12 Αυγούστου 2012

Βίντεο: Τα πιο σέξυ κορίτσια των Ολυμπιακών

Τα πιο σέξι κορίτσια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου “επιστρατεύτηκαν” για την οπτικοποίηση κομματιού της πιο σέξι Λατίνας τραγουδίστριας. Το βίντεο ανέβηκε στο blog της Τζένιφερ Λόπεζ, προβάλλοντας τη νέα dance pop επιτυχία της “Goin' In”. Δείτε το:

Στα παπάρια του όλα: Ο ΓΑΠ με το σακίδιο στον ώμο συνεχίζει το σαφάρι διακοπών στην Πάτμο [εικόνες]

Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, αυτή τη φορά από την  Πάτμο, όπου είχε βρεθεί το προηγούμενο διάστημα, ήρθαν στη δημοσιότητα.

Βρούτσης: Δέσμη μέτρων για την καταπολέμηση της ανεργίας

Δέσμη μέτρων για την ανάσχεση της ανεργίας, ιδιαίτερα των νέων, προτίθεται να λάβει το επόμενο διάστημα ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Γιάννης Πρετεντέρης: Οι διακοπές στην Πάτμο και το γεύμα με τον Παπανδρέου!

Ο Γιάννης Πρετεντέρης και η σύζυγός του Σάντρα Μπακογιαννοπούλου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο νησί της Αποκάλυψης.

Ο δημοσιογράφος μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης.

Μητέρα 15χρονης:"Τον είχα υποψιασθεί" (βίντεο)

Ότι είχε από την πρώτη στιγμή υποψιαστεί τον νεαρό Πακιστανό ως τον δράστη της επίθεσης σε βάρος της κόρης της αποκαλύπτει η μητέρα της 15χρονης που κακοποιήθηκε με πρωτοφανή αγριότητα στην Πάρο.

Greeklish: Η νέα μάστιγα της ελληνικής γλώσσας!

Μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων και ιδιαιτέρως οι νέοι χρησιμοποιούν τα Greeklish...

Γιατί όμως γράφουν με λατινικούς χαρακτήρες; Άραγε απειλείται η ελληνική μας γλώσσα;

Οι περισσότεροι νέοι θέλουν να γράφουν γρήγορα και εύκολα.

Πώς στήθηκε η κομπίνα με τους τυφλούς μαϊμού στη Ζάκυνθο

Το σκάνδαλο με τους μαϊμού - τυφλούς και τον τρόπο που στήθηκε η μεγαλύτερη κομπίνα εις βάρος του δημοσίου αποκαλύπτει σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ η εφημερίδα "Το Έθνος της Κυριακής".

Αστυνομικοί σκύλοι κατά λαθρομεταναστών στον Έβρο (βίντεο)

Δεκαέξι εκπαιδευμένοι αστυνομικοί σκύλοι, που μεταφέρθηκαν στον Έβρο, θα συνδράμουν από σήμερα τις περιπολίες και τις έρευνες που πραγματοποιούνται νυχθημερόν στην ευρύτερη περιοχή, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς».

Ο Ρογκ για την κληρονομιά των Αγώνων και τους... 117 απατεώνες

Την καθιερωμένη «αποχαιρετιστήρια» συνέντευξη των Ολυμπιακών Αγώνων στους εκπροσώπους του Τύπου παραχώρησαν οι διοργανωτές του «Λονδίνο 2012» μαζί με τον πρόεδρο της ΔΟΕ, Ζακ Ρογκ, που είχε και τον πρώτο λόγο.

Επιστροφή εφάπαξ μέσω εισφοράς;

Σοβαρά εξετάζει η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας το ενδεχόμενο επιβολής εισφοράς στους συνταξιούχους που έχουν ήδη εισπράξει πολύ υψηλότερα εφάπαξ σε σχέση με τις εισφορές που έχουν καταβάλλει, εν είδει επιστροφής μέρους αυτού.

Απόρρητος φάκελος Σαμαρά για τα φιλέτα του Δημοσίου

Η γραφειοκρατία εμπόδιο για να ανοίξει ο δρόμος των αποκρατικοποιήσεων-Τι σχεδιάζει ο Πρωθυπουργός

Σε χρόνο ρεκόρ , έως το τέλος Αυγούστου , η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει 77 νομοθετικές ρυθμίσεις προκειμένου να αρθούν τα «γραφειοκρατικά» εμπόδια και να ανοίξει ο δρόμος των αποκρατικοποιήσεων για όλα τα φιλέτα του Δημοσίου.

Τα σκοτεινά σημεία στην απολογία του "δράκου" της Πάρου

Αρκετά θολά σημεία που προκαλούν έντονο προβληματισμό έχει αφήσει στην απολογία του ο 19χρονος "δράκος" της Πάρου.

Ο αδίστακτος Αχμέτ Βακάς, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές ανηλίκων του Αυλώνα, μπορεί να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και να περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το πώς χτύπησε το άτυχο κορίτσι, ωστόσο, σύμφωνα με την Espresso, οι ισχυρισμοί του δεν ρίχνουν άπλετο φως στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ethan Hawke: Οι καλοκαιρινές διακοπές του στην Πελοπόννησο! Φωτογραφίες

Στη χώρα μας βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες ο Ethan Hawke και απολαμβάνει τις διακοπές του με την οικογένειά του στην Πελοπόννησο. Μετά την πρώτη φωτογραφία από τη διαμονή του στο “Costa Navarino” που δημοσίευσε το TLIFE, ήρθαν νέα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές βουτιές του.

Ασχολείται κάποιος με τον Πανταλάκη ή ξεχάστηκε κι αυτό το θεματάκι με τα 8 μύρια;

Δύο φορές έστειλε λεφτά στο εξωτερικό, μέσω της Αγροτικής Τράπεζας που διοικούσε, για να αγοράσει σπίτι στο Λονδίνο ο Θόδωρος Πανταλάκης.

Επιχείρηση: «Μισθολόγιο ΔΕΚΟ»

Η τρόικα φέρεται να ξανάβαλε και μάλιστα πιεστικά, στο τραπέζι το μισθολογικό θέμα στις ΔΕΚΟ παρουσιάζοντας στην ελληνική κυβέρνηση δικά της στοιχεία και πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι μέσες αποδοχές στις ΔΕΚΟ παραμένουν υψηλότερες μέχρι και 50% συγκριτικά με τις αντίστοιχες αποδοχές στον στενό δημόσιο τομέα, παρά τις ρυθμίσεις για περικοπές που έχουν προωθηθεί την τελευταία διετία. Κι αυτό γιατί εξακολουθούν να υπάρχουν ειδικά μισθολογικά προνόμια με αθέατες αποζημιώσεις που αφορούν το ύψος των υπερωριών, τις αμοιβές εκτός έδρας και τα ειδικά επιδόματα.

Ο Κάμερον διόρισε τον Σεμπάστιαν Κόε «πρεσβευτή της κληρονομιάς των Ολυμπιακών Αγώνων»

Ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον διόρισε σήμερα τον Ολυμπιονίκη και πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων του Λονδίνο Σεμπάστιαν Κόε «πρεσβευτή της κληρονομιάς των Αγώνων». Ο Λόρδος Κόε, 55 ετών και κάτοχος τεσσάρων ολυμπιακών μεταλλίων στα 1.500 και 800 μέτρα θα αναλάβει σύμβουλος του Κάμερον για πως θα διασφαλιστούν με τον καλύτερο τρόπο τα μακροπρόθεσμα οφέλη των Ολυμπιακών του Λονδίνου.

1,779-1,779-1,779-1-,779

  Θα μου πείτε τι είναι αυτό το 1,779?Σήμερα το πρωί διασχίζοντας τη λεωφόρο Μαραθώνος με το αμάξι μου,έβλεπα τον αριθμό αυτό γραμμένο σε όλα τα βενζινάδικα.
 Όλα μα όλα τα πρατήρια της βενζίνης είχαν την ίδια ακριβώς τιμή στην αμόλυβδη βενζίνη.
 Μιλάω δε για πάνω από 7,η,8 αν δεν κάνω λάθος πρατήρια.
 ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
 Τι στο κόρακα,όλοι αγοράζουν και πουλάνε στην ίδια τιμή?
  ΟΧΙ, απλά στην Ελλάδα υπάρχει ο νόμος του ΚΑΡΤΕΛ.
  Η Ελλάδα έχει γίνει ένα απέραντο ΚΑΡΤΕΛ.
  Αυτό γίνεται παντού,για να μην  αδικούμε τους πρατηριούχους.
  Οι ξενοδόχοι,οι ταβερνιάρηδες,τα Σούπερ-Μάρκετ κ.λ.π. έχουν τους δικούς τους νόμους.ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ.
  Αλλά θα επανέλθουμε,γιατί και Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.
  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΩΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!!!

Ένα ιστορικό μνημείο της μεσαιωνικής περιόδου, η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στην εντός των τειχών περιοχή της κατεχόμενης Αμμοχώστου χρησιμοποιείται ως υποδοχέας ακαθαρσιών, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Χαβαντίς».

Το φαγοπότι καλά κρατάει: Τρελά επιδόματα και στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.

Είχαμε γράψει πριν μερικές εβδομάδες ότι τα λαμόγια στην ΕΡΓΟΣΕ παίρνουν επίδομα για τις "καλοκαιρινές δραστηριότητες" των παιδιών τους. Φυσικά δεν είναι οι μόνοι. Στα χνάρια της ΕΡΓΟΣΕ και η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. να δαπανά χρήματα...

Οι ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖΑίοι της ΔΕΘ εφάρμοσαν τις μειώσεις μισθών

Με αφορμή τη συγχώνευση της ΔΕΘ και το ζήτημα της ΛΑΡΚΟ, άραγε αναρωτήθηκε η κυβέρνηση, αν ο Παπανδρεϊκός φίλος Σουμπάσης (Πρόεδρος ΔΕΘ) και ο Πασοκοσυριζάκιας Τζήκας (Διευθ. Σύμβουλος) ...

Ελληνική δικαιοσύνη...Άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους...Πακιστανό λαθρομετανάστη που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού τουρίστριας στα Μάλια...

Σκεφτείτε αυτό να είχε γίνει στη "μαμά του πολυπολιτισμού" Αμερική...για που θα ταξίδευε τώρα ο λαθρομετανάστης Πακιστανός..

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 26χρονος Πακιστανός που οδηγήθηκε το μεσημέρι στην Εισαγγελία για απόπειρα βιασμού νεαρής Βρετανίδας στα Μάλια.

Δήλωση Τούρκου ηθοποιού αφιερωμένη στις κατίνες: Χαίρομαι που είμαι στη Μακεδονία

Σε συνέντευξή του ο Μπουράκ Χακί, πρωταγωνιστής του Κισμέτ, αποκάλεσε τα Σκόπια "Μακεδονία".Μια ατάκα που μόνο απογοήτευση έφερε στις φανατισμένες Ελληνίδες που παρακολουθούν την πορεία της ζωής του.

'Εφυγε από τον ΣΚΑΙ ο Μαρινάκης

Και επίσημα πλέον ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έδωσε τέλος στις σχέσεις του με τον ΣΚΑΙ μετά και την οριστική μεταβίβαση...

ΕΡΤ: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν

Διευθυντής τηλεόρασης θα είναι ο Κώστας Σπυρόπουλος με τον Τζώνυ Καλημέρη να έχει κομβικό ρόλο στις αποφάσεις περί προγράμματος. Γενικός διευθυντής της ΕΡΑ παραμένει ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, ενώ λογικά θα μείνει στη θέση του και ο τεχνικός διευθυντής της ΕΡΤ Νίκος Μιχαλίτσης.

«Ξένιος Ζευς»: Αυξάνονται οι προσαγωγές και συλλήψεις αλλοδαπών

Η αστυνομία συνεχίζει τους αυστηρούς ελέγχους στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς».

Με βάση ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., χθες, Σάββατο, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», που πραγματοποιήθηκε στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Συμπλοκή Πακιστανών - Ελλήνων στην Κρήτη, με τραυματισμούς και προσαγωγές (βίντεο)

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ όταν μια παρέα νεαρών πέρασε από τη συμβολή των οδών Καστρινάκη και Σμπώκου, όπου είχε συγκεντρωθεί μια ομάδα Πακιστανών -οι οποίοι μένουν σε παρακείμενο σπίτι- και άρχισαν να λογομαχούν.

Αποχαύνωση με τα σήριαλ και μετά "εμπορική εισβολή"! - Το σχέδιο της Άγκυρας όπως το γράφουν οι Τούρκοι!

To ρόλο που παίζουν οι τουρκικές τηλεοπτικές σαπουνόπερες, που πουλά φτηνά η τουρκική προπαγάνδα σε χώρες  όπου η Άγκυρα θέλει να διεισδύσει πολιτιστικά και εν συνεχεία εμπορικά αυξάνοντας  την επιρροή της, αποκαλύπτει εμμέσως  πλήν σαφώς η αγγλόγλωσση τουρκική εφημερίδα Hurriyet Daily News. Και το κάνει μέσα από ένα ρεπορτάζ για το γνωστό  θέμα των νέων απαγορεύσεων σε Έλληνες -αλλά και πολίτες άλλων χωρών - να αγοράζουν ακίνητα σε 28 νομούς της Τουρκίας!

Άγρια επίθεση κάφρων οπαδών εναντίον 19χρονου κάφρου οπαδού στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Συνολικά 17 χτυπήματα από αιχμηρά αντικείμενα δέχθηκε στην πλάτη τα χέρια και το κεφάλι από τέσσερα άγνωστα άτομα, ένας 19χρονος από την Αθήνα που παραθερίζει τις τελευταίες ημέρες στο χωριό Μαγούλα του δήμου Πύργου.

«Εκστρατεία πειθούς» στην Ευρώπη από τον A. Σαμαρά

Σε «εκστρατεία πειθούς» ανά την Ευρώπη για την αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης στην προώθηση των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων αποδύεται εντός του Αυγούστου ο Αντώνης Σαμαράς.

Δένδιας: Φρένο στη δράση των κουκουλοφόρων

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, μετά την επιχείρηση "Ξένιος Ζευς" που θα συνεχιστεί σε όλη την Ελλάδα, δηλώνει αποφασισμένος να βάλει φρένο στη δράση των κουκουλοφόρων εξετάζοντας το ενδεχόμενο της χρήσης υδροφόρων οχημάτων.

O Γιαννιώτης σημαιοφόρος

O Σπύρος Γιαννιώτης θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, στην αποψινή τελετή λήξης των 30ων Ολυμπιακών Αγώνων, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο της αγγλικής πρωτεύουσας.

Σε ύφεση η φωτιά-Η βροχή έσωσε το Άγιο Όρος

Ευεργετικά για την πορεία κατάσβεσης της φωτιάς στο 'Αγιον Όρος λειτούργησε η βροχή που έπεφτε κατά διαστήματα τη νύχτα στην περιοχή. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά βρίσκεται πλέον σε ύφεση και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα.

Μητέρα 15χρονης: Tί θα έλεγε ο Τσίπρας εάν κακοποιούσαν το δικό του παιδί;

Σε μια συνέντευξη-ποταμό η μητέρα της 15χρονης που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον νεαρό Πακιστανό και τώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική μονάδα του Αττικού Νοσοκομείου, αγωνιά, ξεσπά και μιλά έξω από τα δόντια για όλους και για όλα.

Οι ελληνικές συμμετοχές της Κυριακής

Δύο Έλληνες αθλητές ρίχνονται στη μάχη των 30ών Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου την τελευταία μέρα.

e-Επιλογές

Παίρνουν τα όπλα οι κάτοικοι της Πάρου

Κραυγή αγωνίας στέλνουν οι κάτοικοι της Πάρου αφού το νησί βρίσκεται στο έλεος των κακοποιών εδώ και τρία χρόνια. Η Πάρος που δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο αφού στην ουσία βρίσκεται απροστάτευτη απέναντι σε κάθε είδους κακοποιούς που ανενόχλητοι βιάζουν και σκοτώνουν.

Δώστε μου τη χώρα μου πίσω

Του Άγη Βερούτη

Την Παρασκευή το βράδυ, φεύγοντας από τη δουλειά, είχα ένα επεισόδιο που με ταρακούνησε. Στο προαύλιο του κτιρίου που είναι η δουλειά μου, σε κεντρική λεωφόρο της πόλεως, είχε σταθμεύσει ένα κλειστό φορτηγάκι με πέντε άνδρες σαραντάρηδες, οι τρεις εκ των οποίων μεθυσμένοι. Βρίσκονταν όλοι έξω από το όχημά τους, με ένα μπουκάλι μπύρας ο καθένας στο χέρι του, και όταν τους ρώτησα αν μπορώ να τους βοηθήσω σε κάτι μου επετέθησαν αρχικά λεκτικά με βωμολοχίες και προσβολές, ενώ στη συνέχεια μαζεύτηκαν γύρω μου και ξεκίνησαν να με σπρώχνουν με άσχημες διαθέσεις ως προς την εθνικότητά μου και το κινητό μου τηλέφωνο.

Η Ε.Ε. έφερε την διεφθαρμένη να μας σώσει!

Την παραίτηση της από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου και από τη θέση της στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων («κάτω» ακριβώς δηλαδή από το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ) υπέβαλε η εκπρόσωπος της Σλοβακίας, Άννα Μπουμπενίκοβα, ύστερα από καταγγελίες σε βάρος της για διαφθορά.

Αποχώρησαν οι Σκοπιανές όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ σήκωσαν πανό για τη Μακεδονία.... αργότερα επέστρεψαν για να χάσουν κιόλας

Ο αγώνας γυναικείου ποδοσφαίρου του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ ΠΑΟΚ-Νάσε Τάξι λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε ρινγκ λόγω της... Μακεδονίας.

Είδε ο Θεός πόσο ανίκανοι είμαστε και είπε να βάλει ένα χεράκι: Καταρρακτώδης βροχή στο Άγιο Όρος


Καταρρακτώδης βροχή ξέσπασε γύρω στις 1 μετά τα μεσάνυχτα, στο Άγιο Όρος και συγκεκριμένα στο σημείο της φωτιάς!!
Σίγουρα μια βοήθεια  σημαντική στην επιχείρηση κατάσβεσης του πύρινου μετώπου το οποίο πλήττει το περιβόλι της Παναγιάς εδώ και 4 ημέρες.