04 Αυγούστου 2012

Ποιος καραγκιόζης έβαλε την τούρκικη σημαία δίπλα στην Ελληνική στο δημαρχείο (φώτο)

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να ντύσετε τη δημαρχία Σκοπέλου με την τουρκική σημαία;...

Σύνταξη στα 66 και περικοπές στα επιδόματα

Αύξηση του γενικού ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης από στα 66 χρόνια, νέες μειώσεις στις συντάξεις και περικοπή του εφάπαξ σε όλα τα Ταμεία είναι ορισμένα από τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο πακέτο των μέτρων 11,6 δισεκατομμυρίων ευρώ για τη διετία 2013-2014.

Νέες αποκαλύψεις κατά του Γιώργου απ’ τον Παν. Ρουμελιώτη!

Αυτό το σίριαλ της αντιπαράθεσης μεταξύ του τέως πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ και ιστορικού στελέχους των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου (είχε κατ’ επανάληψη χρηματίσει υπουργός του) Παν. Ρουμελιώτη, θα έχει πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια με σημαντικότατες πολιτικές προεκτάσεις.

Λαθραία ήταν στη χώρα μας το πακιστανό ζώο... Αυτοί που έδιναν δουλειά σε λαθραίο, δυνητικό δολοφόνο, θα τη βγάλουν ατιμώρητοι;;;

[Τα καθάρματα οι Έλληνες που του έδιναν δουλειά και δεν είχαν δηλωμένο πουθενά ένα δυνητικό δολοφόνο που προσπάθησε να σκοτώσει για ένα κινητό δεν θα τιμωρηθούν; Μήπως πρέπει να γίνει αδίκημα η υπόθαλψη δυνητικού δολοφόνου; Αν δεν είναι θα τους ξεσκίσει το ΙΚΑ η εφορία και το υγειονομικό για να παραδειγματιστούν τα υπόλοιπα λαμόγια;]

Την αποτρόπαιη πράξη του, της κακοποίησης της 15χρονης κοπέλας στην Πάρο, ομολόγησε ο 21χρονος αλλοδαπός από το Πακιστάν. Λίγο πριν, είχε προηγηθεί η ταυτοποίηση και των δύο δειγμάτων γενετικού υλικού, που τον υποδείκνυαν ως τον δράστη της επίθεσης.

Φορολογικές παραβάσεις σε όλη την χώρα – Δεν κόβουν αποδείξεις

Τέλος δεν έχουν οι φορολογικές παραβάσεις οι οποίες εντοπίζονται σε καταστήματα πολλά μέρη της χώρας, από την Οικονομική Αστυνομία.

Αυτήν την φορά εντοπίστηκαν, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και συγκεκριμένα μη έκδοση αποδείξεων λιανικής πώλησης σε τρεις καφετέριες/ καφέ-μπαρ σε...

Ο καπετάνιος που δεν ήθελε τον Παπανδρέου!


Συνέβη το Σάββατο 21 Ιουλίου. Ο καπετάνιος του ιπτάμενου δελφινιού που εκτελούσε το δρομολόγιο Πυθαγόρειο – Κως, παραιτήθηκε αμέσως μετά την εκτέλεση του δρομολογίου «για λόγους ευθιξίας» όπως αναφέρει ο ίδιος στο enikos.gr, γιατί ανάμεσα στους επιβάτες του πλοίου ήταν ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

H επιχείρηση κατά των παράνομων μεταναστών θα συνεχιστεί, λέει ο Νίκος Δένδιας

Για επιχείρηση «ανάκτησης της Αθήνας και αποκατάστασης της νομιμότητας» μίλησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, ενόσω βρίσκεται σε εξέλιξη ο «Ξένιος Ζευς», η μαζική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την απομάκρυνση παράνομων μεταναστών σε Αθήνα και Έβρο.

Το Πακιστανό ζώο προσπάθησε να τη σκοτώσει για ένα κινητό!!! Τώρα τον πάνε Σύρο

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο άνθρωπος ο οποίος επιτέθηκε με απίστευτη βαναυσότητα σε 15χρονη στην Πάρο.

Πρόκειται για αλλοδαπό 21 ετών, που ήταν ο κύριος ύποπτος, όπως είχε γραφθεί εδώ και μέρες, καταγωγής από το Πακιστάν.

Συνεχίζει την κρουαζιέρα στο Αιγαίο η Μαριέττα μας... που της φταίνε οι πολιτικοί...

Πριν μερικές μέρες οι γλάστρα Χρουσαλά επέκρινε τους πολιτικούς του τουιτάρουν ζητώντας λίγο πολύ να αποκλειστούν... της φταίνε κι αυτής οι πολιτικοί... εν τω μεταξύ εδώ και ένα μήνα κάνει το γύρο του Αιγαίου με τη σκαφάρα που για να γλυτώσει το 1 εκ φόρο την έχουν δηλώσει σαν επαγγελματική σε υπάλληλο της εταιρίας του άνδρα της...

Απορία (φώτο)

Ποια θα τον επαναφέρει πιο γρήγορα στη ζωή;;;

Ταυτοποιήθηκε και το δεύτερο δείγμα DNA του πακιστανού ζώου– Η αστυνομία βρήκε τον δράστη της κακοποίησης στην Πάρο

Τον άνδρα που κακοποίησε την 15χρονη στην Πάρο φαίνεται πως βρήκε η Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και το δεύτερο δείγμα γενετικού υλικού που είχαν πάρει από τον 22χρονο αλλοδαπό, ταυτοποιήθηκε.

Το πρώτο κυπριακό μετάλλιο στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Παύλος Κοντίδης έγραψε ιστορία "κλειδώνοντας" το πρώτο κυπριακό μετάλλιο στην ιστορία των αγώνων, ύστερα από την ολοκλήρωση της 10ης Ιστιοδρομίας στην κατηγορία Λέιζερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Πακιστανός έβγαλε βόλτα την κουζίνα του... (φώτο)

Η ξεφτίλα της χώρας στο Ζάππειο... δεν ενδιαφέρεται κανείς! Ούτε κράτος ούτε αστυνομία ούτε τίποτα:

Στη Μύκονο η σύζυγος Πούτιν!

Τα μπάνια της στο νησί των Ανέμων φέρεται να απολαμβάνει η σύζυγος του προέδρου της Ρωσίας που για μήνες ήταν εξαφανισμένη από τη δημόσια ζωή.

Σύμφωνα με το Βήμα, η Λουντμίλα Πούτινα διαμένει σε βίλα πολύ γνωστού Έλληνα επιχειρηματία...

Βίντεο: Με εντολή Σαμαρά η επιχείρηση σύλληψης λαθρομεταναστών στην Αθήνα

Με εντολή Σαμαρά γίνεται η γιγαντιαία επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας... Δείτε το βίντεο από το Mega:

Δίωξη για εκβίαση και δωροδοκία στην διευθύντρια και την υπάλληλο του ΕΟΤ - Δείτε τι είπαν

Ποινικές διώξεις για εκβίαση και παθητική δωροδοκία άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος της διευθύντριας του ΕΟΤ κεντρικής Μακεδονίας και υπαλλήλου του οργανισμού οι οποίες συνελήφθησαν χθες έπειτα από καταγγελία ξενοδόχου ότι του ζήτησαν φακελάκι 2.500 ευρώ για υπόθεσή του.

Βίντεο:Η φωτό που ξεσήκωσε τους Τούρκους

Ο Ομπάμα με μπαστούνι του μπέιζμπολ. Δείτε γιατί έχει προκληθεί σάλος στην Αμερική... Δείτε το βίντεο από το Mega:

Το Πακιστανό ζώο έδειξε το δείγμα DNA

Ταυτοποιήθηκε το πρώτο δείγμα DNA του νεαρού αλλοδαπού που φέρεται ως δράστης της άγριας επίθεσης σε 15χρονη στην Πάρο.

Ο αλλοδαπός προσήχθη τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στην Ασφάλεια Αττικής (μερικοί βέβαια τον είχαν συλλάβει από χθες σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ...), ως ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης.

Πάνο το είδες αυτό το βίντεο; Έχουμε εισβολή εξωγήινων και ο Τέρενς ακόμα δεν έκανε δήλωση!!!

Δείτε το βίντεο που τραβήχτηκε στη Ρωσία και δείχνει εμφανώς εξωγήινη εισβολή... οι νεοταξίτες βέβαια προσπαθούν να παραμυθιάσουν τον κόσμο ότι πρόκειται για πτώση μετεωριτών, αλλά οι ΑΕροψεκασμένοι δεν τσιμπάνε εύκολα. Δείτε το βίντεο και σε λίγο θα βγάλει και δήλωση ο Τέρενς Σπένσερ Κουικ:

Πέρασε στα ημιτελικά ο... μοναδικός Πιστόριους

Ο μοναδικός αθλητής με τεχνητά μέλη, απέδειξε ότι πάνω απ' όλα “μιλάει” η ψυχή και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά των 400μ ανδρών, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Μια κλασική δεξίωση γάμου... κάπου στη Μακεδονία (φώτο)

Δείτε τη:

Χάλκινο μετάλλιο τα κορίτσια στο διπλό σκιφ γυναικών

Μπράβο στην Αλεξάνδρα Τσιάβου και τη Χριστίνα Γιαζιτζίδου που πήραν το χάλκινο μετάλλιο, αν και στάθηκαν άτυχες καθώς στα τελευταία 10 μέτρα έχασαν το αργυρό.

Την 4η θέση κατέκτησε η Ελληνική ομάδα στην τετράκωπο των ανδρών

Την τέταρτη θέση στον τελικό, κατέκτησαν οι Στέργιος Παπαχρήστος, Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Χρήστου στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου της κωπηλασίας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Μεγάλη “επιχείρηση σκούπα” κατά των λαθρομεταναστών

Μεγάλη επιχείρηση σκούπα, με την ονομασία «Ξένιος Ζευς» βρίσκεται σε εξέλιξη από την Πέμπτη στον Έβρο και την Αθήνα για την απομάκρυνση παράνομων μεταναστών. Στόχος της επιχείρησης είναι να αποτρέψει την είσοδο λαθρομεταναστών από την Συρία μέσω Τουρκίας και να «καθαρίσει» , για μία ακόμη φορά, την πρωτεύουσα.

Στην ΓΑΔΑ ο ύποπτος Πακιστανός για την επίθεση στην 15χρονη στην Πάρο

Το πρωί του Σαββάτου οι αρχές συνέλαβαν στην Αθήνα τον 21χρονο Πακιστανό, Αλί Μ., ο οποίος φερόταν ως ο βασικός ύποπτος για την κακοποίηση της 15χρονης, στην Χρυσή Ακτή της Πάρου. Μετά την ταυτοποίηση του DNA αποδείχθηκε ότι ο πακιστανός είναι ο «δράκος της Πάρου». Μετά την εξέλιξη αυτή οι αξιωματικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλων ατόμων στην επίθεση.

Εντοπίστηκε ο βιαστής του δεκάχρονου αγοριού στην Κύπρο

Το 10χρονο αγοράκι που έπεσε θύμα βιασμού στην Λάρνακα της Κύπρου, αναγνώρισε τον δράστη στο πρόσωπο ενος εκ των συλληφθέντων.

Τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά-Γκάιτνερ

Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τίμοθι Γκάιτνερ, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντώνη Σαμαρά σχετικά με τις «προσπάθειες της Αθήνας να διασφαλίσει την επιστροφή της χώρας στην οικονομική σταθερότητα», όπως αναφέρει ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου.

e-Επιλογές

Οι ελληνικές συμμετοχές σήμερα-Ελπίδες για μετάλλια

Σούπερ Σάββατο στο Λονδίνο! Το χάλκινο μετάλλιο του Ηλία Ηλιάδη στο τζούντο ενδέχεται να αποκτήσει... καλή παρέα το Σάββατο (4/8).

Η χώρα μας διεκδικεί δύο μετάλλια στο Ίτον Ντόρνεϊ, στην εγκατάσταση που φιλοξενεί την κωπηλασία.

Κι όμως! Τα χρυσά μετάλλια είναι ασημένια

Τα χρυσά μετάλλια που δίνονται στους νικητές των Ολυμπιακών αγώνων είναι στην πραγματικότητα ασημένια καθώς αποτελούνται από...

Παράταση της ρύθμισης ασφαλιστικών οφειλών των επιχειρήσεων

Με απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση προωθείται Νομοθετική Διάταξη για την παράταση της ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2012.

Διδυμότειχο: Διαμαρτύρονται 400 αστυνομικοί που πήγαν στον Έβρο... δεν υπάρχει αράπης να τους κάνει άερα όπως είχαν συνηθίσει

Τετρακόσιοι περίπου αστυνομικοί, που αποσπάστηκαν στον Έβρο για την ενίσχυση της συνοριακής φύλαξης, αρνούνται να διανυκτερεύσουν στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνθήκες διαμονής.