07 Αυγούστου 2012

Η κομπλεξική ΕΡΤ δεν έδειξε την απονομή στον Κοντίδη, γιατί την έκανε ο Κωνσταντίνος!

Για μια ακόμη φορά, τα κομπλεξικά σύνδρομα της ΠΑΣΟΚικής ΕΡΤ είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν οι φίλαθλοι μια κορυφαία στιγμή των Ολυμπιακών Αγώνων: την απονομή του Ασημένιου μεταλλίου στον κύπριο Ιστιοπλόο Παύλο Κοντίδη. Κι αυτό έγινε φυσικά, γιατί την απονομή την έκανε ο...

Βουλγαράκης: Με τη φορολογία της θάλασσας απλά γεμίζουμε τις τούρκικες μαρίνες

Με αφορμή την πρωινή εμφάνιση του Υπ Ναυτιλίας, ο Γ. Βουλγαράκης εξέφρασε τη διαφωνία του στο twitter σχετικά με τον προσανατολισμό της κυβερνητικής πολιτικής όσον αφορά τη ναυτιλία. Η μείωση του ΦΠΑ στα ακτοπλοικά εισιτήρια που σκέφτεται ο υπουργός δεν θα βοηθήσει κανέναν ούτε θα σώσει τους επιβάτες αν γλιτώσουν 10 ευρώ. Αντίθετα ο επαναπροσδιορισμός των αντικειμενικών κριτηρίων για το τι είναι πχ....

Βίντεο από την εισβολή χρυσαυγιτών στο πλοίο που μετέφερε το Πακιστανό ζώο

Αυτά βέβαια είναι υπερβολές για σοβαρά κράτη όπου η Δικαιοσύνη λειτουργεί μια χαρά, όπως και η Αστυνομία όπως αποδείχθηκε... Δείτε το:

Έφοδος της Χρυσής Αυγής στο πλοίο που μετέφερε τον Πακιστανό

Να λιντσάρουν τον Πακιστανό «δράκο», επιχείρησαν Μέλη της Χρυσής Αυγής στο λιμάνι του Πειραιά, κατά την μεταφορά του με κλούβα της αστυνομίας, από την Σύρο στην Αθήνα, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Στο νοσοκομείο θα παραμείνει ο Εφραίμ

Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών επέτρεψε, με απόφασή του, στον ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου, Εφραίμ, να εξέρχεται από το Άγιο Όρος, να μεταβαίνει σε όποιο νοσοκομείο της χώρας επιθυμεί και να παραμένει σε αυτό όσο χρόνο απαιτείται για να αποκατασταθεί η υγεία του.

Μόλις τους ζόρισε ο Βρούτσης άρχισαν να κελαϊδάνε-ΙΚΑ: Ταυτοποιήθηκαν περισσότερες από 2.500 συντάξεις που δίνονταν σε πεθαμένους"... και γιατί ρε γελοίοι δεν τους στείλατε ακόμα στον εισαγγελέα

Τις 2.500 φτάνουν οι περιπτώσεις συνταξιούχων οι οποίοι έχουν πεθάνει αλλά ακόμη λαμβάνουν σύνταξη, μετά την ταυτοποίηση που έγινε από την διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Απίστευτη ξεφτίλα Β.Πολύδωρα: Διόρισε την κόρη του στη Βουλή!! Στα παπάρια τους όλα.... (έγγραφο)

Απ' ό,τι φαίνεται η παλαιοκομματική του τακτική συνεχίζεται: Ενώ πριν από δέκα χρόνια το να βάλεις το παιδί σου στη Βουλή δεν ήταν και κάτι εξωφρενικό, πλέον είναι προκλητικό και εξοργιστικό.

Ο Κάρολος θέλει να μας επιστρέψει τα Γλυπτά

«Ο πρίγκιπας Κάρολος θα αποτελέσει πρόσωπο-κλειδί για τον επαναπατρισμό, ειδικά όταν φορέσει το στέμμα» λέει στο ΒΗmagazino ο Φινλανδός Μίκα Ρίσανεν, μέλος της φινλανδικής Επιτροπής για την Αποκατάσταση των Γλυπτών του Παρθενώνα που ιδρύθηκε το 2008.

Προεδρικό Διάταγμα για τη συγχώνευση Ειρηνοδικείων από το υπ. Δικαιοσύνης

Στα «σκαριά» βρίσκεται σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με το οποίο προβλέπεται η συγχώνευση των μισών και πλέον Ειρηνοδικείων από τα 301 που λειτουργούν συνολικά σε όλη τη χώρα. Το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος θα προωθηθεί άμεσα για επεξεργασία στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Κάτοικοι του κέντρου κατά ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ για το μεταναστευτικό

Ανακοίνωση για το πρόβλημα της μετανάστευσης και τον ρόλο της Αριστεράς στην έξαρσή του εξέδωσαν κάτοικοι και επαγγελματίες του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος.

Στην ανακοίνωσή τους οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας απαντούν σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για τη θέση τους υπέρ των δικαιωμάτων των μεταναστών και την "απροκάλυπτη συμπαράστασή τους στην παρανομία που μαστίζει την πόλη"

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Λύση για Σκαραμαγκά στη σύσκεψη των αρχηγών

Το "καυτό" θέμα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, αναμένεται να τεθεί στη σύσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη, την Τρίτη.

Στη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών θα παραβρεθεί και ο πρόεδρος της ΓΣΣE Γιάννης Παναγόπουλος.

Έκτοι οι Τσολακίδης και Κοκκαλάνης

Με 15.300 βαθμολογήθηκε ο Βασίλης Τσολακίδης στον τελικό του δίζυγου των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και έμεινε και κετέλαβε την έκτη θέση, ισοβαθμώντας με τον Ρώσο Εμίν Γκαριμπόφ.

Κλιματιζόμενες αίθουσες στον Δήμο Αθηναίων για να δροσιστούν οι πολίτες

Τις αίθουσες που διαθέτουν κλιματισμό, στις Λέσχες Φιλίας, διαθέτει ο Δήμος Αθηναίων, προκειμένου να δροσίζονται οι πολίτες τις ημέρες του καύσωνα.

Αγνοούνται επτά αθλητές από την ολυμπιακή ομάδα του Καμερούν

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην Ολυμπιακή Αποστολή του Καμερούν καθώς αγνοούνται επτά αθλητές.

Γ.Βρούτσης στα Ταμεία: Δώστε ΤΩΡΑ στον Άρειο Πάγο τα στοιχεία για τις συντάξεις-«μαϊμού»

Κατεπείγουσα εντολή στις διοικήσεις όλων των φορέων εποπτείας του υπουργείου Εργασίας να παραδώσουν άμεσα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου το σύνολο των σχετικών εκκρεμών υποθέσεων, που αφορούν σε καταχρηστικές περιπτώσεις χορήγησης και είσπραξης επιδομάτων, συντάξεων και λοιπών κοινωνικών παροχών, έδωσε ο Γιάννης Βρούτσης.

Προς Χίο ο Πακιστανός;

Στις φυλακές Χίου ενδέχεται να προφυλακιστεί ο Πακιστανός, που παραδέχτηκε ότι κακοποίησε την 15χρονη στην Πάρο. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί είναι να...

Τι καταλάβατε ρε μαλάκ@@ που ξεσαλώσατε με αστακούς και μπουγέλα με βότκα στη Μύκονο;

[Μέχρι και οι Τούρκοι γελάνε με τις ψωνάρες!]

Τα προκλητικά καμώματα της κοσμικής Αθήνας, ο αστακοπόλεμος, το μπάνιο με τις τρίλιτρες βότκες και η καταβολή 4.000 ευρώ για την κατοχύρωση ενός καναπέ στη συναυλία του Σάκη Ρουβά στη Μύκονο αποτελούν από σήμερα θέμα συζήτησης και στην Τουρκία καθώς ένα καυστικό δημοσίευμα της εφημερίδας Milliyet συνδέει ευθέως την οικονομική κρίση της Ελλάδας με τη μερίδα αυτή του πληθυσμού που δεν... καταλαβαίνει τίποτε καθώς δείχνει ότι η κρίση αυτή δεν την αφορά για διάφορους λόγους.

Tι θα κάνει ο Σαμαράς με τη ΔΕΘ;



Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό, το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή, είναι ο πρωθυπουργός να "πεταχτεί" αυθυμερόν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κάνει τα εγκαίνια και να επιστρέψει, χωρίς πολυπληθή ακολουθία.

Στα ημιτελικά κι ο Τσάκωνας

Στα ημιτελικά των 200μ. με τον 14ο καλύτερο χρόνο από τους 24 που προκρίθηκαν πέρασε ο Τσάκωνας με 20.56. Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Εφήβων πέρασε με τον καλύτερο χρόνο όσων δεν προκρίθηκαν απευθείας (περνούσαν οι 3 πρώτοι και οι 3 καλύτεροι χρόνοι από τους υπόλοιπους) και έπρεπε να αγωνιά μέχρι την τελευταία προκριματική κούρσα.

«Σώζονται», για φέτος, τα ειδικά μισθολόγια

Την άποψη ότι οι δόσεις αποπληρωμής του φόρου εισοδήματος δεν ήταν εφικτό να είναι περισσότερες από επτά εξέφρασε, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό MEGA», ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Επιστροφή των παράνομων συντάξεων και επιδομάτων με Νόμο


Ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης προανήγγειλε νομοθετική ρύθμιση για την επιστροφή στο ακέραιο των συντάξεων και επιδομάτων που εισπράττονταν παράνομα.

Αξιωματούχοι των Ολυμπιακών Αγώνων φέρεται να ξόδεψαν £19,000 για ένα μπουκάλι κονιάκ

Μια ομάδα αφεντικών των Ολυμπιακών φαίνεται να έχουν ξοδέψει £ 44.000 σε μεσημεριανό γεύμα, που περιελάμβανε ένα μπουκάλι κονιάκ Hennessy του 1853, αξίας £ 19.000, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Χρυσή Αυγή για τον Πακιστανό

Η Χρυσή Αυγή ζητά σκληρά κατασταλτικά μέτρα αναφορικά με την υπόθεση του 21χρονου Πακιστανού στην Πάρο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν χαρακτηριστικά:

Μπήκε στους 12 ο Βολικάκης-Στον ημιτελικό σαν 8ος ο Δουβαλίδης

Προκρίθηκε ο Βολικάκης στον β' γύρο που θα γίνει στις 18:34. Τερμάτισε πρώτος στη σειρά του στα ρεπεσάζ! Μπήκε στην 12άδα.

Ο Δουβαλίδης πέρασε στα ημιτελικά με τον 8ο χρόνο (13:40). Αγωνίζεται αύριο στις 21:15 και "βλέπει" με καλές πιθανότητες τον τελικό!

O Κώστας Δουβαλίδης τόνισε:

H απάντηση του ΒΗΜΑΤΟΣ στην αγωγή του 1 εκατομμυρίου ευρώ της Μακρυπούλια

Ένα Εκατομμύριο ζητά η Ζέτα Μακρυπούλια από το ένθετο εφημερίδας, BHMA ΜΑGAZINO με αφορμή το άρθρο με τίτλο «Περιμένοντας το γαμπρό». Ο διευθυντής του περιοδικού απάντησε στην αγωγή της Ζέτας με το αρθρό του «Δύο αγωγές και μία απάντηση»!

Διαβάστε την απάντηση του διευθυντή:

Προφυλακιστέο το Πακιστανό ζώο-Ζήτησε και συγγνώμη... δήθεν (βίντεο)

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία στον ανακριτή της Σύρου, ο 21χρονος Πακιστανός που κακοποίησε άγρια το 15χρονο κορίτσι στην Πάρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος Πακιστανός, ζήτησε σήμερα συγγνώμη από την 15χρονη και την οικογένειά της για το κακό που τους προκάλεσε.

Με μάσκα στον ανακριτή ο «Δράκος» της Πάρου (βίντειο)

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης ο 21χρονος Πακιστανός, που κατηγορείται για την επίθεση στη 15χρονη Μυρτώ, στη Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη θα καταθέσει ο Σιμόν Πέρες

Στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη θα καταθέσει σήμερα ο πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες, ο οποίος συνεχίζει για δεύτερη ημέρα την επίσημη τριήμερη επίσκεψή του στη χώρα μας.

O Μπουτάρης υποσχέθηκε στους μουσουλμάνους να τους δώσει μνημείο για να γιορτάσουν το Μπαϊράμι

Στο επίκεντρο βρίσκεται για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος φέρεται να υποσχέθηκε σε μουσουλμανικό σύλλογο να παραχωρήσει το μνημείο Αλατζά Ιμαρέτ για την προσευχή του Μπαϊραμιού.

"Στημένο" το Ελλάδα-Νιγηρία;

Ύποπτο φέρεται να είναι το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Νιγηρία, το οποίο έγινε στο πλαίσιο του Β' Ομίλου στο Μουντιάλ του 2010.

Η Εθνική μας ομάδα εκείνη τη μέρα πήρε την πρώτη της (και μοναδική ως τώρα) νίκη σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι που σύμφωνα με τον Κρις Ίτον εξετάζεται.

Εισοδηματικά κριτήρια και στην υγεία

Της Βίκυς Κουρλιμπίνη

Σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την τρόικα βρίσκεται η πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας για τα νέα μέτρα που θα οδηγήσουν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, σε περικοπή 1,8 δισ. ευρώ κατά τη διετία 2013-14.

Μείωση του ΦΠΑ στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια; (βίντεο)

Τη μείωση του ΦΠΑ στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Σεπτέμβρη εξετάζει το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, όπως πριν από λίγο ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Μουσουρούλης στο πρωινό του Mega.

Στοιχεία για 13 μόνο υποθέσεις μαϊμού συντάξεων έχουν στείλει τα Ταμεία εδώ και 6 μήνες στον εισαγγελέα που ζητούσε στοιχεία για 20.000

[Βαλτωμένα όλα! Δεν στέλνουν στοιχεία για τους 20.000 που δεν απογράφησαν γιατί θα αντιμετωπίσουν ευθύνες και γιατροί και υπάλληλοι των Ταμείων τους οποίους καλύπτουν οι διοικήσεις]

Τον λαβύρινθο, που θα οδηγήσει στον εντοπισμό των συντάξεων-μαϊμού και τον καταλογισμό ευθυνών, επιχειρούν να περάσουν κυβέρνηση, Δικαιοσύνη και ασφαλιστικά ταμεία, με τον μέχρι τώρα απολογισμό της προσπάθειας να σκοντάφτει στη γραφειοκρατία και το αλαλούμ του ελληνικού συστήματος.

e-Επιλογές

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι από την αρχή είχε στόχο να βιάσει τη Μυρτώ και όχι το τηλέφωνό της

Ο πραγματικός στόχος του 21χρόνου Πακιστανού ήταν η σεξουαλική επίθεση και ο βιασμός της 15χρονης Μυρτούς και όχι η κλοπή του κινητού της τηλεφώνου εκτιμούν έμπειροι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας. Υποστηρίζουν ότι τόσο το συγκεκριμένο σημείο της επίθεσης όσο και τα ευρήματα των ερευνών καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του Αχμέτ Βακάς.

Συλλάβαμε Τούρκους δηλώνει η Δαμασκός

Στρατιωτικοί αξιωματούχοι από την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία, εντοπίστηκαν στο κύριο θέατρο του πολέμου ανταρτών – καθεστωτικών στο Χαλέπι και βρίσκονται στα χέρια των δυνάμεων του Άσαντ σύμφωνα με τη Δαμασκό. Αν η πληροφορία που μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων επαληθευτεί, αναμένεται να προκαλέσει σοβαρές διπλωματικές τριβές της συριακής κυβέρνησης με το Ριάντ και κυρίως την Άγκυρα.

Spiegel: Στους δέκα πιο «επικίνδυνους» πολιτικούς ο λαϊκιστής Τσίπρας

Στον κατάλογο με τους «δέκα πιο επικίνδυνους Ευρωπαίους πολιτικούς», που δημοσίευσε το γερμανικό περιοδικό Spiegel, συμπεριλαμβάνεται ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Νέα Τάξη μας κρύβει το ποιοι υποδέχθηκαν το Curiosity στον Άρη!!! Η πραγματική φώτο που έστειλε το Curiosity!!

Οι υποψίες όλων των πατριωτών ότι η Νέα Τάξη χειραγωγεί τον εγκέφαλό τους μέσω έντονων ΑΕροψεκασμών τις τελευταίες ώρες, επιβεβαιώθηκαν με το που είδαμε την παρακάτω φώτο. Δείτε την πραγματική φωτογραφία που έστειλε το Curiosity από τον Άρη για να δείτε τι μας κρύβουν:

Οι Ελληνικές συμμετοχές της Τρίτης

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα και της 11ης μέρας των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου με πολλές συμμετοχές Ελλήνων αθλητών.

Με στόχο την κατάκτηση ενός μεταλλίου, ο Βασίλης Τσολακίδης αγωνίζεται την Τρίτη (16:00 ώρα Ελλάδας) στον τελικό του δίζυγου, στη «North Greenwich Arena», κατά την 11η ημέρα των Ολυμπιακών του Λονδίνου.

Ο παστουρμάς είναι ελληνικός

Έλληνες γρηγορείτε. Μετά την Ολυμπιακή φλόγα, που ιταμά και ανερυθρίαστα ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι πρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα της στον Όλυμπο της Αττάλειας, οι Τουρκαλάδες είναι έτοιμοι να ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ένα ακόμη σύμβολο: το κουλούρι Θεσσαλονίκης! Το γνωστό κουλούρι με σουσάμι, που τρώγαμε πιτσιρικάδες, με κόστος μια τίμια δραχμή. Και τους κουλουράδες να διαλαλούν την πραμάτεια τους: "Θεσσαλονίκης. Κουλούρια Θεσσαλονίκης".

Πολίτες προτείνουν μέσω Ίντερνετ 11 ισοδύναμα μέτρα στην κυβέρνηση

Τον δικό τους αγώνα κάνουν πολίτες οι οποίοι μέσω του reducecostinparliament.blogspot.gr στοχεύουν στη μείωση του κόστους του πολιτικού μας συστήματος και προτείνουν μέτρα με τα οποία θα μπορούσαν να εξοικονομηθούν αρκετά εκατομμύρια, σώζοντας την ίδια στιγμή μισθούς και συντάξεις.
Στην ιστοσελίδα έχουν αναρτήσει 11 μέτρα τα οποία προτείνουν στην κυβέρνηση να λάβει προκειμένου να εξοικονομήσει πόρους ύψους 82 εκατομμυρίων ευρώ.

1. Μείωση των συνολικών καθαρών αποδοχών των βουλευτών.

Ελάφρυνση του χρέους από τα δάνεια στήριξης στην Ελλάδα επιδιώκει το ΔΝΤ

Προτάσεις για ελάφρυνση του βάρους στο ελληνικό χρέος από τα δάνεια στήριξης φέρεται να εισηγείται, σύμφωνα με αξιωματούχους που επικαλείται η Wall Street Journal, το ΔΝΤ στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, συναντώντας ωστόσο ισχυρές αντιστάσεις.

Ταεκβοντό: «Ασημένιος» και «χρυσός» Ολυμπιονίκης στο δρόμο του Νικολαϊδη

Δύσκολο έργο θα έχει ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης στην κατηγορία των +80κ. του ταεκβοντό, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης της Αθήνας και του Πεκίνου θα αρχίσει τους αγώνες του, το Σάββατο 11/8, αντιμετωπίζοντας στις 11:45 (ώρα Ελλάδας) έναν εξίσου έμπειρο αθλητή, τον Μπαχρί Τανρικουλού.