09 Αυγούστου 2012

ΠΑΟΚ - Μπνέι Γιαχούντα 4-1 (βίντεο όλα τα γκολ)

Δείτε τo γκόλ των ισραηλινών με το οποίο κέρδιζαν στο 1ο ημίχρονο με 0-1. Δείτε και τα δύο γκολ του Αθανασιάδη (το δεύτερο εκπληκτικό με τακουνάκι) με τα οποία ο ΠΑΟΚ γύρισε το σκορ στις αρχές του 2ου ημιχρόνου και τα γκολ των Ρομπέρ και Πέλκα στο τέλος:

Matina λίγο βαζελίνη για να μην τσούζει ο Δένδιας τόσο πολύ

Γράψαμε χθες για την αριστεράτζα του WSJ Matina Stevis και τη λαθρολαγνεία της. Ότι όμως θα συκοφαντούσε τη "χώρα" της (λέμε τώρα) καθημερινά δεν το φανταζόμασταν.

Διέρρηξαν το γραφείο του Νικολόπουλου

Διάρρηξη σημειώθηκε στο γραφείο του Βουλευτή Αχαΐας και τέως Υφυπουργού Εργασίας, Νίκου Νικολόπουλου σήμερα το απόγευμα.

Ο δράστης ή οι δράστες, εισήλθαν στον χώρο του γραφείου του κ. Νικολόπουλου παραβιάζοντας την πόρτα και αφού αναστάτωσαν τον χώρο, ψάχνοντας παντού, αποχώρησαν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Πίκρα αμερικάνικη για τη δεύτερη θέση

Ενώ όλος ο πλανήτης κατατάσσει τις χώρες ανάλογα με το πόσα χρυσά έχουν κατακτήσει, όπως κάνει πχ. η επιτροπή των αγώνων του Λονδίνου,

Οι αμερικάνοι που ψυχανεμίζονται ότι μετά το Πεκίνο πάει να παγιωθεί η Κίνα στην πρώτη θέση που είχαν οι ίδιοι στις τελευταίες ολυμπιάδες από το 1992 και να χάσουν πάλι την πρώτη θέση, τρώγοντας μια ήττα πρεστίζ, έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν τον πίνακα όπως τους βολεύει...

"Φωτιά" η ατζέντα του υπ. Εργασίας


 Φωτιά  η ατζέντα του υπ. Εργασίας

Μέτρα συνολικού ύψους 5 δισ. από μειώσεις σε συντάξεις, εφάπαξ και επιδόματα θα περιλαμβάνει η πρόταση που αναμένεται να παραδώσει το υπουργείο Εργασίας στους πολιτικούς αρχηγούς μετά τον Δεκαπενταύγουστο.


"Λασπολογεί η Διεθνής Αμνηστία"

Με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες του 6ου δημοτικού διαμερίσματος της Αθήνας ζητούν από τη Διεθνή Αμνηστία να μην ασχολείται με την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» άλλα με τις συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών στις χώρες τους.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Το Facebook αλλάζει και σου επιτρέπει να βάζεις σε λίστα τους... εχθρούς σου

To Facebook αλλάζει και επίσημα αφού πλέον όλοι οι χρήστες θα έχουν το χρονολόγιο στις σελίδες τους. Μαζί με αυτό όμως έρχεται και μια ακόμη εφαρμογή, που θα επιτρέπει στα εκατομμύρια των χρηστών, να βάζουν σε μαύρη λίστα τους... εχθρούς τους.

Ο Γιώργος περνά … και μόνος του καλά

Χαλάρωσε στην Σέριφο απομονωμένος από όλα κι απ’ όλους ο Γιώργος Παπανδρέου και επιστρέφει … δριμύτερος για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με το iefimerida.gr ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίζεται να περπατάει στο λιμάνι και στη συνέχεια με την βοήθεια ενός από τους δυο σωματοφύλακές που τον συνόδευαν να παίρνει κάποια πράγματα από το τζιπ με το οποίο κυκλοφορούσε στο νησί, προφανώς για να τα έχει στο καράβι την ώρα του ταξιδιού.

Ετοιμάζει διάγγελμα ο Σαμαράς

Θα εξηγήσει τους λόγους που πάρθηκαν τα νέα μέτρα ύψους 11,5 δισεκατομμύρια ευρώ

Με διάγγελμα , πριν τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα απευθυνθεί στους πολίτες εξηγώντας τους λόγους που πάρθηκαν τα νέα μέτρα ύψους 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

PAOK – Bnei Yehuda Live Stream ( 21:00)

Δείτε τον αγώνα από το παρακάτω λινκ:

Άσε ρε Ευάκι που θα μας δουλέψεις κιόλας ότι δεν ήσουν στη συναυλία του Σάκη

Πολλοί φίλοι διάβασαν το διπλανό tweet με το οποίο η Εύα Καϊλή προσπαθεί να θολώσει τα νερά και να δημιουργήσει την εντύπωση πως δεν ήταν στη συναυλία του Ρουβά στη Μύκονο, όπου ο γνωστός άντρακλας κατάβρεχε το κοινό με βότκα, και τσίμπησαν.

Βίντεο: Επιβάτης αεροπλάνου καταγράφει την... πτώση του

Ως εκ θαύματος γλύτωσαν ένας πιλότος και δυο επιβάτες όταν ένα μικρο αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο δάσος του Frank Church River στην πολιτεία του Idaho στις Η.Π.Α

Stern: Οι Ελληνες διεκδικούν τα πρωτεία στη φοροδιαφυγή

Την έκταση της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα στηλιτεύει σε δημοσίευμά του το γερμανικό περιοδικό Stern και κάνει ρεπορτάζ για το ελληνικό κυνήγι φοροδιαφυγής που ξεκίνησε πρόσφατα.

Σαμαράς: Να ξηλωθούν όλοι οι διοικητές των ΔΕΚΟ που δεν μείωσαν τη μισθοδοσία

Την απομάκρυνση όλων των διοικητών ΔΕΚΟ που δεν έχουν εφαρμόσει τον νόμο για τις μειώσεις μισθών τόσο στις διοικήσεις όσο και το προσωπικό των εταιρειών τους ζήτησε ο πρωθυπουργός.

Σούργελο

«Δεν είμαστε υπέρ του ξεπουλήματος. Δεν είμαστε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων» δήλωσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μίκα Ιατρίδη, στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Τόσα χρόνια ήταν μέλος της ΝΔ που ήταν υπέρ των αποκρατικοποιήσεων....

Βίντεο: Αρκούδα ανοίγει την πόρτα και μπαίνει σε ζαχαροπλαστείο!

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε κάμερα σε ζαχαροπλαστείο του Κολοράντο:

Στην κοσμάρα του ο Βύρων: Τον πολεμάνε εσωκομματικοί αντίπαλοι... ενώ ο λαός του ζητάει να διορίσει κι άλλη κόρη....

«Είμαι ετοιμοπόλεμος, είμαι έτοιμος να τους αντιμετωπίσω», λέει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Β. Πολύδωρας αναφερόμενος στο θόρυβο που προκλήθηκε για τον διορισμό της κόρης του Μαργαρίτας Βύρωνος Πολύδωρα, σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο γραφείο του στη Βουλή.

ΦΟΒΕΡΟ! Το “Κόρη Βύρωνα Πολύδωρα” γίνεται Πανεπιστημιακή Σχολή


Ένα από τα πιο σίγουρα επαγγέλματα επιτέλους περνάει και στο Μηχανογραφικό των υποψηφίων για τα ΑΕΙ.

Ο Σαμαράς στη ΔΕΘ, χωρίς ομιλία και συνέντευξη Τύπου

Σε μια απόφαση που σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις και έντονη κριτική φέρεται να κατέληξε ο Αντώνης Σαμαράς με τους στενούς του συνεργάτες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων από το Μέγαρο Μαξίμου, φέτος ο πρωθυπουργός θα παραστεί μεν στα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης αλλά η παρουσία στην πόλη θα είναι ολιγόωρη χωρίς καμία άλλη δραστηριότητα.

Der Spiegel: «Η Ελλάδα θα πάρει την επόμενη δόση»

Η Ελλάδα θα λάβει την επόμενη δόση των 31,5 δισ. ευρώ, υποστηρίζει στην ηλεκτρονική του έκδοση το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, υπογραμμίζοντας ότι «δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη λύση στον ορίζοντα, ώστε να αποφευχθεί η άτακτη χρεοκοπία».

Μεγάλη πίκρα μοιράζει ο Βρούτσης στον "αντιμνημονιακό καραγκιόζη"

[Λογικό αφού βλέπει ότι ο Βρούτσης είναι υπουργός εργασίας και όλοι λένε ότι τα πάει καλά αναλογικά με το βάρος των περικοπών που έχει αναλάβει... η πίκρα είναι ακόμα πιο μεγάλη γιατί στη θέση αυτή πριν ήταν συνάδελφος συνδικαλιστής του αντιμνημονιακού καραγκιόζη και ό ίδιος όχι μόνο δεν μπορεί να ονειρεύεται θέση υπουργού, αλλά ούτε καν να βγει βουλευτής δεν κατάφερε...]

Επίθεση κατά του υπουργού Απασχόλησης Γιάννη Βρούτση, με βαρείς χαρακτηρισμούς, εξαπέλυσε ο γραμματέας Εργασιακών θεμάτων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γιάννης Μανώλης, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού για τις συντάξεις και τα κοινωνικά επιδόματα.

Παρουσιάζεται στο κοινό το κύπελλο του Σπύρου Λούη

Στις 27 Αυγούστου στο Μουσείο της Ακρόπολης από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» η δημόσια παρουσίαση του Κυπέλλου που είχε απονεμηθεί στον Ολυμπιονίκη Σπύρο Λούη. Η παρουσίαση θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο Μουσείο της Ακρόπολης.

ΠΟΣΕΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ?..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ

Υποθετικό ερώτημα
αν βλέπατε μια αφίσα που είχε την αναγγελία μιας εκδήλωσης
και την εκδήλωση αυτή φαινόταν πως την διοργανώνουν
η Επιτροπή κατά του Συμφώνου ασύλου και μετανάστευσης της ΕΕ
η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο
η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

O λεβεντομαλάκας Τατσόπουλος ξαναχτυπά

Μας προκαλεί να μη χρεώνουμε στον ΣΥΡΙΖΑ μόνο τα εγκλήματα των λαθροζώων φίλων του αλλά και των Ελλήνων...

Spiegel: Σχέδιο βοήθειας της ΕΚΤ προς την Ελλάδα για το ομόλογο που λήγει

Την άποψη ότι οι Ευρωπαίοι πολιτικοί σπρώχνουν την ΕΚΤ να κάνει τη "βρόμικη δουλειά", εκφράζει το περιοδικό Spiegel, που αναφέρεται σε σχέδιο που υπάρχει για την αποπληρωμή του ομολόγου ύψους 3 δισ. που διακρατάται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και λήγει στις 20 Αυγούστου.

Στον ΠΑΟΚ... για πάντα ο «Σάλπι»

Σε συμφωνία με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη για την ανανέωση του συμβολαίου μέχρι το 2016 ήρθε ο ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει πως ο 31χρονος φορ θα είναι κάτοικος Τούμπας μέχρι τα... γεράματα!

Νέο ρεκόρ ανεργίας 23,1% στην Ελλάδα!

Στο νέο ρεκόρ του 23,1% σκαρφάλωσε η ανεργία το Μάιο του 2012, από 16,8% που ήταν το Μάιο του 2011 και 22,6% που ήταν τον Απρίλιο του 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Σταϊκούρας: Σύντομα μείωση ΦΠΑ (βίντεο)

Η κυβέρνηση θα προχωρήσει σύντομα στη μείωση του ΦΠΑ εστίασης από 23% σε 13%.

Αυτό ανακοίνωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Γκου Καϊλάι: Δικάζεται η γυναίκα -δηλητήριο -Συγκλονίζεται το ΚΚΚ [βίντεο]

Η Γκου Καϊλάι, κόρη συντρόφου του Μάο Τσετούνγκ και σύζυγος του πρώην μέλους του Πολιτικού Γραφείου του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, Μπο Σιλάι, γνωστή και ως η γυναίκα που μετέτρεπε σε δολάρια κάθε πολιτική κίνηση του συζύγου της, αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη δολοφονία του Βρετανού επιχειρηματία Νιλ Χέιγουντ, έπειτα από διαφωνία οικονομικού περιεχομένου που είχε με τον επιχειρηματία.

«Ντοπαρισμένοι έξι στους δέκα στο Λονδίνο»

Έξι στους δέκα αθλητές που μετέχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου παίρνουν αναβολικά, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Βίκτορ Κόντε

Πρόκειται για τον Αμερικανό, ο οποίος φυλακίστηκε στις ΗΠΑ για τον ρόλο του στην παροχή αναβολικών σε αθλητές όπως ο Ντουέιν Τσέμπερς και η Μάριον Τζόουνς.

Aγ. Όρος-Σε κατάσταση συναγερμού

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή του Αγίου Όρους, λόγω της πύρινης λαίλαπας που ξέσπασε χθες το μεσημέρι, στην περιοχή Μονοξυλίτης, κοντά στη Μονή Χιλανδαρίου.

Προς ύφεση η φωτιά στην Αρκαδία

Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων στο Ανεμοδούρι Αρκαδίας, προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε την Τρίτη. Στην περιοχή επιχειρούν 153 πυροσβέστες με 65 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 58 ατόμων, 21 στρατιώτες, 25 οχήματα Δήμων, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Από νωρίς το πρωί πάντως, η κατάσταση έχει σαφώς βελτιωθεί.

Γερμανική απόβαση στη Θεσσαλονίκη

Με 1.413 τουρίστες, στην πλειονότητά τους Γερμανούς, κατέπλευσε στις 7 σήμερα το πρωί, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το κρουαζιερόπλοιο AIDA, προερχόμενο από τη Βάρνα Βουλγαρίας.

Χρέη 2 εκατ. ευρώ η γιαγιά "βιτρίνα"

Συνελήφθη 80χρονη για οφειλές προς το Δημόσιο στο Σχηματάρι Βοιωτίας. Εκκρεμούσαν σε βάρος της χρέη προς το Δημόσιο που ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ καθώς τη γιαγιά την είχαν βάλει βιτρίνα υπεύθυνη παιδιά ή εγγόνια που προτίμησαν να την ταλαιπωρούν προκειμένου να κλέψουν το ΦΠΑ από εμάς τους υπόλοιπους...

Και σένα τι σε νοιάζει;

Ο κλήρος έπεσε στον Γιάννη Βρούτση. Ο υπουργός Εργασίας θα εκπροσωπήσει τελικά τον πρωθυπουργό στην Τήνο τον Δεκαπενταύγουστο. Ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό, μάλλον θα αξιοποιήσει την προσεχή εβδομάδα για ολιγοήμερη ανάπαυση, στην Πύλο, με ένα πέρασμα από το Ναύπλιο.

Αιματοχυσία στη λαϊκή αγορά Ηρακλείου για μία σακούλα λαχανικά

Σε ακραίες συμπεριφορές οδηγεί η πείνα και η ανέχεια, με πρόσφατο παράδειγμα το γεγονός που εκυλίχθηκε στη λαϊκή αγορά της περιοχής των Δειλινών στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ένας 31χρονος Σύρος, σε μία προσπάθεια να εξασφαλίσει λίγα λαχανικά και φανερά εξοργισμένος απο τη συμπεριφορά των παραγωγών απέναντί του, άρπαξε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε έναν εξ' αυτών.

Στο άψε σβήσε οι αποφάσεις του Στυλιανίδη

Μιλά ελάχιστα και πράττει κατά ριπάς. Ο λόγος για τον Ευριπίδη Στυλιανίδη ο οποίος μόνο χθες υπέγραψε 54 υπουργικές αποφάσεις για κατάργηση και διατήρηση οργανικών θέσεων σε δήμους και δημόσιο ενώ...

Μαζικές απολύσεις επίορκων

Μαζικές απολύσεις επίορκωνΜε δίκες-εξπρές για επίορκους υπαλλήλους και μια εναλλακτική πρόταση για εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας στους οργανισμούς που θα συγχωνευθούν θα επιδιώξει η κυβέρνηση να περικόψει θέσεις εργαζομένων στο Δημόσιο και να "δελεάσει" την τρόικα, η οποία επιμένει στην άμεση απόλυση υπαλλήλων που θα βρεθούν χωρίς οργανική θέση.

Άγρια επεισόδια με ξύλο και δακρυγόνα στο Μεσολόγγι μεταξύ κατοίκων και τσιγγάνων

Πολύ χοντρά επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη, αυτή τη στιγμή στα δικαστήρια Μεσολογγίου.
Πριν λίγο έγινε η μεταγωγή των τσιγγάνων κατηγορούμενων για τους πυροβολισμούς με καραμπίνα και τον τραυματισμό 3 κατοίκων του Αιτωλικού, κατά τη διάρκεια των χοντρών επεισοδίων που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Καλώς δεν παραιτείται η κόρη Πολύδωρα! Υπομονή Βύρωνα! Σε 2 μερούλες θα το έχουμε ξεχάσει

[Καλά κάνει και δεν παραιτείται από την ευκαιρία της ζωής της η κόρη του Πολύδωρα. Το κορίτσι είχε μια ευκαιρία να αποκατασταθεί εις υγεία των κορόιδων και ο θρασύτατος ο Σαμαράς είναι "ενοχλημένος" που δεν παραιτείται! Σε δυο μερούλες έχουμε Σαββατοκύριακο, βούρ στις παραλίες και αν κάποιος "ανώμαλος" επιμένει να το θυμάται και την Δευτέρα...

ΣΟΚ! Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο


Πάει.

Πέφτει και το τελευταίο οχυρό του υπαρκτοσοσιαλιστικού οράματος του Χαλβατζή και της Γερασιμίδου.

Ο Κιμ Ιλ Γιόνγκ όχι μόνο έχει γκόμενα (την εικονιζόμενη Ρι-Σολ Γιου) , αλλά της επιτρέπει να κυκλοφορεί με τσάντες Dior.

Δημόσιοι υπάλληλοι:Διαβάστε πόσα βρήκαν στους λογαριασμούς κάποιων

Για αναξιοπρεπή και ανάξια διαγωγή έδιωξαν τα πειθαρχικά όργανα από την... οικογένεια της θεάς Θέμιδος την περιβόητη εκατομμυριούχο δικαστική υπάλληλο που υπηρετούσε 31 χρόνια στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών και είχε αδικαιολόγητες καταθέσεις ύψους 7.965.236, 64 ευρώ σε 30 τραπεζικούς λογαριασμούς.

Αεροδρόμια: «Απογειώνονται» οι προσδοκίες για τις αφίξεις ξένων τουριστών

Ισχυρές αντιστάσεις στην κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας προβάλλει ο ελληνικός τουρισμός, αφού οι απώλειες στις αφίξεις ξένων τουριστών σε σχέση με πέρσι περιορίζονται αργά, αλλά σταθερά.

Επεκτείνεται και στον Έβρο το κόμμα των τουρκοφρόνων!

Έτοιμη πλέον (μετά τους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης) και η τοπική κομματική οργάνωση Έβρου του DEB, ενώ εγκαινιάζονται οσονούπω και τα γραφεία του στο Μεγάλο Δέρειο…

Οι παράνομοι μετανάστες φεύγουν άρον άρον -Συνωστίζονται τώρα στις πύλες εξόδου

Αυξάνεται ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που προσπαθούν να φύγουν με πλαστά χαρτιά προς χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης. Μετά τις επιχειρήσεις που διενεργεί η αστυνομία στην Αθήνα για την σύλληψη και απέλαση αλλοδαπών που βρίσκονται παράνομα στη χώρα, το κύμα φυγής εντείνεται προς τις πύλες εξόδου από την Ελλάδα.

e-Επιλογές

Οι ελληνικές συμμετοχές σήμερα

Με εννιά αθλήτριες σε τέσσερα αθλήματα συνεχίζεται η παρουσία των Ελλήνων αθλητών στην 13η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Η πρώτη πανοραμική φώτο του Curiosity (βίντεο-εικόνα)

H Nasa πανηγυρίζει για τα δεδομένα που στέλνει το "Curiosity" στη Γη. Μεταξύ αυτών είναι και η πρώτη πανοραμική φώτο από τη περιοχή προσγείωσης. Η φώτο είναι χαμηλής ανάλυσης, ενώ φώτο υψηλότερης ανάλυσης θα σταλούν τις επόμενες μέρες.

ΔΕΘ: ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

της Άννας Ευθυμίου*

Κάθε χρόνο αυτήν την περίοδο περίπου αρχίζουν συζητήσεις επί συζητήσεων τόσο για το χαρακτήρα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης όσο και για την παρουσία των πολιτικών αρχηγών και τις αφίξεις της πληθώρας των στελεχών που τους συνοδεύουν.

Χωριά της Ροδόπης προσέλαβαν security για να προστατευθούν

Τρόπο για να καλύψουν την ελλιπή αστυνόμευση της περιοχής τους και η οποία έχει ως επακόλουθο ουκ ολίγες διαρρήξεις και ληστείες, βρήκαν οι κάτοικοι χωριών της Ροδόπης.

To Τwitter πλέον «μιλάει» και... ελληνικά!

Στα ελληνικά είναι πλέον διαθέσιμο το Twitter, αφού το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην προσπάθεια εμπλουτισμού των δυνατοτήτων του διαθέτει την πλατφόρμα του σε τρεις νέες γλώσσες, ανάμεσα στις οποίες και η ελληνική!