02 Αυγούστου 2012

Αυτά τα γυμνά ατυχήματα... πόνεσαν (Video)

Καλά και ωραία τα κόλπα που επιχειρούν κατά καιρούς άνδρες και γυναίκες, εν ώρα καλοκαιρινής ή μη διασκέδασης, αλλά η κακιά στιγμή είναι πάντα εκεί και παραμονεύει.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ατυχήματα που μπορεί να χαρακτηρίζονται ως σέξι, σίγουρα όμως είναι άκρως επικίνδυνα και σε αρκετές περιπτώσεις πρέπει να προκάλεσαν σοβαρούς τραυματισμούς...

Καρφώνει Καρα ο ΠΑΟ: Αν θέλει να είναι στον πάγκο, ευχαρίστως...

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναφορικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Καραγκούνη ότι δεν θα συνεχίσει με το "τριφύλλι". Στην ανακοίνωση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ότι ο ΠΑΟ καρφώνει τον Καραγκούνη λέγοντας ότι εκκρεμούν να συζητηθούν ζητήματα αγωνιστικά ;) δηλ.το αν θα κόβει βόλτες μέσα στο γήπεδο όπως θέλει ο παίκτης ή στην κερκίδα

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Βίντεο: Γλίτωσε τη φυλακή με παρέμβαση Σαμαρά

Δείτε το βίντεο:

Ο ΠΑΟΚ νίκησε στο Ισραήλ και παραμένει αήττητος εκτός έδρας από το 2010!

Την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League εξασφάλισε ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη του με 2-0 επί της Ισραηλινής Μπνει Γiεχούντα στο Τελ Αβίβ. Τα γκολ για τον «Δικέφαλο» του Βορρά σημείωσαν οι Γεωργιάδης (62') και Αθανασιάδης (72').

Ανευρο, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις το πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ, που παρατάχθηκε με 4-4-2, είχε άκαρπη υπεροχή, ήταν όμως, άτολμος, χωρίς ταχύτητα και άφηνε το χρόνο να περνά ανεκμετάλλευτος. Μέτρια, από την άλλη, η παρουσία της Μπνέι Γιεχούντα (4-3-3), η οποία προσπαθούσε, κατά βάση, να φυλάξει τα νώτα της.

Στο 15’ ο Λίνο έκανε τη σέντρα, ο Αθανασιάδης δεν «έπιασε» καλά την κεφαλιά και στην πορεία ο Γιάννου δεν μπόρεσε να προλάβει την μπάλα και να τη στείλει στην άδεια εστία. Τρία λεπτά αργότερα ο Γεωργιάδης βρέθηκε στο έδαφος, εντός της περιοχής, μετά από μαρκάρισμα του Εντρι, ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο ματς.

Πιο δραστήρια επανέκαμψε στον αγωνιστικό χώρο, για το δεύτερο ημίχρονο, η Μπνέι Γιεχούντα, ο ΠΑΟΚ, όμως, κατάφερε να φτάσει σε γκολ. Οι Ισραηλινοί είχαν δύο καλές ευκαιρίες, στο 53’ , αρχικά, με τον Μαρίνκοβιτς, μετά από σουτ του οποίου, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γλύκου. Στο 57’ ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου» εξουδετέρωσε σουτ του Γκαλβάν.

Η «απάντηση» από τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 62’ με όμορφο γκολ από τον Γεωργιάδη. Ο νεαρός ακραίος μεσοεπιθετικός έκανε κίνηση από τα δεξιά, σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δέκα λεπτά αργότερα, ύστερα από εξαιρετική συνεργασία από τους Πέλκα, Ρομπέρ και Αθανασιάδη, ο τελευταίος παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Αγιενούγκμπα.

Το δεύτερο γκολ έφερε γκρίνια στην κερκίδα των υποστηρικτών της Μπνέι Γιεχούντα και μαζική αποχώρησή τους από το γήπεδο. Στην πορεία των λεπτών ως το φινάλε του αγώνα, ο ρυθμός έπεσε, με τους Ισραηλινούς να αποδέχονται την ήττα τους και τους Θεσσαλονικείς να «κουβαλάνε» την μπάλα, περιμένοντας το τελευταίο διαιτητικό σφύριγμα.

Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, ο Ούγγρος, Μάρτον Εστερχάζι, ήταν ο παρατηρητής της UEFA στο ματς.

Διαιτητής: Πάβλε Ραντοβάνοβιτς (Μαυροβούνιο)

Κίτρινες: Αζούζ, Ναούμ - Αθανασιάδης, Ετο 37’

ΜΠΝΕΙ ΓIΕΧΟΥΝΤΑ: Αγιενούγκμπα, Αζούζ, Κοέν, Μόρι, Έντρι, Ιβασκεβίτσιους, Μενάσε (46’ Αμπού Ζαϊντ), Ναούμ (66’ Αγκάγιεφ), Γκαλβάν (81’ Λεβί), Μαρίνκοβιτς, Εντλόβου.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ετο, Λίνο, Κουμάλο, Κατσικάς, Γκαρσία, Λάζαρ (75’ Κάτσε), Γεωργιάδης (82’ Σαλπιγγίδης), Ρόμπερ, Αθανασιάδης, Γιάννου (71’ Πέλκας).

ΗΠΑ: Ο νόμος είναι νόμος! Πήρες χάλκινο; Φέρε 1,6 ευρώ φόρο για την αξία του μετάλλου

Η αμερικάνικη ένωση φορολογουμένων ("Americans for Tax Reform") δημοσίευσε πριν μερικές μέρες μια επιστολή όπου αναλύει τι φόρους θα πληρώσουν οι αμερικάνοι που θα επιστρέψουν με μετάλλια από το Λονδίνο καθώς στις ΗΠΑ ο νόμος ισχύει για όλους και δεν έχει μαλακίες "ρίχνουμε τα τείχη για να υποδεχθούμε τους ολυμπιονίκες". Έτσι λοιπόν, όπως υπολόγισαν, όσοι από τους 529 γυρίσουν πίσω με χρυσό το μέταλλο το οποίο εκτιμάται ότι έχει αξία...

Χαμός για την καρέκλα από τους ΑΕροψεκασμένους

Καθημερινός χαμός στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχετικά με τις επιλογές που έγιναν όσον αφορά τα πρόσωπα που συγκροτούν την οργανωτική δομή του κινήματος (περιφερειάρχες κλπ). Όπως διαβάζουμε σε προσκείμενο blog ο γραμματέας οργανωτικού τα "ακούει" καθημερινά από όλους αυτούς που δήθεν έτρεχαν προεκλογικά διότι κόπτονταν για την πατρίδα .

Αφιερωμένο στους πατριώτες του κώλου: Η Κατερίνα Μουτσάτσου επιστρέφει περιχαρής στην Τουρκία... εκεί όπου ανήκει

[Εμείς το είχαμε πει όταν γύρισε το γελοίο βίντεο που είχε σαν στόχο μόνο τη διαφήμισή της... οι πατριώτες του κώλου τι έχουν να πούνε τώρα; Θα προβάλουν και τη νέα της δραστηριότητα ή θα περιμένουν με αγωνία να δούνε τη νέα της τούρκικη ταινία;]

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα τουρκική κινηματογραφική ταινία θα έχει η Κατερίνα Μουτσάτσου.

Σύντομα, μάλιστα, ξεκινούν τα γυρίσματα και η ηθοποιός είναι πανέτοιμη και χαρούμενη για αυτή την συνεργασία.

Μέσω της γυναίκας Λαφαζάνη που δουλεύει στην ΑΤΕ έγινε το κονέ Πανταλάκη-ΣΥΡΙΖΑ


Οι μάσκες έπεσαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρώην διοικητή της ΑΤΕ Θ. Πανταλάκη στην βουλή να αντιπαρατεθεί με τον Γ. Στουρνάρα τον υπουργό Οικονομικών και τον Γ. Προβόπουλο της ΤτΕ για την ΑΤΕ bank. Κίνηση που δεν έχει στόχο την αποκάλυψη της αλήθειας αλλά εντάσσεται σε πρακτικές εντυπώσεων. Σημειώνεται ότι αύριο Παρασκευή θα βρεθούν στην Βουλή οι εμπλεκόμενοι.

Ικανοποιημένος ο Κούβελος με το ένα χάλκινο!! Να υποθέσω ότι τα 2 θα είναι θρίαμβος...

Χαρούμενοι και ικανοποιημένοι Ηλιάδης και Βουγιούκα

Την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι έδωσαν χαρά στους Έλληνες που διανύουν μία δύσκολη περίοδο εξέφρασαν ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του τζούντο, Ηλίας Ηλιάδης και η Βάσω Βουγιούκα, μετά τις χθεσινές επιτυχίες τους.

Κεραμίδα στον Παναγιωτόπουλο: Εκεί που πανηγύριζε ότι έσωσε τους μισθούς των αξιωματικών... η τρόικα του ζητάει 1 δις περικοπές!! Για να τον δούμε τώρα...

Κεραυνός εν αιθρία στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης μετά τη νέα εντολή από το υπουργείο οικονομικών - κατόπιν σχετικών εντολών της τρόϊκα - να βρουν και να κόψουν ένα ολόκληρο δισεκατομμύριο ευρώ, επιπλέον των όσων έχουν περικοπεί, εντός της επόμενης διετίας.

Ευτυχώς! Ο Μπουτάρης με μεγαλοπρεπή κολοτούμπα έδωσε άδεια να πάει ο Σαμαράς Θεσσαλονίκη...

«Μαλάκωσε» ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για το θέμα της παρουσίας του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Μιλώντας λίγο νωρίτερα στη σύσκεψη φορεών ανέφερε ότι «ο πρωθυπουργός είναι ευπρόσδεκτος» αλλά όπως είπε στόχος του είναι «να μην είναι αστυνοκρατούμενη η πόλη».

Τον πήραν τα ζουμιά τον Νικοπολίδη, επειδή θα φύγει ο Καραγκούνης από ΠΑΟ και μπορεί να χάσει τον πελάτη

Την αποχώρηση του Γιώργου Καραγκούνη από τον Παναθηναϊκό σχολίασε ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας Αντώνης Νικοπολίδης στο Twitter. Δείτε τι έγραψε:

Μπνέι Γεχούντα - ΠΑΟΚ live stream

Δείτε το εδώ:

Ο απολογισμός της ΕΛΑΣ για το πρώτο εξάμηνο του 2012

Το πρώτο εξάμηνο του 2012 διαπράχθηκαν 2.021 λιγότερες κλοπές και διαρρήξεις και 269 λιγότερες ληστείες, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.
Συνελήφθησαν συνολικά 93.154 άτομα, εκ των οποίων οι 8.419 για ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή των αλλοδαπών δραστών...

Νομοθετική ρύθμιση προωθεί η κυβέρνηση για την υποθηκευμένη αγροτική γη... αλλά οι ηλίθιοι επιμένουν

[Είπαμε η ηλιθιότητα είναι ανίκητη. Παρά τα όσα λέγονται από επίσημα χείλη, ότι δεν μεταβιβάζονται στην ΠΕιραιώς μαζί με την ΑΤΕ τα δάνεια που έχουν σαν ενέχυρο αγροτική γη και δεν εξυπηρετούνται οι ηλίθιοι επιμένουν: "Χαρίζουν αγροτική γή"... αλλά τι να περιμένεις όταν ο άλλος πιστεύει πως το δίδυμο Καμμένου-Κουίκ υα σώσει την Ελλάδα...]

Ειδική νομοθετική πρωτοβουλία προωθεί το υπουργείο Οικονομικών για τα μη ενήμερα δάνεια με ενέχυρο αγροτική γη της Αγροτικής Τράπεζας που δεν θα μεταβιβαστούν στην Τράπεζα Πειραιώς, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, απαντώντας στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Νίκου Καραθανασόπουλου για την Αγροτική Τράπεζα.

Έπαιρνε επί 21 χρόνια αναπηρική σύνταξη ενώ εργαζόταν και ήταν υγιέστατος

Επί 21 ολόκληρα χρόνια κατάφερε να εξαπατά το ΙΚΑ, ένας άνδρας ο οποίος ενώ εργαζόταν κανονικά και ασφαλιζόταν σε πιστωτικό ίδρυμα, έπαιρνε αναπηρική σύνταξη, ενώ ήταν υγιέστατος.

Ένας 21χρονος Πακιστανός βασικός ύποπτος για την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο, με την Αστυνομία να εστιάζει την έρευνά της σε ένα 21χρονο που θεωρείται ο βασικός ύποπτος.

Απίστευτο! H EOE ζητά πίσω 150 ευρώ από τους Έλληνες αθλητές!

Απίστευτο κι όμως άκρως ελληνικό και... απογοητευτικό. Κάθε Έλληνας αθλητής είχε πάρει από την ΕΟΕ χρηματικό ποσό 300 ευρώ για τις καθημερινές ανάγκες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Αυτό μεταφράζεται σε pocket money (όπως τα λένε στις δαπάνες) 20 ευρώ την ημέρα.

Πάλι μαλακί@@ φράφει η Αυριανή... ε το Focus ενοοώ: Οδηγίες στους τουρίστες σε περίπτωση... ελληνικής χρεοκοπίας

Με νέο προκλητικό δημοσίευμα το περιοδικό Focus επαναφέρει τα σενάρια περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, αυτή τη φορά προειδοποιώντας τους τουρίστες για το τι πρέπει να κάνουν αν την περίοδο των διακοπών τους η χώρα μας επανέλθει στη δραχμή.

Έρχονται επιτυχίες για τον ΠΑΟ-Καραγκούνης: Φεύγω από τον Παναθηναϊκό

Με εμφανή την συγκίνησή του, ο Γιώργος Καραγκούνης, μίλησε για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, περιγράφοντας και το πώς αντέδρασε η διοίκηση της ομάδας τις τελευταίες ημέρες.

Χρυσή Αυγή για ΔΗΜΑΡ: «Τα ορφανά του Τσαουσέσκου έπαθαν κακιά λύσσα»

Με μια σκληρό τρόπο απάντησε η Χρυσή Αυγή στην ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς, η οποία σχολιάζοντας την πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής να διανείμει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες τη χαρακτήρισε κόμμα «που διεκδικεί να κινείται εκτός νόμου».

Ο Πεπόνης ψάχνει για εγκλήματα κατά της εθνικής οικονομίας και καλεί τον Ρουμελιώτη. Τον Γιωργάκη θα τον καλέσει σαν ύποπτο;

[Βέβαια δεν θα βγει τίποτα γιατί οι απαντήσεις θα είναι έτσι πίστευα, έτσι έκρινα, οι Ευρωπαίοι δεν ήθελαν, οι Ευρωπαίοι δεν έδιναν κ.λπ. Αυτά τα πράγματα είναι δύσκολο να αποδειχθούν εαν δεν μιλήσουν ξένοι εμπλεκόμενοι όπως πχ. ο Στρος Καν...]

Για εγκλήματα κατά της εθνικής Οικονομίας αλλά και για άλλα αδικήματα απιστίας , θα ερευνήσει ο οικονομικός εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης, μετά τα όσα δήλωσε ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Νέο βίντεο των Anonymous!! Δείτε το

Βέβαια κατά τη διάρκεια του γυρίσματος έγινε ένα μικρό ατύχημα... Δείτε:

Ρε το ψώνιο τον Νικοπολίδη!! Έχει κάνει πλαστική στη μύτη (Βίντεο)

Δείτε βίντεο με τον Νικολολίδη από αγώνα του ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Καραισκάκη όπου είχε πάει πέτρα στο κεφάλι ή έτσι έλεγε τουλάχιστον....

Η πλαστική στη μύτη είναι καταφανέστατη.

Δείτε το βίντεο:

Εκπληκτικοί καταρράκτες ανά την Ελλάδα [φώτο]

Φιδογυριστά μονοπάτια οδηγούν στα μέρη που η πραγματικότητα συναντά το παραμύθι. Οι καταρράκτες έχουν κάτι το μαγικό και το απόκοσμο, θαρρείς πως ζουν ακόμη εκεί νεράϊδες, ξωτικά και νύμφες.

Ανακαλύψτε μαζί μας μερικούς μόνο από τους πολλούς καταρράκτες της Ελλάδας.

ΚΥΘΗΡΑ - Ο ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΤΗΣ ΦΟΝΙΣΣΑΣ

κ.Σαμαρά & τροϊκανοί: Από εδώ πρέπει να ξεκινήσετε !

[Αν οι υπάλληλοι δεν αλλάξουν νοοτροπία κανένας Σαμαράς και καμία τρόικα δεν μπορεί να επιβάλλει κάτι:
Πάει γονιός να γράψει το παιδί του στο νηπιαγωγείο και του ζητάνε πιστοποιητικό γέννησης. Μόλις τους πει είναι δουλειά σας και πρέπει να το ζητήσετε εσείς ("που τα ξύνετε όλο το καλοκαίρι" αυτό δεν το είπε αν και θα έπρεπε) του απαντάνε με νόημα: "Βοηθήστε μας ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ...

Ο... λάθος πανηγυρισμός της μαμάς Φελπς! (βίντεο)

Ο Τσαντ Λε Κλος ...αποκαθήλωσε τον Μάικλ Φελπς από τα 200μ. πεταλούδα επικρατώντας κυριολεκτικά στην τελευταία χεριά.

Οι περισσότεροι στο κλειστό κολυμβητήριο αντιλήφθηκαν τη νίκη του Νοτιοαφρικανού, όχι όμως και η μητέρα του Φελπς.

Πάρος:Αναζητούν έναν νεαρό με μηχανή

Οι έρευνες της αστυνομίας τις τελευταίες ώρες αρχίζουν να δείχνουν ένα νεαρό άνδρα αναβατή μηχανής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο συγκεκριμένος αναβατής είχε περάσει με τη μηχανή του...

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα! Η ΟΛΜΕ λέει όχι στην αξιολόγηση και την αύξηση ωραρίου!! Δεν το περίμενε κανείς!

Πολυσέλιδο υπόμνημα, με τα αιτήματα των καθηγητών δημοσίων γυμνασίων και λυκείων, έδωσε στη δημοσιότητα το ΔΣ της ΟΛΜΕ, λίγη ώρα πριν οι καθηγητές προσέλθουν στη σημερινή συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Χατζηδάκης: Τα οδικά έργα θα δημιουργήσουν 60.000 θέσεις εργασίας

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης παρουσίασε τις προτεραιότητες του υπουργείου, στις οποίες περιλαμβάνουν την επιτάχυνση της απορρόφησης κονδυλίων του ΕΣΠΑ, τις ιδιωτικοποιήσεις με προεξάρχουσα την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τον νέο αναπτυξιακό νόμο, την κατάρτιση εθνικής εξαγωγικής στρατηγικής.

Μπόνους 800 ευρώ για τους 1.800 συνοριοφύλακες – Βρίσκονται ήδη στον Έβρο

Εχει ολοκληρωθεί η μετακίνηση συνοριοφυλάκων για τη θωράκιση των συνόρων στο Έβρο, μετά από απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, παρά τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει.

Η ελληνική ομοσπονδία κανόε καγιάκ διαψεύδει τον Τασιάδη

Στις δηλώσεις του ασημένιου ολυμπιονίκη του καγιάκ Σιδέρη Τασιάδη απάντησε σήμερα το πρωί με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ.

Η ΕΟΚΚ διαψεύδει τους ισχυρισμούς του γερμανού ελληνικής καταγωγής αθλητή ότι ουδείς εκπρόσωπος της ήρθε σε επαφή μαζί του και αναφέρεται σε προσπάθειες που έγιναν τόσο από την ίδια όσο και από σωματεία για να τον εντάξουν στην ελληνική εθνική ομάδα.

Πήξαμε στους ανώμαλους!! Άλλος έδινε πορνοdvd σε μαθήτριες, κολόγερος απολανούσε την εγγονή του και κύπριο ζώο βίασε 10χρονο! Φρίκη

Πάτρα: Έδινε DVD με πορνό σε μαθήτριες δημοτικού

Ποινή φυλάκισης ενός έτους επέβαλε το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών σε πρώην τραπεζικό υπάλληλο κατηγορούμενο πως πλησίαζε ανήλικα κορίτσια έξω από δημοτικά σχολεία της Πάτρας και τους έδινε dvd με πορνογραφικό υλικό.

Βενιζέλος σε Χρυσοχοΐδη: Ρε άντε φύγε από δώ... [διάλογοι]

Παρά το γεγονός ότι η χθεσινή σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και κορυφαίο στέλεχος του κόμματος Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ήταν στην ουσία το χρονικό μιας προαναγγελθείσας σύγκρουσης η θρυαλλίδα ήταν ένας άλλος βουλευτής.

Οι Σκοπιανοί βραβεύουν την τουρκική «Αντιγόνη» του Σοφοκλή

Με μια αρχαία ελληνική τραγωδία συνεχίζουν συσφίγγουν τις σχέσεις τους Τουρκία και ΠΓΔΜ.

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, η παράσταση «Αντιγόνη» του κρατικού θεάτρου της Κωνσταντινούπολης κέρδισε πρόσφατα δύο «μακεδονικά» βραβεία.

Στα σκουπίδια πέταξε ο Αρβανιτόπουλος επιστολή "Τούρκων" βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για αλλαγή της ιστορίας

Ο Μπένυ και ο Τσίπρας συμφωνούν με τις απόψεις των "Τούρκων" βουλευτών τους;

Μεγάλο πολιτικό θέμα έχει προκύψει με τους μουσουλμάνους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, τα ονόματα των οποίων φιγουράρουν πρώτα-πρώτα στη λίστα των μελών της αυτοαποκαλούμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης-ΣΕΤΜΔΘ», που ζητά να ξαναγραφεί η Ελληνική Ιστορία και να μη γίνονται αναφορές στις τουρκικές φρικαλεότητες στη Σμύρνη το ’22, για χάρη της… ελληνοτουρκικής φιλίας.

Δεν τα κατάφερε το διπλό σκίφ ανδρών

Το ελληνικό πλήρωμα με τους Λευτέρη Κόνσολα και Παναγιώτη Μαγδάνη, αργυροί παγκόσμιοι πρωταθλητές, ήρθε 4ο στον ημιτελικό και αποκλείστηκε από την εξάδα του τελικού

Δ. Γαλαμάτης-Δήμαρχος Βόλβης: "Σήμα κινδύνου για τις πλημμύρες"

Την αναγκαιότητα άμεσης ολοκλήρωσης των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας στο δήμο Βόλβης, επισημαίνει ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης με επιστολές του προς την Εγνατία Οδό ΑΕ και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Πόσα πήρε ο ΜακΚάρτνεϊ για την εμφάνισή του στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ θεωρείται θρύλος της μουσικής και ένας από τους σημαντικότερους εν ζωή καλλιτέχνες. Λογικό είναι λοιπόν, όταν κάνει μια εμφάνιση, και μάλιστα όχι όπου κι όπου αλλά στην τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων, να πάρει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Στον τελικό και το διπλό σκιφ γυναικών

Οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες Χριστίνα Γιαζιτζίδου και την Αλεξάνδρα Τσιάβου κατέλαβαν τη 2η θέση στον ημιτελικό και προκρίθηκαν στον τελικό του Σαββάτου μαζί με τις Βρετανίδες και τις Γερμανίδες

Στον τελικό η τετράκωπος

Τη δεύτερη θέση πίσω από τους αμερικανούς κατέλαβε η ελληνική τετράκωπος και προκρίθηκε άνετα στο τελικό όπου συμμετέχουν 6 πληρώματα. Τα μέλη της είναι οι Γιάννης Χρίστου, Γιάννης Τσίλη, Γιώργος Τζίαλλα και Στέργιος Παπαχρήστος.

Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο πλήρωμα πήρε το 2011 το αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Κανονικά στη ΔΕΘ ο Σαμαράς

Πληροφορίες που επικαλείται το Εθνος από φορείς της Θεσσαλονίκης και κομματικά στελέχη της ΝΔ, επιμένουν πως ο πρωθυπουργός όχι μόνο θα τελέσει ο ίδιος τα εγκαίνια της 77ης ΔΕΘ, αλλά θα τηρήσει και την παράδοση, ανακοινώνοντας από το βήμα της τους άξονες της κυβερνητικής πολιτικής.

Συνάντηση Σαμαρά με μαθητές που μας έκαναν υπερήφανους

Tους Έλληνες μαθητές που αρίστευσαν στην 53η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα, θα δεχθεί σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 13:00, o πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς.

Να θυμίσουμε ότι οι συγκεκριμένοι μαθητές...

Βίντεο σοκ: Αντάρτες εκτελούν καθεστωτικούς στη Συρία

Το βίντεο δείχνει τέσσερις άνδρες-- κάποιοι από αυτούς τραυματισμένοι-- να οδηγούνται από ένα πλήθος ενόπλων σε μια αυλή ενώ ακούγονται κάποιοι να φωνάζουν "Allahu Akbar" ("Ο Θεός είναι μεγάλος").

Πάγκαλος: Μαζί τα φάγαμε.gr

Στο διαδικτυακό αέρα το σάιτ του Θόδωρου Πάγκαλου. Ζητά από τους πολίτες να του στέλνουν τις δικές τους μικρές ή μεγάλες ιστορίες που αφορούν σπατάλες στο ελληνικό δημόσιο.

Αποκλεισμένη και χωρίς πραγματική επαφή με την οικογενειά της η Κινέζα «χρυσή» καταδύτρια!

Μία ακόμα απίστευτη ιστορία από τη μακρινή Κίνα ήρθε στη δημοσιότητα δείχνοντας την αφοσίωση μέχρι υπερβολής προκειμένου οι αθλητές της χώρας να πρωταγωνιστήσουν στους Ολυμπαικούς Αγώνες.

Ρέθυμνο: 32χρονος βιντεοσκοπούσε γυναίκες στις τουαλέτες

Μία ακόμη υπόθεση που προκαλεί αναβρασμό στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου αποκαλύφθηκε τις τελευταίες ώρες με την σύλληψη ενός 32χρονου λογιστή ο οποίος είχε τοποθετήσει μικροκάμερες στις τουαλέτες καταστημάτων διασκέδασης καταγράφοντας τις ιδιωτικές στιγμές γυναικών και ανήλικων κοριτσιών!

Διευκρινίσεις Χρ. Σταϊκούρα για ενίσχυση οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα

Τη διαδικασία για την πληρωμή της εισοδηματικής ενίσχυσης οικογενειών που έχουν χαμηλά εισοδήματα και παιδία που πηγαίνουν στο δημοτικό και στο γυμνάσιο προβλέπει απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα.

Τέλος οι συντάξεις-μαϊμού

Οριστικό τέλος στις "μαϊμουδιές" με τις συντάξεις επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Εργασίας, ξεκινώντας διασταυρώσεις ανάμεσα στα ποσά που πληρώνουν τα ταμεία σε 3,8 εκατομμύρια συνταξιούχους και σε αυτά που οι ίδιοι πληρώνουν στην εφορία.

Πρώτη η Μέρκελ... τελευταίος ο Ρέσλερ

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση για το γερμανικό κανάλι ARD το 40% των γερμανών είναι ικανοποιημένο με την απόδοση της Κυβέρνησης (το 59% δεν είναι). Το 45% είναι ικανοποιημένο με την CDU, με την CSU είναι ικανοποιημένο το 26%, ενώ με την FDP του Ρέσλερ είναι ικανοποιημένο μόνο το 12% με το 83% να την επικρίνει.

Γερμανική πρόταση για έξοδο κρατών του Νότου από το ευρώ

Πρόταση για προσωρινή έξοδο των δοκιμαζόμενων χωρών της νότιας περιφέρειας της Ευρώπης από το ευρώ με τρόπο προστατευμένο και συντεταγμένο παρουσίασαν ο πρόεδρος του Γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών Ifo κ. Hans-Werner Sinn και ο Friedrich Sell καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου.

Με παρέμβαση Σαμαρά, ελεύθερος ο πατέρας 7 παιδιών που συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο

Εκτός από τις πρωτοβουλίες των τοπικών παραγόντων του Ηρακλείου που γράψαμε χθές, καταλυτική παρέμβαση έγινε και από το γραφείο του Πρωθυπουργού προκειμένου ο πολύτεκνος άνεργος πατέρας να αφεθεί ελεύθερος μετά την ταλαιπωρία που υπέστη από το ρομποτικό* κράτος. Συγκεκριμένα μόλις...

Κύπρος: Νέα στοιχεία για την 5πλή δολοφονία

Δύο ακόμα Ελληνες εμπλέκονται στην πενταπλή δολοφονία στη Αγία Νάπα της Κύπρου, στις 23 Ιουνίου, με θύματα τους άντρες της προσωπικής ασφάλειας του Κύπριου επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη.

Άνοιξε οίκο ανοχής για να βγάλει τα Ολυμπιακά έξοδά του!

Ο αθλητής του taekwondo Logan Campbell από τη Ν. Ζηλανδία, επιστρέφοντας από τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, το 2008, χωρίς να έχει κερδίσει κάποιο μετάλλιο, αλλά ξοδεύοντας 120.000 δολάρια, συνειδητοποίησε ότι τα έξοδα συμμετοχής στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού, παγκοσμίως, είναι δυσβάσταχτα.

Βάνα Μπάρμπα :«Πήγα να μπω στην πολιτική για να βολευτώ»

Αφοπλιστικά ειλικρινής όσον αφορά τα «πολιτικά» της κινητρά ήταν η Βάνα Μπάρμπα, υποψήφια με το ΛΑ.ΟΣ στις τελευταίες εκλογές, κατά την διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης.

Κ. Μητσοτάκης: «Αναγκαία προϋπόθεση η λήψη μέτρων»

«Αυτή τη στιγμή η λήψη των μέτρων είναι απολύτως αναγκαία προϋπόθεση για το επόμενο βήμα. Η δρομολόγηση των υπόλοιπων κινήσεων θα φανεί πολύ σύντομα και πιστεύω ακράδαντα ότι είναι εφικτό να πετύχουμε καλύτερη μεταχείριση από την Ευρώπη. Είμαστε συνεχώς με το μαχαίρι στο λαιμό και το ερώτημα είναι ποια είναι η στρατηγική εκείνη που θα σπάσει τον φαύλο κύκλο», τόνισε στον realfm 97,8 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κεδίκογλου : «Οι άνθρωποι είναι ανεπαρκείς, χάνουν ειδήσεις»

Σκληρή γλώσσα κατά της ΝΕΤ χρησιμοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ενώ απείλησε να προσφύγει ακόμα και στην ΕΣΗΕΑ.

Ο κ.Κεδίκογλου χαρακτήρισε «ανεπαρκείς» τους υπεύθυνους σύνταξης...

Χάθηκαν στοιχεία στη Χρυσή Ακτή

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες και η λήψη βιολογικού υλικού από άτομα που εθεάθησαν το απόγευμα της Κυριακής 23 Ιουλίου στη Χρυσή Ακτή στην Πάρο, εκεί που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη η 15χρονη Μυρτώ.

Αντί για τον Πούτιν, υποδέχτηκαν Ρώσο επιχειρηματία

Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν αναμενόταν να αποβιβαστεί από το θαλαμηγό σκάφος Sea Rhapsody, το οποίο έχει καταπλεύσει στα ανοιχτά του Κατακόλου. Βέβαια, οι πληροφορίες που ήθελαν τον Βλαντιμίρ Πούτιν να βρίσκεται στο Κατάκολο δεν επιβεβαιώθηκαν, καθώς αντί για τον πρόεδρο, την περιοχή επισκέφθηκε ο επιχειρηματίας Αντρέι Κόστιν.