05 Αυγούστου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δημόσιο σεξ στην Πάτρα

Oι σεξουαλικές περιπτύξεις στην Πλατεία Παπαφλέσσα συνεχίζονται.

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας είχαμε δεύτερο περιστατικό σεξουαλικής δράσης... σε κοινή θέα!

Αστυνομική έφοδος σε πάρτι οργίων

Το πάρτι ενός 16χρονού στο Solon του Οχάιο είχε όλα τα "καλούδια". Σεξ μεταξύ ανηλίκων σε όλα τα πιθανά μέρη, κατανάλωση αλκοόλ και χρήση ναρκωτικών.

Όλα ήταν "ονειρικά" έως ότου ήρθε η αστυνομία και συνέλαβε τουλάχιστον δέκα άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν κατηγορίες για χρήση ναρκωτικών και κατανάλωση αλκοόλ.

Κύπρος: Μνημόσυνο στη μνήμη των Ισάακ και Σολωμού

Η μνήμη των Σολωμού Σολωμού και Τάσου Ισαάκ που δολοφονήθηκαν από τους Τούρκους το 1996 σε αντικατοχική πορεία μοτοσικλετιστών στη Δερύνεια, κοντά στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, τιμήθηκε σήμερα σε μνημόσυνο στην εκκλησία του Αγ. Δημητρίου στο Παραλίμνι.

Νικολάκη, αν αυτός είναι ο λογαριασμός του Ρονάλντο... εγώ είμαι ο Μέσι

Όπως μας ενημερώνει ο Χατζηνικολάου, ο Κρ. Ρονάλντο είναι μεγάλο ψώνιο γιατί κάποιος με το όνομά του γραφει ότι είναι καλύτερος από τον Μέσι:

Ωραία ξεκίνησε στη Φορτούνα ο Μαλεζάς... έβαλε αυτογκόλ στην πρώτη του συμμετοχή

Λάθος δίχτυα βρήκε ο Στέλιος Μαλεζάς στο φιλικό της Φορτούνα με την Αλκμααρ. Η ομάδα του Ντίσελντορφ ηττήθηκε 3-1 με τον Έλληνα αμυντικό να... πετυχαίνει αυτογκόλ στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΗΠΑ: Νεκρός ένας οπλοφόρος που σκότωσε 7 ομήρους σε ναό των Σιχ

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν μέσα σε έναν ναό των Σιχ στο Ουινσκόνσιν των ΗΠΑ. Υπάρχουν επτά νεκροί και αρκετοί τραυματίες (αρχικά μιλούσαν για 20-30 αργότερα είπαν ότι έχουν μεταφερθεί 2 σε νοσοκομείο). Ο δράστης έπεσε νεκρός από σφαίρα Αστυνομικού (ο οποίος επίσης τραυματίστηκε από πολλές σφαίρες αλλά επέζησε) αλλά δεν είναι ακόμα γνωστό αν υπάρχουν και άλλοι δράστες.

Σύρος: Προθεσμία πήρε ο Πακιστανός

Προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη στον ανακριτή έλαβε πριν λίγο ο 21χρονος Πακιστανός που ομολόγησε τον απάνθρωπο ξυλοδαρμό της 15χρονης στην Χρυσή Ακτή της Πάρου. Μέχρι τότε θα κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σύρου.

Πυρά Βεστερβέλε κατά Σέντερ: «Κάποιοι μαγειρεύουν τη σούπα του εθνικισμού»

Δριμεία κριτική στις δηλώσεις του Βαυαρού υπουργού Οικονομικών, Μάρκους Σέντερ άσκησε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε, κάνοντας λόγο για πολιτικούς που την ώρα της κρίσης μαγειρεύουν τη «σούπα του εθνικισμού».

Φασίστας και ρατσιστής ο Ηλιάδης!! Θα χαρίσει το μετάλλιο του ελληνικού λαού στον Εφραίμ και τη ΙΜ Βατοπαιδίου... Ακόμα να αντιδράσει ο ΣΥΡΙΖΑ

[Αυτό δήλωσε σήμερα που επέστρεψε στην Αθήνα και έστειλε αδιάβαστους όλους τους θολοκουλτουριάρηδες της αρισεράς. Όσο για τα αρνητικά σχόλια ότι δεν τον υποδέχτηκε κανείς από την κυβέρνηση... καλά έκαναν, οι πολιτικοί δεν έχουν καμία σχέση με τους αθλητές, αφού ούτως ή άλλως τους εκμεταλλεύονταν μόνο για τις φωτογραφίες....]

Απάντηση στα χτυπήματα που δέχεται η Ελλάδα δήλωσε ο Ηλίας Ηλιάδης πως ήταν το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Λονδίνο τονίζοντας με νόημα πως αν πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.

Μεγάλες στεναχώριες για τους Λεβεντομαλ@κες τώρα που συνελήφθη ο πακιστανός της Πάρου...

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο ο Πακιστανός...

Ο Έλληνας ή οτιδήποτε άλλο είναι που νοικίασε το σπίτι στην Νέα Χαλκηδόνα στο Πακιστανό και στους δύο φίλους του που δεν είχαν χαρτιά θα διωχθεί;

Σοκ από την αυτοκτονία ανήλικου αγοριού στην Πιερία!

Βαρύ πένθος έχει τυλίξει την κοινότητα του Λόφου Πιερίας που συγκλονίστηκε από την τραγική είδηση του θανάτου ενός ανήλικου αγοριού το οποίο έβαλε μόνο του τέλος στη ζωή του, μια ημέρα μετά την επιστροφή του από τις θερινές διακοπές!

Ο Νικολόπουλος ετοιμάζει ''διαδικτυακό αντάρτικο''

Την ηλεκτρονική ΝΔ (e-nd), με πυρήνες σε όλη τη χώρα, επιδιώκει να οργανώσει ο Νίκος Νικολόπουλος, σύμφωνα με δηλώσεις του στην Real news.

Ο πολιτικός όχι μόνο δε δέχεται τη διαγραφή, αλλά δηλώνει ότι θα παραμείνει στις επάλξεις και θα οργανώσει αντάρτικο μέσα στη Νέα Δημοκρατία.

Οι Τούρκοι θέλουν το κουλούρι Θεσσαλονίκης

Γαστρονομικός πόλεμος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας φαίνεται ότι ξεσπά για άλλη μια φορά, αυτή τη φορά με αφορμή το «κουλούρι Θεσσαλονίκης» το οποίο οι γείτονες διεκδικούν, την ώρα που η εταιρεία Simit Sarayi, ετοιμάζει να κάνει απόβαση στις ελληνικές πόλεις με πολλά υποκαταστήματα όπου θα πουλά το διάσημο κουλούρι.

Αν προσβάλλεται ο κοπρίτης Τσουκαλάς, ας τους πάρει σπίτι του...

[Να χέζουν τα ζώα στο σπίτι του αντί για την Ομόνοια για να ανέβει το "πολιτισμικό επίπεδο" στο κολόσπιτό του και ας πέσει το "πολιτισμικό επίπεδο" στην Ομόνοια μπας και ξεβρωμίσει...]

Την άποψη ότι "η κυβέρνηση προσβάλει και τον πολιτισμό μας", με την επιχείρηση "σκούπα" που πραγματοποίησε το Σάββατο για τον έλεγχο παράνομων μεταναστών, εκφράζει ο Δημήτρης Τσουκαλάς , βουλευτής Επικρατείας και υπεύθυνος Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη , του ΣΥΡΙΖΑ.

Άντε τώρα να ξεφορτωθεί τον Γκερέιρο...

Η ΑΕΚ έχασε από την Νοτς Κάουντι αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα, αφού οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν τον Ρότζερ Γκερέιρο να έχει πρόβλημα στον μηνίσκο και να μένει αρκετό καιρός εκτός δράσης...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Έβαλε τα γυαλιά στο ανύπαρκτο οργανωτικά κόμμα της ΝΔ ο Καρατζαφέρης

[Ανύπαρκτο τελείως το κόμμα της ΝΔ. Έχει κάποιον εκπρόσωπο τύπου που δεν έχουμε ακούσει ποτέ το ονομά του!!! Ούτε μία ανακοίνωση για θέματα που προκύπτουν καθημερινά!! Πλήρης ανικανότητα... λες και οι υπεύθυνοι σκέφτονται: "Με το κόμμα τελειώσαμε, μιας και μετά την κυβέρνηση πάμε σπίτια μας. Οπότε ποιος ο λόγος να ασχοληθούμε; Ας ξαναστήσουν το μπουρδέ@@ οι επόμενοι..."]
Στην περίπτωση της Παπαχρήστου η ανυπαρξία της Νέας Δημοκρατίας έδωσε τη δυνατότητα στον Πάνο Καμμένο να εκμεταλλευτεί το γεγονός προς ίδιον όφελος, εκδίδοντας τη μοναδική σοβαρή ανακοίνωση που διαβάσαμε από τα εν Ελλάδι κοινοβουλευτικά κόμματα. Χτες, μετά την πρόκληση των Τούρκων με τη δήλωσε περί "τουρκικής Ολυμπιακής φλόγας", βρήκε ευκαιρία ακόμα και ο Καρατζαφέρης του 1,5% να...

Ο πρώην ΠΑΣΟΚος και νυν ΣΥΡΙΖΑίος Πανταλάκης της ΑΤΕ, είναι αυτός που έβγαλε τα 8 μύρια έξω-Ο ΣΥΡΙΖΑ τι έχει να πει; (βίντεο)

[Ο Λαφαζάνης έχει να μας πει κάτι; Μούγγα έτσι; Λογικό αφού η γυναίκα του ήταν βολεμένη και δεν πήγαινε στη δουλειά της ενώ πληρωνόταν κανονικά...Και μετά έχεις τους πατριώτες του κώλου και λένε ότι έπρεπε να συνεχιστεί το πάρτυ... ρε ούστ λαμόγια!]

Ο πρώην Διοικητής της ΑΤΕ κ. Θ. Παντελάκης είναι το στέλεχος της τράπεζας, που έβγαλε 8 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό.

Σοβαρά επεισόδια με πυροβολισμούς στο Αιτωλικό-Θαύμα! Ο ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται ότι υπάρχει παραβατικότητα από τους γύφτους!!!

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν ύστερα από επεισόδια που έγιναν στο Αιτωλικό, μεταξύ ντόπιων κατοίκων και Ρομά που διαμένουν στην περιοχή. Οι τέσσερις συλληφθέντες κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία. Δικογραφία έχει σχηματιστεί σε βάρος τριών ακόμα Ρομά, οι οποίοι αναζητούνται.

Οικογένεια 15χρονης: Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες!

Ιδιαίτερα συγκινημένα είναι τα μέλη της οικογένειας της 15χρονης με τις εκδηλώσεις στήριξης που δέχονται από εκατομμύρια Έλληνες!

«Θα θέλαμε κατ' αρχήν να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες συμπολίτες μας, που από...

Το ΣΔΟΕ έβγαλε... λαβράκι στο κλάμπ που τραγουδούσε η Άννα Βίσση

Στην «τσιμπίδα» του ΣΔΟΕ βρέθηκε κεντρικό κλαμπ διασκέδασης στην Κέρκυρα, έπειτα από έφοδο που πραγματοποίησε κλιμάκιο της υπηρεσίας τη βραδιά που τραγούδησε η Άννα Βίσση, αφού διαπιστώθηκε πως 580 άτομο βρέθηκαν στο χώρο, χωρίς να κόψουν εισιτήριο.

Το έκαναν κι αυτό οι Άγγλοι: Ο αέρας τους πήρε την Αμερικανική σημαία στην απονομή των μεταλλίων

Δείτε τις φώτο από την απονομή μεταλλείων στο τένις:

Επιτέλους... λιτότητα στον Ολυμπιακό!

Θα αναρωτηθείτε αν είμαι τρελός, που μου αρέσει που ο Ολυμπιακός δεν παίρνει μεγάλα ονόματα και για την ώρα σχεδιάζει την ομάδα με μικρούς Έλληνες... Χρόνια το περίμεναν πολλοί, φέτος θα το βλέπουν στο χορτάρι...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Να συλληφθεί και ο Έλληνας εργοδότης του Πακιστανού

Ο «δράκος της Πάρου» είναι, τελικά, ένας Πακιστανός ο οποίος ζούσε και δούλευε στη χώρα μας παράνομα. Ο συγκεκριμένος, 21 ετών σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, είχε πάει στην Πάρο για να δουλέψει ως κηπουρός σε ξενοδοχείο της Χρυσής Ακτής. Προσωπικά πιστεύω ότι μαζί με τον νεαρό αλλοδαπό θα πρέπει να συλληφθεί και ο ιθαγενής εργοδότης του.

Ο κρατικοδίαιτος ΠΑΣΟΚος και νυν ΣΥΡΙΖΑίος που έβγαλε 8 εκ ευρώ στο εξωτερικό ενώ η ΑΤΕ δεινοπαθούσε

Προς τον κρατικοδίαιτο τραπεζίτη....που έβγαλε 8 εκατ. στο εξωτερικό, την ώρα που η χώρα καιγόταν και η τράπεζά του χρεοκοπούσε. Η ώρα των αποκαλύψεων πλησιάζει:

Ένα σενάριο…


Πολλές φορές τα δυο αυτά χρόνια αναρωτήθηκα πώς και γιατί, χώρες όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Ολλανδία και άλλες εκφράζονται τόσο αρνητικά για την Ελλάδα (αλλά και για την Ιταλία και την Ισπανία).

Πολλές φορές εξίσου προσπάθησα να αναλύσω εναλλακτικές για την πατρίδα μου πιθανότητες, αποδεχόμενος διλήμματα που έθεταν άλλοι, συχνά υπέρμετρα αυθόρμητοι: εντός ή εκτός, λίγο ευρώ και λίγο δραχμή, λίγο σοσιαλιστές και λίγο φιλελεύθεροι, κρατιστές στην οικονομία μα και συνάμα παγκοσμιοποιημένοι διεθνιστές σε όλα τα άλλα, και άλλα πολλά, διλήμματα, οράματα και ιδεολογήματα.

Ο Χρήστος Ζώης θεωρεί βλάκα τον Τέρενς Σπένσερ Τζον Μαγκουάιρ Κουίκ της αργομισθίας!

Η άποψη του Χ. Ζώη είναι πως στις ηλιθιότητες των Τούρκων περί δικιάς τους Ολυμπιακής Φλόγας, πρέπει να απαντήσουμε με σάτιρα διακωμωδώντας τους. Στο Twitter μάλιστα δήλωσε πως βρίσκει την ιδέα κάποιου φίλου "έξυπνη"

Να γιατί φωνάζει ο Λαφαζάνης: Αργόμισθη στην ΑΤΕ η γυναίκα του

Ή κ. Διαλετή Φρύνη, είναι η γυναίκα του γνωστού δραχμολάγνου Λαφαζάνη. Η κυρία είναι κρατικοδίαιτη και πληρώνεται από την ΑΤΕ δηλ. από ΕΜΑΣ τους μαλάκ@@! Σαν αναπληρωτής ταμίας του Συλλόγου εργαζομένων της ΑΤΕ είναι...

Απίστευτο! Αστυνομικός «φρουρεί» πολιτικό που έχει πεθάνει εδώ και δύο χρόνια

Είχε αποσπαστεί από την υπηρεσία του στη φύλαξη ενός πολιτικού και συνέχισε να τον...προστατεύει ακόμα και μετά το θάνατό του.

Συνεχίζεται και σήμερα η επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛ.ΛΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται και σήμερα η επιχείρηση της ΕΛ.ΛΑΣ, με το κωδικό όνομα «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» για την απομάκρυνση παράνομων μεταναστών από διάφορες περιοχές του κέντρου της Αθήνας.

Ειδικότερα...

Νικολόπουλος: Αντώνη, διαγράψου απο το κόμμα αν δεν επαναδιαπραγματευτείς

Ζητά να μάθει ποιά είναι η Επιτροπή Δεοντολογίας που θα εξετάσει τη διαγραφή του.

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ. ο Νίκος Νικολόπουλος ζητάει να πληροφορηθεί ποια είναι η Επιτροπή Δεοντολογίας που θα εξετάσει το αίτημα διαγραφής του, ποιοι θα μετέχουν σε αυτή, πότε θα συνεδριάσει, καθώς και το εις βάρος του «κατηγορητήριο».

Σημειώνει επίσης πως, "εύλογα και αυτοδίκαια, περιμένει να κληθεί σε απολογία, προκειμένου να υποστηρίξει τον εαυτό του και τις απόψεις του".

Προσθέτει πως μέχρι τώρα, δεν έχει ενημερωθεί επίσημα για την απόφαση του Προέδρου της Ν.Δ. να τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς και για την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής του από το κόμμα, ο Αχαιός βουλευτής υπογραμμίζει πως δεν υφίσταται αυτή τη στιγμή Επιτροπή Δεοντολογίας για την Κοινοβουλευτική Ομάδα, καθώς αυτή αποτελείται από ομάδα εκ των 15 βουλευτών του κόμματος με την πιο μακρά κοινοβουλευτική θητεία, στην οποία και ο ίδιος ανήκει, οπότε θα είχε ενημερωθεί εφόσον είχε ληφθεί απόφαση σύγκλησης και συγκρότησης του πειθαρχικού οργάνου. Κατά συνέπεια, η προηγούμενη Επιτροπή με πρόεδρο τον κ. Τραγάκη δεν υφίσταται.

Ο κ. Νικολόπουλος, στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ. σημειώνει μεταξύ άλλων: «Πιστεύω πως σε ένα κόμμα με δημοκρατικές διαδικασίες και με ελευθερία στην έκφραση πολιτικής άποψης, όπως τα ήθελε ο Κωνσταντίνος
Καραμανλής, έχω το δικαίωμα να πληροφορηθώ όλα τα παραπάνω και φυσικά, να κληθώ ενώπιον της Επιτροπής προκειμένου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και τις απόψεις μου. Ελπίζω έτσι να συμβεί και να μην επιλεγούν «αυτόματες» και συνοπτικές διαδικασίες που θα ενισχύσουν την καταδικασμένη στην νοοτροπία του
λαού μας λογική των «μονοκρατορικών» κομμάτων.

Αντίθετα, πάντως, δεν πιστεύω ότι σε ένα δημοκρατικό κόμμα, η έκφραση διαφορετικής πολιτικής άποψης και εκτίμησης συνιστά «ποινικό αδίκημα», ούτε πως στη συγκεκριμένη δική μου περίπτωση, η πεποίθησή μου για την ανάγκη άμεσης
επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και ανάσχεσης του κύματος φτωχοποίησης του λαού συνιστά αντιδεοντολογική και αντικανονική πράξη. Αν ήταν έτσι, τότε μάλλον θα έπρεπε να…διαγραφούμε όλοι από την παράταξη, από σένα τον Πρόεδρο του κόμματος, μέχρι και τον τελευταίο ψηφοφόρο!».

Ο κ. Νικολόπουλος σημειώνει επίσης, πως σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες από το καταστατικό και τον κανονισμό λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας διαδικασίες και δεν στοιχειοθετηθεί αρμόζουσα
κατηγορία, τότε μάλλον «οι υποψίες και οι υπόνοιες θα γίνουν βεβαιότητες», υπογραμμίζοντας πως, σε αυτή την περίπτωση θα φανεί ξεκάθαρα ότι η απόφαση αποπομπής του στηρίζεται μόνο στην απόφαση του βουλευτή να θέσει υποψηφιότητα ως Γενικός Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και της
πρωτοβουλίας του να πάρει θέση η Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. για την ανάγκη άμεσης ή μη, επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου, με ελεύθερη δημοκρατική συζήτηση και μυστική ψηφοφορία.

Για να τελειώνουμε με τους ηλίθιους αεροψεκασμένους: Το παρασκήνιο της πώλησης της Αγροτικής Τράπεζας

Μέχρι τα τέλη Ιουλίου είχε προθεσμία η κυβέρνηση να βρει λύση ή να κλείσει την Αγροτική Τράπεζα, καθώς οι αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ήταν ειλημμένες για να «τελειώνει με το πρόβλημα» όπως το αποκαλούσε η Τρόικα.

Καρυάτιδα: «Είμαι Ελληνίδα και θέλω να γυρίσω σπίτι μου» (βίντεο)

Όποιος ξενιτεύεται για πολλά χρόνια δεν ξεχνάει τις ρίζες του. Ακόμη και αν είναι άγαλμα, όχι άνθρωπος!

Μιά από τις Καρυάτιδες, που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο, είναι περήφανη για τις ελληνικές της ρίζες, παίρνει σάρκα και οστά και και ζητά την επιστροφή της στην Ελλάδα!

Μείωση αποδοχών 30% για 68.000 εργαζομένους στις ΔΕΚΟ

Οριζόντιο κόψιμο σε μισθούς και συντάξεις για όλους και όχι μόνο για τα ειδικά μισθολόγια θα απαιτήσει η τρόικα αν δεν δει -μόλις επιστρέψει σε τρεις εβδομάδες από τώρα- δεσμεύσεις για περικοπές 1 δισ. ευρώ τουλάχιστον από λειτουργικές δαπάνες των υπουργείων προκειμένου να θεωρήσει «ολοκληρωμένο και αξιόπιστο» το πρόγραμμα λιτότητας που της παρουσιάζει η κυβέρνηση.

e-Επιλογές

Έρχεται πέος για Πανταλάκη-ΣΥΡΙΖΑ μολις αποκαλυφθεί ποιος έβγαλε έξω τα 8 εκ-Προσπάθεια ΣΥΡΙΖΑ να αποστασιοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑίο Πανταλάκη

Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί αντηλλάγησαν μεταξύ του Γ. Στουρνάρα του υπουργού οικονομικών και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλου στο πλαίσιο κατάθεσης στην Βουλή για την ΑΤΕ. Είσαι ανίδεος και άσχετος είπε ο Διαμαντόπουλος στον Στουρνάρα και εκείνος του απάντησε σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς...

Όλο το παρασκήνιο και η αλήθεια για την προδοσία της Ελλάδας από τον ΓΑΠ

- Ποιος ο ρόλος τον Αμερικανών
- Τι είπε ο Στρος Καν και τι έκανε ο ΓΑΠ
- Πώς μεθοδεύτηκε η υποδούλωση στο ΔΝΤ 
- Ο σκοτεινός ρόλος Παπαδήμου - Παπακων/νου (τα "3 Π"
- Όλο το κείμενο, μόνο στο planet-greece

Συγκλονιστικά στοιχεία για το απίστευτο παρασκήνιο που οδήγησε την Ελλάδα στη θανατηφόρο αγκάλη του μηχανισμού στήριξης φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, επιβεβαιώνοντας ότι τα όσα προηγήθηκαν της τραγικής για τη χώρα κατάληξης χρήζουν πολιτικής και δικαστικής διερεύνησης......