03 Αυγούστου 2012

Οι 12 «δηλωμένες» gay αθλήτριες των Ολυμπιακών Αγώνων [εικόνες]

H Σουηδή ποδοσφαιριστής, Τζέσικα Λάντστρομ, η οποία ψηφίζεται σταθερά στο top 3 σε κάθε λίστα για τις πιο σέξι γυναίκες της χώρας. Αυτή είναι η πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Καπράλος ακόμα να παραιτηθεί; "Κλείνουμε τα μάτια και κάντε ότι θέλετε"-Δείτε το βίντεο της ντροπής

Αυτό το νούμερο έχει καμία σχέση με τη ΝΔ; Να τον χαίρεστε όσοι τον προωθείτε!

Οι Sunday Times παγίδευσαν, και κατέγραψαν με κρυφή κάμερα, τον Καπράλο, τον ΠΡόεδρο της ΕΟΕ να λέει Θα κλείναμε τα μάτια και όσο δεν ακούμε τίποτα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε, στην τύπισα που ενδιαφερόταν να αγοράσει εισιτήρια των Ολυμπιακών αγώνων που προορίζονταν προς πώληση στην Ελλάδα από την ΕΟΕ και να τα πουλήσει στη μαύρη αγορά στη Μέση Ανατολή!!! Δείτε το βίντεο:

Μέτρα 102 δις παρουσίασε στις Βρυξέλλες η Ισπανία... είπε κανας πατριώτης του κώλου ότι δεν θα υπογράψουν μνημόνιο;

[Το λέμε εδώ και δύο μήνες από τότε που οι ΑΕροψεκασμένοι κάτι πήγαν να ψελίσουν ότι η Ισπανία θα πάρει 100-120 δις από την ΕΕ και δεν θα υπογράψει μνημόνιο... Τώρα ετοιμάζονται να μας πούνε "Ναι αλλά υπέγραψε πιο χαλαρό μνημόνιο"... και βέβαια βρε μαλάκες θα υπογράψει χαλαρό μνημόνιο γιατί παίρνουν τα μέτρα μόνοι τους χωρίς μπαμπούλα Τόμσεν... ξέρουν τι φταίει και προσπαθούν να το διορθώσουν μόνοι τους...]

Σχέδιο δημοσιονομικής προσαρμογής ύψους 102 δισ. ευρώ μέχρι το 2014 υπέβαλλε η Ισπανική κυβέρνηση στις Βρυξέλλες.

Δεν προσχωρεί (ακόμα) στους ΑΝ.ΕΛ....

"Δεν είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Νίκος Νικολόπουλος", ανέφερε μέσω του ΜΕGA o γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος.

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι μια πόρνη χωρίς σουτιέν [εικόνες]

Πιο σέξι από ποτέ είναι η Τζένιφερ Άνιστον στα 43 της, όπως αποδυκνύουν οι σημερινές φωτό της από τα γυρίσματα του We're The Millers. Εκεί όπου υποδύεται για πρώτη φορά στην καριέρα της μια πόρνη.

Πολωνός βουλευτής δίνει ιδέες στους ΑΕροψεκασμένους: ζητά από την Ισπανία αποπληρωμή δανείου του... 16ου αιώνα

[Την ιστορία την έχουν ψάξει οι ΑΕροψεκασμένοι; Μήπως η Βυζαντινή Αυτοκρατορία έιχε δώσει κανένα δάνειο στους Φράγκους ή στους ναζί τους Τεύτονες;]

Την ώρα που η Ισπανία δίνει αγώνα για να συγκρατήσει τα επιτόκια δανεισμού της, βυθιζόμενη στην οικονομική κρίση, ένας Πολωνός βουλευτής ζήτησε από τη Μαδρίτη να εξοφλήσει ένα δάνειο ύψους 235 εκατομμυρίων ζλότι (57,4 εκατ. ευρώ) που ανάγεται στον... 16ο αιώνα.

Τι απάντησε ο Κούβελος στους Τούρκους που λένε ότι η Φλόγα είναι δικιά τους;

Άμεση ήταν η αντίδραση από την πλευρά της ΕΟΕ, με τον αντιπρόεδρο της Ισίδωρο Κούβελο να απαντά με κατηγορηματικό τρόπο στον ιστότοπο newsbomb.gr, στις γελοιότητες των Τούρκων ότι η Ολυμπιακή Φλόγα προέρχεται από το δικό τους Όλυμπο!!!

Συνέλαβαν προϊσταμένη του ΕΟΤ

Οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, συνέλαβαν μία υπάλληλο και την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας του Ε.Ο.Τ.

Απίστευτο γέλιο οι Τούρκοι: "Η Ολυμπιακή φλόγα είναι δική μας και βγαίνει από τον δικό μας Όλυμπο"

[Βέβαια και με τη "Μακεδονία" γελάγαμε πριν 50 χρόνια... οπότε μην παραξενευτούμε αν σε 50 χρόνια όλος ο κόσμος πιστεύει ότι οι Ολυμπιακοί είναι τούρκικοι...]

Σε μία προκλητική κίνηση προέβη η Τουρκία η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι η Ολυμπιακή Φλόγα, το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων, της ανήκει και θα πρέπει να της επιστραφεί!

Χατζημαρκάκης: Η Ελλάδα είναι βαρέλι χωρίς πάτο για την Γερμανία

Ένα «βαρέλι χωρίς πάτο» θεωρεί η Γερμανία την Ελλάδα, υποστηρίζει ο ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελευθέρων Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Η Γερμανία έχει μια πολύ λανθασμένη εικόνα για την Ελλάδα υποστήριξε σε δηλώσεις στη webtv του ΑΜΠΕ, και τόνισε πως η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να είναι «πειραματόζωο του ΔΝΤ».

Σαμαράς: Μικρότερο κακό να πάει στους ΑΕροψεκασμένους από το να τον έχουμε στη ΝΔ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Α. Σαμαράς λίγο πριν τις 11 ενημερώθηκε για το επίμαχο tweet του Ν. Νικολόπουλου. Αμέσως κάλεσε στο γραφείο του συνεργάτες του και τους ανακοίνωσε την απόφασή του να τον διαγράψει τόσο από την ΚΟ όσο και από το κόμμα.

Έγινε το πρώτο βήμα για την οριστική επίλυση του ζητήματος των Ναυπηγείων

Ο Π. Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στην συνάντηση των 3 πολιτικών αρχηγών την Τρίτη

Το πρώτο σημαντικό βήμα για την οριστική διευθέτηση του ζητήματος των «Ελληνικών Ναυπηγείων ΑΕ» (ΕΝΑΕ) του Σκαραμαγκά, πραγματοποιήθηκε στη σημερινή σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, βήμα που θα ολοκληρωθεί την προσεχή Τρίτη στις 6 το απόγευμα, στη διάρκεια της νέας συναντήσεως των τριών πολιτικών αρχηγών, που θα παρευρίσκεται και ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Παναγιωτόπουλος, προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, σύμφωνα πάντα με δηλώσεις του υπουργού.

Προβόπουλος: Μια χαρά παιδί το πρώην αφεντικό μου ο Σάλλας-Λάθος τα συμπεράσματα του Reuters

Αυθαίρετα χαρακτήρισε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλος τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγει σημερινό δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, αναφορικά με τον εποπτικό ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας σε προηγηθείσες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου της τραπέζης Πειραιώς.

Handelsblatt: Οι ηγετικές ικανότητες του Σαμαρά υποχρέωσαν Βενιζέλο-Κουβέλη να συμφωνήσουν

Άρθρο για τον Αντώνη Σαμαρά δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, στο οποίο σχολιάζονται οι ηγετικές ικανότητες του Έλληνα πρωθυπουργού.

Τι είπε για τη διαγραφή Νικολόπουλου η Πιπιλή;

Δείτε τι έγραψε στο twitter πριν λίγο:

Στην Κρήτη για διακοπές ο Τσίπρας

Πριν λίγη ώρα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου το αεροπλάνο της γραμμής που μετέφερε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με την οικογένειά του στο νησί, όπου θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές.

Τι απαντά στον Σαμαρά ο Νικολόπουλος για τη διαγραφή του από τη ΝΔ

Ανακοίνωση μετά την διαγραφή του από τη ΝΔ εξέδωσε ο Νίκος Νικολόπουλος απαντώντας στον Αντώνη Σαμαρά και κάνοντας λόγο για αλλαγή θέσεων από την πλευρά της ηγεσίας του κόμματος μετά την ανάληψη της εξουσίας, ενώ καρφώνει τον Πρόεδρο της ΝΔ λέγοντας: "εγώ θα είμαι εδώ! Για άλλους δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά"...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Νικολόπουλου έχει ως εξής:

Το πιο fail τατουάζ των Ολυμπιακών του 2012

Η Jerri Peterson (54 ετών) είχε την τιμή να είναι λαμπαδηδρόμος της Ολυμπιακής Φλόγας στη Μ. Βρετανία. Αυτή την αξέχαστη στιγμή θέλησε να την κρατήσει ζωντανή κάνοντας ένα τατουάζ. Το τατουάζ που ήθελε ήταν μια Ολυμπιακή δάδα και από πάνω να γράφει Ολυμπιακός Λαμπαδηδρόμος (olympic torch bearer). Βέβαια στο τατουάζ που θα έχει για την υπόλοιπη ζωή της, έγινε ένα λάθος γιατί αυτός που το έκανε κοιμόταν:

Πικρός διάλογος

«Η παιδεία είναι ταξική τελικά» σχολίασε η Β. καθηγήτρια σε παραμεθόριο περιοχή τα τελευταία 15 χρόνια. Πήγε εκεί αναπληρώτρια. Τα παιδιά της τότε στο δημοτικό, σήμερα φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις. Τρία σπίτια συντηρεί η οικογένεια. Εκπαιδευτικοί οι δύο γονείς, άκουγαν τις δυνατότητες που προσφέρει σε ένα παιδί ένα ιδιωτικό σχολείο των Αθηνών και μοιραία έκαναν τις συγκρίσεις.

Για την αγροτιά ρε γαμώτο!! Πόσα παίρνει ο Πρόεδρος των εργαζομένων της ΑΤΕ;

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων της ΑΤΕ, ο πρώην ΠΑΣΟΚος και νυν ΣΥΡΙΖΑίος να υποθέσω, Αμούντζιας Κων/νος, που βγήκε προχθές στην ΤιΒι και έλεγε ότι παλεύει για την αγροτιά, παίρνει (μικτά) όπως αποκάλυψε πριν μερικούς μήνες η Συσπείρωση (όταν ακόμα ήταν αντίπαλοι), δηλ. η παράταξη Τσίπρα στην ΑΤΕ, για τη θέση που κατέχει σαν εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της Τράπεζας:

"Βόμβα" από το διοικητή της ΤτΕ για μέλος του ΔΣ της ΑΤΕ: Έβγαλε στο εξωτερικό 10 εκ ευρώ!!!

Ερωτηθείς, από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώταρο, σχετικά με στέλεχος της διοίκησης της ΑΤΕ που φημολογείται να έχει βγάλει στο εξωτερικό ποσό 10 εκατ. ευρώ στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, o κ. Προβόπουλος απάντησε...

FTD: Tα ρολόγια στην Αθήνα χτυπούν διαφορετικά από ό,τι στην υπόλοιπη Ευρώπη

Με ειρωνικά δημοσιεύματα υποδέχτηκε ο γερμανικός τύπος την πολιτική συμφωνία των τριών αρχηγών για τα μέτρα. Η γερμανική έκδοση των Financial Times αφού σχολιάζει σκωπτικά τα περί ρολογιών της Αθήνας ασκεί κριτική και στα «πήγαινε-έλα του πακέτου μέτρων».

Ρε τους φύτουλες!! Αντί να πίνουν φραπέ στην παραλία κάθονται και διαβάζουν!...Αναχώρησε η ελληνική αποστολή για την 6η Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής της Βραζιλίας

[Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί και έχει μια ελπίδα ο τόπος... αν και οι περισσότεροι θα φύγουν στο εξωτερικό μόλις αρχίσουν και καταλαβαίνουν πως λειτουργεί η Ελλάδα]

Η ελληνική αποστολή, που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην 6η Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας – Αστροφυσικής, μετά από συστηματική προετοιμασία που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (υπό την ευθύνη της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου) αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» των Αθηνών, την Πέμπτη, 2/8/2012 για το Ρίο ντε Τζανέϊρο, Βραζιλίας, όπου θα συμμετάσχει στην Ολυμπιάδα, προκειμένου να επαναλάβει το κατόρθωμα των δύο προηγούμενων σε Πεκίνο και Κρακοβία (στη φώτο οι περσινοί συμμετέχοντες) όπου κέρδισαν από 2 χάλκινα μετάλλια.


«Ξόφλησε» η Αργεντινή τους πολίτες που έχασαν τις οικονομίες τους το 2001

[Και για να μη μας λένε παπαριές οι ΑΕροψεκασμένοι: Το κράτος πλήρωσε τα δις δολ που έχασαν οι πολίτες από τις Τράπεζες]

Η πλέον οδυνηρή -οικονομικά και κοινωνικά- περίοδος στη μεταδικτατορική Αργεντινή έλαβε και επίσημα τέλος την Παρασκευή.

Διαγράφηκε ο Νίκος Νικολόπουλος από τη ΝΔ... καιρός ήταν

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος τον βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο. Παράλληλα ζήτησε από τον επικεφαλής του “πειθαρχικού” της ΝΔ κ. Τραγάκη να κινηθεί η διαδικασία και για την διαγραφή του κ. Νικολόπουλου από το κόμμα.

Κύμα επιστροφής εποίκων στην Τουρκία από τα Κατεχόμενα

Έποικοι επιστρέφουν στην Τουρκία, λόγω χαμηλών μισθών στα Κατεχόμενα.

Έποικοι από το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου γυρίζουν στην Τουρκία, γράφει η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Γενί Ντουζέν».

Μπουτάρης: Ας έρθει ο Μιχαλολιάκος να τον γνωρίσω

«Ας έρθει στη Θεσσαλονίκη ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, να τον γνωρίσω, να δω τι άνθρωπος είναι».
Αυτό φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με το «Βήμα», ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, όταν ρωτήθηκε εάν θα συναντηθεί με τον Νίκο Μιχαλολιάκο, στο πλαίσιο της επίσκεψης των πολιτικών αρχηγών στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Γερμανίδα αθλήτρια αποχώρησε από το Ολυμπιακό χωριό γιατί έχει σχέση με στέλεχος νεοναζιστικού κόμματος

Η γερμανίδα αθλήτρια Drygalla, που ήταν μέλος του πληρώματος της οκτάκοπου της Γερμανίας που αποκλείστηκε από τη συνέχεια των αγώνων αποχώρησε οικειοθελώς από το Ολυμπιακό χωριό και επέστρεψε στη Γερμανία μόλις έγινε γνωστό ότι είναι σύντροφος...

Εκδίκηση δείχνουν τα χτυπήματα που δέχθηκε η 15χρονη στην Πάρο

Καθημερινά έρχονται στο φως και νέα στοιχεία για την υπόθεση της κακοποίησης της 15χρονης μαθήτριας στην Πάρο. Ηδη τριάντα άτομα έχουν δώσει γενετικό υλικό προκειμένου να συγκριθεί με αυτό που βρέθηκε στα ρούχα και το σώμα της νεαρής.

Το μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό σκάφος του κόσμου το «Γεράκι της Μάλτας» έδεσε στη μαρίνα Ζέας

Το μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό σκάφος του κόσμου, το 88μετρο "Γεράκι της Μάλτας", κατέπλευσε στο λιμάνι της Ζέας, στον Πειραιά.

Το "Maltese Falcon", όπως είναι η ονομασία του, ανήκει στην Ελληνίδα επιχειρηματία Ελένη Αμβροσιάδου, που το απέκτησε πριν από δύο χρόνια περίπου, έναντι...

Σκοτώθηκε σε τροχαίο η "υιοθετημένη" κόρη του ανώμαλου Κεμάλ Ατατούρκ

[Είναι γνωστό ότι ο ανώμαλος Κεμάλ "υιοθέτησε" 7 μικρά κοριτσάκια. Δεν είχε βιολογικά παιδιά και η μόνη γυναίκα που παντρεύτηκε τον εγκατέλειψε μετά από 2 χρόνια γάμου...]

Η Ουλκού Αντατέπε, υιοθετημένη κόρη του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας, σκοτώθηκε σε τροχαίο, όπως δήλωσε ο γιος της χθες Πέμπτη στην τουρκική τηλεόραση.

Σύλληψη υπόπτου για το βιασμό 10χρονου αγοριού στη Λάρνακα

Τη σύλληψη 34χρονου Κύπριου ως ύποπτου για την υπόθεση βιασμού δεκάχρονου αγοριού στη Λάρνακα, επιβεβαίωσε, με δηλώσεις του στο ΡΙΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης.

Ισπανία: Αγοράστε σπίτι για να μην κάνετε σεξ στο αυτοκίνητο (βίντεο)

Στη λογική ότι το σεξ πουλάει, και πληρώνει αδρά, Ισπανοί διαφημιστές επιστράτευσαν τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητα τους στην υπηρεσία του μάρκετινγκ μέσω της πρόκλησης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η σεξουαλική πράξη χρησιμοποιείται για να τραβήξει τα βλέμματα. Ωστόσο, αυτή τη φορά, το σεξ συνδέεται με την οικονομική κρίση αλλά και την ανάγκη για στέγη τον καιρό της ύφεσης.

Ο μαρτυρικός Αύγουστος του Αντώνη Σαμαρά σε Ελλάδα και Ευρώπη

Με το βλέμμα στραμμένο στους ξένους ηγέτες, τους οποίους θα συναντήσει τις επόμενες ημέρες, ο Αντώνης Σαμαράς δέχεται εκ νέου σήμερα τους πολιτικούς αρχηγούς για την εξειδίκευση των μέτρων αλλά και για την άμβλυνση των διαφωνιών που έχουν προκύψει μεταξύ τους. Ο πρωθυπουργός θεωρεί εξαιρετικά κρίσιμο το ταξίδι του σε Παρίσι και Βερολίνο, στις 24 και 25 Αυγούστου. Θα είναι η πρώτη του συνάντηση σε επίπεδο ηγετών αφού δεν είχε παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

Ελληνοτουρκικός γάμος με χλιδή από ...τουρκικά σήριαλ

Τι αερομαχίες, παραβιάσεις καί άλλα... Η τουρκική εφημερίδα Sabah με τον τίτλο «Γερμανικού τύπου γάμος της οικογένειας Πολάτ» αναγγέλει σε ρεπορτάζ της ότι η κόρη του γνωστού Τούρκου επιχειρηματία κ. Αντνάν Πολάτ , η κ. Εντά Πολάτ παντρεύεται στην Ελλάδα τον Ελληνα Δημήτριο Γκιονασάτη!

ΗΠΑ-Νιγηρία 156-73: «Έσπασαν» όλα τα ρεκόρ

Για το νικητή δεν υπήρχε εξ αρχής αμφιβολία. Οι ΗΠΑ, ωστόσο, φρόντισαν να κάνουν αξέχαστο το ματς με τη Νιγηρία για τον πρώτο όμιλο του ολυμπιακού τουρνουά. Όχι γιατί συνέτριψαν τους αντιπάλους τους με 156-73, αλλά κυρίως γιατί σάρωσαν μία σειρά από ρεκόρ και πρόσφεραν απίθανο θέαμα.

Μας κατάλαβαν και οι Λίβυοι: Απόπληρώνουν το 50% των χρεών για τους τραυματίες... για τα υπόλοιπα θα διερευνήσουν τυχόν υπερκοστολογήσεις

Σε αποπληρωμή του μισού της οφειλής προς την Ελλάδα προτίθεται να προχωρήσει η λιβυκή κυβέρνηση, ύστερα από διαπραγματεύσεις δύο μηνών για την εξόφληση των ιδιωτικών θεραπευτηρίων, ξενοδοχείων, ταξιδιωτικών πρακτορείων και άλλων επιχειρήσεων, που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα αποκατάστασης της υγείας και φιλοξενίας Λίβυων τραυματιών από τον πρόσφατο πόλεμο στην περιοχή.

Πράσινη ανάπτυξη και ΑΠΕ θέλατε... πάρτε τώρα άλλα 3,5 ευρώ αύξηση στη ΔΕΗ

Νέα επιβάρυνση στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, από την αύξηση κατά 47% του τέλους υπέρ ΑΠΕ στα 8 ευρώ/Mwh μεσοσταθμικά από 5,43 ευρώ που είναι η μεσοσταθμική τιμή σήμερα, πρέπει να αναμένουν οι καταναλωτές από 1ης Αυγούστου.

Θα μας πει κανείς γιατί από χθες δεν λειτουργεί το Διαύγεια; Βλάβη ή σκοπιμότητα κ. Μανιτάκη;

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο δικτυακός τόπος της Διαύγεια (et.diavgeia.gov.gr ή diavgeia.gov.gr), κάτι που δεν επιτρέπει να εκτελούνται κανονικά οι αναρτήσεις των αποφάσεων των υπουργείων.

Τους μπρίζωσε η Μοσάντ: Συναγερμός της ΕΛ.ΑΣ. για ενδεχόμενο χτύπημα κατά Ισραηλινών

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τρομοκρατική επίθεση κατά Ισραηλινών, αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος., ο οποίος αποκαλύπτει απόρρητο έγγραφο που εξέδωσε η αστυνομία πριν από τρεις μέρες υπό το φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος από βομβιστές- καμικάζι με στόχο Ισραηλινούς τουρίστες επί ελληνικού εδάφους.

Διαλέξτε: Ή 10% στα ειδ. μισθολόγια ή 10% στις συντάξεις του ΟΓΑ;; Τα ειδικά, τα ειδικά κόψε...

Οταν ο Πολ Τόμσεν βγαίνει από τη σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και χαρακτηρίζει τη συνάντηση «εξαιρετική», τα καλά νέα είναι ότι οι εκπρόσωποι των πιστωτών της χώρας αρχίζουν να πιστεύουν στη βούληση της ελληνικής κυβέρνησης να διαχειριστεί την κρίση. Τα άσχημα μαντάτα είναι ότι τα επώδυνα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ έρχονται όλο και πιο κοντά.

e-Επιλογές

Κι όμως υπάρχει τρόπος: Το Spiegel εγκωμιάζει τη Sunlight που εφοδιάζει με μπαταρίες γερμανικά υποβρύχια

Δημοσίευμα από το Spiegel Online, που πλέκει το εγκώμιο στην εταιρία Sunlight, για τον εξαγωγικό της προσανατολισμό, την οικονομική διαχείριση, αλλά και την προσέλκυση εργατικού δυναμικού από άλλες προηγμένες ευρωπαικές χώρες, ακόμα και από τη Γερμανία.

Το δημοσίευμα του Spiegel
Επιτυχημένοι εξαγωγείς… υπάρχουν άραγε ακόμη στην Ελλάδα;

Σοκαριστική πρόταση Εβρίτη δημοσιογράφου…

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες η είδηση για το πιράνχας που έπιασε στα δίχτυα του Τούρκος ψαράς στον ποταμό Έβρο.

Η είδηση μοιάζει και μας θυμίζει το θέμα που μετέδωσαν, πριν ενάμιση χρόνο, τουρκικά ΜΜΕ για τον τεράστιο ποντικό 6 κιλών που σκότωσαν σκυλιά στις τουρκικές όχθες του ποταμού Έβρου ο οποίος τελικά ήταν… βίδρα.

Την είδηση για το πιράνχας αναμετέδωσε στην τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα του (www.faros24.gr) και γνωστός εβρίτης δημοσιογράφος, με τίτλο:

Η συνέχεια στο alexpolisonline.blogspot.gr

Με άλλο ένα πρόβλημα καταπιάνεται προσωπικά ο Σαμαράς: Διυπουργική για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Διυπουργική σύσκεψη για την κατάσταση στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και τα προβλήματα των εργαζομένων σε αυτά, συγκαλείται αύριο Παρασκευή και ώρα 10:00 πμ στο υπουργείο Οικονομικών, με απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και μετά από σχετική πρωτοβουλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου.

Όλο το βάρος στον Βρούτση - Θα πρέπει να περικόψει 5 δισ. από τα 11,5 του συνόλου

Το τριήμερο της «φωτιάς» θα περάσει το οικονομικό επιτελείο και ειδικότερα το υπουργείο Εργασίας, καθώς έως το μεσημέρι της Κυριακής οπότε θα γίνει η νέα συνάντηση των επικεφαλής της Τρόικα με τον υπουργό Οικονομικών, στόχος είναι να έχουν εξειδικευθεί τα περισσότερα από τα 11,5 δις ευρώ.

Οι ελληνικές συμμετοχές σήμερα

Ο στίβος κάνει πρεμιέρα την 7η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, με 8 εκπροσώπους της Ελλάδας να ρίχνονται στη μάχη.

Πρώτος ξεκινάει ο Μιχάλης Σταματόγιαννης, ο οποίος στις 12:00 ώρα Ελλάδος συμμετέχει στο Α' γκρουπ της σφαιροβολίας. Το όριο πρόκρισης στον τελικό είναι 20.65, με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει φέτος 19.70.