυβερνητικοί εταίροι, κατά της σύσκεψη μεταξύ του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και του επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δίωξη για παιχνίδια κερδοσκοπίας κατά της «Morgan Stanley»

Ποινικά υπόλογοι βρίσκονται πλέον οι εκπρόσωποι του διεθνούς χρηματοπιστωτικού οίκου «Morgan Stanley» για παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας κατά τη διάρκεια της επιχειρούμενης συγχώνευσης μεταξύ της Εθνικής Τράπεζας και της Alpha Bank τον Ιανουάριο του 2011, όπως είχε αποκαλύψει «Το Βήμα».

Bild: Η Ελλάδα δεν έχει στοιχίσει ούτε ένα ευρώ στη Γερμανία γιατί δανείζεται φτηνά

Με 60 δις ευρώ που κέρδισε χάρη στο δανεισμό με αρνητικό επιτόκιο, η βοήθεια στην Ελλάδα δεν έχει στοιχίσει τίποτα ως σήμερα στην Γερμανία. Η συντηρητική γερμανική εφημερίδα Bild, γνωστή για το μένος της εναντίον της χώρας μας, αναγνωρίζει απροκάλυπτα ότι η Γερμανία βγαίνει κερδισμένη από την κρίση του ευρώ.

Η ΕΡΤ...έχασε το μετάλλιο του Ηλιάδη...το ψηφιακό σήμα τους μάρανε!

Την ώρα που ο Ηλίας Ηλιάδης κατακτούσε το χάλκινο μετάλλιο, η κρατική τηλεόραση ήταν απούσα.

Τον αγώνα δεν μετέδωσε ούτε η ΝΕΤ, ούτε η ΕΤ1 ούτε η ΕΤ3. Είναι χαρακτηριστικό ότι  η ΕΤ1 την ώρα που αγωνιζόταν ο Έλληνας πρωταθλητής, έδειχνε...

Η ξεφτίλα της ελληνικής "δικαιοσύνης": Σε δίκη 49 άτομα για τη "φούσκα" στο ΧΑ το 1999... 13 χρόνια μετά και δεν έχει γίνει τίποτα!

της Εύας Καραμανώλη

Τα ....παρακλάδια των χρηματιστηριακών παιγνίων του 99 εξακολουθούν να απασχολούν την Δικαιοσύνη 13 χρόνια μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών παραπέμπονται σε δίκη για κακουργηματικές πράξεις 49 άτομα μεταξύ των οποίων χρηματιστές, επιχειρηματίες και τραπεζικά στελέχη που φέρονται να είχαν ενεργό ρόλο στην χρηματιστηριακή "φούσκα".

Κατολίσθηση στην Καλντέρα της Σαντορίνης τρόμαξε τους τουρίστες [βίντεο]

Ένα φυσικό φαινόμενο που δεν είναι ασυνήθιστο στη Σαντορίνη φαίνεται πως τρόμαξε τους τουρίστες που επέβαιναν σε κρουαζιερόπλοια, τα οποία προσέγγιζαν την θαλάσσια περιοχή του νησιού.

Στο λιμάνι του Κατακόλου ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ελικόπτερα «χτενίζουν» την περιοχή

Στην Ελλάδα βρίσκεται με την πολυτελή του θαλαμηγό ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος θα επισκεφτεί το Κατάκολο και την Αρχαία Ολυμπία.

Βίντεο- Ηλιάδης: "Στο Θεό, στους Έλληνες και στα παιδιά μου"

Ο Ηλίας Ηλιάδης, μετά τη νίκη του επί του Βραζιλιάνου Καμίλο και κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αδυνατούσε να... μιλήσει. Ήταν τόσο χαρούμενος που με δυσκολία άρθρωσε δύο λέξεις.

Ήττα για τη Βουγιούκα – Αποκλείστηκαν οι Αρβανίτη - Τσρτσιάνη

Την ήττα με 15-12 από την Κορεάτισα Κιμ Γιγεόν γνώρισε η Βάσω Βουγιούκα στην σπάθη και αποκλείστηκε.

Το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Χάλκινο ο Ηλίας Ηλιάδης στο τζούντο!

Το πρώτο της μετάλλιο στους 30ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου πανηγυρίζει η Ελλάδα στο άθλημα του τζούντο. Ο Ηλίας Ηλιάδης, στον τελικό των ρεπεσάζ της κατηγορίας των -90 κιλών, επικράτησε του Βραζιλιάνου Τιάγκο Καμίλο και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Γεωργιάδης: "Φταίνε οι αναρχικοί και οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ" (βίντεο)

Άστραψε και βρόντηξε ο Άδωνις Γεωργιάδης χθες σε εκπομπή της ΝΕΤ, όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου, υποστήριξε ότι με το νέο νόμο τα ελληνικά πανεπιστήμια γίνονται "επιχειρήσεις". Στη συνέχεια, όντας σε θέση άμυνας αναλογιζόμενη τις ευθύνες τις αριστεράς για την κατάσταση στην Παιδεία, άρχισε να εκθειάζει το...

Το fast track του κ. Σαμαρά και το κομματικό κενό της ΝΔ

Πολλά ακούγονται για τις σκέψεις του κ. Σαμαρά σχετικά με την αντιμετώπιση του δυσμενούς κλίματος, το πρόγραμμα των 40 ημερών μέχρι τα εγκαίνια της ΔΕΘ αλλά και τη διατήρηση των ισορροπιών μέσα στη συγκυβέρνηση. Όλα αυτά προσπαθεί να τα επιτύχει ο κ. Σαμαράς όμως για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να έχει και τον κατάλληλο μηχανισμό που θα τον στηρίξει σε διοικητικό αλλά και σε πολιτικό επίπεδο.

Νέες φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου χωρίς ρετούς


Το σίριαλ με τις φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου χωρίς ρετούς συνεχίζεται. Αυτή τη φορά το περιοδικό Ciao δημοσιεύει εικόνες της από την παραλία, με μαγιό. Όπως γράφει χαρακτηριστικά, οι φωτογραφίες αυτές δεν έχουν υποστεί κάποια επεξεργασία, σε αντίθεση με την επικοινωνιακή αντεπίθεση της Σ. Χρηστίδου που έστειλε σε περιοδικά φωτογραφίες της πειραγμένες.

Βίντεο: Κατάδυση στην πιο βαθιά πισίνα του κόσμου

Ένα εντυπωσιακό βίντεο με τον 29χρονο αθλητή καταδύσεων Guillaume Néry, να βουτά, χωρίς τον οποιονδήποτε εξοπλισμό στην πιο βαθιά πισίνα του κόσμου. 33 μέτρα βάθος έχει η NEMO 33 στις Βρυξέλλες, περιέχοντας 2,5 εκ. λίτρα νερού...

Δείτε το βίντεο:

Ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα... γιατί η ΝΔ έχει να κυβερνήσει από το 1981...

Αυτό το ερώτημα είναι που βασανίζει κάθε δεξιό, απ' το 1981 και εφεξής. Σίγουρα πάντως απ' το 1981 δεν έχει κυβερνήσει ούτε μια ημέρα η δεξιά. Παρόλο που υπήρξαν δυο δεξιές κυβερνήσεις, στην πραγματικότητα κυβερνούσε πάντοτε το πράσινο παρακράτος, και επικρατούσε η αριστερή ιδεολογία.
Και δυστυχώς αυτο επιβεβαιώνεται τις τελευταίες ημέρες...

Εντάξει ρε Τασιάδη χαλάρωσε: "Η Ελλάδα δεν μου προσέφερε τίποτα, δεν ενδιαφέρθηκε κανείς, αισθάνομαι Γερμανός"

[Εντάξει ρε μεγάλε και μεις ζήσαμε στη Γερμανία, περάσαμε καλά, μας πρόσφεραν πράματα, αλλά δεν κάναμε έτσι!! Χαλάρωσε λίγο!!

Βέβαια από την άλλη έχουμε την απαίτηση ο Τασιάδης να λέει ότι είναι Έλληνας, αλλά αν τολμήσει ο Ηλιάδης και πει ότι είναι Γεωργιανός ή αν ανέβει με τη σημαία της Γεωργίας στο βάθρο θα τον κυνηγήσουμε από τη χώρα με το κλασικό "ρε πούστ@ γεωργιανέ κολόγυφτε σε κάναμε άνθρωπο και δεν το εκτιμάς!"....]

Για την Ελλάδα που... τρώει τα παιδιά της μίλησε ο αργυρός Ολυμπιονίκης, Σιδέρης Τασιάδης, εξηγώντας γιατί κρατάει μόνο την γερμανική σημαία, αν και μέχρι τα 10 του ζούσε στην χώρα μας.

Επείγουσα εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας για τις διασταυρώσεις στοιχείων των συνταξιούχων

Με επείγουσα εγκύκλιο που έστειλε σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, προωθεί τη συγκέντρωση όλων των αρχείων των συνταξιούχων των Ταμείων και τη διασταύρωση όλων αυτών των δεδομένων με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Συνελήφθη ο εκδότης Μιχ. Ανδρουλιδάκης και οδηγείται στις φυλακές

Συνελήφθη για να οδηγηθεί στις φυλακές ο εκδότης Μιχ. Ανδρουλιδάκης ο οποίος τη Δευτέρα καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών, την οποία το Βʼ Τριμελές Εφετείο δεν ανέστειλε, με αποτέλεσμα να του δείχνει άμεσα το δρόμο της φυλάκισης.

Ρόμπα πάλι οι ΑΕροψεκασμένοι-Καμμένος-Μαρκόπουλος: Ναι σε όλα στο νόμο Διαμαντοπούλου

Ρόμπα έκανε πριν από λίγο στη Βουλή τους ΑΕροψεκασμένους ο Άδωνις Γεωργιάδης με αποτέλεσμα ο Βορίδης να κρατάει την κοιλιά του από τα γέλια. Αιτία η πρόθεση των ΑΕ να ζητήσουν ονομαστική ψηφοφορία για τις αλλαγές στο νόμο Διαμαντοπούλου με σκοπό να μην τις ψηφίσουν οι ΠΑΣΟΚοι και να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Σαμαρά. Φυσικά ο Άδωνις τους θύμισε ότι Καμμένος και Μαρκόπουλος...

Δες τί ζημιά μπορεί να προκαλέσει σε ένα αεροπλάνο ένα πουλί [εικόνες]

Απίστευτη ζημιά προκάλεσε σε Boeing 737 της αμερικανικής αεροπορικής εταιρίας United Airlines ένα πουλί, το είδος του οποίου ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί, που συγκρούστηκε με το αεροσκάφος, ενώ είχε ξεκινήσει η διαδικασία προσγείωσης στο αεροδρόμιο του Ντένβερ.

Παρέα με τον Αδαμίδη ο Βούρος...

Της κακομοίρας γίνεται αυτή τη στιγμή στο Δ.Σ της ΑΕΚ με τους παρευρισκόμενους να κινδυνεύουν να πλακωθούν δέκα φορές έως τώρα... Την ατάκα όμως την έδωσε ο Δημητρέλος που ξεσκέπασε τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ποια είναι η διαφορά του μεγάλου αθλητή από την κατίνα, τον ψωρομαγκάκο του κώλου

Όταν η Μπουκουβάλα αποκλείστηκε βγήκε να πει ότι την αδίκησαν οι διαιτητές και την δάγκωσε η Κουβανέζα. Αργότερα ανασκεύασε εν μέρει αλλά έδειξε την ελληνική μιζέρια: Μας κυνηγάνε οι ξένοι, μας αδικούν, μας ζηλεύουν, μας κάνουν μας δείχνουν, ενώ εμείς τα κάνουμε όλα σωστά...

Πριν λίγο αποκλείστηκε από τον τελικό ο Ηλιάδης.

Διάλογο με τους πολίτες για θέματα ασφάλειας ξεκινά το υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ξεκινά από σήμερα ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, οι οποίοι θα μπορούν να καταθέτουν, μέσω του διαδικτύου, τις προτάσεις τους για τον τρόπο λειτουργίας της Ελληνικής Αστυνομίας και τη βελτίωσή της, τις αναγκαίες κατά τη γνώμη τους αλλαγές και τα οργανωτικά προβλήματα που έχουν παρατηρήσει.

Αποκλείστηκε ο Ηλιάδης... μπορεί ακόμα το χάλκινο

Δυστυχώς έχασε με 2-0 από τον Ρώσο Ντενίσοφ... και τώρα θα περιμένει τα ρεπεσάζ για να διεκδικήσει έστω το χάλκινο μετάλλιο

Πέθανε σε ηλικία 106 ετών ο μακροβιότερος ασκητής του Αγίου Όρους

Σε ηλικία 106 ετών "έφυγε" ο πατέρας Ιωάννης Χιλανδαρινός, ή Βίτο Ράντογιτς όπως ήταν το βαφτιστικό του όνομα άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Κυριακή στο Αγιο Όρος.

Αυτή είναι η πιο παλιά φωτογραφία στον κόσμο [εικόνα]

Μπορεί σε μια πρώτη εντύπωση να μην μοιάζει τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά το στιγμιότυπο που δείχνει μερικές στέγες σε χωριό της Γαλλίας, έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς θεωρείται η παλαιότερη φωτογραφία στον κόσμο.

Σοκάρει η σημερινή εμφάνιση της άλλοτε σεξοβόμβας Σάμερ του Baywatch [εικόνες]

Η Σάμερ, κατά κόσμον Νικόλ Έγκερτ, ήταν μια από τις πιο αγαπημένες ναυαγοσώστριες των αντρών παγκοσμίως, που δεν χόρταιναν να τη βλέπουν να τρέχει με το ολόσωμο μαγιό της στις παραλίες του Baywatch. Αυτό όμως ανήκει στο μακρινό παρελθόν, καθώς η σημερινή εικόνα της ηθοποιού δεν θυμίζει σε τίποτα τις παλιές, ένδοξες μέρες.

Σοκ στο Ρέθυμνο: O εκπαιδευτικός είχε ξανασυλληφθεί για πορνογραφία!

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινή γνώμη η υπόθεση 47χρονου εκπαιδευτικού από το Ρέθυμνο που για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια συλλαμβάνεται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Τζούλια στη Μύκονο: Ληστές την ψέκασαν με αναισθητικό σπρέυ! Δεν ξέρει τι άλλο μπορεί να της έκαναν!!!

Στιγμές αγωνίας έζησε το βράδυ της Τρίτης η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Διαρρήκτες εισήλθαν στο διαμέρισμα που διαμένει με τον φίλο της Κριστιάν, στη Μύκονο και τους αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και τιμαλφή.

Όταν η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο σύντροφός της ξύπνησαν...

e-Επιλογές

Οι Τούρκοι θέλουν να κατασκευάσουν την πίστα της Formula 1 στο Κερατσίνι

Βήμα βήμα, κερδίζει καθημερινά έδαφος η προοπτική δημιουργίας πίστας Formula 1 στο Κερατσίνι. Μετά και την επιτόπια αυτοψία που έκανε στην περιοχή το αφεντικό της F1 Μπέρνι Εκλεστόουν και την επιστολή του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού Κώστα Τζαβάρα που εκφράζει τη συμπαράσταση της κυβέρνησης στην προσπάθεια που έχει αναληφθεί από το δήμαρχο Λουκά Τζανή, έχουν ξεκινήσει οι επαφές για τη δημιουργία του master plan της επένδυσης.

Προκρίθηκε στους 8 ο Ηλιάδης

Λίγο πιο δύσκολα από ότι στον προηγούμενο αγώνα, κέρδισε με βαζάρι τον Λιθουανό Μπαουζερ. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει το Ρώσο ή τον Άγγλο.

Υπάρχει κανένας στο Μαξίμου να κοιτάξει τέτοιες μαλακί@@:Στα κρατητήρια άνεργος πατέρας 7 παιδιών για χρέη μόλις 5.000 ευρώ στον ΟΑΕΕ

Την ώρα που οι μεγαλο-οφειλέτες του δημοσίου διαφεύγουν επιδέξια τη σύλληψη, οδηγείται στα κρατητήρια άνεργος πολύτεκνος απο το Ηράκλειο Κρήτης για χρέη 5.000 ευρώ προς τον ΟΑΕΕ

Προκρίθηκε χαλαρά ο Ηλιάδης-'Εχασαν οι Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη-Αποκλείστηκε η Νιαγκουάρα

Κέρδισε τον Σλοβάκο και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στους 16

Η Νέρι Νιαγκουάρα κατέλαβε την τελευταία θέση στην προκριματική της σειρά τα 100 μέτρα ελεύθερο με χρόνο 56:63. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια έμεινε έτσι εκτός ημιτελικών, όμως, θα αγωνιστεί και στα 50 μέτρα ελεύθερο.

Με 21-16 έχασαν και το δεύτερο σετ (2-0) η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη από το κινέζικο δίδυμο στο μπιτς βόλεϊ, στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Το επίσημο trailer της νέας ταινίας του James Bond: SKYFALL

O Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει ως James Bond 007 στο SKYFALL, την 23η περιπέτεια στη μεγαλύτερη και μακροβιότερη σειρά ταινιών στην ιστορία του σινεμά που κλείνει φέτος τα 50 χρόνια ζωής.
Στο SKYFALL, δοκιμάζεται η πίστη του Μποντ στο πρόσωπο της Μ, καθώς το παρελθόν της έρχεται να την στοιχειώσει. Καθώς η ΜΙ6 βάλλεται από παντού, ο 007 καλείται να καταδιώξει και να καταστρέψει την απειλή, ακόμη και αν το κόστος θα είναι απόλυτα προσωπικό. Δείτε το βίντεο:

Αυτό είναι το ροζ βίντεο της Υφυπουργού της Κόστα Ρίκα

Η κυβέρνηση της Κόστα Ρίκα ανακοίνωσε σήμερα ότι αποπέμφθηκε η υφυπουργός Καρίνα Μπολάνος αρμόδια για θέματα Νεολαίας, μετά την ανάρτηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο, με πρωταγωνίστρια την ίδια σε πολύ προσωπικές στιγμές

Ρε Λυκουρέντο σοβαρός είσαι;; Ακόμα στη θέση τους οι οφθαλμιάτροι σε Χίο και Ζάκυνθο που έδιναν μαιμού γνωματεύσεις! Σοβαρευτείτε ρε και βάλτε τάξη

[Στα παπάρια μας αν πληρώνεις τον καφέ ή αν πατάς το καζανάκι μόνος σου! Θα στον πληρώνουμε ευχαρίστως εμείς και θα σου πατάμε και το καζανάκι αν δούμε επιτέλους κάποιον πούστ@ να πληρώνει σ' αυτή τη χώρα... και εντάξει, βρείτε τα μεταξύ σας οι πολιτικοί, μη στείλει ο ένας τον άλλο φυλακή... αλλά ρε γαμώτο είναι δυνατόν να εξετάζει και να εγκρίνει ακόμα και σήμερα η ρουφιάνα στη Χίο (και στη Ζάκυνθο)...

Τι οδήγησε στην αποπομπή Γ. Σπανουδάκη από τον ΟΠΑΠ και δεν πρόλαβε να χαρίσει κι άλλα στον Κόκκαλη;

του Νίκου Χρυσικόπουλου
Το χθεσινό τηλεφώνημα που δέχθηκε ο Γ. Σπανουδάκης δεν ήταν το πρώτο των τελευταίων ημερών από το υπουργείο Οικονομικών. Το περιεχόμενο όμως της συζήτησης ήταν εντελώς διαφορετικό: ο συνομιλητής στην άλλη άκρη της γραμμής τον ενημέρωνε ότι η κυβέρνηση ζητά την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΟΠΑΠ Α.Ε. Αν και όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν δόθηκε καταφατική απάντηση, λίγοι θα μπορούσαν να προβλέψουν την τροπή των γεγονότων τις αμέσως επόμενες ώρες.

Άντε να σφίγγουν οι κώλοι: Συνέλαβαν τμηματάρχη για διαρροή απόρρητου non paper στον Τύπου

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα στέλνει η κυβέρνηση προς όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιες υπηρεσίες και ειδικά σε αυτούς που βρίσκονται σε νευραλγικά πόστα πως δεν θα ανεχθεί πλέον διαρροές κυβερνητικών εγγράφων στα μέσα ενημέρωσης.

Ποιοι διεκδικούν το φιλέτο της Αφάντου

του Νίκου Χρυσικόπουλου

Το ενδιαφέρον ελληνικών, ευρωπαϊκών και αμερικανικών επενδυτικών κεφαλαίων προσέλκυσε ο διεθνής διαγωνισμός του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) για την απόκτηση των μετοχών εταιρείας ειδικού σκοπού (SPV) που θα αξιοποιήσει τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των οικοπέδων στην περιοχή Αφάντου στη Ρόδο.

Καμόρα ΠΑΣΟΚ: Ομερτά Παπανδρέου-Ρουμελιώτη για τις αποκαλύψεις περί Μνημονίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ Παναγιώτης Ρουμελιώτης μετά τις εκατέρωθεν αποκαλύψεις για την παράδοση της χώρας στις δάνειες δυνάμεις, φαίνεται πως αποφάσισαν να βάλουν φρένο σε αυτές.

Βιάννος: Βιβλική η καταστροφή

Εδώ και μερικές ώρες η φωτιά στη Βιάννο έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και η τοπική κοινωνία θα θυμάται τον πύρινο εφιάλτη του τελευταίου διημέρου σαν το δεύτερο "ολοκαύτωμα" που σκόρπισε παντού την καταστροφή. Η φωτιά μπορεί να έσβησε, αλλά οι "πληγές" των κατοίκων καίνε ακόμη.

Δείγματα DNA λαμβάνουν οι αρχές της Πάρου για να εξιχνιάσουν την υπόθεση της 15χρονης

Δείγμα DNA από πέντε άτομα έχουν λάβει μέχρι στιγμής οι αστυνομικές αρχές της Πάρου που ερευνούν την υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού του 15χρονου κοριτσιού το απόγευμα της 22ας Ιουλίου στην παραλία της Χρυσής Ακτής.

Οι "Τούρκοι" Μουσουλμάνοι της Θράκης ζητούν να ξαναγραφτεί η ελληνική ιστορία... α ρε jumbo που σας χρειάζεται

Πρόκληση από φορείς της μειονότητας της Θράκης που απαιτούν να αλλάξει κεφάλαιο του βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού για την καταστροφή της Σμύρνης.

Η «Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης» έστειλε επιστολή - σοκ προς το υπουργείο Παιδείας απαιτώντας να αλλάξει το κεφάλαιο του βιβλίου ιστορίας ΣΤ' Δημοτικού για τη Μικρασιατική Καταστροφή και αντί για «σφαγές χριστιανών και λεηλασίες από Τούρκους» να επιστρέψουμε στο... συνωστισμό της Σμύρνης, όπως αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος».

Τα 19 Ολυμπιακά μετάλλια του σαγόνια Μάικλ Φελπς... τα 'κανε με πορτοκαλάδα και κορν φλέικς

Ο Μάικλ Φελπς, που το σαγόνι του, λόγω αυξητικής ορμόνης,κοντεύει να φτάσει στον αφαλό του, έριξε και το τελευταίο «προπύργιο» των ρεκόρ που είχε απομείνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πριν του το πάρει στην μεθεπόμενη Ολυμπιάδα η κινέζα που πίνει κιροζίνη και κολυμπάει πιο γρήγορα από τους άνδρες.

Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ο Μ. Κεφαλογιάννης... η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να γίνει


Από τις καλύτερες επιλογές για τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ο Μ Κεφαλογιάννης (που κανονικά έπρεπε να ήταν υπουργός...) αφού επανειλημμένα έχει...

Γιατί έδωσε τα εύσημα σε Σαμαρά η Φαίη;

"Τελικά, υπάρχει ελπίδα! Δεν είναι όλοι ίδιοι. Μπράβο στους κους Σαμαρά, Μουρούτη και Σαλμά για την κοινωνική ευαισθησία που επέδειξαν σε θέμα που αφορά παιδιά που η ζωή έδειξε απο νωρίς το σκληρό της προσωπο..."

Η ΕΟΕ διαψεύδει οποιαδήποτε σχέση με το «Σπίτι των Ελλήνων»

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή διαψεύδει δημοσιεύματα του Τύπου ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τη λειτουργία στο Λονδίνο του «Ελληνικού Σπιτιού» κατά τη διάρκεια τω Ολυμπιακών Αγώνων και ζητά απ΄ όλους την ορθότερη εξακρίβωση πληροφοριών όταν κυρίως αυτές αναπαράγονται, ενώ επιθυμεί περισσότερο σεβασμό στην προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών.

Τι έκαναν οι Έλληνες χθες-Ποιοι αγωνίζονται σήμερα

Η Εθνική πόλο των ανδρών έδωσε το δεύτερο παιχνίδι της για τον Α' όμιλο, με αντίπαλο την Ιταλία.

Η ελληνική ομάδα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο τουρνουά.

ΝΥΧΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ...


Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012, ώρα 9.55 το πρωΐ στην ΝΕΤ. Ο Αλέξης Τσίπρας μόλις έχει τελειώσει μία ωριαία συνέντευξή του στους Συριζαίους δημοσιογράφους Κώστα Αρβανίτη – Μαριλένα Κατσίμη. Ξαφνικά, μπαίνει στο στούντιο ο ομότιμος καθηγητής... 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ ΠΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ

Κύριε Πρόεδρε,

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες και την ικανοποίησή μου για την ενεργό παρουσία και συμμετοχή σας στον κοινωνικό διάλογο, ο οποίος διεξάγεται εν μέσω μιας ιδιαίτερα δύσκολης, πρωτόγνωρης θα έλεγα, οικονομικής και κοινωνικής συγκυρίας. Η αντιμετώπιση των μεγάλων και κρίσιμων ζητημάτων της εργασίας, αποτελεί ενδεχομένως τη σημαντικότερη πρόκληση για την κυβερνητική πολιτική, για τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, για τον ίδιο τον κόσμο της εργασίας.

ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ


http://www.capcom-europe.com/blog/wp-content/uploads/2011/11/nem3.jpg
Έπρεπε να περάσουν 12 μέρες για να ξυπνήσουν τα αντανακλαστικά της αστυνομίας όσον αφορά το πολύ σοβαρό θέμα με την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 15χρονης Μυρτούς σην Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Το κράτος άφησε ελεύθερους τους αναρχικούς - δολοφόνους - τρομοκράτες και τώρα μιλάει για "φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος από τον Μαζιώτη"

Ο «πυρετός Νίκου Μαζιώτη» και ο φόβος ενός αιφνιδιαστικού εντυπωσιακού ένοπλου χτυπήματος στην καρδιά του καλοκαιριού κατατρώει τις τελευταίες ημέρες την ΕΛ.ΑΣ. και τους επιτελείς της λεωφόρου Κατεχάκη. Η σύλληψη του 42χρονου καταζητουμένου και της συντρόφου του θεωρείται ζήτημα «υψίστης σημασίας» για τους επιτελείς της Κατεχάκη, οι οποίοι αναφέρουν ενδεικτικά ότι «ο Μαζιώτης θα έχει πολλές ευκαιρίες και αφορμές για να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή».